A Wartner Nailexpert leírása és alkalmazása a gomba ellen

A körömgumókat bármelyik személy érintheti. A betegség észrevétlenül térdre esik, és az életkorra és a nemre tekintet nélkül érinti az áldozatot. Ennek oka a kezek és lábak gyengesége és bizonytalansága a magas páratartalmú helyeken (uszoda, szauna, strand, vízi park, edzőterem).

Kezeljük az onokomikózist a népi gyógymódokkal és a gyógyszertár gyógyszereivel. Napjainkban a Wartner Nailexpert - a fungicid hatású gyógyszerkészítmény.

A készítmény leírása

A Wartner Neilaxpert gombaellenes szer folyadék egy 4 ml-es csőben, egy applikátorral.

Úgy tervezték, hogy kezeljék a körmöket a felső és az alsó végtagoknál az enyhe-közepes onychomycosis diagnózisával. Az egyedülálló DS12-Complex formula lehetővé teszi, hogy a gyógyszer célzottan működjön az aktív gombás törzsek gyors elnyomására.

Mi a Nailexpert az alábbiakból áll:

 • Szilikonolajok - vízzáró akadályt hoznak létre a lemezeken, blokkolják a micélium oxigénhez és tápanyagokhoz való hozzáférését, megakadályozzák az onychomycosis terjedését az egészséges szövetekre.
 • D-panthenol - helyreállítja a hibás körmöket.
 • A glicerin - a D-panthenollal együtt táplálja és nedvesíti a gomba által fogyasztott lemezeket, és felgyorsítja a gyógyulást.
 • Ezüstionok gátolják a gombaspórák elosztását.

Ezenkívül a készítmény tartalmaz vizet, hidrogén-peroxidot, nátrium-hidrogén-karbonátot, rézoldatot, tejsavat és más olyan vegyületeket, amelyek elpusztítják a micélium testét.

A Nailexpert (Wartner) fungicid leírása azt mutatja, hogy rendszeres használata védi az érintett és egészséges szöget a gomba agresszív aktivitásától. A védőfólia megvédi a lemezeket a kedvezőtlen körülményektől, és elősegíti a gyorsított regenerációt. A Wartner összetevői hidratálják és táplálják a körmöket, ami gyorsabbá és erősebbé teszi őket, mint korábban.

Wartner Nailexpert előny az hármas hatás - a megsemmisítése a kórokozó a köröm vastagabb stimuláció tisztítása és megújítása, a lemez és fertőzés megelőzését a környező szövetek és más körmök.

Hogyan viselkedni kezel egy gomba a körmökön a Wartner Nailexpert

A gombáknak a körmök kezelésénél fontos, hogy a Nealexpert a Wartner alkalmazásával ne térjen el az utasításoktól, és reggel és este alkalmazza a terméket.

A gyártó azt ígéri, hogy rendszeres eljárásokkal számíthat a terápia jó eredményére az első 2-3 héten belül. De az első pozitív változásokkal történő kezelés visszavonása nem szükséges. A körmöket átlagosan fél évig kell feldolgozni, amíg a hibás lemezt teljesen nem cseréli egészséges köröm.

Fontolja meg, hogyan kell használni a Nailexpert a Wartner egy köröm gomba:

 • Készítse elő a lemezeket - távolítsa el a piszkot és a dekoratív lakkot, vágja le a hámlalt részecskéket, vágja le az érintett részt, amennyire csak lehetséges, homokkal homokkal homokkal a felületet.
 • Mossa le és fertőtlenítse a végtagot.
 • Rázzuk fel az injekciós üveget és távolítsuk el a kupakot.
 • Fedje le a körmöket egy gyógyszer alkalmazásával.
 • Alkalmazza a második réteget, amint az első megszárad.

Milyen eredmények várhatók az ír drogok használatától? A felülvizsgálat által írt orvosok és a betegek, hogy Vartner köröm gomba javítja a lapka felületén, így a törékenység, szárazság, törékenység, van antipruritic hatása, és megkönnyíti a feldolgozás durva keratin szövetet.

A Wartner Nailexpert más külső anyagokkal (kenőcsök, porok, lakkok, krémek) kombinálva tilos a gyártó. A terápia során fontos figyelembe venni az alkalmazás technikáját, és ne felejtsük el, hogy az orvosi bevonatot naponta kétszer használják. Egy napi kezelés nem elegendő.

Mellékhatások és ellenjavallatok

Az emberre adott korrekciós intézkedés komponens összetevőivel való egyéni túlérzékenység esetén allergiás reakciók léphetnek fel. Ezért a szervezet fokozott érzékenysége a Neelexpert számára abszolút ellenjavallat a Wartner termékek használatára.

A relatív ellenjavallatok:

Ezek a feltételek orvosi tanácsot igényelnek. Szakértő értékeli a helyzetet, és jóváhagyja vagy megtiltja a kérdéses antimikotikum használatát.

Ár és vélemények

Mennyibe kerül a Wartner Nailexpert gomba terméke, amit a gyógyszertárban talál. A kábítószer ára 450 és 550 rubel között van (az orosz lakosok esetében). Ukrajnában lehetséges a Neilexpert Wartnertől vásárolni 170-250 hrivnya áron.

A gyógyszer analógjai a helyi alkalmazás fungicid és fungisztatikus hatásúak:

Vélemények a Wartner kezelő bevonatától a körömgomból, a fogyasztók pozitívak maradnak. Annak ellenére, hogy könnyen használható, hatékonyan gyógyítja a gombafertőzést, amely a kézen vagy a lábakon található. A terápia hatékonyságának növelése érdekében ajánlatos tisztán követni az utasításokat, és előzetesen tisztítani a körmöket a Wartner speciális emulziójával.

Negatív visszajelzést talál a Wartner Neil Expertről is. Alapvetően hagyja el azokat az embereket, akik személyes okokból nem jöttek létre a termékkel, például a szervezet egyedi jellemzői vagy olcsó költség miatt.

Wartner a körömgomból - leírás és használati utasítás

Orvosi termék A Wartner Nailexpert (Wartner Nailexpert) egy olyan krém, amelyet egy kompakt cső csavaros kupakába épített applikátorral kell alkalmazni. A 4 ml térfogatot 400 alkalmazással számoljuk. Az Orosz Föderáció területén 1 csövet tartalmazó csomag kerül regisztrálásra. Ez nem gyógyszer.

Az alapok értéke az Orosz Föderációban 400 és 500 rubel között mozog.

Hol vásárolhat

A készítmény szerkezete

A terméket a gyártó DS12-Complex néven szabadalmaztatta és ilyen anyagokból áll:

 1. A víz az adagolási forma oldószer.
 2. Olajos szilikonok (ciklopentasiloxán, ciklometikon (dimetikonol) - vízzel szemben ellenálló komponensek.
 3. D-Panthenol - regeneráló, visszaállító hatású vitamin.
 4. Glicerin - felelős a köröm hidratálására és táplálására.
 5. A nátrium-dihidroxi-acetil-foszfát - emulgeáló tulajdonságokat okoz.
 6. A nátrium-bikarbonát antiszeptikus.
 7. Alkohol-alkohol denaturálószer baktericid hatással.
 8. Tejsav - baktériumölő szer, elősegíti a készítmény áthatolását a körömrétegeken keresztül, fehéríti, tisztítja és enyhíti a gyulladást.
 9. A hidrogén-peroxid egy fertőtlenítőszer.
 10. Ezüst megoldás - elpusztítja, elpusztítja a gombát.
 11. A rézoldat antimikrobiális funkciója.

analógok

A Wartner NeilExpert analógjai nincsenek összetételben. Azonban a csere, ha szükséges, akkor vezethet ilyen jellemzők:

 • A tulajdonságok analógjai - Mikozan, Excilor. Helyezze vissza a körömlemez sűrűségét, védje a gomba ellen. Az excelor-ceruza könnyű hordozható, a Mikozan egy speciális ecsettel van ellátva, javítja a köröm megjelenését.
 • Analógok az alkalmazás módjával, azaz. lakkok, cseppek - Loceril, Oflomil, Onyelp, Exodermil, Mycoderyl. Kifejeztebb fungicid hatásuk van, ám ezek nem jellemzik a szögek keratinjának táplálását, megerősítését.

A készítmény tulajdonságai

A Wartner hármas cselekvési formulával rendelkezik:

 • A gomba eltávolítása (megsemmisítése);
 • sérült körömlemez helyreállítása;
 • az egészséges szövetek gombás fertőzés elleni védelme.

Ezenkívül megkönnyíti a gyulladást, kiküszöböli a viszketést.

Hogyan működik?

A NeilExpert a DS12-Complex ilyen tulajdonságai miatt gombaellenes hatást fejt ki:

 1. Víztaszító film létrehozása a körömlemez felületén. Ez megakadályozza az oxigén és a tápanyagok táplálását a felszínen és a keratin rétegben található gombasejtekhez. Ennek eredményeként a gomba életképtelenné válik és meghal.
 2. Glicerin komplex panthenollal. Célja a vékony, gyenge körmök helyreállítása, táplálása, nedvesítése. Az alkalmazás első hónapja után egészséges fény jelenik meg, a simaság, repedések, lazaság eltávolításra kerül.
 3. Megszünteti a viszketést, a szárazságot, ami azt jelzi, hogy nincsenek tápanyagok a köröm körüli szövetekhez.

Használati utasítások

 1. Az egészséges köröm fertőzésének megelőzése.
 2. A kezelés hatásának erősítése - a körmök egészséges, jól ápolt megjelenésének biztosítása.
 3. Enyhe és mérsékelt súlyosságú oynchomycosis.

Használati utasítások

 • A kezeket, a lábakat enyhe tisztítószerrel mossa le. Alaposan száraz.
 • Távolítsa el a lakk maradványait, beleértve a gyógyszert is.
 • Az applikátorral óvatosan szétteríti az ápolószert a köröm felületén, várjon kb. 3 perc teljes felszívódást.
 • Ismételje meg a második réteget, várja meg a termék szárítási idejét.

A Wartner NeilExpert használatakor 2 réteg lotion kerül alkalmazásra a körömfertőzés megelőzésére, mielőtt meglátogatná ezeket a helyeket (medence, szauna, edzőterem).

adagolás

A folyadékot olyan mennyiségben kell felhordani, hogy elegendő legyen a körömlemez területének napi 2-szeres fedésére. A Wartner NeilExpert használatának időtartamát befolyásolja a köröm növekedésének gyorsasága és a látható javulás kezdetének sebessége, és ez legalább 1 hónap. A kezelés legfeljebb 6 hónapig tarthat.

túladagolás

A külső használat miatt nincsenek adatok a túladagolással kapcsolatos esetekben.

Egyéb gyógyszerek alkalmazásának jellemzői

A hivatalos utasítás nem javasolja a NeilExpert és más szerek (lakkok, spray-k, porok, krémek) használatát a helyi kezelésben egyidejűleg - ez csökkentheti az alkotóelemek tevékenységét.

Nincsenek ajánlott szabványos elrendezések a tabletták vagy kapszulák burok bevitelének ötvözésével. Ha az orvos ezt feltárja, maga készít el.

Ellenjavallatok

 • 18 év alatti gyermekek;
 • dermatológiai gyulladások jelenlétében, pirossal, irritációval együtt, beleértve a megmagyarázhatatlan eredetet;
 • nyílt sebek, kopás;
 • a termék alkotórészeinek egyéni intoleranciája.

Orvos felügyelete alatt

A terhes és szoptató nők csak orvos ajánlása alapján orvosolhatják a gyógymódot, és az ő felügyelete alatt kezelhetik őket. Az időseknek nem kell további korlátozásoknak eleget tenniük.

Mellékhatások

Nem észleltek mellékhatásokat.

tárolás

Hőmérsékleti tárolási feltételek 5-25 ° C, gyermekek számára megközelíthetetlen helyen. A Wartner Nailexpert nem engedélyezett a lejárati dátum végén.

Vélemények

Felvette a gombát egy nyilvános fürdőszobában, a körmei sárga színűek voltak, és erősen összeolvadtak. Az orvos tájékoztatta a Wartner NeilExpertet. 6 hónapig használtam. De az eredmény megéri! Jó látni a szögeket egészségesnek és gyönyörűnek.

Most a Vartner-t kizárólag profilaxisra használom, de meggyógyítottam a gombát, amiből semmi sem segített.

Könnyen használható, jelentősen javítja a köröm megjelenését, de a gomba hatástalan. 3 hónapos kezelés és tabletták együttes bevétele után az eredmény nem látható.

A szerszám előnyei és hátrányai

 • hármas gombaellenes hatás;
 • hatékony védelem a fertőzés ellen, hatékony kezelés;
 • biztonságos összetétel;
 • az alkalmazás egyszerűsége;
 • a csomag mobilitása, a hordozhatóság;
 • alternatívát azok számára, akik nem akarnak agresszív antimikotikus drogokat és antibiotikumokat igénybe venni.
 • nem foglalkozik elhanyagolt krónikus fertőzésekkel;
 • nem alkalmazható más alkalmazásra, higiénikus eszközökkel, beleértve a mycoseptikus szereket is.

Wartner NailExpert

Az ilyen gyakori betegség, például a körömgombák gyakran észrevétlenül ürülnek. Amint a fertőzés teljesen megnyilvánul, a személy azonnal felteszi a kérdést, hogyan lehet megszüntetni ezt a problémát? Van egy csomó különböző gombaellenes szer, de az egyik leghatékonyabb a Wartner a körömgombák közül, amelyek véleménye többnyire pozitív.

Általános információ a betegségről

Mielőtt közvetlenül a kezelésbe lépne, pontosan meg kell határoznia a betegség természetét. A gomba általában a következő tünetekből tevődik fel:

 • a köröm színe megváltozik, általában sárgás, néha barna színű;
 • A körömlemez erősen megvastagszik, deformálódik, vagy fordítva, vékonyabbá válik;
 • a szögek összeomlanak, elszaladnak és még a szöges ágytól is elkülönülnek;
 • a lemezek elég fájdalmasak, gyakran a bőr nagyon gyulladt.

Nem szabad elfelejteni, hogy ezek a tünetek nem mindig jelzik a gombás betegségek egyértelmű jelenlétét. A pontos diagnózis elvégzéséhez orvosi vizsgálatot kell végezni, beleértve az érintett köröm kis darabjainak elemzését is.

A fentiek mindegyike bizonyíték arra, hogy a fertőzés már elkezdődött, speciális gyógyszerekkel kell kezelni.

Ha gyanú merül fel a gombás körömfertőzéssel kapcsolatban, azonnal konzultáljon a bőrgyógyászral. Az orvos a klinikai kép vizsgálatát követően hatékony komplex terápiát ír elő. A fő gyógyszerek közül gyakran a NailExpert a Wartner.

A Wartner NailExpert - a készítmény leírása

A Wartner a körömgombából olyan eszköz, amely a kezelés során teljesen visszaállíthatja a körömlemezt. Hála gondosan kiválasztott készítmény a hatóanyag hármas hatást, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan megbirkózni a gombás fertőzés, és megakadályozzák annak újbóli előfordulását. Eszközökkel, amelyek hatékonyan elpusztítja a kórokozó gomba a köröm vastagabb stimulálja szűrőlemezt és biztosítja megelőzésére azáltal, hogy megakadályozza a fertőzés terjedését a szomszédos egészséges köröm.

A DS12-komplexben jelen lévő anyagon keresztül a hatóanyag mélyen behatol a köröm repedéseibe és víztaszító réteget képez. Ez megakadályozza a gombák és különböző tápanyagok kifejlesztéséhez szükséges oxigénellátást. Ezenkívül a Wartner NailExpert-ben jelen lévő ezüstionok megakadályozzák a gombaspórák felosztását.

A hatóanyag alkalmazása következtében a levegő a szaglószálba áramlik, és a gomba meghal. Ez a hatás a körmön biztosítja a szerszám maximális hatékonyságát. Ugyanakkor a Wartner NailExpert nem függőséget jelent, ezért alkalmazásának hatékonysága nem csökken.

A gyógyszer jellemzői

A termék segít a körmök helyreállításában a lehető leggyorsabban, mivel összetett tápláló és hidratáló szerek vannak jelen. A kezelés folyamán meg kell követni az utasításokat, például, fontos, hogy a hatóanyagot naponta kétszer alkalmazzák a gomba ellen. A Wartner által gyártott NailExpert cég azt állítja, hogy a napi használat során az első eredmény már az első két-három héten belül elérhető. Ugyanakkor a gyógyszer teljes alkalmazási ideje átlagosan hat hónap, és attól függ, hogy az egészséges köröm regrowth-e.

A Wartner NailExpert használata során fontos, hogy szigorúan kövesse az utasításokat, mivel vannak pillanatok, amelyekre figyelni kell. Például a gyártó javasolja:

 • gondosan vegye figyelembe az alkalmazás technikáját;
 • Ne keverje össze a terméket más helyi termékekkel.

Vannak bizonyos ellenjavallatok és korlátozások is a felhasználásra vonatkozóan, amelyek részleteit megtalálhatjuk a kábítószer utasításaiban.

NailExpert a Wartner - használati utasítások

A Neilexpert egy modern, hatékony eszköz, melyet kiváló minőségű körömápolásra terveztek a gombás betegségek különböző formáinak kezelésére és megelőzésére. A gyógyszer hatásos a gombás etiológia bőrének és szögének vereségében a betegség bármely szakaszában.

A termék ideális megelőző célú felhasználásra. Ajánlott használni az olyan személyeknek, akik gyakran látogatnak úszómedencékbe, szaunákba, nyilvános fürdőkbe és sportlétesítményekbe.

A készítmény szerkezete

A gyógyszer hatékonyságának magas mutatói a készítményben jelenlévő összetevőkön alapulnak:

 • szilikonolajok;
 • egy egyedülálló komplex DS12 ComplexTM, amely az olajokkal együtt különleges lipofil filmet hoz létre a körömlemez megakadályozására és védelmére. Betegség jelenlétében a film hatékonyan gátolja a gombákhoz való levegőhöz való hozzáférést, ezáltal megakadályozza növekedésüket;
 • A panthenol elősegíti a sejtek regenerálódását a körmökben.

Amint azt számos visszajelzés mutatja, a gyógyszer négy hétig történő alkalmazása során a betegek jelentős javulást mutattak a körmök általános állapotában. Simaabbak lettek, a törékenységük csökkent, valamint maga a lemez szárazsága. A gyógyszer alkalmazása a viszketés érzését teljesen megszünteti, a körömápolás folyamata megkönnyíti.

A fő használati utasítások

A Nealexpert szakembereket a következő célokra nevezték ki:

 • különböző formák és etiológia onychomycosis;
 • a körömlemez kórokozói penészgombákkal és dermatophytákkal;
 • Neylekspert eszközt használnak a hatékony megelőzésének köröm gombás fertőzései, és megelőzésre nagy a fertőzés veszélye patogén gombák által.

A gyógyszer alkalmazása

A NeilExpert általában közvetlenül a szögekre alkalmazható. Mielőtt az érintett területeket lefedné, meg kell borotválnia a lábaidat, tisztítsa le az elválasztott töredékeket, és távolítsa el a szennyeződéseket és az előzőleg bevont bevonatokat.

A készítmény alkalmazása előtt alaposan mossuk le és fertőtlenítsük a kezünket, a Neilexpert szigorú betartásával kövessük az utasításokat:

 1. Az üveget megrázzák.
 2. Egy speciális védőburkolatot eltávolítunk.
 3. Alkalmazza a termék megfelelő mennyiségét a szögekre a mellékelt applikátor használatával.
 4. Miután az első réteg teljesen megszáradt, a második réteget alkalmazzuk.

Fontos! A gyógyszerrel kezelt körmöket nem szabad más módon használni.

A gyógyszeres kezelést kétszer kell elvégezni. A gyógyszert addig használják, amíg az egészséges köröm teljesen nő. Átlagosan a kezelés legalább 12 hétig tart. A kezelés eredménye egy hónapos alkalmazás után megfigyelhető.

Mellékhatások

A gyógyszer alkalmazása során nem észleltek mellékhatásokat. Előfordulhat, hogy bizonyos komponensek intoleranciája van, akkor forduljon szakemberhez, aki egy másik hatékony eszközzel helyettesítheti a Neilexpert-et.

Ellenjavallatok

A Neilaxpert nem tartozik a 18 év alatti gyermekekhez. Ne végezzen kezelést a bőrt érintő elváltozások közelében. Ne használja a gyógyszert a lejárati idő után, valamint sérti a csomag integritását.

túladagolás

Ha a termék véletlenül belekerült a szervezetbe, például lenyeléskor, sürgősen orvosi rendelőhöz kell mennie segítségért. Ami a túladagolást illeti a külső alkalmazás során, nem valószínű.

Összefoglalva

A NeilExpert nagyon népszerű. Összetételében egyedülálló összetevők vannak, amelyeknek köszönhetően a termék lágyan hat az érintett területekre, miközben hamar elpusztítja az összes gombás elváltozást.

Ezért a NeilExpert elengedhetetlen a kezelés folyamán. Az egyszerűség és a nagy hatékonyságú mutatók hozzájárulnak a népszerűség gyors növekedéséhez.

És tudod mit?

A körömgombák kezelésére a legjobb gyógyszer kiválasztásához javasoljuk, hogy olvassa el az gombaellenes szerek összehasonlítását és a valódi emberek véleményét.

Wartner NeilExpert

Gombaellenes köröm Vartner Neylekspert (Nailexpert által Wartner) van egy hármas hatása, amely akkor következik be amiatt, hogy hatékony ártalmatlanítása onychomycosis, helyreállítása sérült köröm szerkezetét és megelőzésére relapszus. Javasoljuk, hogy jobban megismerje ezt a gyógyszert.

Összetétel, gyártási forma és ár

A Lak Wartner Neilexpert Írországban gyártja az Omega Engineering gyógyszergyár. A termék folyékony formában kapható 4 ml-es injekciós üvegekben. Mindegyikük speciális felhordóval van felszerelve, amely garantálja a gyógyszer kényelmes alkalmazását.

A lakk hatóanyaga az innovatív formula DS 12 Complex, amely gyorsan és hatékonyan elpusztítja a gombás mikroflórt. Tekintsük a gyógyszer alapösszetételét a táblázatban.

A táblázatban felsorolt ​​fő összetevők mellett a készítmény összetétele a következő segédkomponenseket tartalmazza, amelyek fokozzák terápiás hatását:

 • hidrogén-peroxid;
 • tejsav;
 • réz oldat;
 • szódabikarbóna;
 • nátrium-foszfát;
 • alkohol denaturált alkohol.

A gyógyszert rendszeres vagy online gyógyszertárban lehet megvásárolni. Az eladási helytől függően, és függ a gyógyszer végső költségétől.

Oroszországban lehet vásárolni lakk ára 384 rubel, Ukrajnában - 186 hrivnya.

A működés elve

Az aktív komponensek a készítmény könnyen behatolnak a vastagsága körömgombásodás elpusztítja kórokozók annak szövetekben, stimuláló további tisztítás felületén a fertőzés forrása és terjedésének megakadályozását kórokozók egészséges testrész.

Anyag DS 12 összetett formái egy vízálló réteg, védi a kutikulát a kedvezőtlen környezeti tényezők, miközben megakadályozza a penetráció az oxigén a lemez és a tápanyag-komponensekhez, amelyek létfontosságúak tényezők a gombás mikroflóra. Ezenkívül a hatóanyag összetétele ezüstionokat tartalmaz, ami zavarja a mycosporok sejtszinten történő szétválasztását.

A lakk hatásmechanizmusa nagy hatékonyságot biztosít a gyógyszer számára. A gombák elpusztulnak, és maga a gyógyszer nem váltja ki a habitáció kialakulását vagy a patogén növényzet stabilitását.

bizonyság

Az ügynököt szakember nevezi ki a következő feltételek mellett:

 • bármilyen eredetű és formájú onokomikózis, például candidiasis;
 • a gombás nail léziók megelőzése, beleértve a kórokozók általi fertőzés fokozott kockázatát is.

Használati utasítások

A Neelexpert Lac Wartner-et közvetlenül a sérült körömlemezekre kell felhordani, de előtte azokat megfelelően kell elkészíteni. Ezzel a célt a szegek éleit megtisztítják a hámló egyedi darabokból, eltávolítják a manikűr, a sellak stb. Szennyeződését és maradékát.

A gyógyszerkészítmény alkalmazása előtt alaposan mosson kezet és fertőtlenítse őket fertőtlenítőszerrel. A lakkot szigorúan kell alkalmazni a használati utasításnak megfelelően:

 • erőteljesen rázza fel az üveget;
 • vegye le a védõburkolatot;
 • azt jelenti, hogy feldolgozza egyenletes rétegben a köröm egy applikátorral, hagyja teljesen száraz;
 • alkalmazza újra a gyógyszert.

Hatásosság fejlett onychomycosis esetén

Helyi gyógyszer - gombaellenes lakkok, gélek és oldatok sikeresen megbirkózni csak a külső megnyilvánulásainak a kóros folyamat, azaz a kezdeti szakaszban komplikációmentes köröm gombás fertőzései, mivel helyi szinten működik - közvetlenül a zóna alkalmazása a gyógyszer. Így a Neilaxpert hosszú távú fertőzéssel nem képes megbirkózni. Ebben az esetben szisztémás antimikotikus gyógyszerek - tabletták és kapszulák kinevezése, szájon át. Belülről dolgozva képesek teljes mértékben kiküszöbölni az onychomycosis okát.

Mellékhatások, ellenjavallatok

A Nailexpert lakk alkalmazása során a testrészről nemkívánatos szisztémás reakciók gyakorlatilag nem fordulnak elő. Néhány helyi negatív hatás esetleges megjelenése a közeli bőrterületek rövid távú égetése és öblítése formájában, de ilyen eseteket ritkán észlelnek és rendszerint függetlenül járnak külső beavatkozás nélkül. Ha a reakció növekszik, a legvalószínűbb, hogy a gyógyszer egyéni intoleranciájáról és annak megszüntetéséről van szó.

A kábítószer elleni ellenjavallatok között a következő pontok figyelhetők meg:

 • túlérzékenység a gyógyszerre;
 • a kezelési zónában a sebfelületek nyitottak;
 • terhesség és szoptatás;
 • gyermekek 18 éves korig.

A lakk nemkívánatos, ha lejár, vagy lejárt.

Felhasználható gyermekeknek, terheseknek, szoptatásnak

A gyógyszer ellenjavallt olyan betegeknél, akiknek életkora 18 évnél fiatalabb. Ez azt jelenti, hogy a Neilaxpert nem írják elő gyermekgyógyászatban. Ez annak köszönhető, hogy nincs klinikai kutatás a gyógyszer egyes összetevőinek a baba testére gyakorolt ​​hatásáról.

Nemkívánatos a terhesség és a szoptatás ideje alatt a gyógyszer alkalmazása a nők számára ugyanezen okból.

Analógok és áraik

A szerkezeti helyettesítő anyagok, vagyis az azonos összetételű készítmények nem rendelkeznek Neukspert-rel. Használhat más, fungicid és fungisztatikus hatású gyógyszereket is, amelyek szintén elpusztítják a gombát, és segítenek megbirkózni a betegséggel. Ezek a következők:

Ekzifin. Terbinafin-hidrokloridra alapozott antimikotikus szer. Krém és tabletta formájában készül. Ezt az onychomycosis bármely szakaszában írják fel, ideértve a kezdetet is. Az ára Exifin krém Oroszországban 270 rubel, Ukrajnában - 180 hrivnya.

Terbinafin. A terbinafin-hidrokloridra alapozott gombaellenes szer. Univerzális felszabadulással rendelkezik - tabletta, kenőcs és spray. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan kezeli a körömgombák bármely szakaszát, beleértve a bonyolultakat is. A Lamisil krém ára az orosz gyógyszertárakban 550 rubel, az ukrán - 270 UAH.

Ekzoderil. Antimikotikus szer, naftiin-hidrokloridon alapul. A lakk, mint analóg NeilExpert terméke. A gyógyszer, a kézikönyv leírásának megfelelően, aktívan küzd az onychomycosis kórokozóival a fertőzés középpontjában, vagyis helyben cselekszik. A költségek Exoderil Oroszországban 580 rubel, Ukrajnában - 350 hrivnya.

Mi kell a Wartner Bai Neelexpert lakkjának cseréjével és azt, hogy szakemberrel kell-e elvégezni? Sok beteg szívesebben kezeli a kezelést, mert az alacsonyabb költség a többi analóghoz képest. Ha négy héten belül a terápia hatása hiányzik, vagy a pozitív dinamika elhanyagolható, akkor fontos, hogy ismét kapcsolatba lépjen az orvossal a gyógyszer helyettesítésére.

Különleges utasítások

A Lac NeilExpert kizárólag helyi felhasználásra használható. Ha a csomagoláson bármilyen mechanikai sérülés van a csomagoláson, akkor nagyon nem kívánatos használni. A sebek felnyitása tilos. Vessünk be néhány olyan funkciót, amelyet figyelni kell a gyógyszer kezelésére:

 • ha gyermek vagy felnőtt véletlenül lenyelte bármilyen mennyiségű lakkot - azonnal orvoshoz kell fordulnia, és meg kell mutatni a szakembereknek a fennmaradó gyógyszert;
 • Ne használja a gyógyszert a lejárati idő után és az egyedi komponensekkel szembeni túlérzékenység jelenlétére;
 • A terápia során fontos, hogy ne kombinálja a használatát Neyleksperta más szabadtéri gombaellenes szerek, valamint a kozmetikai termékek, mint a dekoratív lakk, talkum a láb, spray a túlzott izzadás, stb - az a tény, hogy ezeket az eszközöket jelentősen csökkenti a terápiás hatás a gyógyszer.;
 • az optimális eredmény elérése érdekében ajánlatos előkészíteni a körömlemezeket a gyógyszer alkalmazására egy speciális Wartner emulzió segítségével, amely a gyógyszertárban megvásárolható.

Vélemények

A Wartner Bai Neilexpert gyógyszer alapvetően pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, ha értékeli a potenciális fogyasztók értékelését, vagyis a bőrgyógyászatban népszerű. És ez nem meglepő, mert egyedülálló összetevőkön alapul, amelyek gyorsan és hatékonyan megsemmisítik a fertőzést, miközben finoman reagálnak a betegség által károsított szövetekre. De ne felejtsük el, hogy az öngyógyítás károsíthatja a kábítószert - helyi vagy szisztémás orvoshoz.

A CIKK A SZUBEBBEN - betegségek, gomba.

Neylekspert

A leírás aktuális 2017/02/22

 • Latin név: Wartner Nailexpert
 • Gyártó: "Omega Technics" (Írország)

struktúra

Ez az eszköz a következőket tartalmazza: szilikonok (dimetikonol, ciklometikon, ciklopentasziloxán); panthenol; a víz; glicerin; nátrium-hidrogén-karbonát; dihidroxi-acetil-nátrium-foszfát; réz oldat; tejsav; ezüst oldatot; alkohol denaturált alkohol; hidrogén-peroxid.

A kibocsátás formája

A Wartner Neil Expert 4 ml-es csövekből készül.

Farmakológiai hatás

gombaellenes (a körömgombákkal kapcsolatban)

Farmakodinamika és farmakokinetika

A Wartner Nailexpert egy modern terápiás eszköz, amelyet a harcra terveztek gombák, amelyek befolyásolják a körömlemezeket. Köszönhetően a speciálisan kifejlesztett képletnek DS12 komplex Ezt a gyógyszert irányított hatás jellemzi, amely a gyors felszámolásra koncentrál gomba körmök. A használhatóság kedvéért a cső az anyaggal egyéni felhordóval van felszerelve.

A kábítószer használatának eredményeképpen:

 • megakadályozva a jelen növekedését és azt követő terjedését gombás fertőzés a védőfilm kialakulása miatt, amely kedvezőtlen életkörülményeket teremt gombaféle, Mind a páciens egészséges körömlemezeivel, mind a vele kapcsolatban álló más személyekkel kapcsolatban;
 • a fellendülés felgyorsulása és az érintettek regenerálása körömlemezek, ami a termék hatóanyagainak táplálkozási és hidratáló tulajdonságainak köszönhető.

A Nealexpert hatóanyag hatásmechanizmusát a DS12 komplex hatása teszi lehetővé szilikonolajok, hozzon létre egy víztaszító, áthatolhatatlan gátat, amely borítja a körömlemezeket. Ez a védőréteg egyfajta akadály a további terjedéshez és fejlődéshez gombás fertőzés, mivel megakadályozzák az oxigénhez és egyéb tápanyagokhoz való hozzáférést, amelyek szükségesek a normális életaktivitáshoz gombaféle.

Ezen kívül jelen van ebben a komplexumban D-pantenol, a regeneráló hatása jellemzi, elősegíti a korábban érintett körömlemezek kellően gyors újraindítását, amely a glicerin, melyet tápláló és hidratáló tulajdonságokkal jellemeznek, tovább javítja a gyógyulást.

Az ebben a készítményben szereplő összetevők összetételének vizsgálata azt mutatta, hogy a 4 hetes utasításokban előírt ajánlások szigorú betartása garantálja a szenzáció kiküszöbölését viszkető, valamint észrevehető javulást eredményezett a körömlemezek által korábban érintett felületek állapotában és megjelenésében szárazság, törékenység omlósság; megjelenik a simaság). A termék használata után a szögek egészséges megjelenést kapnak, és könnyebben kezelhetők a mindennapi életben.

Használati utasítások

A Wartner Nailexpert alkalmazható:

 • korábban megsérült onychomycosisban (gombás fertőzés) körömlemezek, beleértve a betegség enyhe és mérsékelt súlyosságát;
 • az egészséges köröm védelme az esetleges fertőzéstől gomba törzsek (a beteg egészséges körömlemezei és a fertőzött személyekkel érintkező emberek);
 • védelem a gombás fertőzés fürdők, tornatermek, úszómedencék, szaunák és más hasonló közintézmények látogatása.

Ellenjavallatok

A Wartner Neilexpert használatának abszolút ellenjavallatai személyesek túlérzékenység betegnek a gyógyszerkészítményekhez.

Azok a viszonylagos ellenjavallatok, amelyek a helyzet orvosi előzetes értékelését igénylik: terhesség, 18 éves korig, szoptatás.

Mellékhatások

Ha a beteg személyes túlérzékenység az anyag összetevőire, a jelenségek előfordulására allergiás természet.

Wartner Neil Expert, használati utasítás (módszer és adagolás)

A Wartner Nailexpertre vonatkozó utasítás olyan gyógyszer alkalmazását foglalja magában, amely a lábujjak és / vagy kezek körömlemezének fedezésére szolgál azoknál a betegeknél, akik 18 évesnél fiatalabbak. Az antifungális hatóanyag alkalmazásának optimális gyakorisága 24 óra alatt 2 alkalommal van. Egy csomagot átlagosan 400 alkalmazáshoz terveztek.

A gyógyszer alkalmazása előtt a páciensnek puha hatású mosószerrel óvatosan mossania kell a lábát / kezeit (a felhasználási helytől függően).

A Wartner Neilexpert csak olyan tisztító körömlemezekre alkalmazható, amelyek nem lakkoztak. Ha ez a kozmetika jelen van a körmökön, óvatosan távolítsa el, majd tisztítsa meg a körmöket és a folyadékot a lakk eltávolításához.

Ezenkívül elegendő mennyiségű gombaölő készítményt kell alkalmazni a problémás köröm teljes felületére, ehhez a külön erre a célra szolgáló speciális applikátort használva.

Várja meg, amíg az ügynök teljesen megszárad, és ismételje meg a körömlemezen való alkalmazásra vonatkozó eljárást.

A gyógyszer lefolyását addig kell folytatni, amíg a korábban megrongálódott körömlemez teljes helyre nem áll. Általában az ilyen tanfolyam időtartama 4-12 héten belül változik, és függ a szög egyéni növekedési sebességétől. A kezelés látható eredménye 4 hét után már ott van.

túladagolás

Nincs olyan megerősített tény, hogy negatív hatások alakulnának ki, ha a gyógyszert nagyobb ajánlott mennyiségben alkalmazzuk.

kölcsönhatás

Általában ez a gyógyszer jól tolerálható, de nem ajánlott más hasonló készítményekkel kombinálva használni gombaellenes intézkedéseket. Kivételt képeznek az egyes esetek, amikor a kezelőorvos terápiás szerek ilyen kombinációját írja elő.

Eladási feltételek

Ez a gyógyszer szabadon megvásárolható.

Tárolási feltételek

A Wartner Neilexpert száraz helyen kell tárolni, figyelve a hőmérsékletet 5-25 ° C-on belül.

Lejárat dátuma

A gyártástól számított 36 hónap.

Különleges utasítások

A Wartner Nailexpert csak külső használatra alkalmas.

A csomagolásban észlelt károsodás esetén tilos az ilyen gombaellenes szer használata.

Tilos a gyógyszert a nyitott sebfelületekre alkalmazni.

A gombaellenes gyógyszer gyermek vagy felnőtt általi véletlen lenyelése (lenyelése) esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, és bemutatja az orvosnak a gyógyszercsomagot.

A terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után tilos használni.

A beteggel intolerancia a készítmény bármely összetevője, használata nem ajánlott.

A kezelés folyamán kerülni kell a körömlakk, spray-k, por-lábak és egyéb hasonló kozmetikumok használatát, mivel a terápia hatékonysága csökken.

A kezelés optimális eredményének elérése során a körömproblémák felkészítése során a Wartner Neilexpert javasolja egy tisztítószer használatát Wartner emulzió.

analógok

Ennek a gyógyszerkészítménynek analógjai tekinthetők terápiás antifungális szereknek topikális alkalmazásra:

gyerekek

Ha a gyógyszert 18 év alatti betegek kezelésére kell használni, előzetes konzultációra van szüksége orvosával.

Terhesség (és laktáció)

szoptatás és terhes a nőknek mindig vegye fel a kapcsolatot orvosával a gyógyszer alkalmazása előtt.

Vélemények a Neil Expert-ről

Az interneten számos vélemény a Wartner Nailexpert pozíciójával ez az eszköz meglehetősen hatékony, biztonságos és könnyen használható, ami elég gyorsan megoldódik a problémával gombás fertőzés a lábujjak és / vagy a kéz körmén. Természetesen a produktív, a betegeket szigorúan kövesse az útmutatót kifejtett utasításokat a gyógyszer, és adja át az előzetes vizsgálatot az orvos, hogy pontosan diagnosztizálni sújtotta őket gombás fertőzés.

Negatív felülvizsgálat köröm gomolyával A Wartner Neil szakértő olyan emberektől származik, akik nem használják ezt a gyógyszert a szervezet sajátos jellemzői vagy jelenléte miatt gombás fertőzés érzéketlen a hatóanyag összetevőire.

Ár Neil Expert, hol vásárolni

A Neilexpert a gombából jelenleg számos gyógyszertárban vásárolható Oroszországban és Ukrajnában.

Ár Az orosz Wartner Neil szakértője 450-520 rubel között változik.

Ár Wartner Nailexpert Ukrajnában ingadozik mintegy 170-220 hrivnya.

Wartner "Nailexpert" a körömgomból. Vélemények, ár, oktatás

Fontos tudni! A stop és a köröm gombát kezelik 7 nap! Mondja el a legmagasabb orvosi osztály orvosát.

A Wartner Nailexpert hármas hatással rendelkezik, és képes egyidejűleg felszabadulni az onychomycosisról, helyreállítani a körömlemez szerkezetét, valamint megelőzni a betegség újbóli megjelenését. A gondosan kiválasztott összetevőknek köszönhetően a gyógyszer gyorsan behatol a köröm minden rétegébe, megsemmisíti a patogén mikroflórák sejtjeit, és megakadályozza a fertőzés terjedését a szomszédos ujjakkal szemben. Az egyik műanyag cső alkalmazása a lakk felhordására elegendő ahhoz, hogy teljes körű terápiát folytasson, és távolítsa el a gombafertőzést mind a 10 ujjal.

A gomba, mint egy tűz, félnek az átlagos olcsó.

A készítmény összetétele és az intézkedés elve

A Wartner NeilExpert egyedülálló összetételű, és nem rendelkezik teljes analógokkal. Tartalmazza:

 • tisztított víz;
 • hidrogén-peroxid;
 • glicerin;
 • alkohol;
 • ezüst és réz részecskék;
 • tejsav;
 • szilikonpolimerek;
 • szóda;
 • panthenol.

Szilikon polimerek szerepelnek a gombaellenes köröm, a körömlemez alkotnak egy folyadékot át nem eresztő réteget, amely védi a szerkezetet a víztől és a levegő, ezáltal megszakítva a kedvező feltételeket a fejlesztés a patogén mikroflóra. A panthenol viszont felgyorsítja a köröm regenerálódását, és a glicerin lágyítja.

A fő hatóanyag ezüst részecskék. Ezek tejsavval és rézionokkal kombinálva elpusztítják a gombafertőzés sejtmembránját, ami halálához vezet.

A népszerű út megöli a gombát, amit ásni fogok. Csak egyszer kell elindulnia naponta.

A gyógyhatású lakk az alkalmazását találta:

 • az onychomycosis komplex terápiájában a fejlődés kezdeti és közbenső szakaszaiban;
 • amikor megakadályozzák a gomba a körmökön.

Ellenjavallatok

A kézikönyv kijelenti, hogy a gyógyszer nem ajánlott használni a gombás fertőzések kezelésére a terhes nők, gyermekek 9 éves, valamint az emberek allergiás reakciók összetevői. A lakk nem megengedett ismeretlen eredetű fekélyek és sebek jelenlétében a kezelt terület közelében.

Ha a gyártó ajánlásai helytelenül vannak követve, akkor a személy számos mellékhatást tapasztalhat:

 • a köröm körüli bőrpír;
 • viszketés;
 • allergiás kiütés;
 • égő érzés.

Körömgomba kezelése

A Wartner NeilExpert-et akkor kell alkalmazni, ha az onychomycosis kezdeti jelei vannak:

 • fájdalmas érzések a cipő viselése során;
 • viszketés az ujjak területén;
 • a körömlemez sárgulása és eltávolítása;
 • kellemetlen szaga a lábaknak.

Miután felfedezte a betegség elsődleges tüneteit, a betegnek legalább napi kétszer kell alkalmazni a gyógyszer lakkot a körömlemezre. Az érintett terület feldolgozása előtt az alábbi előkészítő intézkedéseket kell tenni:

 • mosson lába gyenge szóda oldatban;
 • vegye le a díszítő bevonatot a körömről;
 • tisztítsa meg a körömlemezt egy körömfájllal;
 • törölje száraz, tiszta pamut törölközővel.

A gomba nagyon egyszerű: öblítse le a lábakat 2% -os ecettel és dörzsölje a cseppet.

Ajánlások kezelésre

A gombafertőzés kezelésében az orvosok javasolják, hogy betartsanak számos ajánlást, amelyek gyors eredményhez vezetnek.

 1. A körömlemez feldolgozása előtt oldható oldószerrel el kell távolítani az orvosi lakk előző rétegét.
 2. A Wartner Neil Expert-et két rétegben alkalmazzák a körömre.
 3. Nem kell kezelni az érintett felületet antiszeptikumokkal. A készítmény összetétele már tartalmaz alkoholt is, amely fertőtleníti.

Az onokomikózis terápiája a Wartner NeilExpert segítségével három és négy hét között, a betegség súlyosságától függően. Általában a betegnek 14-20 napra van szüksége ahhoz, hogy megszabaduljon a gomba kezdeti szakaszától.

A helyreállítás folyamatának felgyorsítása érdekében az antimikotikus lakk felhasználását antibiotikumokkal kell kiegészíteni. Ehhez olyan gyógyszerek, mint a Nystatin, Levorin, Mycosoril, Fungavis alkalmasak. Az antimikotikus tabletták kiválasztását egy dermatológusnak kell kezelnie.

Ár és analógok Wartner NeilExpert

A Wartner NeilExpert minden gyógyszertárban, valamint a gyártó hivatalos honlapján kapható. A megvásárlásához nem kell vényköteles orvostól szednie. A gyógyszer ára 400-500 rubel / csomag, a régiótól függően.

Ez a gombaellenes lakk egyedi összetételű, és napjainkig a gyógyszertári számlálókban nincs teljes vagy részleges analóg. Ha bármilyen okból a beteg nem tudja használni a Wartner NeilExpert-et, akkor helyettesítheti más, külső használatú gyógyszerekkel, amelyek hasonló cselekvési elvvel rendelkeznek. Ezek a helyettesítő anyagok a következők:

Mindegyiknek van egy másik listája az ellenjavallatokról és a mellékhatásokról, ezért mielőtt bármilyen migrénes szer orvoshoz fordulna, konzultáljon orvosával.

Vélemények az orvosoktól és a vásárlóktól

Ella Merkulieva, bőrgyógyász.

A Luck Wartner a körömgombáktól igazi találatot talál mind az orvosok, mind a betegek számára. Nagyon kényelmes a használata, gyorsan szárad és rövid idő alatt feloldja a problémát. Folyamatosan írom fel ezt a gyógyszert azoknak, akik onychomycosisban szenvednek, és az esetek 97% -ában teljesen gyógyítja a gomba. Annak ellenére, hogy nagy hatékonyságú, még mindig erősen ajánlom használni együtt gombaellenes tabletták. Ez felgyorsítja a helyreállítási folyamatot, valamint védi a visszaesést.

Maria, 26 éves.

A hüvelykujj köröm fejlett állapotában diagnosztizáltak, és egy népszerű antimycotic kenőcs használatát írta elő. Segített nekem, de egy hónappal később újra megjelent a fertőzés. Megpróbáltam Wartner NeilExpert-t a körömgomból, és 12 nap múlva megmentett a betegségből. Most rendszeresen kezelik a lábujjakomat ezzel a gyógyszerrel, hogy megakadályozzam a gomba visszaesését.

Vladislav, 44 éves.

A Wartner NeilExpert 6 hónapig használt lakk, és még sikerült pozitív eredményt elérni. A kezelést késettem, mivel elkezdtem a körömgomba, és később elkezdtem kezelni. De ennek ellenére a lakk használata antibiotikumokkal kombinálva segített enyhíteni az onokomikózist. Mindenkinek tanácsot adok!

NailExpert a Wartner-től a körömgombákból, utasítások

A körömgombák Vartner orvosi termékét enyhe vagy mérsékelt onychomycosis kezelésére tervezték. A gyógyszerek univerzálisak, terápiás célokra használhatók a lábak és a kezek kürtképződésénél, valamint megelőző intézkedésként, mielőtt potenciálisan veszélyes helyeket látogatnak meg a patogén növényzet jelenlétének valószínűségével.

Az előírt kezelés során az gombaellenes szer több lépést tesz lehetővé egyidejűleg:

 • elpusztítja a fertőző ágens spóráit és micéliumát a lemez vastagságában;
 • serkenti az érintett hornyos masszák csikorgását;
 • Nem tartalmazza az egészséges szomszédos körmök fertőzését.

A NailExpert Wartner által a körömgomból alkotott összetételét a bőrgyógyászat legfrissebb fejleményei mutatják be, amelyek párhuzamosan állnak az ismert szerves vegyületekkel és javításokkal. A magas orvosi mutatók a következő összetevőket tartalmazzák:

 • A szilikonolajok szilikonfolyadékai blokkolják a kórokozó terjedését a peri-orális lágyszövethez, nem pórusokat blokkolnak, nem toxikusak és lehetővé teszik a gyógyászati ​​összetevők behatolását a stratum corneumba;
 • a tejsav és a DS12 egyedülálló komplexuma olyan lipofil filmeket hoz létre, amelyek blokkolják a mikobaktériumok növekedését és spórák halálához vezetnek;
 • panthenol - farmakológiai anyag, amely felgyorsítja a regenerációs folyamatokat, ezáltal elősegítve a kancsalemez gyors helyreállítását a fertőzött területek eltávolítása után.

A gomba megáll és a köröm - a közelgő halál jele! Hogyan lehet eltávolítani a gomba a szervezetből, és menteni az életed nagyon egyszerű, szükséged lesz.

Aktív gombaellenes és tápanyag-összetevőkön keresztül a gyógyszer átjut a mikrokörtein keresztül a körmök szerkezetére, gombaellenes páncélzatot hoz létre, és gátolja a kórokozók növekedéséhez szükséges oxigénellátást. Ezenkívül a körömgombákból származó Wartner ezüst porított port tartalmaz, amely káros hatással van a micéliumra. Ez a készítmény a gombaellenes terápia magas eredményei mellett nem okoz ellenállást az onychomycosis kórokozóiban.

Útmutató a Wartner körömgombák használatához

A Neilaxpert által a körömgombákról szóló orvosi utasítás tartalmazza a felhasználás főbb jellemzőire vonatkozó információkat, a gyógyszer alkalmazási jellemzőit, a hatóanyagok kölcsönhatását más gyógyászati ​​és kozmetikai termékekkel. A gyógyszerek kiváló eredményeket mutatnak az onokomikózis eltávolításában, függetlenül a betegség etiológiájától és a kórokozó mikroorganizmusok fajtáitól.

Azok a betegek, akik Wartner hatóanyagát használják a körömgombákból, megerősítik azt a tényt, hogy a napi kezelés első két hetében a fertőző betegség klinikai tünetei elmúlik, de a terápiás intézkedések teljes ideje 6 hónap. Az utasítások azt mutatják, hogyan kell használni a kábítószert:

 • A folyékony anyagot csak a felesleges keratózis gőzölésének és tisztításának módja után alkalmazzák tisztán és szárazon lévő kanos alárendelt alakzatokon;
 • Ezt követően meg kell rázni a tartály üvegét;
 • Az applikátort használva, fedje le a lemezeket egy gyógyszerrel;
 • Várjon 3-5 percet, amíg az ügynök megszárad;
 • Alkalmazzon egy második réteget a gyógyszerről.

Az ajánlásokat követve a NailExpert által a Wartner-t a körömgombákból naponta kétszer alkalmazzák, és a monoterápiához ragaszkodnak. Az első pozitív dinamikában ne hagyjon fel további eljárásokat, és szigorúan kövesse az orvos receptjeit.

Ellenjavallatok a Neil Expert által a körömgombák használatáért

Mindig vannak olyan idők, amelyekre különös figyelmet kell fordítani, és ez magában foglalja a mellékhatásokat és ellenjavallatokat a gyógyszerek használatához. Ami a Wartner Neilaxpert körömgombák használatának nemkívánatos reakcióit illeti, a betegek különböző csoportjaiban végzett számos vizsgálat nem mutatott ki specifikus allergiás reakciókat. A bőrgyógyászati ​​készítmény gyártója azonban azt tanácsolja, hogy tartsa be a folyékony gyógyszerek alkalmazási szabályait, és ne használja fel nyitott sebek jelenlétét okolonogtevymi tekercseken.

Vannak bizonyos korhatárok is - ezek a 18 év alatti betegek, és a standard ellenjavallatok a lejárati idő lejártakor vannak.

Ha nem gyógyítja meg, akkor meghalsz! A kockázatok egy speciális csoportja minden 40 évesnél idősebb embert foglal magában!

Wartner a gombás köröm fertőzéstől - leírás és vélemények

A Wartner orvosi termék, amelyet széles körben alkalmaznak a körömgumik kezelésére és megelőzésére a felső és az alsó végtagokon. Ez az enyhe vagy közepes mértékű onychomycosisra vonatkozik. A Neilaxpert tökéletesen körmöködik. A terápia folyamán fényes és egészségesek.

A Wartner Nailexpert lakk 4 ml-es műanyag palackokban kapható. Hármas hatással van, segít megszabadulni a körömgombáktól a lábakon és megakadályozni a fertőzés terjedését a szomszédos területeken. Wartner behatol a szögbe, erősíti a tisztító és regeneráló folyamatokat a lemezen. Kiváló megelőző eszköz.

A nagy hatékonyságú Wartner a komponensek összetevőin alapul:

 • szilikonolajok;
 • komplex DS12 ComplexTM;
 • pantenol;
 • ezüst ionok.

A készítményben lévő további anyagok közül lehet izolálni a glicerint, vizet, alkohol denaturálást, rézoldatot, tejsavat, hidrogén-peroxidot, foszfátot és nátrium-hidrogén-karbonátot.

Az olajok és a komplex DS12 Complex ™ mélyen behatolnak a repedésekbe és létrehoz egy víztaszító lipofil filmet, amely védi a körömlemezt. Ha onychomycosis fertőzött, izolálja a gombafertőzést az oxigénből és a tápanyagbevitelből, megakadályozva annak fejlődését és terjedését. A köröm mélységében a komplex blokkolja a gomba azon képességét, hogy titkosítja az olyan enzimeket, amelyek elpusztítják a körömot. A panthenol regenerálja a sejteket. A Wartner NailExpert-ben található ezüstionok megakadályozzák a baktériumok reprodukcióját.

Nem függőséget okoz, ezért a kezelési periódus alatt is hatékony marad. Általában a javulás a Wartner-től származó gyógyszerek 4 hetes rendszeres használata után következik be. A gyógymód nemcsak a fertőzést pusztítja el, hanem viszketést is könnyít, hanem finoman simítja a körmöket, csökkenti a lemez törékenységét és szárazságát, megkönnyíti a gondoskodást.

Javallatok és korlátozások

A Wartner NailExpert megelőző célokra ajánlott azok számára, akik gyakran látogatják a szaunákat, úszómedencéket, fürdőket és sportklubokat.

A Vartner hatóanyagnak a gomba elleni felhasználására utaló jelek a következők:

 • onychomycosis minden formája és eredete;
 • dermatophytákkal és penészgombákkal rendelkező körömlemez károsítása;
 • a fertőzés nagy valószínűséggel előforduló gombás fertőzések megelőzésére.

Nem volt mellékhatás a folyamatban. A negatív ütközést csak az esetleges komponensek intoleranciája esetén lehet rögzíteni.

A kontrasztjelzés kicsi a kor és a terhesség. Ebben az esetben előzetesen konzultálni kell az orvos véleményével. A Wartner nem alkalmazható a körmökre, a bőr körül, amely sérült. Ha megsértette a termék és a csomagolás érvényességét, akkor jobb, ha azt eldobja. Nem valószínű, hogy a Wartner hatóanyagot külső alkalmazással túlterhelik. Ha gyógyszert kap belőlük, azonnal orvoshoz kell fordulnia.

Használati útmutató

A táplálkozási és hidratáló összetevőknek köszönhetően a rendszeres alkalmazás segít a gyűrűlap gyors helyreállításában. A kezelés folyamán kötelező az utasítások pontos követése. Az eredmény elérése érdekében a gombafertőzéssel előállított hatóanyagot naponta kétszer alkalmazzák.

A gyártók azzal érvelnek, hogy a lakk napi alkalmazása 2-3 héten belül látható eredményt ér el. De a terápia leállítása minden esetben nem érdemes. A Wartner-t több hónapig alkalmazzák a sérült területen. A tanfolyam átlagosan körülbelül fél év, és attól függ, hogy mekkora a károsodás és milyen sebességgel nő az egészséges köröm.

A körömgombák Wartner kezelését a leírásban leírt módon végezzük. A kézikönyvben a gyártó ajánlja:

 • vegye figyelembe a technikát;
 • Ne keverje össze más gyógyszerekkel külső használatra.

Az utasítások azt mondják, hogy mielőtt a végtagot megfertőzött körömlemezekkel felhordja, alaposan mossa le enyhe tisztítószerrel. Meg kell tisztítani őket a szennyeződésektől, a leválasztott töredékektől, valamint a korábbi lakk bevonatok maradványaitól. A lakk eltávolítására szolgáló folyadékot szükségszerűen lemossák. Ezután a felületet fertőtlenítőszerrel töröljük le. Mielőtt a hatóanyag lefedi az érintett területeket, a körmöket levágják.

Az injekciós üveget megrázzuk és a védősapkát eltávolítjuk. A speciálisan erre az applikátorra kifejlesztett Neuraxpert a Wartner-től közvetlenül a körömlemezre teríti. Most meg kell várni, amíg az első réteg teljesen megszárad, majd fedje le a második. Az irányelvek szerint naponta kétszer alkalmazza.

Ne alkalmazzon más kompozíciókat, például dekoratív lakkokat a NeilExpert által kezelt köröm tetején. A Wartnerrel együtt nem ajánlott a gomba egyéb lakkjaival kezelni. Prevenciós célból a Wartner két rétegben kerül alkalmazásra, mielőtt a lehetséges fertőzési helyekre megy.

Minden gyógyszer hatékonyságát meg kell erősíteni. Mennyire hatékony a Wartner alkalmazása, a felülvizsgálatok azt mondják:

"Szinte két évig szenvedtem a gomba a lábamon. Fertőzés felvette a fürdőben. Először Exoderil-nal kezelték, majd más drogokkal, de semmi sem segített. A lábán lévõ szögek szörnyûek voltak, repedtek, slazili, kellemetlen szag volt. Úgy döntött, hogy végre foglalkozik a bőrgyógyászral, átadta az elemzéseket. Az orvos észrevételei alapján a Wartner Neilaxpert szerzett. A lakk az ámulatlan körmön és másokon elkenődött. Egy hónap alatt javulás történt. "

Elena Kiseleva, Moszkva.

"Nemrégiben észrevettem, hogy a körömlemez megváltoztatta a színét, és a felületén a szokásosnál kevésbé sima lett. Nem szólt azonnal az orvosra, inkább a barátai véleményére támaszkodott, és különböző előkészületeket használt a gombáról, de nem segített. A dermatológus a Nejlekspress-ot a Vartner cégtől írták le. Már 2 hónapig kezelnek - előrelépés az arcon. A köröm szinte egészségesnek tűnik. "

"A tengeren töltött nyár után találtam egy körömgomba a lábamon. A Wartner megvásárolta a gyógyszerészeket a helyi gyógyszertárban. Észrevette, hogy az egészséges körmök vagy körmök jobban meg vannak nedvesítve, ragyogás és simaság volt. Ami a beteget illeti, még mindig rosszul néz ki. Hajlítsa le a lemezeket az összes lemezre, hogy megakadályozza a fertőzést. Most egy másik gombaölő szert használok, alacsonyabb áron.

Ekaterina, Moszkva régió.

"Két hónappal ezelőtt észrevettem egy gomba a lábamon. A hüvelykujjakon levő szögek hámlasztottak, fehérek voltak kívülről. Azt hittem, hogy önmagában halad, de a foltok fokozatosan kibővültek. Az ismert gyógyszerész szerint úgy döntött, hogy megvásárolja a Wartner-t. Naponta kétszer használják, a terméket két rétegben terítik. Három hét után láttam az eredményt - a lemezek simák és egészségesek voltak.

Gleb, Nizhny Novgorod.

"Wartner úgy döntött, hogy megvásárolja a lelkes reklámokat a reklámban, és megvizsgálja a gomba népszerű kompozícióinak áttekintését. Az ár a kis patronban a gyógyszertárban 490 rubel volt. A napi kétszer alkalmazott utasításokat alkalmaztam. Gyakorlatilag egy csövet használtam, de a problémámat nem sikerült megoldani. A gomba maradt, és a körmök még mindig sajnálatos állapotban vannak. Talán az oka az, hogy a Wartner ajánlott a kezdeti és a közepes szakaszokban, és elhanyagolt formában van. "

Olga Grigorieva, Rostov-on-Don.

- Gombám van a jobb kezemmel. Hallottam egy csomó pozitív visszajelzést a lakkot Vartner, és az orvosom azt tanácsolta neki, hogy vegye meg, az ár - 454 rubel. Alkalmazott lakk 4 hónapig, reggel és este alkalmazva. 3 hetes kezelés után a lemezek jobban néznek ki, a növekedések eltűntek. Nemrégiben átmentem a vizsgálatokat, amelyek azt mutatták, hogy a gomba teljesen eltűnt. A vélemények nem hazudtak - Wartner megfelelt az elvárásaimnak.

A Wartner létesítményre vonatkozó vélemények leginkább pozitívak. A lakk nem tud megbirkózni a fertőzéssel, ha túl futtatható. Ezért minden gyanús gomba esetén haladéktalanul konzultáljon orvosával és végezzen vizsgálatokat.