Nogtivit - használati utasítás

Sokan szembesülnek a köröm - onychomycosis szerkezetével kapcsolatos kellemetlen patológiával. Ez a verés a körömlemez ártalmas gombás mikroorganizmusok. Sokan érintettek, minden harmadik személy foglalkozott ezzel a problémával. Bizonyos esetekben a köröm sérülései visszafordíthatatlanok, ezért teljesen el kell távolítani. A sebészi beavatkozás vagy a lézeres korrekció gyors, de néhány ember önállóan akar megbirkózni a betegséggel. A modern "Nogtivit" készítmény segít a fájdalommentes köröm eltávolításában.

A készítmény összetétele és formája Nogtivit

 • A karbamid a hatóanyag fő hatóanyaga, amely segíti a köröm feloldódását.
 • Teafaolaj.
 • Ásványolaj.
 • Méhviasz.
 • Segédanyagok (ionmentesített víz, propilénglikol, gliceril-sztearát és mások).

A fertőzött köröm eltávolítására szolgáló gyógyszerforma egy 15 grammos zsák, speciális emulzióval. A csomagban lépésenkénti utasítás található a "Nogtivit" alkalmazásáról az onokomikózis kezelésére. A gyógyszerészek azt állítják, hogy az alapoknak elegendőnek kell lenniük legalább három köröm eltávolításához, de érdemes megjegyezni, hogy a lemez felületének vastagsága minden egyes ember számára más. Ezért más időbe telik, hogy teljesen köröm le a szögről.

Hogyan működik a gombaellenes kenőcs?

A gombaellenes kenőcs segít abban, hogy egy személy megszabaduljon a körömtől, amelyet kellemetlen fertőzés okoz. A hatóanyag hatékonysága a készítményben lévő aktív hatóanyagokban rejlik. A használati utasításban olvashatod, mely fő elemek hozzájárulnak az érintett körömlemez gyors megsemmisítéséhez. A Nogtivit komponensek működése:

 • Karbamid. A fő hatóanyag. Az összetevõ kenőcs segít a szõrszövet lágyulásá- ban, majd eltávolítja a keratinizált réteget.
 • Teafaolaj. Hosszú távú felhasználása képes a gombafertőzés ellen, de a "Nogtivit" fertőtlenítő és fertőtlenítő szerepet tölt be. Elősegíti a sérült bőr gyógyulását.
 • Méhviasz. Ez az összetevő segít megbirkózni egy fertőző betegséggel, sok más hasznos tulajdonsággal rendelkezik - fertőtlenítő, fertőtlenítőszer.

Adagolás és adminisztráció

A használati utasítás szerint a "Nogtivit" emulziónak elegendőnek kell lennie a négy köröm eltávolításához, de minden esetben a kívánt összeget egyedileg kell kiszámítani. Néhány ember egyszer használhatja a gyógyszert, hogy megszabaduljon az érintett körömtől az ujjáig, és valakinek többször kell végrehajtania az eljárást, fokozatosan eltávolítva a rétegeket. Utasítások a "Nogtivit" megfelelő használatához:

 1. Először is, mossa meg a lábát vízzel, majd érjen jól, hogy a körömlemezeket lágyabbá tegye. Ehhez 34-35 fokos hőmérsékletű fürdőt használnak. Egy liter vizet kell hozzáadni egy evőkanál szóda, egy kis szappan. A szappan-szóda megoldás segít a kenőcsnek a gomba hatékonyabb kifejlesztésében. Gőzölés után egy törülközővel törölje le a lábát.
 2. Fedezze le a bőr köré a körmöket valamivel, a kenőcs "Nogtivit" nem szabad mezítelen területekre. Ez segít a tekercs javításában. Nyissa ki a hámlevilágú nyílások segítségével, ha a "Nogtivit" valahogy a bőrre kerül, azonnal óvatosan tisztítsa meg, különben a gyógyszer nagyon agresszív lesz.
 3. Finoman csak a köröm felszínén alkalmazza a krémet, ne dörzsölje. Az alkalmazás utasításai szerint a rétegnek vastagnak kell lennie. A fenti helyről ragadós gipsz, zoknit rakhatsz, ami megóvja a véletlen eltávolítástól. Távolítsa el a sávszövetet, nem lesz néhány nap, de legfeljebb négy.
 4. A megadott határidő után távolítsa el a tapadó vakolatból. Öblítse meg újra a lábát a megoldásban az első napi recept szerint. Majd vegyen egy körömfájlot manikűrre és pedikűrre, majd lágyított réteggel távolítsa el.
 5. Az eljárást meg kell ismételni, amíg a körömágy teljesen ki nem tisztul. Egy-három-négy eljárásra van szükség.

A "Nogtivit" használatával az utasítások után ne feledkezzen meg a köröm ápolásáról az eljárások után. A gyógyszer alkalmazása során minden nap tiszteletben kell tartani a higiéniai szabályokat, alaposan tisztítsa meg a lábát vagy a kezét. Az eredmény rögzítéséhez egy személy használhat teafaolajat az érintett terület periodikus kenésére. Szükség esetén az orvos tablettákat, egyéb krémeket fog felírni. Célszerű megváltoztatni a meglévő ágyneműt, megtisztítani a cipőt, amit viseltek a gomba megjelenésekor - így a fertőzés nem fog visszatérni.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A "Nogtivit" használatára vonatkozó utasításokban nincsenek ellenjavallatok, kivéve néhány hatóanyag vagy kiegészítő összetevő egyedi intoleranciáját. Ezután allergiás reakció léphet fel. A többiek tökéletesen tolerálják a készítményt, mivel ezáltal pótolhatatlan segítséget nyújtanak a gombás körömfertőzés otthoni kezelésében.

Nogtivit: használati utasítás

A körömgombák kezelésének első szabálya a fertőzött lemez eltávolítása. Nem kell fájdalmas módon feltalálni. Kenőcs Nogtivit fájdalommentesen felkészíti a köröm eltávolítására.

A Nogtivit segít a fertőzött körömlemez eltávolításában

Formai felszabadulás és összetétel Nogtivit

A kozmetikai krém nem egyenletes a 15 ml-es zsákokban. Egy csomagot átlagosan 4 körömre terveztek. A körömlemez aktuális térfogata a terület és a vastagság függvényében változik. Nogtivit Megerősítve nagyobb összetevők koncentrációja a nehezen eltávolítható szögek számára.

A Nogtivit részeként:

 • karbamid;
 • sztearinsav;
 • propilénglikol;
 • trietanolamin;
 • teafaolaj;
 • desztillált víz.

Az összetevőket nem választják ki a mycosis leküzdésére. A Nogtivit tulajdonságai a gombát lágyítják a körömön.

A megerősített Nogtivit kiküszöböli a nehezen eltávolítható szögeket

Ár és analógia

A kenőcs átlagos költsége 200 rubel.

Farmakológiai tulajdonságokra vonatkozó Nogtivit analógok:

 • Nogtimycin - 139 rubel;
 • Keratolikus folt - 75-300 rubel;
 • Triklór-acetát vakolat - 1820 rubel;
 • egy sor Mycospores - 790 rubel.

A Mycospores a Nogtivitis analógja

Indikációk Nogtivit

A Nogtivit vény nélkül kapható egy gyógyszertárban.

A vallomás magában foglalja:

 • onychomycosis, melynek területi sérülése nagyobb, mint 1/3 (még fejlett szakaszokban);
 • a körömlemez súlyos rétegződése;
 • a görgők megvastagodása.

A körömgomba gyanús szimpatikusai a korai szakaszban alkalmanként használják a kenőcsöt:

 • sárga körmök;
 • köröm külön, és összeomlik,
 • a lemez megvastagodása és lazasága;
 • az egészségtelen megjelenés több lapra is kiterjed.

A sárga köröm gombás fertőzést jelez

Farmakológiai hatás

A Nogtivit nem gyógyszer. Olyan kozmetikai készítményekre vonatkozik, amelyek elősegítik a keratinizált köröm sejtek lágyulását az önmegmunkáláshoz. Nem garantálja a mycosis spórájának eltávolítását a szögekkel együtt, ezért további külső gombaellenes gyógyszer alkalmazására van szükség.

Használati utasítás Nogtivit

A kenőcs használata:

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

 1. Mossuk le a lábainkat, és szappanos vízzel és szódával (1 liter forró vízzel - 1 evőkanál szóda) 30-40 percig mossuk ki a fürdőszobát. Öblítse le a lábát meleg tiszta vízzel és törölközővel szárazra.
 2. Amikor a lábak elérik az abszolút szárazságot, védjük a bőrt a körömágy körül. A szokásos orvosi vakolat meg fog tenni. Fedezze le a bőrt a perem körül a köröm körül, elkerülve a meztelen területeket. Alternatív: a bőrt lefedni vazelinnel.
 3. A spatulát, lehetőleg fát, vastag réteget alkalmaznak az érintett körömre. Ne tegye túlzásba. Vegyük úgy, hogy a tetején meg kell ragadnia egy védőfoltot, és ne kenetelje a krémet. Ne dörzsölje meg semmit, de azt jelenti, hogy a krém egy része áztassa magát a körömbe.
 4. Amikor a krémet a sávszalag alá rejtjük, pamutzoknára tesszük. Felejtsd el a kötést 4 napig, nem több. A krémréteg megjelenítésére vagy megváltoztatására lehetetlen.
 5. A lábak eltávolítása után ismételten megnedvesedik a szódás oldatban, mossák és szárítják.
 6. A csúcsréteg levágja a nagy súroló pengét. Ha nem tudja eltávolítani az egész körömot, ismételje meg az eljárást 1-4 alkalommal. A készüléket csak a tányéros betegeknél használják. A körmök eltávolítása után a körömfájl eldobásra kerül.

A kenőcs felhordása után a szögeket gipsszel lezárja

A csomagok legalább 2 beteg számára elegendőek. Az alkalmazás módja az onychomycosis minden szakaszára standard.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A Nogtivitnek nincs mellékhatása és ellenjavallata. Lehetséges allergia azokon az embereken, akik egyéni intoleranciát mutatnak az összetevőkre. Terhesség és laktáció során a kenőcs nem tilos használni.

A Nogtivitis nem tilos a terhesség alatt

Újrahasználható, néha viszketés történik a kolbász köröm spotján. Nem volt túladagolás.

Nogtivit vagy Nogtimitsin - ami jobb?

A gyógyszerek farmakológiai tulajdonságai egyenértékűek. Keratolitikus hatásuk van - ez a képesség a lágyulás és a szaruréteg szétválasztására.

A Nogtimycin összetétele kissé gazdagabb a pácolókban: kukoricaolaj, menta, levendula, kayeput és ricinusolaj. Enyhe, nem onychomycosisra van szükség. Az olajok bõsége óvatosan eltávolítja a körömot anélkül, hogy kárt okozna a szögágyban. A Nogtimycin fő hatóanyaga a karbamidszármazék karbamid, amelyet a keratinizált szövetek kevésbé agresszív reakciója jellemez.

A nogtimicin összetételében lágy összetevőket tartalmaz

A lábbal történő felhordás és a gőzölés előkészítése mindkét készítmény esetében megegyezik.

Melyik gyógyszer jobb? Korai szakaszban használja a Nogtimycint. Enyhe hatása elégséges ebben az esetben. Ha a körmeid természeténél fogva vastagok, használj gumiat - a választásod a Nogtivit és a Nogtivit megerősített.

Patient Reviews

"A körömgomba először felkereste egy társas lélekben. A gyógyszertár körül keresett egy gyógyszert keresve, és átjött a Nogtivitre. Nagyon féltem a köröm hardver eltávolításától, úgyhogy otthonról "boszorkányságról" döntöttem. A várakozásoknak megfelelően tömörítettem. Nehéz volt apró apró ujjat vágni. De egy nagy plusz, hogy én magam irányítottam a folyamatot és elkerülte a fájdalmat. "

- Megsérültem a hüvelykem a csempével a munkahelyemen, és körbevettem a körmemet. Ezt követően a lemez elkezdett összeomlani, szétmorzsolódni és homályosodni kezdett. A feleség ébresztette a riasztást és megvásárolta a kenőcsöket. Az első, amit próbáltam, Nogtivit volt. Három alkalommal szedtem le a szöget, de a gomba nem ment el. El kellett mennem a kórházba.

"Az egész nyáron cipőkön voltam (sportfogadóként voltam), és problémáim voltak a lábamon. A szögek, mint a rozsdásodott, összezúzódtak a bal lábon. Az orvos orvosi manikűröt és drága gyógyszeres kezelést írt elő. Miután megtudtam a vágási árakat, otthon megálltam a Nogtivitnél. Nem csalódott. A képen látható a körömvirág 3 eljárás előtt és után. Azt hiszem, egy pennyre való hatékony visszavonulás. "

Bal Nail a Nogtivitom kezelés után. A jobb oldalon egy egészséges köröm.

Doktor észrevételei

Leonid Zavyanov, mycológus, Moszkva

"Nogtivit a gyakorlatban sokáig használom. Kevés beteg, aki félelem nélkül eljut az orvoshoz a beteg körmök eltávolítására. A gyógyszer legalább nem orvosi, de az állítólagos hatás: a körmök eltávolítása otthon nem rosszabb. Gyakran regisztrálom a nyugdíjasokat, mert számukra ez a leginkább költségvetési és munkamódszer. "

A kozmetikai krém Nogtivit kifejezett keratolitikus tulajdonságát a mycologiás terápia értékeli. Fájdalommentes és olcsó módszer a sérült körömlemez eltávolítására legalább 4 napig. A kenőcs biztonsága elengedhetetlenné teszi a gombák kezelését gyermekeknél, terhes és szoptató anyáknál.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(Még nincs értékelés)

"Nogtivit" - készítmény egy körömgombából. Vélemények, árak, analógok

Fontos tudni! A stop és a köröm gombát kezelik 7 nap! Mondja el a legmagasabb orvosi osztály orvosát.

A gombás megbetegedések számos kellemetlen tünethez vezetnek, melyeket még akkor is nehéz megbirkózni, ha a kórokozót már elpusztították. Például a körömlemezeknek újra kell növekedniük, hogy azok már ne legyenek sárga vagy más nyomok. A körömgomból a Nogtivit-t ilyen módon használják - segít eltávolítani az érintett szövetet.

Ha a lemezben bekövetkezett változások minimálisak, akkor gyakran visszaállítják önállóan, idővel. Elhanyagolt esetekben azonban komolyabb intézkedésekre van szükség. A körmök gyors korrekciójára klasszikus és lézeres műtétet használnak. Ha az idő nem kulcsfontosságú tényező, akkor lehetőség van gyógyszerek alkalmazására.

A gomba, mint egy tűz, félnek az átlagos olcsó.

A kibocsátás és az összetétel formája

A Nogtivit tasak formájában kapható, amely belsejében 15 gramm gyógyszerkeverék és krém formájában is kapható. A gyártó szerint a csomag tartalma elegendő három vagy négy köröm kezelésére. Ez a mennyiség a lemez vastagságától függően nagymértékben változhat.

Függetlenül a felszabadulás formájától, a készítmény aktív összetevői megmaradnak. Közülük:

 • Karbamid. Ez a fő elem, ennek köszönhetően a köröm feloldódik;
 • Ásványolaj;
 • Teafaolaj;
 • Méhviasz.

A különféle kiegészítő komponensek közül a trietanol-amin, a propilénglikol, a víz és a sztearinsav. Ez a kompozíció segíti a fertőzött köröm eltávolítását. Ezután a test új, egészségeset termelhet. A legfontosabb dolog az, hogy emlékezzünk arra, hogy a Nogtivit nem gyógyítja meg a betegséget, csak egy módja annak, hogy megbirkózzon a kellemetlen tünetekkel.

A népszerű út megöli a gombát, amit ásni fogok. Csak egyszer kell elindulnia naponta.

Tevékenység, jelzések és ellenjavallatok

A gyógyszer hatása elsősorban a készítmény részét képező karbamidnak tulajdonítható. Meglágyítja a szöveteket, hogy könnyebb legyen a korhadt réteg. A teafaolaj nagyon hosszú ideig kitéve képes a gomba elleni küzdelemre, de ennek a készítménynek a összetételében antiszeptikus és fertőtlenítő szerepet játszik. És a méhviasz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.

A nogtivitis használatának jelzése onychomycosis, főként a késői stádiumokban, mivel ez az a pillanat, amikor a körömlemez már nem tud önállóan kinyerni.

Nincs túladagolás, de ez nem jelenti azt, hogy megengedett a korlátlan mennyiségű gyógyszer alkalmazása. Kövesse a használati utasításokat. A mellékhatások miatt az ember allergiás lehet a készítményre. Általánosságban a természetes komponensek miatt a Nogtivit testre gyakorolt ​​potenciális káros hatása gyakorlatilag nulla.

Hogyan kell alkalmazni a Nogtivitist?

A Nogtivitis alkalmazása rendkívül egyedi, mivel a körömlemezek eltérő módon reagálnak a terápiára, és különböző mennyiségű gyógyszert igényelnek. Egyes betegeknél az első alkalmazás után a leválás megszűnt. Mások is igényelnek tanfolyamot. A hatékonyság érdekében helyénvaló felkészülni az eljárásra. Tegye a következőket:

 • A lábakat folyó vízben mossák;
 • Egy liter vizet összekeverünk egy evőkanál szódával és egy kevés szappannal;
 • A víz hőmérsékletének körülbelül 35 fokosnak kell lennie;
 • A kész folyadékban a lábak jól pörkölnek;
 • Ezután törölközővel szárítják.

A Nogtivit meglehetősen agresszív gyógyszer, ezért az egészséges szövetet meg kell védeni a hatásaitól. A köröm körüli területet egy tekercsfolttal ragaszthatja. Ha a gyógyszer még mindig a bőrre kerül, azonnal le kell mosni. Az elkészítés befejezése után elkezdheti a kezelést:

 • A gyógyszert szépen fel kell használni a köröm felületére;
 • Ne dörzsölje;
 • A krém vastag rétegen helyezkedik el;
 • Alkalmazáshoz gyapotszövetet használhat;
 • A kábítószer tetején rögzített tapadó vakolat, miközben nem kell megnyomnia;
 • Annak érdekében, hogy a vakolat ne szakadjon ki, a zokni kopott;
 • A forma ebben a formában körülbelül négy nap.

Nogtivit

Jelentkezzen be, hogy egy véleményt hagyjon.
Kevesebb mint 1 percig tart.

Megfelelően hatékony orvosság, feltéve, hogy elegendő türelme van ahhoz, hogy megvárja, amíg teljesen eltávolítja a fertőzött körömet. Szinte 3 hónapot vett igénybe a toenail eltávolítása, mivel a felület lassan fokozatosan leraktul, kis "adagokkal". De a folyamat időtartamát a fájdalommentesség kompenzálja.
Számomra a "Nogtivit" szerette a tényt, hogy takarékosan használják, egy apró csepp szükséges egyetlen alkalmazáshoz. A körömlemezt a krémmel való kötést követően rétegek is eltávolítják, de vékony, alig észrevehető.
Nem szerettem abban a pillanatban, hogy a kezelés során kötést kell viselni, és szigorúan követni, hogy nem nedves. Természetesen a legjobb, ha megvédjük a "nash" -ot, ha ujjhegyre helyezzük, de hosszú időn keresztül lehetetlen járni vele: a bőr alatt verejtékezés, ráncok, fehér.
És azt ajánlom csak vásárolni subungual eszköz a bőr kezelésére, mely segít miután egy teljes slezaniya köröm hogy ne essen bele a kitett lyuk a kórokozók, baktériumok és gombák maradt sejteket. Ellenkező esetben minden erőfeszítést elpazarolni fognak, és az újonnan feltöltött lemezen újra kialakul a mycosis.

A körömön lévő gombaimmal a bőrgyógyász a sebésznek küldte el a körömlemezeket. A sebész, látva a sokkot, javasolta, hogy távolítsa el a körmöket a Nogtivit segítségével.
Nagyon nehéz volt ahhoz, hogy a használati utasítást: Először gőz a lábát egy különleges megoldás (szóda + szappan), akkor a beillesztett körül egy patch orvosolni nem esik az egészséges bőr, majd alkalmazza a kenőcsöt, és a felső botot ragasztószalaggal, és az egész dolog viselni három napig, majd a gőz, távolítsa el a körömlemez egy részét, és ismételje meg újra és újra. Igen, és nem mindig sikerül kijavítani a patch jó, ő tartotta kiindulási slazit történt, hogy minden mást ismét az első helyen a vakolat szó újratekercselik mint a kötést.
Három nap után újra meg kell gőzölnie a lábát ugyanabban a megoldásban és keményen (szükségszerűen, különben nem fog működni) egy körömfájllal, hogy levágjon mindent, ami lehetséges.
Szükséges tehát a türelem megszerzése, mielőtt a köröm ilyen eltávolítását elvégezné. A lemezt a hüvelykujjból eltávolítottam, háromszor csináltam ezt az eljárást, de nem volt sebész és szörnyű művelet.
A szögek szinte teljesen leestek, egy vékony film maradt. Néhány hónappal később új és tökéletesen egészséges szögek jelentek meg.

Szigorúan szólva, ez a gyógyszer nem gyógyítja a mycosis, hanem csak egy kozmetikai jogorvoslat a lemezt eltávolítani, ha nincs más út, és a gomba nem gyógyítható. A gyógyszer maga kétszeres érzést okozott. Néhány naponta egyszer be kell jelentkeznie az érintett területre, majd távolítsa el, ami a tejszín hatására meghalt. A krém vastag, szagtalan, jól alkalmazható, gyakorlatilag nem terjed. A körömön nagyon kevés pénzre van szükséged, így a mikroszkóp méretének ellenére sokáig tart.
A "Nogtivit" nem okoz irritációt a bőrön, még akkor sem, ha az alkalmazás véletlenül kijut a szögből. A bőr egy kicsit csípős volt, és minden, nem volt viszketés, nem volt vörös. De túl sok ilyen módszer viselése cipő kényelmetlen. Mivel a feldolgozott ujjat gondosan vissza kell húzni, hogy a krém a kötés alatt maradjon és működjön. Nyitott cipővel visszahúzódó ujjával a kinézet teljesen esztétikus, zárt kötésben akadályozza: dörzsöl, súrolja és kellemetlenséget okoz a gyaloglás során. És a kezelés időtartama, amíg a köröm teljesen sikertelen, lehetetlen megjósolni - néha néhány hétig tart, és néha a folyamatot 2 hónapig nyújtják.

A fertőzött köröm működésével történő eltávolítással való kommunikáció félt, ezért az adott készítmény segítségével segített. A készítmény teljesen agresszív: teafaolaj, karbamid, trietanolamin. Rendszeresen használtam, de majdnem egy hónap telt el az egész betegségtől. 15 percig levágtam a bőrt, aztán szárazra töröltem, és a Nogtevitet a szögre helyeztem. Óvatosan alkalmazzuk, próbálva megakadályozni, hogy az egészséges bőrre ne kerüljön a lyuk körül. Aztán szigetelte a szöget azáltal, hogy az ujját a tapasszal csomagolta, majd steril kötéssel.
A gyógyszer térfogata elég kicsi - csak 15 ml, de elég volt az egész pályára, mert a kenéshez szükséges terület kicsi volt.

A remedy jó, de a végrehajtás egy kicsit szenved. Általában a felső réteg el kell távolítani, akkor eleinte eltávolítja az érintett köröm, nem adja a gomba továbbra is terjed, másrészt biztosítja a hozzáférést kenőcsök és megoldásokat, amelyek csak kezelni a gomba, a körömágy, és a harmadik, vizuálisan összehangolja a lemezt az összes növekedésből.
Közvetlen gomba "Nogtivit" nem gyógyul meg! Sokan ezt elfelejtik, a fő feladata a köröm eltávolítása. De az utasításoknak megfelelően nem könnyű.
Ennek eredményeként kijöttem egy kiutat: kenetemre borítottam a körmemet, a bőrömön a zsíros krémet, a tetejére egy pamutpást helyezek, és mindent összekulcsoltam egy kötéssel. Ez legalább a nyugodt napot tartja, pár napot is, nem okoz problémát. Nos, akkor fokozatosan el kell vágni a körömot. Akkor minden működik.

A "Nogtivit" ténylegesen nem távolítja el teljesen a körömot, amint azt már említettük. Ez csak akkor fog megtörténni, ha sokáig tartja és fokozatosan használja azt egy hónapra. Csak a második alkalommal sikerült többé-kevésbé eltávolítanom a keratinizált növekedést. Mindez egy hetet vett igénybe - nagyon hosszú idő. A szög nyírása nem fájdalmas, mivel kezdetben tűnhet. Nincsenek érzékelések, ráadásul az egész köröm nem húzza le a húst, ott a legtisztább felső réteget távolítják el.
A termék ára nem különösebben magas. A tölcsérek nem elegendőek egyszerre, 15 g, még egy zsírréteget sem fogyasztanak. Ez a költség körülbelül 170 rubel, akkor lehet kapni egy gyógyszertárban.
Negatív hatások nincsenek jelen, a körömön lévő bőr nem károsodik a kenőcs érintkezésében. Először attól tartottam attól, hogy valamiféle égés lenne, mert a sztearinsav az alapon van, és úgy tűnik, hogy csak enyhíti a lemezt. De a valóságban minden teljesen biztonságos, bár az utasításoknak meg kell akadályozniuk a bőr és a kenőcs érintkezését.

A "Nogtivit" gyógyszert úgy tervezték, hogy eltávolítsa a gombák által károsodott köröm felső keratinizált réteget. Sokkal inkább összpontosít a vizuális probléma megoldására, mint a gomba teljes megsemmisítésére. A lábamon a körömgomba zavarta.
Az alkalmazási eljárást meg kell ismételni mindaddig, amíg a köröm teljesen el nem távolodik a gomba felől. Azt akarom mondani, hogy a köröm nem teljesen, hanem csak a felső része.
Általában a gyógyszer kevéssé használható. Igen, képes volt eltávolítani a felső körömkárosodást, de nem tudta teljesen gyógyítani a gombát. Úgy vélem, hogy a leghatékonyabb a kenőcs kombinációja más gombaellenes szerekkel kombinálva.

A "Nogtivitus" segítségével a köröm eltávolítása vagy csak a felső réteg meglehetősen nehéz feladat, ami szintén nem hozhatja az eredményt. A krém kellemetlen, időigényes a folyamat.
A krémt egy csomagban, amely egy üvegedényt tartalmaz. Fehér, szaga van. A konzisztencia nagyon vastag, ezért nem terjed az alkalmazás során. Véleményem szerint ez jó segítséget nyújt a bevágott körmök kezelésében, mivel lehetővé teszi a lemez körülmetszését. De gomba ebből származó előnyöket megkérdőjelezhető, kaparás nagyon kemény, a lemez nem adták, bár a koptató fűrészelés íze különböző, és puha, erős és durva.

Azt nem veszi figyelembe a krém „szög”, mint azt, hogy megszabaduljon a gomba, akkor nevezhetjük az első lépés az e betegség elleni küzdelemben, de véleményem szerint meglehetősen barbár. „Nail” help „biztonságosan” eltávolítani a fertőzött körömre, akkor meg kell kezdeni alkalmazása gombaellenes szerek a köröm növekszik újra szerződött a fertőzés.
A krém alkalmazásának technológiája is rémületet okoz: a szögre kell felhúzni, ragasztószalaggal lezárni, és 3-4 napig járni, sem nedvesedés, sem szűk cipő használata nem megengedett. De még ez sem garantálja, hogy a köröm egyszerre jön ki, talán négyszer is megismételheti ezt a félénk eljárást! Most az igazság, hogy a gyártó új "Nogtevit" -et adott fel, meg kell erősíteni, csak éjszaka kell alkalmazni, és hetekig nincs szükség kötésre, de egyébként a cselekvés elve megegyezik.

Kenőcs "Nogtivit" - helyettesítő a sebészeti eltávolítására a köröm egy gomba. Ez nem gyors, de kiderült, hogy lehetséges. A legfontosabb az, hogy rendszeresen pároltam a lábujjakat szódával és szappannal, majd kenőcsöt alkalmaztam. Ezt az eljárást háromnaponta végezték el.
Meglepő módon néhány nap múlva a köröm aktiválódni kezdett. Természetesen mindkét fűrészt és csipeszet használtam, továbbá eltávolítottam a köröm lágy és izzadt darabjait. Azt javaslom, hogy kezelje az alkoholt minden eszközzel, hogy ne fertőzjen újra. A legfontosabb, hogy nem éreztem fájdalmat. Vér sem volt. Szomorú, de hatékony. Boldog vagyok.

A Nogtitvit-nak meg kell bütykölnie. Ő a munkáját, de sok időt vesz igénybe. Minden alkalommal, amikor először át kell áztatnia a lábakat egy szódás oldatban, akkor a kenőcsöt a fertőzött körömre kell felhordani, gipszal lezárva, ezért 3 napig kell járnia. Nehéz mosni ebben az időszakban. Három nap elteltével távolítsa el a sávszalagot, és próbálja meg levágni a lágyított körmét. Kis darabokat vágtam le, bár a köröm lágyabb lett. Az eljárást meg kellett ismételni 10-szer, a köröm szinte teljesen leereszkedett, nem volt fájdalmas, még akkor sem, ha nagy tányérok szétnyíltak. Ez határozottan jobb, mint a műtét, de türelmesnek kell lenned, és nem mindenki használhatja ezt a módszert.

A krém segít megvédeni a fertőzött körömlemezt, ez biztos. Azt is megerősítem, hogy ez az eljárás szinte fájdalommentes és biztonságos. De magáról a technológiáról nem mondhatom, hogy ez a legkényelmesebb, bár nem használtam semmit, először találkoztam egy gombával.
Az a tény, hogy könnyebb kezelni a fertőzött körömet, ha azonnal eltávolítja, és ne várja az egészséges növekedését. Ebben a tekintetben kétségkívül jobb a helyreállítás folyamatának sebessége a körmök részvételével. De az eredmény elérése érdekében, ugyanazon a 4 nap alatt valószínűleg kórházra van szükség, mert a cipőben való gyaloglás nem fog működni, a vakolat lecsúszik, és nem tart. Ebből a célból a szabad zokni jobban megfelel. Meghatároztam a kezelésemet a szilveszteri ünnepekre, csak nem kell menni.
Mazaz az utasítás szerint, vastag réteg csak a körmön ütött részében. Nagyon agresszív hatású krém, ha egy egészséges részre kenetezik az ujjakat is. Ezután a gipsz összegyűlik, és négy órán keresztül járni kell, hogy a gyógyszer a lehető legnagyobb mértékben behatolhasson.
A negyedik napon elhagyta a szöget.
Itt is vannak finomságok, ha nem pontosan feltűnik, akkor a beteg köröm egy része megmaradhat, és az egész eljárást meg kell ismételni.
Általánosságban elmondható, hogy ha gyorsan száradt a köröm, érdemes használni egy köröm művészetet, de ehhez speciális finomságra és pontosságra van szükség. Ellenkező esetben, vagy egészséges körömkárosodás, vagy a gombás elváltozások egy része elhagyja.

Bár senki sem kérdezett. A kérdésed lesz az első!

Nogtivit a körömgombából: hogyan működik és mikor megmutatja a hatékonyságot

A körömlemez gombás károsodása nem csak esztétikailag kellemetlen jelenség, amely sok kellemetlenséget okoz, hanem nagy a belső szervek és rendszerek fertőzésének veszélye. A negatív következmények elkerülése és megelőzése érdekében - a gomba kezelésére az orvosok kijelölik a Nogtivit-t. Hogyan működik és segít a Nogtivit a körömgomba körében?

Mi a krém összetétele és hatása?

A Nogtivit krém formájában készül - vény nélkül kapható, ezért nagyon fontos a megfelelő alkalmazáshoz megismerni a készítményt és a hatást. A készlet tartalmaz krémet és 4 lemezt.

Krém összetétele:

 1. Karbamid (vagy karbamid) - segít enyhíteni az érintett körömlemezt, ami miatt az elpusztult sejtek gyorsan elhagyják, és teret biztosítanak a növekedésnek.
 2. Teafa illóolaj - ez fertőzésnek köszönhető, a gombás mikroflóra nemcsak az egészséges szövetekre terjed ki, hanem elnyomja és elpusztítja.
 3. Ásványi olaj, amely segít, hogy tompítsa a körömágybőr és a méhviasz, amely szintén sikeresnek bizonyult, hogy elnyomja a növekedés és fejlődés a patogén mikroorganizmusok, így eltávolítani az érintett területen halálát okozva, a patogén mikroorganizmusok.
 4. Mivel további komponenseket a krém a sztearinsav, gátolja a patogén mikroorganizmusok növekedését és fertőtlenít, és propilén-glikol, a trietanol-amin, a víz.

Használati utasítás Nogtivit

A Nogtivit pályázatának rendszere a következő:

 • Először is, a kezek és lábak érdemes a gőz a szappanos oldattal azzal a kiegészítéssel, szódabikarbóna - ez lesz eltávolítani a szennyeződéseket és elszarusodás, hogy felkészüljenek a kérelmet és a hatékonyabb fellépés a drog. A tálca után - a körömlemezt megszárítjuk, és csak miután folytattuk az eljárást.
 • Ezenkívül az egészséges szöveteket a kezelt terület körül be kell fedni egy sávszélességgel - nem szabad kenőcsöt kapniuk, ami megsemmisíti az egészséges sejteket, és súlyosbítja a helyzetet.
 • Egy szokásos pamutpálcával a vastag réteg kenőcsöt kell elhelyezni az érintett területre - ebben az esetben a legfontosabb, hogy ne erőltesse az intenzívebb mozgásokat. Továbbá a felhordott krémet tegye fel, ragasszon fel egy tapaszt, és tegye fel a pamutzoknát. Ebben a formában 3-4 napig hagyja őket, ne hordjon szorosan cipőt, és ne hagyja, hogy a lábai izzadjanak.
 • Ezen időszak végén - távolítsa el a vakolatot, és szappannal és szódavízzel szappanos fürdőbe öntse, gőzölje ki a körömvirágokat. Fahordók használatával el kell távolítani a lágyított sérült réteget.
 • Szükség esetén ismételje meg az eljárást. Az orvosok szerint - a teljes helyreállításhoz 3-4 ilyen eljárásra lehet szükség.

Mi a különbség a megnövekedett gyógyszer között?

Ha egy olyan drogról beszélünk, mint a Megerősített Nogtivit, akkor a szokásosnál különbözik attól, hogy kifejezetten a speciálisan érintett gombák, sűrített és problémás körmök számára készült. A karbamid és a tejsav koncentrációja a lehető leghatékonyabban teszi a hatóanyagot a kórokozó mikroflóra elleni küzdelemben. Tartalmaz karbamidot és tejsavat, glicerint és teafaolajat, viaszt és sztearátot, alkoholt és további összetevőket.

Alkalmazzuk egy vastagabb körömlemez tüneteire - egyébként a hatása hasonló a normál Nogtivitiséhoz. A megerősített Nogtivitis mellett van még a Cream Lowdown is - az érintett lemezt lágyító és eltávolító eljárás után használják. A krém hatása az érintett szövetek korai gyógyulására és helyreállítására, az egészséges táplálék normális növekedésének helyreállítására, táplálékának az alapkezelés utáni táplálására.

De mind a gyermekek, mind a terhes nők - mindegyik utasítás betartása, valamint az orvos koordinálása és felügyelete mellett - nem alkalmazható mellékhatások esetén.

Ismerje meg azt is, hogy mi a trypanasome, mi az ember számára veszélyes, és hogyan lehet elkerülni a parazitafertőzést?

Trigelma alkalmazására vonatkozó utasításokat, és derítse ki, hogy mi az Ön számára.

A Nogtivit ára a gyógyszertárakban

A Nogtivit költsége az érintett körömlemez gyógyszertárakban 125 és 134 rubel között változik. Költség Nogtivit Megerősített egy csőben a 15 mg a gyógyszertárban 240-255 rubel.

Visszajelzés a körömgombák alkalmazásáról

Alexandra, 42 éves:

Miután a bőrgyógyászok diagnosztizáltak egy gombás fertőzéssel kapcsolatos szövődményemet, rendkívül nehéz volt küzdeni az érintett körömgombával. A népi receptek nem segítenek, és fokozatosan a patológia terjedt az egészséges szövetekre - az orvos előírta a Nogtivit krémet. Megpróbáltam és kábítószer maradt boldog - gyorsan és sikeresen sikerült megszüntetni a körömgombát, és miután a körömlemez növekedni kezdett és erős volt. Mindössze két alkalmazásban legyőztem a gombafejet, amelyet eddig másfél hónapon belül kezeltem - ajánlom.

Irina, 44 éves:

A "kedvenc" gomba olyan erős volt a lábam körmeiben, hogy azt gondoltam, hogy egyszerű kenőcsökkel nem lehet eltávolítani - csak a műtét és a szike. De mindez ugyanaz a dermatológus fogadásán ment keresztül - az orvos azt tanácsolta nekem, hogy Nogtivit vagy nem kevésbé hatékonyan felkészült a Nogtimitsin. A két gyógyszerrel kezelt körmök - az eredmény elégedett volt, mert segítettek gyorsan megbirkózni a gombával. De a Nogtivit hatékonynak és hatékonynak tűnt számomra.

Sergey, 39 éves:

Munkám során mindig cipőt viselek - katonai vagyok, ezért a lábam nem lélegzik, és ennek következtében az orvosok diagnosztizálták a gombák fertőzését, tömörödését és a köröm sárgulását. Az orvos azt tanácsolta, hogy a Nogtivitommal kezelje a kezelést, és ha nem segít - azt mondta, hogy azonnal beavatkoznia kell. De a gyógymód tökéletesen segített, bár az egyetlen hátránya a 3 napos terápia, a kényelmes cipők felvétele. De egy hét múlva minden eltűnt.

Hogyan kezeljük a gomba a lábak és a körmök, nézd meg a videót:

Naughty Enhanced: Használati útmutató

Szinte az összes antimikotikum a kórokozó baktériumok megállítására és a betegség kezdeti szakaszainak kezelésére irányul. Hogy lehet, ha a körömgomba megállása már előrehaladt: deformálódott, a köröm összeomlott, a körömlemez rétegzett volt? Különösen a betegségek ilyen formáira, a Nogtivit erősített krémet fejlesztették ki.

Ez egy innovatív, rendkívül hatásos gyógyszer a körömlemez lágyítására és a köröm mechanikus eltávolítására.

Farmakológiai tulajdonságok

A gyógyszer farmakológiai csoportja - A körömlemez lágyítására és fájdalommentes eltávolítására szolgáló kozmetikai gyógyszer.

A karbamid, amely része a gyógyszernek, lágyítja a körömlemezt, a teafaolaj fertőtlenítő funkciót végez, a méheviasz meggyógyítja a körömágyat.

A kombinált összetevők a lehető legrövidebb idő alatt lehetővé teszik a fertőzött köröm eltávolítását az egészséges bőrfelületektől, ezáltal biztosítva a gyógyulás gyorsítását.

A nogtivitis farmakokinetikai tulajdonságaira vonatkozó adatokat nem dokumentálták.

A használat jelzései és mi segít

A Nogtivit az onokomikózisban és különböző fokú gombás köröm léziókban történő alkalmazásra ajánlott. A készítmény komponensei nem csak a fertőzött köröm eltávolítását segítik elő, hanem a körömágyat is meggyógyítják, egészséges megjelenést és természetes árnyalatot biztosítva.

A körömlemez enyhe elváltozásai elegendőek ahhoz, hogy egyedül használja ezt a szerszámot. Komplex gombás köröm károsodások esetén több kezelés szükséges a kezeléshez.

Ellenjavallatok

A hivatalos adatok szerint a gyógyszer ellenjavallt a gyógyszerkomponensek intoleranciájával.

A krémt gyógyszertárakban orvosi rendelvény nélkül adják el.

A készítmény formái és összetétele

A Nogtivit összetétele egyedülálló - a komponensek rövid idő alatt lehetővé teszik az érintett körömlemez eltávolítását, a fájdalom csökkentését, a bőrsejtek regenerálódását, helyi fertőtlenítő hatásokat.

A gyártóból származó Nogtivit sárga színű krém formájában szabadul fel, 15 ml-es műanyag csőben. A gyógyszer felszabadulásának más formái nincsenek.

Néha információt talál a Nogtivitról. A gyártó kenőcs nem szabadul fel. A kenőcs a tejszín háztartásbeli nevét jelenti.

Adagolás és adminisztráció

A Nogtivit használatára vonatkozó utasítás öt fő lépést tartalmaz a körömlemeznek a körömágyból való sikeres és fájdalommentes eltávolítása érdekében:

 1. Mielőtt fél órára lefeküdnél, forró szappanos és szódás fürdőben vágja le a lábát: egy liter víz - egy evőkanál szóda és háztartási reszelt szappan. Száraz, tiszta törülközővel szárítsa meg a lábát.
 2. Ragaszkodjon a vakolathoz a köröm körül.
 3. A krém vastag réteget alkalmazzon az érintett körömlemezekre. Biztosítsa a tapaszt, hogy a termék ne érintkezzen az egészséges bőrfelületekkel. Viseljen harisnyát, ne távolítsa el a tapaszt egy napon belül.

Ha az anyag egészséges bőrrel érintkezik, alaposan öblítse le a felületet meleg folyó vízzel.

 1. 24 óra elteltével dobja ki a tapaszt. Ismételje meg a szóda szappanos oldatban történő sztrippelést, szárítsa meg a körmeit.
 2. Egy eldobható fűrészlappal húzza le a köröm hámlasztott rétegét. A szög és a láb felületét fertőtlenítővel kezelje.

Az eljárást meg kell ismételni, amíg a köröm teljesen eltávolodik.

A betegség kezdeti szakaszában egy alkalmazás elegendő. Amikor az onokomikózis formáját elindítják, a Nogtivit krém legfeljebb négyszer használható fel.

Fontos! A köröm eltávolítása után a gyártó egy gyógyító gombaellenes szer, például egy alacsony fekvésű krém napi használatát javasolja, felgyorsítva a köröm növekedését és gyógyítva a körömágy mikrotraumait.

Különleges figyelmeztetések a terhesség és a szoptatás ideje alatt

Nem találtak klinikai vizsgálatokat a Nogtivit terhesség alatti és a szoptatás alatt történő alkalmazása után a női testre. A gyógyszert óvatosan kell bevenni.

Túladagolás és mellékhatások

Túladagolás nem fordult elő.

A páciens testére súlyos mellékhatások nem voltak. Az atipikus reakció megjelenése esetén öblítse le vízzel, forduljon orvoshoz.

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel

Nem ajánlott a gyógyszer egyidejű alkalmazása más külső gyógyszerekkel. A Nogtimitsin-t gyakran a Nogtivit ismert analógjaira utalják.

Tárolási feltételek és eltarthatósági idő

Tárolja a Nogtivit sötét hűvös helyen, három évig a gyártástól számítva.

És akkor mi a teendő, ha izzad, és megbélyegíted a lábadat.

Páciens Értékelés a Naughty

A Nogtivite-ről szóló ajánlások lehetővé teszik, hogy a gyógyszert különböző súlyú köröm gombás fertőzéseiben ajánljuk. A kábítószer érdemei a felhasználók:

 • olcsó;
 • rendelkezésre állás - a gyógyszer megvásárlása a ház közelében vagy az interneten található gyógyszertárban;
 • a köröm fájdalommentes eltávolítása.

A gyógyszer negatív oldala az a tény, hogy a krém használata után a köröm nem esik le önmagáról, de szükséges egy olyan körömfájl és manikűr körömvágó segítségével, amely eltávolítja azt.

Elena Medvedeva, 47, Mishutino falu, Tomsk régió: "A Nogtivitről a gyógyszertári prospektusból megtudta, amikor a gyógyszertárhoz jött egy gyógyszerhez a gomba ellen, ami fertőzte szomszédját a fürdőben. A probléma számomra ez nagyon kényes, ezért hosszú ideig félénk volt, hogy elinduljon a gyógyszer, a betegség elkezdődött. A szög kezdett fájni és összetörni. A kenőcs az én üdvösségem volt, segített nekem. És olcsó. Mindenkinek tanácsot adok."

következtetés

A Nogtivitnek nincs ellenjavallata, egyedülálló összetétele, sürgősségi segítséget nyújt a gombás fertőzések súlyos szakaszaiban. A körömágy felületén számos idegvégződés van.

Ez azt jelzi, hogy a köröm sebészeti eltávolítása nagyon kellemetlen eljárás. Ezért emlékeztetni kell arra, hogy a betegség jobb megelőzésére, mint a kezelésre. Vigyázzon a higiéniájára, legyen óvatos a közös használatú helyeken. Vigyázz magadra és egészségedre!

A Nogtivit használatára vonatkozó utasítások

A Nogtivit olyan eszköz, amely a körömfertőzött körmök fájdalommentes eltávolítására szolgál. Természetes összetételének köszönhetően a kenőcs gyakorlatilag ellenjavallt.

Összetétel és farmakológiai hatás

A hatóanyag összetétele a következő komponenseket tartalmazza:

 1. A karbamid elősegíti a körömlemez lágyulását. Ez az anyag megkönnyíti az érintett sejtek eltávolítását.
 2. A teafaolajat antiszeptikumként használják. Ezzel a kenőcs elpusztítja a gombás fertőzést.
 3. A méhviasz antiszeptikus és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

Használati utasítások

A gomba nagyon ellenáll a különféle gyógyszereknek. A kezelés időtartama azon mélységtől függ, amelybe a káros mikroorganizmusok behatoltak. A gombafertőzést a lemezek laminálása kísérte. Kezelés hiányában ezek deformációja bekövetkezik.

Az orvosok a következő esetekben javasolják a Nogtivit alkalmazását:

A kenőcs használata révén a beteg elkerülheti a sebészeti beavatkozást. A kenőcs enyhe hatást gyakorol a körömlemezre, és nem károsítja az egészséges sejteket. Kenőcs átlagos költsége körülbelül 158 rubel. Az ár a hatóanyag tartalmától függ. A gyógyszer megerősített formája körülbelül 230 rubel.

A készítmény formája

A gyógyszer emulzió (krém) formájában kapható. A Nogtivit megvásárlásához nincs szükség orvosra vényre. A gyógyszer 1 csomag tartalma elegendő egy 4 fertőzést gátló gombás fertőzés kezelésére.

Ajánlott kenőcs használata a beteg köröm eltávolítására

A készítmény használati utasítása tartalmazza a lemez eltávolításához szükséges eljárást. Először meg kell lazítani az érintett területeket. Ebből a célból a páciensnek javasolnia kell a lábát felmelegedni.

A szakemberek javasolják, hogy gőzzön fel a körmökön a megoldás, amely a hőmérséklet körülbelül 35 fok. Adjon folyadékot a folyadékhoz. kanál szódabikarbóna. Oldja fel kis mennyiségű szappant a kádban.

A szappanoldat-megoldásnak köszönhetően a kenőcs terápiás hatását fokozhatja. A termék alkalmazása előtt a tapasz köré kell zárni a bőr köré. Óvatosan rögzítse a bőrre, és terjessze a hatóanyagot az érintett körmökre.

A krémréteg nem lehet túl vastag. Az érintett körömlemezen ragasszon egy ragasztós vakolatdarabot, és tegye zoknit. A tapadógumik maximális időtartama 4 nap. Ezután vegye le a beteg köröméről.

Készítsünk szappanoldat-oldatot a lábak újrapárlásához. Ezután eltávolíthatja az érintett körömlemezt. Készítsen egy körömfát a pedikűr számára, és távolítsa el a keratinizált réteget. Az eljárást 3-4 alkalommal meg kell ismételni. A Nogtivit használatakor tudnia kell, hogyan kell törődni a körmével az érintett réteg eltávolítása után.

A betegnek be kell tartania a higiéniai szabályokat. A gombafertőzés terjedésének megállítása érdekében naponta meg kell mosni a lábát. A kezelést követően mindig cserélje le az ágyneműt. Az újbóli fertőzés a cipők miatt fordulhat elő. Minden olyan felületet fertőtleníteni kell, ahol a gomba megjelenhet.

Használhatok Nogtivitit a terhesség alatt?

A kenőcs összetétele nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek károsíthatják a baba és az anya egészségét. A gyógyszer természetes összetevőkből áll, amelyek nem szívódnak fel a véráramba. A krém terápiás hatása csak a gomba által érintett lemezre jellemző.

Milyen ellenjavallatok fordulhatnak elő?

A nogtivitis allergiás reakciót okozhat. A gyógyszer komponenseinek egyéni intoleranciájához orvoshoz kell fordulni. Fog felvenni egy másik gyógyszert a gombafertőzés kezelésére a körmökön.

Milyen mellékhatások jelentkezhetnek a kezelés alatt?

Néhány beteg a következő tünetekkel rendelkezik a kenőcs alkalmazása során:

Amikor ezek a tünetek megjelennek, haladéktalanul hagyja abba a Nogtivitis alkalmazását.

Túladagolás lehetséges?

A kenőcs természetes összetevőkből áll, amelyek hatással vannak az érintett területekre. A kezelés alatt a túladagolás eseteit nem azonosították.

A kenőcs tárolási feltételei és időtartama

A kenőcs 3 évig megőrzi a gyógyászati ​​tulajdonságokat. A terméket szobahőmérsékleten, sötét helyen kell tárolni.

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező eszközök

Ha allergia van, a Nogtivit a következő gyógyszerekkel helyettesíthető:

 1. A Nogtimycin tartalmaz hatóanyagot - karbamidot, amely a keratinizált sejteket hasítja. A termék lágyabb hatással van az érintett körömgomba.
 2. A kellemetlen tünetek megszüntetése a Keratolytic vakolat segítségével lehetséges. Triklór-ecetsavat tartalmaz, melyet a beteg szög elpusztítására terveztek.
 3. Terbinafin tabletták.
 4. Kenőcs Exoderyl.

Vélemények a kenőcs használatáról

Miután meglátogatta a nyilvános fürdőt, furcsa foltokat észlelt a körmein. Beszélnem kellett egy orvossal. A vizsgálatok eredményei azt mutatták, hogy a köröm a gombát érinti.

A szakértő azt tanácsolta, hogy a Nogtivitommal kezeljék. Szükséges volt megtudni, hogyan működik a Nogtivit, az alkalmazással kapcsolatos utasítás segítette a felmerült kérdéseket.

A mellékhatások elkerülése érdekében a szakértők ajánlásaival foglalkoztam. Az eljárás előtt pörköltem a lábamat, és vékony réteg kenőcsöt alkalmaztam. A ragasztó vakolatot a gyógyszer beadása után a 3. napon eltávolítottuk. Ezután elkezdett darabolni a beteg szöget. A felső réteget néhány percen belül eltávolítottuk. De már 3 eljárás után sikerült teljesen eltávolítanom a lemezt. Köszönet Nogtivitnek, elfelejtettem, hogy egyszer volt egy gomba.

Az orvosok figyelmeztetnek! Shokipyyuschaya ctatictika - yctanovleno chto bolee 74% zabolevany kozhi - ppiznak zapazheniya papazitami (Ackapida, Giardia, Tokcokapa). A klisék előidézhetik a biopsziás űrbeli konfliktusokat, az első pedig hatással lesz az immunrendszerünkre, melynek meg kell küzdenie a különböző betegségek előfordulási gyakoriságát. A Parazitológiai Intézet vezetője eldöntötte, milyen gyorsan megszabadulni tőlük és kitisztítani a bőrét, ami bizonyíthatóan docilis. Bővebben.

A kezelés előtt úgy döntöttem, hogy megvizsgálom a drogfogyasztás használatának értékelését, mivel évek óta szenvedek a gomba miatt. Szakértőhöz kellett fordulnom. Az orvos 2 kezelést ajánlott: műtétet, gyógyszert.

Úgy döntött, hogy a Nogtivitom-kezelést vagy a kezelést végzi. Pozitív eredmények csak 5 eljárás után jelentek meg, mivel a gombás vereség nagyon komoly volt. A betegség teljesen megszabadulni kellett a gyógyszer több csomagjától. A Nogtivit segített a műtét elkerülésében.

Hogyan kezeljük a körömgombákat a Nogtivit gyógyszerekkel?

A gomba hatóanyaga a Nogtivit a betegség kezelésére. Ez a megoldás megkönnyíti az érintett körömlemez eltávolítását a gomba fájdalomérzet nélkül. A gyógyszerkészítmény nem károsítja az egészségre a megfelelő alkalmazást, míg a Nogtivit aktívan küzd a gombás fertőzés ellen.

Azok a betegek, akik tapasztalták ezt a betegséget, tisztában kell lenniük a gombás fertőzés leggyakoribb okaival. Ezek a következők:

 • a körömlemez traumája;
 • túl szoros / szoros cipők;
 • figyelmen kívül hagyva a higiéniai alapszabályokat.

Ezenkívül minden fürdés, medence vagy strand látogatása után kívánatos a körmök és interdigital terek kezelésére speciális megelőző krémekkel.

A gombás fertőzések kezelésére biztos, hogy cserélje ki a régi zoknit, meg az új cipőt otthon, gondosan perestirat minden korábban használt törölköző a láb, ruházat és ágynemű - mindezek a dolgok már fertőzött gombaspórák. Ezek az ajánlások segítenek elkerülni a fertőzés visszatérését a Nogtivitom gomba kezelés után.

Nogtivit a gomba - összetétele a gyógyszer

Ma a Nogtivit a gyógyszertárakban különféle kibocsátású formákban található meg, de a leghatékonyabb kezelés a köröm krémet. A készítmény összetétele kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, amelyek igen hatásos gombaellenes hatást fejtenek ki.

Ezenkívül a kenőcs elősegíti a körömlemez szövet gyorsabb regenerálódását. A hatóanyag valamennyi komponense aktív kölcsönhatásban áll egymással, ezáltal megakadályozza a gombaspórák terjedését.

Az eszköz összetevőinek listája:

 • propilénglikol,
 • -amin,
 • karbamid (más néven karbamid);
 • méhviasz;
 • teafaolaj;
 • az úgynevezett sztearinsav;
 • ásványolaj;
 • a víz.

A jól átgondolt és kiválasztott összetétel miatt a Nogtivit gyorsan a fertőzés gócaira hat, és lehetővé teszi a fertőzött köröm eltávolítását a lehető leghatékonyabban és fájdalommentesen. A gomba Nogtivit-ről szóló feljegyzései jelzik a gyógyszer jó minőségét. Az emberek azt írják, hogy a fertőzött köröm eltávolítása "olyan, mint a tejből készült hab", miközben nincs fájdalom.

A gyógyszer hatása

A termék részét képező karbamid gondosan enyhíti a megbetegedett körömlemezeket, segítve az összes keratinizált sejt eltávolítását. Wax is fontos összetevője Nogtivita mert ez egy antimikrobiális szer, amely leküzdi a fertőzés elpusztítása minden meglévő baktériumok és gombák, valamint a kórokozók.

Ugyanakkor a fertőzés helyét az illóolaj, amely kiváló fertőtlenítő hatással van. Elősegíti a bőrsejtek regenerálódását, és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

Hogyan kell helyesen alkalmazni

A Nogtivitis gombák használatáról szóló utasítások részletesen leírják a gyógyszer alkalmazásának módját.

Rendszerint a krém elegendő ahhoz, hogy teljesen meggyógyítsa a 4 fertőzött körömlemez fertőzését. Ezért egy gyógyszercsomag nem feltétlenül elegendő az egész kezelés során. A beteg körömlemez teljesen megszabadulni az onychomycosis előrehaladott állapotában többféle eljárásra van szükség.

A kezdeti / egyszerű formában a Nogtivit alkalmazás egyidejűleg elegendő lehet ahhoz, hogy eltávolítsa a hámozóréteget egy kozmetikai fájllal vagy manikűr ollóval.

A gombás fertőzés bármely szakaszában a körömgombák Nogtivivel való kezelésének szükségszerűen szakaszos állapotban kell történnie:

 1. 1. lépés. Először meg kell győződnie arról, hogy nincs szennyeződés a körmön és alatta (tisztának kell lennie). Ezután megfelelően előkészített szappanos és szódás fürdőbe kell pörkölni. Ha nem tudja, hogyan kell ilyen megoldást készíteni, használhatja a következő receptet: 1 ts. egy pohár szódával öntsön egy liter forralt forró vizet, és a gőzölési eljárás előtt kis mennyiségű folyékony szappant adjon hozzá. Kívánatos, hogy az oldat hőmérséklete legalább 35 ° legyen. A köröm érlelésének eljárása körülbelül 20 percet vesz igénybe. Gőzölés után az ujjait egy tiszta frottír törülközővel kell lezárni, hogy a szögek megfelelően szárazak legyenek.
 2. 2. lépés. A gyógyszer alkalmazása előtt fontos, hogy ragacsos szalaggal ragadja meg az egészséges bőr köré a körmöket (szalagot vagy festékszalagot is használhat). Rendkívül szépnek kell lennie, mivel az egészséges bőr nem kerülhet a termékbe. Ellenkező esetben az egészséges epitélium a Nogtivit komponenseinek agresszív hatása alá kerül.
 3. 3. lépés. A gyógyszert leginkább a szokásos pamut törlőkendő segítségével alkalmazzák. A kenőcs vastagságát közvetlenül a beteg körömlemezekre helyezze. A kábítószert nem szabad dörzsölni! Csak ragaszkodnia kell egy ragasztós gipszből a csúcson (anélkül, hogy összetörnéd). Annak biztosítása érdekében, hogy nem esik le - a tiszta, laza zokni tetejére helyezhető. Ezzel 3-4 napig foltot kell viselni. Ugyanakkor tilos a kezelt köröm nedvesítése az egész idő alatt és szűk cipők viselése.
 4. 4. lépés. 3-4 nap elteltével eltávolíthatja a sávszalagot. Előzetesen szappan-szóda fürdőt kell készíteni a gőzölési eljárás megismétléséhez. Miután a körömlemezeket pároltuk, eltávolíthatjuk tőlük egy puha sérült réteget, ehhez kemény körömfájl segítségével. Miután elvégezte az ilyen eljárást, a körömfájlokat nem szabad egészséges körmökre használni.
 5. 5. lépés. Ismételje meg az eljárást, ha szükséges. Az egészséges köröm helyreállításához, valamint a gomba károsodásának megakadályozásához legfeljebb négy eljárásra lehet szükség.

Ellenjavallatok

A gyógyszer utasításai azt mutatják, hogy tilos a túlérzékenységet vagy az egyéni intoleranciát alkalmazó szerek használata csak azoknál az anyagoknál, amelyek e jogorvoslat részét képezik.

Általánosságban elmondható, hogy a Nogtivit egy teljesen biztonságos gyógyszer a gombás fertőzések kezelésére, és felhasználásra engedélyezett.

Mellékhatások

A hatóanyag alkotóinak okozta lehetséges allergiás reakciók.

költsége

A Nogtivit átlagára egy gomba 160 rubel.

Vélemények a Nogtivitom körömgomba kezeléséről

Hivatkozási szám 1

Visszamentem a pihenőből a tengerbe, és kiderült, hogy valami nincs rendben a bal lábam körmével. Az orvoshoz fordult, és kiderült, hogy gombás fertőzést szedtem. A kezelést azonnal elkezdte, hogy megakadályozza a körömlemezek többi részének fertőzését.

Vettem egy gyógyszert, a Nogtivit-t a gyógyszertárból. Mindent megtett az utasítások szerint. Három eljárásra volt szükség a köröm gyógyítására.

Margot, 23 éves - Moszkva

2. hivatkozási szám

A Nogtivit valóban jó gyógyszer a gombafertőzés kezelésére. Megszúrtam egy ujját a karomra. Kemény azonban nem nedves a kezét 3 napig. De a drog segített.

Irina Nikolaevna, 38 éves - Kazan

Review №3

Nogtivitomot kezeltem egy tablettákkal ellátott komplexumban (a nevüket nem emlékszem). Hasznos! De a Tinedol krémet, amit a barátom 2 héten keresztül ajánlott, teljesen megkönnyebbült a kellemetlen betegség miatt.