A Corvalol alkalmazása herpesztől otthon

Hamarosan pihenni kell, de az orr vagy az ajkak közelében hirtelen nagy viszketés következik be, és megjósolja egy buborékkiütés megjelenését, amely általában a herpesz esetében jelentkezik. Egy ilyen bőrhiba nem hoz örömet bárki számára, de megszabadulhat tőle nemcsak drága gyógyszerek bevételével.

A corvalol összes ismert coronalis cseppje sokkal hatékonyabb, mint a vírusellenes krémek és kenőcsök, amelyek célja a bőrgyógyászati ​​fertőzés jeleinek lokalizálása. A herpesz Corvalollal történő kezelése hatékony nem hagyományos módszer.

A működés elve

Az ajkán lévő herpeszről származó Corvalol soha nem kerül orvos kinevezésére, de a gyakorlatban soha nem látott eredményeket mutat. A gyógyszertárat a nyugtató hatás jellemzi, és az alacsony ár jellemzi, tabletta és megoldás formájában készül. A bőrkiütés gyógyítása segít a gyógyszer folyékony formájának, amely olyan összetevőket tartalmaz, mint például:

 • etil-bróm-izovalerianát;
 • fenobarbitál;
 • nátrium-hidroxid;
 • borsmenta levelek olaja;
 • etil-alkohol elegye;
 • desztillált víz.

A Corvalol herpesztől való használatát antiszeptikus és gyógyító tulajdonságai igazolják a menta és az alkohol jelenléte miatt.

Azonban nem lehet határozottan válaszolni arra a kérdésre, hogy maga a vírus kardiális cseppekben megszüntethető-e. A Corvalol nem befolyásolja közvetlenül a kórokozókat, így csak a segédeszközként kezelheti a kiütést. A terápia során érdemes kombinálni ezt a kezelést az epidermis gyulladt részei és az Acyclovir kenőcsével.

előnyeit a kábítószer

A sebek fertőtlenítése fontos lépés, amely lehetővé teszi a herpesz másodlagos fertőzéseinek megfertőzését. A Corvalol kiválóan kezeli a feladatot, és gyorsabban gyógyítja a buborékfóliákat. Ez a hasznos funkció lehetővé teszi, hogy megállítsa a vírus replikációját és megállítsa a kiütés további növekedését.

Érdemes megjegyezni, hogy a gyógyszer más előnyei is vannak, ami a herpesz-recidívákban szenvedők körében népszerűbbé válik:

 • olcsó;
 • mindenütt elterjedt;
 • over-the-counter eladások;
 • hipoallergén tulajdonságok.

A Corvalol nem befolyásolja a fertőzés kórokozóját, de ennek ellenére továbbra is az egyik leghatékonyabb szer a herpeszkiütés kezelésében.

Alkalmazási szabályok

A herpesz korvalollal történő sterilizálásának steril pamut törlőkendővel kell történnie, ellenkező esetben a várt eredmény helyett traumát kaphat az arcon.

A lotionokat pontosan alkalmazzák az érintett területre, anélkül, hogy az eljárás során egészséges bőrterületeket rögzítenének.

A herpesz Corvalollal való kezelése során a következő algoritmust kell betartani:

 1. Kiütés esetén tilos a felületen kozmetikumok alkalmazása.
 2. A kezelés előtt az arcot enyhe szappanoldattal vagy meleg vízzel tisztítsuk meg.
 3. A gyulladás fókuszát orvosi gyógyszerekkel kell feltörni és 5-7 percig ellenállni a felületen.

Ha ismételjük az eljárást 5 óránként vagy alternatív módon vírusellenes terápiával, akkor a herpesz korvalollal történő eltávolítása nem haladja meg a 3-4 napot, míg a gyógyszertári kenőcsök legalább 1 héten belül megszüntetik a betegség tüneteit.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Abban az esetben, ha a készítménnyel kapcsolatban bármelyik összetevő intoleranciája van, tartózkodjon a terápiás megoldás további felhasználásától. A herpesz vagy más betegségek ellen alkalmazott Corvalol szintén tilos a terhes nők és a szoptató anyák számára a kezelés idején. Az ilyen gyógyszer beiktatása a laktációs időszakban csak orvosi felügyelet alatt lehetséges.

Óvatosan vegye igénybe a hatóanyagot és azokat, akik krónikus máj- vagy veseelégtelenségben szenvednek. Ha szédülés alakul ki, a szívritmus jelentősen lelassul és a figyelem koncentrációja csökken, akkor a Corvalol alkalmazását le kell állítani.

A gyógyszer hosszú távú felhasználása a szervezetben brómot halmozhat fel, ami nagymértékben megsérti a mozgások és az apátia koordinációját.

Corvalol herpeszrel

9.040 hozzászólás

A herpesz kialakulása elsősorban kellemetlen érzést okoz egy személynek, égő érzés és viszketés, különösen akkor, ha az az ajkán megjelenik, ami a beteg pszichés állapotának romlását eredményezi. Mindenki tudja, hogy lehetséges egy olyan betegség kezelése, amely otthoni hideg után keletkezett. Ebből a célból Corvalol alkalmazható - hatékony eszköz a betegség korai szakaszában történő kezelésére.

A "Corvalol" herpesz korai szakaszában eltávolíthatja a viszketést, és leégetheti a fedelet.

Mi a Corvalol?

"Corvalol" - olyan orvosi termék, amely elsősorban nyugtató és spazmolítikus hatással van a szervezetre. Ezt az eszközt álmatlanságra, szívbetegségre, ingerlékenységre és más kórképekre alkalmazzák. A "Corvalol" az a-bromizovalerinsav etilésztere, amely meghatározza a gyógyszer hatásának tulajdonságait és mechanizmusát. A gyógyszerben a fenobarbitál képes arra, hogy fokozza a gyógyszer más komponenseinek nyugtató hatását, ami az idegrendszer gerjesztésének csökkenését okozza, és sokkal könnyebb az ember elaludni. A készítmény magában foglalja a borsmentaolajat, amelynek segítségével a gyógyszer képes a gerincek enyhítésére a szervezetben. A "Corvalol" segít otthon kigyógyítani a sebet.

A Corvalol előnyei és hátrányai a herpeszben

Ha ezt a gyógyszert a herpesz elleni gyógyszerként kezeli, akkor érdemes figyelni a pozitív és negatív jellemzőire. Az előnyök közé tartoznak a következő pozitív tulajdonságok:

 1. Hypoallergén eszközök. Használatakor ne aggódj, mi okozhat allergiás reakciókat.
 2. Az anyag kezelheti a szájüregben fellépő bőrkiütést.
 3. A "Corvalol" cseppenként és tabletta formájában kerül forgalomba, így mindenki kiválaszthatja, melyik alkalmasabb a kezelésre.
 4. Az ágens más kezeléssel kombinálva is alkalmazható.
 5. A herpesz elleni küzdelemben a gyógyszer segít a cauterizálásban.

A negatív oldal az, hogy nem mindig alkalmazható Corvalol, például ha a herpesz okozott kiütést a szemében, akkor nem ajánlott azt használni az égések elkerülése érdekében.

Herpes kezelés

A herpesz "Corvalol" kezelésére nem nehéz. Ez a folyamat a cauterizáció. A gyógyszer hatása a szárítási hatáson alapul. Le tudja fertőtleníteni a sebet. Gyakrabban a betegség hideg és azonnal jelentkezik, de a kezelés korai szakaszában jobb. A herpesz elleni védekezés hatékony, ha a test nyílt részében gócok alakulnak ki. Leggyakrabban a kábítószert a herpesz ellen az ajkakon használják, de ha a nyakak a nyakra vagy hátra vannak elhelyezve, akkor a gyógyszer hatása pozitív eredményt ad.

Meg lehet cauterizálni a genitális herpeszrel?

A "Corvalol" használata a genitális herpeszben csak a betegség korai stádiumában van hatásos, a kiváltott kauterizáció nem eredményez eredményt. A nemi herpesz otthoni kezelésének szükségszerűen meg kell egyeznie az orvossal. Ezenkívül az ilyen típusú betegség esetén jobb, ha nem csak külső eszközöket, hanem speciális tablettákat is használunk.

Ellenjavallatok

A gyógyszer minden pozitív tulajdonsága ellenére sem mindenki számára hasznos, mivel ellenjavallt. Ezért a kezelést el kell hagyni e jogorvoslat révén:

 • a szoptató anyák;
 • máj- vagy veseelégtelenségben szenvedők;
 • akik túlérzékenyek a gyógyszerben található gyógyszerekkel.

Mindenesetre még akkor is, ha a gyógyszer ellenjavallt, nincs szükség előzetes konzultációra az orvossal.

A herpesz sebének kezelése a szokásos Corvalollal történik

Sok ember szembesül egy ilyen problémával, mint a kiütés formája a sebek és a vesicles az ajkakon.

Így a herpesz egy közös fertőző betegség.

Maga a betegség nagyon sokáig jelen van a szervezetben, nem engedi tudni magáról.

Azonban a kedvezőtlen tényezők (hipotermia, stressz, megfázás) hatására a herpeszvírus aktiválódik és a fenti tünetek formájában jelentkezik a bőrön és a nyálkahártyán.

Számos különböző vírusellenes szer van a betegség kezelésére, de kevesen ismerik fel, hogy a betegség leküzdése segít a szokásos Corvalolnak.

Mi az eszköz használata?

A Corvalol egy kombinált készítmény, amely fenobarbitál, borsmenta kivonat és etil-alkohol összetételében tartalmazza. Ez a gyógyszer nagyon népszerű, mint nyugtató és nyugtató. Ezenkívül mérsékelt vasodilatációs tulajdonsággal rendelkezik, ezért az artériás magas vérnyomás kezdeti stádiumában is alkalmazható.

Természetesen a hivatalos utasítások nem tartalmaznak olyan információkat, amelyek Corvalol segítségével bőrkiütések kezelésére lehetnek képesek. A sokéves gyakorlat azonban azt mutatja, hogy ez a gyógyszer nagyon hatásos e tekintetben.

A hatóanyagok a hatóanyagok kiváló antiszeptikus tulajdonságokkal, így nagy segítség, hogy állítsa le a folyamat korai szakaszában kialakulásának megelőzése a tünetek és a szövődmények megelőzése bakteriális kiütések megjelenése jellemzi sebek és nyílt sebek a bőrön és a nyálkahártyákon.

Hatékonysága a vírusos betegségek kezelésében

Nyilvánvaló, hogy ez a gyógyszerkészítmény lényegében nem vírusellenes gyógyszer, tehát nem befolyásolja a herpesz okozó ágensét. A betegség terápiájában pozitív hatás a hólyagok és fekélyek gyógyulásának elősegítése a kiütések helyén. A Corvalolum részét képező menta kivonat segít eltávolítani a viszketést és duzzanatot az ajkán, és az etil-alkohol, amely fertőtlenítőszer, lokalizálja a gyulladásos folyamatot.

Fontos, hogy a gyógyszert a herpesz relapszma kezdeti szakaszában alkalmazzuk, amely lehetővé teszi Önnek, hogy maximalizálja a használatának hatását, és megakadályozza a sebek és hólyagok kialakulását. Mindezek ellenére ez a gyógyszer nem lehet alternatívája a speciális vírusellenes szereknek. Megengedett, hogy csak ha kap egy adott kezelés nem lehetséges, vagy mint egy további kezelési módszer, együtt, mondjuk, azonos aciklovir, javára az aktív összetevők gyakorlatilag nem adnak negatív hatásai a hatóanyag kölcsönhatások más gyógyszerekkel.

A Corvalol kétféle formában kapható - tabletta és csepp. A herpesz kezelésére cseppeket használnak, amelyeket ebben az esetben külsőleg alkalmaznak. A tabletták kevésbé kényelmesek, de folyékony formában lévő gyógyszer hiányában porlasztásos állapotba kell őrölni, kis mennyiségű vízzel keverve és cseppekkel analóg módon kell alkalmazni.

Általában a herpesz kezdettől fogva visszaesése az enyhe duzzanat, viszketés és az ajkak duzzanata. Ez alatt az időszak alatt az érintett területeket kenni kell a kompozícióba merített pamut törlővel. Ez az intézkedés segít elkerülni az ismert hólyagok megjelenését. Ha az ajkakon lévő buborékok még mindig ott vannak, akkor ugyanolyan módon vannak megfigyelve. A vírusellenes kenőcsökkel együtt a Corvalol segíti a sebek fertőtlenítését, és a szárító hatásának köszönhetően elősegíti a gyors helyreállítást. Ismételje meg ezt az eljárást 3-4 óránként, egészen a betegség tüneteinek teljes eltűnéséig.

Ismert, hogy a herpesz kezelésére alkalmazott kenőcs alkalmazása előtt az érintett területet fertőtleníteni kell, tisztítani kell a kéregeket és higiénikus kezelést kell végezni. A Corvalol kiválóan alkalmas erre a célra - ugyanazzal az Acyclovirrel kombinálva, ez a betegség kezelési módja gyors hatást fog eredményezni.

A Corvalol külső alkalmazásával szembeni ellenjavallatok a következő állapotok és betegségek:

 1. Egyéni intolerancia a gyógyszer bármely összetevőjére.
 2. Szoptatási időszak.
 3. Gyermekkor.

A Corvalol külső alkalmazásakor mellékhatás léphet fel a bőr és a nyálkahártya szárazsága és irritációja formájában. Ez annak köszönhető, hogy etilalkohol jelen van a hatóanyag összetételében. Allergiás reakciók lehetségesek, különösen a fenobarbitállal, amely a gyógyszer része.

Általában a herpesz kezelésére az orvos nem írja fel ezt a gyógyszert. Érthető, ezért az orvosi használatra vonatkozó utasításokban nem szól a gyógyszer külső alkalmazásának lehetősége. Azonban a pozitív hatás, amely akkor következik be, amikor a Corvalol-ot a herpesz kezelésére alkalmazzák, az orvosi közösség nem tagadja meg. Ezért a betegség kezelését ezzel a jogorvoslatgal a népi, nem hagyományos orvoslás elemeként kell kezelni. Ugyanakkor nincs bizonyíték arra, hogy ez a gyógyszer, ha külsőleg alkalmazták a bőrkiütés kezelésére, némi károkat okozott.

Tehát a gyógyszer fő előnyei:

 1. Elérhetőség - bármely gyógyszertárban kapható, és szinte mindig az otthoni orvosi szekrényben van.
 2. Alacsony ár.
 3. A biztonság megfelelő használata.
 4. Képesség kombinálni más gyógyszerekkel.
 5. Antiszeptikus és nyugtató hatás az érintett területeken.

Kezelés terhesség alatt

A Corvalol orvosi használatára vonatkozó utasítások azt mutatták, hogy a készítmény terhesség alatt és szoptatás alatt nem szedhető. Ez annak köszönhető, hogy etil-alkoholt és fenobarbitált tartalmaz. Az utolsó komponens, amely a barbiturát csoporthoz tartozik, jelentős negatív hatással lehet a magzatra.

Ez azonban arra utal, hogy a Corvalol-t beléjük veszi. Ami a gyógyszer külső használatát illeti, ebben az esetben nem végeztek megbízható klinikai vizsgálatokat. Van egy olyan bevált orvosi gyakorlat is, amely a Corvalol terhes nőknek a herpesz kezelésére való felírását írja elő. Tekintettel arra, hogy a fenobarbitál van egy markáns teratogén és etanol könnyen behatol a szisztémás keringésbe, és tartózkodniuk kell kültéri használatra alatt a gyógyszer a gyermekvállalás.

Mit mondanak az emberek a jogorvoslat külső alkalmazásáról?

Ha maguknak a betegeknek ítélik meg a gyógyszereket, hogy megszabaduljanak a fekélyektől és a kiütésektől az ajkán, akkor a legtöbbjük pozitív. A kezelésből kismértékű negatív benyomást kelt, ami azzal kapcsolatos, hogy ez a módszer nem oldotta meg a problémát. Ugyanakkor a Corvalolról szóló, szigorúan negatív vélemények, amelyek arról számolnak be, hogy a felvétel után rosszabbodnak, nem állnak rendelkezésre a betegektől.

Számos hasznos áttekintést választottunk a herpesz Corvalol kezelésével kapcsolatban:

Időközönként zavart a különféle kiütések az ajkán, viszkető hólyagok, kéreg. Általában bizonyított vírusellenes szereket használok a kellemetlen tünetek kiküszöbölésére. De egy napon nem voltak kéznél, és egy barátja azt tanácsolta, hogy a Corvalol ellenőrizze. Meglepődtem, mivel tudom, hogy ezt a gyógyszert elsősorban magok és hipertóniás betegek használják. Azonban nincs semmi köze - vettem a tanácsot. Valójában, szinte azonnal az eljárás után, viszketés és kellemetlen érzés volt, a kiütések észrevehetően kisebb lettek. Most már csak egy szerszám van az orvosi szekrényemben.

Rose, Kazan

A hideg alatt gyakran herpeszem van az ajkamon. Olvastam az interneten, hogy a kezelésére használhat egy penny Corvalol. Őszintén szólva nem éreztem semmilyen hatást. Talán valahogy rosszul kezeltem. Nem tudom.

Szergej, Astrakhan

Régóta tudom, hogy a Corvalol nagy segítség a herpesz kezelésében. Persze, kivéve az Acyclovir-t, de ezzel a gyógyszerrel kombinálva a gyógyítás sokkal gyorsabb. Ez tökéletesen enyhíti a viszketést és a fájdalmat. Ajánlom!

Anna, Angarsk

A herpesz kellemetlen betegség, a relapszus során sok kellemetlen érzést kelt. A viszketés, fájdalom, égetés, és egyszerűen esztétikai vonzereje a bőrkiütéseknek egy pillantást vetnek arra a bizonyított és hatékony orvosságra, amely megszabadulni e tünetektől. Természetesen a modern antivirális hatóanyagok, mint például az Acyclovir nagyon hatékonyak a betegség leküzdésében. Azonban egy ilyen gyógyszer, mint a Corvalol, szintén segíthet a herpeszben. Fontos megjegyezni, hogy ez nem lehet az egyetlen kezelési lehetőség, kivéve ha nincs alternatíva. Ugyanazon összetett kezelés részeként ez a gyógyszer nagyon jó hatással van.

A herpesz kezelése Corvalollal otthon

Sokan tavasszal vagy ősszel fertőzöttek. Gyakran jelenik meg az arcon kis csoportosított hólyagok formájában - az orr vagy az ajkak közelében. Ennek oka a test védő tulajdonságainak elvesztése. A herpesz erupciói nem feltétlenül drága gyógyszerek. Minden otthoni orvosi szekrényben biztosan van Corvalol. Egyetlen orvos sem írja fel ezt a gyógyszert hidegre, ezért sokan kétségbe vonják, hogy kezelhetik-e a herpeszet.

A Corvalol gyógyszer összetétele

A szív gyógyszer tartalmaz etil-alkoholt és menta-összetevőket, amelyek antiszeptikus és gyógyító hatást gyakorolnak a sebre. A gyógyszert tabletta formájában és folyékony formában állítják elő. Nem öl meg titokban vírust, hanem elősegíti a hólyagok gyors gyógyulását. Hála neki, a fertőzés három nap alatt gyógyítható. A herpeszből származó Corvalol cseppekben használatos.

A Corvalol cseppecskékben tiszta folyadék, különleges szaggal. Olyan aktív összetevőket tartalmaz:

 • a-bróm-izovaleriánsav-észter;
 • fenobarbitál;
 • borsmentaolaj.

Segédelemként víz, stabilizátor és etil-alkohol használható.

Amikor Corvalol képes segíteni


A kiütések a fertőzés forrása és a hólyagok által tartalmazott folyadék - ez az I. csoport vírusa. A betegség lefolyása és összetettsége az emberi immunrendszer állapotától függ. Ha nem kezelik, a szervezet nem képes önállóan megbirkózni a fertőzéssel. Ez a folyamat hetekig és hónapokig is húzhat.

Corvalol a herpeszről az ajkán gyorsan és hatékonyan megszünteti a betegség tüneteit, megakadályozva a vírusnak a környező emberekre történő átvitelét. A gyógyszerek ilyen esetekben megkönnyebbülnek.

 • A betegség terjedésének kezdeti szakaszában. Ebben az időszakban nincsenek jellemző kiütések, de vannak égési és viszketés. A megelőző intézkedések időben történő végrehajtása csökkenti a vírusellenes tevékenységet.
 • Az akut herpesz, amikor vizes buborékok jelennek meg, a szövetek duzzanata, vörösség, súlyos viszketés, majd - sebek. Ha nem áll rendelkezésre szükséges vírusellenes szer, akkor megmentheti magát a Corvalol vírus terjedésétől.
 • Más gyógyszerekkel való komplex kombinációban. Ebben az esetben a szív cseppek segítenek felgyorsítani a gyógyulást.

A herpesz Corvalollal történő kezelése

A herpesz kezelése Corvalollal lehetővé teszi, hogy gyorsan megbirkózzon a betegséggel. A gyógyszer más hagyományos kezelési módszerekhez képest hatékony. Intézkedése pozitív eredményre irányul.

 • Lokalizálja a gyulladás fókuszát.
 • Megszáradja a sebeket.
 • A szív gyógyszer kiváló antiszeptikus. Ajánlott a herpesznek a Corvalollal történő cauterizálása, mivel fertőtleníti a bőrt.
 • Megakadályozza az új hólyagok megjelenését a bőr egészséges területein.
 • Megszünteti a viszketést.
 • A mentaolaj hozzájárul a vér bejutásához a sebekhez és a szövetek regenerációjához.
 • A Corvalol a szájüregben megsebesítheti a sebeket.
 • A gyógyszert jól tolerálja a szervezet, és nem okoz allergiát.
 • A gyógyszert más, a herpesz fertőzés kezeléséhez szükséges gyógyszerekkel kombinálják.
 • A gyógyszer megfizethető áron és vásárláskor.

Herpes és Corvalolus: hogyan kell alkalmazni?

Az 1-es típusú vírus, amelyet az arcon fellépő kitörések jellemeznek, szaporodik a bőrsejteken és a nyálkahártyákon. Ez számos szerv és rendszer betegségét okozhatja. Annak ellenére, hogy az emberi szervezet önállóan termel antitesteket a fertőzéshez, szükséges időben kezelni. A herpesz elleni Corvalol könnyen alkalmazható. Ehhez szükség van:

 • egy folyadékot kell felhordani egy pamut tamponra;
 • 3-4 óránként fájdalmas helyre kell alkalmazni;
 • a fókuszpozíció ideje 5 perc;
 • ismételje meg az eljárást, amíg a buborékok eltűnnek;
 • a gyógyszer nemkívánatos a bőr mély vereségében való alkalmazásra, mivel égési valószínűség van;
 • mivel a hatóanyag szárazon öblíti a bőrt, ajánlatos kombinálni a zsíros alapanyagokkal, például kenőcsökkel vagy tengeri köolajolajjal;
 • A cseppek csak külsõ használatra alkalmasak, õket nem lehet beléptetni;
 • A kezelés időtartama 5-10 nap.

A herpesz kezelésére a Corvalol tablettákon alkalmazható. Zúzódik és vízben oldódik. A kapott elegyet az érintett bőrfelületre adjuvánsként alkalmazzuk.

Corvalol ellenjavallatai

Mint minden más gyógyszerhez hasonlóan, a Corvalolnak van néhány korlátozása a kérelemben. Ilyen esetekben óvatosan kezelje a szívdobogást, vagy óvatosan vegye figyelembe őket:

 • terhes nők;
 • ápoló anyák;
 • ha a gyógyszerkomponensek egyéni immunitása van.

Sok ember, miután megszokta a hagyományos herpesz-kezelési rendszert, nem tudja, hogy a Corvalol segíti a vírus manifesztációjának semlegesítését. A szív gyógyszer tartalmaz olyan összetevőket, amelyek gyorsan és hatékonyan eltávolíthatják az elhalt betegség tüneteit. A Corvalol helyi hatást fejt ki, ezért más gyógyszerekkel való együttes alkalmazása esetén is jó. A legtöbb beteg pozitívan reagál a tulajdonságaira. Megjegyzik, hogy a szívből származó gyógyszer fájdalmas kiütéseket szappan és megszünteti a bosszantó viszketést. Néhány óra elteltével javulást észlel: a puffadtság eltűnik, a gyulladást eltávolítják, a fertőzés nem terjed. A Corvalol jobban segít, mint sok drága kenőcs. Nem kell bonyolítani az életet - bizonyított eszköz megtalálható szinte minden otthoni orvosi szekrényben.

Corvalol - információ a gyógyszerről

A Corvalol egy mindenki számára ismert gyógyszer. Ez olcsó és szinte mindig otthoni gyógyszertárban van. Általában szedatív. De a közelmúltban felfedezték, hogy képes segítséget nyújtani a herpesz kezelésében az ajkán.

Corvalol összetétele és hatása

A Corvalol cseppek és tabletták formájában kapható. A herpesz kezelése az ajkán csak cseppek. Ezek a következők:

 • etil-alkohol;
 • fenobarbitál;
 • menta;
 • etil-bróm-valerianátot.

A Corvalol fő hatása nyugtató és értágító. De ha a bőrre alkalmazzák, antiszeptikus és gyógyító hatása van az alkohol és a menta miatt.

Corvalol a herpesz ellen az ajkakon

A Corvalol nem a herpesz etiológiai kezelése az ajkakon, és semmilyen módon nem befolyásolja a kórokozót. Ezért semmilyen esetben sem használható a betegség kezelésében, csak ez a gyógymód.
Terápiában használható ilyen helyzetekben:

 1. Ha az ajkán égő érzést érez, és gyanítja, hogy kiütések jelentkezhetnek. Fogadja meg, hogy az Acyclovir kenőcsét semmilyen otthonában nem tárolják, mert rövid eltarthatóságuk van. De Corvalol mindig kéznél van. Tegye rá egy pamutpárnára, és kb. 20 percig vigye fel az égő helyre. Nagyon gyakran ez az egyszerű trükk megakadályozza a kiütés megjelenését.
 2. Ha a bőrkiütés már megjelent, de jelenleg nincs semmilyen gyógyszer az Acyclovir-szal. A betegség a városon kívüli vakáció során fordulhat elő, amikor nincs hozzáférése a gyógyszertárhoz. Ebben az esetben a Corvalol jó antiszeptikus hatású. Ez okozhat kiütést és enyhíti a súlyos viszketést.
 3. Hozzájárulás a herpeszhez. Ez a gyógyszer kombinálható az Acyclovir-kezeléssel. Alternatív megoldás az Acyclovir és Corvalol kenőcs ajakján. Corvalol kiszáradja a kiütést, és gyorsabban megszabadulhat.

A Corvalol bőrkiütésére vonatkozó szabályok

A Corvalol-t nem kell közvetlenül alkalmazni a bőrre. Jobb - egy kis darab pamut gyapot. Csak a kiütés helyére, és ne az ajkak teljes felületére alkalmazzuk. Expozíciós idő - 5 perc, naponta 5-6 alkalommal ismételhető.

Nem tudsz egy darab pamut gyapot ragasztani az orvostudománygal, és egész nap járni. Az égésen kívül ez a terápia sem fog semmit hozni. Az ivócseppek használhatatlanok. Nem befolyásolják a kórokozót a vérben.

Ellenjavallatok a herpesz Corvalol kezelésében

Jobb, ha elutasítjuk a terápiát a gyógyszerrel, ha bármilyen összetevője intoleranciája van. Lehetséges allergiás reakció.

A gyógyszer terhesség és laktáció idején nem szabad lenyelni. A helyi alkalmazásról ebben az időszakban nincs tudományos adat, ezért a csecsemő terhességének ideje alatt jobb, és a laktáció idején nem alkalmazzák a kezelést.

Vélemények a kábítószerről

A legtöbb visszajelzés pozitív. Sokan azt mondják, hogy segítségével sikerült megállítani a betegség kialakulását, és most ezt a gyógyszert megelőző célokra használják. Emellett vannak olyan beszámolók, amelyek megerősítik, hogy amikor a Corvalol-t a hagyományos terápiás rendszerhez adták, sokkal gyorsabban tudták megszabadulni a kiütésektől, mint a betegség korábbi epizódjaiban.

Vannak panaszaik az elégedetlen páciensekről is, akik nem vették észre az ő cselekedeteit, és hasznosnak tekintik.
Mindazonáltal nincs egyetlen válasz sem, amelyben azt írnák, hogy ez a gyógyszer károsodott vagy hosszabbította meg a kezelés idejét.

A drog előnyei és hátrányai

Összefoglalva, szeretném kiemelni a gyógyszer előnyeit és hátrányait.

nyalánkság

 • alacsony ár;
 • gyakorlatilag mindig az otthoni gyógyszertárban;
 • néha leállítja a kiütés megjelenését;
 • biztonságos;
 • fertőtlenítő és nyugtató hatású.

ellenérvek

 • nem érinti az ügynököt;
 • nincs bizonyíték hatékonysága;
 • nem lehet független kezelés;

Használja ezt a módszert, vagy nem - döntesz. Mindenesetre nem kockáztatsz semmit. És a helyreállítási folyamat felgyorsításának lehetősége is vonzza.

Lehetséges-e a herpesz gyógyítása az ajkakon Corvalollal?

Az ajkán megjelenő herpeszes szimplex meglehetősen kellemetlen és fájdalmas betegség a leginkább szükségtelen pillanatban. Az ajkakon jelentkező fájdalom a túlmelegedés vagy a fagyás következtében hideg vagy az immunrendszer gyengülése után jelentkezhet. Napjainkig nem lehet teljesen megszabadulni ettől a vírustól, így bármikor meg lehet számolni a betegség ismételt megnyilvánulását.

A herpesz egy nagyon gyakori betegség, amely könnyen átvihető közvetlen érintkezés során fertőzött személy, beleértve a csókot. Ezenkívül a herpesz fertőzést személyi vagy általános használatú edényeken és egyéb tételeken keresztül is kaphatja. Egy bizonyos időszak alatt a herpesz vírus különböző felületeken létezhet:

 • műanyagból;
 • fából;
 • ajtókilincsek;
 • vízcsapok;
 • orvosi eszközök és még sok más.

A herpesz nemcsak nyilvánvaló jelek jelenlétében továbbítható. A betegség az első tünetek megjelenése előtt bizonyos ideig fertőzővé válik, és a gyulladás teljes időszaka alatt átterjed. Számos esetben a betegség tünetmentes folyamata van, amelyben egy személy fertőzheti meg másokat anélkül, hogy tudná a betegség jelenlétét.

Corvalol kezelés

A herpesz kezelési folyamata három fő funkciót lát el:

 • Helyezze el a gyulladás (az ajkakon, a nemi szerveken stb.
 • Megakadályozza a vírus terjedését a test más részeire.
 • A lehető leghamarabb megszabaduljon a betegség megnyilvánulásaitól.

Egyszerűen fogalmazva, a herpesz kezelésének fő feladata a vírus lehető legszélesebb körű "kimerítése", így később nem jelentkezik a lehető leghosszabb ideig. E célból számos gyógyszert alkalmaznak, amelyeket kémiai alapon és gyógynövényekből gyártanak. Ezek a gyógyszerek a következők:

 • Tabletták a vírus ellen.
 • Cseppek belsejében.
 • Kenőcsök az érintett területek kezelésére.

Az ilyen gyógyszerek költségei nem mindig felelnek meg a hatékonyságuknak és a cselekvés gyorsaságának, így sokan inkább a népi gyógymódok a herpesz kezelésére. Ezek közül a receptek közül az egyik azt ajánlja, hogy a herpesz első megnyilvánulásait az ajkán a Corvalol által nedvesített tampon formájában viszketés, fájdalom vagy nyálkásodás formájában szedje. Ha a fekélyek és a hólyagok az ajkán vannak, akkor ajánlatos kenni és cauterizálni ugyanazokkal a gyógyszerekkel, mint a corvalol. Az eljárást két-három óránként megismétlik, amíg a sebek eltűnnek az ajkakon.

Ha a Corvalolum-ot időben elkezdi alkalmazni, még a gyulladásos fókák megjelenése előtt is, megállíthatja a vírus kialakulását, amely ennek eredményeképpen látens formát ölt. Ha felégeti a hólyagos corvalal, akkor sokkal gyorsabban tudod megszüntetni őket, mint a legnépszerűbb kenőcsök:

 • A kenőcs kb. Egy héten át hevíti az ajkak kitörését;
 • Corvalol - három vagy négy napig.

A Corvalolum hatékonysága

A szájon kívüli kellemetlen kiütések szinte minden ember számára ismertek, és az ilyen kiütések buborék formájában azt sugallják, hogy a szervezet fertőzött a herpesz vírussal. Ilyen helyzetben szükség van egy olyan bőrgyógyászra vagy körzeti terapeuta tanácsára, aki a laboratóriumi vizsgálatok eredményei alapján írja le a kezelést.

Mindazonáltal sok szívesebben használják a Corvalol, amely hasonló a kenőcsök alapján aciklovir, egy szárító hatása van, fertőtleníti a sebeket, és nem teszi lehetővé, hogy a buborékok átterjedt más területeken a bőrön és a nyálkahártyákon.

Ebben az esetben a corvalol alkalmazása a herpesz kezelésére számos fontos előnnyel jár, mint más kezelési módszerek:

 • A szájban fellépő bőrkiütés cauterizációja.
 • A Corvalol tabletták formájában, valamint cseppekben is kapható.
 • A felhasználás lehetősége más gyógyszerekkel kombinálva.
 • A Corvalol hipoallergén gyógyszer.

Kérdéses lehet a herbita corvalol kezelésének hatékonyságáról is. Mindez a betegség típusától és a buborékkiütés lokalizációjától függ. A leghatékonyabb korvalol az, amikor a bőrt nyílt területek, például a nyak, a mellkas vagy a hátsó területnek tesszük ki. Amikor lokalizáció Herpes az ajkak Corvalol is tökéletesen megnyilvánul, mivel a szem alkalmazása a gyógyszer veszélyes lehet, mert a szaruhártya égés, tele van teljes vakság.

Fontos figyelembe venni azt is, hogy a herpesz korvalollal csak a kezdeti stádiumban kell gyógyítani. Az elhanyagolt betegségek esetében, ahol a bőr kiterjedt területei érintettek, szükség van egy speciális gyógyszerek alkalmazására, és a folyadékok nem mutatnak megfelelő hatékonyságot a súlyosbodás elleni küzdelemben.

Fontos megérteni, hogy teljesen megszabadulni a szervezetben a vírus nem lehet még abban az esetben a győzelem a betegség kórokozója a szervezetben marad, és végül megnyilvánulhat újra, és lehetetlen megjósolni, hogy hol és hogyan fog megnyilvánulni a betegséget. Ebben a tekintetben a gyógyszeres szekrényben tárolhat Corvalol-t, amely hosszú élettartammal rendelkezik.

A herpesz Corvalol-kezelés hatásos lehet?

A Corvalol gyógyászati ​​készítmény jól ismert. Ez a költségvetési gyógyszer megtalálható szinte minden család gyógyszeres szekrényében. A stressz, a pszichoemotikus stressz, a magas vérnyomás kezdeti stádiumában alkalmazzák nyugtató, vasodilatáló gyógyszerként. De a közelmúltban a lakosok észrevették, hogy a herpesz Corvalollal való kezelése gyors és kézzelfogható megkönnyebbülést eredményez a vírus elleni küzdelemben.

Corvalol összetétele és hatása

A Corvalolum cseppek kezelésének hatékonyságát a hatóanyag összetétele határozza meg:

 • az alfa-bróm-izovalerinsav etil-észtere;
 • borsmentaolaj;
 • fenobarbitál (fenobarbitál).

A gyógyszer további összetevői:

 • tisztított víz;
 • etil-alkohol 90% -os koncentráció;
 • nátrium-hidroxid.

A Corvalol oldat bőrelváltozásainak kezelésében fertőtlenítés és gyógyítás történik. Ennek a folyamatnak az a fő szerepe az alkohol, és csak ezután a menta olaj, amely együtt:

 • fertőtleníteni a bőrt, ezáltal megelőzve a másodlagos fertőzés kialakulását;
 • azonnal megszáradt hólyagok;
 • állítsa le a buborékkiütés növekedését.

A leghatékonyabb a Corvalol a herpesztől a szájon át a betegség elsődleges szakaszában. Ha kezeli a problémás területet a kiütések megjelenése előtt, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a bőrkiütés egyáltalán nem jelenik meg.

Tudnia kell, hogy a Corvalolumnak nincs hatása és nincs hatása a herpeszvírusra, csak segíti a tünetek tisztázását.

Ezért a gyors helyreállításhoz a kezelőorvos által előírt összes etiológiai gyógyszert fel kell használni. Elkezdheti használni a cseppeket, hogy megfázzák az ajkakat a következő helyzetekben és körülmények között:

 • égő érzés és viszketés az ajkakon. A vírusölő krémek és kenőcsök - például a Zovirax, az Acyclovir rövid idejű eltarthatósága miatt - nem feltétlenül állnak rendelkezésre. És Corvalol, mint általában, mindig egy otthoni gyógyszer dobozban van jelen;
 • A vesicularis kiütés már megnyilvánult, de antivirális gyógyszerek nem állnak rendelkezésre. Ilyen helyzetben a Corvalol megszünteti a viszkető irritációt és a benne rejlő hólyagokat;
 • A cseppek felhasználhatók kiegészítõ, kiegészítõ kezelésként kombinálva az Acyclovir és antivirális tablettákkal. Az ajkak bőrének vereségének helyén Corvalol és kenőcs felváltva kell alkalmazni, ami a fájdalmas bőrkiütések gyorsabb elhelyezéséhez vezet.

Megjegyezzük, hogy a Corvalol a herpesz elleni hatás mentesíti a betegség megnyilvánulásait, de nem kezeli a betegséget.

A Corvalol herpeszre jellemző tulajdonságai

A kezelés hatékonysága érdekében el kell kezdeni kezelni a Corvalol-t a vesék megjelenésének várható fókuszával, amint megjelenik a betegség első jelei (bőrkiütés és fájdalomérzékenység). A bőrkiütés megállításához egy kis darab pamut gyapotot kell elhelyezni Corvalol-val nedves állapotban, csak a fájó ponton. Az expozíciós idő körülbelül öt perc, és az ismétlések száma akár napi 6-7-szer is elérheti.

A feltörekvő buborékfoltok és a kialakult sebek is cauterized ezekkel a cseppekkel. Kenje meg őket 2,5 - 3 órán keresztül, amíg a seb nem feszül. Szigorúan tilos kötni a kötést vagy a gyapotot egy egész napra gyógyszeres kezelésben - nem lesz előny, és az égés mellett az ilyen kezelés semmi jóhoz nem vezet. Mivel a Corvalolum oldat kiüríti a bőrt, azután az ajkakat olajjal kell kenni, mint például a tengeri homoktövis.

A Corvalol korai terápiája a herpesz vírus latens formájába kerülhet, és a látható tünetek megszabadulása 2-2,5-szer gyorsabb lesz, mint a hagyományos gyógyszereknél.

A herpesz rendkívüli módon, nem etikus gyógyszerek alkalmazásával történő kezelésében nem volt ellenjavallat. De a Corvalol-kezelést óvatosan kell elvégezni, vagy akár azt is el kell hagyni azoknak az embereknek, akik olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek allergiát okozhatnak.

A terhes nőknek, a szoptató anyáknak és a 18 éves kor alatti gyermekeknek szigorúan tilos Corvalolumot használni a herpesz megszabadulása érdekében.

Az oroszlánrész a kábítószer használatával kapcsolatos véleménye pozitívan pozitív. Számos beteg megjegyzi, hogy a Corvalol alkalmazása a herpesztől nemcsak lelassíthatja a betegség kialakulását, hanem sokkal gyorsabban is megsebesítheti a kiütést, mint más módon. Vannak olyan negatív, kritikus válaszok is, amelyek ezt a kezelési módot sikertelennek jellemzik.

Miután elemezte számos véleményét és megítélését a herpes vírus kezelésének nem szokványos módjáról, ki lehet deríteni a sikereit és hiányosságait. Az előnyök a következők:

 • nyugtató, fertőtlenítő hatás;
 • a kábítószer-biztonság;
 • kiütés;
 • alacsony, kedvező árú cseppek;
 • állandó jelenléte a családgyógyászati ​​készletekben.
 • nem önálló kezelés;
 • nem befolyásolja a herpesz okozó ágensét;
 • nincs alapvető bizonyíték a módszertan hatékonyságára.

A herpesz ilyen kezelésének igénybevételére vagy sem - mindenki önállóan dönt. Mindazonáltal a gyógyszerek olcsósága és a gyorsított gyógyulási folyamat sok ember figyelmét felhívja. Ezenkívül nincs semmi baja a Corvalol használatának, ha helyesen használja.

Hogyan segíthet a corvalolus megszabadulni a herpesztől?

Herpes simplex vagy hideg az ajkán nagyon fájdalmas és kellemetlen "fájdalmas". A legveszélyesebb pillanatban felugrik, csak akkor szükséges, ha egy személy befagyasztja vagy túlmelegszik, vagy hideg után, amikor az immunitás gyengül. A kezelés nem teszi lehetővé, hogy teljesen megszabaduljon ettől az aljas vírustól, és újra és újra ugyanazon a helyen jelenik meg.

Herpesz az ajkakon

Ez a betegség nagyon gyakori. A fertőzés könnyen átvihető egy normál csók vagy egy fertőzött személy kapcsolatával, személyes higiéniai cikkek, eszközök és közönséges eszközök segítségével. A vírus egy ideig "élhet egyedül" fából és műanyag felületekről, fém csapokról és ajtófogantyúkról, orvosi eszközökről és nedves szövetekről.

A herpesz átviteléhez nem feltétlenül szükséges a betegség nyilvánvaló tüneteinek jelenléte. Néhány nappal az első jelek megjelenése előtt és az egész gyulladásos folyamat során fertőzővé válik. Bizonyos esetekben a fertőzés tünetmentes lehet, de egyidejűleg egy személy fertőzést is okozhat anélkül, hogy tudná.

A vírus kezelése a gyulladás helyének lokalizálásában áll, meggátolja a test új területeire való áttérést és a gyors visszaesés végét. Ideális esetben a herpeszet a lehető legmélyebben, hibernálással kell "meghajtani", hogy hamarosan nem tudja újra megerősíteni magát. Ehhez használjon gyógyszereket, amelyeket különböző gyógyszeripari aggodalmak gyártanak. Vegyszerek vagy gyógynövények alapján fejleszthetők ki.

Ezek lehetnek antivirális tabletták és cseppek az orális beadáshoz és a helyi kenőcsökhöz. Nem nagyon olcsóak, és a gyorsaság szempontjából az akciók nem mindig hatékonyak, ezért a népgyógyászatban a herpesz elleni védekezésre van mód.

Corvalol nyer!

Általában, ha a kezelést és a corvalol azonnali lerakódását elkezdi, még a gyulladás megjelenése előtt is, a vírus leállhat a fejlõdésrõl és látens alakra léphet. Amikor megjelenik a hólyagok kúrálása, a gyógyulás sokkal gyorsabb, mint a kenőcsöknél. A Corvalol 3-4 napig megszabadul a fertőzéstől, 7-es kenőcsöt.

Miért történik ez, aligha bárki meg tudja magyarázni. Ugyanez vonatkozik a herpesz elleni fogkrém használatára is. Ő vele ugyanazokat a manipulációkat végzik, mint a cseppek valocordin (corvalol), vagyis alkalmazzák egy viszkető területre vagy egy pattanás.

És már kevesen vannak érdeklődők abban, hogy miért segít, és ami a legfontosabb, ez a kezelés olcsóbb és hatékonyabb.

A herpesz kezelése Corvalollal

A herpesz kezelésére sok gyógyszer van. De a herpesz Corvalol a legkeresettebb.

Általában nyugtató és vasodilatáló szerként alkalmazzák. Tabletta és csepp formájában készült. A herpesz kezelésére a cseppek alkalmasabbak.
A cseppek összetétele a következőket tartalmazza:

 • fenobarbitál;
 • etil-alkohol;
 • menta;
 • etil-bróm-valerianátot.

Az összetételben az alkohol és a menta jelenléte miatt a gyógyszer gyógyító és antiszeptikus hatást fejt ki. A gyógyszer hipoallergén.

A Corvalol akció

A herpesz kezelése Corvalollal megkönnyíti a beteg állapotát. Érdemes megjegyezni, hogy a gyógyszer nem befolyásolja a kórokozót. A fertőzés elleni küzdelemben ezt önmagában nem használhatja. A következő esetekben ajánlott használni:

 1. Ha úgy érzi, ég az ajkakon és a kiütés megjelenésén. A kábítószerrel nedvesített pamutlemezt 15 percig kell felhordani a problémás helyre. Ez segít elkerülni a kiütés megjelenését.
 2. A Corvalol kiváló antiszeptikus. Gyorsan eltávolítja a viszketést és kiszárad a bőrkiütés.
 3. A Corvalol mint herpesz elleni szer adjuváns. Az Acyclovir-kezeléssel kombinálva. Ajánlatos alternatívát alkalmazni a kábítószerek.

A Corvalol alkalmazásának szabályai

A herpesz vírus fertőzése a bőrön a szövet duzzanata, égő érzés.

A gyógyszer használata során egyszerű szabályokat kell követnie:

 1. Ne alkalmazzunk közvetlenül a bőrre. Szükség van egy pamut alátét áztatására.
 2. A gyapot felhordásához csak egy kiütés helyére van szükség napközben 5 alkalommal.
 3. A belsejében lévő cseppek használhatatlanok. A herpesz okozó ágensére a vérben, ez nem befolyásolja.
 4. A gyógyszer cauterize a kiütések a szájban.

Ha a gyógyszertári szekrénynek csak tabletta formájában van gyógyszere, akkor azt is fel lehet használni. Szükséges az előzetesen zúzott tabletta vízzel történő összekeverése. Kashitsu egy vékony réteg, hogy fel a herpetic eruptions. Ismételje meg az eljárást, amíg a kiütés teljesen el nem tűnik naponta kétszer.

Ellenjavallatok használata

A gyógyszerrel történő kezelés ellenjavallt, ha intoleranciát mutat a gyógyszer bármely összetevőjével. Nem zárható ki az allergiás reakció előfordulása.
A terhesség és a laktáció terhességi terápiája Corvalolom tilos. De ez csak a cseppekre vonatkozik.

A gyógyszer előnye és hátránya. Az eszköz előnyei:

 • alacsony ár;
 • biztonság;
 • képes leállítani a kiütés megjelenését;
 • lehetővé teszi a gyulladás fókuszának lokalizálását;
 • megakadályozza a fájdalmas hólyagok megjelenését a korai szakaszban;
 • nyugtató és fertőtlenítő hatású.

Ha a bőr már megjelent sebek és hólyagok, Corvalol lesz antiszeptikus hatása, amely hozzájárul a gyors helyreállítást.

A Corvalol hátránya, hogy képtelen befolyásolni a kórokozót. Az eredmény csak akkor látható, ha más gyógyszerekkel együtt alkalmazzák.

A terápia hatékonysága a betegség típusától és a kiütés helyétől függ. A Corvalol különösen hatékony a test nyitott területeinek kezelésében: a nyak, az ajkak, a hát és a mellkas. De a szemgolyó vereségével nem használható, mivel a szaruhártya égési sérülését okozhatja.

Nem szabad elfelejteni, hogy a Corvalol-kezelés csak a herpesz fejlődésének korai szakaszában hat.

Ha az állapot elhanyagolódik, a bőr jelentős területeinek érintettsége esetén a gyógyszert más speciális gyógyszerekkel együtt alkalmazzák. És ugyanazon Corvalol folyadékok a megfelelő hatás súlyosbodása elleni küzdelemben.

Nem szabad megszabadulni egy vírustól. Ő mindig a testben lesz. A herpeszvírus legyőzésére képes eszközök nem léteznek. Idővel a betegség újra megjelenik, minden alkalommal, amikor új bőrterületeket választ. Ezért kívánatos mindig a Corvalol szekrényben tárolni, amely hosszú élettartammal rendelkezik.

Tabletták és cseppek Corvalol a herpesztől

Az arcon és a test más részein folyadékkal töltött papulák formájában megjelenő kitörések olyan herpesz szimplex vírus jelei, amelyek bármilyen nemű és korú embereket érinthetnek. A gyógyszer még nem ismeri azokat a módszereket, amelyek teljesen megszabadulnának a kórokozótól, de vannak olyan gyógyszerek, amelyek lehetővé teszik a fertőzés gócainak lokalizációját és megakadályozzák azok terjedését a bőrön.

A Corvalol a herpesztől meglehetősen gyakori gyógymód, melyet a betegség kezdetén ajánlott használni. A bőrkiütés otthoni kezelésével leállíthatja a vírus aktivitását, bejuthat latens állapotba.

Hogyan működik egy vírus

A Corvalol hatékonyságát a herpesz szimplex vírussal kapcsolatban a következő anyagok jelenléte magyarázza a gyógyszer összetételében:

 • etil-alkohol;
 • a-bróm-izovaleriánsav-észter;
 • fenobarbitál;
 • borsmentaolaj.

A herpesz elleni Corvalol alkalmazható helyileg (külsőleg) és belül is. Az összetevők kombinációjának köszönhetően a gyógyszer görcsoldó és nyugtató hatást fejt ki a páciens testére. Az idegrendszer izgulása eltávolításra kerül, az alvás helyreáll. Tüntesse fel a herpesz kellemetlen tüneteit - viszketés, égés és fájdalom. A kábítószerrel kezelt sérülések gyorsan kiszáradnak, védőhéjak gyorsan kialakulnak.

Mivel az. Mint kivonatok és az alkohol egy hangsúlyos fertőtlenítő és gyógyító hatása kiesik csatlakozás másodlagos fertőzés során fellépő fésülés vagy traumatizáló herpesz hólyagok.

Ha közvetlenül a kórokozóhoz adják, a Corvalol nem, de jelentősen enyhíti a beteg állapotát, megakadályozza a fertőzés negatív megnyilvánulását a testen és a nyálkahártyákon, külső alkalmazással.

A Corvalol herpesz kezelése

A gyógyszertárakban a gyógyszer kétféleképpen vásárolható meg: cseppek vagy tabletták formájában. Ez utóbbi javíthatja egy személy általános állapotát, a helyi megoldások megoldásokat alkalmazhatnak.

Jó hatásosságot mutattak ki, amikor az ajkán lévő fertőzés jeleit megszüntették.

Ajánlatos ezt közvetlenül a szájterületen történő viszketés vagy az első buborék megjelenése után használni. A kiütések elkerülése érdekében törölje le a Wadded lemezt a Corvalollal és csatlakoztassa a fájó helyhez. A krém 15 percig tart.

A megoldás használata nem túl gyakori - elegendő a napi 4-5 alkalommal történő cauterizációt végrehajtani.

Ha a gyógyszeres szekrény cseppjein nincs gyógyszer, akkor tablettákat lehet használni. Ehhez a terméket porítottuk, vízzel hígítottuk kavicsos állapotba. Ezután az anyagot felviszik a pamutlemezre, és felviszik az érintett bőr- és nyálkahártyákra. Ezenkívül vékony rétegvastagságú, gyapottisztító gyantával megkenheti a fájdalmas helyet. Az eljárást addig ismételjük, amíg a herpesz tünetei naponta kétszer teljesen el nem tűnnek - reggel és este.

Abban az esetben, ha a betegség már eljutott a harmadik szakaszba, melyet a hólyagok sorvadásokká történő átalakítása jellemez, komplex gyógyszert kell alkalmazni.

Kenőcsöket ajánlott acyclovir (Acyclovir 5%) és Corvalol kenőcsökkel. A sebeket 3 óránként, váltakozva alkalmazzák. A gyógyszert a szájban fellépő kiütések kezelésére lehet használni.

Ehhez a fájó foltok naponta többször kerülnek beavatkozásra. De a legnagyobb hatása a gyógyszer a szervezet bőr kezelésére a nyílt területeken:.. Lips, hát, láb, has, stb használata cseppek vagy tabletta alapú megoldás segít eltávolítani a kiütések 3-4 nap után.

Ellenjavallatok

Annak ellenére, hogy a kábítószer elterjedt a lakosság körében, számos ellenjavallatot tartalmaz. A herpesz kezelése során a Corvalol belső cseppjeit el kell dobni:

 • terhesség és szoptatás alatt;
 • vese- vagy májkárosodásban szenvedők;
 • olyan betegeknél, akiknél a hatóanyag összetevőinek intoleranciája van.

A herpesz esetében tilos a cseppek használata a látómezőben, mert ha etilalkoholt kap a szemébe, égési sérülést okozhat.

Vélemények

Amikor egy barátomtól megtudtam, hogy a Corvalol képes gyógyítani a herpeszet, nem hitte el. Végtére is, még a vírusellenes szerek is segítik a fertőzés tüneteinek kezelését idővel. De amikor az ajkak körüli viszketést éreztem, úgy döntöttem, hogy az ajánlott orvosságot használom. És ez segített - a borsmenta eltávolította a puffadtságot, és az alkoholnak antiszeptikus hatása volt. A kitörések 3 nap elteltével eltűntek.

Tatiana Petrovna, Dnepropetrovsk

Amikor a családommal a tengerbe megyek, mindig magammal viszem Corvalolot. Ez a legjobb megoldás az arc hideg sebére. Elkezdek alkalmazni a kábítószert a beteg helyekre közvetlenül az első tünetek megjelenése után - viszketés és égés. Köszönet Corvalolnak, a gyerekeim elfelejtik, hogy mi a herpesz 4 nap után.

Vova S., Novosibirsk

A szájüregi herpesz minden tavasszal és ősszel megjelent. De aztán úgy döntött, elhagyja a szokásos vírusellenes szereket, és közvetlenül a buborékok megjelenése után elkezdett megkenni őket Korvalol tabletta és vízzel. Már a második napon a sebek kiszáradtak, és 3 nap múlva sem hagytak nyomot, a test bőrét teljesen megtisztították. Azóta a herpesz nem zavart engem közel egy éve. Jó eszköz, mindenkinek ajánlom.