Orgon a körömgombából

Gombás fertőzések - a lakosság körében gyakori patológia. Két ponton fertőzhető, de a gyógyítás meglehetősen problémás. A progresszív, mycoses pszichológiai és fizikai szövődményeket okoz kellemetlen tünetek formájában. Számos gyógyszer képes kezelni a különböző gombafajokat. Az oracsinó egyike azoknak - ez egy keresett szer, melyet sok dermatológus ajánl.

Összetétel, gyártási forma és ár

A kábítószert a JANSSEN-CILAG gyártja, Olaszországban, a híres Johnson érdekeltség irányítása alatt Johnson. A hatóanyag az itrakonazol.

Az orbisztot csak kétféle formában állítják elő:

 • 100 mg kapszula;
 • oldat 10 mg / ml.

Minden farmakológiai forma saját indikációkkal és ajánlott kezelési módokkal rendelkezik.

Az oldat szűk spektruma van - a gyártó létrehozta a szájüregi candidiasis terápiájához. Általánosságban elmondható, hogy a különböző eredetű immunhiányos állapotú emberek, például a HIV-fertőzés, ilyen segítségre szorulnak.

A bőrgyógyászatban az orbutinot gyakran kapszulák formájában használják. A cikkben továbbiakban a drogról szóló formáról beszélünk. Az ágens segédanyagai a propilénglikol, a szorbit és a sósav.

A gyógyszercsomagolás ára attól függ, hány kapszulát tartalmaz. A gyártás során a gyógyszert 4, 5, 6 és 14 tabletták buborékcsomagolásba csomagolják.

A 14 kapszula ára az orosz gyógyszertárakban körülbelül 3000 rubel, az ukrán - kezdve 1000 hrivnya.

A működés elve

Az itrakonazol - a gyógyszer fő összetevője negatívan befolyásolja az ergoszterin termelését, amely a gomba sejtjének fő építőanyaga, amely tömeges halálát okozza. A gyógyszer tulajdonsága, hogy a fertőzések szöveteiben - például a körömlemez vastagságában vagy a bőrben - felhalmozódik, fokozatosan tartós terápiás hatást kifejtve.

A termék intenzíven befolyásolja a következő gombákfajokat:

Az itraconazol, amely az emberi emésztőrendszerben található, könnyen behatol a szisztémás véráramba, és néhány órán belül eléri a fertőző ágensek által érintett helyeket. A bomlástermékei jól kiválasztódnak a testből a vesék és a belek között. Az Orungal terápiás hatását 2-4 hétig tervezték.

bizonyság

A gyógyszert az alábbi feltételek mellett ajánlott használni:

 • szisztémás gombás fertőzések;
 • nyálkahártyák, körmök és bőr candidiasis;
 • tinea;
 • microsporia;
 • pityriasis lichen.

A felsorolt ​​betegségek közül leggyakrabban onychomycosis, lábfungus és tusfű. A csontvelő megbetegszik ezekkel a patológiákkal, feltéve, hogy a kórokozót helyesen azonosítják és a hatóanyaggal kapcsolatos utasításokat betartják.

A körömgombákkal kapcsolatos utasítások

A kapszulákat napi egyszeri adagolással írják fel 2 hónapra 3 hónapig. Ezenkívül ajánlott a helyi antimikotikumok alkalmazása krém vagy kenőcs formájában, az onokomikózisos fókák rendszeres körömkezelésén alapulva, a hatás javítása céljából.

A kezelés lényege az Orungala fogadásának több egymást követő szünet tartása. A terápia időtartama függ a fertőzés felismeréséről a test egyes részein. Nézzük részletesebben a következő táblázatban.

Különleges utasítások

A kezelés során az orvosnak gondosan figyelemmel kell kísérnie, hogy a beteg teste hogyan reagál az itrakonazollal. Az a tény, hogy ez az anyag gyakran mellékhatásokkal jár, beleértve a létfontosságú rendszerek működését.

Gondosan, krónikus betegségben szenvedőknek szánt egy gyógyszert. Az itrakonazol hátrányosan befolyásolhatja a vérképző funkcióját, hogy megtörje a szív, a máj és a vese, mert az általános mérgezés a halálozás kockázatát.

A szövődmények elkerülése végett a páciens nem folytathat öngyógyítást. Csak egy orvos képes megfigyelni a helyzetet, reagálva a test időbeli változásaira, további laboratóriumi diagnosztikával és megfelelő intézkedések meghozatalával. Szükség esetén az Orungalot egy másik gombaellenes hatóanyaggal helyettesítik.

Kompatibilitás az alkohollal

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel

Az itrakonazol alig felszívódik a szisztémás véráramba, amikor a beteg egyidejűleg savkötő szereket - a gyomornedv savasságának szintjét befolyásoló gyógyszerek - kap. Használatuk 2 órával az orbinium alkalmazása előtt vagy után engedélyezett.

Néhány antibakteriális szerek - Inhibitorok CYP3A4 izoenzim, mint az eritromicin, klaritromicin és a ritonavir a biológiai hozzáférhetőség fokozására itrakonazol. Ez ahhoz vezethet, hogy jelentős mellékhatásokat, így figyelembe Orungal ellenjavallt velük.

Nem az itrakonazol kalciumcsatorna-blokkolókkal kombinálva, mivel növeli a gyógyszer mérgező hatását a májra és a vesére. Nemkívánatos a máj enzimek és potenciális induktoraik - fenobarbitál, izoniazid stb.

A májfunkció megsértése iránti kérelem

A terápia folyamatában fontos a májműködés monitorozása az ilyen mutatók diagnosztikáján keresztül: ASAT, ALAT, bilirubin stb. A gyógyszerfelvételt a normál kritériumok alapján kell gyakorolni. Ez a szabály elsősorban azokra az emberekre vonatkozik, akik krónikus betegségei vannak ebben a testben.

Abban az esetben, a klinikai megnyilvánulásai a hepatitis B (sötét vizelet, hasi fájdalom, hányinger és hányás) ki kell dobni a további fogadó Orungal és lépjen kapcsolatba az egészségügyi intézmények számára, hogy megfelelő orvosi ellátást.

A vesefunkció megsértése iránti kérelem

Óvatosan, a gyógyszer előírt, ha a beteg krónikus veseelégtelenségben szenved.

Hatásosság elhanyagolt körömgombával

A patkány eljárásának bármely szakaszában az orbika sikeresen kezeli az onokomikózist, ha a betegség kórokozóját pontosan meghatározzák és az ajánlott kezelési rendet figyelembe veszik, figyelembe véve az ellenjavallatokat. A gyógyszer ugyanolyan jól működik a folyamatos klasszikus felvétel és pulzus terápia mellett.

Ellenjavallatok, mellékhatások

A Orgyin használatára vonatkozó korlátozások listája a következő:

 • szívelégtelenség;
 • a hörgők és tüdők obstruktív patológiája;
 • májbetegség akut és krónikus fázisban;
 • terhesség, szoptatás;
 • gyermekek 12 éves korig;
 • egyéni intolerancia az itrakonazollal szemben.

Sok beteg jól tolerálja ezt a gyógyszert. Az Orungal-ban található megjegyzésekben azonban felsoroljuk a lehetséges mellékhatásokat, amelyeket a gyógyszer túlzott dózisa vagy a szervezetnek a hatóanyag egyedi reakciója okozhat. Felsoroljuk őket:

 • edematózus szindróma;
 • fejfájás;
 • emésztési problémák;
 • toxikus jellegű hepatitis;
 • menstruációs zavarok;
 • urticaria és egyéb allergiás megnyilvánulások.

Alkalmazás gyermekek számára, terhes, idősek ápolására

Annak ellenére, hogy a legtöbb esetben a Orcellát jól tolerálja a szervezet, 12 éves korig nem ajánlott gyógyszeres kezelést alkalmazni kis betegek számára.

A korlátozások befolyásolják azokat a nőket, akik jelenleg várják a babát vagy az újszülöttet táplálják. Az itrakonazol behatol a placenta gáton, és kiválasztódik az anyatejbe, ami kárt okoz a gyermeknek.

Ezen túlmenően, a szakértők azt állítják, hogy a betegek, akik kezelik Orungalom használt terápia során megbízható fogamzásgátló, hogy megakadályozzák, hogy a fogamzás, ezáltal megakadályozza a valószínűsége teratogén hatást a magzatra. Ha a terhesség, az a kérdés, megőrzése kell beszélni a kezelőorvosával.

Az idős orsóbél nem ellenjavallt, de célját egyénileg végzik, figyelembe véve a beteg egészségi állapotát.

Generics Orungala

Megértettük, hogy a szóban forgó gombaellenes szer nem vonatkozik az olcsó gyógyszerekre. Figyelembe véve, hogy a csomagok többsége szükséges lesz az onokomikózis leküzdésére, sok felhasználó úgy dönt, hogy nem a zsebük. Van-e alternatíva ebben az esetben?

Tekintettel arra, hogy egy olasz gyógyszerrel foglalkozunk, hazai helyettesítőit vagy generikus termékeit pontosan ugyanolyan összetételű kereséssel kereshetjük meg. Tekintsük őket a következő táblázatban.

A táblázatban felsorolt ​​gyógyszerek az Orungal generikumai, azaz ugyanazok a szerkezeti felépítésűek. Segítségükkel csökkentheti a kezelés költségeit, amelyek szükségesek a körömgombákhoz.

Analógok és áraik

A mycoticus fertőzésekkel való megbirkózás érdekében megtalálja az Orungal analógjait - hasonló hatásmechanizmusú gyógyszereket, de eltérő szerkezeti összetételűek.

Flukonazol. A készítmény kapszulák, tabletták és infúziós oldat formájában kapható. A hatóanyag flukonazol 50, 100 és 150 mg. A gyógyszert különféle típusú gomba által okozott fertőzések kezelésére írják fel. A költségek egy kapszula gyógyszer Oroszországban 180-220 rubel, Ukrajnában 77 hrivnya.

Fluzamed. A generikus Fluconazole és Orungal analógja. Készült kapszulák formájában szisztémás hatások a gombás mikroflóra. A készítmény hatóanyaga a 150 mg fluconazol. Egy kapszula csomag ára 140 rubel Oroszországban és 66 UAH Ukrajnában.

Ketokonazol. Tabletták, krémek és hüvelykúpok formájában állítják elő. A fő komponens a ketokonazol. A naponta 1-2 tablettát naponta 4-8 héten át folyamatos terápia formájában írják fel, az onokomikózis súlyosságától függően. A csomagolás 10 tablettát 162 rubel Oroszországban és 28 hrivnya Ukrajnában.

ESTEZIFIN. Gombaellenes szer, amelyet naftifin-hidroklorid alapján hoztak létre. Külső használatra spray és szuszpenzió formájában kapható. Nincs rendszerszintű hatása, mivel helyileg a fertőzés középpontjában működik, ezért kompatibilis a szájon át a Orgyinnal. Költség Estesifin Oroszországban 400 rubel, Ukrajnában - 110 hrivnya.

Az alábbi gyógyszerek közül melyik közül választhat - az orvos a gomba típusától, az ellenjavallatoktól és a beteg egészségi állapotától függ.

Vélemények

Pozitív a pozitív visszajelzés az egészségügyi szakemberek körében az orbinekről is. A gyógyszert dermatológiában értékelik, mivel igen hatékony a gombás betegségek elleni küzdelemben. A gyógymód sikeresen alkalmazható mind a gyógyító, mind a megelőző cél érdekében - mindkét feladat esetében biztos lehet benne, hogy megbirkózik.

A CIKK A SZUBEBBEN - betegségek, gomba.

Orconi vélemény

Latin név: Orbinális. Gyártó: Janssen-Cilag (Olaszország), Janssen Pharmaceutica (Belgium).

Tanácsok és ajánlások a nőgyógyászok a kábítószer-használat.

HatóanyagItrakonazol

Orkózis orvos észrevételei

Orungal

Orkónium - az eredeti gyógyszerkészítmény, az itrakonazolok közül az első, rendkívül hatékony szintetikus antimikotikus széles spektrumú.

A gyógyszerhatás mechanizmusa a gombás enzimek gátlása, ami a sejtfal kialakulásának megváltozásához vezet. A hatás spektruma a Candida, kriptokok, epidermofiták, trichofiták, aspergillák, histoplazma és mások.

Orungal ajánlott vaginális candidiasis, lábgombásodás, gombás keratitis, onychomycosis, pityriasis versicolor, candidiasis, orális, szisztémás gombás fertőzések (aspergillosis, candidiasis, cryptococcosis, histoplasmosis, sporotrichosis, chromomycosis, paracoccidioidomycosis, blastomycosis).

Az érelmeszesedés kapszulákban, orális adagolásra alkalmas.

Orungal ajánlott nőgyógyászati ​​a komplex terápia az akut, visszatérő vulvovaginális candidiasis, egy hatékony antimikotikumok, ami gyorsítja a terápia akut eljárást és csökkentheti a visszaesések krónikus, jól tolerálható. A kezelés időtartama, az adagolás gyakoriságának kell az orvos határozza meg külön-külön.

A mínuszok közül az analógokhoz képest indokolatlanul magas árat tudok rámutatni.

Áttekintés a tapogatózással kapcsolatos tapasztalataimról

Comments

A kandinorm kezelést jobban kedveltem, mint más módszereket. Bee csak az első alkalommal, már a második cső különleges égő érzés nem volt. Talán minden attól függ, hogy mennyire elhanyagolt. Egyszer rájöttem, hogy a toll ismét elindult a gyógyszertárhoz. Azt tanácsoltam nekem, hogy ez a gél. Nem számít, mennyire abszurd ez a hang, de ez a kezelés a tompán valóban öröm, bevezetett előtt lefekvés gél, és nem hassle. És ami a legfontosabb, három nap alatt minden tényleg eléri.

Nekem valahogy volt tapasztalat a kandinorm gél használata a toll. Segített a gél gyorsan és hatékonyan megbirkózni a betegséggel. Elégedett vagyok a kezeléssel, most már csak akkor fogom használni, ha úgy érzem, hogy a toll támad. A türelem tünetei nagyon kellemetlenek, ezért nekem ez a lehetőség, mint egy candinorm, csak mentés.

Jelent. minden bizonnyal nem olcsó, de amikor candidiasisban elhasználódtam, megértettem, hogy ez a költségek vagy állványok.

Segítettem Kandinormnak is, bár sok dolgot kipróbáltam az életemben. Az eszköz valóban gyorsan, megbízhatóan működik, alkalmazható

Lányok, Kandinorm 100% -ban dolgozik. Én magam használom, amikor látom a választást a bugyámon. És a férjem kénytelen lesz velem kezelni, különféle szexekkel állunk rendelkezésünkre, ezért megpróbálom megbizonyosodni arról, hogy mindketten egészségesek vagyunk. Az áldásos kezelés gyorsan halad, és az eredmény mindig örömet okoz.

Korábban csak a tabletták ivott szájjal. Kétségtelen, hogy gyorsan segítenek. De az egyik dolog rossz - a tabletták rossz hatással vannak az egész rendszerre. Elkezdtem problémákat, meg kellett keresni a tabletták helyettesítőjét. Átállt a helyi alapokra. Candinorm néhányszor próbáltam. Általában ez segít. És a kezelés ideje nem nagy - csak 3 nap.

Megpróbáltam, de valahogy hosszú ideig inni kellett. Szóval nem mondtam újra. Nem akarnak sokáig kínozni ekkel, különösen akkor, ha van egy gyors megoldás.

Mint kiderült, ez lehet egy cadinorm az első trimeszterben. Általában ez a legveszélyesebb időszak, és egyáltalán nincs sok gyógyszer.

A csomagban három cső van az introvaginális gélen. A cső belsejében lévő éjszakára van szükség. És a csomagban még van egy nagyobb cső - az intim higiéniára. Ez a zuhanyzóban van, hogy járnia kell. Mint a szerző a téma szerint - nagyon jó kezelésére férfiak. Én is örömmel mosakodnak, amikor karantén van. A tabletták most nem inni. Azt mondja: miért van a tabletta, ha van egy gél.

főleg tabletták általában nkai jobb ebben az időben nem alkalmazható!

A férjem is szereti az anális szexet, de közvetlenül az anális szex után megváltoztatja az óvszert. Ha szopás vagy kuni, akkor tiszta szopás, anélkül, hogy ezt követően hüvelyi szex. Korábban is nem volt megvilágosodott ebben a tekintetben, és a tollal sem volt része. És a férjét kínozták. Most pedig bölcsebb lett és a férje megvilágosodott (egészségre kárhoztatva) és elfogadta a filozófiámat.) De pozitív tapasztalatom van a candidológiáról is. A kezelt tengerész a tengeren (nem tudom, miért jelent meg). De 3 nap telt el, és az ünnep nem rontotta el)

Nos, az anális után egyértelmű, de szopást, itt és kunit? felvilágosít

Elnézést kérek, valahogy minden kéz nem érte el a fórumot. Az élesztőgombák a szájüregben is élnek, a szexuális formájukban a lekgo visszaadja a nemi szerveket. Nos, ha a környezet megengedi vagy a mentesség esik, gyorsan elszaporodnak - és szétrombolják, ismét hello!

igaza van. úgyhogy legalább a szájüreget meg kell tisztítani az eset előtt, de ez nem mindig lehetséges, különösen befejezetlen körülmények között.

Azt tanácsolom a barátnőinek, hogy az értékelés még mindig mindenki számára jó.

És egyszerűbb módja volt a kezelésnek, az epigen permetezést használtam, és most profilaxisra használom. Mellesleg a lányok, ha hajlamosak erre a betegségre, érdemes egy epigenet magával vinni pihenésre. Mindig ezt teszem.

Epigenes próbáltam, egyáltalán nem ((((Csak a pénzt. Aztán tisztelték a készítmény, és rájött, hogy nincs semmi a készítményben, hogy segítse a szájpenész.

Lásd még

A szájpenész (gyógyszer ismert vaginális candidiasis) az egyik leggyakoribb diagnózisok járó zhenschinam.Opredelim terhes, mi ez a betegség, és miért van kakovoproduktivnoe kezelés a terhesség alatt. Tehát, rigó (candidiasis) - etoinfektsiya nyálkahártyát.

Mlyn ((((Szerintem Che fáj? Fogást, mint a jobb, és Chrudim fáj. Ma felkeltem reggel, nézek, és ez az Chrudim valami rózsaszín rózsaszín és pehely (((((((((( (na jó, a nyertes megerősítette a feltételezések (((szégyen (((ter kezel.. én elintézem Candide magát, és.

A francba valami rémület. kínoztam kínoztam. Valamikor a 7. héten jelent meg. Megkérdeztem az orvosomat, azt mondta Pimafutsinának, hogy próbálja meg. A férfi fluokosztát ivott. És tegnap mindent újra folytatódott: ((Most olvasd el az interneten, sokan panaszkodnak.

A terhesség alatt a szájpenész vagy candidiasis a hüvely, mint a másik neve ennek a betegség hozza, néha igazi szenvedés a nők, bár néhány terhes nők tudják, hogy valami baj van csak megfelelően a vizsgálati eredményekről. Tünet türelmetlen.

hétfőn elment a következő ellenőrzésre. általában minden rendben van, azt mondtam, hogy csak tovább tartsam. találta a tollat. regisztrált gyertyák "terzhanin" 10 nap, olvasható. mint egy kellemes kis. konzultált egy másik orvossal (időben megkapta.

Lányok, los a kérdésre. Remélem, nem én vagyok az egyetlen. átkozott, még nem gyógyították a mocsokot. a születésig csak néhány nap van, és mindannyian szenvedünk. Próbált már és polinzhinaks, r-r tetraborát, klotrimazol. ez még mindig tonna (nos, én vagyok.

Olyan volt ez így: 8 hónapos lány, megjelent a nyelv fehér lapján. A vezetővel ez nem így volt, a maszkot az orvoshoz húzta. Az orvos - dysbacteriosis, átadja az elemzést. Ha! Így hát csapkodtunk a csapaton. Határozottan kételkedtem ebben.

A lányok, akiknek a gesztenye a terhesség alatt segített a golyó ellen? és aztán nem tudok írni, kezdtem olyan fájdalmat érezni, mintha a méh nyakán, az egész interneten kavarogtattam volna, és levonták volna, hogy ez a méhnyak helyreállítása.

Nos, amikor az én kislány sírni kezdett, láttam egy tollat ​​a szájában! Kezdtem kezelni, most már a mellbimbókon is. (Szoptatok.) Valószínűleg az az oka, hogy elmúlt.

Lányok! Nem tudom, mit kezdjen vele? A Pimafucin sokáig nem segít. Az orvos azt mondta, hogy kamilla, de nem mondta, hogyan. Szerezd meg? Milyen arányban és milyen segítséget nyújt, vagy csak eltávolítja a tüneteket, mert azt szeretné.

Értékelések a Orungal

Termék: Kapszula, oldat

Valeriya (Semleges értékelés)

A mínuszok meghaladják az előnyöket

Plusz: Ez a megoldás nagyon jól működik a körömön lévő gomba ellen, amelyet szükségszerűen időben kell kezelni, különben csak rosszabb lesz. Hátrányok: Nagyon erős mellékhatások. A méhbetegség súlyos kiegészítő terhelést jelent a májban, ennek következtében szédülés, hányinger, hányás okozható. Úgy tűnik számomra, hogy ez túl magas ár az egészséges toenails számára. Hála Istennek, a mi korunkban elegendő más eszköz áll rendelkezésre a gomba elleni küzdelemhez. Miután felhagyott Orgyinnal, az egészsége gyorsan visszatért a normális állapotba. Ha még mindig inni akarsz, akkor ne felejtsd el, hogy a gyógyszer minden másért drága.

Oksana (pozitív visszajelzés)

A kezelés drága, de érdemes

Nemrég befejezett kezelés a gomba a lábamon. Nos, bár rohantál, bár nem tudtam azonnal megérteni, hogy mi folyik a lábamon, amíg a viszketés nagyon erős lesz, és a sárgaság a lábamon elindult. Pánikba esett, és a dermatológushoz fordult. Az előírt kezelés az orsóbél és a Nizorala kívülről állt. Nem tudom, hogyan segíthetek másoknak, de valamivel több mint egy hónapja volt a rendszeres napi fogadással. És ez csak a kezdeti szakasz volt! Az orvos csalt meg egy kicsit, azt mondta, hogy egy pár hétig semmi sem fog történni, de valahogy a kezelés késik egy kicsit. Bár jó, bár nem tartott tovább, mert ez a gyógyszer sokat költ.

Rita (pozitív visszajelzés)

Nagyon drága, de nagyon hatékony!

Két évig a testem próbált megbirkózni egy gombával, amely mint egy kaméleon rejtőzik, majd ismét megjelenik, de csak egy másik helyen. A kábítószereket nem kipróbálták, az orvost minden alkalommal kinevezték vagy új kinevezték. A bőrgyógyászom legutóbbi látogatása három hónapig Orcellin volt. A gyógyszer elsõ hete nagyon hányt, nem volt hányás. Aztán élesen kellemetlen tünetek mentek el. A kezelés második hetében általában jó volt. És a harmadik erős szédüléssel. De elmondom neked, még a testem rosszul reagál a legtöbb drogra. De a legfontosabb eredmény az eredmény. Három hónapig a fájdalom és a nyom nem marad.

Tanya (pozitív visszajelzés)

Orcsinát egy nőgyógyász írta fel számomra, mint egy tusolás kezelésére. Nem fogom elmondani neked, hogy milyen tele van és hogyan derítik ki, csak mondja meg, hogy ha ez a betegséged van, akkor alaposan és nem felületesen kell kezelni. Csak a tünetek nyugodtak le, sokan azonnal eldobják, és ennek következtében újra megjelenik a tőr. Orsónia, a férjével kezeltük, mert gyermekeket akarunk, és rendszeres tollal egyszerűen lehetetlen. Az orvos írta nekem a ciklusokra vonatkozó utasításokat rólam és a férjedről, mindez nagyon hosszú és drága. És még a mellékhatások, a gyógyszer. Hányinger és fájdalom az alsó hasban követett minket mindkettőnk, de befejeztük a ciklust és reméljük, az elemzések nagyon jók voltak, és később az álmaink valóra válnak.

Elena (Semleges értékelés)

Csak egy válás a pénzért, a kábítószer analóg, közel 10-szer olcsóbb

Az orvostudományban nem értem, az orvos azt írta a körömgombából, és most vettem és ivtam, ahogy nevezték ki. A gomba megszabadult 1-szer, mellékhatások voltak kevés - először egy kicsit hányinger és beteg gyomor, de aztán elhaladt. De csak a közelmúltban megtudtam, hogy az Orungal, amelynek csomagolása 2700 rubelbe kerül, teljesen analóg - az itrakonazol 305 rubel. A dózis megegyezik, a kapszulák ugyanazok, szóval most kegyetlenül megtévesztek.

Vasilisa (semleges csúcs)

A második alkalommal nem fogom elvenni

A közelmúltban nyelőcső-candidiasisokkal kezelte őket, a benyomás ellentmondásos. Kellemes volt a jó íz a megoldás (édes, illata a cseresznye, nincs keserű íze), és az a tény, hogy én gyógyultam. De nem ez volt az ígéret, egy hét és 2 hét múlva, mert amit kellett fröcsköl (tönkretette, mert egy üveg ára körülbelül 4000 rubelt), a második csomag a gyógyszer, hanem szenved mellékhatások elkezdett jobbra a második héten. Orkóni vadon mérgező a májra. Megvan az egészséges, mégis láttam Kars, hogy biztosan megvédje őt, de még a közepén a 2 hetes volt egy máj viszketés és elkezdtem megsárgul a szemét. Az epe stagnálásának következtében más problémák jelentek meg, mint például émelygés, étvágytalanság, laza széklet és súlyos hasi fájdalom. Annyi pénz miatt gyorsabban és biztonságosabbá teheti a gyógyszert, így a második alkalommal biztosan nem fogom felvenni.

Orungal - Vélemények

Orgulin utasítás

Orungal tárgya gombaellenes gyógyszerek és egy származéka triazol. Nemzetközi nevén - itrakonazol. Itrakonazol mutat aktivitást dermatophytes (Epidermophyton floccosum, Microsporum, Trichophyton), élesztő-szerű és élesztőgombák (Geotrichum spp., Trichsporon spp., Pityrosporumspp., Cryptococcus neoformans, Candida krusei, Candida spp., Candida glabrata, Candida albicans), valamint egyéb köztük a gombák. A gombák sejtmembrán tartalmaz ergoszterin - lényeges komponense támogatja az élet a sejt, tehát a gomba. Az itrakonazol megzavarja az ergoszterol szintézisét, és ez képviseli a gombaellenes hatóanyag.

Az Orungal kapszula kapszulákból áll (kobalt - zselatin, azorubin, indigotin, titán-dioxid) kék átlátszatlan kupakból és rózsaszín átlátszó testből. A segédanyagok makrogol, hipromellóz, szacharóz. A kapszula súlya 100 mg.

A kapszulákat étkezés után szájon át kell bevenni. Az adagolást orvos írja le a diagnózis eredményétől függően (a gyógyszertárakban az orvosi rendelvény nélkül).

Használati utasítások

Az Orungal utasításai szerint a gyógyszert a kórokozók által okozott gombás fertőzések kezelésére használják.

 • gombás keratitis;
 • ótvar;
 • onychomycosisban;
 • mély viszcerális candidiasis;
 • pityriasis lichen;
 • Candidomycosis (valamint vulvovaginalis candidiasis), amely a nyálkahártyát és a bőrt érintette;
 • szisztémás mikózis: sporotrichosis, histoplasmosis, paracoccidioidomycosis, szisztémás candidiasis és aspergillosis, blastomycosis, cryptococcosis (és kriptokokkovyymeningit).

Ellenjavallatok

 • a triazolam és a midazolam együttes alkalmazásával;
 • ergot alkaloidákkal (metilergometrinnel és ergotaminnal, ergometrinnel, dihidroergotaminnal) való egyidejű vétel;
 • míg a fogadó egy metabolizálható készítmények bevonásával CYP3A4 enzimet és a levometadon, szertindol, pimozid, kinidin, dofetilid, ciszaprid, mizolasztin, asztemizol, terfenadin, HMG-CoA reduktáz inhibitorok (lovasztatin, szimvasztatin).

Óvatosan kell alkalmazni Orkóniát:

 • a máj cirrhózisa;
 • veseelégtelenség;
 • szívelégtelenség;
 • túlérzékenység az azolokra;
 • gyermekek és idősek számára.

Mellékhatások

Emésztőrendszer: csökkent étvágy, székrekedés, hányinger, hányás, hasi fájdalom, hepatitis.

A központi és a perifériás idegrendszer: szédülés, fejfájás, perifériás neuropátia.

Cardiovascularis rendszer: ödéma, tüdőödéma, pangásos szívelégtelenség.

Allergiás reakciók: bőrkiütés, viszkető bőr, Stevens-Johnson-szindróma, urticaria, anafilaktoid és anafilaxiás reakciók, angioödéma.

Bőrgyógyászati ​​reakciók: egyénileg - fényérzékenység, alopecia.

Egyéb: hypokalaemia, menstruációs ciklus rendellenességek.

Vélemények a (z) Orungal

Néhány vélemény Orcelláról:

 • Elena: végigmentem a láb körömgomba kezelésének eljárását. A szájon át 2 kapszulán, orálisan és exoderilen alkalmazott napi kétszeri felhasználásra szánt orsónál. A lábakat előmelegítettük szódával, folyékony szappannal és forró vízzel. Három tanfolyamot vettem három hétig. Hetek, mentes az Orungala bevételétől - a második, a harmadik, a negyedik, a hatodik, a hetedik. A harmadik út után a betegség teljesen és teljesen eltűnt.
 • Dima: Soha többé nem fogok orvoshoz menni. Bolondos volt, és ínycsiklandoztak. Ennek következtében folyamatosan betegnek éreztem magam, és a máj nagyon beteg volt. Röviden összefogtam mindent, és a varázslóhoz fordultam. Készített nekem a kenőcsöket, amelyeket eddig használtam.
 • Valera: A szögöm gombájával orrgázzal kezeltem. Kezdetben, mint például, segített, de a betegség újra kialakult. Az orbita már nem fogadható el.

nyalánkság

 • a pozitív visszacsatolás nagyobb, mint negatív;
 • ha helyesen vagy más intézkedésekkel (kábítószerek, eljárások) együtt használják, leggyakrabban olyan betegségekre irányulnak, amelyek kezelését orvos írta;
 • a halálos kimenetelű túladagolás nem ismert;

ellenérvek

 • drága gyógyszer;
 • sok ellenjavallat, néhány közülük súlyos lehet (májbetegség). Ez magában foglalja azt a tényt is, hogy a gyógyszer használata csak előre történik;
 • azt mutatja, nem minden (pl gyerekek, csak kivételes esetekben), az értékesítés szigorúan receptre, illetve szükség van egyéb gyógyszert gombás betegségek.

Teljes benyomás

Az orbóni olyan rendes gyógyszerkészítmény, amely nem rendelkezik természetfeletti képességekkel. A befogadás szóban történik, mivel közvetlen veszélyt jelent az emésztőrendszerre vagy egyes szerveire gyakorolt ​​negatív hatásokkal szemben. Hasonlóképpen, sok más, orálisan alkalmazott gyógyszert is mondhatunk. A gombás betegségek azonban számos gombás betegségben segítenek, az orvosok általánosságban pozitívan reagálnak rá.

Orungal

Az orcinek (nemzetközileg nem ismert név - itrakonazol) a szisztémás (nem helyi) alkalmazásra szánt gombaellenes szerek csoportjába tartozik. Nem titok, hogy a századfordulón a gombafertőzések előfordulása lavina lett.

Ez nem utolsósorban az antibiotikumok visszaéléséből fakad, ami sérti a belső és külső mikroflóra egyensúlyát, ami optimális környezetet teremt a gombás fertőzésekhez. Ezért a pozitív visszacsatolás a betegek körében Orsulinról nem ritkán jelentkezik: a gyógyszer hatékony és releváns, mint korábban soha.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy az orvosok miért neveznek Orgaszt, ideértve a gyógyszertárak használatára vonatkozó utasításokat, analógokat és árakat. REKOMÁNYOK azokról az emberekről, akik már használtak Origliát, olvashatóak a megjegyzésekben.

Összetétel és kibocsátás formája

Orungala dózisformák keményzselatin kapszulák és orális adagolásra alkalmas oldat.

 • Az Orbin hatóanyaga az itrakonazol, az azole csoporthoz tartozó szintetikus gyógyszer.

Klinikai-farmakológiai csoport: gombaellenes szer.

Miért nevezték ki az Orungalot?

A kapszulák formájában kapható orsínt a gombafertőzésekre írják fel, amit egy érzékeny gombás mikroflóra okoz:

 1. candidiasis;
 2. Többszínű zuzmó;
 3. microsporia;
 4. sporotrichózis;
 5. sportoló;
 6. Mycosis szemek;
 7. aspergillosis;
 8. hisztoplazmózis;
 9. tinea;
 10. onychomycosisban;
 11. szaruhártya;
 12. kríptokokkózis;
 13. paracoccidioidomycosis;
 14. Az immunhiányos nyelőcső kandíliaiája.

Orkónium belsőleges oldat formájában:

 1. A mycosis megelőzése csontvelő-transzplantáció után, valamint rákos betegeknél;
 2. A nyelőcső kandidiasis immunhiányos állapotokban.

A gyógyszer adagját, a kezelés időtartamát az orvos határozza meg a betegségtől függően.

Farmakológiai hatás

Az orbinkus egy gombaölő készítmény az azolcsoport szintetikus eredetéből. A hatása a CYP 450 legfontosabb enzim gátlásából áll. Ennek eredményeképpen megszűnik a gomba sejtfalának fő szerkezeti komponense (ergoszterol) kialakulása.
Az itrakonazol (Orungala hatóanyaga) élesztőszerű, dermatophyták, penészgombák és élesztőgombák ellen aktív. A gyógyszer fungisztatikus és fungicid hatású.

Használati utasítások

A kapszulákat étkezés után azonnal, rágás nélkül, egészben és kis mennyiségű vízzel kell bevenni. Az Orungala adagolására vonatkozó utasítások és a bőr és a nyálkahártyák különböző gombafertőzéseinek kezelésének időtartamát az alábbiakban mutatjuk be:

 • A vulvovaginalis candidiasis 1 Orungala kapszulával kezeljük naponta kétszer naponta vagy 1 kapszulát naponta egyszer három napig.
 • A pityriasis miatt a lishae 200 mg hatóanyagot tartalmaz 1 alkalommal naponta 1 hétig.
 • A kezek és a lábak gombás sérüléseivel 2 kapszulát naponta kétszer 200 mg-ot vagy egy tablettát adnak naponta egyszer egy hónapra.
 • Gomba keratitis - 200 mg naponta egyszer 21 napig. A terápia időtartama a betegség klinikai képének alapján történik.
 • Orális candidiasis esetén vegyen be 1 kapszulát naponta egyszer 2 hétig.

Az onokomikózis és a szisztémás gombás fertőzések esetében az adagolási rendet az orvos külön-külön választja ki minden beteg számára.

Megtalálták az esküdött ellenséges gombás körmöket! A körmöket 3 napon belül megtisztítják! Vedd el.

Milyen gyorsan normalizálják az artériás nyomást 40 év után? A recept egyszerű, írja le.

Belefáradt a nyálkahártyákba? Van kiút! Néhány napon belül gyógyítható otthon, szükség van rá.

A férgek jelenléte azt mondja, hogy az SMELL a szájról van! Naponta egyszer, csepp vizet inni.

Ellenjavallatok

Ilyen esetekben ne alkalmazza a kábítószert:

 1. A midazolam (orálisan) vagy a triazolám egyidejű alkalmazása;
 2. Túlérzékenység a készítményben megjelenő bármely összetevőre.
 3. A egyidejű használatát ergot alkaloidok (dihidroergotamin, ergometrin, ergotamin vagy metilergometrina);
 4. Egyidejű kezelés HMG-CoA-reduktáz metabolizálható bevonásával CYP3A4 enzim (például lovasztatin és szimvasztatin);
 5. A CYP3A4 enzim részvételével metabolizálódó és emelkedő gyógyszerek egyidejű alkalmazása
 6. QT-intervallum (például, mizolasztin, asztemizol, ciszaprid, pimozid, kinidin, szertindol, dofetilid, levometadon, terfenadin).

Az orájkot óvatosan adják be a következő állapotokban / állapotokban:

 1. Krónikus vese- és szívelégtelenség;
 2. A máj cirrózisa;
 3. Gyermekek és idősek;
 4. Túlérzékenység az azolcsoport egyéb gyógyszereire.

Mellékhatások

Az Orungal alkalmazása során ilyen mellékhatások alakulhatnak ki:

 • Idegrendszer: perifériás neuropátia, szédülés, fejfájás;
 • Cardiovascularis rendszer: tüdőödéma, pangásos szívelégtelenség, ödéma;
 • Allergiás reakciók: egyes esetekben - Stevens-Johnson szindróma, pruritus, urticaria, csalánkiütés, angioödéma, anafilaxiás reakciókat és anafilaxiás;
 • Bőrgyógyászati ​​reakciók: rendkívül ritka esetekben - fényérzékenység, alopecia;
 • Emésztőrendszer: hasi fájdalom, diszpepszia (például hányinger, hányás, hasmenés, székrekedés, étvágytalanság), hepatitis, átmeneti emelkedése a máj enzimek a vérplazmában; Nagyon ritka esetekben - súlyos toxikus májkárosodás (beleértve akut májelégtelenség halálos kimenetelű);
 • Egyéb: hipokalémia, menstruációs ciklus rendellenességek.

A túladagolás tünetei: az Orungal túladagolására vonatkozó adatok korlátozottak. Lehetséges a mellékhatások súlyosságának növelése.

Orgáris analógok

By hatóanyag Orungal analógok azok gyógyszerek: Irunine, Itrazol, itrakonazol, Kanditral, Mikonihol, Orungamin, Örün, Rumikoz, Teknazol.

Az Orbinális kapszulák átlagos ára a gyógyszertárakban (Moszkva) 2 700 rubel.

Orungal

analógok

Az átlagár online *: 3040 р.

Használati utasítások

A nyálkahártya áttetsző rózsaszín-kék színű kapszulák formájában jön létre. A kapszulákat egy buborékcsomagolásban és egy kartondobozba csomagolják, 4-től 14 darabig egy csomagban.

Összetevők: itrakonazol, hipromellóz, szacharóz, makrogol 20000, zselatin, festékek

Az itol-csoport szintetikus eredetű antimikotikum-itrakonazol jól működik a legtöbb dermatophytes, élesztő és penészgomba ellen. Megállítja a gomba sejtmembránjának komponenseinek szintézisét, ezzel megsemmisíti.

Ami az Orunis által előírt:

Fontos megjegyezni, hogy a bőr és a köröm gombáját először helyi gyógyszerekkel kell kezelni. Az orvos előírja a tablettákat, amikor a gomba egy elhanyagolt formába került.

A körömgombák esetében 3 hetes, 3 héten át tartó szünetet tartanak. Természetesen a helyi készítményt (cseppeket vagy kenőcsöt) is használnia kell. A helyi gyógyszerrel való kezelés addig tart, amíg az egészséges köröm nő.

A szisztémás mikózisok kezelésének ideje 2 hónap és 1 év közötti, ambuláns megfigyelés és elemzés szükséges.

Ellenjavallatok

A közvetlen ellenjavallatok túlérzékenyek az itrakonazollal vagy a gyógyszer egyéb összetevőivel szemben.

Óvatosan kell eljárni a vese- vagy májfunkció, valamint a szívelégtelenség megsértése esetén.

Figyelmet kell fordítani a gyermekekre és idős betegekre.

Mint bármely szisztémás antimikotikum, a orongal tilos a terhes és szoptató nők számára. Továbbá, nem kell a fogamzásgátló tervet tervezni Orgének kezelésére.

Ha a laktációs időszakban szükséges kijelölni, akkor döntenie kell az orvossal a szoptatás időtartamáról.

Tilos egyidejűleg:

 • asztemizol
 • kalciumcsatorna-blokkolók
 • dihidroergotamin
 • dofetiliddel
 • levo
 • lovasztatin
 • metilergometrin
 • midazolam
 • mizolastin
 • pimozid
 • szertindol
 • simvastatin
 • terfenadin
 • triazolam
 • kinidin
 • ciszaprid
 • ergometrin
 • ergotamin

Mellékhatások

 • Emésztőrendszer: émelygés, hányás, székrekedés, hasmenés, csökkent étvágy, hasi fájdalom, hepatitis.
 • Idegrendszer: fejfájás, szédülés.
 • Bőrirritáció: viszketés, bőrkiütés, csalánkiütés, ödéma, anafilaxiás reakció. Ritka esetekben - alopecia, fokozott bőrérzékelés a fényre.
 • Cardiovascularis rendszer: ödéma, pangásos szívelégtelenség és tüdőödéma.
 • Egyéb: a menstruációs rendellenességek, a hypokalaemia.

más

A túladagolás esete Orgonista. Ha véletlenszerűen véletlenszerűen olyan gyógyszeradagot kap, amely meghaladja a normát, javasoljuk, hogy mossa le a gyomrot.

Felhasználhatósági időtartam - 3 év. Tartsa távol a gyerekektől, 15 és 30 Celsius fok közötti hőmérsékleten. Vényköteles.

Vélemények

(Hagyja visszajelzését a megjegyzésekben)

[Su_quote cite = »Tatiana, Habarovszk"] I felírt Orungal élesztőből, mert más tabletták nem segítenek. Napi 3 napos pirulát, és minden, mint egy kéz eltávolítása. Kár, hogy az eladás csak 14 tabletta volt, volt egy raktár. Isten engedje, hogy többé ne jöhessenek hozzá. [/ su_quote]

[su_quote cite = "Anonymous user"] Kezdetben mentem egy poliklinikára a lakóhelyén, a terapeutaig. Nyilkos időszakos hasi fájdalmak, gázok, stb., Nem fogok felsorolni mindent. A helyi terapeuta nem talált semmit, az endokrinológushoz küldött, azt tanácsolta, hogy egyenesen enni, és ez az.

Egy idő után a tünetek fokozódtak, el kellett mennem egy fizetett klinikára. Nagyon hozzáértő orvos voltam, sok tesztem volt, diagnosztizáltam a "belek candidiát", és azt tanácsoltam, hogy díszes kezeléssel kezeljem. A kezelés valamivel kevesebb mint fél évig tartott, megszakításokkal, egy bizonyos rendszer szerint, most nem emlékszem mindent. A tabletták biztosan nem olcsóak, de jobb, ha egyszer kiszabadítanak, mint szenvedni egész életükben.

Így egy kicsit kevesebb, mint egy hónapja az utolsó vizsgálat, minden rendben van. És a tünetek eltűntek körülbelül egy hónappal azután, hogy elkezdte szedni a tablettákat.

Általában mindenkinek ajánlom az illetékes szakemberekhez fordulni, az egészség drágább. [/ su_quote]

* - Az értékesítés során az eladók átlagértéke nem nyilvános ajánlat

1 megjegyzés

Jó estét, mindenki. Én már régóta rendszeresen fogadja Orungal, van egy krónikus lábgomba bőr és a köröm, nem egyszer kezelt, hanem azért, mert Nem tudom tartani a teljes kezelést cipőt gombából, lábgombásodás folyamatosan visszatér (((Hogyan kezeljük, állapot jelentősen javult, de a pass hat hónap - egy év és újra, viszket és pehely, és a köröm egy minden összeomlott Orungal alapok hatékonyan kezelni őket már szer 3, az biztos. de drága, én elfogadom 1 kapszula egy hónapon belül, hogy megszabaduljon a gomba, így vásárolni csak 2 csomag jön ki 5000 valóban veri a zsebemben, akkor is, ha a kezelendő 1 alkalommal évente. Mivel a gyógyszertár azt mondta van egy analóg Orungamin a 2 + 1-es részvények esetében a Pt Hb nyereséges, úgy döntött, hogy próbálja ki, és nem volt csalódott is segített megszabadulni a fájó, nincs mellékhatása, ha figyelembe mind a gyógyszer nem érzi az árkülönbözet ​​és természetesen elégedett a jelenléte a hatás!

Hagyd visszajelzésedet a drogról Válasz visszavonása

Legnépszerűbb:

A doktor konzultáció ingyenes.

Piszkos trükk nélkül. Csak hagyd a kérdésedet a megjegyzésekben, és a szakértő válaszol rá.

A teljes listát (több mint 150 db) az árak rendszeresen frissítik.

Jelölje meg a gomba fénykép szerint

Mikor megy orvoshoz? Javasoljuk, hogy megtanulják, hogy a körömgomba hogyan néz különböző fázisokban.

Tudok gyógyítani 1 napra? A fertőzések, az átviteli útvonalak, a kábítószerek elkerülése.

Tudok gyógyítani 1 napra? A fertőzések, az átviteli útvonalak, a kábítószerek elkerülése.

Hogyan lehet eltávolítani a szemölcsöket?

Gyermekek szemölcsök, papillómák és condylomák a felnőtteknél, mi veszélyes otthoni eltávolításra?

Szenvedés a nők körében

A szúrás vagy a hüvelyi candidiasis nem minden második nő tudta.

Dermatitis: fotó és leírás

Lehetséges, hogy a bőrön lévő folt egyáltalán nem gombás. Hasonlítsa össze a fotót, hogy biztos legyen benne.

Ha van jellegzetes kiütés, akkor orvoshoz kell fordulnia, vagy legalább egy gyógyszertárba.

A cukorbetegség a férfiakban

Az emberiség erős feleinek képviselői valamilyen oknál fogva úgy vélik, hogy a tőr a nők előjoga, de nem az.

Mint egy gomba kezelése

A különböző típusú gombáknak szánt gyógyszerek listája. Kenőcsök, krémek, lakkok, kúpok, tabletták - összehasonlítások, felülvizsgálatok, költségek.

Teszt az orvosoknak

Ellenőrizze a bőrgyógyászat tudását, ha szakértő vagy diák vagy.

Orcsin - mondd nem a gomba!

Orkusz egy gombából kapszulákban

A gombás betegségek gyakori orvosi probléma. A mycosis gyulladása befolyásolja a nyálkahártyákat és a bőrt, kellemetlen következményekhez vezet, jelentősen rontja az életminőséget. A farmakológia aktívan részt vesz olyan új gyógyszerek kifejlesztésében, amelyek kompetensen és gyorsan küzdenek a különböző típusú gombákkal. A keresettek közül - Orgulis a gombából, szakemberek által ajánlott, a mycosis által okozott betegségek kezelésére.

A cselekvési mechanizmus

Az orbózis egy jól ismert és bizonyított gyógyszer, melynek célja a gombás kórokozók és kolóniák elleni küzdelem. A működési elv a fő hatóanyag - itrakonazol tulajdonságaira épül. Meggátolja az ergoszterin szintézisét, amely fontos szerepet játszik a mycotikus kolónia intercelluláris membránjaiban. Ez nagyszámú só és hidrogén bejutását eredményezi a sejtben, és elősegíti a gomba gyors halálát a növekedés bármely szakaszában.

A gyógyszer jó hatással van bizonyos típusú kórokozókra:

A hatóanyag komponensei gyorsan felszívódnak a vérbe, beléptetve a mycosis sérült szövetébe. Az itrakonazol jól ürül a vizelettel és az ürülékkel, de a gyógyulási hatás bizonyos esetekben néhány hétig fennmarad.

A készítmény formája

A gombás orsincsert a JANSSEN-CILAG gyógyszergyár állítja elő, amely Olaszországban található és a híres Johnson Johnson. Az elváltozás céljától és típusától függően a betegek többféle felszabadítási formát kínálnak:

Orkusz a gombaoldatból

 • kapszulák 100 mg puha héjban;
 • felületkezelési megoldás;
 • kenőcs.

További anyagok kijelölése: szorbit, propilénglikol és sósav. A kapszulákat teljesen el kell fogyasztani, hogy elkerüljék a gyomornyálkahártya expozícióját.

Használati utasítások

Orkusz a gombából - egy modern gyógyszer, amely kifejezetten antimikroikus hatást fejt ki. A belső használatra szánt kapszulák és tabletták a legfontosabb hatóanyagként ajánlhatók ilyen problémákra:

 • a Candida nemzetség nyálkahártyájának károsodása, beleértve a hüvelyi élesztő fertőzés megnyilvánulásait;
 • duzzanat a szájüregben;
 • megfosztják a lágyékot;
 • a köröm mikózisa;
 • pityriasis lichen;
 • Mycosis keratitis, amely befolyásolja a szem szaruhártyáját;
 • különböző típusú gombás gyulladás a bőrön;
 • a gombák által okozott belső szervek betegségei.

A népszerű és jó kezelés lehet a gomba a gomba formájában, folyékony oldat formájában, amelyet használnak:

 • az alacsony immunitású betegeknél a szájüregi candidiasis kezelésére és megelőzésére;
 • a nagy szervátültetés után a mycosis betegségek megelőzésére, csontvelő-átültetés;
 • a különböző típusú gombák kezelésére a rákos betegeknél.

A gyógyszer sokoldalú, és számos hatással rendelkezik. Az egyetlen kivétel az egzotikus kórokozók a trópusi országokban, amelyek a pusztítás integrált megközelítését igénylik.

A gyógyszer alkalmazása

Óvatosan olvassa el az utasításokat

A terápiás tanfolyam kezdete előtt alaposan olvassa el az utasításokat. A dózis időtartama és kiválasztása közvetlenül függ a betegség kórokozójától és a telepek lokalizációjától. Például a tinusz kezelésénél az Orungala egyszeri beadása elegendő, míg a szájon át történő candidiasis legalább két hétig megköveteli a gyógyszer folyását. A belső szervek súlyos és problémás betegségei (hisztoplazmózis, blasztomikózis) a pénzeszközök 6 hónapra történő felhasználását sugallják.

Az itrakonazol különleges tulajdonságai, amelyek jelen vannak az antimikotikumokban, megtiltják annak használatát bizonyos gyógyszerekkel egyidejűleg. A pozitív pontok közül meg kell jegyezni, hogy a gyógyszer nem zavarja a pszichomotoros reakciókat és a koordinációt, így a betegek nem korlátozhatják tevékenységüket.

Ellenjavallatok használata

A kezelés megkezdése előtt az Orungal-nak megbeszélnie kell a kezelőorvosnál az egyidejűleg előforduló megbetegedésekről szóló megbeszéléseket, és értesítenie kell a nyomás szabályozó gyógyszerek befogadását. Nagyon óvatosan alkalmazza a gyógyszert olyan betegek számára, akik:

 • szívelégtelenség;
 • különböző szívhibák;
 • a tüdő elzáródása;
 • májbetegség;
 • veseelégtelenség.

Ebben az esetben szigorúan figyelni kell a mellékhatások előfordulását, ne lépje túl az orvos által meghatározott adagot. Ez annak köszönhető, hogy a gyógyszer sajátossága teljesen elbomlik a májsejtekben, és a vesén keresztül kiválasztódik a vizeletbe. A gombás nyálkahártya különbözik attól, hogy nem kombinálható más típusú hatásos készítményekkel, hogy elnyomja munkájukat, vagy növelje a mellékhatásokat.

A jó tolerálhatóság ellenére 12 éves kor alatti gyermekek kezelésére óvatosan kell eljárni, csak vészhelyzet esetén. A terhes nők esetében, különösen az első trimeszterben, a gyógyszerre vonatkozó jelzés csak a gombás betegségek veszélyes hatásainak súlyos előfordulása lehet az anya és a magzat esetleges káros hatása miatt.

Lehetséges mellékhatások

A legtöbb beteg jól tolerálja az orbülést az adagolással. A gyártó azonban figyelmeztet a lehetséges reakciókra:

 • emésztési zavarok;
 • toxikus hepatitis;
 • fejfájás;
 • duzzanat;
 • a menstruációs ciklus megsértése.

Az egyéni reakciók allergiájára, urticaria erejéig felmerülhetnek a belső szervek nyálkahártyájának vereségei.

Orgiális analógok

Az orunit egy orbini analóg

A gomba kórokozók elleni küzdelem érdekében a gyógyszergyártók különböző gyógyszereket állítanak elő az Orungal hatásmechanizmusához hasonlóan: Orunit, Irunin, Tecnazol. A magban is erős itrakonazol, de a további komponensek jelentősen eltérnek. Ez súlyos mellékhatásokat, krónikus betegségek súlyosbodását eredményezheti. Ezért a különböző típusú mycosis elleni küzdelemre szánt gyógyszerek kiválasztása illetékes orvos.

Orkusz a gomba véleménye alapján

Елена, 49 éves

Orkusz a gombából, amelyet az onokomikózis kezelésére használtak, ami nem zavart engem évek óta. Miután több lépcsővel egy speciális tanfolyamot vettem át, elfelejtettem az etikomikozom problémáját, és sima leállást éreztem fájdalmas repedések és szárazság nélkül.

Oleg, 54 éves

A bőrgyógyász elrendelte az Orungalot a gomba felől, hogy megszabaduljon a nyakán levő színes zuzmótól, amely a közelmúltban elterjedt a mellkasra. Az első tanfolyam után észrevette, hogy a helyszín kevésbé hangsúlyos, sápadt volt. A teljes kezelés befejezése után a betegség nyom nélkül eltűnt, a bőrt gyakorlatilag tisztították. Az egyetlen probléma a vékonybél-rendellenesség volt, de valószínűleg a testem egyéni reakciója volt.

Ирина, 30 éves

A szájpadlás folyamatosan megnyilvánult a stressz és az érzelmek hátterében, így a Orcellális kezelés segített nekem gyorsan és problémamentesen megbirkózni vele. Tetszett a kis patkány és a kapszula kényelmes formája a gyógyszer alkalmazására.

Hasznos videó

Az orvosok figyelmeztetnek! Shokipyyuschaya ctatictika - yctanovleno chto bolee 74% zabolevany kozhi - ppiznak zapazheniya papazitami (Ackapida, Giardia, Tokcokapa). A klisék előidézhetik a biopsziás űrbeli konfliktusokat, az első pedig hatással lesz az immunrendszerünkre, melynek meg kell küzdenie a különböző betegségek előfordulási gyakoriságát. A Parazitológiai Intézet vezetője eldöntötte, milyen gyorsan megszabadulni tőlük és kitisztítani a bőrét, ami bizonyíthatóan docilis. Bővebben.

Orsulin gombás megbetegedésre történő alkalmazásának módszerei

Az orbinkus egy gombaellenes szer, amelyet fel lehet használni a különböző gombák, például a penész okozta fertőzések kiküszöbölésére. Orkóni képes lesz gyógyítani onychomycosis, gombás formációk a szemek, candidiasis a bőr és pityriasis, és így tovább.

A készítményről

A terméket vörös - kék színű kapszulák formájában, valamint borostyán színű oldat formájában kapják. A kapszula íze édes, cseresznye ízzel. A különböző csomagok 4-14 kapszulát tartalmaznak.

A gyógyszert nem készítik tablettákban, kenőcsökben vagy szirupokban. Ennek ellenére a gyógyszert néha szirupnak nevezik az íze miatt, hasonlóan a legtöbb italhoz.

A széles a kezelési biztosít itrakonazol (a főkomponens, amely a legtöbb gombatípuson keresztül küzd a sejtmembránok szintézisének megszüntetésével), valamint szacharóz és hipromellóz.

Az Orungala hatása

A gyógyszer célja nem egy, de sok betegség egyszerre kezelése. A leginkább káros hatása a gombás keratitis, candidiasis, mycoses, pityriasis és histoplasmosis.

Ellenjavallatok

Az orájkot számos olyan vizsgálatban végezték, amelyek kimutatták, hogy a gyógyszer nem tartalmaz semmilyen kritikus ellenjavallatot, azonban nem szükséges orvosolni az allergiát a szoptatás alatt és a terhesség alatt.

A nők a gyógyszer alkalmazásakor szükség van a lehetséges terhesség elkerülésére. Elıfordulása esetén az orvosok abortuszt írnak elı, mivel nagy a kockázata a magzati patológiák kialakulásának, a késleltetett fejlıdésnek és a koraszülésnek.

Az itrakonazol, amely a készítmény alapja, szívelégtelenséghez vezethet. Emiatt a kapszulákat nem szabad olyan betegeknek szánni, akik ezt a tünetet szenvedik, valamint azoknak, akik a múltban jeleket adtak.

Ezenkívül bizonyos patológiákban egy gyógyszer alkalmazása csak orvos felügyelete mellett lehetséges, például krónikus patológiás vagy májcirrhosisban.

Az alkoholos orbájok semmilyen mennyiségben nem keverhetők. Egyébként, ha alkoholt fogyasztanak emberben, sok mellékhatás fokozódhat, és fennáll a mérgezést.

Nem lehet kombinálni az Orungal alkalmazását az anyagokat tartalmazó készítményekkel:

 1. asztemizol;
 2. dihidroergotamin;
 3. levo;
 4. midazolam;
 5. pimozid;
 6. Lovastanin;
 7. Sivmastatin;
 8. triazolam;
 9. terfenadin
 10. ciszaprid
 11. Ergotamin.

Hogyan kell alkalmazni

A gyártó azt javasolja, hogy kapszulát kapjon étkezés után, lenyelni azonnal, rágás nélkül, bő vízzel. Különböző alkalmazásokhoz az Orungal kezelési útmutatója más:

Az első táblázat tünteti fel a gombás elváltozások kezelésére szolgáló dózist és alkalmazási módját. A táblázat kezelése gyors és hatékony.