Neylekspert

A leírás aktuális 2017/02/22

 • Latin név: Wartner Nailexpert
 • Gyártó: "Omega Technics" (Írország)

struktúra

Ez az eszköz a következőket tartalmazza: szilikonok (dimetikonol, ciklometikon, ciklopentasziloxán); panthenol; a víz; glicerin; nátrium-hidrogén-karbonát; dihidroxi-acetil-nátrium-foszfát; réz oldat; tejsav; ezüst oldatot; alkohol denaturált alkohol; hidrogén-peroxid.

A kibocsátás formája

A Wartner Neil Expert 4 ml-es csövekből készül.

Farmakológiai hatás

gombaellenes (a körömgombákkal kapcsolatban)

Farmakodinamika és farmakokinetika

A Wartner Nailexpert egy modern terápiás eszköz, amelyet a harcra terveztek gombák, amelyek befolyásolják a körömlemezeket. Köszönhetően a speciálisan kifejlesztett képletnek DS12 komplex Ezt a gyógyszert irányított hatás jellemzi, amely a gyors felszámolásra koncentrál gomba körmök. A használhatóság kedvéért a cső az anyaggal egyéni felhordóval van felszerelve.

A kábítószer használatának eredményeképpen:

 • megakadályozva a jelen növekedését és azt követő terjedését gombás fertőzés a védőfilm kialakulása miatt, amely kedvezőtlen életkörülményeket teremt gombaféle, Mind a páciens egészséges körömlemezeivel, mind a vele kapcsolatban álló más személyekkel kapcsolatban;
 • a fellendülés felgyorsulása és az érintettek regenerálása körömlemezek, ami a termék hatóanyagainak táplálkozási és hidratáló tulajdonságainak köszönhető.

A Nealexpert hatóanyag hatásmechanizmusát a DS12 komplex hatása teszi lehetővé szilikonolajok, hozzon létre egy víztaszító, áthatolhatatlan gátat, amely borítja a körömlemezeket. Ez a védőréteg egyfajta akadály a további terjedéshez és fejlődéshez gombás fertőzés, mivel megakadályozzák az oxigénhez és egyéb tápanyagokhoz való hozzáférést, amelyek szükségesek a normális életaktivitáshoz gombaféle.

Ezen kívül jelen van ebben a komplexumban D-pantenol, a regeneráló hatása jellemzi, elősegíti a korábban érintett körömlemezek kellően gyors újraindítását, amely a glicerin, melyet tápláló és hidratáló tulajdonságokkal jellemeznek, tovább javítja a gyógyulást.

Az ebben a készítményben szereplő összetevők összetételének vizsgálata azt mutatta, hogy a 4 hetes utasításokban előírt ajánlások szigorú betartása garantálja a szenzáció kiküszöbölését viszkető, valamint észrevehető javulást eredményezett a körömlemezek által korábban érintett felületek állapotában és megjelenésében szárazság, törékenység omlósság; megjelenik a simaság). A termék használata után a szögek egészséges megjelenést kapnak, és könnyebben kezelhetők a mindennapi életben.

Használati utasítások

A Wartner Nailexpert alkalmazható:

 • korábban megsérült onychomycosisban (gombás fertőzés) körömlemezek, beleértve a betegség enyhe és mérsékelt súlyosságát;
 • az egészséges köröm védelme az esetleges fertőzéstől gomba törzsek (a beteg egészséges körömlemezei és a fertőzött személyekkel érintkező emberek);
 • védelem a gombás fertőzés fürdők, tornatermek, úszómedencék, szaunák és más hasonló közintézmények látogatása.

Ellenjavallatok

A Wartner Neilexpert használatának abszolút ellenjavallatai személyesek túlérzékenység betegnek a gyógyszerkészítményekhez.

Azok a viszonylagos ellenjavallatok, amelyek a helyzet orvosi előzetes értékelését igénylik: terhesség, 18 éves korig, szoptatás.

Mellékhatások

Ha a beteg személyes túlérzékenység az anyag összetevőire, a jelenségek előfordulására allergiás természet.

Wartner Neil Expert, használati utasítás (módszer és adagolás)

A Wartner Nailexpertre vonatkozó utasítás olyan gyógyszer alkalmazását foglalja magában, amely a lábujjak és / vagy kezek körömlemezének fedezésére szolgál azoknál a betegeknél, akik 18 évesnél fiatalabbak. Az antifungális hatóanyag alkalmazásának optimális gyakorisága 24 óra alatt 2 alkalommal van. Egy csomagot átlagosan 400 alkalmazáshoz terveztek.

A gyógyszer alkalmazása előtt a páciensnek puha hatású mosószerrel óvatosan mossania kell a lábát / kezeit (a felhasználási helytől függően).

A Wartner Neilexpert csak olyan tisztító körömlemezekre alkalmazható, amelyek nem lakkoztak. Ha ez a kozmetika jelen van a körmökön, óvatosan távolítsa el, majd tisztítsa meg a körmöket és a folyadékot a lakk eltávolításához.

Ezenkívül elegendő mennyiségű gombaölő készítményt kell alkalmazni a problémás köröm teljes felületére, ehhez a külön erre a célra szolgáló speciális applikátort használva.

Várja meg, amíg az ügynök teljesen megszárad, és ismételje meg a körömlemezen való alkalmazásra vonatkozó eljárást.

A gyógyszer lefolyását addig kell folytatni, amíg a korábban megrongálódott körömlemez teljes helyre nem áll. Általában az ilyen tanfolyam időtartama 4-12 héten belül változik, és függ a szög egyéni növekedési sebességétől. A kezelés látható eredménye 4 hét után már ott van.

túladagolás

Nincs olyan megerősített tény, hogy negatív hatások alakulnának ki, ha a gyógyszert nagyobb ajánlott mennyiségben alkalmazzuk.

kölcsönhatás

Általában ez a gyógyszer jól tolerálható, de nem ajánlott más hasonló készítményekkel kombinálva használni gombaellenes intézkedéseket. Kivételt képeznek az egyes esetek, amikor a kezelőorvos terápiás szerek ilyen kombinációját írja elő.

Eladási feltételek

Ez a gyógyszer szabadon megvásárolható.

Tárolási feltételek

A Wartner Neilexpert száraz helyen kell tárolni, figyelve a hőmérsékletet 5-25 ° C-on belül.

Lejárat dátuma

A gyártástól számított 36 hónap.

Különleges utasítások

A Wartner Nailexpert csak külső használatra alkalmas.

A csomagolásban észlelt károsodás esetén tilos az ilyen gombaellenes szer használata.

Tilos a gyógyszert a nyitott sebfelületekre alkalmazni.

A gombaellenes gyógyszer gyermek vagy felnőtt általi véletlen lenyelése (lenyelése) esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, és bemutatja az orvosnak a gyógyszercsomagot.

A terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után tilos használni.

A beteggel intolerancia a készítmény bármely összetevője, használata nem ajánlott.

A kezelés folyamán kerülni kell a körömlakk, spray-k, por-lábak és egyéb hasonló kozmetikumok használatát, mivel a terápia hatékonysága csökken.

A kezelés optimális eredményének elérése során a körömproblémák felkészítése során a Wartner Neilexpert javasolja egy tisztítószer használatát Wartner emulzió.

analógok

Ennek a gyógyszerkészítménynek analógjai tekinthetők terápiás antifungális szereknek topikális alkalmazásra:

gyerekek

Ha a gyógyszert 18 év alatti betegek kezelésére kell használni, előzetes konzultációra van szüksége orvosával.

Terhesség (és laktáció)

szoptatás és terhes a nőknek mindig vegye fel a kapcsolatot orvosával a gyógyszer alkalmazása előtt.

Vélemények a Neil Expert-ről

Az interneten számos vélemény a Wartner Nailexpert pozíciójával ez az eszköz meglehetősen hatékony, biztonságos és könnyen használható, ami elég gyorsan megoldódik a problémával gombás fertőzés a lábujjak és / vagy a kéz körmén. Természetesen a produktív, a betegeket szigorúan kövesse az útmutatót kifejtett utasításokat a gyógyszer, és adja át az előzetes vizsgálatot az orvos, hogy pontosan diagnosztizálni sújtotta őket gombás fertőzés.

Negatív felülvizsgálat köröm gomolyával A Wartner Neil szakértő olyan emberektől származik, akik nem használják ezt a gyógyszert a szervezet sajátos jellemzői vagy jelenléte miatt gombás fertőzés érzéketlen a hatóanyag összetevőire.

Ár Neil Expert, hol vásárolni

A Neilexpert a gombából jelenleg számos gyógyszertárban vásárolható Oroszországban és Ukrajnában.

Ár Az orosz Wartner Neil szakértője 450-520 rubel között változik.

Ár Wartner Nailexpert Ukrajnában ingadozik mintegy 170-220 hrivnya.

Wartner NeilExpert

Gombaellenes köröm Vartner Neylekspert (Nailexpert által Wartner) van egy hármas hatása, amely akkor következik be amiatt, hogy hatékony ártalmatlanítása onychomycosis, helyreállítása sérült köröm szerkezetét és megelőzésére relapszus. Javasoljuk, hogy jobban megismerje ezt a gyógyszert.

Összetétel, gyártási forma és ár

A Lak Wartner Neilexpert Írországban gyártja az Omega Engineering gyógyszergyár. A termék folyékony formában kapható 4 ml-es injekciós üvegekben. Mindegyikük speciális felhordóval van felszerelve, amely garantálja a gyógyszer kényelmes alkalmazását.

A lakk hatóanyaga az innovatív formula DS 12 Complex, amely gyorsan és hatékonyan elpusztítja a gombás mikroflórt. Tekintsük a gyógyszer alapösszetételét a táblázatban.

A táblázatban felsorolt ​​fő összetevők mellett a készítmény összetétele a következő segédkomponenseket tartalmazza, amelyek fokozzák terápiás hatását:

 • hidrogén-peroxid;
 • tejsav;
 • réz oldat;
 • szódabikarbóna;
 • nátrium-foszfát;
 • alkohol denaturált alkohol.

A gyógyszert rendszeres vagy online gyógyszertárban lehet megvásárolni. Az eladási helytől függően, és függ a gyógyszer végső költségétől.

Oroszországban lehet vásárolni lakk ára 384 rubel, Ukrajnában - 186 hrivnya.

A működés elve

Az aktív komponensek a készítmény könnyen behatolnak a vastagsága körömgombásodás elpusztítja kórokozók annak szövetekben, stimuláló további tisztítás felületén a fertőzés forrása és terjedésének megakadályozását kórokozók egészséges testrész.

Anyag DS 12 összetett formái egy vízálló réteg, védi a kutikulát a kedvezőtlen környezeti tényezők, miközben megakadályozza a penetráció az oxigén a lemez és a tápanyag-komponensekhez, amelyek létfontosságúak tényezők a gombás mikroflóra. Ezenkívül a hatóanyag összetétele ezüstionokat tartalmaz, ami zavarja a mycosporok sejtszinten történő szétválasztását.

A lakk hatásmechanizmusa nagy hatékonyságot biztosít a gyógyszer számára. A gombák elpusztulnak, és maga a gyógyszer nem váltja ki a habitáció kialakulását vagy a patogén növényzet stabilitását.

bizonyság

Az ügynököt szakember nevezi ki a következő feltételek mellett:

 • bármilyen eredetű és formájú onokomikózis, például candidiasis;
 • a gombás nail léziók megelőzése, beleértve a kórokozók általi fertőzés fokozott kockázatát is.

Használati utasítások

A Neelexpert Lac Wartner-et közvetlenül a sérült körömlemezekre kell felhordani, de előtte azokat megfelelően kell elkészíteni. Ezzel a célt a szegek éleit megtisztítják a hámló egyedi darabokból, eltávolítják a manikűr, a sellak stb. Szennyeződését és maradékát.

A gyógyszerkészítmény alkalmazása előtt alaposan mosson kezet és fertőtlenítse őket fertőtlenítőszerrel. A lakkot szigorúan kell alkalmazni a használati utasításnak megfelelően:

 • erőteljesen rázza fel az üveget;
 • vegye le a védõburkolatot;
 • azt jelenti, hogy feldolgozza egyenletes rétegben a köröm egy applikátorral, hagyja teljesen száraz;
 • alkalmazza újra a gyógyszert.

Hatásosság fejlett onychomycosis esetén

Helyi gyógyszer - gombaellenes lakkok, gélek és oldatok sikeresen megbirkózni csak a külső megnyilvánulásainak a kóros folyamat, azaz a kezdeti szakaszban komplikációmentes köröm gombás fertőzései, mivel helyi szinten működik - közvetlenül a zóna alkalmazása a gyógyszer. Így a Neilaxpert hosszú távú fertőzéssel nem képes megbirkózni. Ebben az esetben szisztémás antimikotikus gyógyszerek - tabletták és kapszulák kinevezése, szájon át. Belülről dolgozva képesek teljes mértékben kiküszöbölni az onychomycosis okát.

Mellékhatások, ellenjavallatok

A Nailexpert lakk alkalmazása során a testrészről nemkívánatos szisztémás reakciók gyakorlatilag nem fordulnak elő. Néhány helyi negatív hatás esetleges megjelenése a közeli bőrterületek rövid távú égetése és öblítése formájában, de ilyen eseteket ritkán észlelnek és rendszerint függetlenül járnak külső beavatkozás nélkül. Ha a reakció növekszik, a legvalószínűbb, hogy a gyógyszer egyéni intoleranciájáról és annak megszüntetéséről van szó.

A kábítószer elleni ellenjavallatok között a következő pontok figyelhetők meg:

 • túlérzékenység a gyógyszerre;
 • a kezelési zónában a sebfelületek nyitottak;
 • terhesség és szoptatás;
 • gyermekek 18 éves korig.

A lakk nemkívánatos, ha lejár, vagy lejárt.

Felhasználható gyermekeknek, terheseknek, szoptatásnak

A gyógyszer ellenjavallt olyan betegeknél, akiknek életkora 18 évnél fiatalabb. Ez azt jelenti, hogy a Neilaxpert nem írják elő gyermekgyógyászatban. Ez annak köszönhető, hogy nincs klinikai kutatás a gyógyszer egyes összetevőinek a baba testére gyakorolt ​​hatásáról.

Nemkívánatos a terhesség és a szoptatás ideje alatt a gyógyszer alkalmazása a nők számára ugyanezen okból.

Analógok és áraik

A szerkezeti helyettesítő anyagok, vagyis az azonos összetételű készítmények nem rendelkeznek Neukspert-rel. Használhat más, fungicid és fungisztatikus hatású gyógyszereket is, amelyek szintén elpusztítják a gombát, és segítenek megbirkózni a betegséggel. Ezek a következők:

Ekzifin. Terbinafin-hidrokloridra alapozott antimikotikus szer. Krém és tabletta formájában készül. Ezt az onychomycosis bármely szakaszában írják fel, ideértve a kezdetet is. Az ára Exifin krém Oroszországban 270 rubel, Ukrajnában - 180 hrivnya.

Terbinafin. A terbinafin-hidrokloridra alapozott gombaellenes szer. Univerzális felszabadulással rendelkezik - tabletta, kenőcs és spray. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan kezeli a körömgombák bármely szakaszát, beleértve a bonyolultakat is. A Lamisil krém ára az orosz gyógyszertárakban 550 rubel, az ukrán - 270 UAH.

Ekzoderil. Antimikotikus szer, naftiin-hidrokloridon alapul. A lakk, mint analóg NeilExpert terméke. A gyógyszer, a kézikönyv leírásának megfelelően, aktívan küzd az onychomycosis kórokozóival a fertőzés középpontjában, vagyis helyben cselekszik. A költségek Exoderil Oroszországban 580 rubel, Ukrajnában - 350 hrivnya.

Mi kell a Wartner Bai Neelexpert lakkjának cseréjével és azt, hogy szakemberrel kell-e elvégezni? Sok beteg szívesebben kezeli a kezelést, mert az alacsonyabb költség a többi analóghoz képest. Ha négy héten belül a terápia hatása hiányzik, vagy a pozitív dinamika elhanyagolható, akkor fontos, hogy ismét kapcsolatba lépjen az orvossal a gyógyszer helyettesítésére.

Különleges utasítások

A Lac NeilExpert kizárólag helyi felhasználásra használható. Ha a csomagoláson bármilyen mechanikai sérülés van a csomagoláson, akkor nagyon nem kívánatos használni. A sebek felnyitása tilos. Vessünk be néhány olyan funkciót, amelyet figyelni kell a gyógyszer kezelésére:

 • ha gyermek vagy felnőtt véletlenül lenyelte bármilyen mennyiségű lakkot - azonnal orvoshoz kell fordulnia, és meg kell mutatni a szakembereknek a fennmaradó gyógyszert;
 • Ne használja a gyógyszert a lejárati idő után és az egyedi komponensekkel szembeni túlérzékenység jelenlétére;
 • A terápia során fontos, hogy ne kombinálja a használatát Neyleksperta más szabadtéri gombaellenes szerek, valamint a kozmetikai termékek, mint a dekoratív lakk, talkum a láb, spray a túlzott izzadás, stb - az a tény, hogy ezeket az eszközöket jelentősen csökkenti a terápiás hatás a gyógyszer.;
 • az optimális eredmény elérése érdekében ajánlatos előkészíteni a körömlemezeket a gyógyszer alkalmazására egy speciális Wartner emulzió segítségével, amely a gyógyszertárban megvásárolható.

Vélemények

A Wartner Bai Neilexpert gyógyszer alapvetően pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, ha értékeli a potenciális fogyasztók értékelését, vagyis a bőrgyógyászatban népszerű. És ez nem meglepő, mert egyedülálló összetevőkön alapul, amelyek gyorsan és hatékonyan megsemmisítik a fertőzést, miközben finoman reagálnak a betegség által károsított szövetekre. De ne felejtsük el, hogy az öngyógyítás károsíthatja a kábítószert - helyi vagy szisztémás orvoshoz.

A CIKK A SZUBEBBEN - betegségek, gomba.

Neilaxpert (figyelmeztető) egy körömgomba. Segítene?

A Neilexpert (English Neilexpert) gombaellenes lakk a körmökre. Mint más lakkok - batrafen, loceril, dementen - ez a gyógyszer figyelemre méltó. Vagyis, ha az ujjai ujjával jóddal kezelik a gombát, akkor a beteg szögek barna színűek, mert a jód nem átlátszó, mint egy lakk, de sötét.

A hálózatban ez a lakk a NeilExpert, a Neil Expert vagy akár a Wartner kérésére - a gyógyszergyártó vállalat nevét tartalmazza.

Lássuk, mennyire hatékony a NeilExpert, hogyan kell használni, és mennyibe kerül.

A cikkből megtudhatja:

Oktatás - ki tudja használni, mikor, milyen mennyiségben

Kezdetben azt fogom mondani A Neilexpert nem mindenkinek felel meg: a gyártó ajánlja a gombás fertőzések (gombás elváltozások) könnyű és közepes. Ezenkívül a gyógyszert megelőző célokra is felhasználhatja. Ha gyakran a potenciálisan veszélyes helyekre utazik a gomba - fürdőkben, úszómedencékben, strandokban, sportlétesítményekben stb. - megvédheti magát ezzel a lakkal.

A Neilaxpert csak felnőtteknek szól!

Hogyan működik a gyógyszer?

Tehát folytassuk a NeilExpert fungicid tulajdonságainak leírását.

A gyártó azt írja, hogy egyedülálló innovatív formulát alkalmaztak a gomba kezelésére. Segít az érintett gombáknak köröm ujjakkal az alábbi módon:

 1. A körömlemez felületét speciális film fedezi. Olyan körülményeket teremt, amelyekben a gomba nem létezhet. Ő is nem engedi, hogy a körmök kívülről fertőzjenek.
 2. A lakk aktív összetevőinek hidratáló és tápláló tulajdonságai elősegítik a köröm teljes körű helyreállítását mind a lábakon, mind a kezekben.

A gyógyszer hatása filmképző szilikonolajokat és komplex DS12 ComplexTM-et eredményez. Ezek az összetevők különleges, áthatolhatatlan filmet képeznek, amely megvédi az onokomikózist és más dermatophytákat. A gömbölyű gombák már nem kapnak oxigént és tápanyagokat a bőrsejtekben és a körmökben. Mindez kizárja növekedésüket és létfontosságú tevékenységüket.

Használati utasítások

A gyógyszer alkalmazásához csak vágott tiszta körmökre van szükség. Nem megengedett, hogy a körömlemezen bármilyen lakkok vagy eszközök legyenek a lakk eltávolítására.

A használat előtt alaposan mosson kezet vagy lábat. Kívánatos szappant használni felületaktív anyagokkal. A gyártó azt javasolja, hogy használat előtt rázza fel a palackot.

Fedje le az érintetlen felületeket a NeiExpert készülékkel a készlethez mellékelt applikátorral. A kívánt dózist ezt az applikátor határozza meg.

Várja meg, amíg meg nem szárad, és alkalmazza a termék második rétegét.

Ezt az eljárást naponta kétszer kell elvégezni. Ezt ajánlani kell reggel és este.

A kezelés ideje alatt tilos bármely más eszköz használata

Használja a szükséges gyógyszert a körömgombák kúra befejezéséhez, vagy mielőtt a csőben lévő lakk elfogy.

Ha úgy gondolja, hogy a gyártó általában 4 és 12 hét közötti teljes gyógymódra a szög növekedési sebességétől függően. Az első észlelhető eredményt 4 hét alatt ígérjük. Nos, később meglátjuk, mit írnak a NeilExpert-ről szóló beszámolókban.

Ha a gyermeket kezelni kívánja, kérjen tanácsot orvosától. És ne felejtsük el A gyógyszer csak akkor használható, ha megfelelő bizonyíték van.

Általában a gyógyszert az emberek jól tolerálják, de ha úgy dönt, hogy más gyógyszerekkel együtt használja, először konzultáljon orvosával.

Mit mondanak a Neilexpert-ról?

Mint más gombaellenes szerekhez hasonlóan, a Neilexpert képét is szorgalmasan védi alkotói - az interneten találtam egy hamis áttekintést. De ez elég, végül is 4 hivatkozás volt, köztük reklám. Úgy tűnik, hogy a gyógyszer nem kapott nagy népszerűséget - szinte senki sem osztja meg benyomásait.

Lásd a képernyőképet a visszajelzési webhelyről:

Abban az esetben, ha a kép nem nyílik meg, itt beillesztem.

Tehát pozitív visszajelzés:

ÉN használ Neylekspertom egy év, talán egy kicsit kevesebb, és azt akarom mondani, hogy az eredmény annak használata látható szabad szemmel. A körmeim sötétedtek, sima lettek, és még erősebbnek látszott. És használja még könnyebben sehol, csak hogy tiszta köröm nanoshu jelenti várja az megszárad, körülbelül egy perc, és újra nanoshu végeztem az eljárás reggel, mielőtt elhagyja a házat, és az esti lefekvés előtt. Egy üveg elég hosszú ideig. A látható hatás egy hét múlva következik be.

Miért tartom hirdetésnek? Igen, mert általában egy személy talál legalább egy hibát, ha igazán élvezte. Ebben a konkrét esetben egyértelmű, hogy a válasz valaki nem tetszett - kapott egy -1-et

Ezenkívül két másik srác kommentálta a választ. By the way, én is számítottam ezeket a megjegyzéseket a felülvizsgálatok. Itt vannak:

3 hónapot használtam - nem jó, csak a pénz dobta a szélbe.

A cső nagyon kicsi. 4 ml - és a francia szeszesitalok költségei vagy állományai. ugyanakkor ajánlott napi 2 alkalommal alkalmazni. és az első eredmények 4-12 héten belül jelennek meg. A teljes gyógymód nem garantált. Röviden, teljes válás és trükk. Az összetevők víz, alkohol, stb. - Az arany olcsóbb.

költsége

Ahogy fentebb említettük a visszahívásról, A Neulexpert ára magas. A gyógyszertárakban körülbelül 4 milliliter kapacitású csöveket lehet kapni 350-450 rubelre. Igen, egyes gombaellenes szerekkel összehasonlítva olcsó, de eddig a hatékonyság és az ár nem egyezik.

Nailexpert - eredmények

Nos, mint a többi lakk, a NeilExpert, a hálózaton található információk alapján, hatástalan a súlyos körömkárosodás kezelésére. Másrészt használhatja a megelőzésre, amikor a medencébe megy - azt hiszem, az onychomycosis elleni védekezésre képes.

A megoldás viszonylag új, ezért nem bizonyított. Ha bármilyen tapasztalata van a Neil Expert használatával, kérjük, ossza meg a megjegyzésekben. Ha van egy fotó előtt és után - feküdt ki!

P. S. És ne felejtsük el, hogy ha a köröm színe megváltozott, összeomlik és pelyhek, ez nem mindig gomba, bár a legtöbb esetben ő. Nézd meg, hogy még mindig vannak problémák a körmökkel.

Wartner Neil szakértő

Jelentkezzen be, hogy egy véleményt hagyjon.
Kevesebb mint 1 percig tart.

Rájöttem, hogy egy körömgomba volt, amikor elkezdtem fájni, megváltozott a színe, egy kis alak. Kezdetben gombaölő kenőcsöket próbáltam használni. Nem segítenek. Ezért megvettem a Nailexpertet. A terméket egy kényelmes flacollal helyezzük egy applikátorral. Első pillantásra úgy döntöttem, hogy ez egyszerűsítené a pályázati eljárást.
A gyógyszerre vonatkozó utasítások arra utalnak, hogy a gyógyszert legalább egy hónapig, naponta kétszer kell használni. Csak akkor látható egy kimondott pozitív dinamika. A gyógyszert 6 hétig használtam, és a körmöm egyáltalán nem változtatta meg a megjelenésemet. A gomba továbbra is befolyásolja a körömlemez egészséges területeit, de nem lép át más egészséges körmökre. Talán a kábítószert hosszabb ideig kell használni, de nem engedhetem meg magamnak ilyen kísérletet, mivel a gyógyszer drága. Az injekciós üveg térfogata 4 ml.
A használati rendszer egyszerű. Az anyagot tiszta körömre kell felhordani. Minden új alkalmazás előtt meg kell zsírtalanítani a lemezt és egyenletesen elosztani a terméket egy applikátorral. Kötelező a napi 2 alkalommal történő beadási eljárást végrehajtani. Ez nem mindig megfelelő, így néha naponta 1 alkalommal használtam a terméket. Mindenképpen alkalmazza a terméket a körmökön, mielőtt meglátogatná a fertőzés lehetséges helyeit.
Tapasztalatom azt mutatta, hogy a gyógyszer nagyon lassan működik, és a felhasználás eredménye nem felel meg elvárásainak.

A gyártó ezt az eszközt a használati utasításban azt mondja, hogy 12 hét után a gomba eltűnik, és otrastot egészséges köröm - ez nem igaz. A Wartner neurológus kezelésére hat hónapig tartott. Mivel egy kis hangszóró Megfigyeltem már a második hét használat, remélve, hogy egy gyors fellendülés, és amikor a folyamat késik, de még néhány eredmény egyszerűen nem akar változtatni a gyógyszer, és azokat a célba kezelést. Ez alatt a 6 hónap alatt összesen 3 palackot töltöttem és körülbelül 1500 rubelt töltöttem.
A normál manikűrre emlékeztető, tiszta lakkra emlékeztető alkalmazás. Eredetileg minden régi bevonatot eltávolítottam a körmökről és fertőtlenített körméket és körmöket, majd egy vékony rétegű nailcrete-t vittem fel, vártam egy percet, és egy második réteget alkalmaztam. Ez minden. Tehát naponta kétszer hat hónapig.
E remedy alatt a körmök szinte azonnal megjelenik egészségesek és kívülről a gombák szinte láthatatlanok, de eltávolítása után minden visszatér a saját körökbe.
A Warner Nail Exercise egy hosszú hatású készítmény, és kivenni őket a körméből, nem kell várni a gyors eredményre, hanem türelmes és türelmes türelmes. Ezért nem nagyon szerettem a terméket

Vélemények: VARTNER® NeilExpert

Értesítést kapni érkezéskor?

A WARTNER® NeilExpert vásárlói vélemények

Ugyanilyen sikerrel lehet vásárolni egy szokásos lakkot és használni. A hatékonyság ugyanaz lesz. Ez nem gyógyítás. Hogyan tudja elpusztítani a gomba.

Nagyon kényelmes csomagolás ehhez a termékhez. Emiatt, és megvásárolta a Wartner NeilExpert. Mivel a lakk, kenőcs, gél egy gomba egyszerűen kényelmetlen. Meg kell várni, amíg meg nem szárad, amíg nem szárad. És itt egy ilyen finom lotion, gyorsan megszáradt, és elkezdett foglalkozni. Ezen kívül, hatékony.

Fungus hozta haza egy üzleti út, vásárolt egy nyilvános fürdő. A körmök sárga színűek és megvastagodtak. Az orvos Wartner Neilakspert-t nevezte ki. A kezelés kezdetétől és a teljes gyógyulásig 6 hónapig tartott. Ez idő alatt a körmeim teljesen felépültek. Olyan szép, hogy egészségesnek látom őket)))

Wartner Naileckspert a férjét egy körömgombával írta fel. Naponta kétszer alkalmaztam minden nap. Nyilvánvalóan a szabályosság miatt ugyanaz az eredmény érhető el. A készítményben nincsenek antibiotikumok, ami természetesen tetszik, nos, óriási pluszt az árért - több mint elfogadható. A teljes kezelés körülbelül 6 hónap volt.

Azt akarom ajánlani a Wartner Neilacpertnek mindazoknak, akik szenvednek a körömgombák problémáján. A hatékony, a legfontosabb, hogy kövesse az utasításokat. A készítmény szilikon összetettsége miatt a köröm víztaszító réteggel van borítva, ami miatt a gomba nem enged meg légzést. Teljesen megkötött körmök valahol 4 hónap alatt. Jó látni az egészséges körmöket, amelyek a közelmúltban megmutatták valakinek, hogy ijesztő volt.

Azt Vartnerom kezelt krónikus gomba, úgy gondolta, hogy semmi nem fog segíteni, de nem telt el, még a körmök visszaállításra, nem lehet azt mondani, hogy még egy fél évvel ezelőtt, egy csendes horror történik. Ezen túlmenően természetesen nem engedem meg, hogy a fitneszklubba vagy a fürdőbe menjek, biztos vagyok benne, hogy a Wartner-et a megelőzés érdekében használom, ez sokkal könnyebb, mint később kezelni.

Moszkvában volt. Elmentem a gyógyszertárba. megvásárolta, nem olvasta a megjegyzést. A dolog kivételesen jó. Ha a gomba károsodása kicsi, akkor jobb, ha nem találja meg ezt a gyógyszert. Nagyon jó eszköz. Hogy használtam. Enyhén tisztítsa meg a köröm felületét csiszolóanyaggal. Törölje le alkoholos oldattal, és fedje le 1-2 alkalommal naponta. 3-4 héten belül (és ez függ a betegség mértékétől), a köröm tisztítása a gomba, de ajánlatos ezt a gyógyszert a lehető legnagyobb mértékben használni. Minél fejlettebb a betegség, annál hosszabb a kezelés időtartama. Miután meggyógyította a megelőzést, amikor olyan helyeken, mint például a szauna, a szauna, a medence partjaira látogatott. 10 pontot 10 pontos rendszerrel.

Még egy pozitív pillanat! Ne hagyja el Wartner egész nyáron. Miután a tengerparton elkenőztem a körömemet, mezítláb járhatok, nem palákkal. Ez mind hasznos, mind biztonságban van.

Nagyon hatékony, gyorsan segített megbirkózni a gomba két körmök a lábát. Most nyílt szandálon járhatok.
És nem árt a májnak, mint a tabletta.

4 hónapot, minden nap reggel és este, ahogy az orvos mondta. Ezt megelőzően más külső gyógyszereket használtam, de szabálytalanul, így nem volt normális eredmény. Aztán az esküvőre végre meg akartam szabadulni a gombától. A körmök három hét után jobban néztek ki - simaabbak voltak, a gyomorfekély növekedése csökkent. Négy hónap után elvégeztem a teszteket - a gomba elhaladt.

Két ujját a lábán körömgomba fertőzte meg. Wartner egyetemes eszközként mutatta magát. A megnedvesített, megfertőzött körmöket és a maradékot kenni lehet a megelőzés érdekében, így nem terjedt el. Ennek eredményeképpen 2 hónap után minden köröm azonos, egészséges.

Wartner "Nailexpert" a körömgomból. Vélemények, ár, oktatás

Fontos tudni! A stop és a köröm gombát kezelik 7 nap! Mondja el a legmagasabb orvosi osztály orvosát.

A Wartner Nailexpert hármas hatással rendelkezik, és képes egyidejűleg felszabadulni az onychomycosisról, helyreállítani a körömlemez szerkezetét, valamint megelőzni a betegség újbóli megjelenését. A gondosan kiválasztott összetevőknek köszönhetően a gyógyszer gyorsan behatol a köröm minden rétegébe, megsemmisíti a patogén mikroflórák sejtjeit, és megakadályozza a fertőzés terjedését a szomszédos ujjakkal szemben. Az egyik műanyag cső alkalmazása a lakk felhordására elegendő ahhoz, hogy teljes körű terápiát folytasson, és távolítsa el a gombafertőzést mind a 10 ujjal.

A gomba, mint egy tűz, félnek az átlagos olcsó.

A készítmény összetétele és az intézkedés elve

A Wartner NeilExpert egyedülálló összetételű, és nem rendelkezik teljes analógokkal. Tartalmazza:

 • tisztított víz;
 • hidrogén-peroxid;
 • glicerin;
 • alkohol;
 • ezüst és réz részecskék;
 • tejsav;
 • szilikonpolimerek;
 • szóda;
 • panthenol.

Szilikon polimerek szerepelnek a gombaellenes köröm, a körömlemez alkotnak egy folyadékot át nem eresztő réteget, amely védi a szerkezetet a víztől és a levegő, ezáltal megszakítva a kedvező feltételeket a fejlesztés a patogén mikroflóra. A panthenol viszont felgyorsítja a köröm regenerálódását, és a glicerin lágyítja.

A fő hatóanyag ezüst részecskék. Ezek tejsavval és rézionokkal kombinálva elpusztítják a gombafertőzés sejtmembránját, ami halálához vezet.

A népszerű út megöli a gombát, amit ásni fogok. Csak egyszer kell elindulnia naponta.

A gyógyhatású lakk az alkalmazását találta:

 • az onychomycosis komplex terápiájában a fejlődés kezdeti és közbenső szakaszaiban;
 • amikor megakadályozzák a gomba a körmökön.

Ellenjavallatok

A kézikönyv kijelenti, hogy a gyógyszer nem ajánlott használni a gombás fertőzések kezelésére a terhes nők, gyermekek 9 éves, valamint az emberek allergiás reakciók összetevői. A lakk nem megengedett ismeretlen eredetű fekélyek és sebek jelenlétében a kezelt terület közelében.

Ha a gyártó ajánlásai helytelenül vannak követve, akkor a személy számos mellékhatást tapasztalhat:

 • a köröm körüli bőrpír;
 • viszketés;
 • allergiás kiütés;
 • égő érzés.

Körömgomba kezelése

A Wartner NeilExpert-et akkor kell alkalmazni, ha az onychomycosis kezdeti jelei vannak:

 • fájdalmas érzések a cipő viselése során;
 • viszketés az ujjak területén;
 • a körömlemez sárgulása és eltávolítása;
 • kellemetlen szaga a lábaknak.

Miután felfedezte a betegség elsődleges tüneteit, a betegnek legalább napi kétszer kell alkalmazni a gyógyszer lakkot a körömlemezre. Az érintett terület feldolgozása előtt az alábbi előkészítő intézkedéseket kell tenni:

 • mosson lába gyenge szóda oldatban;
 • vegye le a díszítő bevonatot a körömről;
 • tisztítsa meg a körömlemezt egy körömfájllal;
 • törölje száraz, tiszta pamut törölközővel.

A gomba nagyon egyszerű: öblítse le a lábakat 2% -os ecettel és dörzsölje a cseppet.

Ajánlások kezelésre

A gombafertőzés kezelésében az orvosok javasolják, hogy betartsanak számos ajánlást, amelyek gyors eredményhez vezetnek.

 1. A körömlemez feldolgozása előtt oldható oldószerrel el kell távolítani az orvosi lakk előző rétegét.
 2. A Wartner Neil Expert-et két rétegben alkalmazzák a körömre.
 3. Nem kell kezelni az érintett felületet antiszeptikumokkal. A készítmény összetétele már tartalmaz alkoholt is, amely fertőtleníti.

Az onokomikózis terápiája a Wartner NeilExpert segítségével három és négy hét között, a betegség súlyosságától függően. Általában a betegnek 14-20 napra van szüksége ahhoz, hogy megszabaduljon a gomba kezdeti szakaszától.

A helyreállítás folyamatának felgyorsítása érdekében az antimikotikus lakk felhasználását antibiotikumokkal kell kiegészíteni. Ehhez olyan gyógyszerek, mint a Nystatin, Levorin, Mycosoril, Fungavis alkalmasak. Az antimikotikus tabletták kiválasztását egy dermatológusnak kell kezelnie.

Ár és analógok Wartner NeilExpert

A Wartner NeilExpert minden gyógyszertárban, valamint a gyártó hivatalos honlapján kapható. A megvásárlásához nem kell vényköteles orvostól szednie. A gyógyszer ára 400-500 rubel / csomag, a régiótól függően.

Ez a gombaellenes lakk egyedi összetételű, és napjainkig a gyógyszertári számlálókban nincs teljes vagy részleges analóg. Ha bármilyen okból a beteg nem tudja használni a Wartner NeilExpert-et, akkor helyettesítheti más, külső használatú gyógyszerekkel, amelyek hasonló cselekvési elvvel rendelkeznek. Ezek a helyettesítő anyagok a következők:

Mindegyiknek van egy másik listája az ellenjavallatokról és a mellékhatásokról, ezért mielőtt bármilyen migrénes szer orvoshoz fordulna, konzultáljon orvosával.

Vélemények az orvosoktól és a vásárlóktól

Ella Merkulieva, bőrgyógyász.

A Luck Wartner a körömgombáktól igazi találatot talál mind az orvosok, mind a betegek számára. Nagyon kényelmes a használata, gyorsan szárad és rövid idő alatt feloldja a problémát. Folyamatosan írom fel ezt a gyógyszert azoknak, akik onychomycosisban szenvednek, és az esetek 97% -ában teljesen gyógyítja a gomba. Annak ellenére, hogy nagy hatékonyságú, még mindig erősen ajánlom használni együtt gombaellenes tabletták. Ez felgyorsítja a helyreállítási folyamatot, valamint védi a visszaesést.

Maria, 26 éves.

A hüvelykujj köröm fejlett állapotában diagnosztizáltak, és egy népszerű antimycotic kenőcs használatát írta elő. Segített nekem, de egy hónappal később újra megjelent a fertőzés. Megpróbáltam Wartner NeilExpert-t a körömgomból, és 12 nap múlva megmentett a betegségből. Most rendszeresen kezelik a lábujjakomat ezzel a gyógyszerrel, hogy megakadályozzam a gomba visszaesését.

Vladislav, 44 éves.

A Wartner NeilExpert 6 hónapig használt lakk, és még sikerült pozitív eredményt elérni. A kezelést késettem, mivel elkezdtem a körömgomba, és később elkezdtem kezelni. De ennek ellenére a lakk használata antibiotikumokkal kombinálva segített enyhíteni az onokomikózist. Mindenkinek tanácsot adok!

Neilaxpert (figyelmeztető) egy körömgomba. Segítene?

A Neilexpert (English Neilexpert) gombaellenes lakk a körmökre. Mint más lakkok - batrafen, loceril, dementen - ez a gyógyszer figyelemre méltó. Vagyis, ha az ujjai ujjával jóddal kezelik a gombát, akkor a beteg szögek barna színűek, mert a jód nem átlátszó, mint egy lakk, de sötét.

A hálózatban ez a lakk a NeilExpert, a Neil Expert vagy akár a Wartner kérésére - a gyógyszergyártó vállalat nevét tartalmazza.

Lássuk, mennyire hatékony a NeilExpert, hogyan kell használni, és mennyibe kerül.

A cikkből megtudhatja:

Oktatás - ki tudja használni, mikor, milyen mennyiségben

Kezdetben azt fogom mondani A Neilexpert nem mindenkinek felel meg: a gyártó ajánlja a gombás fertőzések (gombás elváltozások) könnyű és közepes. Ezenkívül a gyógyszert megelőző célokra is felhasználhatja. Ha gyakran a potenciálisan veszélyes helyekre utazik a gomba - fürdőkben, úszómedencékben, strandokban, sportlétesítményekben stb. - megvédheti magát ezzel a lakkal.

A Neilaxpert csak felnőtteknek szól!

Hogyan működik a gyógyszer?

Tehát folytassuk a NeilExpert fungicid tulajdonságainak leírását.

A gyártó azt írja, hogy egyedülálló innovatív formulát alkalmaztak a gomba kezelésére. Segít az érintett gombáknak köröm ujjakkal az alábbi módon:

 1. A körömlemez felületét speciális film fedezi. Olyan körülményeket teremt, amelyekben a gomba nem létezhet. Ő is nem engedi, hogy a körmök kívülről fertőzjenek.
 2. A lakk aktív összetevőinek hidratáló és tápláló tulajdonságai elősegítik a köröm teljes körű helyreállítását mind a lábakon, mind a kezekben.

A gyógyszer hatása filmképző szilikonolajokat és komplex DS12 ComplexTM-et eredményez. Ezek az összetevők különleges, áthatolhatatlan filmet képeznek, amely megvédi az onokomikózist és más dermatophytákat. A gömbölyű gombák már nem kapnak oxigént és tápanyagokat a bőrsejtekben és a körmökben. Mindez kizárja növekedésüket és létfontosságú tevékenységüket.

Használati utasítások

A gyógyszer alkalmazásához csak vágott tiszta körmökre van szükség. Nem megengedett, hogy a körömlemezen bármilyen lakkok vagy eszközök legyenek a lakk eltávolítására.

A használat előtt alaposan mosson kezet vagy lábat. Kívánatos szappant használni felületaktív anyagokkal. A gyártó azt javasolja, hogy használat előtt rázza fel a palackot.

Fedje le az érintetlen felületeket a NeiExpert készülékkel a készlethez mellékelt applikátorral. A kívánt dózist ezt az applikátor határozza meg.

Várja meg, amíg meg nem szárad, és alkalmazza a termék második rétegét.

Ezt az eljárást naponta kétszer kell elvégezni. Ezt ajánlani kell reggel és este.

A kezelés ideje alatt tilos bármely más eszköz használata

Használja a szükséges gyógyszert a körömgombák kúra befejezéséhez, vagy mielőtt a csőben lévő lakk elfogy.

Ha úgy gondolja, hogy a gyártó általában 4 és 12 hét közötti teljes gyógymódra a szög növekedési sebességétől függően. Az első észlelhető eredményt 4 hét alatt ígérjük. Nos, később meglátjuk, mit írnak a NeilExpert-ről szóló beszámolókban.

Ha a gyermeket kezelni kívánja, kérjen tanácsot orvosától. És ne felejtsük el A gyógyszer csak akkor használható, ha megfelelő bizonyíték van.

Általában a gyógyszert az emberek jól tolerálják, de ha úgy dönt, hogy más gyógyszerekkel együtt használja, először konzultáljon orvosával.

Mit mondanak a Neilexpert-ról?

Mint más gombaellenes szerekhez hasonlóan, a Neilexpert képét is szorgalmasan védi alkotói - az interneten találtam egy hamis áttekintést. De ez elég, végül is 4 hivatkozás volt, köztük reklám. Úgy tűnik, hogy a gyógyszer nem kapott nagy népszerűséget - szinte senki sem osztja meg benyomásait.

Lásd a képernyőképet a visszajelzési webhelyről:

Abban az esetben, ha a kép nem nyílik meg, itt beillesztem.

Tehát pozitív visszajelzés:

ÉN használ Neylekspertom egy év, talán egy kicsit kevesebb, és azt akarom mondani, hogy az eredmény annak használata látható szabad szemmel. A körmeim sötétedtek, sima lettek, és még erősebbnek látszott. És használja még könnyebben sehol, csak hogy tiszta köröm nanoshu jelenti várja az megszárad, körülbelül egy perc, és újra nanoshu végeztem az eljárás reggel, mielőtt elhagyja a házat, és az esti lefekvés előtt. Egy üveg elég hosszú ideig. A látható hatás egy hét múlva következik be.

Miért tartom hirdetésnek? Igen, mert általában egy személy talál legalább egy hibát, ha igazán élvezte. Ebben a konkrét esetben egyértelmű, hogy a válasz valaki nem tetszett - kapott egy -1-et

Ezenkívül két másik srác kommentálta a választ. By the way, én is számítottam ezeket a megjegyzéseket a felülvizsgálatok. Itt vannak:

3 hónapot használtam - nem jó, csak a pénz dobta a szélbe.

A cső nagyon kicsi. 4 ml - és a francia szeszesitalok költségei vagy állományai. ugyanakkor ajánlott napi 2 alkalommal alkalmazni. és az első eredmények 4-12 héten belül jelennek meg. A teljes gyógymód nem garantált. Röviden, teljes válás és trükk. Az összetevők víz, alkohol, stb. - Az arany olcsóbb.

költsége

Ahogy fentebb említettük a visszahívásról, A Neulexpert ára magas. A gyógyszertárakban körülbelül 4 milliliter kapacitású csöveket lehet kapni 350-450 rubelre. Igen, egyes gombaellenes szerekkel összehasonlítva olcsó, de eddig a hatékonyság és az ár nem egyezik.

Nailexpert - eredmények

Nos, mint a többi lakk, a NeilExpert, a hálózaton található információk alapján, hatástalan a súlyos körömkárosodás kezelésére. Másrészt használhatja a megelőzésre, amikor a medencébe megy - azt hiszem, az onychomycosis elleni védekezésre képes.

A megoldás viszonylag új, ezért nem bizonyított. Ha bármilyen tapasztalata van a Neil Expert használatával, kérjük, ossza meg a megjegyzésekben. Ha van egy fotó előtt és után - feküdt ki!

P. S. És ne felejtsük el, hogy ha a köröm színe megváltozott, összeomlik és pelyhek, ez nem mindig gomba, bár a legtöbb esetben ő. Nézd meg, hogy még mindig vannak problémák a körmökkel.

Neilexpert - a gombás körömfertőzés kezelésére szolgáló gyógyszer

A gombás megbetegedések a kórokozó mikroorganizmusok létfontosságú aktivitásának nagyon kellemetlen megnyilvánulásai, amelyek nagyfokú fertőzőképességgel és a legtöbb esetben a bőr és a körmök hatásával járnak. Ugyanakkor a gomba hosszú ideig kezelendõ, és olyan hatékony gyógyszer kiválasztása, amely gyorsan megbirkózik a betegséggel, nem annyira egyszerű.

Mi a különbség a gyógyszer és más gombaellenes szerek között, mi az összetétele és alkalmazása?

Fontos információk

Mielőtt elkezdené kiválasztani a készítményt a köröm gombájából, meg kell győződnie arról, hogy a gombafertőzés befolyásolta a körömlemezt. Ez a tünetek nyilvánul meg:

 1. A körmök elkezdenek változni, és minden sárgás vagy barna árnyalatot kapnak;
 2. A körömlemez elkezd deformálódni, megvastagodni vagy elvékonyodni;
 3. A körömlemez összeomlása és foliálása megkezdődik, idővel teljesen elkülönül az ágytól;
 4. Ha megérinti a körmöket, a bőrt, amely köré gyulladt, a személy kellemetlen érzést és fájdalmat tapasztal.

Annak ellenére, hogy a köröm gombájának jelei nyilvánvalóak, hasonló tünetek utalhatnak más betegségekre. Ezért nem szabad önállóan diagnosztizálni, megfelelőbb a bőrgyógyász meglátogatása. Az orvos az érintett köröm egy darabjának speciális elemzésével nemcsak pontos diagnózist fogalmaz meg, hanem azonosítja a gombás fertőzés típusát is. A megállapítások alapján olyan kezelést írnak elő, amely segít gyorsan megbirkózni a betegséggel.

Összetétel és cselekvési elv

Neilaxpert - külső használatra szolgáló eszköz, amely lefedi az érintett körömgombát. A mycosis kezdeti szakaszában (enyhe és mérsékelt) a gyógyszer teljesen felszámolja a problémát.

A lakk összetevői hármas hatást fejtenek ki a fertőzésre, ami lehetővé teszi a gomba eltávolítását és az újbóli fertőzést. A gyógyszer elpusztítja a mikroorganizmusokat a körmök legmélyebb rétegeiben, megtisztítja, és nem teszi lehetővé a betegség terjedését más körömlemezekre.

A speciális komplexum DS12-Complex mélyen behatol a lemezbe, és egy különleges réteget képez, amely taszítja a vizet. Így a mikroorganizmusok blokkolják a hozzáférést ahhoz, hogy életükhöz szükséges oxigént és tápanyagokat kapjanak. A Wartner NailExpert másik fontos összetevője ezüstionok. Nem engedik, hogy a gomba spórái szaporodjanak. D-panthenol és glicerin, hidratálja és táplálja a körömlemezt, hozzájárul a gyors gyógyuláshoz.

Ezen túlmenően, figyelembe véve a mikroorganizmusokra kifejtett különleges "fizikai" hatást, amely a gomba légzőszervi és abszorbeáló képességének visszaszorítását jelenti, a gyógyszer nem válik addiktívvá. A gyógyszer hatásának köszönhetően tartós hatás érhető el a fertőzés elleni harcban sokáig.

A különleges összetétel miatt a Nealexpert nem rendelkezik teljes analógokkal. Az azonos hatású szerek közé tartoznak a külső használatra szánt összes gombaellenes szer (Exoderil, Batrafen és mások).

A gyógyszert a következő esetekben alkalmazzák:

 • Enyhe és mérsékelt forma onychomycosis (körömgumik) kezelése;
 • A gombák fertőzéseinek megelőzése.

A gyógyszer vizsgálata azt bizonyította, hogy egy hónap alatt helyes és rendszeres használatával a fertőzés által érintett helyeken egy személy nem szenved a viszketéstől. Ezzel párhuzamosan a lemez megjelenésének első javulása is bekövetkezik: a körmök kevésbé összehajtottak, simaabbá válnak. A teljes helyreállításhoz szükséges időtartam 5-7 hónap, a lézió mértékétől és alakjától, valamint a köröm növekedésének sebességétől függően.

Különleges utasítások

Annak ellenére, hogy a fogyasztók számos megítélése a lakk jó tolerálhatóságát jelzi, az allergiás reakciókra hajlamos emberek óvatosnak kell lenniük a használat során.

Az egyetlen feltétel nélküli ellenjavallt a lakk használatára az egyéni érzékenység a hatóanyag összetevőivel szemben.

Ezenkívül nem ajánlott terhes nők, szoptató anyák és kiskorú gyermekek számára használni. Amikor egy ilyen lakossági kategóriába tartozó lakkot rendelnek, a gomba kezelését orvosnak kell ellenőriznie.

A gyógyszer mellékhatásai ritkaak és allergiás reakcióként manifesztálódnak.

A lakkot hűvös, száraz helyen tárolja. Használható a kiadás időpontjától számított három évig.

Mielőtt elkezdené használni a Neilaxpert-et a gombából, alaposan tanulmányozza az utasításokat, mivel számos fontos szempont van a kezelés alatt.

 1. Szigorúan tartsák be a lakkra vonatkozó szabályokat;
 2. Ne keverje össze a hatóanyagot a gombából származó, külső használatra szánt termékekkel;
 3. Lakk nem alkalmazható nyílt sérülésekre és sérülésekre;
 4. Ha a csomagoláson kár keletkezik a boncolás során, a lakk nem alkalmazható;
 5. A kábítószer véletlen lenyelése esetén feltétlenül öblíteni kell a gyomrot, és azonnal kérjen segítséget orvosától;
 6. Ne használjon lakkot a lejárati idő letelte után;
 7. A kezelés alatt tilos kozmetikai termékeket alkalmazni a gomba által érintett felületekre.
 8. Nem volt olyan tény, amely megerősítette a szervezet negatív reakcióját a gyógyszer túladagolására.

A lakk használata

A Neilexpert használatára vonatkozó utasításokban a lakkot legalább naponta kétszer ajánlott alkalmazni. Egy palack elegendő 400 felhasználásra.

Használja a kábítószert, számos szabályt követve:

 • Mosson kezet (lábat) sérült körmével. Enyhe tisztítószert használjon, amely nem irritálja a bőrt;
 • Távolítsa el a lemez nekrotikus rétegeit. Szükség esetén vágja el a körmeit;
 • Az injekciós üveget jól rázzuk össze;
 • Távolítsa el a védőfóliát;
 • A lakkhoz erősített speciális felhordó készülékkel a terméket az egész érintett lemezre kell vinni;
 • Ha a terméket nem alkalmazzák először, az előző réteg maradványait gondosan el kell távolítani;
 • Várja meg, amíg a lakk teljesen száraz, és fedje le újra a lemezt.

A gyógyszert addig használják, amíg a lemez érintett része teljesen el nem tűnik, és helye nem veszi át az egészséges körömet.

Árkategória és vélemények

Önnek nincs szüksége orvos rendelésére, hogy megvásárolja a Nailexpert lakkot: bármely gyógyszertárban megvásárolható, beleértve egy virtuális terméket is.

Azonban a költségek elég magasak, és nem mindenki engedheti meg magának a lakk-kezelést. Az oroszországi eszközök egyik csomagjához a fogyasztónak 400-550 rubelt kell fizetnie.

Itt van számos pozitív vélemény, amelyet csak a gyógyszer ára árul el. A kezelés időtartama miatt a személynek nagy mennyiséget kell fizetnie egy lakkért.

A gyógyszereket használó betegek a gyógyszer könnyű használatát, a palack kényelmét és - legfontosabb - a gombás fertőzés elleni küzdelem hatékonyságát figyelték meg.

Vannak azonban olyan negatív vélemények is, amelyekben az emberek azt jelzik, hogy a gyógyszer hosszú távú kezelés ellenére sem segített nekik. Ezt a tényt azzal magyarázza, hogy sok beteg inkább saját diagnosztizálását és megfelelő orvosi kezelést ír elő az orvos ajánlása nélkül. Végtére is sokfajta gombás patogén ismert, amelyek kezelése eltérő megközelítést igényel a gyógyszerek kiválasztásában.

Ráadásul sokan használják a gombafelületet, és nem tartják be az utasításban előírt ajánlásokat, ami megakadályozza a gyors és hatékony gyógyulást.

Nagyon örülök Neil Expertnek! Fungus felvette a szaunában és azonnal 2 körmökön. A gyógyszertárban a fejem érezte magát, amikor megpróbáltam kiválasztani a gomba gyógymódját. Úgy döntött, hogy nem vesz kockázatot: ment az orvoshoz. Megerősítette, hogy gomba van és tanácsot adtam Wartnernek. Egy hónappal később a szögekről nem hallották ezt a rémületet.

Általában a lakk egy praktikus dolog, akkor magával viszi, ha elhagyja a házat, és könnyedén köröli.

Mi a körömgomba, régóta tudom: egyszerre többször kezeltem. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Neil szakértőt. Mivel nem először találkoztam egy problémával, rögtön rájöttem, hogy a fertőzés a körömön van. Ezért azonnal elfutott a gyógyszertárba és megvett egy lakkot. 3 hónap - és az én körömvirág nem ismerik fel! Szuper! Utoljára kenőcsökkel kezelt. Hatalmas különbség. A lakk sokkal kényelmesebb, és a gomba gyorsabban gyógyítható.

Érdekességek tele vannak! 4 hónap múltam minden szögemet, bár a gomba egy volt. Nincs javulás. Igaz, a többi köröm nem fertőzött, és köszönet érte. Egy üveg kicsi, de érdemes doroguschie parfüm. Senkit nem ajánlok.

Alevtina, 19 éves

Soha nem voltam gumi, de szinte minden barátnőm, akikkel a medencébe mentem, az volt. Amint anyám megismerte a lányok problémáit, a NeilExpert azonnal megvett. Hetente egyszer kenetek. Bár nem gomba!

A Lac Neilaxpert nagyon hatékony a gomba ellen, amely a viszonylag magas költségek ellenére népszerű. Saját összetételének köszönhetően hozzájárul számos gombafertőzés elpusztításához. A könnyű használat és a palack kényelme szintén hozzájárul a lakk iránti nagy igényhez.

Meg kell azonban jegyezni, hogy a mély mikózisok kezelése a gyógyszerrel hatástalan lesz, mivel átfogó és szisztémás megközelítést igényel a terápia.