A lamizil olcsó analógjai

A gyógyszer a bőr, a haj és a köröm fertőző gombás betegségeinek kezelésére szolgál. A lamilicol olcsó analógjait a hatóanyag pontos összetételére osztják fel komponens összetétele és hasonló hatásmechanizmusú készítmények formájában, de a készítményben lévő egyéb hatóanyagokkal.

A terbinafin hatóanyaga számos patogén gomba sejtjeinek szerkezetét pusztítja el: penészes, dimorf. Hatékony a bőr-mycosisok kezelésére, valamint a körömlemezek sérüléseire. Különböző dózisformákban állítják elő. A betegség fejlett formáival egyidejűleg ajánlott a külső és a belső formát alkalmazni.

A lamigil összetétele és az ár (összehasonlítás céljából)

A készítmény hatóanyaga a terbinafin. A fő akció - elpusztítja a gombák sejtjeit és lelassítja a reprodukciót.

 • A krém ára 1% 15 g - 560, ugyanaz a krém 30 g - 880 rubel.
 • Tab. 250 mg csomagolás 14 db. - 2140 rubel.
 • Gél 1% 15 g - 560 rubel.
 • Spray 1% 15 ml - 560 dörzsölje.
 • Az oldat 1% 4 g - 870 rubelt tartalmaz.

Az olcsó analógok lamizila listája

1. Terbinafin (Oroszország). Aktív komponens terbinafin. Az orvosok szerint a gyógyszer nagymértékben csökkenti a kórokozó mikroflórát. A kurzusfogadás általában nem rontja az egészségi állapotot. Elszigetelt esetekben mellékhatások (nem szükséges a tanfolyam lemondása): viszketés, bőrallergia. A bőrelváltozások kezelésében a javulás első jelei néhány napon belül láthatók.

 • Krém 1% 30 g - 147 r.
 • Tabletták 14 db 250 mg - 248 p. vagy csomagolás 30 darab - 530 p.

2. Thermicon (Oroszország). A terbinafin hatóanyag. Károsítja a gomba sejtmembránját, ami halálát okozza. Hatékony a gombás és élesztő fertőzések kezelésére, többszínű lichen, fertőző eredetű pelenka kiütés. A tablettákat onychomycosis kezelésére használják, az epidermisz jelentős gombás izzadékaival, a körmök mikózisával és a fejbőr bőrével.

 • Krém 1% 15 g - 230 rubel.
 • Spray 30 ml - 205 rubel.
 • Tabletták 14 db 250 mg - 525 rubel.

3. Fungoterbine (Oroszország). Komplex készítmény - hatóanyag terbinafin és a karbamidot. A karbamid gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, megtartja a nedvességet. Magas gombaellenes aktivitással rendelkezik. Sok pozitív visszajelzést kapott az orvosoktól és a betegektől. Alkalmazásakor a krém és a gél rövid időn belül meggyógyítja a sima bőrfertőzést. Gyakorlatilag nincs szaga, mint más hasonló gyógyszerek.

 • Krém 1% 15 g - 307 r.
 • Gél - 345 r.
 • Spray 30 ml - 344 p.
 • Tab. 10 db 250 mg - 550 r.

4. Exifin (Oroszország). Aktív komponens terbinafin. A gyógyszer sok pozitív visszajelzést talált, amelyek megtalálhatók az interneten. A krém 3-5 nap alatt eltávolítja a lábat gomba. A tabletták bevitele megbízhatóan lecsillapítja a körömlemezek teljes gombafertőzését. Tabletta formájában történő alkalmazásakor mellékhatások lehetnek émelygés, étvágytalanság, ízvesztés, allergia formájában.

 • Krém 1% 10 g - 238 r.
 • Tab. 14 db 250 mg - 864 db.

5. Atifin (Oroszország). Hatóanyag terbinafin. A tejszín egy lamizil olcsó analógja. Gyorsan megszünteti az epidermisz gombás és élesztő fertőzéseit, beleértve a többszínű lichen és a lágyékos epidermofit. Van egy kis lista a mellékhatásokról.

 • A krém ára 1% 15 g - 206 p.

6. Binafin (Oroszország). Aktív komponens terbinafin. A krém széles spektrumú hatékony gombaellenes szer. Az utasítás szerint gyakorlatilag nincs ellenjavallat, kivéve a terbinafin fő összetevőjének fokozott érzékenységét. A bőr állapotának javulása már a gyógyszer első napjaiban is megfigyelhető. A tablettákat nagy gócok esetében írják elő: gombás haj és fejbőr, a gombák dermatophyták által okozott károkat.

 • Krém 1% 10 g - 265 r.
 • Tab. 14 db 250 mg - 630 p.

7. Exoderyl (Svájc). Hatóanyag naftefin gyorsan felszívódik és stabil gombaellenes koncentrációkat hoz létre a sérülésekben. Van gombaellenes aktivitás és kimondott gyulladáscsökkentő hatás. Gyorsan eltávolítja a gyulladás tüneteit. A gyógyszer különlegessége a viszketés megszüntetésének lehetősége. Van egy kis lista az ellenjavallatokról.

 • Krém 1% 15 g - 474 r.
 • Megoldás külső használatra 1% 10 ml - 533 r.

8. Batrafen (Franciaország). Hatóanyag ciklopiroxolamin. Gombaellenes készítmények nagy hatást gyakorló hatással. Megszünteti a gombás fertőzéseket és bizonyos baktériumtörzseket, számos hatással jár. Az ellenjavallatok kis számát tartalmazza. Az orvosok szerint a pozitív diftéria már a kezelés második napján is észrevehető.

9. Mikoseptin (Cseh Köztársaság). Komplex előkészítés. Aktív komponensek: undecilénsav és cink-undecilénát megsértik a gombafal sejtes funkcióit, ami halálához vezet. Az alsó végtag gombás fertőzéseinek kezelésére és megelőzésére szolgál. Gyakorlatilag nincs ellenjavallat, kivéve az egyéni érzékenységet a mycoseptin összetételében.

Mit válasszon: krém, gél, spray vagy tabletta

A listán szereplő gyógyszerek többségét több dózisformában állítják elő. Az orvos segít abban, hogy kiválassza a lamivil olcsó analógját, és jelölje meg azt a formát, amely megfelel az egyéni kezelési rendnek.

1. A gél jobban felszívódik és hűti a bőrt. Jobb, ha a betegséget viszketés kísérik.

2. A krém lágyítja az epidermiszet.

3. A tabletták gyakori ismétlődéssel és a gombák és a körmök teljes gombás elváltozásai vannak. Ha a terápiás kezelésre szükség van, hogy rendszeresen adjon biokémiai vérvizsgálatot a máj és a vese működésének megfigyelésére.

4. A permetet jobban használják megelőzésre. A nyilvános területeken - a medencén, a fürdőn belül - érintik a fertőzöttséggel fenyegetett bőrterületeket. A permetet a cipő belsejének fertőtlenítésére is használják.

Olcsó analógok és a gombaölő gyógyszer lamizil helyettesítők: az árak listája

A Lamisil egy külföldi készítmény, mely gombás betegségek kezelésére szolgál. A terbinafin hatóanyag patológiásan befolyásolja a bioszintézis belső folyamatait a gomba sejtjeiben, halálát okozva. A lamizil hatóanyag összetétele nem befolyásolja a páciens hormonális egyensúlyát, és nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel.

A Lamisyl felnőtteknek és gyermekeknek 2 év elteltével felírt. Ne szedje a terméket szoptatás alatt, terhesség alatt, szigorúan feltüntetve.

A gyógyszert tabletta, spray, oldat formájában adják el, valamint krém vagy dermel a szögek és lábak számára. Az árak 430-2120 rubel tartományban vannak. A gyógyszereket a hazai gyártók körében gyakran keresik olcsóbban. Egy olcsó szinonimát találhat a polcon importált eszközökkel.

Az orosz gyártás analógjai

A terbinafin alapján olyan orosz gyógyszerek vannak, amelyek hasonló gyógyszerösszetétel és hatáskörrel rendelkeznek. Az előkészületek táblázata a következő:

A gyógyszer javallt Trichophyton, Microsporum, mycosis a köröm és a bőr a láb, onychomycosis, kiterjedt sömör, candidiasis nyálkahártya és a bőr.

Form felszabadulás - krém, spray és gél. A spray-t hidratáló, antioxidáns és regeneráló gyógyszerként használják.

A tablettákat és a krémet az élesztő, a penészgombák, a dermatomycosis kórokozói és a többszínű lichen okozta elváltozások kezelésére írják fel.

Ukrán helyettesítő

A gyógyszer olcsó analógjai a lamizil ukrán termelésnek segíthetnek a végleges gyógyszer kiválasztásában. A lista tartalmazza a gyógyszerek költségeit és azok rövid megjegyzését.

 • Lamikon. A gyógyszertárakban ez a név egy permetet, krémet és dermeget árul. A gyógyszerek terbinafin hatóanyagot tartalmaznak. Az átlagár 160-250 rubel.
 • Lamifen. A legolcsóbb ukrán helyettesítő lamizila gél egy tubus 15 g és 30, mennyiségben használják helyileg a gombás fertőzések a bőrön, ujjak közötti lábgombásodás, lágyéki területen, a törzs, pityriasis versicolor. Az átlagár 100-155 rubel.
 • Mycosis Stoma. Dermatológiai spray, a gombaellenes hatás széles körével. A Lamizil analóg hatóanyaga a gyógyszerben hasonló indikációkat eredményez a használat és az ellenjavallatok szempontjából. Az átlagár 240-365 rubel.

Belorusz generikumok

A belorusz generikumok segítenek a betegeknek abban, hogy megválasztják a lamizil helyettesítését.

A krém, a permetezés és a külső használatra szolgáló oldat, valamint a lenyelésre szánt tabletták készülnek.

A terbinafinot az orosz gyártó kenőcs, krém, tabletta és permet formájában is gyártja.

A felhasználási tünetek közé tartoznak az erythrasma, a színes lichen, a különböző dermatomycosisok és a felületi candidiasis.

Egyéb külföldi analógok

Az alábbiakban a lamizil modern importált közeli helyettesítői és szinonimái.

 • Terbizil. Az analóg lamizil ugyanazokkal a jelzésekkel és aktív komponenssel rendelkezik a készítményben. Az ellenjavallatok közül csak a test és a szoptatás egyéni reakciója, mivel a terbinafin behatol a tejbe.

A gyógyszert óvatosan alkalmazzák terhesség és gyermekkorban. Származási ország - Magyarország. Az átlagár 330-2200 rubel.

 • Binafin. Egy olcsó importált gombaellenes gyógyszer hatásos pótlása, hasonló hatóanyaggal a lamilicumhoz. Tabletta és krém formájában készül.

  A megbízás lejárt onychomycosisban lábgombásodás törzs, lábak, lábak, körmök, fejbőr, gombás fertőzések a bőrön. A gyógyszert Indiában gyártják. Az átlagár 250-590 rubel.

 • Atifin. Krém és terbinafin tabletta előírt tinea pedis, élesztő és dermatophyte bőrfertőzés, pityriasis versicolor, tinea ágyék.

  A legjobb olcsó szinonimája a lamizil krém formájában, de a tabletták megegyeznek. Származási ország - Szlovénia. Az átlagár 150-1670 rubel.

 • ekzifin. A gyógyszer fungicid aktivitást mutat a penész- és dimorf gombákkal szemben, valamint a legtöbb dermatophytes esetében. Az indiai kiadás eszköze. Az átlagár 230-850 rubel.
 • A gombás fertőzések kezelése gyakran elhúzódik, és a betegség könnyen bejuthat az áramlás krónikus fázisába. Hatalmas lista a szinonimáikról és a kezelésükhöz közeli helyettesítő anyagokról, amelyeket a legtöbb esetben a vény nélkül kapható gyógyszertárakban adnak ki, nem járul hozzá a helyes és gyors kezeléshez.

  Olcsó Lamisyl analógok: a kábítószerek áttekintése, a hatékonyság összehasonlítása

  A Lamisil a gombaellenes gyógyszerek kategóriájába tartozik. A gyógyszer hatóanyaga széles körű, és helyi felhasználásra szánt. Fungicid hatással rendelkezik, és segít a különböző gombák kezelésében. Néha azonban szükség van a lamizil olcsó analógjainak megválasztására.

  Leírás Lamizila

  A hatóanyag a terbinafin, amely a hatóanyag aktív komponense.

  Ezen kívül további elemek - magnézium-sztearát, kolloid szilícium-dioxid és más anyagok. A gyógyszert tabletta, kenőcs, spray formájában szabadítják fel.

  A terbinafin allilamin, amely segít különböző típusú gombás mikroorganizmusok kezelésében. Az ágens kiküszöböli a körmök, a haj és a bőr patológiáinak kórokozóit.

  Kis mennyiségben a hatóanyag fungicid hatást fejt ki a dermatophytákra, penészgombafélékre és bizonyos dimorf gombákra. Segíti az élesztőgombák kezelését is.

  A terbinafin hatására le lehet zárni a szterolok bioszintézisét a sejtekben. Ez a hatás a legkorábbi szakaszokban valósul meg.

  Ennek következtében az ergoszterin hiánya és a szkvalén halmozódik fel a sejtekben. E folyamatok eredményeként a gombasejtek meghalnak.

  A terbinafin alapelve a szkvalén-epoxidáz enzim gátlása, amely a patogén sejtmembránjaiban található. Ha a gyógyszert szájon át írják, akkor az anyag mennyisége halmozódik fel a bőrön, a körömlemezeken és a hajon, ami fungicid hatású.

  Helyi alkalmazás esetén az ágens számos gombaellenes aktivitással is rendelkezik. Az anyagnak nincs hatása a citokróm P450 rendszerre. Ezért alkalmazása nem befolyásolja a hormonok és egyéb gyógyszerek metabolizmusát.

  A gyógyszer tabletta formáját ilyen helyzetekben írják elő:

  • a dermatophyták gombáinak hatásából származó onokomicózis;
  • gombás bőrelváltozások - lábak, testek, lábak;
  • Candida gombák fertőzésével kapcsolatos fertőző betegségek;
  • a fejbőr gombás léziói.

  Érdemes megjegyezni, hogy a gyógyszeres orális adagolás nem segít a többszínű lichen kezelésében.

  A szert krém vagy permet formájában lehet alkalmazni ilyen helyzetekben:

  • a lábak, a bőr mycotikus léziók megelőzése;
  • a penészesedéssel járó pelenka kiütés kezelésére;
  • sűrű lichen terápia, ami a dimorf gombák aktivitásához kapcsolódik.

  A hatékony, alacsony költségű Lamizil analógok áttekintése

  Sokan érdekelnek a lamizil helyettesítése. A gyógyszereknek jó néhány olcsó analógja van, amelyek lehetővé teszik hasonló hatás elérését. Ezek a következők:

  • terbinafin;
  • termikon;
  • fungoterbin;
  • ekzifin;
  • atifin;
  • binafin;
  • ekzoderil;
  • Batrafen;
  • mikoseptin.

  Lamisil vagy terbinafin - ami jobb?

  A terbinafin hatóanyaga azonos nevű anyag.

  Az orvosok véleménye szerint a gyógyszer nagy aktivitást mutat a patogén mikroorganizmusok ellen. Az anyaggal végzett kezelés folyamata általában nem vezet az egészségi állapot megsértéséhez.

  Azonban néha a gyógyszer nemkívánatos mellékhatásokat vált ki. Ezek közé tartozik a viszketés, a bőrre ható allergiás reakciók. A bőrhibák elleni küzdelem során az állapot normalizálódásának első tünetei csak néhány nappal később láthatók.

  Az anyag krém formájában körülbelül 150 rubel lesz. A gyógyszer tabletta formája 250 rubelt tartalmaz 14 db-ra.

  Lamisil vagy exoderyl - ami jobb?

  Az exoderil hatóanyaga a naphtefin. Ez az anyag gyorsan felszívódik, és tartós gombaellenes koncentrációt biztosít az érintett területeken.

  Az anyag kifejezett gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, és segít a gyulladás leállításában. Segítségével számos betegség tüneteivel megbirkózhatunk.

  Az anyag legfontosabb jellemzője, hogy képes megbirkózni a viszketés érzésével. Kétségtelen előnyt tekinthetünk a korlátozások viszonylag kis listájának.

  Az anyagot krém formájában körülbelül 470 rubelt költik. Az értékesítésen megtalálható a helyi használatra is. A termék 10 ml-ét 530 rubelre vásárolhatja.

  Lamisil vagy termoklin

  A termon hatóanyaga a terbinafin. Az ágens károsítja a gombás sejtek membránját, és halálát idézi elő.

  A gyógyszer segít az élesztő és a gombás patológiák kezelésében. Továbbá, használják elleni többszínű lichen, pelenka kiütés a fertőző természet.

  A tabletta formájában lévő hatóanyagot az onokomikózis szabályozására használják. Emellett a jelzések közé tartoznak a gomba hámszöveti károsodásának jelentős foka. Gyakran előfordul, hogy a gyógyszert mycosis körömlemezekre és a fejbőr dermisére használják.

  A krém formájában lévő gyógyszer ára körülbelül 230 rubel. Szintén kapható egy olyan spray, amely 200 rubel. 14 tabletta 250 mg adaggal körülbelül 520 rubel.

  Lamisil vagy fungoterbine - ami jobb

  A Fungoterbine kombinált gyógyszer, amely 2 komponenst tartalmaz - a terbinafin és a karbamid.

  A második anyagnak gyulladásgátló tulajdonságai vannak, és segít megőrizni a nedvességet. A terméket jellegzetes gombaellenes tulajdonságokkal jellemezik.

  A gyógyszer sok pozitív visszajelzést kapott. A krém vagy a gél alkalmazásának köszönhetően rövid idő alatt megbirkózhat a dermis fertőző léziókkal.

  Lamisil vagy Exifin

  Az exopin hatóanyaga a terbinafin. Ez az anyag nagy hatékonyságú. A krém formájában levő hatóanyag segít abban, hogy 3-5 nap alatt a lábfej gombás sérüléseivel megbirkózzon.

  A gyógyszertan alkalmazásának köszönhetően képesek megbirkózni a gombák által előidézett körömvesztéssel.

  Meg kell jegyezni, hogy a gyógyszerek tabletták formájában történő alkalmazása mellékhatásokat okozhat. Ezek közé tartozik az étvágy romlása, émelygés, allergiás reakciók, az ízlelőbuborékok megzavarása.

  Az anyagot krém formájában lehet megvásárolni mintegy 240 rubel. 14 tabletta 250 mg adagban 860 rubel lesz.

  Lamisil vagy Atifin

  Az atibin hatóanyaga szintén terbinafin. A krém a kenőcs lamizil olcsóbb analógjaihoz tartozik.

  Ezzel gyorsan megbirkózhat a gombákkal és az élesztő bőrelváltozásokkal, beleértve a többszínű lichen és a lágyékos epidermófiát.

  Kisméretű mellékhatásai vannak. A 15 g tejszínkoncentráció 1% -a csak 200 rubel.

  Lamisil vagy binafin

  A binaphin hatóanyaga a tebinafin. A krém tökéletesen illeszkedik a gombás fertőzésekhez, és széles spektrumú hatással bír.

  Ha úgy gondolja az utasításokat, az anyagnak szinte nincs ellenjavallata. Kivételt képeznek az anyag összetevőivel szembeni nagy érzékenység.

  Szó szerint a gyógyszer első napján a hámállapot javulása érhető el. A tablettákat a szervezet jelentős károsodására írják fel. Az anyag ilyen formájának felhasználására utaló jelek közé tartozik a mycosis haj, a dermatophytákkal fertőzött körömkárosodás.

  Lamisil vagy batrafen

  A batrafen aktív komponense az olamin ciklopirox. Ez a gombaellenes szer nagy átható képességgel bír.

  Ezzel megbirkózhat a gombás fertőzésekkel. A gyógyszer ugyancsak segít a bakteriális mikroorganizmusok egyes törzseinek kiküszöbölésében.

  A megoldás kiterjedt cselekvési spektrummal rendelkezik. Ennek ellenére igen kevés ellenjavallatot tartalmaz. Az orvosok szerint a terápia második napján pozitív eredmények érhetők el. 15 g 1% -os krémkoncentráció körülbelül 440 rubel lesz.

  Lamisil vagy mycoceptin

  A mikoszeptin összetett hatással bír. A hatóanyagok a cink-undecilénát és az undecilénsav.

  Ezek az anyagok a gombás falak sejtes aktivitásának megsértését okozzák, ami halálát okozza.

  A gyógyszert aktívan használják a gombafertőzések leküzdésére. Szinte nincs ellenjavallat. Kivétel a túlérzékenység a hatóanyag összetevőire. 30 g kenőcs költsége körülbelül 400 rubel.

  A Lamisil egy hatékony gyógyszer, amely lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a gombás fertőzéssel. A jó eredmények eléréséhez szigorúan kövesse az utasításokat. Ha lehetetlen használni ezt az eszközt, érdemes hatékony analógot kiválasztani.

  videó

  A videó azt mutatja, hogyan lehet gyorsan gyógyítani a hideg, az influenza vagy az ARVI. Tapasztalt orvos véleménye.

  Analógok és utasítások a Lamisil gyógyszerre

  Még nincs hozzászólás. Legyen az első! 0 értékelés

  Napjainkban könnyen gátolható a gombaölő szer. A gyógyszergyártó vállalatok széles választékot kínálnak különböző összetételű és kibocsátású termékekkel. A leghatékonyabb gyógyszerek közé tartozik a Lamisil. A gyógyszert belső és külső felhasználásra szánt pénzeszközök formájában állítják elő. A gombaellenes gyógyszerek analógok, beleértve a Lamizil Uno-t is.

  A kibocsátás formája

  A Lamisil többféle formában valósul meg. Minden gyógyszerhez használati utasítást mellékelnek, amely tartalmazza a gombafertőzés kezelésére vonatkozó összes jellemző leírását. A gyógyszert az alábbi formában adják ki:

  A Lamizil Uno, amelyet az eredeti analógként értékesítenek, krém formájában kapható. A kibocsátás formái a könnyű használatra irányulnak, összetételük nem különbözik jelentősen. A gyógyszerek gyártója a Novartis. Ország - egy készítménysorozat gyártója egy gomba - Hollandia.

  struktúra

  A legnépszerűbbek a Lamisil krém és a Dermgel. Mindkét készítmény hasonló összetételű. Ezek csak a termék konzisztenciájában különböznek. A használati utasítás tartalmazza a Lamisil sorozat részét képező összes anyag teljes leírását.

  • benzil-, cetil- és sztearil-alkohol;
  • palmitát cetil és szorbitán-sztearát;
  • nátrium-hidroxid és poliszorbát 60;
  • tisztított víz és izopropil-mirisztát.

  A Lamizil Uno, dermelo és kenőcs összetételében ugyanaz a hatóanyag (terbinafin) van. Ez az anyag eléggé széles hatást fejt ki különböző típusú gomba ellen. A terbinafin meggátolja a szőkülönböző bőrfertőzések és szögek szaporodását. A pusztító dermelo és a Lamizil Uno, valamint a kenőcs, a dimorf, a penész és a dermatophyták ellen, károsak. Az élesztő gomba reakciója eltérő lehet.

  kérelem

  Attól függően, hogy a beteg hogyan kezeli a gombás fertőzést (kenőcs, dermelo vagy Lamizil Uno), a használati utasításnak saját tulajdonságai vannak. De attól függetlenül, hogy a gyógyszer milyen formában van, a terbinafin elősegíti a patológiás fejlődés gyors leállítását és a sérült szövetek regenerálódását.

  A terbinafin hatóanyag tartalmával történő terápiát a diagnózis, az ellenjavallatok hiánya és az orvosi kezelés valamennyi jellemzőjének pontosítása után a fertőzés típusának meghatározása után kell elvégezni.

  A terbinafin hatásos anyag, ezért az öngyógyításra nem ajánlott (dermgel, Lamizil Uno és kenőcs).

  Az ágens reakciója a szervezetnek a diagnózis meghatározása nélkül negatív lehet, a gomba még gyorsabban fejlődhet.

  bizonyság

  A Lamizil krémet, dermeleget és analógjait (Lamizil Uno) indikációk jelenlétében kell használni, amely magában foglalja a gyógyszerhez mellékelt használati utasításokat. Ajánlatos a terbinafint tartalmazó gombaellenes hatóanyaggal történő terápia a következő fertőző betegségek ellen:

  • a bőr dermatophyták által kiváltott gomba;
  • a bőr és a körmök mycosis a lábakon (karok);
  • az élesztőgombák által okozott fertőzések;
  • epidermophytosis inguinalis;
  • megfosztja a sokszínűségtől;
  • mások.

  A körömgomba kezelésének hatékonyságának növelése érdekében a szakértők tanácsot adnak a komplex terápiáról, beleértve a külső és belső eszközök használatát. Hosszú megfigyelések eredményeképpen megjegyezték, hogy a kenőcs (Lamisil) nem erős hatást fejt ki a lábak körmök gombás fertőzésével szemben. Nagyobb eredményt érhetünk el a bőr lábakon történő kezelésével kapcsolatban.

  Körömgomba

  Használja a köröm gombás fertőzésre vonatkozó gyógymódot naponta kétszer. De mielőtt a hatóanyagot fel lehet használni a köröm fertőzött területére, tanulmányozza a használati utasításokat, valamint készítsen előkészítő eljárásokat, többek között:

  A gyógyszer vékony rétege lefedi az érintett körömlemezeket. Lehet lépni a körmökön. Alkalmazás után jobb, ha a készítményt a szövetekbe dörzsölni, ezért a hatóanyag (terbinafin) gyorsan behatol.

  Az alkalmazás minden funkcióját orvosával kell ellenőrizni. Átlagosan a kezelés időtartama legfeljebb két hét. Ha a körömgomba kissé megrongálódott, az eredmény egy hét alatt érhető el. A patológia tünetei eltűnnek néhány nap után, de a kezelést nem lehet abbahagyni. A fertőzés újraaktiválható, és több időt vesz igénybe a megoldás.

  Ellenjavallatok

  A Lamisil-sorozat kábítószerei ellenjavallt. Annak érdekében, hogy megakadályozzák a pénzeszközök felhasználását ellenjavallatok jelenlétében, szükség van orvosi diagnosztikára, és konzultáljon egy bőrgyógyászral. Az öngyógyítás veszélyes lehet.

  Ne ajánljon gombás fertőzés kezelését azokban az emberekben, akik egyidejűleg eltérnek az egészséggel:

  • krónikus alkoholfüggőség;
  • veseelégtelenség (májelégtelenség);
  • anyagcserezavarok;
  • tumor neoplazmák kialakulása;
  • elnyomás hemopoízis (csontvelő);
  • terhesség és szoptatás.

  Azokban az esetekben, amikor a páciensnek ellenjavallása van, jobb választani egy megfelelő analógot, amely felmerülhet a felesleges egészségügyi kockázatok nélkül. Javasoljuk továbbá, hogy a Lamisil analógot lecserélje mellékhatások előfordulásával (émelygés, allergiás reakció, ízlés és mások megsértése).

  analógok

  A Lamisil sokak számára ismert, mint egy hatékony, gyors hatású gyógyszer, amely lehetővé teszi, hogy egy héten keresztül megbetegedjen egy gombás fertőzéssel, a terápia valamennyi körülményeire figyelemmel. De sok más gyógyszer nem kevésbé pozitív hatással, míg néhány analóg olcsóbb. Ezért sok szakértő tanácsot ad arra, hogy jobb otthoni gyógyszert vásároljon ugyanazon hatóanyaggal (terbinafin).

  A krémek, a dermel és a lotion analógjai a patológiás terápiás hatásra. Minden termék külső használatra készült.

  Ezek az analógok tökéletesen megbirkóznak a bőr és a köröm gombájával. Azonban ezeket a gyógyszereket nem szabad szakember engedélye nélkül használni. Keresse meg a megfelelő Lamizil analógot egy orvossal együtt, aki figyelembe veszi a betegség jellemzőit és lehetséges ellenjavallatait.

  Lamisil olcsó analógok

  Gombák lábakon vagy orvosi kifejezés onychomycosisban lábgombásodás, olvassa el a fertőző betegségek terjedését, amelynek kezelése kell elvégezni az első jele. A gombás megbetegedések kezelésére gyakran jár ezzel a gyógyszert Lamisil, hanem azért, mert a magas költségek, sokan keresnek olcsóbb, de hatékony analógok a gyógyszer, ami a hatásmechanizmus célozza visszaszorítása létfontosságú tevékenység gombás paraziták megszüntetése tünetek, elkerüljék a progressziója.

  A kábítószerek listája, amely méltó versenyt nyújthat a Lamizil számára, nagyon sok. Alapjában véve strukturális analógokra oszthatók, vagyis azok, amelyek összetételükben ugyanazt az aktív komponenst és analógokat tartalmazzák a hatásmechanizmusban. A Lamizil Uno analógjait különböző farmakológiai formákban állítják elő, eltérő összetételűek, költségük van, de gyakorlatilag ugyanolyan terápiás hatásúak.

  Alapvetően olcsó gombás fertőzések elleni szerek előállításához orosz gyógyszeripari cég, de ha keres analógok Lamisil gomba, továbbra is szükség van, hogy konzultáljon orvosával, és biztos, hogy olvassa el az utasításokat, hogy a kiválasztott gyógyszer.

  Fungoterbin

  A Fungoterbine gyógyászati ​​készítmény gombás fertőzések kezelésére. Az aktív hatóanyagot a gyógyszer terbinafin, amelynek megvan az a képessége, hogy megzavarják a szintézisét sejtmembránok patogén gombás parazita, így tönkreteszi őket belülről a szerkezet blokkolásával szaporodásukat. A fungoterbin a Lamisil hatóanyag szerkezeti analógja. Gombás fertőzések, akkor lehet alkalmazni, hogy a köröm, a fejbőr és a lábak. Elérhető drog a krém formájában, egy spray, amely tartalmaz 10 mg terbinafin-hidroklorid, vagy 250 mg-os tabletta. A készítménynek a fő hatóanyagon kívül bármely formája segédkomponenseket tartalmaz. A gyógyszer megfelelő alkalmazásával, jól tolerálható, gyors terápiás hatással bír.

  bizonyság

  A Fungoterbin legfontosabb indikációi a következő betegségek és állapotok:

  1. mycosis stop;
  2. onychomycosis (körömgomba);
  3. a bőr gombás megbetegedéseinek megelőzése;
  4. színezett lichen;
  5. lágyékos epidermofit;
  6. a Candida nemhez tartozó gomba által okozott betegségek;
  7. seborrheás dermatitis.

  Az alkalmazás módja

  Fungoterbine krémet vagy gélt alkalmaznak a bőr érintett területeire naponta 1 alkalommal. A kezelés időtartama legfeljebb 6 hét.

  Spray spray az érintett bőrre.

  A Fungoterbin tabletta standard adagja felnőtteknek naponta egyszer 1 tabletta. A kezelés időtartama a gombás kórokozók bőrkárosodásának mértékétől függ, és 7 naptól több hónapig is eltarthat.

  Ellenjavallatok

  A külső használatra szánt Fungoterbine jó tolerálhatóságot mutat, de ha valaki megpróbálja lecserélni a Lamisil tablettát, ez a gyógyszer tabletta formájában megvásárolja az ellenjavallatok listáját:

  1. A gyógyszer összetételével szembeni túlérzékenység.
  2. 12 éves kor előtt.
  3. Terhesség és szoptatás.
  4. A máj, a vese súlyos patológiája.

  A Fungoterbine árai a város drogériáiban közvetlenül függenek a kibocsátás formájától. Így egy krémet vagy egy permetet lehet vásárolni egy áron nem több, mint 270 rubel csomagonként, és a tabletták № 20 300 rubel.

  Termikon

  A Lamisil tabletta cseréje olyan gyógyszer lehet, mint a Termikon, amelyet szisztémás alkalmazásra szánnak, széles körben alkalmazzák a gombafertőzés okozta betegségek kezelésében. A gyógyszer alapja ugyanaz a terbinafin-hidroklorid, amely kifejezett fungicid és fungisztatikus hatással bír. Van egy széles spektruma a cselekvés, amely lehetővé teszi, hogy azt különböző gombás betegségek.

  Vásárlás Termikon lehetséges 250 mg-os tabletták formájában, spray és krém külső használatra - 10 mg. A segédkomponensek a gyógyszer hatásának fokozására szolgálnak.

  bizonyság

  A bőr és a fejbőr mycosis kezelésére szolgál. Jól illeszkedik a köröm gombájával, a sima szövetek és nyálkahártyák fertőzéseivel.

  Az alkalmazás módja

  A napi adag nem haladhatja meg a 250 mg-ot, ami megegyezik egy tablettával.

  A krém külső használatra készült. Vékony réteget alkalmaz a szervezet érintett területein naponta 1-2 alkalommal.

  A permetezést ajánlott tiszta és száraz bőrre permetezni - naponta egyszer. A terápiás tanfolyam 1-4 hét.

  Ellenjavallatok

  1. egyéni allergiás reakció a hatóanyag komponenseire;
  2. 12 év alatti gyermekek;
  3. krónikus alkoholizmus;
  4. az anyagcsere folyamatok megsértése;
  5. súlyos vaszkuláris patológia.

  A termikon nem vonatkozik a Lamizil olcsó analógjaira, a 14. táblázatban szereplő átlagos ára 550 rubel. A krém, valamint a permetezés ára körülbelül 260 rubel.

  Lamikon

  A Lamizil spray-vel, krémmel vagy tablettákkal együtt alkalmazható, kimondott gombaellenes hatású gyógyszer Laminint jelent, amely terbinafinot tartalmaz. Ez az ágens széles spektrumú hatással rendelkezik, fungicid hatással rendelkezik számos gombás kórokozó, beleértve a penészgomba és dermatophyták ellen. A gyógyszer tabletta 250 mg terbinafint tartalmaz, valamint további összetevőket. A spray és a krém 1 ml - 100 mg hatóanyagú terbinafin. A gyógyszer jó tolerálhatósággal rendelkezik, széles körben alkalmazzák felnőttek és 12 évesnél idősebb gyermekek gombás betegségeinek kezelésében.

  bizonyság

  1. a köröm gombás fertőzései;
  2. ótvar;
  3. inguinális dermatophytosis;
  4. a bőr candidiasis;

  A gyógyszert más gombás fertőzésekre is alkalmazhatja, de csak a bőrgyógyász tanácsadója után, aki egyénileg kezelheti a kezelést.

  Az alkalmazás módja

  A lamicin terápia időtartamát az orvos határozza meg. Az utasításokat csak a gyógyszer szokásos dózisaira adják meg.

  A felnőttek és a gyermekek 12 év után 1 tabletta naponta. Külső használatra használjon spray-t vagy krémet. Naponta egyszer száraz és tiszta bőrt kell felhordani. Időtartam 1 - 2 hét. Szükség esetén a terápiás kurzus legfeljebb 2 hónapra növelhető.

  Ellenjavallatok

  1. túlérzékenység a hatóanyag komponenseire;
  2. 6 év alatti gyermekek;
  3. terhesség
  4. laktációs időszakban.

  Óvatosan, a Lamicon tablettát olyan személyek szedik, akiknek a múltja GI-kór, máj és érrendszeri betegség. Vásárolja meg a gyógyszert A Lamicon bármely gyógyszertárban elérhető a városban, megfizethető áron. Az ár a krém vagy spray a gyógyszer nem haladja meg a 200 rubel. A tabletták ára 250 rubelenként vásárolható csomagonként.

  terbinafin

  Ha valaki keres analógok Lamisil tabletta, kenőcs, ami egy alacsonyabb árat, azt kell figyelni, hogy a terbinafin gyógyszer, amely egy szerkezeti analógja, egy széles spektrumú aktivitást lehet használni szinte minden formája a gombás fertőzés. A terápiás hatás a gombás paraziták sejtjeinek sejtjeinek pusztulása, amely lehetővé teszi növekedésük és reprodukciójuk megállítását. A gyógyszer alapja a terbinafin. A kábítószert hazai és külföldi gyártók készítik el orális alkalmazásra szánt tabletták, kenőcsök, krémek és spray-k formájában külső használatra.

  bizonyság

  A Terbinafine számos indikációval rendelkezik, köztük:

  1. körömgomba;
  2. gomba a fején;
  3. mycosis a láb.
  4. a bőr candidiasisát.

  Az alkalmazás módja

  Szisztémás kezelésre tablettákat használnak. A felnőttek, valamint a 12 évesnél idősebb gyermekek naponta 1 tablettát vehetnek fel. Az idős emberek vagy azok, akik súlyos vesebetegségben szenvednek májban, napi 125 mg-ot alkalmaznak, ami megegyezik a tabletta padlójával.

  A külső használatra szánt eszközöket naponta egyszer alkalmazzák. A tiszta és száraz bőrre kell alkalmazni. A kezelés 1 hét és 3 hónap között lehet. Mindez a betegség súlyosságától függ.

  Ellenjavallatok

  Meg kell tagadni a sütés súlyos patológiájához szükséges gyógyszer alkalmazását, a terhesség és a szoptatás ideje alatt, a gyógyszerrel szembeni fokozott érzékenység mellett is.

  A Terbinafine tabletta a drogériákban a városban körülbelül 250 rubelbe kerül egy 10 darabos csomagolásért. Terbinafine krém - 55 rubel / cső 15 g, spray 250 rubel per palack 30 ml. A Terbinafin lecserélheti a Lamisil krémet, míg a gyógyszer hatása meglehetősen magas.

  ekzifin

  A kezelés a gombás fertőzések gyakran használják egy hatóanyag, például Ekzifin, arra utal, hogy a szerkezeti analógok Lamizil mert készítmény azonos mennyiségű hatóanyag - terbinafin. Ennek az ágensnek a használata nemcsak a gomba paraziták növekedésének megakadályozását teszi lehetővé, hanem a celluláris szinten való elpusztítását is. Gél, krém, kenőcs, spray, külső oldat vagy tabletták formájában, orális beadás céljából.

  bizonyság

  1. mikrosporiya;
  2. onychomycosisban;
  3. trihofitia;
  4. lábat gomba;
  5. szisztémás gombás fertőzések;
  6. Különböző etiológiájú kandidiák;
  7. színezett lichen.

  Az alkalmazás módja

  A felnőttek számára a tabletta adagja 250 mg naponta egyszer. A kezelés időtartama függ a betegség súlyosságától és formájától, így néhány naptól több hétig vagy akár hónapig is eltarthat.

  Külső eszközökkel ezeket naponta egyszer kell alkalmazni a tiszta és száraz bőrre. A terápia legfeljebb 3 hónapig tarthat. A gyógyszer alkalmazását követő pozitív eredmény 2-4 hét rendszeres használat után észrevehető.

  Ellenjavallatok

  1. a terbinafinra való túlérzékenység;
  2. terhesség
  3. szoptatás;
  4. legfeljebb 2 éves korig;
  5. vese- vagy májelégtelenség;
  6. az endokrin rendszer patológiája.

  Az Exifin tabletta meglehetősen drága. Az ára egy 14 db tabletta esetében körülbelül 800 rubel. Kenőcs, valamint krém, spray, költsége mintegy 300 rubel.

  Atifin

  Egy közös analóg Lamisil tabletta Atifin tekinthető hozzáférhető gyógyszer, amely széles hatásspektrumú, ideális megbirkózik patogén gomba patogének a bőrt érintő, a nyálkahártyák és a belső szervek. A hatóanyag aktív hatóanyaga a terbinafin-hidroklorid 125 mg vagy 250 mg. A külső használatra szolgáló eszközök 10 mg hatóanyagot és segédkomponenseket tartalmaznak.

  bizonyság

  1. candidiasis;
  2. a köröm és a bőr gombája;
  3. a fejbőr mycosis;
  4. ótvar.

  Az alkalmazás módja

  Az Atifin tablettát 0,25 naponta egyszer kell bevenni. A tanfolyam 2 héttől 3 hónapig tart.

  Külső eszközökkel (kenőcs, krém, spray) naponta 1 alkalommal van szüksége. Az onokomikózissal a hatóanyagot fel kell használni a körömre, az interdigital foltokra, a lábra. A kezelés 2-4 hétig tart.

  Ellenjavallatok

  1. a terhesség és a laktáció ideje;
  2. a készítményre gyakorolt ​​túlérzékenység;
  3. duzzanat;
  4. a vér patológiája.

  A gyógyszertárakban Atifin 180 rubel áron kapható egy kenőcs vagy krém számára. A tabletták ára körülbelül 200 rubel csomagonként.

  Binafin

  A gombás fertőzések kezelésére, mint Lamisil olcsó analógok is használható Binafin gyógyszer, amelynek ugyanaz a hatásmechanizmusa, elérhető, különféle formákban, egy gyors terápiás hatást. A gyógyszer mindenféle gombás megbetegedés kezelésére alkalmazható, de előzetes orvosi konzultáció után kell használni. A piacon a Binafin többféle formában áll rendelkezésre: tabletta (125 vagy 250 mg, krém vagy kenőcs 10 mg).

  bizonyság

  1. ótvar;
  2. a fejbőr mikózisai;
  3. onychomycosisban;
  4. a Candida nemhez tartozó gomba által okozott bőrfertőzés.

  Az alkalmazás módja

  A gyógyszer szokásos dózisa napi 1 tabletta. A bőr sérülése esetén ajánlott olyan külső eszközöket alkalmazni, amelyeket naponta egyszer kell alkalmazni a sérült bőrfelületeken.

  Ellenjavallatok

  1. a készítményre gyakorolt ​​túlérzékenység;
  2. máj, vesebetegség;
  3. laktációs időszak;
  4. terhesség a tabletta használata során.

  A gyógyszertárak ára meglehetősen magas. A tabletták ára 500 és 700 rubel, és kenőcs, krém, 280 rubel csomagonként.

  Lotseril

  A körömgombák kezelésére sokan szívesen vásárolnak terápiás lacerint, amelyet külső használatra szánnak, jó terápiás hatással bírnak. A Loceril alapja az amorolfin. Van fungicid, fungisztatikus hatása. 5% -os külső oldatként kapható, amely 50 mg amorolfint tartalmaz.

  bizonyság

  A szalaglemezek gombafertőzéseinek kezelésére és megelőzésére szolgál, amelyeket penész vagy élesztőgombák okoznak. A Lamizil egyéb hatóanyagaival és analógjaival együtt alkalmazható.

  Az alkalmazás módja

  A Lotserilt külsőleg használják. Alkalmazása előtt a körömlemezeket meg kell tisztítani és zsírosítani kell alkohollal. A lakkot 1 alkalommal 7-10 napon belül felhordja. Használata lehetővé teszi a köröm számára, hogy belülről védőfóliát hozzon létre, hogy befolyásolja a kórokozó gombás parazitákat. A lakkot mindkét láb köré lazítsa meg. Ez segít megelőzni a fertőzés terjedését az egészséges körömlemezeken.

  Ellenjavallatok

  1. a készítményre való intolerancia;
  2. szoptatás;
  3. terhesség
  4. 5 év alatti gyermekek.

  A Lotseril terápiás lakk meglehetősen drága gyógyszerekre utal. A gyógyszertárak költsége 25 ml-ben 1700 rubel és 2300 egy 50 ml-es üveghez.

  ekzoderil

  A gombafertőzés népszerű és rendkívül hatékony kezelése a naftifin alapú Exoderyl. A gyógyszer fungicid hatású, fungisztatikus hatású. Megakadályozzák a gombás paraziták növekedését és reprodukcióját. A gyógyszert oldat vagy krém formájában lehet megvásárolni a fertőzés gócainak kezelésére.

  bizonyság

  1. a bőr candidiasis;
  2. ótvar;
  3. interdigital mycoses;
  4. külső hallócsatorna gombája;
  5. mikrosporiya;
  6. A körömlemez fertőzései;
  7. Lichen pungent;
  8. Hyperkeratosis.

  Az alkalmazás módja

  Az Exoderyl oldatot vagy krémet tartalmazó gyógyszert naponta 1 alkalommal alkalmazzák egy tiszta és száraz bőrre, amely egy gombás fertőzés hatására esik. A kezelés időtartama 2-8 hét.

  Ellenjavallatok

  1. Intolerancia a készítményre;
  2. Nyitott bőrérülések, sebek vagy vágások.

  A gyógyszer jó tolerálhatóságot mutat, amely lehetővé teszi a 2 éves, terhes nők gyermekei számára.

  Az Exoderil kenőcs átlagára 600 rubel. A gyógyszeroldat üvegenként körülbelül 800 rubel. Lamizil Uno analóg - Exoderyl, a másik készítmény ellenére ugyanolyan terápiás hatást fejt ki.

  Batrafen

  A kimondott gombaellenes hatású gyógyszer a Batrafen, amely képes számos gombás parazitát érinteni. A hatóanyag hatóanyaga a ciklopirox, amelyet széles körben használnak az onokomicózis, lábizomzat kezelésére. A gombaellenes hatás mellett ez a szer antibakteriális tulajdonsága is hatással van a baktériumokra. A Batrafen krém és körömlakk formájában készül.

  bizonyság

  A használati utasítás szerint a Batrafen az emberi bőrre és körömlemezekre ható gombás fertőzések kezelésére szolgál.

  Az alkalmazás módja

  A Batrafen krém naponta kétszer dörzsölje az érintett bőrfelületet. A kezelés 2 hét. A körömlakk a tisztított körmökre 3-4 naponta egyszer kerül alkalmazásra. A gyógyszert nem csak terápiás, hanem megelőző célokra is alkalmazhatjuk gyapjú gomba vagy gombafertőzés esetén.

  Ellenjavallatok

  1. 10 év alatti gyermekek;
  2. terhes nők;
  3. laktációs időszak;
  4. a hatóanyaggal szembeni túlérzékenység.

  A Batrafen gombaellenes gyógyszer ára meglehetősen magas. A krém ára körülbelül 400 rubel, és a körömlakk - körülbelül 2400 rubel egy üveg 30 ml.

  mikoseptin

  A Mikoseptin külső felhasználására, amely kombinált gyógyszerekre vonatkozik, egy megfizethető árú gombaellenes gyógyszer. A készítmény 2 hatóanyagot tartalmaz - cink-undecilénátot és undecilénsavat. A gyógyszert kenőcs formájában állítják elő a gombás fertőzésnek kitett bőr és körömlemezek kezelésére.

  bizonyság

  A gyógyszer utasításai tartalmaznak információt arról, hogy a gyógyszer terápiás és megelőző célokra használható gombás bőrbetegségekben, amelyek között:

  1. különböző etiológiájú mycosis és lokalizáció;
  2. onychomycosisban;
  3. a bõr irritációja a tampon alatt;
  4. fokozott izzadás.

  Az alkalmazás módja

  A szokásos kezelési mód a napi 1-2 alkalommal történő tiszta és száraz bőrre történő alkalmazása. A kezelés időtartama 2 hét. Szükség esetén a kezelés időtartama 4 hétre emelhető.

  Ellenjavallatok

  A gyógyszert jól tolerálták, de annak használatát meg kell semmisíteni szembeni túlérzékenység esetén a készítmény gyermekeknek 2 éves korig, terhesség és szoptatás alatt.

  A kenőcs költsége egy 30 g-os csőhöz körülbelül 450 rubel.

  metil-szalicilát

  A metil-salicilát (metil-éter) egy széles spektrumú készítmény, amely nem csak gombás fertőzés kezelésére szolgál, hanem más betegségek kezelésére is. A gyógyszer mérsékelt gombaellenes hatást fejt ki, megelőző célokra vagy a betegség korai szakaszában alkalmazható. Kültéri használatra tervezték.

  bizonyság

  A bőr, a nyálkahártyák gombás betegségeinek megelőzése és kezelése.

  Az alkalmazás módja

  A gyógyszert tiszta és száraz bőrre, naponta 1-2 alkalommal kell felhordani. A gyógyszer más gyógyszerekkel kombinálható.

  Ellenjavallatok

  Nem javasolt a gyógyszer alkalmazása a készítményre túlérzékenység esetén, ezért terhességre és szoptatásra szánt anyáknak is meg kell szüntetni.

  A gyógyszer ára körülbelül 80 rubel / csomag. A használat előtt forduljon orvoshoz és olvassa el a használati utasításokat.

  Ha valaki keres analógok olcsó Lamisil, meg kell figyelni, nem csak a költségek, hanem a kompozíció, működési elvét, jelzések és egyéb fontos információkat, amely jelen van a képernyőn megjelenő utasításokat a kábítószert. Lamizil a szögek gombaitól - a készítményről és analógjairól adott válaszok eléggé különbözőek. Egyesek inkább költséges eszközökkel töltik el a kezelést, míg mások meglehetősen elégedettek az olcsóbb gyógyszerek eredményeivel.

  Fontos megérteni, hogy meg kell kezelni a gombás fertőzés bonyolult, így amellett, hogy forrásokat a kültéri használatra, vagy vesz szisztémás gyógyszerek, figyelemmel kell kísérniük a tisztaság, a bőr, hogy megfeleljen minden ajánlásait az orvos. Csak a kezelés integrált megközelítése fogja segíteni a tartós és tartós eredmény elérését.

  Lamisil-analógok

  A Lamisil hatóanyag, amely különféle felszabadulási formák (külső és belső használatra), egy gombaellenes gyógyszer. A Lamizil fő anyaga a terbinafin-hidroklorid, amely gyakorlatilag minden gombás fertőzés kórokozója.

  A Lamisil gyorsan és hatékonyan alkalmazható, amely a legtöbb esetben megfelelő alkalmazással lehetővé teszi, hogy egy hét múlva megszabaduljon a gombától. Azonban vannak más kábítószerek, beleértve a hazai termelést is, azonos hatású, gyakorlatilag nem rosszabb, mint a Lamizil hatása. Fontolja meg, mi helyettesítheti a Lamisilt.

  Lamizil tabletták analógjai

  A Lamisil tabletta analógjai a következő gyógyszerek:

  • Atifin;
  • Terbiks;
  • terbinafin;
  • Tsidokan;
  • Terbifin;
  • A terbinafin-FIP;
  • Onihon;
  • Terbizil;
  • Terbinoks;
  • Terbinafine Hexal;
  • Exifin és mások.

  Mindezen gyógyszerek terápiás hatása a terbinafin-hidrokloridon alapul, amely a legfontosabb hatóanyag. A felsorolt ​​alapok eltérőek lehetnek a segédanyagok tartalmában.

  A lamisil és analógjai tabletták formájában a következő esetekben írhatók elő:

  • a fejbőr mikózisai (mikroszporia, trichofitózis);
  • a bőr és a köröm gombás elváltozása (trichophytosis, epidermophytia, mycosporia);
  • onychomycosis (körömgomba);
  • szisztémás kezelést igénylő sima bőr súlyos, kiterjedt dermatomycosis;
  • a nyálkahártya és a bőr candidiasisát.

  Egyes esetekben ezeket a gyógyszereket a helyi expozíciós eszközökkel egyidejűleg kell alkalmazni. A Lamisil és analógjai orális beadásra nem alkalmasak többszínű lichen hatására.

  Lamizil analógjai spray formájában

  A Lamisil spray leggyakoribb helyettesítői a következő gyógyszerek:

  • Lamikon;
  • Fungoterbin;
  • Termikon;
  • Terbinafin-hidroklorid.

  Ezek a gyógyszerek spray-k formájában is kaphatók, és azokban az esetekben ajánlott, amikor a sérülések nehezen elérhető helyen találhatók, és ezek a kóros bőr szindróma társulnak. Fő komponense a terbinafin-hidroklorid.

  A spray Lamisil és annak analógjai használatára utaló jelek:

  • mycosis stop;
  • ingens epidermofitia;
  • a dermatophyták által okozott test sima bőrének gombás fertőzése;
  • élesztő bőrfertőzések (különösen az intertrigo);
  • többszínű lichen, melyet a dimorf gomba okoz.

  A spray formájában lévő gyógyszerek nem alkalmazhatók az arcra, hogy megakadályozzák a szemmel való érintkezést. Ugyancsak óvatosan alkalmazza ezeket a jogorvoslatokat a sérült bőrfelületekre. összetételük alkoholt is tartalmaz.

  A tejszín (kenőcs) analógjai Lamisil

  A tejszín (kenőcs) formájában lévő Lamisil hatóanyagnak számos analógja van a hatóanyagnak, amelyek közül a leggyakoribb:

  • Termikon;
  • ekzifin;
  • Atifin;
  • Fungoterbin;
  • Terbinafine - MFF;
  • Lamifast.

  Ezek a gyógyszerek nemcsak enyhítik a gombás fertőzést, hanem az érintett bőrön lágyulnak, enyhítik a szárazságot és a viszketést.

  A Lamisil krémet és analógjait a következőkre ajánljuk:

  • gombafertőzések (beleértve a fokozott szárazságot és repedéseket);
  • lágyékos epidermofit;
  • a dermatophyták okozta test sima bőrének gombás sérülései;
  • élesztő bőrelváltozások;
  • többszínű fosztja meg.

  Lamizil Uno analógjai

  A Lamizil Uno egy filmképző megoldás, amely a bőrön való alkalmazás után észrevehetetlen filmből áll, amely 72 órán át marad. Ennek köszönhetően a hatás egy idő után a gyógyszer egyszeri alkalmazását követően érhető el. Jelenleg a Lamizil ezen formája, amely a lábmikózisra ajánlott, nincs analógja.