Nogtivit: használati utasítás

A körömgombák kezelésének első szabálya a fertőzött lemez eltávolítása. Nem kell fájdalmas módon feltalálni. Kenőcs Nogtivit fájdalommentesen felkészíti a köröm eltávolítására.

A Nogtivit segít a fertőzött körömlemez eltávolításában

Formai felszabadulás és összetétel Nogtivit

A kozmetikai krém nem egyenletes a 15 ml-es zsákokban. Egy csomagot átlagosan 4 körömre terveztek. A körömlemez aktuális térfogata a terület és a vastagság függvényében változik. Nogtivit Megerősítve nagyobb összetevők koncentrációja a nehezen eltávolítható szögek számára.

A Nogtivit részeként:

 • karbamid;
 • sztearinsav;
 • propilénglikol;
 • trietanolamin;
 • teafaolaj;
 • desztillált víz.

Az összetevőket nem választják ki a mycosis leküzdésére. A Nogtivit tulajdonságai a gombát lágyítják a körömön.

A megerősített Nogtivit kiküszöböli a nehezen eltávolítható szögeket

Ár és analógia

A kenőcs átlagos költsége 200 rubel.

Farmakológiai tulajdonságokra vonatkozó Nogtivit analógok:

 • Nogtimycin - 139 rubel;
 • Keratolikus folt - 75-300 rubel;
 • Triklór-acetát vakolat - 1820 rubel;
 • egy sor Mycospores - 790 rubel.

A Mycospores a Nogtivitis analógja

Indikációk Nogtivit

A Nogtivit vény nélkül kapható egy gyógyszertárban.

A vallomás magában foglalja:

 • onychomycosis, melynek területi sérülése nagyobb, mint 1/3 (még fejlett szakaszokban);
 • a körömlemez súlyos rétegződése;
 • a görgők megvastagodása.

A körömgomba gyanús szimpatikusai a korai szakaszban alkalmanként használják a kenőcsöt:

 • sárga körmök;
 • köröm külön, és összeomlik,
 • a lemez megvastagodása és lazasága;
 • az egészségtelen megjelenés több lapra is kiterjed.

A sárga köröm gombás fertőzést jelez

Farmakológiai hatás

A Nogtivit nem gyógyszer. Olyan kozmetikai készítményekre vonatkozik, amelyek elősegítik a keratinizált köröm sejtek lágyulását az önmegmunkáláshoz. Nem garantálja a mycosis spórájának eltávolítását a szögekkel együtt, ezért további külső gombaellenes gyógyszer alkalmazására van szükség.

Használati utasítás Nogtivit

A kenőcs használata:

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

 1. Mossuk le a lábainkat, és szappanos vízzel és szódával (1 liter forró vízzel - 1 evőkanál szóda) 30-40 percig mossuk ki a fürdőszobát. Öblítse le a lábát meleg tiszta vízzel és törölközővel szárazra.
 2. Amikor a lábak elérik az abszolút szárazságot, védjük a bőrt a körömágy körül. A szokásos orvosi vakolat meg fog tenni. Fedezze le a bőrt a perem körül a köröm körül, elkerülve a meztelen területeket. Alternatív: a bőrt lefedni vazelinnel.
 3. A spatulát, lehetőleg fát, vastag réteget alkalmaznak az érintett körömre. Ne tegye túlzásba. Vegyük úgy, hogy a tetején meg kell ragadnia egy védőfoltot, és ne kenetelje a krémet. Ne dörzsölje meg semmit, de azt jelenti, hogy a krém egy része áztassa magát a körömbe.
 4. Amikor a krémet a sávszalag alá rejtjük, pamutzoknára tesszük. Felejtsd el a kötést 4 napig, nem több. A krémréteg megjelenítésére vagy megváltoztatására lehetetlen.
 5. A lábak eltávolítása után ismételten megnedvesedik a szódás oldatban, mossák és szárítják.
 6. A csúcsréteg levágja a nagy súroló pengét. Ha nem tudja eltávolítani az egész körömot, ismételje meg az eljárást 1-4 alkalommal. A készüléket csak a tányéros betegeknél használják. A körmök eltávolítása után a körömfájl eldobásra kerül.

A kenőcs felhordása után a szögeket gipsszel lezárja

A csomagok legalább 2 beteg számára elegendőek. Az alkalmazás módja az onychomycosis minden szakaszára standard.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A Nogtivitnek nincs mellékhatása és ellenjavallata. Lehetséges allergia azokon az embereken, akik egyéni intoleranciát mutatnak az összetevőkre. Terhesség és laktáció során a kenőcs nem tilos használni.

A Nogtivitis nem tilos a terhesség alatt

Újrahasználható, néha viszketés történik a kolbász köröm spotján. Nem volt túladagolás.

Nogtivit vagy Nogtimitsin - ami jobb?

A gyógyszerek farmakológiai tulajdonságai egyenértékűek. Keratolitikus hatásuk van - ez a képesség a lágyulás és a szaruréteg szétválasztására.

A Nogtimycin összetétele kissé gazdagabb a pácolókban: kukoricaolaj, menta, levendula, kayeput és ricinusolaj. Enyhe, nem onychomycosisra van szükség. Az olajok bõsége óvatosan eltávolítja a körömot anélkül, hogy kárt okozna a szögágyban. A Nogtimycin fő hatóanyaga a karbamidszármazék karbamid, amelyet a keratinizált szövetek kevésbé agresszív reakciója jellemez.

A nogtimicin összetételében lágy összetevőket tartalmaz

A lábbal történő felhordás és a gőzölés előkészítése mindkét készítmény esetében megegyezik.

Melyik gyógyszer jobb? Korai szakaszban használja a Nogtimycint. Enyhe hatása elégséges ebben az esetben. Ha a körmeid természeténél fogva vastagok, használj gumiat - a választásod a Nogtivit és a Nogtivit megerősített.

Patient Reviews

"A körömgomba először felkereste egy társas lélekben. A gyógyszertár körül keresett egy gyógyszert keresve, és átjött a Nogtivitre. Nagyon féltem a köröm hardver eltávolításától, úgyhogy otthonról "boszorkányságról" döntöttem. A várakozásoknak megfelelően tömörítettem. Nehéz volt apró apró ujjat vágni. De egy nagy plusz, hogy én magam irányítottam a folyamatot és elkerülte a fájdalmat. "

- Megsérültem a hüvelykem a csempével a munkahelyemen, és körbevettem a körmemet. Ezt követően a lemez elkezdett összeomlani, szétmorzsolódni és homályosodni kezdett. A feleség ébresztette a riasztást és megvásárolta a kenőcsöket. Az első, amit próbáltam, Nogtivit volt. Három alkalommal szedtem le a szöget, de a gomba nem ment el. El kellett mennem a kórházba.

"Az egész nyáron cipőkön voltam (sportfogadóként voltam), és problémáim voltak a lábamon. A szögek, mint a rozsdásodott, összezúzódtak a bal lábon. Az orvos orvosi manikűröt és drága gyógyszeres kezelést írt elő. Miután megtudtam a vágási árakat, otthon megálltam a Nogtivitnél. Nem csalódott. A képen látható a körömvirág 3 eljárás előtt és után. Azt hiszem, egy pennyre való hatékony visszavonulás. "

Bal Nail a Nogtivitom kezelés után. A jobb oldalon egy egészséges köröm.

Doktor észrevételei

Leonid Zavyanov, mycológus, Moszkva

"Nogtivit a gyakorlatban sokáig használom. Kevés beteg, aki félelem nélkül eljut az orvoshoz a beteg körmök eltávolítására. A gyógyszer legalább nem orvosi, de az állítólagos hatás: a körmök eltávolítása otthon nem rosszabb. Gyakran regisztrálom a nyugdíjasokat, mert számukra ez a leginkább költségvetési és munkamódszer. "

A kozmetikai krém Nogtivit kifejezett keratolitikus tulajdonságát a mycologiás terápia értékeli. Fájdalommentes és olcsó módszer a sérült körömlemez eltávolítására legalább 4 napig. A kenőcs biztonsága elengedhetetlenné teszi a gombák kezelését gyermekeknél, terhes és szoptató anyáknál.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(Még nincs értékelés)

"Nogtimitsin" a körömgombák kezelésére. Vélemények, ár, oktatás

Fontos tudni! A stop és a köröm gombát kezelik 7 nap! Mondja el a legmagasabb orvosi osztály orvosát.

A körömgombák kezelésére a Nogtimycint külső gyógyszerként alkalmazzák. A készítmény összetevői elsősorban a tüneteket befolyásolják. Segítenek enyhén és fájdalmasan eltávolítani az érintett szöveteket. Ebben az esetben a köröm kezelése ezzel a gyógyszerrel megakadályozza a fertőzés továbbfejlesztését.

A gyógyszer nem járhat a kórtani befolyásolás fő mércéjeként, mivel nem gombaellenes szer. Ez egy egyedülálló alternatíva a köröm sebészeti és készülék eltávolítására. Ez az opció alkalmas azoknak, akik nem akarnak gyors eredményt elérni. A gyógyszeres kezelés helyreállítása külső alkalmazásokhoz sok időt vesz igénybe.

A gomba, mint egy tűz, félnek az átlagos olcsó.

A kibocsátás és az összetétel formája

A Nogtimitsin gyógyszercsomagolás csavarozott fedéllel van ellátva. Belül 30 g világos sárga színű. Az illóolajok jelen vannak a készítményben, így az anyag kellemes illata van. A csöveket kartonpapír csomagolásban csomagolják. A kompozíció fő összetevői:

 • Szalicilsav;
 • Glicerin-monosztearát;
 • Sztearinsav;
 • Karbamid vagy karbamid.

A terápiás hatás számos segédkomponensnek köszönhető. Például, a Nogtemitsina közé tartozik a hidrogénezett ricinusolaj, méhviasz és az emulgeáló viaszt, egy komplex növényi olajok, mint például a levendulaolaj, kayeputa, kukorica menta, és a decilén- glikol, prolilenglikol, a víz és a metil-izotiazolinon.

A népszerű út megöli a gombát, amit ásni fogok. Csak egyszer kell elindulnia naponta.

A készítmény fő összetevői a körömlemez eltávolítására irányulnak. A lágyulást elősegíti az illóolajok is. Amikor a köröm teljesen leereszkedik, a helyén egészséges lehet, gombás megnyilvánulások nélkül. A gyógyszer ugyancsak nem teszi lehetővé a fertőzés átjutását a szomszédos szövetekre.

Javallatok és ellenjavallatok

A kábítószert az onychomycosis hypertrofikus formáira írják fel, gyakorlatilag bármely lokalizáció során. Például illik az ellen:

 • A teljes. Masszív körömkár által jellemzett;
 • Oldalirányú. A lemezt egy vagy két oldallal érintik, a fertőzés a dermális gerincekre lokalizálódik;
 • Távolabbi. A gomba a köröm szabad élére koncentrál;
 • Subungual hyperkeratosis. Ezt a típust is nevezik onyxaux. Ezzel a köröm sötétedik, a szerkezet áttetszővé válik, megvastagodik.

A legfontosabb ellenjavallat a készítmény összetevőinek egyéni intoleranciája. Ezenkívül a Nogtimycin nem kezelhető gombával, ha:

 • A bőrön olyan sérülések vannak a területen, amelyek kezelést igényelnek;
 • A higított köröm fertőzött;
 • A méhészeti termékek allergiája van.

A gyógyszer nem vizsgálták kielégítően a hatása terhes és szoptató nők, ezért kell használni ebben a helyzetben lehetetlen. Között a potenciálisan lehetséges mellékhatásokat figyeltek meg csak allergiás a komponenseket a készítmény. Túladagolás vagy más gyógyszerkészítményekkel való interakciót nem figyeltek meg.

Hogyan kell alkalmazni a Nogtimycin-t?

A gyógyszert csak helyi szinten használják, így nincs információ az emberi szervezetre gyakorolt ​​szisztémás hatásról. Az anyag azonban nem eshet egészséges szövetekre, mivel a főkomponensnek keratolitikus hatása van. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszer fokozott keratinocita hámlasztáshoz vezet.

Ne hagyja, hogy a termék egészséges bőrre kerüljön, égési sérülést okozhat. A körmök kezelése a következő:

Nogtivit a körömgombából: hogyan működik és mikor megmutatja a hatékonyságot

A körömlemez gombás károsodása nem csak esztétikailag kellemetlen jelenség, amely sok kellemetlenséget okoz, hanem nagy a belső szervek és rendszerek fertőzésének veszélye. A negatív következmények elkerülése és megelőzése érdekében - a gomba kezelésére az orvosok kijelölik a Nogtivit-t. Hogyan működik és segít a Nogtivit a körömgomba körében?

Mi a krém összetétele és hatása?

A Nogtivit krém formájában készül - vény nélkül kapható, ezért nagyon fontos a megfelelő alkalmazáshoz megismerni a készítményt és a hatást. A készlet tartalmaz krémet és 4 lemezt.

Krém összetétele:

 1. Karbamid (vagy karbamid) - segít enyhíteni az érintett körömlemezt, ami miatt az elpusztult sejtek gyorsan elhagyják, és teret biztosítanak a növekedésnek.
 2. Teafa illóolaj - ez fertőzésnek köszönhető, a gombás mikroflóra nemcsak az egészséges szövetekre terjed ki, hanem elnyomja és elpusztítja.
 3. Ásványi olaj, amely segít, hogy tompítsa a körömágybőr és a méhviasz, amely szintén sikeresnek bizonyult, hogy elnyomja a növekedés és fejlődés a patogén mikroorganizmusok, így eltávolítani az érintett területen halálát okozva, a patogén mikroorganizmusok.
 4. Mivel további komponenseket a krém a sztearinsav, gátolja a patogén mikroorganizmusok növekedését és fertőtlenít, és propilén-glikol, a trietanol-amin, a víz.

Használati utasítás Nogtivit

A Nogtivit pályázatának rendszere a következő:

 • Először is, a kezek és lábak érdemes a gőz a szappanos oldattal azzal a kiegészítéssel, szódabikarbóna - ez lesz eltávolítani a szennyeződéseket és elszarusodás, hogy felkészüljenek a kérelmet és a hatékonyabb fellépés a drog. A tálca után - a körömlemezt megszárítjuk, és csak miután folytattuk az eljárást.
 • Ezenkívül az egészséges szöveteket a kezelt terület körül be kell fedni egy sávszélességgel - nem szabad kenőcsöt kapniuk, ami megsemmisíti az egészséges sejteket, és súlyosbítja a helyzetet.
 • Egy szokásos pamutpálcával a vastag réteg kenőcsöt kell elhelyezni az érintett területre - ebben az esetben a legfontosabb, hogy ne erőltesse az intenzívebb mozgásokat. Továbbá a felhordott krémet tegye fel, ragasszon fel egy tapaszt, és tegye fel a pamutzoknát. Ebben a formában 3-4 napig hagyja őket, ne hordjon szorosan cipőt, és ne hagyja, hogy a lábai izzadjanak.
 • Ezen időszak végén - távolítsa el a vakolatot, és szappannal és szódavízzel szappanos fürdőbe öntse, gőzölje ki a körömvirágokat. Fahordók használatával el kell távolítani a lágyított sérült réteget.
 • Szükség esetén ismételje meg az eljárást. Az orvosok szerint - a teljes helyreállításhoz 3-4 ilyen eljárásra lehet szükség.

Mi a különbség a megnövekedett gyógyszer között?

Ha egy olyan drogról beszélünk, mint a Megerősített Nogtivit, akkor a szokásosnál különbözik attól, hogy kifejezetten a speciálisan érintett gombák, sűrített és problémás körmök számára készült. A karbamid és a tejsav koncentrációja a lehető leghatékonyabban teszi a hatóanyagot a kórokozó mikroflóra elleni küzdelemben. Tartalmaz karbamidot és tejsavat, glicerint és teafaolajat, viaszt és sztearátot, alkoholt és további összetevőket.

Alkalmazzuk egy vastagabb körömlemez tüneteire - egyébként a hatása hasonló a normál Nogtivitiséhoz. A megerősített Nogtivitis mellett van még a Cream Lowdown is - az érintett lemezt lágyító és eltávolító eljárás után használják. A krém hatása az érintett szövetek korai gyógyulására és helyreállítására, az egészséges táplálék normális növekedésének helyreállítására, táplálékának az alapkezelés utáni táplálására.

De mind a gyermekek, mind a terhes nők - mindegyik utasítás betartása, valamint az orvos koordinálása és felügyelete mellett - nem alkalmazható mellékhatások esetén.

Ismerje meg azt is, hogy mi a trypanasome, mi az ember számára veszélyes, és hogyan lehet elkerülni a parazitafertőzést?

Trigelma alkalmazására vonatkozó utasításokat, és derítse ki, hogy mi az Ön számára.

A Nogtivit ára a gyógyszertárakban

A Nogtivit költsége az érintett körömlemez gyógyszertárakban 125 és 134 rubel között változik. Költség Nogtivit Megerősített egy csőben a 15 mg a gyógyszertárban 240-255 rubel.

Visszajelzés a körömgombák alkalmazásáról

Alexandra, 42 éves:

Miután a bőrgyógyászok diagnosztizáltak egy gombás fertőzéssel kapcsolatos szövődményemet, rendkívül nehéz volt küzdeni az érintett körömgombával. A népi receptek nem segítenek, és fokozatosan a patológia terjedt az egészséges szövetekre - az orvos előírta a Nogtivit krémet. Megpróbáltam és kábítószer maradt boldog - gyorsan és sikeresen sikerült megszüntetni a körömgombát, és miután a körömlemez növekedni kezdett és erős volt. Mindössze két alkalmazásban legyőztem a gombafejet, amelyet eddig másfél hónapon belül kezeltem - ajánlom.

Irina, 44 éves:

A "kedvenc" gomba olyan erős volt a lábam körmeiben, hogy azt gondoltam, hogy egyszerű kenőcsökkel nem lehet eltávolítani - csak a műtét és a szike. De mindez ugyanaz a dermatológus fogadásán ment keresztül - az orvos azt tanácsolta nekem, hogy Nogtivit vagy nem kevésbé hatékonyan felkészült a Nogtimitsin. A két gyógyszerrel kezelt körmök - az eredmény elégedett volt, mert segítettek gyorsan megbirkózni a gombával. De a Nogtivit hatékonynak és hatékonynak tűnt számomra.

Sergey, 39 éves:

Munkám során mindig cipőt viselek - katonai vagyok, ezért a lábam nem lélegzik, és ennek következtében az orvosok diagnosztizálták a gombák fertőzését, tömörödését és a köröm sárgulását. Az orvos azt tanácsolta, hogy a Nogtivitommal kezelje a kezelést, és ha nem segít - azt mondta, hogy azonnal beavatkoznia kell. De a gyógymód tökéletesen segített, bár az egyetlen hátránya a 3 napos terápia, a kényelmes cipők felvétele. De egy hét múlva minden eltűnt.

Hogyan kezeljük a gomba a lábak és a körmök, nézd meg a videót:

Nogtimicinnel megszabadulunk a körömfungustól

Számos helyi jogorvoslat létezik a körömgombák kezelésére különböző cselekvési elvekkel, mivel ez a betegség minden egyes helyzetben másképp jelenhet meg. A mycosis elleni egyik leggyakoribb gyógymód a Nogtimycin, a körömgomba kezelésére, amely a legfőbb fertőzést érintő tüneteket minden formában, még a fejlett szakaszban is megoldja.

A Nogtimycin fő jellemzője a természetes komponens. A fő hatóanyagok: karbamid, sztearinsav és szalicilsav, mentaolaj. Ez a gyógyszert szinte ellenjavallt, de óvatosságra szorul, ha alkalmazzák, ezek közül néhány anyag égési sérülést és a fertőzött bőr károsodását okozhatja.

A Nogtimycin egyik nyilvánvaló előnye az alacsony ár, és orvosi rendelvény nélkül. Mindazonáltal ennek ellenére ajánlott konzultálni egy szakértővel, mielőtt használná.

Tartsa a kábítószert sötét hideg helyen.

Fontos! Ha a gyógyszer alkalmazása során nem tapasztalható javulás, a gyógyszert módosítani kell.

Használati utasítás A Nogtimycin egyszerű, ennek a gyógyszernek nincs sok mellékhatása és korlátai. Azonban a gyógyszer alkalmazásának számos sajátossága van.

Az alkalmazás módja

A Nogtimycin csak az érintett körmökre alkalmazható, a bőr és az egészséges köröm felületét soha nem szabad megérinteni. Közvetlenül a hatóanyagnak a bőrön történő alkalmazása előtt ragasztózhat egy tapaszhoz, egy festékszalaghoz vagy egy szalvéfhöz, hogy a gyógyszer ne kerülhessen az egészséges szövetekre.

Általában a Nogtimycin alkalmazási eljárását több lépésben kell elvégezni.

 1. A gomba által érintett kezek vagy lábak teljes higiéniai kezelésére van szükség. Ehhez készítsen sós fürdőt: kis mennyiségű forró vízhez egy kanál tengeri sót kell tennie, 10-15 percig tartsa a kezét vagy a lábát. A sót helyettesítheti a szódával. Miután a körmöket vágni és tisztítani kell.
 2. A tálca után a körömlemezt megfelelően kell lágyítani. Finoman dörzsölheti a tetején egy körömfájllal.
 3. Ezután be kell illeszteni egy tapaszt vagy alkalmazni egy szalvétát egy egészséges bőrre, akkor alkalmazható a Nogtimycin.
 4. Az ügynököt vastag, vastag vastag réteggel kell felhordani, felülről sűrűn beilleszteni a gipszet. 2-3 napig kell viselni.
 5. A tapasz eltávolítása után ismételje meg a forró antibakteriális fürdőt sóval vagy szódával.

Ha a tálcát a Nogtimitsinom-nal való összenyomódás után el kell hagynia a köröm felső keratinos rétegét. Talán, ehhez meg kell dörzsölni egy kicsit meleg vízben.

Az eljárást meg kell ismételni, amíg a körömgomba teljesen meg nem gyógyul.

Fontos! Ha a gyógyszer alkalmazásának eredménye egy ideig láthatatlan, akkor törölje azt, és konzultáljon orvosával.

Ellenjavallatok

A Nogtimycin az egyedi összetevők egyéni intoleranciája ellenjavallt. A készítmény összetétele sok növényi jogorvoslatot és égő olajat tartalmaz, így meg kell győződnie arról, hogy nem okoznak allergiát.

A terhesség alatt és a szoptatás alatt a gyógyszer felhasználásakor teljesen el kell dobni. Az ilyen esetekben klinikai vizsgálatokat nem végeztek, ezért nem lehet garantálni, hogy a gyógyszer nem befolyásolja az újszülött magzatát vagy egészségi állapotát.

A Nogtimycin alkalmazható a gyermekek kezelésére szakemberrel való konzultáció után, a gyógyszer elutasítása ritka.

Mellékhatások

Ez a gyógyszer ritkán okoz mellékhatásokat. A Nogtimycin alkalmazása esetén csak komponensek allergiája jelentkezhet, általában a viszketés, égés, vörösödés vagy bőrkiütés megjelenése esetén jelentkezik. Ebben az esetben a gyógyszert el kell dobni, az érintett területet le kell öblíteni, és megfelelő allergiás gyógyszert kell alkalmazni.

Nem volt gyógyszeres túladagolás.

óvintézkedéseket

Mivel a termék ég, és igen intenzív hatású, nem szabad megengedni, hogy egészséges, tiszta bőrre kerüljön. Ez növeli az allergiák valószínűségét és égési sérülést okozhat.

Ha a termék egészséges bőrre kerül, normál folyó vízben öblítse le és törölje szárazra.

analógok

A Nogtimycin számos analógot tartalmaz természetes összetevők alapján, melyek hasonlóak. Ha azonban lehetséges, ne változtassa meg a gyógyszert teljes adagban.

 1. Nogtivit. Ezt a szert előnyösen a betegség késői stádiumaiban alkalmazzák, ez hozzájárul a köröm teljes eltávolításához. A készítmény tartalmaz karbamidot, teafaolajat, méhviaszt. A köröm eltávolítása ezzel az eszközzel fájdalommentes.
 2. Mikospor. Ez az eszköz nem teljes körű analóg, hanem finomabban működik. Lehetővé teszi a körömgombák érintett részének könnyű és fájdalommentes eltávolítását. Szintén alkalmas gombák kezelésére a bőrön.

A legmegfelelőbb változatot a kezelő orvossal együtt kell kiválasztani.

Vélemények

Anna V., 37 éves, Ryazan.

A körömgomba hosszú ideig elhanyagolt, nem tulajdonítottam fontosnak, hogy milyen rossz a lábujjak. A probléma akkor kezdett harcolni, amikor erős kellemetlen szag volt. Néhány héttel a tartós beavatkozások után a szög teljesen elhagyta, és azonnal egészséges volt.

Nikolay A., 46 éves, Moszkva.

Amikor végül úgy döntöttem, hogy látok egy orvost, a gomba már annyira rosszul kezdődött, hogy csak az volt a dolog, hogy eltávolítsák, nem kenőcsök és krémek tették volna. Néhány napos állandó Nogtimycin-használat után a szög maradt, ebben az esetben nem volt fájdalom.

Alena K., 34 éves, Severodvinsk.

Az orvos, akikkel a gombával fordultam, azonnal azt mondta, hogy el kell távolítani. Ijesztő volt, hogy ez a folyamat fájdalmas, és a gyógyulási idő hónapokig tart. De a Nogtimitsin gyorsan sikerült megbirkózni, a köröm hamar elment, alatta tiszta, egészséges bőr volt. Annak ellenére, hogy számos eszközt használt a szerszám, megérte.

A "Nogtimitsin" gyógyszer: a betegek véleménye

A köröm gombás betegségei - rendkívül kellemetlen jelenség. A probléma megoldása érdekében a bőrbetegségek kezelésére szakemberek általában gyógyszert írnak elő külső használatra. Mindegyik eszköznek saját tulajdonságai vannak.

"Nogtimycin": a gyógyszer általános jellemzői

A gombafertőzések kezelésére vonatkozó orvosi utasítások attól függenek, hogy a patológia milyen súlyos. Külső hatóanyagként a Nogtimycint gyakran írják elő. A szakértők véleménye szerint a gyógyszer még súlyos betegség esetén is alkalmazható. Az orvosok gyakran írják elő a betegeiknek.

A gyógyszer egyik fő jellemzője a kizárólag természetes összetevők jelenléte. A domináns komponensek a savak (szalicilsav, sztearinsav) és mentaolaj. Természetes összetételének köszönhetően a termék szinte minden beteg számára alkalmas.

Az összetevők

Tehát a savak és a mentaolaj mellett a készítmény összetétele a következő komponenseket tartalmazza:

 1. Desztillált víz.
 2. Kukoricaolaj.
 3. Karbamid.
 4. Glicerin.
 5. Olajok (ricinus, levendula).
 6. Viasz (emulzió, méh).

A termék krém formájában van. 30 milliliteres csövekből áll, amelyek mindegyikében kartondobozba van csomagolva. A krém sárga árnyalattal bír, köszönhetően az olaj jelenlétének összetételében.

Milyen hatással van a gyógyszer? Milyen esetekben használják?

A jogorvoslat hatása az, hogy enyhébbé teszi a gombás betegség által érintett körömot. A gyógyszer tulajdonsága biztosítja a körömlemez gyors csiszolását. Mintegy „Nogtimitsine” a felülvizsgálat, az orvos azt mondta, hogy annak ellenére, hogy a természetes összetételét az alapok, akkor ajánlott használni egy nagyon ostorozhno.Pri pontatlan alkalmazása összetevők tompítsa a körmök, egészséges bőr érintett lehet éget.

A hatóanyagot a következő gombafertőzések jelenlétében alkalmazzák:

 1. Subungual mycosis (amikor a gomba támadja a körömlemez oldalsó területét).
 2. Distalis (a patológia befolyásolja a köröm szabad zónáját).
 3. Teljes mycosis (a gomba kiterjed az egész felületre).
 4. A köröm vastagsága, sötét árnyalat.

Mikor nem alkalmazhat gyógymódot?

Sokan azt állítják, hogy az orvosi gyakorlatban a "Nogtimitsin" krémet gyakran használják. A szakemberek válaszában elmondható, hogy a készítménynek gyakorlatilag nincs ellenjavallata. Az alábbi helyzetek akadályozhatják a létesítmény használatát:

 1. A bőr sérüléseinek jelenléte (pl. Égések, vágások) azon a területen, ahol kennie kell a krémet.
 2. A hatóanyagot alkotó komponensekkel szembeni túlérzékenység.
 3. Allergiás reakciók a méhviaszra.
 4. Terhesség, a szoptatás ideje.
 5. Gyermekek kora (csak bőrgyógyász tanácsára használatos).

A "Nogtimitsin" gyógyszerrel kapcsolatos információk (útmutatások, vizsgálatok) arra utalnak, hogy a krém csak a bőrbetegségek kezelésére szakemberrel való konzultációt követően használható fel.

Hogyan kell alkalmazni a kábítószert?

A "Nogtimitsin" gyógyszerről a használati utasításban és a felülvizsgálatokban azt mondják, hogy a kezelés több lépcsővel jár:

 1. Először, a beteg szöget meleg vízben kell tartani szappannal és szódával huszonnégy percig.
 2. Ezután zsíros tejszínnel zsírozza körül a szöveteket, vagy tapadós ragasztással ragassza őket.
 3. Tegyen egy kis "Nogtimicint" az érintett köröm területére.
 4. Tegye fel a tapaszt, és ne távolítsa el három napig, amíg a körömlemez teljesen fel nem lágyul.
 5. Távolítsa el a ragasztószalagot. Ha a körömlemezt nem távolítjuk el, ismét vízzel kell tartani, sóval és szappan hozzáadásával. Ezután vedd fel tiszta ollóval és vegye le.
 6. Szakember kijelölése után mindezeket a lépéseket mindaddig meg kell végezni, amíg tiszta körmök nem jelennek meg gombás léziók nélkül.

Hasonló hatású eszközök

Számos olyan gyógyszer van, amely gyakorlatilag ugyanolyan összetevőket tartalmaz, mint ez a krém, és ugyanolyan hatást fejt ki. A "Nogtimitsin" gyógyszerrel együtt, szakértők szerint a gomba körömbetegségek kezelésére a következő analógokat alkalmazzák:

"Nogtivit" és "Nogtimicin": összehasonlítás

Ezek a gyógyszerek a leginkább hasonlóak a hatásukban. Azonban a "Nogtivit" kevesebb összetevőt tartalmaz. Mindkét gyógyszer a körömlemez fokozatos és lágyulását és leválasztását eredményezi. A "Nogtimycin" finomabban működik. Ennek a pozitív minőségnek köszönhetően kevesebb mellékhatást és kellemetlen érzést okoz, mint a Nogtivit (különösen az alkalmazás utolsó szakaszában).

A "Nogtimycin" krém formájában készül. A "Nogtivit" csepp formájában jön. A folyadék konzisztenciája miatt a termék könnyen behatolhat a bőr egészséges területére és égési sérülést okozhat, különösen nyáron, amikor a lábak erősen izzadnak. A "Nogtimycin" gyorsan megszárad. Ezért az érintett körmön a krém felvitele után helyezzünk fel egy tapaszt a gyapotra. A bőrbetegségek kezelésére szakemberek azt javasolják, hogy a "Nogtimitsin" gyógyszert csak súlyos gombafertőzésekkel szabad használni. A gyógyszer alkalmazása előtt a páciensnek meg kell tartania a beteg körömét meleg vízzel, szappannal és szódával.

A gyógyszer előnyei

A legtöbb beteg elégedett a gyógyszer eredményével. Ezt bizonyítja a "Nogtimitsin" pozitív véleménye, az érintett körmök fotójának áttekintése és egészséges, a kezelés után. Sokan azt állítják, hogy a hatóanyagnak jelentős hatása van, és még a betegség késői szakaszában is hatásos. Segített a betegeknek abban, hogy elkerüljék a fájdalmas működést a mycosis által érintett köröm eltávolítása érdekében. A "Nogtimitsin" sok pozitívumot érdemel kedvező áron (száz-kétszáz rubel). A gyógymód meglehetősen megfizethetőnek tekinthető, mivel nem csak gyógyszertárban vásárolható meg, hanem megrendelhető online is. Nem terjed, szemben a cseppekkel. A köröm eltávolítása után a legtöbb betegben a gomba tünetei eltűnnek. Az érintett körömlemez helyén teljesen egészséges.

hiányosságokat

A megoldás negatív jellemzőjeként felhívhatjuk a használathoz kapcsolódó kényelmetlenséget. Az eljárás magában foglalja a szalag-segédeszközt, és tiltja a lábnak a gomba körömével történő mosását. A krém kellemetlen érzeteket is okoz, bár nem olyan hangsúlyos, mint más szerek használata esetén. A "Nogtimycin" egyes betegek értékelésében nem érdemelt pozitív értékelést, mert a kezelendő eljárás elhanyagolt formáiban sokáig tart. Ebben az esetben a hatás általában csak a segédanyagok (gombaellenes tabletták, cseppek) komplex kezelésével és használatával kimutatható.

megállapítások

Így tehát ma már sok eszköz létezik egy olyan közös jelenség leküzdésére, mint a köröm gombás betegsége. Az egyik ilyen gyógyszer a Nogtimitsin. A gyógyszer krém formájában készül, természetes összetevőkből áll. A mycosis különböző formáiban alkalmazzák, még a fejlett szakaszokban is. Az orvosok javasolják, hogy alternatívájaként a fájdalmas műveletet távolítsa el a köröm. A körömlemezt eltávolíthatja a termék segítségével otthon. Ehhez lépésenkénti eljárásokra van szükség, az óvintézkedések betartásával, hogy ne károsíthassa az egészséges bőrfelületet. A "Nogtimicin" alkalmazása előtt orvoshoz kell fordulni.

A gombafertőzések során az eljárás során türelmesnek kell lenni. A gyógyszerhez a kezelést hosszú ideig kell kezelni. Az orvos javasolhat további gyógyszereket. Ezután a helyreállítási folyamat gyorsabban megy. Összességében, a "Nogtimycin" a gomba körmök felülvizsgálat érdemel pozitív.

Nogtimycin - a krém használatára vonatkozó utasítások, javallatok, összetétel, mellékhatások, analógok és ár

Hogy tompítsa a szöget onikomikózis használatból használt Nogtimitsin - használati utasítás a gyógyszer tartalmaz információkat a hatásmechanizmus: a gyógyszer megszünteti bőrviszketés, hogy képes kezelni a gomba. Ezt a hatóanyagot tartalmazó egyedi gyógyszert gyakran használják a gyakorlatban.

Nogtimycin 911 krém

A Nogtimycin farmakológiai besorolása szerint a körömgomba kezelésére gombaellenes hatású készítményekre vonatkozik. A fő cél a gombát érintő körömlemez lágyulása és fájdalommentes eltávolítása (eltávolítása). A krém ezen elvét a komplex összetétel magyarázza, amely magában foglalja a keratolitikus, lágyító szereket is.

struktúra

A Nogtimycin csak kozmetikai krém formájában kapható. A gyógyszer részletes jellemzőit a táblázat tartalmazza:

Fehér homogén krém

30 ml térfogatú műanyag cső

Karbamid, decilén- glikol, víz, mentaolajat, levendula és kayeputa, emulgeáló méhviaszt és viaszok, hidrogénezett ricinusolaj és a kukorica-olaj, a propilén-glikol, glicerin-monosztearát, sztearinsav és szalicilsav, PEG-40

Farmakodinamika és farmakokinetika

A Nogtimycin (karbamid, szalicilsav) összetételében lévő hatóanyagok lágyítják és javítják a beteg köröm keratinizált szöveteinek eltávolítását. A kompozíció olajai és természetes összetevői lágyítják a körömlemez szerkezetét. Az anyagok kombinációjának köszönhetően a krém gyorsan lágyíthatja a körömot. Számos eljárás után a lemezt fájdalommentesen eltávolítják, új, egészséges köröm növekedni kezd. A megjelenés helyreállításához elegendő egy tanfolyam. A topikális alkalmazás miatt nincs bizonyíték arra, hogy a Nogtimycin behatol a szisztémás keringésbe és a testre.

Használati utasítások

A használati utasítás szerint a Nogtimycin 911 krém a következő jelöléseket használja:

 • az onokomikózis hypertrofikus formái (distalis, laterális, teljes);
 • elhanyagolt típusú körömgumók, amelyek biztonságos lágyítást és a körömlemez eltávolítását igénylik a kórokozó gombás fertőzés kórokozója;
 • subungual keratosis (onychouxis).

Nogtimycin 911 - használati utasítás

A Nogtimitsin krémet a használati utasításból származó információk szerint helyileg alkalmazzák a gombák által érintett körömre, elkerülve az egészséges bőrrel való érintkezést. A gyógyszer fokozatos használata:

 1. A Rasparet meleg, szappanos szóda oldatban megáll, vagy kézbe kerül. A lábak, evőkanálnyi szóda literenként víz, kefékhez - egy teáskanál ugyanannyi folyadékkal. A folyékony szappan mennyisége kb. 5-6 kattintás adagonként. Egy 10 perces fürdő után törölje le a bőrt és a szögeket.
 2. Biztosítsa a tapadó vakolat a száraz bőrön a köröm körül, amelyet a gombás betegség okoz.
 3. Anélkül, hogy az egészséges bőrre hatással lenne, a sérült körmökön vastag Nogtimycin réteget kell alkalmazni. Határozottan zárja le a krémet ragasztószalagról felülről, hagyja 3-4 napig.
 4. Eltávolítása után a tapasz újra rasparte lábak / karok, a felső réteg részecskék rétegleválásos horny köröm steril óvatosan levágjuk ollóval vagy körömreszelő spilite fertőtleníteni.
 5. Ismételje meg az eljárást alkalmazó krém Nogtimitsin ameddig az érintett köröm nem lehet teljesen eltávolítani, és a helyén nem kezd növekedni az új egészséges szövet (az átlagos időtartam körülbelül 12 hét).

Különleges utasítások

A hyperkeratolitikus masszák eltávolításának módszerei hatékonyan segítenek. A Nogtimycin krém használatára vonatkozó utasításokban különös figyelmet érdemelnek a következők:

 • ha a krém egészséges bőrre kerül, alaposan öblítse le hideg folyóvízzel, ha allergiás vagy más mellékhatásokat okoz, forduljon orvoshoz;
 • a terhesség és a szoptatás tiltott, kivéve, ha az anya számára tervezett előny meghaladja a magzat kockázatát (az orvos által értékelt);
 • A lemez eltávolítása után nagy, zárt cipőt kell viselni, hogy a nyitott körömágy ne sérüljön;
 • Nincs adat a Nogtimycin Cream korhatárait illetően, de mielőtt a gyógyszert gyermekeknél alkalmazná, forduljon orvoshoz.

Mellékhatások

Azok a betegek szerint, akik a Nogtimycin Cream-ot az utasításoknak megfelelően alkalmazták, a gyógyszereket kevés mellékhatás jellemzi. A leggyakoribb negatív reakció allergiás válasz. Kiütések, hólyagok, csalánkiütés, viszketés, égés, duzzanat jelentkezik az alkalmazás helyén. Ha ezek a tünetek megjelennek, szakítsa meg a terápiát, forduljon orvoshoz. Nincs bizonyíték a kábítószer-túladagolásra.

Nogtimycin a körömgombák kezelésére: összetétel, hatásmechanizmus és mellékhatások

A Nogtimycin a körömgombák kezelésére súlyos hypertrophi onychomycosisban alkalmazható adjuvánsként, amely fájdalommentesen eltávolítja az érintett körömot. A Nogtimycin a hardver és sebészeti eltávolítási módszerek alternatív eszköze, a helyreállítás után sokkal hosszabb ideig tart.

A termék formája Nogtimitsina képviselt a krém formájában egy kartondobozban tubus 30 ml, mivel a finom hegyét egy krémet egyenletesen alkalmazzák az egész felületén a körömlemez, hogy elkerüljük a bőrön.

A krém összetétele többkomponensű, magában foglalja:

 • karbamid;
 • tisztított víz;
 • viasz emulzió;
 • kukoricaolaj;
 • glicerin-monosztearát;
 • PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj;
 • propilénglikol;
 • sztearinsav;
 • szalicilsav;
 • méhviasz;
 • cayeputa olaj;
 • levendulaolaj;
 • mentaolaj;
 • methylisothiazolinone;
 • decilén glikol.

A nogtimycin alkalmazásának jelzései az onokomikózis hipertróf formái, amelyek a kóros folyamat lokalizációjától függnek:

 • disztális;
 • oldalirányú;
 • teljes;
 • subungual hyperkeratosis (onychouxis).

A nogtimicin farmakológiai hatását a körömgomba kezelésére karbamid-hatóanyag, azaz karbamid-származék expresszált keratolitikus hatásában fejezzük ki. A karbamid a szegélylemez lágyulását, oldódását és elutasítását eredményezi. Az érintett köröm hypertrophic grooves masszáinak eltávolítása a nail mátrix lazítása és a körömágy eltávolítása miatt következik be.

A gombafertőzés következtében kialakult hyperkeratotikus masszák eltávolításának hatékony módszere fokozza a specifikus gombaellenes szerek hatékonyságát külső használatra. Miután eltávolította a körömot a probléma gyorsabb megoldása érdekében, köteles viselni a zárt, tágas cipőket, nehogy károsítsa a nyitott körömágyat.

A Nogtimycin alkalmazása ellenjavallt a krém bőrre történő alkalmazása, különösen az epidermisz mechanikai károsodása miatt. A készítményben lévő aktív összetevők kimutatható keratolitikus hatást fejtenek ki a köröm mikózisban, ami égési sérülést és egészséges bőr lizálódást okozhat.

A krém felvitele előtt az érintett körmök kémiai eltávolítására a lábakon vagy a kezeken, a köröm körüli bőrön olajos kenőcs, pl. Vazelin. A krémet nem használják a hántolt körmök kezelésére, mert az a bőrfelület magas károkat okoz.

A Nogtimycin megfelelő használata a körömgomba kezelésére nem jelentkezik. A fórumokra vonatkozó megjegyzések azt mutatják, hogy a köröm eltávolításának utolsó fázisaiban a beteg égési sérülést és viszketést tapasztalhat a karbamid keratolitikus hatása miatt.

A gyógyszer túladagolása a köröm gombás betegségeinek kezelésében nem bizonyított.

Nogtimycin: használati utasítás, kezelés és analógok

A kezelés részletes szabályai és a gyógyszer alkalmazásának módja hat szakaszból áll, amelyeket egy dermatológus orvosával folytatott konzultáció után hajtanak végre, és feltárják a kretatolízis indikációit.

A Nogtimycin-kezelés, amelynek használati utasítása részletes leírását használja, a következő lépéseket tartalmazza:

 • 1. szakasz: az érintett körmök gőzölése szappanoldatban (1 evőkanál szóda literenként szappanos vízzel) 15-25 percig;
 • 2. szakasz: zsíros kenőcsöt alkalmaznak a köröm körül, vagy az epidermisz zónát patch-el határolják;
 • 3. szakasz: a Nogtimycin sűrű rétegének alkalmazása a hiperkeratózis zónájába és a tapaszhoz három napig tapadást követően a fájdalommentes lágyításhoz;
 • 4. szakasz: az öltözet eltávolítása, abban az esetben, ha a köröm nem távolodik el vele, szappanoldat-oldatba öntse újra;
 • 5. szakasz: a köröm eltávolítása steril eszközzel (olló, spatula);
 • 6. szakasz: az orvos ajánlása alapján az eljárást megismételjük egészséges körömlemez teljes helyreállításáig.

A nogtimicin-analógokat hasonló összetételű és hatásmechanizmusú keratolitikus szerek képviselik.

A fő analógok a következők:

A Nogtimycin analógok, mint az eredeti készítmény, nem rendelkeznek közvetlen gombaellenes hatással (fungicid, fungisztatikus), a kezelés az érintett szövet eltávolításának köszönhető, ami megakadályozza a fertőzés terjedését az egészséges körmökre. A keratolízist a hyperkeratikus onychomycosis utolsó szakaszaiban végezzük, amikor az onychomycotic ekcéma kialakulásának kockázata magas áztatási fekélyek képződésével jár.

Az ár a gyógyszer „Nogtimitsin 911” gyógyszertárakban alacsony, kezdve 119-210 rubelt, a költségek Nogtivita (analóg) ugyanabban a tartományban, a választás egy kozmetikai készítmény kémiai lízis végzi a kezelőorvos.

A vélemények, valamint a betegek fotók és videók a kezelés előtt és után a Nogtimycin nagy hatékonyságát tükrözik, még a körömlemez szignifikáns hypertrophiájával is, az onychomycosis teljes formájával.

Nogtivit vagy Nogtimitsin, ami jobb: a gyógyszerek összehasonlító jellemzői

Nogtivit vagy Nogtimitsin, ami jobb a drogok összehasonlító jellemzőinek feltárására, a hatásmechanizmus és összetétel felülvizsgálatára. Az alkalmazott keratolitikus szer végső megválasztását a kezelőorvos végzi.

A Nogtivit vagy Nogtimitsin gyártói orosz vállalatok, mindkét gyógyszer hosszú ideje fejlesztették ki, és a betegek körében megalapozódtak. A Nogtivit vagy a Nogtimitsin az onychomycosis hypertrophiás formáinak kezelésére javallt, ha a körömlemez több mint 1/3-a érintett.

A Nogtivit összetétele a Nogtimycinnel ellentétben kevesebb segédanyagot tartalmaz, és a hatóanyag a karbamid. Hatásmechanizmus és különbségek Nogtivita Nogtimitsina nem úgy, mint a karbamid, karbamid erős keratolitikus hatása az érintett köröm, ami enyhe fájdalommentes vagy peeling. A hyperkeratosis eltávolítása addig történik, amíg a körömlemez színét és egészségét teljesen helyreállítják.

A Nogtimitsin olajok összetételében a legkisebb károsodás érhető el a körömágy vékony bőrén a lazítás utolsó szakaszában és a köröm eltávolításában. Ez kevesebb mellékhatást eredményez, ha Nogtivit viszketést alkalmaz, akkor az égés sokkal hangsúlyosabb.

A Nogtivine felszabadulásának formája krém és oldat formájában történik. A folyékony forma kevésbé kényelmes, mint a Nogtimycin Cream, mivel a szög elterjedése és az egészséges bőr károsodásának kockázata áll fenn. A krém sűrű szerkezete A Nogtimitsin nem terjedt el a tapasz alatt még magas hőmérsékleteken sem, például nyáron, vagy a lábak bőrének fokozott izzadásával.

A Nogtivine oldata hajlamos a korai szárításra, a fellépés megkezdése előtt, gyapotlemezzel vagy gyapotszálas gyapjúval, amelyet a tapasz alatt helyeznek el. A Nogthivin krém kevésbé sűrű konzisztenciájú, a dermatológusok csak a hyperkeratosis szignifikáns megnyilvánulásaival javasolják a gyógyszer alkalmazását, kizárva a káros tünetek kockázatát.

A Nogtivit alkalmazása ugyanazokat a lépéseket foglalja magában, mint a Nogtimycin, foltok és elő-gőzölgő szappan és szóda megoldásban. A Nogtivit vagy a Nogtimitsin kémiai eltávolításának módszere otthon végezhető el, amely önellátásra alkalmas és biztonságos az elővigyázatossági intézkedések betartásával.

Beszámolók használata után Nogtivita vagy Nogtimitsina veszi erőteljes keratolytic hatás mindkét gyógyszer, de jelenléte miatt a készítmény tejsav Nogtivita néhány beteg túlzott lízis a körömágy a csomagban a bőr. Nogtimitsin hatású keratolizisa lágyabb, kevésbé agresszív cselekmények, integritásának fenntartása a köröm alatti szövet.

Nogtimitsin-911

Az onokomikózis kezelésénél néhány antimikotikus gyógyszer nem elegendő, néha a sérült köröm szövet teljes eltávolítása szükséges. Állandó körülmények között a páciens felajánlja, hogy műtéttel távolítsa el a lemezt, de szerencsére ennek alternatívája van. A Nogtimitsin gyógyszer gyorsan és sok kellemetlenség nélkül segít a feladat megoldásában.

Összetétel, gyártási forma és ár

A gyógyszer pontos neve Nogtimitsin-911. Ez egy keratolitikus krém, amely a gombákkal fertőzött köröm külső kezelésére szolgál. A hatóanyag célja, hogy lágyítsa a szegélylemez szerkezetét az ezt követő fájdalommentes eltávolítás céljából. Ez általában akkor történik, amikor a patológia elindul. Az onokomikózis ágensének hiánya kizárja a fertőzés további terjedését.

A Nogtimitsin-911-et a Twins Tack gyártja Oroszországban. A gyógyszer 30 ml-es műanyag csövekből áll. A krémnek gazdag sárga színű és kellemes illata van. Tekintsük alap összetételét.

A Nogtimycin hatóanyagai a karbamid, szalicilsav és sztearinsavak. Ezek az anyagok kimutatható keratolitikus hatást gyakorolnak a kezelt felületekre.

A gyógyszer - viasz, propilénglikol, olajok (menta, levendula, kukorica és ricinus, glicerin és víz) további összetevői.

A Nogtimycin csak helyi alkalmazásra ajánlott - a lágyítás és a körmök eltávolítása.

A gyógyszer megvásárolható a gyógyszertárakban, beleértve az interneten dolgozókat is. Az utóbbiban a Nogtimycin költsége előnyösebb lesz. Oroszországban az ár a krém 150 rubel, Ukrajnában - mintegy 40 hrivnya.

A működés elve

A hatóanyag komponensei kiegészítik a fennmaradó komponensek aktív hatását, garantálva a keratolitikus hatást. Minden egyes eljárásnál a körömlemez szerkezete lágyabbá és rugalmasabbá válik, így részben vagy teljesen eltávolítható egy fűrész és egy manikűr ollóval.

Sajnos a Nogtimycin nem vonatkozik az antimikotikus gyógyszerekre, azaz nem rendelkezik gombafertőzéssel. De a krém használata jó segítséget nyújt az onychomycosis elleni küzdelemben, mivel nem teszi lehetővé a kórokozók további terjedését - egészséges testrészekhez. Ezenkívül a használat hozzájárul az új szögek gyors növekedéséhez.

bizonyság

A bőrgyógyászatban számos lehetőség van a körömlemez eltávolítására és a kórokozó mikroorganizmusok elpusztítására, de mindegyikük hosszú rehabilitációt igényel. Annak érdekében, hogy ne vesztegesse az időt egy hosszú gyógyulással, az öreg onychomycosis miatt, az orvosok ragaszkodnak a Nogtimycin alkalmazásához.

Tevékenységének spektruma a különböző súlyosságú elhanyagolt mikotípusú fertőzések elleni küzdelemre irányul. Olvassa el a táplálék használatának jelzését a táblázatban.

Használati utasítások

A nogtimycin alkalmazásának másik jele az íves körmök problémája.

Ahhoz, hogy a kívánt eredmény eléréséhez a kezelés ezt a gyógyszert, és nem okoz kárt az ő agresszív elemek az egészséges bőr területeken, sikeres eltávolítása az érintett szövet onikomikózis - fontos, hogy tartsák be a következő irányelveket:

 1. A Nogtimycin alkalmazása előtt körmöket kell készíteni. Ehhez legalább 20 percig forró vízzel, szódával és mosodai szappannal fürdetni őket. Az eljárást követően alaposan törölje le a lábakat.
 2. Egészséges bőrfelületek mellett a köröm gerincek és élek a lemez bekent kis mennyiségű zsírt krémet, például a gyermekek, vagy illessze a kerületét orvosi ragtapasszal. Ennek köszönhetően a környező szövetet védi majd az aktív komponenseket munka keratolytic hatása.
 3. Az elkészített részei a köröm, gombás fertőzés, egyenletes rétegben alkalmazott Nogtimitsin, akkor a hatóanyag be van vonva egy vattacsomót és rögzített gipsz.

Az utasítások szerint a díszítő ruha 3-4 nap. Ezután a kötést eltávolítják és megtisztítják egy körömfájllal vagy egy speciális kaparóval. Ezután ismételje meg a Nogtimycin sztrippelésére és alkalmazására vonatkozó eljárást ugyanarra a séma szerint. A terápia időtartama függ a kóros folyamat súlyosságától és a páciens szervezetétől. A legtöbb esetben 4-5 eljárásra van szükség a gomba által érintett köröm teljes eltávolításához.

A hatóanyag alkalmazása higított körömre

E betegség esetében a kezelés taktikája némileg eltérõ lesz. Lábak is javasolta, hogy a gőz alkalmazása előtt Nogtimitsina eljárással, de krémet csak szigorúan korlátozott része a lemez - van, pont, ahol növekszik ágyban. Nincs szükség kiegészítő tömörítésre és kötésre.

A hatóanyag teljesen felszívódik, a manipulációt naponta négyszer megismételjük. Az erős fájdalom a kezelt felületen, vagy gennyes váladékozás, a használata Nogtimitsina nem látható - ebben az esetben ajánlott, hogy konzultáljon orvosával, és válasszon egy másik kezelési stratégia.

Az ágens hatékonysága fokozott onokomikózissal

Amint már említettük, a hatóanyag nem rendelkezik fungicid és fungisztatikus hatással, de ennek ellenére aktívan használják a krónikus onychomycosis elleni küzdelemben. Segítségével megtisztíthatja a sérült szöveteket és felgyorsíthatja a helyreállítás folyamatát.

Kábítószer kölcsönhatások

Nincs bizonyíték arra nézve, hogy a Nogtimycin összeegyeztethetetlen más gyógyszerekkel.

Ellenjavallatok, mellékhatások

A gyógyszer a következő korlátozások listáját tartalmazza a használatban:

 • terhesség, szoptatás;
 • nyitott sebfelületek a kezelési területen;
 • a gyógyszer egyes összetevőinek egyéni intoleranciája;
 • gyermekek életkora három évig.

túladagolás

A körömgomba kezelésében nincsenek túladagolási tények. Mindenesetre szigorúan kövesse az utasításokat és helyesen alkalmazza a Nogtimitsin-t, hogy elkerülje a mellékhatások és más szövődmények kialakulását.

Találkozás gyermekek számára, terhes és szoptatós

Klinikai vizsgálatok a hatása a Nogtimitsina a magzati fejlődés és a terhesség lefolyására nem került sor, így ebben a szakaszban a készítmény szerepel a listán ellenjavallatok kezelésére onychomycosis. Ez a szabály vonatkozik, hogy a nők, akik az anyatejjel a baba - ha szükséges, gyógyszeres, az orvosok azt tanácsolják, hogy időben ki a szoptatás, vagy várjon a befejezése szoptatás lefolytatására kezelés nélkül lehetséges kárt a gyermek.

Három éves koruktól kezdve a Nogtimycin nem szerepel a tiltott gyógyszerek jegyzékében kis betegek számára. Jelleggel működik helyben, és gyakorlatilag nem szívódik fel a szisztémás keringésbe, vagyis a valószínűsége mellékhatások a testrész, beleértve a rendszer minimális legyen. De ismétlem, a klinikai vizsgálatok a hatás a gyógyszer a szervezetben alkatrészek gyermekek végzett voltak, tehát nem orvosság ajánlott csak 3 éves, és irányítása alatt a kezelőorvos.

Nogtivit vagy Nogtimitsin - ami jobb?

Ezeknek a gyógyszereknek a összetétele sok közös, ezért bőrgyógyászatban szoros analógokként kezelik őket. De a különbség a tartalma gyógyszer összetevőit ezeket az eszközöket még mindig ott van: a Nogtimitsina őket és Nogtivit egyáltalán nincs olaj és glicerin, ami tovább hidratálja és puhítja a körömágy, amely mentesíti a kellemetlen orvosi eljárások alatt.

Így a Nogtimycint enyhébb gyógyszerként ismerik fel, amely eltávolítja a gombafertőzött szöveteket anélkül, hogy kárt okozna az ágyban. A karbamid - összetételében a fő anyag a karbamid származéka, akciója kevésbé agresszív, mint tiszta formában (Nogtivit tartalmaz karbamidot).

Figyelheti a két gyógyszer szerkezetét is. Krém Nogtimitsin tekinthető jobb a következő tényezők: ez sokkal kényelmesebb, hogy egyenletes felhordását, nem befolyásolja a hőmérséklet-ingadozás és a beteg verejték, amely nem a forma Nogtivita kiadás.

Mindkét hatóanyagot egyenlően alkalmazzák, használatuk előtti használata esetén javasolt a lábak előzetes melegítése forró vízfürdőben, pihentőszerek hozzáadásával.

A kábítószerek költségei között vannak különbségek. A Nogtimycint 200 rubel áron adják el a gyógyszertárakban, a Nogtivit pedig egy kicsit többet költ - 200 rubel.

Analógok és áraik

A gyógyszer analógjainak farmakológiai hatása egy másik hatásra épülhet: fungicid és fungisztatikus. Nézzük meg néhányat egy kis asztalnál.

A költségek Oroszországban 210 rubel, Ukrajnában - 150 hrivnya.

Vesz egy gyógyszer Oroszországban lehet ára 180 rubel egy kapszula egy csomagot, Ukrajnában - 44 hrivnya.

A költségek Oroszországban 498 rubel, Ukrajnában - 210 hrivnya.

Vélemények

A Nogtimitsin hatóanyaga különbözik a helyi antimikotikumoktól, amelyek keratolitikus hatással vannak a sérült szövetekre. Gyengéden hat, és fájdalommentesen eltávolítja a fájdalommentes szögeket. Ne használja a készítményt öngyógyító módszerként, mert orvosnak kell ezt előírnia.

A CIKK A SZUBEBBEN - betegségek, gomba.

RÉSZESÍTNI A TAPASZTALATOT, HAGYJA MEG A CIKKÉRT MEGJEGYZÉSÉT - "Nogtimitsin-911"

Ha fut egy formája gomba a köröm, akkor Nogtimitsin tényleg segít elkerülni a műtét és fájdalommentesen eltávolítani a sérült köröm. Volt egy ilyen helyzetem, és jó, hogy az orvos azt tanácsolta, hogy próbálja meg használni ezt a kábítószert. Igazán nem akartam a kés alá menni, különösen azért, mert azt gondoltam, hogy triviális. De mindez véget ért, ajánlom!

A Nogtimycin segített megszabadulni a gomba felől. A lábán láttam, hogy a köröm sötétebbé vált, és azonnal meg akarta keresni a gomba gyógymódját. Jó, hogy a gyógyszerész a gyógyszertárban mindent elmesél, és habozás nélkül elkezdtem használni a Nogtimycint. Egy héten belül a köröm gomba nyerhetett. Köszönöm Nogtimitsint az egészséges körmöknek.

Elkezdtem sárgulnak a körmökre lett stratify, rájöttem, hogy a gomba nogtimitsin 911, vette a gyógyszertár, kezdve gőzölgő köröm kezeléseket szóda, majd száraz köröm, óvatosan alkalmazza a krémet vagy ragtapasszal nem locsolás a nap folyamán. Egy héttel később, a körömlemez exfoliált, puha lett, és eltávolítottam a szöget. Egészséges.

Megjegyzés hozzáadása Válasz visszavonása

Copyright © 2016 Allergia. Az oldal anyagai az internetes oldal tulajdonosának szellemi tulajdonai. Az erőforrásból történő adat másolása csak akkor engedélyezett, ha a forrásra teljes aktív linket ad meg. Az anyagok használata előtt kötelező az orvoshoz való konzultáció.