A gomba kifogott lakkja - használati utasítások és cselekvési mechanizmusok, jelzések, összetétel, felülvizsgálatok és ár

Gombaellenes gyógyszerek külső használatra Az Oflomil lak (Oflomil lak) onychomycosis kezelésére tervezték (kéz- és lábfej körmök károsodása). Az amorolfin készítmény hatóanyaga fungicid és fungisztatikus hatásokat mutat. A gyógyszert az indiai Glenmark Pharmaceuticals cég gyártja.

Összetétel és kibocsátás formája

Amint a névből kiderül, a készítményt körömlakk formában állítják elő. A termék összetételének jellemzői:

Átlátszó színtelen vagy halványsárga folyadék

Amorolfin-hidroklorid koncentrációja mg / ml

Etanol, glicerin-triacetát, etil-acetát, butil-acetát, metil-metakrilát, ammónium-metakrilát kopolimer, etil-akrilát és trimetilammonioetilmetakrilata-klorid, triacetin

2,5 ml-es üveg, 6 polipropilén-applikátorral, 12 körömfájl, 12 tasak tamponnyomással, műanyag palettával együtt, karton dobozban, használati utasítással

Farmakodinamika és farmakokinetika

A gombaellenes hatású gyógyszer helyi felhasználásra szolgál. Aktív komponens összetétele amorolfin károsítja a citoplazma membránon végzett roncsolásával gombák szterol bioszintézis. Ennek következtében az ergoszterol-tartalom csökken, az atipikus, nem sík szterinek felhalmozódása következik be. A gyógyszer ellen hatásos Candida törzsek, Cladosporium coccidioide, Cryptococcus dematiaceae, Malassezia Microsporumra Epidermophyton, Histoplasma, Pityrosporum, dermatophytes

Megszüntette a lakkot a gombából - élesztők, penészgombák, dimorfok elleni szerek, melyeket a körömlemezekre alkalmaznak, egy nap alatt belekerülnek a körömágyba. Az első alkalmazás után 7-10 nap múlva hatékony koncentrációt tartanak fenn a gomba kóros tüneteinek megszüntetése érdekében. A gyógyszer kismértékű szisztémás abszorpcióval rendelkezik, a plazmában az anyag aktív komponense az érzékenységi határ alatt van meghatározva.

Használati utasítások

Az Oflomil gombaellenes hatóanyagot használják az élesztő, a kórokozók penészgomba, a dermatophyták által okozott lábak és kezek kóros elváltozásainak tüneteinek megszüntetésére. A gyógyszert fel lehet használni továbbá, hogy megakadályozza az onychomycosis ismétlődését a felnőtt betegek kezei és lábai körömlemezén. A terméket csak külsőleg használhatja.

Adagolás és adminisztráció

A Oflomil az érintett lemezre hetente 1-2 alkalommal alkalmazott. Az alkalmazási szakaszokat be kell tartani:

 1. A felhordás előtt távolítsa el a köröm érintett területeit a mellékelt körömfájllal.
 2. Tisztítsa meg és zsírtalanítsa a körömlemez felületét egy alkoholos tintával. Ezt a kezelést a lakk minden egyes alkalmazása előtt el kell végezni.
 3. Dörzsöljük a spatulát a lakkban, óvatosan távolítsuk el az injekciós üvegből, anélkül, hogy megérintenénk a nyakát, anélkül, hogy az injekciós üveg nyakának szélét feltörnénk.
 4. A lakkot a köröm felszínére spatulával kell felhordani. Ismételje meg az eljárást minden érintett körmön.
 5. A használat után azonnal zárja be a csomagolást.
 6. Hagyja az anyagot három percig száradni.
 7. Törölje le a spatulát a használt tamponnal, anélkül, hogy megérintette volna a kezelt körmöket. Tampont dobni.
 8. A Oflomil alkalmazása után 10 perc elteltével a nők dekoratív lakkot alkalmazhatnak.

A kezelés folytatódik egészséges köröm teljes növekedéséig. A kezelések hozzávetőleges időtartama a kezek onychomycosisára hat hónap, a lábakon - 9-12 hónap. Minden egyes későbbi feldolgozásnál a dekoratív eszközöket töröljük, a maradékokat körömfájlokkal megtisztítjuk, a felületet tamponnal zsírtalanítjuk. Ha a körmök lassan nőnek, az állapot javulásának klinikai tünetei csak 2-3 hónapos folyamatos kezelés után figyelhetők meg. Ha nem tartózkodnak a negyedév során, forduljon orvosához.

Különleges utasítások

A hatékony kezeléshez és a maximális eredmény eléréséhez kövesse a Oflomil használatának szabályait. Ezeket a Speciális utasítások részben ismertetjük:

 1. A sérült köröm kezelésére szolgáló pálcika nem használható egészséges lemezeken.
 2. Ha a betegek szerves oldószerekkel dolgoznak, akkor kézvédő kesztyűt kell viselniük
 3. A tamponokat gyúlékony anyaggal impregnálják.
 4. Kerülje a gyógyszert a fülbe, a szemekbe, a nyálkahártyákba, különben hólyagok megjelenését, viszketést eredményez.
 5. Használat előtt a szert a betegek, akik hajlamosak az gombák fejlődését (a perifériás keringési zavarok, immunhiány, cukorbetegség), köröm dystrophia vagy megsemmisült lemez kapcsolatba kell lépnie az orvos konzultáció céljából.
 6. A gyógyszer gyermekek számára tilos.
 7. A gyógyszer alkalmazása nem befolyásolja a pszichomotoros reakciók sebességét vagy a figyelem koncentrációját.
 8. A gyógyszer nem hatékony a pikkelysömör ellen.

Kábítószer kölcsönhatások

A kezelés során nem ajánlott a hamis mesterséges köröm alkalmazása, a szerves oldószerek használata kesztyű nélkül, mivel ez károsíthatja a lakkbevonatot és gyengítheti a Forlomil gomba hatásának hatékonyságát. Egyéb lehetséges gyógyszerkölcsönhatások és a gyógyszer más gyógyszerekkel való hatásai nem szerepelnek a használati utasításban.

Mellékhatások

A Oflomil gomba által okozott Lac nem okozhat mellékhatásokat ritkán, ha megfelelően alkalmazzák. Lehetséges negatív reakciók a köröm károsodása, színe megváltozása, megnövekedett törékenység, rövid alkalmazás után égési érzés, kontakt bőrgyulladás bőrrel való érintkezés esetén, erythema. A gyógyszer túladagolása valószínűtlen. Véletlen lenyelés esetén öblítse le a gyomrot, és forduljon orvoshoz.

Ellenjavallatok

A gyógyszert óvatosan adják terhesség és szoptatás alatt (laktáció), mivel nem ismert, hogy a komponensek átjutnak-e a méhlepénybe és az anyatejbe, valamint hogy negatív reakciókat okoznak-e. A gombától származó Oflomil lakk használata ellenjavallt a gyermek kora, túlérzékenysége a készítmény összetevőire vagy allergiájára.

Eladó és tárolási feltételek

A Oflomilt recept nélkül adják fel, és 25 évnél nem magasabb hőmérsékleten tárolják két évig. Ne fagyassza le az injekciós üvegeket a gombából.

Oflomil lakk analógok

Cserélje ki a gombaölő körömlakkot antimikotikus készítményekkel ugyanazzal a felszabadítási formával, hasonló vagy hasonló összetétellel. A Oflomil analógjai:

 • Loceril - az amorolfinra épülő gombaölő körömlakk ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy hasonló szer;
 • A Flamin - egy 5% -os koncentrációjú amorolfinnal kombinált gyógyszer, az onokomikózis elleni szerekkel szembeni gombaellenes aktivitást mutat.

Price Oflomila

A Oflomil megvásárlása gyógyszertárak, internetes részlegek segítségével lehetséges. A recept vásárlásakor nincs szükség. A költség az eladó eladási árrésétől függ. Az Oflomil és az alapok analógjai közelítő árai:

A termék neve, a kibocsátás formája, a palack térfogata

Útmutató a Lotseril a köröm gomba, ár és véleménye a kábítószer, analógjai a jogorvoslat

A körömgomba gyakori probléma, amely nagyon nehéz megszabadulni. Az a személy, aki hasonló betegséggel találkozik, általában különböző gyógyszereket és véleményeket vizsgál. Megpróbál megoldást találni, ami valóban segít. Néhányan használják a lakk gombafelületet, például Loceril néven.

A legegyszerűbb módja annak, hogy megbirkózzanak a patológiával a korai szakaszban. Ebben az esetben még az olcsó gyógyszerek is jelentős hatást fejthetnek ki. Ha azonban a betegség elkezdődik, akkor a gyógyszerek, amelyek leírása súlyos stádiumban segít, nem vezethet a megfelelő hatáshoz. A körömgombák kezelése általában hosszú. Hónapokra van szükség a lábak és kezek gyógyítására.

A Loceril lakk egy gombaellenes szer, amelyet külsőleg használnak

A kibocsátás és az összetétel formája

A Lotseril lakk egy olyan gombaellenes szer, amelyet külsőleg használnak. A gyógyszer 5% -os koncentrációjú oldat formájában van. A folyadékot üvegcsékbe töltjük, amelyek térfogata 2,5 vagy 5 ml. Ezeket olyan eszközökkel kísérik, amelyek a termék alkalmazására szolgálnak. A Lotseril körömlakk elleni védőeszközzel ellátott palackot tartalmazó csomagolásban a következők tartoznak:

 • 30 eldobható körömfájl,
 • 10 speciális spatula,
 • 16 tampont a tisztításhoz.

A hatóanyag aktív komponense az amorolfin. A morfolin származéka, amelyet gyakran használnak gombaellenes szerek összetételében, lakk formájában. A Loceril segédelemei etanol, különböző kopolimerek, triacetin, etil-acetát és butil-acetát.

A hatóanyag aktív komponense az amorolfin

Farmakológiai hatás

Az amorolfin zavarja a szterin bioszintézisében résztvevő enzimek működését, amelyek a gombák sejtjein belül fordulnak elő. Például az anyag hatással van a delta-7-8 izomerázra és a delta-14-reduktázra. Ezenkívül csökkenti az ergoszterin mennyiségét, amely abnormális szterolokat bocsát a sejtekbe. Végül ezek a folyamatok megváltoztatják a gombás sejtmembrán szerkezetét.

Figyeljen oda. A hatóanyag mennyiségétől függően vagy fungisztatikus vagy fungicid hatású.

Ennek a hatóanyagnak a hatékonyságát a Candida, Cryptococcus, Malasshesia és néhány más élesztőgomba gombájával szemben bizonyítják. Az anyagot dermatophyták ellen használják, mint például Epidermophytosis, Microsporia és Trichophyton. Emellett az amorolfin képes befolyásolni:

 • Dimorf gombák: Sporotriks, Hisztoplazma, Coccidioids,
 • Gomba gomba: Hendersonula, alternatív, Scopulariopsis,
 • Dematsievye,
 • Kladosporium,

Az aktív komponenst rossz felszívódás jellemzi, ezért az ágensnek nincs szisztémás hatása a szervezetre. Helyben működik, miután a körömlemezre került. A terápiás hatást kifejtő hatóanyag koncentrációját az első használat után tíz napig kell fenntartani.

Javallatok és ellenjavallatok felhasználásra

A felhasználásra vonatkozó utasítások közé tartozik a Loceril alkalmazása abban az esetben, ha a szögeket egy gomba befolyásolja, amely ellen a gyógyszer hatékonysága bizonyított. A gyógyszert szerszámokra, élesztőre és dermatophyta gombás fertőzésekre írják fel. Ugyancsak megengedhető a gyógyszer megelőző célokra történő felhasználása a betegség kialakulásának elkerülése érdekében.

Mivel a lakk nem lép be a véráramba, és nem befolyásolja a belső szervek működését, gyakorlatilag nincs ellenjavallat. Ezek a betegek egyéni érzékenységére korlátozódnak a készítményben lévő anyagokra. Ugyanebből az okból, a Locelilnek a körömgomba nagyon kicsi valószínűséggel történő kezelése a túladagolás bármely megnyilvánulásához vezethet. Nincsenek adatok a gyógyszer más gyógyszerekkel való kölcsönhatásáról.

Ritkán azonban a Loceril-kezelés mellékhatásokat okozhat. A gyógyszer befolyásolja a köröm állapotát. Ez még törékennyé teheti, és színmódokhoz is vezethet. A kezelés ideje alatt ritkán allergiás reakciók lépnek fel, mint pl. Az alkalmazás után fellépő égő és a kontakt dermatitisz.

A Loceril készítményt penész, élesztő és dermatophyta gombás fertőzésekre írják fel

Hogyan kell használni a lakkot?

A használati utasítás szerint az érintett területeket hetente kétszer kezelni kell. A körömgombák kezelésében a lemezek előkezelése fontos szerepet játszik. A lakk felhordása előtt szükség van a lábakra vagy a kezekre. Ez segít a szegek beteg helyeinek eltávolításában a gyógyszer dobozhoz csatolt fájl segítségével. Miután az érintett területeket gondosan eltávolították, az alábbiak szerint járjon el:

 • A körömlemezeket megtisztítják és zsíroldják a szállítókészlethez rögzített tamponok segítségével. Alkohollal kell áztatni, majd törölni kell a szöget. Ezt a Loceril minden használata előtt meg kell adni.
 • Most a csomagolásból egy speciális spatulát kell venni. A gyógyszer injekciós üveg tartalmába merül, majd finoman, a torok érintése nélkül, kifelé nyúlik. Nem szükséges eltávolítani a hatóanyag feleslegét a tartály falán.
 • Az oldat a beteg szegén átterjed, hogy az egész felület lefedje. Minden érintett lemezre lakkot alkalmaznak.
 • A Loceril kiszáradásának elkerülése érdekében a szükséges mennyiségű gyógyszer kivonását követően a palackot lezárni kell.

Laku körülbelül három percig elég ahhoz, hogy kiszáradjon. A használt spatulát zsírtalanított törlőruhával törölhetjük, majd a műszert eldobjuk. A betegséget addig kezeljük, amíg a lemez nem megszabadul a mycosis összes megnyilvánulásától. Ha úgy gondolja, hogy a visszajelzések szerint a lábak körmeivel szembeni gomba gyakran megszűnik egy éven belül, míg néha hat hónapon belül javulhat a keze.

A szállítási csomagban szereplő fájlok és egyéb eszközök csak egyszer használhatók. Semmiképpen sem tudják feldolgozni az egészséges körmöket. Ha a beteg megsérül a kezében, és szerves oldószerekkel kell dolgoznia, meg kell védenie a lakkot át nem eresztő kesztyűvel. A kezelés alatt tilos a hamis körmök viselése vagy kozmetikai lakk használata.

A gyógyszer alkalmazása során ügyelni kell arra, hogy a megoldás ne érjen a nyálkahártyákba, a szemkörnyékbe vagy a fülbe. Fontos megjegyezni, hogy a gyógyszerhez csatolt tamponok könnyen gyúlékony összetevőket tartalmaznak. Ha a betegség olyan betegsége miatt, mint a diabetes mellitus, hajlamos a gombákra, előzetesen konzultálnia kell egy orvossal.

A betegséget addig kezeljük, amíg a lemez nem megszabadul a mycosis összes megnyilvánulásától

Mennyibe kerül a Loceril? Kábítószer-analógok

A lábszárak körömgombákra vonatkozó jogorvoslati lehetőségek közül sokan megállnak a Lotserilnél, mivel ez egy híres és népszerű gyógyszer. Nagyon magas a költsége. Oroszországban, például Moszkvában, a Lotseril körömgomba ára 1500 rubel körüli. Annyit kell fizetni, hogy megvásárolja a Lotseril 2,5 ml-es térfogatát.

E költséggel kapcsolatban sokan próbálnak olcsó gyógyszereket pótolni. A körömgombák Loceril lakkjának analógjai között gyakoriak a következők:

Mindazonáltal ezek közül az eszközök közül messze nem éri el a Loceril értéket. Például a lakk formájában lévő Batrafen kb. 2200 rubelt vásárolhat. Az Amorolfin alacsonyabb ára - csomagonként átlagosan 900 rubel értékesítik. Néhány közül választhatnak a Loceril vagy az Exoderil gyógyszerek között, de ha olcsóbban szeretné megvásárolni a terméket, ki kell választania a kiadás egyéb formáit is.

Fungoterbin

A Fungoterbine egy orosz gombaellenes gyógyszer, amely tabletták, spray és krém formájában kapható. A hatóanyag a terbinafin. A 250 mg-os tabletták további anyagokat tartalmaznak:

 • Kollidon,
 • Magnézium-sztearát,
 • Mikrokristályos cellulóz,
 • Benzoesav.

A kenőcs összetétele hozzáadott butil-hidroxitoluolot, makrogol makosztolátot, propilénglikolt és vazelinot. A külső formában alkohol, poloxamer, víz, folyékony paraffin és karbamid is található. A spray része, amely dibunolt, povidont és propilénglikolt is tartalmaz. A terméket színtelen folyadék formájában állítják elő, amelyet 15 vagy 30 ml-es palackokban helyeznek el.

A tabletták kerek alakja és kockázata van a központban. A gyógyszer tízes cellás csomagolásban van. A krém formája enyhe szaggal rendelkezik. A konzisztencia egyenletes, a szín fehér, átlátszatlan. A kenőcs 15 g tömegű csövekből készül, a hatóanyag a Release minden formában a Locerilhez hasonlóan működik.

Figyeljen oda. A Fungoterbine nem befolyásolja a hormonális hátteret és más gyógyszerek munkáját.

A készítményhez karbamidot adnak hozzá, hogy növelje penetrációját a sejtekben és felgyorsítsa a regeneratív folyamatokat a beteg szövetekben. Tabletták alkalmazása esetén a vérben a maximális koncentráció két óra alatt érhető el. A készítmény összetevői különböző helyeken halmozódnak fel, például faggyúmirigyek és szőrtüszők. A körmökben kb. Két héttel a kezelés kezdete után.

A Fungoterbine egy orosz gombaellenes gyógyszer, amely tabletták, spray és krém formájában kapható

Hogyan kell szedni a Fungoterbine-t?

A használati útmutató a Fungoterbine szedését javasolja candidiasisban, bőrvesztésben és bőrelváltozásokkal dermatofitákkal. A gyógyszert a mycosis lábára, valamint a trichophyton által kiváltott gombás fertőzésekre írják fel. Kórokozót adnak az ilyen betegségek komplex terápiájához, és a permetezés általában a seborrheát érinti.

A mycosisban a tablettákat naponta egyszer részegnek 250 mg hat hétig. Az onokomikózis kezelés időtartama legfeljebb tizenkét hét. Ha a gyógyszer gyermek számára szükséges, akkor a helyes összeget súly alapján számítják ki. Minden kilogrammonként 0,32 mg Fungoterbine-t használunk. Ha egy gyermek súlya meghaladja a 40 kg-ot, egész pilulát is fogyaszthat. Túladagolás esetén diszpeptikus zavarok jelentkeznek. Tüneti kezelést kell végezni.

Fungoterbin tiltott alatti gyermekek 12 éves korig, a terhes és szoptató nők, és az emberek egyéni intolerancia. Ellenjavallata tabletták közé tartoznak szívproblémák, erek és az anyagcserét, valamint a tumorok és a lupus erythematosus. Ha ilyen gyógyszert akarsz kapni a körmökhöz, orvoshoz kell rendelni. Vásárolja meg a permetet és a krém ingyenes.

A megjegyzések szerint a Fungoterbine kenőcs hatékonyan hat a körömgomba ellen. Az ára körülbelül 250 rubel. Csomagolása tíz tablettát nem sokkal drágább - mintegy 280 rubel. A legalacsonyabb árképzés egy szóróformára 240-250 rubel tartományban van. A Loceril egyéb analógjainak kiválasztásakor figyelembe veheti a Oflomil Lak és a Cyclocutane gyógyszereket is. A Oflomil minimális költsége körülbelül 650 rubel.

A fungoterbine ajánlott candidiasis, lisha és bőrelváltozások kezelésére dermatophytákkal

Oflomil lakk analógok

Oflomil (lakkozás) Értékelés: 1150

A Oflomil lakk olcsó analógjai

Terbinafin (kenőcs) → helyettesítő Értékelés: 1244

Az analóg ára 822 rubelből olcsóbb.

Gyártó: Moscow Pharmaceutical Factory (Russia)
Kiadványok:

 • Tuba 15 g; Ár: 73 rubel
A terbinafin ára az online gyógyszertárakban
Használati utasítások

A nővéremnek több éve problémái voltak a körmével. Szörnyen esztétikusnak tűntek, de az orvoshoz vezető út nem oldott meg semmit - az előírt gyógyszer nagyon drága volt. Szerencsére, a közelmúltban megtudtuk, hogy van analóg, és meglehetősen olcsó. A nővér kezdte alkalmazni a kenőcsöt, és egy idő után a köröm megjelenése jelentősen javult. Úgy tűnik, hogy a fellépés megkezdődött, reméljük, hogy a gomba teljesen meggyógyítható.

Megvette ezt az eszközt nagyapja számára, valahogy hallott róla, miután megkérte, hogy vigyázzon valami hasonlóra, mert az ár kissé zavarba hozta. Úgy döntöttem, hogy ha valamit vittek volna, tesztelték és jó minőségűek voltak. Tettem 5 csillagot, a kábítószer kiemelkedően kiváló, tudom mondani, biztosan, hogy a vásárlás nem csak érdemes, de meg kell vásárolni. Ezenkívül, most, hogy a piac tele van olyan gyógyszerekkel, amelyek képtelenek megbirkózni azokkal a feladatokkal, amelyek ellen szabadulnak.

Az 5-ös 5-ös drogot helyeztem el, egy nagyon jó eszköz egy megfizethető áron. Hosszú ideig harcolt az egész család egy gomba, amíg "barátok a csapás" nem tanácsos. A legközelebbi gyógyszertárban és a voilában hívják, könnyű, elérhető, olcsó.

Ez a gyógyszer csak 100 rubelért vásárolható meg.

Atifin (tejszín) → helyettesítő Értékelés: 909

Az analóg olcsóbb 723 rubel.

Úgy döntöttem, hogy az Atifin-et próbálom megpróbálni a láb gombás károsodása ellen, mint egy megelőző gyógyszer, egy megszakítással a legfontosabb kezelésben egy drágább gyógyszerrel. A hatás az, de az ok és a teljes gyógymód nem várható. Maga a cső nagyon kicsi a térfogatban a kezelés folyamán, hacsak két héten keresztül 2 alkalommal nem alkalmazok profilaxist egy cseppnél. A krém nem teljesen felszívódik, a bőrön marad, és nem erős, de a szag. A hétvégén elmentünk a dachába, és otthagyott az Atifin. A második napon a krém-tünetek nem fordultak vissza. Tehát legyen olcsóbb és segítsen valakinek, személyesen a véleményemnek - segít, de rövid ideig. Az Atifin nem tudja tökéletesen gyógyítani a gomba okát.

Ma vettem egy csövet, korábban vásároltam, és drágábbak voltak. Ehhez az árhoz megpróbálhatja. Az eredményt később fejezem be, de úgy gondolom, hogy a gyógyszer nem rossz, mert terbinafin-hidrokloridot tartalmaz. Ajánlott egy szomszéd a gyógyszertárban.

Thermicon (tejszín) → helyettesítő Értékelés: 772

Az analóg olcsóbban 682 rubel.

Analóg olcsóbb 512 rubelből.

Ha Oflomilnek szüksége van körömgombára a lábán, majdnem egy éven keresztül meggyógyul, akkor mennyit fog majd Mikoseptint kezelni? És vajon szükséges-e a Forlomil Mycospres után fellépő relapszusok megelőzésére permetezni, vagy egy évig a gomba teljesen megsemmisül?

Hosszú ideig aggódott a probléma, mint a gomba köröm sérülés, kezdetben nem tudtam, hogy ez egy gomba, amíg elmentem az orvoshoz. Az orvos javasolta, hogy megvásárolja ezt a gyógyszert. ha őszintén szólva nem gondoltam, hogy ilyen rövid idő után a gomba fokozatosan elmúlik, meglepődtem és nagyon boldog voltam. Számomra ez a lakkforma nagyon kényelmes, jó, hogy nincs krém vagy kenőcs. A lakk nem okoz semmilyen mellékhatást.

Oksana, miért ez a primitív hirdetés? Nem segít.

A férje köröm gomba már 15 éve felvette a hadsereg, eleinte figyelmen kívül hagyta a betegség, és amikor az érzékei - már késő volt: a körmök váltak csúnya, sárga, morzsolódik, a lábak (főleg nyáron), a szaga elviselhetetlen. Számos gyógyszerrel kezelték, és népi jogorvoslatokat használtak: Pomogalo, de nagyon kicsit. Egy darabig eltűnt az émelygő szag, de a körmök és sok kívánnivalót hagytak, a körömlemez nem változott. Az orvosok tájékoztatták a tabletták menetét, de elpusztítják a májat, ezért nem akartam kockára tenni. Mikoseptin véletlenszerűen próbálkozott, hirtelen segítséget nyújtott. Csak azt mondja: a kenőcs nem mágikus pillanatnyi akció, a kurzusnak többet kell tennie. Kenőcsökkel együtt kívánatos a lábfürdő kálium-permanganáttal történő elkészítése. De a hatás, és ahogy mondják, nyilvánvaló - a sérült köröm leereszkedik, és a körömlemez alján egy rózsaszín sáv jelent meg (egészséges köröm). Győzedelmeskedni fogunk, remélem, hogy véget vessünk a gombáknak.

Kedves napszak. Meg szeretném osztani a benyomásaimat a termékkel kapcsolatban. Nem teszteltem, apósom, de megvettem. Ő él, mennyi, és annyira szenvedett valamilyen gombával az ő lábujjai között. Nagyon sok dologra próbáltak az anyjával. És a népi és a gyógyszertár. Úgy tűnt, hogy elmúlik, de meleg időben minden újra kezdődött, mint mindig. Megnéztem az internetet, sok mindent újra olvastam és próbálkoztam vele, azonnal visszautasította, de végül beleegyezett. Rendeltem, mert nem volt gyógyszertárunk. Orosz barátnõket vásároltunk és elküldtük. Apósom majdnem két hónapot használt, mindent elmúlt, bár az eredmény nem volt azonnal látható, a második hónapban minden eltűnt. És a 3 éves nagy meglepetésünkre minden rendben van.

Natalie, milyen primitív gondolkodásmód. Az a tény, hogy segíthetünk, nem az a tény, hogy más segít. Az emberek mind különbözőek.

Irina, A megjegyzésed biztató volt. Hosszú ideje jó gyógyszert keresek a fiam számára. Ő egy katonai ember, és mindig hadsereg cipőt visel, hosszú lábai jelentek meg a gombákon, a körmök és a bőr az ujjak között sérült. A kezelt lamizilom, de segített vremya.I tartják az ujjak és a körmök net.Teper remény, hogy a gomba lehet vylechit.Dumayu hogy a lakk gyorsan felszívódik a köröm és a hatás nagyobb lesz.

Nemrég felvettem egy gomba munkahelyi és azonnal elment a boltba, vásárolt a szert, az első használat speciális effektusokat nem okoz, de egy héttel később a gomba, mivel nem okoz égető érzést, kivéve, hogy a kellemes meleget. Az eredmény elégedett - tanácsot adok mindenkinek!

Kell egy hatékony, olcsó lakk a körmök kezelésére

Alexey Ivanovich, nem hisznek ebben a hülyeségben. A mycológushoz, és minél előbb, annál jobb. A gombák olyan sokszínűek, hogy az öngyógyítás ronthatja a helyzetet (a tapasztalat). Csak orvos, csak tesztek.

Lac Ophlomil a körömgomból

Lac a "Oflomil" körömgombából, ő "Flamin" - hatékony antimikotikus készítmény, kizárólag külső alkalmazásra. Megszünteti a körömlemez gombáját a kézen, valamint a lábakon, és elősegíti a köröm szerkezetének gyors helyreállítását. Ennek a szerszámnak a megfelelő használatával a köröm gyorsan megjelenik egészséges megjelenésként, mivel a gyógyszer hatóanyagai megölik a gombát és megakadályozzák az egészséges területek terjedését.

Lac Ofomil jól megalapozott a vásárlók körében.

A "Oflomil" lakk fő hatóanyaga az Amorolfin.

Segít eltávolítani számos gombát, amelyek a mycosis kialakulását idéznek elő:

Ez nem egy teljes listája az onychomycosis kórokozóinak, amely megszünteti ezt a terápiás lakkot.

Az Amorolfin mellett a Oflomil triacetint, trimetil-ammonioetil-metakrilát-kloridot, etil-acetátot, etakrilát kopolimert és vízmentes etanolt is tartalmaz. Mindezen összetevők célja az onychomycosis megszabadulása.

A lakk komponensei gyorsan behatolnak a körömlemez mélyébe, így elpusztítják a spórákat. Fungicid (fertőtlenítő) hatásuk van. A gyógyszer károsítja a gombasejtek membránját, megzavarja az intracelluláris anyagcsere folyamatokat, a szterinek szintézisét.

Az érintett körmökre való felhordás után a lakk gyorsan szárad, légmentes filmet hozva létre. Megakadályozza, hogy a levegő belépjen a körömbe, így a gombák nem fejlődhetnek, tovább szaporodnak és fokozatosan meghalnak. Ez a film a körömön marad 10-14 nappal az alkalmazás időpontjától. Ezen időszak alatt a hatóanyag hatóanyagai továbbra is működnek.

Kiváló remedy a körömgomba "Oflomil"

Ezt a hatékony gombaellenes lakkot használják:

 • az onokomikózis kezelésére, ha a köröm legfeljebb 2/3-a befolyásolja, amikor a helyzetet elhanyagolják, hatékonyabb a lakk használata más gyógyszerekkel együtt;
 • a gomba fertőzés megelőzése érdekében.

A "Oflomil" mindenkinek alkalmas, mivel gyakorlatilag nincsenek komoly ellenjavallatok.

Az onychomycosis kezelésére szolgáló lakk folyadék formájában keletkezik. Átlátható, színtelen vagy világos sárga színű lehet. A termék gyártója a Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (India).

Az "Ofmol" gomba elleni gyógyszer egy egész halmaz. A készlet tartalma:

 • egy üveg gyógyszerlakk;
 • 12 körömfájl a körömlemezek kezeléséhez, minden egyes ujjhoz egy egyedi eszközt használnak;
 • 6 alkohollal impregnált pamutszivacs;
 • 6 töltőanyagok a lakk felhordására;
 • részletes utasításokat.

Mindez egy karton csomagban van, amely kék-fehér színű.

Az ár - mennyibe kerül az Oflomil?

A "Oflomil" körömlakkot egy gyógyszertárban 920 rubel áron lehet megvásárolni. 2,5 ml-es üveghez. Elég költséges, ezért egy palacknak ​​elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy befejezze a kezelést. Ha nagy mennyiségű köröm érinti őket, 2-3 üvegt kell vásárolnia.

Mi van a csomagolásban a "Oflomil" lakkal?

Használati útmutató - hogyan kell használni

A gombáknak a körmökre való kijavítása érdekében a lakkot fel kell használni, figyelembe véve az utasításokban megadott ajánlásokat:

 1. Először is meg kell gőzölni a lábadat vagy a kezed.
 2. Ezután meg kell tisztítani az előkészített körömlemezt a nekrotikus és érintett területekről. Erre a célra a készletben található körömfájlokat használják. Minden egyes körmön egy egyedi eszközt alkalmaznak annak kizárására, hogy a kórokozóknak az egészséges körömre vonatkozó ellentmondás átkerüljön.
 3. Miután befejezte a tisztítást a körmökön, kezelnie kell a felületet egy tollal nedvesített alkohollal. Várjon, amíg teljesen szárazak.
 4. A következő lépés, hogy összegyűjti a készletben található különleges lapátot, elegendő mennyiségű lakkot, vastag réteget alkalmazzon az érintett körmökre. Fontos, hogy óvatosan járjunk el úgy, hogy a spatula ne érintse meg az injekciós üveg nyakát.
 5. Várjon 3-5 percig, amíg az ügynök teljesen megszárad.
 6. Kezelje az összes szerszámot és a nyaklakkot az alkohollal. Ez a fertőtlenítéshez szükséges.

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

Ez a folyamat a feltüntetett sorrendben kötelező minden használat előtt.

A pozitív eredmény néhány napos használat után észrevehető. De a teljes helyreállításhoz hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni, hosszú szünetek nélkül. A kezelés folytatódik, amíg az érintett köröm nő. A növekedési ütemtől függően 6-12 hónapig tart. A körömlemezt a lábakon hosszabb ideig helyreállítják.

A dekoratív lakkot nem alkalmazzák a terápiás lakkra. Nem lehet felépíteni vagy beilleszteni a körmét.

Orvosi lakk alkalmazása gomba ellen

Ellenjavallatok és mellékhatások

Az "Ofmol" egy biztonságos készítmény, de a készítmény kis mennyiségű toxikus anyagot tartalmaz, ezért számos ellenjavallatot biztosítanak annak felhasználására:

 • túlérzékenység;
 • legfeljebb 5 éves korig;
 • terhesség
 • a szoptatás ideje.

Más gyógyszerek esetén a lakk rendszerint kölcsönhatásba lép.

Import és orosz analógok Oflomila

Ha van vágy, vagy szükség van a "Oflomil" helyettesítésére, akkor választhat egy analógot:

 1. Laceril lakk - Az amorolfin aktív szerepet játszik ebben az ügynökben. Ez az eszköz rendkívül hatékony, megsemmisítve a gombák nagy listáját. Alkalmazva egészen a teljes gyógyulásig hetente 1-2 alkalommal. A költségek 2,5 ml - 1300 rubel.
 2. Batrafen - lakk a Cyclopyrox aktív komponenssel, amely megsemmisíti 58 gombás fajat. A gyógyszer alkalmazásának világos rendszere van: az első hónapban a gyógyszert minden második napon adják be, a második hónap hetente kétszer, a harmadik hónap csak hetente egyszer. Ez egy nagyon hatékony lakk. Költsége 1 250 rubel.
 3. "Demicten" lakk - orosz analóg, amely kiküszöböli a gombabetegek felületén található gombás betegségeket. Ez a gyógyszer sokkal olcsóbb, mint az "Ofmol". Az ára 350 rubel. Hetente kétszer alkalmazza a körmök készítését. Ez a legolcsóbb analóg.
 4. Mikozan- természetes összetevőkön alapuló készítmény. Összecsomagolja a körömlemezt, enyhíti a mycosisot. Naponta kétszer 2-5 hónapig alkalmazzák. Költsége 550 rubel.

Vásárlói vélemények

A "Oflomil" elleni antimikotikus lakk hatásosságát az emberek pozitív visszajelzése is alátámasztja. De vannak olyanok, akik nem segítik a kábítószert. Mindent a test egyéni jellemzői, valamint a betegség színvonala határozza meg.

Edzőként dolgozom a medencében, így állandóan a gümagfertőzés "kockázati zónájában" maradok, de mielőtt a problémák nem lennének. Hat hónappal ezelőtt észrevettem, hogy a hüvelykujjamon lévő köröm kezd sárga színűvé válni. Rendkívül ideges vagyok. Felhívott az orvoshoz, "Oflomil" -nak nevezte ki. Először bizalmatlansággal reagált, de egy hónapon belül javult a köröm állapota, és 2,5 hónap elteltével az érintett terület teljesen megnőtt. Most a lakkozást profilaxis céljára használom. Jobb, ha biztonságban lehet.

A "Mikozan" lakk jó alternatíva a "Oflomil" lakkhoz

Nem tudom, hol, de a gomba megjelent a kezem körmein. Az összes eszköz közül választottam lakkot, mert úgy döntöttem, hogy ez a legmegfelelőbb megoldás. Ajánlott "Oflomil". A költségek elég magasak, de úgy döntöttem, hogy elegendő az üveg. 3 hónapig elkenődött, de nem történt javulás. Továbbá nőtt az érintett köröm területe. Más gyógyszereket kellett keresnem. A jövőben nem kívánok lakkot használni.

Korábban gomba volt, hosszú ideig kellett kezelni. Legutóbb az egyik láb körmein jelent meg. A feleségem tájékoztatta a "Oflomil" lakkot, és úgy döntöttem, megpróbálom. Mivel a színpad kezdeti volt, az eszköz segítségével 3 hónapig meg lehetett szabadulni a betegségtől. A gyógyszer elég jó.

Christina, 24 éves.

Nem segítettem a "Oflomil" lakk. Kezelt onokomicózis 1,5 hónap, de javulás nem volt megfigyelhető. Nos, ez nem kezdett hosszabb ideig kísérletezni, hanem a bőrgyógyászhoz. Kenőcsöt írt elő, ami segített. Ennek a lakknak egyértelműen negatív hozzáállása van.

A "Oflomil" lakk különösen hatékony, ha az onychomycosis korai szakaszában elkezdi használni. A gyógyszer fő előnyei közé tartozik az egyszerű használat, biztonság, sokoldalúság. A gyógyszer kiválóan alkalmas a gombafertőzés megelőzésére, mivel biztonságos. Használat előtt azonban érdemes konzultálni az orvossal a mellékhatások kockázatának minimalizálása érdekében.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(3 becslések, átlag 4.00 5)

Off-lacquer - olcsóbb analógok, az orosz és az importált helyettesítők ára

A Oflomil hatékony készítmény lakk formában, melyet mycosis betegségek kezelésére szánnak. Ha kívülről alkalmazza, a körömgombák eltávolíthatók mind kézzel, mind a lábakon. A megoldás képes visszaállítani a köröm szerkezetét, és teljes helyreállítani. Az onlomil lakk viszonylag magas ára a gyógyszertárakban számos pácienst megfélemlíthet, de a gyógyszerpiacon sok olcsó helyettesítés kerül forgalomba.

Farmakológiai jellemzők

A gombaellenes gyógyszert külsőleg használják. A hatóanyag az amoroflin. Fungisztatikus és fungicid hatású lehet, amely károsítja a gomba citoplazmatikus membránját. Alkalmazások széles köre van. Aktívan küzd a szaglólemez sérüléseinek gyakori és ritka provokátorai ellen.

Farmakokinetikai paraméterek

Miután a lakkot a körmökre helyezték, szinte teljes behatolás érkezett a körömágyba egész nap. A hatásos koncentráció az érintett területen az első aktiválás után egy hétig maradhat.

A Oflomil lakk használatára utaló jelek

 • onychomycosisban;
 • Egyéb szögérzékek, amelyeket penész és élesztőgomba okoz;
 • A körömgomba fejlődésének megelőzése.

Vannak-e ellenjavallatok?

A legtöbb esetben a lakk tökéletesen tolerálja a betegeket. Problémákat okozhat csak azokban, akik nem tolerálják alkotó gyógyászati ​​anyagait.

Terhes és szoptató nők alkalmazása

Nem ajánlott, mert nincs megbízható információ, hogy a lakk nem képes negatív hatást gyakorolni arra a gyermekre, aki felkészül a születésre, vagy az anyatejre táplálkozik.

Lehetséges káros mellékjelenségek

A lakk felhordása után jelentéktelen égő érzést, vérrobbantást és enyhe viszketést engednek meg.

Hogyan kell alkalmazni az Onlomil lakkot?

Az ügynököt az érintett területekre legalább hetente egyszer és legfeljebb kétszer kell alkalmazni. Korábban el kell távolítania a problémás területeket a lemezről az alkohollal nedvesített tampon, valamint a lakkban lévő csomagolásban. A rendes használatot hasonló előkészítési eljárásnak kell kísérnie.

A kezelés folyamata megszakítás nélkül tart, amíg a páciensnek nincs új, egészséges szöke, vagy a beteg meggyógyul.

A terápia átlagos időtartama 6 és 12 hónap között változhat, a betegség súlyosságától függően.

A terápia sajátosságai

 • Ne használjon kozmetikai lakkot a körmökre vagy mesterséges körömlemezekre;
 • A terápiát közvetlenül kesztyűvel kell elvégezni;
 • A károsodások kezelésére használt szőrzeteket nem lehet újra felhasználni;
 • A készletben szereplő tamponok olyan anyagot tartalmaznak, amely könnyen meggyulladhat;
 • A szemmel és egyéb nyálkahártyákkal való érintkezés nem megengedett. Ha ez nem kerülhető el, akkor sürgősen vízzel kell öblíteni azokat a helyeket, ahol a lakk megüt.

Mennyibe kerül az Oflomil lakk: az ár a gyógyszertárban

A terméket vény nélkül kapják. Az apteka.ru legnagyobb gyógyszerészeti kiadvány (az orosz főváros, Moszkva) adatai szerint ezt a körömlakkot 913 rubelre értékesítik.

Több elérhető orosz és importált helyettesítő jegyzék Oflomila

A táblázat egy összehasonlító lista. Minden gyógyszer, kivéve az első (Mikozan), egyetlen formája felszabadulási krém.

Mikozan - (Hollandia)

A Oflomil teljes analógja a termelési formában. Ez egy hatékony gyógyszer, amely képes küzdeni a körömgombákat.

Miután az oldatot a fertőzött körömlemezre helyezték, egy réteget képeztek rajta, és a vastagságát bevezették. Ez növeli a köröm sűrűségét, csökkenti a porozitást és védelmet nyújt a fertőzés hatása ellen. Továbbá a gyógyszer megakadályozza a betegség kialakulását, mivel az aktív gombák elkerülhetetlenül meghalnak.

Ne használja ezt a terméket 4 év alatti gyermekek kezelésében.

Batrafen - (India)

Nagy mennyiségű jelzést tartalmaz, jó penetrációs képessége miatt. Az alkotóelemek különböző gombák kezelésére szolgálnak, beleértve az élesztőket, a formákat és másokat. Meggyógyítja az érintett körmöket és a bőrt.

Nem engedélyezett a készítmény allergiás használatára, 10 évesnél fiatalabb gyermekek, valamint a csecsemő és a szoptató nők várakozása.

Egyéni jelenségek formájában viszketés fordul elő, és a gyógyszer alkalmazása után ég.

Fungoterbine - (orosz festékcsere)

Az onokomikózis, a fejbőr mikózisának, dermatomikózisának, a bőr candidiasisának jelzésére utal.

Tilos terápiás intézkedéseket végezni a hatóanyag aktív és egyéb összetevőinek intoleranciájának jelenlétében. Ezen túlmenően, óvatosan kell betegeknél a gyengeség alkoholos italok, amelyek a vér betegségek, rosszindulatú daganatok, a különböző anyagcsere rendellenességek és patológiai folyamatokat, amelyek befolyásolják a hajók a lábak és karok. A korhatár legfeljebb két év.

A nemkívánatos események nagyon ritkán fordulnak elő, mivel a Fungoterbine terápia előnyös. Engedélyezett csak az allergia előfordulása - bőrkiütés a bőrön.

Binafin - (India)

Olcsó alternatíva, amely sok betegség ellen mutatkozik. Kompetenciája a bőrbetegségek, a gombák okozta körömlemezek fertőzése. A Binafin is színhibával és az élesztőgenesis megbetegedéseivel küzd.

A hulladékkezelésnek érzékenynek kell lennie a krém hatóanyagára és egyéb segédelemeire.

Ezzel párhuzamosan, miután a gyógyszerkészítményt a sérülés helyére alkalmazták, ennek a területnek a vörösödése, irritáció, viszketés lehetséges. Néha az események ilyen fejlődése a gyógyszer használatának megszüntetéséhez vezetett. Kevésbé gyakoriak az allergiás tünetek - csalánkiütés.

Terbisil - (Magyarország)

Tényleg megmutatja magát a különböző nemzetségek, bőrpír és többszínű lichen gombák által okozott fertőzések jelenlétében.

Ellenjavallt rosszul asszimilálva a betegek összetételét, valamint a szülés és a szoptatás idején.

A terápia során számos helyi reakció előfordulhat - viszketés, égő érzések és vérnyomás a fájdalmas helyen.

Thermicon - (hazai gyártó)

Ezt az alacsony költségű gyógyszert a gombás bőr, a köröm károsodás megelőző és terápiás intézkedéseire írják fel. Kúrák a lágyékközi intertrigo, candidiasis, megfosztják.

A termikon nem lehet túlérzékeny az elemeire. Továbbá, ez nem használható a jelenléte májbetegség vagy vesebetegség, szegény vér, neoplazmák, metabolikus rendellenességek vaszkuláris problémák, valamint a gyermekek számára akár tizenkét éves korában.

Helyileg valószínűleg viszketés, kisebb fájdalom, allergia fordul elő.

Exifin - (India)

A tevékenység szférája - a bőr, a körömlemez, a stop gombák elleni küzdelem. Ezenkívül meg tudja gyógyítani a mocsokot, megfosztja.

Az Exifin hasonló ellenjavallatokkal és negatív párhuzamos reakciókkal rendelkezik, amelyeket a fentiekben a Termicon vizsgál.

Atifin - (Szlovénia)

Ez az olcsó helyettesítő Európai illetékes a ragadós mycoses, köröm, bőr, pelenkakiütés az ágyék, pityriasis versicolor, és a Candida.

Kerülje az Atifin alkalmazását a fent említett betegségek kezelésére, ezért az összetevőket rosszul kell megemészteni. Ez vonatkozik a 12 évesnél fiatalabb gyermekekre is, mivel nincs megbízható információ a biztonságról, és ennek megfelelően a csoport kezelésének megfelelőségéről. Különös óvatossággal kell eljárni az emberek súlyos zavar a vese- vagy májműködési rendszerek, a rossz anyagcsere, rosszindulatú daganatok, valamint rendszeresen iszik alkoholt.

A krémet a lézió helyére alkalmazva a beteg számos kellemetlen érzést tapasztalhat, különösen a vágás, az égő karakter és a rüh.

Terbinafine - (a legolcsóbb orosz helyettesítő)

A legkedvezőbb árú generikus. Különböző felhasználási területei közé tartozik - a fej hajszálrésze, a nyálkahártya candidiasis, a körömgomba, a bőr.

Ezt az olcsó gyógyszert nem szabad alkalmazni túlérzékenység, diagnosztizált vese- és májbetegségek, tumorok, hemopoezis és hajók betegségeinek jelenlétében. A tilalom a 2 év alatti gyermekek, a szoptatás helyén és szakaszában lévő nőkre vonatkozik.

Egymás mellett több reakció van, mint a fent tárgyalt gyógyszerek. Gyakran allergia, viszketés, ahol a krémet alkalmazzák. A betegnek ritkábban van a gyomor-bélrendszeri rendellenességek.

Következtetések az Oflomil gombaellenes lakk olcsó analógjairól

A megfontolt előkészítés, amely a köröm gombás megbetegedései elleni külsõ felhasználásra specializálódott, sok beteg számára népszerû. A farmakológiai hazai piacon gyakorlatilag nincs ilyen termék olcsóbb, ilyen termelési formában. Az orosz gyógyszertári piac elemzése lehetővé tette, hogy meg lehessen találni az ilyen típusú kábítószer megvásárlásával csak tejszín formájában. Sok gyártó készen áll arra, hogy hasonló bizonyítékot szolgáltasson a gombás megbetegedéseket kezelő gyógyszerekre.

Olcsó társaik fromlomil lakkról a körömgombából

A nem lakkozott lakk népszerű hatóanyag, amely nagy hatékonyságú a körömgomba kezelésében. A gyógyszer ára 900 és 1200 rubel között változik. Az ár nem kicsi, de mindazok miatt, akik gombás fertőzéssel szembesülnek, és nem engedhetik meg maguknak, hogy megvásárolják ezt a gyógyszert, a kérdés: vajon van-e ez a lakk olcsóbb analógokkal? Mint minden gyógyszer esetében, a Oflomil lakkok analógok is, de nem túl sok. Ráadásul nehezen lehet őket olcsó készítményekhez rendelni, mivel áruk csak valamivel kevesebb, mint az Oflomilé, és némelyek még magasabbak.

De mielőtt megfontolnánk, hogy milyen analógok vannak Oflomil körömlakk-analógokkal, egy kicsit beszélni kell erről az antifungális szerről és annak hatékonyságáról.

Kijáró lakk és annak hatékonysága

A Oflomil egy amorolfin-hidrokloridra épülő gyógyszer. Ez a hatóanyag képes mélyen behatolni a körömlemezbe, és elpusztítani a gombák sejtmembránját, ezáltal lassítja növekedésüket és hozzájárul a halálhoz.

Az Ofmol leghatékonyabb alkalmazása a következő kórokozók által okozott gombafertőzésekhez:

 • penészgombák;
 • dimorf gombák;
 • aktinomicéta;
 • dermatophytes;
 • gombák a Candida családból.

Az ilyen lakkokkal való kezelést sokáig fenn kell tartani. Ezt addig használják, amíg a fertőzött köröm helyén nem jelenik meg egy gombás betegség tüneteinek hiánya. Ebben az esetben a lakk alkalmazása előtt bizonyos eljárásokat kell végrehajtani, nevezetesen:

 • gondosan mossa le a végtagokat háztartási vagy egyéb antibakteriális szappan használatával;
 • meleg fürdőt adjon hozzá tengeri só, szóda vagy egyéb összetevő segítségével, amely hozzájárul a körömlemez sérült rétegének gyors eltávolításához;
 • egy külön eldobható körömfájl segítségével, amely a komplett, a fertőzött köröm kezelése érdekében eltávolítja a felszínéről a felső stratum corneumot;
 • kezelje a körömlemezt egy apró, alkohollal megnedvesített bontással, és tegyen fel egy Oflomil-t egy speciális spatulával, ami nem engedte a terméknek a bőrre jutását.

Az ilyen manipulációk rendszeres elvégzésével a gyógyulási folyamat sokkal gyorsabb. A betegség fő tünetei a lakk első alkalmazása után megszűnnek. A viszketés, az égő és a kellemetlen szag azonnal eltűnik.

Megjegyzendő azonban, hogy az Oflomil lakkja okozhat mellékhatásokat, beleértve az allergiát, a bőrpírot, enyhe viszketést és égést. Ellenjavallatok ennek az eszköznek a használatához is rendelkezésre állnak. És ez a terhesség, a laktáció, a 3 év alatti gyermekek, a hatóanyagot alkotó összetevők egyéni intoleranciája.

Nos, itt az ideje, hogy beszéljünk arról, hogy az olcsó analógok Oflomil lakkal rendelkeznek-e, amelynek ára nem annyira "harap" és mindenki számára elérhető. Szomorúvá tegyünk. Sajnos nincs olcsó analógja ennek a gyógyszernek. Ez a lakk Oflomil egy olcsó analóg más kábítószerek, amit most gondolunk.

Lotseril

Lotseril - a Oflomil lakk analógja a körmök gombájából, amelynek költsége hozzávetőlegesen 1300 rubel. És ez egy kis üveg (2,5 ml). Egy nagy üveg (5 ml) ára 2000 rubel.

Ez a készítmény tartalmazza az amorolfin-hidroklorid hatóanyagot is, amely hatékony fegyver a különböző gombafajok elleni küzdelemben. Meg kell jegyeznünk, hogy a drogfogyasztásról szóló áttekintések sokkal jobbak, mint az Oflomiloké.

Ugyanilyen módon használják: először tisztítsa meg a körmöket a körömlemez felső rétegének eltávolításával és vágásával, majd terápiás lakkra. A Lotserin alkalmazása azonban 7-10 napig tart. Ezt követően az orvosnak értékelnie kell az eredményt. Ha kielégítő, akkor a lakk alkalmazása tovább folytatódik, amíg az egészséges köröm nő. Abban az esetben, ha a Loceril hetente történő felhasználása után nem észlelhető pozitív terápiás hatás, akkor törlik, és más aktív összetevőkön alapuló gyógyszereket használnak.

A Loceril terhesség és szoptatás ideje alatt nem javasolt. Az aktív komponenssel szembeni túlérzékenységben szenvedő személyek nem alkalmazhatják ezt a gyógyszert. Ezenkívül a laceril lakk nem használható rák, vese patológia és szív-érrendszeri rendszer jelenlétében.

Meg kell jegyezni, hogy a Laceril lakk mellett a gyógyszertárak ugyanolyan megoldásokat kínálnak a körmökre, amelyek még drágábbak. Tehát például egy 2,5% -os 5% -os oldat esetében kb. 1500 rubelt, egy nagy palackot és egyenként 2500 rubelt kell kigombolni.

Onihelp

Mint már említettük, a Oflomil lakk, amelynek ára 800-1200 rubel, nincs analógja. Az inka egy külső gombaellenes szer, amely amorolfin-hidrokloridot is tartalmaz. Költsége 900-1900 rubel a mennyiségtől függően. A kontraindikációk, mellékhatások és a gyógyszer alkalmazásának módja nem különbözik a Oflomiltól.

Ha Oflomil olcsó analógját szeretné megvásárolni, akkor ne vegye figyelembe a lakkokat, hanem az amorolfin-hidrokloridon alapuló lokális kenőcsöket. Sokan vannak, és körülbelül 150-300 rubelt érnek el.

Olcsó analógok Oflomil: kenőcsök

Hatalmas mennyiségű gombaellenes kenőcsöt alkalmaznak amorolfin-hidrokloridra alapozva, amely nem csak a köröm gombás fertőzésére, hanem a lábfungusra is használható. Ezek a következők:

"Oflomil" - lakk a köröm gombájáról. Vélemények, árak, analógok

Fontos tudni! A stop és a köröm gombát kezelik 7 nap! Mondja el a legmagasabb orvosi osztály orvosát.

A mycosis következményei és megnyilvánulásai több nőt zavarnak, mint a férfiak. Különösen számukra kifejlesztett egy terápiás lakkot a "Oflomil" gombából. Lehetővé teszi, hogy gyorsabban megszabaduljon a betegségtől, és a terápia során manikűrös és pedikűrös, az érintett körmöket rejtve. Ez biztosítja a nők bizalmát, javítja a hangulatot és a megjelenést. A gomba megszünteti a pszichológiai kényelmetlenséget a tisztességes szexhez.

A gomba, mint egy tűz, félnek az átlagos olcsó.

Hogyan kell alkalmazni

A lakk élesztő, penész vagy gombás dermatophyták által okozott mikózisban hatásos. A gyógyszerkészítmények profilaktikusak lehetnek, ha potenciálisan fertőzött személy kapcsolatba kerül. Ez segít a betegség kialakulásának elkerülésében.

A "Oflomil" gomba hatóanyagait külsőleg a vékony rétegre helyezzük a körömlemezekre. Előzetesen szükség van a befolyási övezetek higiénikus kezelésére. A csomagban van egy körömfájl, ami szükséges ahhoz, hogy eltávolítsa a köröm halott sejtjeit. Az alkoholos szalvéta vagy pamutlemez zsírtalanította a felületet, amelyet terveznek feldolgozni. A lakkot spatulával alkalmazzák minden olyan szögre, amelyre a gomba hatással van. Használat után az üveget szorosan le kell zárni. A lakk teljesen megszárad 3 perc alatt, ebben az időben lehetetlen megérinteni.

A kezelést addig folytatják, amíg az egészséges köröm teljesen meg nem nő. Az erre fordított idő átlagosan hat hónap, egy év. A terápiás hatás a hatóanyag - amiorolfin - hatására következik be. Károsítja a gombasejtek citoplazmatikus membránját, melynek következtében a telepek csökken, a helyreállás jön. Egy gyógyszerköltség ára 800 rubel. A gyógyszer legalacsonyabb ára a gyártó hivatalos honlapján.

analógok

A "Oflomil" lakk számos hasonló gyógyszerrel rendelkezik.

A népszerű út megöli a gombát, amit ásni fogok. Csak egyszer kell elindulnia naponta.

Lotseril

A hatóanyag szerint hasonló készítmény a Loceril. Amorolfint is tartalmaz. Franciaországban gyártva. A készletben spatulák, körömreszelők és tamponok vannak a szerszámok végső tisztításához.

A gyógyszer fungicid és fungisztatikus hatású. Az ágens a legismertebb kórokozókra hat: a dermatophyták három fajtája, élesztőszerű, dimorf, penészgombák. A kezelt területeken elegendő koncentráció elérése akár 10 napig is megmaradhat. A gyógyszer ára 1300 rubelt ér el, így nem mindenki engedheti meg magának.

Batrafen

Ennek a gyógyszernek nincs más teljes analógja, de hasonló a felszabadulás és hatás formájában. Például lakk Batrafen. Színtelen is és formalinmentes dekoratív lakkhoz használható. Ez segíti a körömgombák megnyilvánulását az egészséges köröm növekedéséig. A lakkban lévő hatóanyag a ciklopirox. A penészgombák, az élesztőgombák és a gombák-dermatomycetes ellen hatékonyak. A "batrafen" antibakteriális hatást fejt ki Gram-negatív mikroorganizmusokra, és gátolja a mikoplazmák és trichomonadok terjedését.

Demikten

A hatóanyag, hasonlóan hatásos, de különböző összetételben - Dementen. Paraffint, agar tápközeget és polivinil-acetát emulziót tartalmaz. Az alap az utolsó komponens. Vízmentes aldehidet tartalmaz, amelynek fertőtlenítő hatása van. Biztonságos koncentrációban van, nem károsítja a körömlemezt, de megöli a kórokozó mikroorganizmusokat. Baktériumok, amelyek segítenek a bőr helyreállításában és a gombák védelmében, nem szenvednek lakk hatásától. Alatta, kényelmesen érezzék magukat, fejleszti és felgyorsítja a köröm helyreállítását.

A polivinil-acetát emulziója oxigénnel reagál és polimerizálódik, megszilárdul. A köröm film, amely megvédi a külső hatásokat. A lakk lehetővé teszi a lemez lélegzését. Ez megtartja a köröm egészségesét, segít a bőr kinövésében.

A Demictint a következő gombafertőzések kezelésére alkalmazzák:

A gomba nagyon egyszerű: öblítse le a lábakat 2% -os ecettel és dörzsölje a cseppet.

 • Rózsaszín zuzmó (a bőrön lévő foltok vöröses vagy rózsaszínes-sárga, nyilvánvaló peeling van körülöttük);
 • A vörös zuzmó (rózsaszín árnyalatú, csillogó csomók, egy poligon alakú, duzzadt centrummal és nagy viszketéssel);
 • Többszínű zuzmó (foltok kis méretű, különféle sötét-burgundiai színűek);
 • Candidamycosis (a köröm körülvevő bőr gyulladt és elpirul);
 • Microsporia / ringworm (hajhullás, bőrhámlás, ritkábban a körmök károsodása);
 • Rubrophytia (lábbelik peelingje későbbi vörösödéssel, csomók megjelenése, stagnáló jelenségek, kéregek és hámlás, elviselhetetlen viszketés kíséretében);
 • Epidermotofia (vörös színű foltok peelinggel, nagy elváltozásokkal, ödémával, lélegzetekkel és viszketéssel);
 • Actinomycosis / sugárbetegség.

A Demikten nem csak gyógyhatású, hanem megelőzésre is alkalmas. A körmöket feldolgozzák, mielőtt a fürdőzés helyére megyek, ahol meg lehet fertőzni a gombát. Ez megakadályozza a fertőzést akkor is, ha a beteggel érintkezik.

Mikozan

Egy másik hasonló antimikotikum, hasonló hatással a gombasejtekre. Dimetil-izoszorbid, rozs fermentációs szűrlet, hidroxietilén-cellulóz és pentilénglikol. Az elkészítéshez kenőcs, ecset alkalmazásra, eldobható körömfájlok, nyomtatott használati utasítás. Ez elegendő egy kompetens és biztonságos eljáráshoz.

A Mikozant külsőleg alkalmazzák, az applikátort az érintett területekre alkalmazva. Külső védőréteget képez, és mélyen behatol, a kórokozókon a nail minden rétegében. A gyógyszer növeli a lemez vastagságát, csökkenti porozitását, megöli a gombákat, és hozzájárul a gyors helyreállításhoz.

Mikozan hatása hasonló minden hasonló gyógyszerhez. A gombás sejtek membránjára hat, megsemmisítve őket, ami hozzájárul a köröm gyógyulásához.

A gyógyszert külsőleg alkalmazzák a sérülésekre. A termék alkalmazása előtt a lemez higiénikus kezelése szükséges. Ehhez az összes szükséges eszköz a készletben található a csőhöz a gyógyszerrel.

Naponta 2-szer (reggel és este) használja a gyógyszert, és tegye a tisztítást a halott sejtekből 7 napon belül. A Mycosan kezelés időtartama 5 hét. Profilaktikusaként a gyógyszert 1 hétig ajánlott használni. A gyógyszer teljes felszívódása és megszilárdulása a körömlemezen kb. 2 perc, az alkalmazott rétegtől függően.

A Mikozan költsége csomagonként 860 rubelről indul, amikor online gyógyszertáron keresztül rendelik. A gyógyszer egy kicsit többet költ.

Ahogy évek óta tesztelték, az emberek útja tudományos megerősítést nyert hatékonyságáról és megnyerte az ország vezető bőrgyógyászainak bizalmát. Leírja a legmagasabb orvosi kategóriába tartozó orvost

Competently választani egy gyógyszer segíthet a bőrgyógyász. Az analógok közül melyiket alkalmazzák legjobban attól függ, hogy hol található a sérülés és a mikroorganizmus típusát. A karok és a lábak számára különböző gyógyszereket írnak fel, mint mindenféle gomba. A gyógyszer önálló szelekciója a leírt módon véget érhet a betegség krónikus formában történő átmenetével. Ebben az esetben komolyabban kell kezelni, és maga a terápia sokkal tovább tart.

Vélemények

- Úgy döntöttem, hogy egyszerű vevő, hogy írjak egy véleményt, hogy segítsen valakinek, hogyan segített nekem. A munka miatt sokáig nem juthattam be a bőrgyógyászra, amikor viszketést keltettem tőle. Aztán a körmök elkezdtek elkülönülni, sárga színűek és szörnyű állapotba kerültek. Megírtam a fórumot arra a kérdésre, hogyan gyógyítsuk meg ezt a rémálomot, és hogyan lehet elrejteni a gomba a terápia alatt. A Oflomil lakk ajánlotta. A gyógymód nem olcsó, de megvettem. Én alkalmaztam az utasításokat, használtam eldobható pamut törlőkendõket és pálcákat. És ez segített nekem! Ráadásul képesek voltak elrejteni ezt a szégyenet, bár a város felét meg kellett keresnem egy megfelelő biztonságos lakk keresésére. De megéri! Most ajánlom az eszközt mindenkinek, aki ismeri a hasonló problémát. Remélem, hogy valaki ezt olvasni fogja, ahogyan azt egyszer megtettem, és búcsút is mondok az életemnek ez a rémálma miatt.

- A feleségem megvette nekem. Először nem akartam használni: egy körömlakkot egy emberre... elképzeltem. De látva a körmeit, a gomba kimerült, egyetértett. Nem fogom azt mondani, hogy történt egy csoda, és meggyógyult, de van egy egészséges körömem. Ez nagy előrelépés, hiszen korábban nem vettem észre semmiféle javítást semmiből hat hónap alatt. Remélem, Oflomil segít megszabadulni ettől a fájdalmaktól mindörökre.