Nitrofungin a fülben: jelzések és alkalmazás

Az ENT-gyakorlatban alkalmazott antimikrobás szerek között szükségszerűen vannak olyanok, amelyek hátrányosan hatnak a gombás növényzetre. A mycosis nem olyan ritka, különösen az immunhiányos betegeknél. Különös figyelmet kell fordítani a fülpato-kában, például a Nitrofungin-ban topikális alkalmazásra szánt gyógyszerekre. Minden információt róla az utasítás tartalmazza.

jellemzői

A hatóanyag aktív komponense a klór-nitro-fenol. Más komponensekkel kombinálva - tisztított víz, etil-alkohol és trietilénglikol - gyógyszeroldatot képez. Ez a folyadék sárgás-zöldes színű, enyhe alkoholos szaggal. A nitrofungin 25 vagy 100 ml-es injekciós üvegekben kapható.

hatás

A klórozott nitrofenol fertőtlenítő és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik. Sok gombát (candida, aspergillus, trichophyton, epidermophyton, microsporium) és nagyobb koncentrációkban - és bakteriális flóra (gram-pozitív és gram-negatív) ellen hat. Általában fungisztatikusan működik, vagyis gátolja a patogén sejt növekedését és szaporodását.

Eloszlás a szervezetben

A gyógyszer helyi terápiás hatást fejt ki, de ne feledje, hogy a hatóanyag fenol szisztémás abszorpcióval rendelkezik. A bőrön, a nyálkahártyán és a gyomor-bélrendszeren keresztül szívódik fel (ha véletlenül lenyelte). A szervezetben más metabolitokká alakul át, és egy kis rész katecholaminokká alakul át. A kiválást a vesék végzik, melynek következtében a vizelet zöldessé válik.

bizonyság

A hatóanyag hatóanyaga gombás patológia. A külső fülhallgató károsodásához szükséges nyirokkeringéshez szükséges a nitrofungin használata a fülek számára. De a gyógyszert sikeresen felírták és a bőrfertőzésekben szenvedők:

 • Trihofitia.
 • Microsporia.
 • Candidiasis.
 • Mykotikus ekcéma.

Habár a klórtrofenol helyi antibakteriális hatással is járhat, a gyógyszer ezen tulajdonságát általában nem használják a koncentráció növelése miatt.

A nitrofungint a külső hallójárat és a bőr mikózisában szenvedő betegek kezelésére használják.

kérelem

Talán nincs olyan gyógyszer, amelyet egyedül biztonságosan lehet használni. Ha nem ismeri a betegség természetét és a saját organizmus állapotát, akkor semmi esetre sem lehet megkezdeni a kezelést. Csak egy orvos tudja elvégezni a helyes diagnózist, meghatározza az optimális terápiás taktikát, feltünteti a szükséges gyógyszereket, azok dózisát és a felvételi folyamatot. Mindez igaz a Nitrofunginra.

A fogadás módja

A gyógyszer csak helyi alkalmazásra szolgál. És a gyógyszeroldat fő érintkezésének a bőrrel kell történnie. Felnőttek és gyermekek 15 év után a fülben lévő Nitrofungin napi három cseppet adott be. Előzetesen meg kell tisztítani a külső fülcsatornát egy hidrogén-peroxiddal áztatott pamut turundával. A kezelést addig kell folytatni, amíg az otomycosis tünetei megszűnnek. És a jövőben egy hónapra ajánlott két nap egy héten belül temetni a megoldást a fülön a gombafertőzés megismétlődésének megakadályozása érdekében.

Dermatomycosis esetén A nitrofungin cseppekre vagy dörzsölésre kerül a bőrön az érintett területeken. Ez naponta 2-3 alkalommal történik, amíg a betegség jelei eltűnnek. Általában koncentrált készítményt használnak, de ha irritáció következik be, akkor a víz felével hígítható.

Mellékhatások

A gyógyszer orvosi ajánlásoknak megfelelő alkalmazása esetén helyi jellegű mellékhatások is előfordulhatnak:

 • Bőrirritáció.
 • Fényérzékenység (fokozott érzékenység a napfényre).
 • Allergiás reakciók.

Ha nem tartja be az előírt kezelési rendszert vagy kizárólag a Nitrofungint alkalmazza, túladagolás tüneteit tapasztalhatja. Ezek az oldat szisztémás abszorpciójához kapcsolódnak a sérült bőrön, nyálkahártyán keresztül. Ha a gyógyszert véletlenül lenyelik, hányinger és hányás, hasmenés, fokozott izzadás. A beteg ideges, de a jövőben még a tudatot is elveszti. Vannak más veszélyes jelenségek is:

 • A hemolízis és a methemoglobin képződése.
 • Tüdőödéma.
 • Vese- és májelégtelenség.
 • Győzd le a szívet.

Az oldatból származó bőrt nagy mennyiségű vízzel mossuk, majd növényi olajjal megnedvesítjük. A gyomrot is kimossák hozzáadásával és felszívja a szorbenseket (aktív szén). A vérből a fenolvegyületek kényszeres diurézissel és hemodialízissel ürülnek ki.

Az otomycosis kezelésénél ügyelni kell arra, hogy ne sérüljenek az orvos előírásai, így a nemkívánatos események kockázata minimális.

Ellenjavallatok

Bármely gyógyszer csak akkor használható, ha a betegnek nincs ellenjavallata. A nitrofungin nem adható egyedi intoleranciával a készítmény összetevőinek bármelyikével szemben. A fülekben a kábítószert nem lehet beágyazni a gyulladt membrán perforációjának jelenlétében. Az utasítások azt is jelzik, hogy a gyógyászati ​​oldat nem a 15 év alatti gyermekek mycoses kezelésére szolgál. A terhes nők csak a haszon és a kockázat közötti kapcsolat gondos mérlegelésével vehetik igénybe. Szoptatáskor a babát felügyelni kell annak biztosítása érdekében, hogy a baba ne érintkezzen a megoldással.

Különleges utasítások

Ha a Nitrofungin-kezelés három napon keresztül nem mutatott hatékonyságot, erről tájékoztatni kell az orvost a terápiás taktika felülvizsgálatához. A készítményt más szerves vegyülettel vagy lúgos reakcióval reagáló anyagokkal kombinálva meg kell említeni a gombaellenes hatás csökkenését. A fotodermitisz elkerülése érdekében a kezelt bőrt védeni kell a közvetlen napfénytől. Vezessen egy autót, vagy mozogjon a mechanizmus hátterében, biztonságosan, mivel a gyógyszer nem befolyásolja a reakció sebességét és a figyelem koncentrációját.

A nitrofungin helyi alkalmazású gombaellenes szer. Megfelelő vizsgálat és az ellenjavallatok kizárása után a fülben otomycosis lehet eltemetve. És hogy a kezelés nemcsak hatékony volt, hanem a lehető legbiztonságosabb is, mindenképpen követnie kell az orvos ajánlásait.

Nitrofungin alkalmazása a fül kezelésére

A fülekre vonatkozó nitrofungin bizonyított gyógymód a fül és a mycosis otitis gombás betegségeinek, valamint a bakteriális fertőzéseknek. A hatóanyagot a bőrszövetek külső kezelésére használják, és a népszerűség a népszerű gombaellenes hatás és az optimális ár miatt - 250-300 rubel / 1 üveg oldat.

struktúra

A nitrofungint egy alkoholos oldat formájában adják be a mycosis kezelésére. A Lekartvo sárgás vagy zöldes színű.

A 25 ml-es üveg tartalmaz:

 • hatóanyag - klór-nitro-fenol (0,01 g / ml oldat);
 • trietilénglikol 0,025 g;
 • etanol (96%) 0,112 g;
 • tisztított víz.

A gyógyszert tabletta, kenőcs és krém formájában is megtalálhatja. A Nitrofungin nem áll rendelkezésre.

Farmakológiai hatás

A gyógyszer hatása az aktív komponens külső hatására épül az érintett szövetek helyén, amikor a fülbe helyezik. Az anyag koncentrációjától függően az érzékeny kórokozók listája kibővül. Így a Trichophyton gypseum és a Microsporum canis gombák megsemmisítésére szükség van 0,0001% és 0,003% koncentrációjú Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumok esetén.

A Nitrofungin gombaölő hatása csökkenti a mikotápanyag kolónia növekedését és elnyomja a kórokozó fertőzés kialakulását, miközben a személynek a véráramba való behatolása nem figyelhető meg.

Használati utasítások

A nitrofungin a fülbetegségek kezelésére szolgál fejlesztés esetén:

 • gombás otitis;
 • a hüvelyes mycosis és a halló hús;
 • bőr candidiasis (Candida nemzetség gombája);
 • ótvar;
 • otomycosis.

A fülcsatorna kezelése a gombafertőzés során csökkentheti a füldugulást.

Ezenkívül a gyógyszert ilyen betegségek esetén alkalmazzák:

 • ingens epidermofitia;
 • gomba eredetű ekcéma;
 • nyírási és pityriasis;
 • rubrofitii;
 • trihofitia;
 • mikospor;
 • láb gomba.

A gyógyszer hatásos hatását a staphylococcus és streptococcus superinfections megelőzésében figyeljük meg.

Ellenjavallatok

A fülcseppekre vonatkozó utasítások A Nitrofungin nem javasolja a gyógyszer alkalmazását:

 • a cseppet alkotó anyagokkal szembeni egyéni intoleranciával rendelkező emberek;
 • 15 év alatti gyermekek;
 • terhes nők;
 • nők a szoptatás alatt.

A terhesség vagy a laktáció ideje alatt a fülben lévő Nitrofungin alkalmazása egyedi indikációkkal történő konzultáció esetén lehetséges.

Ne használja a gyógyszert egészséges bőrfelületeken. Az epidermiszben lévő gombaellenes hatóanyagcseppek esetén azonnal mossa le és kezelje a bőrt növényi olajjal.

oktatás

Használati utasítás A Nitrofungin ajánlja:

 1. Az eljárás megkezdése előtt öblítse le, tisztítsa meg a következő kezelési területet egy szappanoldattal és szárítsa meg törölközővel.
 2. Ne hígítsa az oldatot vízzel.
 3. A sima bőrű szövetek mycosisával naponta 3-szor helyileg kell kezelnie a helyszínen, egy gyógyszerben áztatott pamut törlővel.
 4. Otomikózis esetén 2 cseppet kell fecskendezni a fülcsatornába 2 napig.
 5. A terápia időtartama 1 héttől 15 napig változik, a sérülés súlyosságától függően.
 6. A fülgyulladás megelőzésére naponta kétszer, hetente kétszer kell beadni.

A kezelőorvos ajánlásainak való megfelelés lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban megszabaduljon a problémától.

Gyermekeknek

Szigorúan tilos a gyógyszerkészítmény használata 3 év alatti gyermekek kezelésére.

A középkorú és idősebb gyermekek kezelésének megkezdése előtt konzultáljon szakemberrel.

Terhesség és laktáció

A Nitrofungin terhesség vagy szoptatás ideje alatt az orvos javaslatára, a lehetséges következmények figyelembevételével történik. A felírást megelőzően kiszámítják a gyógyszer összetevőinek a gyermekre gyakorolt ​​esetleges hatását.

túladagolás

Ha beágyazódsz a cseppekbe, nem tud túladagolni, de ha beadja a gyógyszert, fennáll a mérgezés veszélye.

 • fokozott izzadás;
 • fokozott izgatottság;
 • hányinger, hányás;
 • hasmenés;
 • eszméletvesztés;
 • a szív- és érrendszeri vagy légzőrendszeri megbetegedések;
 • a vizelet színváltozása (zöldes árnyalat).

Ha a hatóanyag bejut a szervezetbe, meg kell mosni a gyomrot, és szorbenseket (aktív szén vagy Smectoo) kell bevinni.

Kölcsönhatás más eszközökkel

A gyógyszer külső hatása nem vezet a szervezetben lévő hatóanyag felhalmozódásához és az anyagcseréhez. Során tehát antimikotikus terápia további Nitrofungina lehetővé tette a használatát más módon mycosis vagy kábítószer kezelésére kapcsolódó patológiák.

A Nitrofungin alkalmazása után várjon 3 órát egy másik gyógyszer alkalmazása előtt.

Mellékhatások

A Nitrofungin alkalmazása során felmerülő lehetséges mellékhatások a következők:

 • fotodermit;
 • irritáció, égés;
 • a szövetek fokozott szárazsága;
 • csalánkiütés;
 • a bőr pirosodása;
 • duzzadása.

A felsorolt ​​tünetek jelezhetik az egyedi gombaellenes szerek intoleranciájának jelenlétét. Ha mellékhatások jelentkeznek, forduljon orvoshoz a gyógyszer analóg helyettesítésével vagy a dózis módosításával kapcsolatban.

analógok

A Nitrofungin szerkezeti analógjai:

Hasonló szerkezeti sorozatból készült készítmények alkalmasak a hatóanyag vagy segédkomponensek allergia hiányában.

A Nitrofungin komponensek egyéni intoleranciájával a gyógyszer más gombaellenes szerekkel helyettesíthető:

A gyógyszer módosítása előtt forduljon orvoshoz.

Vélemények

A legtöbb beteg elégedett a mycosis Nitrofungin kezelésével, és nem észlelt semmilyen mellékhatást.

A nitrofungint a fülben súlyos fájdalom okozta. A fájdalom 2 napig megnyugodott, kivéve, hogy a folyadék elkezdett kilépni a fülből. 14 napos kezelést és 6 hetes megelőzést végzett, a betegség teljesen eltűnt.

Nitrofungint használtam a gomba kezelésére a lábamon. Egy hónapig meggyógyult, bár a gomba elhanyagolt volt.

A fülek kezelése során nem vettem észre semmilyen különleges himlőt, 16 napig tartott. A profilaxis Nitrofungin pokapal körülbelül egy hónap.

Nitrofungin a fülekhez - utasítások cseppek, jelzések, összetétel, analógok és árak használatára

A kezelés során otomycosis vagy gombás otitis ki lehet nevezni Nitrofungin fül - lokális antiszeptikus aktivitást mutató baktériumok ellen váltanak ki gyulladás és gombás fertőzés. A hatóanyagot a mycosisok, a sima bőrű candidiasis kezelésére is használják - eltávolítja a bőr viszketését, növeli a helyi immunitást, felgyorsítja a gyógyulást.

Nitrofungin a fül kezelésére

Gombaellenes szert a helyi Nitrofungin (külső alkalmazás) arra használjuk, hogy mossa a hallójárat és a külső fül kezelésére a gombás otitis, fül mikózis, valamint használja kezelésére kután candidiasis és tinea. A készítmény fő összetevője a Candida és a Trichophyton gypseum nemhez tartozó gombák, gombák ellen. Magas koncentrációban az alkoholos oldatnak a Nitrofungin fungicid hatása van, ami elnyomja a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumok szaporodását.

Összetétel és kibocsátás formája

A Kandibiotik Nitrofungin 1% -os alkoholtartalmú oldat formájában kapható, sárga-zöld színű átlátszó folyadék, jellegzetes etilalkoholszaggal. Fasuetsya üvegben, sötét pohár 25 ml. 1 ml hatóanyag 10 mg hatóanyagot tartalmaz - klór-nitro-fenol, amely undecilénsav származéka. A készítmény teljes összetételét az alábbi táblázat tartalmazza.

Tartalom 25 ml oldatban, mg

Farmakodinamika és farmakokinetika

Hatóanyag Nitrofungina hlornitrofenol aktivitást mutat gombákkal szemben Trichophyton gypseum típusa és Microsporum canis (olyan koncentrációban, a 0,0001%), Candida albicans (koncentrációban 0,0007%). Ha a koncentráció elérte a 0,003% -ot, akkor kifejezett fungicid hatással rendelkezik, magasabb koncentrációk esetén pedig gátolja a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumok növekedését. A gyógyszer helyi szinten működik, nem szívódik fel a szisztémás véráramba, így nincs adat a farmakokinetikáról.

Használati utasítások

Az antibiotikum Nitrofungin oldat eltávolítja a fülek kifutását a külső és középfüles otitis kezelésében. A fülcsatorna gombás fertőzéseinek (otomikózisa) átfogó kezelésének a kinevezésén túlmenően a gyógyszert a következő betegségek kezelésére használják:

 • ingens epidermofitia;
 • a bőr candidiasis;
 • rubrofitii;
 • trihofitia;
 • mycosis stop.

Nitrofungin - használati utasítás

Sima bőrű gombás megbetegedések esetén a Nitrofungin oldatot pontosan fel kell itatni, vagy dörzsölni kell az epidermisz érintett és szomszédos részeit naponta 2-3 alkalommal. A terméket használat előtt nem hígítjuk, a gombás fertőzés által károsított bőrt alaposan és alaposan megszárítjuk és szárítjuk. A kezelés időtartamát a kezelőorvos határozza meg, ez a károsodás mértékétől és a kórokozó reakciójától függ.

Az otomycosis kezelését az alábbiak szerint végezzük: - fecskendezzük be a fülben két csepp nitrogénfungint, vízzel nem hígítva, a fülcsatornákban. Átlagos otitis media esetén a napi adag növelhető - ez a tünetek súlyosságától és a fájdalom szindróma erejétől függ. A csepegtetést megelőzően a füleket fertőtlenítő oldattal kell mosni. A kezelés időtartama 7-15 nap. A fertőzés megismétlődésének megakadályozása érdekében a hatóanyagot hetente kétszer emésztjük naponta kétszer.

Különleges utasítások

Alkalmazása előtt Nitrofungin készítményt vízzel hígítjuk arányban 1-1 esetekben tartós bőrirritáció (a mikózis kezelésére) vagy égő érzés a fülbe. Ha a mellkas membránja károsodik, a gyógyszert nem szabad használni. Ha a terápiás hatás nem következik be a terápia megkezdése után három nap múlva, erről tájékoztatni kell a kezelőorvost - valószínűleg a gyógyszer pótlására van szükség.

Kábítószer kölcsönhatások

Mivel a szervezetben a Nitrofungin-oldat jelentéktelen helyi hatása miatt a hatóanyag kombinálható helyi és szisztémás hatású gombaellenes szerekkel, más farmakológiai csoportok bármelyikének beadásával. Egy másik antimikroxiás külső kezeléssel párhuzamosan a hatóanyag felhordása a bőr felszínén legalább három óra.

Nitrofungin a fülfájástól

A gombaellenes "Nitrofungin" a fülek számára a betegségek kezelésének és megelőzésének eszköze. Szintén felírt gyógyszert a bőr külső alkalmazásához. A minimális összetétel lehetővé teszi, hogy a terméket 15 éves korú gyermekeknél használják gyermekgyógyászatban. Az ellenjavallatok listájának jelenléte előzetesen az orvoshoz fordul. Tilos a kezelés rendjét függetlenül megtervezni.

Összetétel és kibocsátás formája

A gombaellenes szer Nitrofungin-Teva számos mikroorganizmus ellen hat. Az akció azon alapul, hogy képes beavatkozni a gombás sejtek szerkezetére és normális működésére. Ennek eredményeképpen az ergoszterin kialakulása megszakad, és a sejtek meghalnak. Káros hatása van a mikroorganizmusoknak, ami megakadályozza a további fertőzést. A gyulladásos folyamat leállításának tulajdonsága miatt a betegség tünetei gyorsan eltűnnek.

A gyógyszert csepp formájában állítják elő egy üveg sötét üvegben. A csomagolás térfogata 25 ml. Megnyitás után és használat közben érezhető etanol érezhető a fülek számára. Külsőleg a "Nitrofungin" sárga, enyhe zöld színű. A gyógyszer hatóanyaga a klór-nitro-fenol. A tenyésztéshez és az oldószerekként szolgáló további összetevőként, amely a készítményhez szükséges mennyiséget és koncentrációt biztosít, úgy jár el:

Kinek kinevez?

A "Nitrofungin" alkalmazásra vonatkozó utasítás felsorolja azokat a kiemelt diagnózisokat, amelyek gyógyszeres kezeléssel járnak. Ezek közé tartozik a fülek számos betegsége. A megoldást óvatosan kell végezni. Annak érdekében, hogy a kezelés kezdete előtt elkerülhető legyen a test komplikációi és nemkívánatos reakciói a gyógyszerkészítmények összetevőire, érdemes fordulni az orvoshoz. Hozzon létre a kábítószert otomycosisban és ilyen betegségekben:

 • gombás fülek betegségei;
 • candidiasis;
 • mycosis és dermatomycosis;
 • trihofitii.
Vissza a tartalomhoz

A gomba elleni felhasználásra vonatkozó utasítások

A "Nitrofungin" alkalmazásra vonatkozó utasítás leírja a termék használatának árnyalatait. A betegeknek a gyógyszert külsőleg kell alkalmazniuk, a gomba által érintett területekre. A kényelem érdekében ajánlott pamut törlőkendőt vagy fülhallgatót használni. A cseppeket napi 3-szor naponta előtisztított bőrre alkalmazzák. Ha a gomba a fülben helyezkedik el, akkor a "Nitrofungin" kezelést füldugók segítségével végzik. A betegség fő tüneteinek megszüntetése után az oldatot 3-5 napig alkalmazzák. Így meg lehet előzni a betegség lehetséges visszatérését. A fertőzés nagy valószínűségű megelőző intézkedésként elegendő a gyógyszert heti három alkalommal használni.

Különleges esetekben a "Nitrofungin" használata a fülek számára

A jegyzet szerint a "Nitrofungin" gyógyszer 15 évesnél idősebb gyermekek kezelésére használható. Korábbi korban nem ajánlott a gyógyszer felírása, mivel nincs bizonyíték arra, hogy a fejlődő szervezetre hatással lehetnek. A fülben a gyógyszert pamut rügyek vagy tamponok segítségével szállítják. A dózist a kezelőorvos írja elő. Az utasítás szerint a terhes nők nem használhatják a Nitrofungint.

Ellenjavallatok

A "Nitrofungin" helyettesítheti a kenőcsöt a gombás betegségek kezelésében. A terápia megkezdése előtt ajánlott vizsgálatot végezni az ellenjavallatok meghatározásához. Ellenjavallatok jelenléte a kinevezéshez az oka a helyettesítő kiválasztásának. Ha egy ellenjavallt pácienshez hozzárendel egy gyógyszert, a test komplikációinak és mellékreakcióinak kockázata nő:

 • az összetevők intoleranciája;
 • a terhesség kezdeti szakaszában;
 • szoptatja;
 • a bőr fokozott érzékenysége.
Vissza a tartalomhoz

Mellékhatások

A mellékhatások kialakulása több okból is megnyilvánul. Az első a kábítószerrel való visszaélés. A "Nitrofungin" következményeinek kiváltására szolgálhat, ha ellentétes az orvos tilalmával, ha vannak ellenjavallatok. Vannak mellékhatások formájában:

 • az alkalmazás helyén fellépő bőrpír;
 • duzzanat és a duzzanat a duzzanat;
 • a bőr érzékenysége a napfényre közvetlenül az alkalmazás után;
 • a bőr peelingje;
 • hányinger és hányás (ha belsőleg kerülnek);
 • viszketés és égés.
Vissza a tartalomhoz

túladagolás

Mint ilyen, a "Nitrofungin" túladagolás fogalma nem létezik. A gyógyszer ajánlott dózisának túllépése csak helyi következményekkel jár, akut mellékhatások formájában. A legnagyobb veszély az, hogy a gyógyszert nem a fülben vagy a bőrben, hanem a bent lehet. Ez fokozza a verejtékezést, túlzott izgatottság vagy elszigeteltség van. A hosszú távú használat a természetben zöld színű vizelet festéséhez vezethet, a vizsgálati eredmények változásaival együtt. Véletlen lenyelés után ajánlott orvoshoz fordulni. Ebben az esetben a betegnek sorbent és gyomormosást kell rendelnie.

Kompatibilitás a gyógyszerekkel

A jegyzet adatai szerint a kombinált kezelés következtében negatív reakciót vagy a hatásosság csökkenését nem figyelték meg. Így biztonságosan írható fel a "Nitrofungin" a fülbetegségek kezelésében. Ugyanakkor nincs szükség a gyógyszer önálló elrendelésére és a pénzeszközök kiválasztására. Ez a hozzáállás az egészségükhöz komplikációkkal és negatív következményekkel fenyeget.

Analógok és póttagok

„Nitrofungin” helyettesíteni lehet egy hasonló gyógyszert, ha vannak ellenjavallatok. A megfelelő kiválasztása a beteg nem érzi a hatását csökkentése vagy gyenge eredmény. A helyettesítő csak a testben kialakult összetételben és mechanizmusban különbözik. Az orvosok javasolják, hogy vegye fel a kapcsolatot a kórházban a megfelelő kiválasztás és a megfelelően tervezett kezelés. Analógok "Amorolak", "Lotseril" "Lamisil" "Mikonorm", "Fungotek", "mikoseptin", "Fungoterbin", "Exoderil" és "Estezifin".

Fül csepp Nitrofungin gomba

A leggyakoribb betegségek a gyakori hideg, a hideg és az influenza. A diagnózis gyakoriságának megfelelően a következő helyet gombás elváltozások foglalják el, amelyek gyakran befolyásolják a hallókészülékeket. Mivel a hallókészülék rendkívül érzékeny a különböző betegségekre, a gombafertőzések gyakran kellemetlen tünetekkel járnak, és a fülbetegségek kezelése a megfelelő kezelés hiányában gyakran bonyolult.

A kábítószerek egyik leggyakoribb módszere a Nitrofungin, amely hatékonyan küzd a hallócsatorna gombás elváltozásai ellen.

A gyógyszer Nitrofungin

A hatóanyagot fertőtlenítő hatás jellemzi, és gátolja a gombás és bakteriális fertőzések kialakulását. A Nitrofungin füleinek cseppjeit alkoholos oldat formájában állítják elő külső használatra. Sötét üvegből készült, 10 és 25 ml térfogatú üvegekből áll.

struktúra

A kombinált farmakológiai hatóanyag összetétele 1 ml-ben 10 mg klór-nitro-fenol, amely a legfontosabb hatóanyag. Az alábbiak a segédanyagok:

 • tisztított víz;
 • etil-alkohol;
 • trietilénglikol.

A farmakológiai készítmény citromsárga színárnyalatú.

Hogy működik

A hatóanyag hatása az undecilén savszármazék hatásaira épül fel, amelyet intenzív fungicid hatás jellemez. Természetesen a felhasználás feltétele, hogy a gyógyszer káros hatással van a különféle káros mikroorganizmusok létfontosságú aktivitásának folyamatára.

A hatóanyag komponensei nem lépnek be a szisztémás véráramba, amely csökkenteti az immunfunkciót csökkentő Nitrofungin gyógyszert. Fülcseppek A nitrofungin elfojtja az élesztőgombák és más gombák terjedését.

Milyen betegségeket alkalmaznak

A gyógyszer alkalmazására vonatkozó utasítások A nitrofungin szabályozza azokat az elsődleges betegségeket, amelyeknél a fent leírt gyógyszerrel történő kezelés megengedett. Ilyen kórképek közé tartozik számos olyan betegség, amelyek károsítják a hallókészüléket. A gyógyszert otomycosisra és a következő betegségekre írják fel:

 • trihofitii;
 • ótvar;
 • candidiasis;
 • a gomba eredetű fülének egyéb patológiái.

Óvatosan öblítse le a megoldást. A gyógyszer alkalmazásának esetleges negatív hatásainak elkerülése érdekében ajánlott előzetesen konzultálni arról, hogy ajánlatos-e gyógyszeres kezelést otolaryngológussal kezelni.

Ellenjavallatok

A gyógyszerek alkalmazásának abszolút ellenjavallata a gyulladásos membrán perforációja. A gyógyszer alkoholtartalmú felhasználása tilos az összetevők összetevőivel szembeni allergiás reakciók vagy túlzott érzékenység esetén.

Referenciákért! Az érzékenység meghatározására és a hatóanyag allergiájának kizárására a könyök belsejében egy csepp készítményt kell alkalmazni, és figyelni kell a reakciót. Irritáció, vörösség vagy egyéb allergiás megnyilvánulások esetén a gyógyszer bőrét alaposan meg kell tisztítani, és a jövőben nem szabad használni, az analóg helyett. Az analóg kiválasztását szakember végzi.

Az alkalmazás módja

Ha követi a kezelő szakember ajánlásait, és rendszeresen használja a Nitrofurgint a fülben lévő gombaellenes kezelés részeként, a jólét javítása a használat kezdetétől számított 3 nap elteltével történjen. Ennek ellenére meg kell adnia a kezelés folyamatát, mivel egyébként nem lesz tökéletes gyógymód a gombás lézióra.

Fontos! Ne alkalmazzon gyógyszert a sérült bőrre. Ha a hallókészülék károsodik, köteles alapos vizsgálatot végezni a hallójáratról a külső szövetek károsodása miatt.

Bizonyos esetekben a farmakológiai hatóanyagot tisztított vízzel hígítjuk a fül érintett gombás fertőzésébe történő bejuttatás előtt.

gyerekek

A Nitrofungin gyógyszerre vonatkozó utasításoknak megfelelően tilos a gyógyszer terápiás célokra való felhasználása 3 év alatti gyermekek számára. A gyógyszert nem írják elő korai életkorban, mivel a gyógyszer összetevőinek a gyermek testére gyakorolt ​​hatásának elégtelensége és az alkalmazása utáni negatív hatások intenzitása nem kielégítő.

felnőttek

A cseppek alkalmazási módja nem jelent nehézséget:

 1. Közvetlenül az instillálás előtt a gyógyászati ​​készítményt testhőmérsékletre fel kell melegíteni.
 2. Egy 1 hallójáratban, amelyet gomba fertőzött meg, 1 cseppet kell naponta háromszor csepegnie.
 3. Csepegtetni kell a kábítószert az oldalra hajlamos helyzetben. A gyógyszer elhagyásának elkerülése érdekében a pozíciót 3-5 percig változatlanul kell tartani.
 4. A gyógyszer alkalmazását az otolaryngológ kezelőorvosa ajánlotta.
 5. A visszaesés elkerülése érdekében szükség lehet a gyógyszer további 1 hónapra történő leöblítésére, naponta egyszer, 2 napos szünettel.

Ha irritáció jelentkezik, a kezelőorvos javasolhatja, hogy a farmakológiai hatóanyagot vízzel 1: 1 arányban hígítsa.

Fontos! Ha 7 napig a kezelés pozitív tendenciája van, akkor konzultálni kell egy otolaryngológussal - az orvos előírhat egy másik gyógyszert, ha a Nitrofungin nem hatékony.

Mellékhatások

A terápia során óvatosan kell eljárni, nehogy a gyógyszer belépjen a nyelőcsőbe. A cseppek véletlen lenyelése esetén ezek a mellékhatások előfordulhatnak:

 • hányinger;
 • hasmenés;
 • a késztetés a hányásra;
 • a verejtékmirigyek túlzott működése;
 • eszméletvesztés.

Ha a gyógyszer belsejében van, akkor meg kell mosni a gyomrot és az aktív faszenet 1 lapos sebességgel kell használni. minden 10 kg testsúlynál. Szintén tanácsos orvoshoz fordulni, hogy kizárja a szövődmények lehetőségét.

A fentiek mellett a külső használat során allergiás reakciót válthat ki az orvosi ajánlások be nem tartása miatt.

Különleges utasítások

A Nitrofungin gyógyszerre vonatkozó utasítások tartalmaznak külön utasításokat, amelyek a következő pontokat tartalmazzák:

 1. Ha a hatóanyag belép a nyálkahártyába, akkor nagy mennyiségű folyóvízzel kell öblíteni, mert kémiai égési sérüléssel lehet.
 2. A gyógyszerekkel kezelt területeket védeni kell a napfénytől való érintkezéskor.
 3. A magzati vemhesség során farmakológiai hatóanyagot csak olyan esetekben lehet alkalmazni, ahol a potenciális előny meghaladja a gyermek várható károsodását.
 4. A terápia során kívánatos a HB leállítása.

Az egyéb gyógyszerekkel való kölcsönhatás nem ismert. A kezelt terület savasságának növelésével és a biológiai folyadékokkal és más szerves anyagokkal való érintkezéskor a terápia pozitív hatása csökken.

Az eltarthatósági idő és a tárolási feltételek

A nitrofungin recept nélkül kerül kiadásra. Tárolja a szükséges gyógyszert 10-25 ° C hőmérsékleten, ne engedje, hogy a közvetlen napsugár érje. Az eltarthatóság ideje 5 év a gyártás időpontjától számítva.

A nitrofungin hatékony gyógyszer, amely képes a gomba károsodására a hallókészülékeken. Az ellenjavallatok egy kis listája, és más gyógyszerekkel együtt alkalmazható. Azonban nem ajánlott a gyógyszert a kezelőorvos közvetlen felírása nélkül használni. A cseppek mellett kívánatos más helyi és orális adagolású készítmények alkalmazása komplex terápia keretében, amelynek rendjét az otolaryngológ fejlesztette ki.

Jellemzők Nitrofungin a fülekhez

A gombás betegségek sok kellemetlenséget okoznak. Hosszú és gondosan kell kezelnie őket. A gomba a test bármely részén megjelenik, és még a fülre is képes. A mikroorganizmusokkal való fertőzés általában egy nyilvános fürdőben vagy medencében történik. Gyorsan elterjedtek a testen, és hosszú távú terápiát igényelnek. Napjainkban azonban sok olyan gyógyszer van, amely segít a probléma kiküszöbölésében.

A készítmény jellemzői

A nitrofungin egy gombaellenes oldat, amelyet általában külsőleg alkalmaznak. Viszonylag olcsó, de elég hatékony.

A gyógyszer két fajtája létezik: Nitrofungin Neo és Nitrofungin Teva. Az első lehetőség a második egy továbbfejlesztett formája.

Először, a gyógyszert sárgás színű oldatként szabadították fel. A gyógyszer alkalmazása során a bőrt megfestette, és nagyon hosszú ideig mosott. De egy új gyógyszerforma teljesen átlátható. A Nitrofungin Neo biztonságosan alkalmazható a test látható részein is, anélkül, hogy félne a sárga bőr elhagyásától.

Ezt a megoldást külsőleg alkalmazzák. Az alkoholtartalom miatt különleges szaga van. A gyógyszer sajátossága, hogy nem szívódik fel a bőrbe.

A gyógyszert ilyen betegségekre írják fel:

 • ótvar;
 • mykotikus ekcéma;
 • a bőr candidiasis;
 • lágyékos epidermofit;
 • a külső hallójárat mikózisa.

A Nitrofungin Neo spray-ként vagy külső használatra szolgáló oldatként szabadul fel. Ha egy személy fülfungusban van, természetesen az első lehetőség nem fog működni. De vannak olyan tabletták vagy kenőcsök, amelyek ugyanolyan jellemzőkkel bírnak, mint a gyógyszer.

A cseppek, amelyek formájában a gyógyszert leggyakrabban értékesítik, egy mellékelt kis scapulával rendelkeznek. A permetezők speciális mechanikus szivattyúkkal rendelkeznek permetezéssel és fedéllel, amely lehetővé teszi, hogy a terméket magával viszi, anélkül, hogy félne, hogy el fog tűnni. Ezáltal a folyadék használata kényelmes és gazdaságos.

A gyógyszer hasznos tulajdonságainak megóvása érdekében egy üveg sötétbarna üvegben szabadul fel. A gyógyszert sötét helyen 10-25 fokos hőmérsékleten kell tárolni. Az oldat általában legfeljebb 4 évig használható, és a permetezés akár 3. A gyógyszertárakban ez mentesül recept nélkül, de óvatosnak kell lennie. A fülfertőzések nagyon súlyos betegségek. Először is konzultálnia kell egy orvossal a nemkívánatos következmények elkerülése érdekében.

A Nitrofungin Neo-nak vannak ellenjavallatai. Semmiképpen sem használható a 2 év alatti gyermekek számára. Számukra ez a gyógyszer túl sok aktív vegyi anyagot tartalmaz, ami más egészségügyi problémákat okozhat.

Szintén különös figyelmet kell fordítanunk a gyógyszer összetételére. Ha egy személynek egyéni intoleranciája van a chlornitrofenollal vagy más összetevőkkei, akkor jobb, ha elutasítja a kezelést ezzel a gyógyszerrel. A gyógyszerpiac számos egyéb eszközzel segít a fülfertőzések elpusztításában.

Alkalmazási jellemzők

A Nitrofungin Neo használata nem nehéz. Ha egy személynek fungális gomba van a gomba által, akkor gyapotszövetet kell bevinni, folyadékkal nedvesíteni és a fülcsatornába kell helyezni. Az eljárást naponta 2-3 alkalommal meg kell ismételni. A kezelés addig folytatódik, amíg a tünetek eltűnnek. Továbbá, a sikeres helyreállítás után egy hónapra 2-3 alkalommal kell alkalmazni a gyógyszert.

Gyakran a gyógyszert a gombafertőzések megelőzésére használják. Heti egy alkalommal hetente 1-2 alkalommal használják.

Ha a fül fertőzéssel fertőzött, az oldatot néha naponta három cseppnek emésztjük a fülcsatornába. Javasolt továbbá a kezelés hatásának növelése speciális tabletták alkalmazásával. Ezeket orvosnak kell kinevezni. Segítenek a fertőzés gócai megölésében az egész testben, ellentétben a helyileg alkalmazott folyadékkal. Miután a személy az érintett területre alkalmazott megoldást alkalmazta, lehetséges a hatás megszüntetése gombaellenes kenőcs segítségével.

Ha a gyógyszert helyesen és rendszeresen használják, akkor az általános állapot javuljon 3 nap után. A terápia befejezéséhez azonban szükséges, hogy a fül már nem fertőzzön. A gyógyszert nem szabad alkalmazni az epidermisz sérült részeihez. Egy változat lehetséges, ha az oldatot vízzel hígítjuk, és csak akkor kerül sor a problémás zónára. Ha a vírus érintette a fülét, gondosan meg kell vizsgálnia a bőrelváltozások hallójáratát.

A terhesség alatt és a szoptatás ideje alatt ez a gyógyszer nem ajánlott. Csak ritkán vannak kivételek, amikor a nőknek nyújtott előnyök jelentősen meghaladják a baba esetleges kockázatát. A gyógyszert olyan személyek használhatják, akik veszélyes mechanizmusokat vezetnek és hajtanak járműveket. A gyógyszer teljesen nincs hatással a reakció sebességére, a tudatosságra és a vivősség érzésére.

A kezelést óvatosan kell kezelni. Ha hirtelen egy személy lenyeli a cseppeket, akkor nemkívánatos tünetek jelentkezhetnek. Olyan megnyilvánulások lesznek:

 • hányinger;
 • hányás;
 • hasmenés;
 • fokozott izzadás;
 • éles eszméletvesztés.

Ebben az esetben gyorsan kell öblíteni a gyomrot bőséges vízzel, és aktiválnia kell az aktívszenet. Nem felesleges az orvoshoz fordulni, hogy megszabaduljon minden kockázattól. Ha hirtelen a fertőzéssel fertőzött fül továbbra is zavarja a gyógyszer 7 napja után, akkor orvoshoz kell fordulnia. Talán a gyógyszert meg kell változtatni.

A nitrofungin nagyon hatékony és olcsó eszköz a gomba megszabadulására. Kevés ellenjavallat és kombinálható más gyógyszerekkel.

Ezt azonban csak orvosával folytatott konzultációt követően szabad felhasználni. A gombát legyőzheti, ha komplex módon megközelíti a terápiáját. Különleges kenőcsöt és orális készítményeket ajánlunk.

Nitrofungin fülhöz és más helyi mikózisokhoz

A gombás fertőzések ma sajnos nem ritkák. Valószínűleg még nem telt el egy napon, hogy este este bekapcsolja a tévét, nem látta a reklámot a lábgyulladás vagy a kocsma ellen. Talán ezek a gombás fertőzések. a leggyakoribb. Kevés ember sikerült elkerülnie, hogy megismerje őket.

A mycosis fertőzés egy egyszerű folyamat. Csak a fertőzött felület érintkezése és gyengített immunitás elegendő. Nem szükséges közvetlenül érintkezni a fertőzött személlyel, ugyanazokkal a tárgyakkal, akár csak egy idő után, olykor megérintve, ahhoz, hogy felszedje a gyűlölt gombát.

Egy kicsit a fül mikózisokról

mycoses elég nehéz ahhoz, hogy kezelni lehessen mert visszaesés tendenciája miatt nyilvánvalóvá válik, ha a fertőzés a szervezetből teljesen nem választódik ki. Gyakran a betegek, figyelve a mycosis eltűnésének első jeleit, állítsák le a terápiát, ami hatalmas hiba. A gombás megbetegedések kezelésénél meg kell érteni, hogy ezek a kórokozók, amelyek egyébként több mint 400 ismert fajhoz tartoznak, spórákkal szaporodnak, és rendkívül ellenállóak a külső tényezőkre.

Még akkor is, ha a páciens mikózisának jelei eltűnnek, a kezelést nem lehet megszakítani, mivel az a tény, hogy nem látja a gombák megnyilvánulását, nem jelenti azt, hogy nem létezik. Átlagosan, még egy kis gombafertőzés esetén is a bőr felszínén legalább 2 hétig tart.

Az ilyen egyszerű kezelés mellett (feltéve, hogy nincsenek körülmények, amelyek súlyosbítják a betegség lefolyását), a mycosisok sokkal veszélyesebbek és összetettebbek, ami onomycosis. Az onomikózis veszélyt jelent a belső szervek befolyásolására. Leggyakrabban az onomycosis befolyásolja a füleket. Annak ellenére, hogy az onomycosis alacsonyabb népszerűsége a láb vagy köröm gombájával összehasonlítva, a betegség előfordulása meglehetősen gyakori.

A fülben lévő gomba okozhat a kórokozók három típusának egyike:

 • Moldy gombák;
 • Élesztőgombák;
 • Speciális típusú patogén gombák.

Fülfungus van kellemetlen betegség, amelyhez a következő tünetek társulnak:

 • A szokatlan színekből származó váladékok jelenléte. A mycosis típusától függően lehet fehér, fekete, zöld vagy barna;
 • Fejfájás és fájdalom a fülben;
 • A hallás romlása, a zaj és a teltség érzékelése;
 • A beteg fülének érzékenysége csökken;
 • Viszketés a fülben és égő.

Pontosan a fül mikoz diagnosztizálása csak az orvos által a bőrgyógyász számára, ha a fenti listából több tulajdonság is jelen van, nagy valószínűséggel meghatározza, hogy Ön az onomikozon. Ha fülfungus észlelhető, azonnali intézkedéseket kell tenni, mivel a betegség nagyon gyorsan fejlődik. A fülben mindegyik kedvező a fertőzés kifejlődéséhez és növekedéséhez, beleértve a nedvességet, a test hő- és zárt szerkezete. A kezelést a kórokozó típusának meghatározására szolgáló vizsgálatok elvégzése után nevezik ki. A gomba természetétől függően az orvos különböző gyógyszereket kínálhat a fül érintett bőrének kezelésére.

A mycosis egyik legelterjedtebb gyógyszere a Nitrofungin, amely nemcsak a fül onomycosisára, hanem más gombás dermatitiszre is hatásos az emberi test különböző részein.

Nitrofungin használata a fülek számára

Nitrofungin - a gombák kezelésére tervezett, külső módszerekkel végrehajtott gyógyszer. A belső szervek mycosisának kezelésére más gyógyszerekre kell utalnia.

Elérhető Nitrofungin 25 ml-es injekciós üvegekben, sötét üvegből készült. A buborék belsejében a zöld színű klór-nitro-fenol 1% -os oldata jellegzetes etanolszagú. Az etanol színét és illatát a gyógyszer összetételében lévő segédpozíciója magyarázza. Az etanol aránya 96%. Egy speciális pipettát is mellékeltek a megoldással, hogy megkönnyítsék a gyógyszer alkalmazását az érintett területekre. Ez a felszabadulási forma a fül számára különösen kényelmes a fül mikózisának kezelésében, ami egy nehezen elérhető hely.

Ha megvásárolta a Nitrofungint, gondoskodjon a gyógyszer optimális tárolásáról, amelyet sötét helyen kell tárolni, a hőmérséklet tartományban 10-25 Celsius fok között. A gyógyszer eltarthatósági ideje 5 év. A lejárati idő után a gyógyszert ártalmatlanítani kell, és semmilyen esetben sem kell alkalmazni.

A nitrofungin nemcsak gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, hanem elnyomja a baktériumok növekedését is. Ez a tény növeli a hatékonyságot a vegyes fertőzések fülének károsodása esetén. Gyakran előfordulnak vegyes gombás-bakteriális fertőzések. A patogén gomba vagy baktérium által okozott fertőzés leggyakrabban megszorozza a komplex fertőzés kockázatát. Ennek oka az immunitás csökkenése, ami a test védő funkcióinak csökkenéséhez vezet.

Egy másik plusz, hogy megválasztja ezt a gyógyszert gyulladáscsökkentő hatás, ami annyira szükséges az érintett fülhöz. Ez a gyulladás sok onomycosis tünete, amely zavarja a teljes életmódot. A nitrofungin enyhíti a fájdalmat, viszketést és égést.

Alkalmazási mechanizmus

A Nitrofungin munkájának lényege abban rejlik, hogy képes elpusztítani a gomba sejtfalát és megállítani a növekedést. A bőrfelület koncentrációja a hatóanyag alkalmazása után nagyon magas. A bőr felszínéről a hatóanyagot hosszú ideig eltávolítják, majd a hatóanyag felhalmozódása a bőrön történik. Így a gombát elnyomják.

A Nitrofungin fül-gombákban való alkalmazása megköveteli a kábítószer cseppjeinek pipettázását az érintett kagylóba 1 csepp két-három alkalommal napközben. A legjobb, ha lebontja a Nitrofungin kezelését azonos időintervallumokban.

A fülfungus kezelésének időtartama A nitrofungin a betegség súlyosságától függően 4-6 héten át tart. Amint azt már említettük, a kinevezett kezelés feltételei nem szakíthatók meg a gomba ismételt előfordulásának veszélyével.

A nitrofungint a bakteriális és gombafertőzések megelőzésére is alkalmazzák, nagy fertőzésveszély mellett. A megelőzés érdekében a kezelést hetente kétszer, egy hónapon keresztül végezzük.

Ha a gyógyszer a betegben kellemetlen érzést kelt, akkor a hatóanyagot vízzel fel kell hígítani és a kezelést hígított formában kell folytatni.

A gombaellenes szer TeVa Nitrofungin - felülvizsgálat

Gombák a fülben és a lábakban. Lehetséges, hogy megsemmisítik Nitrofunginnal? A gyógyszer részletes elemzése. A gombák otitis kezelésére vonatkozó tanácsok.


Nem szokás nyíltan beszélni a gombákról. Talán ez fertőzőképességének vagy a kezelés nehézségeinek köszönhető. Mindenki habozás nélkül elmondja, hogyan gyógyítja meg a köhögést, milyen antibiotikumokat szedtek, de rendszerint hallgatnak a gombaölő gyógyszerekről.

TÖRTÉNET # 1:

Gombák Nem eléggé szokatlan helyet választottam a testben - ez fül. Kiderült, hogy ez különösen akkor következik be, amikor az immunrendszer gyengül.

A szülést követően, azt előre banális kétoldalú középfülgyulladás (fülgyulladás) a hőmérséklet és az elviselhetetlen fájdalom, de gyorsan és eredményesen gyógyítható gyógyszeres az orvos által felírt.

Saját öröme rövid életű fellendülés, és egy hónappal később a füle megint beteg, de nem annyira, mint az első alkalommal, és ott volt egy viszketés, olyan szörnyű, hogy én akartam kaparni a hallójáratba, akár éjszaka is. Ismét elmentem az orvoshoz. A konzultáció után az ENT javasolta, hogy készítsek egy tartályt. vetés az érzékenység meghatározásával. Egy héttel később kaptam a vetés eredményét, és kiderült, hogy az ok Candida gombák voltak. Igen, igen, azok, akik a nőknél a leggyakoribb "trombitást" okozzák. Lágy voltam, sokkban beszéltem.

Azóta kezdődött a hosszú kezelésem, és sok dolgot kipróbáltam: Clotrimazole kenőcs, Kandibiotic cseppek, Irunin tabletták, Tubus kvarcos kezelés. A lista középpontjában a Nitrofungin megoldás volt.

TÖRTÉNET №2

Ezt a gyógyszert nemcsak nekem, hanem a férjemnek is kezeltem, aki banálisan "felvette" a gomba a lábánál a medencében.

Így sokoldalú tapasztalatunk van a Nitrofungin használatával kapcsolatban, amelyet meg akarok osztani.

GYÁRTÓJA : Cseh Köztársaság

CSOMAGOLÁS :

Egy kis kartondoboz, amely egy üveg sötét üvegből áll.

HOZZÁVALÓK:

Az injekciós üveg oldat, amelynek alapja az alkohol, amely a hatóanyagot tartalmazza.

NITROFUNGIN KEZELÉS:

 • rubrofitii;
 • ingens epidermofitia;
 • trihofitia;
 • a bőr candidiasis;
 • mycosis stop;
 • a külső hallócsatorna gombás betegségei.

Gyakorlatilag bármilyen gombafertőzést kezelnek ezzel a gyógyszerrel.

Ellenjavallat:

A terhességet óvatosan lehet alkalmazni.

MEGOLDÁS:

egy élénk sárga színű folyadék, éles alkoholszaggal.

Ha használod, akkor nagyon óvatosnak kell lenned, mert mindenre képes festeni. Ez a pont, mellesleg, tényleg nem tetszett: menni a sárga lábakkal vagy füles emberekkel kényelmetlen volt.

ALKALMAZÁS:

Külsőleg. Az oldatot naponta 2-3 alkalommal gyapotszövetre helyezzük az érintett bőrre. A kezelés a betegség klinikai megnyilvánulásainak eltűnéséig folytatódik.

Nyilvánvalóvá válik, hogy a kezelés hosszú, türelmet és alaposan be kell tartania az utasításokat.

A megismétlődés elkerülése érdekében az oldatot 4-6 héten át hetente 2-3 alkalommal alkalmazzák. Az oldat megelõzésére hetente 1-2 alkalommal 4 hétig.

HOGYAN KELL HASZNÁLA AZ ELŐKÉSZÍTÉSBEN:

Ahhoz, hogy minimálisra csökkentse a színezés Nitrofungina én ent orvos ajánlása használjon fültisztító pálcikát, ami nagyon óvatosan bekente hallójárat naponta kétszer. Azonban ezzel a módszerrel kételkedtem, hogy én nem jól kezelik, különösen félek, hogy megérintse a dobhártya, és úgy döntöttem, hogy először ásni a fül egy pár csepp, majd kenje be.

Ezt az eljárást naponta kétszer 1 hónapig végeztem.

Aztán, ahogy várták, csak hetente egyszer alkalmazta a profilaxist 1 hónapig.

A lábak kezelésével a dolgok könnyebbek voltak: naponta kétszer egy pamut törlővel 1 hónapig.

KÜLÖNLEGES HATÁSOK:

Helyi irritáció, fényérzékenység.

Az egyik mellékhatás, amely ugyanaz, megérintett irritáció közvetlenül a megoldás alkalmazása után. Azt hiszem, az alkoholbázis miatt van, mert sokat létezik - 98%. Volt egy enyhe égető érzés, amely gyorsan eljutott egymástól függetlenül. A megoldást nem kezdtem kétszeres vízzel hígítani, amint az az ebben az utasításban foglaltak szerint is megfogalmazódott.

Talán azért, mert a bőr a lábakon vastagabb amikor feldolgozzák bármilyen nem volt mellékhatás.

FONTOS! győződjön meg róla, hogy emlékszel erre Ha a bőr kezelt területe napsugárzásnak van kitéve, irritáció jelentkezhet.

Véleményem szerint ez így van korlátozza az alkalmazást megoldás, különösen nyáron.

A GOMBOKOZAT KEZELÉSÉNEK EREDMÉNYE:

A viszketés, amely kísértett, több nappal a kezelés után telt el. Az eredmény a kezelés alatt nagyon örültem. Két hónap múlva teljesen leálltam a fülemre. De egy idő után ismét megjelent egy kis viszketés.

Így a végleges helyreállítás nem történt meg, sajnos a gombák csökkentették tevékenységüket, de nem teljesen megsemmisítették.

TÁJÉKOZTATÓ A FUNGIQUE OTITE:

A kezelés idején nagyon hiányozták őket, bár az interneten sok információ állt rendelkezésre. Szeretnék megosztani azokat, akik tényleg segítettek nekem

1. Ne karcolja meg, még akkor sem, ha igazán akar

2. Ne mochit.Ya is vettem külön dugók a fülében, akik ruha a medencében, és használata, ha vesz egy zuhany.

3. Szárítsa a fülét a szárítóból a meleg levegővel.

4. Ismertesse a gomba okát: ellenőrizze a vér (esetleg alacsony hemoglobin) vagy a cukor vérét (gyakran előfordul a cukorbetegség).

5. Ne eszik édes, tészta. Ellenkező esetben a gombák gyorsabban szaporodnak.

6. Forduljon orvoshoz. By the way, kiderült, hogy nincs olyan sok jó szakember, aki igazán gyógyít.

7. Készítsen egy tartályt. vetés a fülből, és meghatározza, hogy a gomba milyen érzékeny. Csak ezt a gyógyszert szedni, de nem véletlenszerűen, ahogy az elején voltam.

A FROST KEZELÉS EREDMÉNYE:

A gombaim, a férjem, a Nitrofungin a legjobbat mutatta. de A kezelés hatása nem jelenik meg azonnal, de csak egy hónap múlva: az ujjak közötti bőr normál megjelenést, viszketést és peelinget kapott.

Összefoglalva, szeretném kiemelni a főbbeket

ELŐNYÖK előkészítés:

- jól gyógyítja a lábat gomba

- alacsony ár, összehasonlítva más gombaellenes szerekkel

Hátrányok:

- színeket sárgán színekkel

- a kezelt területet ne tegye ki napfénynek

- irritációt okozhat

- ideiglenes tünetek enyhítése a fülekben

- nem gyógyította meg otomycosis (gomba otitis)

Következtetés:

Így a gyógyszer tökéletesen megmutatkozott a gombák gomba kezelésében. Sajnos azonban a fül feldolgozása során csak a megoldás alkalmazása hatással volt, és a vége után a tünetek ismét visszatérnek, a végleges helyreállítás nem következett be. Meg kellett találnom egy másik hatékonyabb kezelést Exoderyl megoldással, majd végül meghódították a betegséget.

Ennek eredményeként a gyógyszer kap egy számtani átlag értékelése 4, és azt javasoljuk, hogy csak a kezelés gombás láb és a fül jobb választani egy kicsit hatékonyabb.