Pimafukort gyermekeknek: használati útmutató

A Pimafukort népszerű helyi gyógymód, amely segít a felnőtteknek gombás, bakteriális vagy allergiás bőrelváltozásokkal. De lehetséges-e a gyermekek kezelésében használni, hogyan működik egy ilyen gyógyszer a baba bőrén és milyen mellékhatások okozhatják?

A gyógyszer összetétele és formája

A Pimafukort kétféle formában készül, amelyeket csak külsőleg alkalmaznak:

 1. Cream. Ez fehér vagy fehér sárga tömeg, alumínium vagy műanyag csövekbe csomagolva 15 grammra.
 2. Kenőcs. Ez is fehér vagy sárgás anyag, de sűrűbb. Ezt 15 gramm gyógyszert tartalmazó polimer vagy alumínium csövekben adják el.

Mindkét Pimafukorta faj három hatóanyagot tartalmaz:

 • natamycin - 10 mg / g hatóanyagonként;
 • neomicin-szulfát - 3500 egység / g kenőcs / krém adagban;
 • Hidrokortizon mikronizált formában - 10 mg mennyiségben a gyógyszer egy grammjában.

Ezenkívül a kenőcs speciális polietilén-paraffin bázist tartalmaz. A krém további összetevői a makrogol-sztearát, Na-citrát, cetil-éter viasz és egyéb vegyületek.

A működés elve

A Pimafukort a helyi gyógyszerkészítmények kombinációjaként említik, mivel a krémben és kenőcsben számos olyan összetevő található, amelyek a gyógyszer terápiás hatását biztosítják.

Az egyik az antibiotikum az aminoglikozidok (neomicin) csoportjából, a második gombaellenes szer (natamycin), és a harmadik komponens glükokortikoid hormon (hidrokortizon).

Ennek a kombinációnak köszönhetően, a Pimafukort:

 • számos baktériumot érint, többek között a staphylococcus, az escherichia, a protaeus, az enterococci, a klebsiella és más mikroorganizmusok;
 • elpusztítja az élesztőt és az élesztőszerű gombákat (a gyógyszer nagyon hatásos Candida ellen);
 • van gyulladáscsökkentő hatása, valamint szűkíti a bőr bőrét és megszünteti a viszketést.

pimafukort

Pimafukort - antibakteriális, gombaölő és gyulladáscsökkentő hatású külső használatra szánt eszköz. Gyakran használják a fertőző és gyulladásos bőrbetegségek leküzdésére.

A hatóanyag összetétele magában foglalja az antibiotikum neomicint, a gombaellenes szerként a natamycint és a glükokortikoszteroid hidrokortizon.

A gyógyszer olyan "elegáns" összetétele, melynek összetevői oly tökéletesen kiegészítik egymást, a Pimafukort egy nagyon népszerű gyógyszer a bőrgyógyászati ​​gyakorlatban.

Klinikai és farmakológiai csoport

A gyógyszer antibakteriális, gombaellenes és gyulladáscsökkentő hatása külső használatra.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

Megengedett orvosi rendelvény nélkül.

Mennyibe kerül a Pimafukort a gyógyszertárakban? Az átlagár 600 rubel.

A kibocsátás és az összetétel formája

A Pimafukort két dózisformában állítják elő külső használatra: krémet és kenőcsöt.

1 g krém tartalmaz hatóanyagokat:

 • 10 mg natamycin;
 • 3,5 ezer egység neomicin;
 • 10 mg mikronizált hidrokortizon.

Továbbá, a krém tartalmaz kiegészítő komponenseket: nátrium-citrát, emulgeálószer F, tsetilefirny viasz, makrogol-sztearát, propil-parahidroxibenzoát, szorbitán-sztearát, metil-parahidroxi-benzoát, tisztított víz.

A Cream Pimafukort 15 grammos alumínium vagy műanyag csöveket gyárt, 1 csövet egy karton dobozban.

1 g kenőcs hatóanyagokat tartalmaz:

 • 10 mg natamycin;
 • 3,5 ezer egység neomicin;
 • 10 mg mikronizált hidrokortizon.

Ezenkívül a krém tartalmaz egy segédkomponenst - PE kenőcs alapot.

A Pimafukort kenőcs 15 grammos alumínium vagy műanyag csövekből készül, 1 cső egy kartondobozban.

Krém és kenőcs Pimafukort - mi a különbség?

Az aktív komponensek összetétele nem különbözik a koncentrációtól. Egyformán hatnak. A szívósebességet befolyásoló kiegészítő alkatrészek különbsége.

Kenőcs összetételében csak hatóanyagokat, viaszt, paraffint tartalmaz. A vastag sűrűség lehetővé teszi az ágens számára, hogy tovább maradjon a bőrön. Az aktív komponensek lassabban beléptek a szövetbe, a terápiás hatás hosszabb. Ajánlott kenőcs használata felnőtteknek, erős bőrelváltozásokkal, a kötések alatt.

A krémet a könnyű konzisztenciának köszönhetően sokkal gyorsabban felszívja. A terápiás hatás azonnal megtörténik, de kevesebbet tart, naponta kétszer nem kell alkalmazni, mint a kenőcs, de 3-4. Alkalmas gyermekek bőréhez, arcához, jobban működik a dermatózis akut formájánál.

Farmakológiai hatás

Kenőcs A Pimafukort kombinált készítmény, amely antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaellenes hatást fejt ki, amelyet a készítmény aktív összetevői biztosítanak:

 1. A neomicin egy erős antibiotikum, amely az aminoglikozidok csoportjába tartozik. Ez ellen hatásos igen széles spektruma a patogén baktériumok, többek között az E. coli, a streptococcusok, staphylococcusok, Enterococcus és Klebsiella.
 2. A neomicin antibiotikum az aminoglikolízis csoportból, viszonylag nagyszámú mikroorganizmus, Gram-pozitív és Gram-negatív aktivitás széles spektrumával.
 3. A hidrokortizon a glükokortikoidok mellékvese hormonjainak kémiai analógja. Jelentős gyulladáscsökkentő és helyi vazokonstriktív hatást fejt ki. Ez lehetővé teszi számukra, hogy csökkentse a viszketés, bőrpír megjelenését, amit bakteriális vagy gomba eredetű fertőzés okozott.

A kenőcs bőrre történő alkalmazása során a neomicin és a natamycin nem szívódik fel a vérben, és a hidrokortizon kis mennyiségben adszorbeálódik. Megjegyezzük, hogy az abszorpció mennyisége bőrelváltozások vagy erős gyulladásos reakció esetén fokozódhat.

Használati utasítások

A kombinált hatású gyógyszert csak másodlagos fertőzés jelenlétében szabad alkalmazni. Az allergiás megnyilvánulások akut állapotában lehetetlen használni.

Segít a Pimafukort a következőkkel:

 1. Mycosis - gombás betegségek;
 2. bőrbántalmak;
 3. Pyoderma - gombák, baktériumok okozta purulens gyulladás;
 4. Gombafertőzések szövődményei;
 5. Otomycosis - a kórokozók által okozott külső fül gyulladása.

A kezelést csak szakemberrel folytatott konzultációt követően lehet megkezdeni.

Ellenjavallatok

A betegek túlnyomó többsége tökéletesen tolerálja a Pimafukort krémet.

Ellenjavallatok:

 • bőr-tuberkulózis;
 • ichthyosis (genetikailag súlyos bőrbetegség);
 • fekélyes és eróziós bőrelváltozások;
 • akne (akne);
 • egyéni túlérzékenység az anyag egy vagy több összetevőjére;
 • intolerancia az antibiotikumoktól az aminoglikozid csoporttól;
 • vírusos bőrelváltozások (az antibiotikumok és fungicidek nem befolyásolják az élet nem sejtes formáit);
 • az érintett területen nem gyógyult sebfelületek;
 • rosacea (úgynevezett rosacea).

Terhesség és laktáció esetén alkalmazható

Ha a Pimafukort a várandós vagy szoptató nők konzervatív kezelésének rendszerébe tartozik, emlékezzen a neomicin ototoxikus hatására a gyermek és az anya fejlődő szervezetére.

Ugyancsak nem tanácsos alkalmazni egy kenőcs vagy krém alatt okkluzív kötéssel vagy alkalmaznia kell a gyógyszert hosszú, ez így lehetséges, hogy kihagyja az első előfordulása a mellékhatások vagy a mellékhatások terápiás gyógyszer hatásának.

Adagolás és az alkalmazás módja

A használati utasítás azt jelzi, hogy a felnőttek és a gyermekek 2-4 alkalommal kapják az érintett bőrön a hatóanyagot naponta. A gyermekeket a bőr korlátozott területeire kell alkalmazni, és ne használjanak elzáró kötszereket.

 1. Az akut és szubakut dermatózusok kezelésére ajánlott krém formájában lévő gyógyszer.
 2. A drog a kenőcs kezelésére szánt szubakut és krónikus dermatózisok, különösen a jelenlétében súlyos száraz bőr, lichenificatio, vagy olyan esetekben, amikor a kívánt tulajdonságokat a okkluzív kenőcsök.

A kezelés időtartama egyedileg történik, figyelembe véve a betegség jellegét, a kezelés időtartama általában nem haladja meg a 14 napot. Ha a gyermekek és a felnőttek 14 nap után javulnak, konzultáljon orvosával.

Mellékhatások

A kenőcs alkalmazása után a mellékhatások ritkák. Ezek általában reverzibilisek és nyilvánvalóak a következők szerint:

 1. A látásszerv felől: nagyon ritka az intraokuláris nyomás növelése, a szürkehályog kialakulásának kockázata nő.
 2. A bőrről / szubkután szövetről: a gyógyszer elején kis mértékű exacerbáció léphet fel a sérülés helyén, de a kezelést nem szabad abbahagyni.
 3. Endokrin rendszer: mellékvesekéreg elnyomása miatt alkalmazása lokális termékek kortikoszteroid tartalmú néhány esetben számoltak be felnőtteknél, és nem feltételezik, hogy ez akkor fordulhat használata során a kábítószer pimafukort. Az a lehetőség, szisztémás reakciók növekszik, ha az alkalmazott nagy területen a bőr, a használata elzáró kötözés alkalmazható hosszú időn keresztül, a gyermekek körében.
 4. Túlérzékenységi reakciók lehetségesek; kontakt dermatitis, égés, bőrirritáció, ekcéma, dermatitis; a bőr belégzése, a bőr elvékonyodása, purpura, telangiectasias, striae; perioralis vagy rosacea-szerű bőrgyulladás, amelyet bőrarculás kísérhet; a sebek késleltetett gyógyulása; a kortikoszteroidoktól függő rohamok hatása; hypertrichosis, depigmentáció.

A helyi nemkívánatos hatások kockázata nő a terápia hosszabb időtartamával. Az okklúzódó kötszer alkalmazása, a bőrráncok jelenléte a helyszínen szintén növeli a mellékhatások kockázatát. A fejbőr, az arc és a nemi szervek bőrének különösen hajlamosak a helyi reakciók.

túladagolás

Napjainkig a Pimafucort túladagolásáról nem számoltak be. Elméletileg fennáll a valószínűsége, hogy károsítja a középfül szerkezeteit, amikor a hatóanyagot a külső hallócsatorna régiójában a bőrre alkalmazza, feltéve, hogy megsértik a timpan membrán integritását.

Különleges utasítások

Mielőtt elkezdi használni a gyógyszert, olvassa el a speciális utasításokat:

 1. Óvatosan kell előírnia a gyógyszert az 1 évesnél fiatalabb gyermekek számára.
 2. Amikor a Pimafukortát a szemhéjakra és a periorbitális területre alkalmazza, fennáll a megnövekedett intraokuláris nyomás, a szürkehályog kialakulása.
 3. Hosszan tartó kezelés esetén sebek és fekélyek jelenlétében elméletileg fennáll a neomicin ototoxikus és nephrotoxikus hatása.
 4. Ha superinfekció lép fel, vagy a gombás mikroflóra túlzottan fejlődik, a gyógyszert fel kell függeszteni és megfelelő intézkedéseket kell tenni.
 5. Gyermekeknél a gyógyszert orvos felügyelete mellett kell beadni. Amikor a hatóanyagot nagy felületeken vagy okklúzív kötéseken alkalmazzák, figyelembe kell venni a hypothalamus-hipofízis-mellékvese rendszer működésének elfojtásának lehetőségét.

Kábítószer kölcsönhatások

A Pimafukort hatóanyag gyógyszerkölcsönhatását nem írják le.

Lehetséges kereszt túlérzékenység között neomicin és hasonló kémiai szerkezetű, például kanamicin, paromomicin, gentamicin és neomicin közötti kereszt-rezisztencia aminoglikozidok és más antibiotikumok csoportja.

Vélemények

Vettünk néhány véleményt azokra a személyekre, akik a Pimafukort használják:

 1. Olga. Anya pimafukort használ az ekcéma súlyosbodásával. Miután az orvos ezt a jogorvoslatot írta elő, ezek az exacerbációk pár nap alatt megtörténnek, könnyebb és gyorsabb, mint korábban.
 2. Larissa. A kenőcs jó, el kell ismerni, hogy segít, de a hormon volt, és ezért nem nagyon hasznos a bőr, én Radevit orvos írta fel, hogy lett volna már elengedés és visszaállítja a bőr. És természetesen csak az orvos elrendelésére és ne haladja meg a kezelés javasolt időtartama.
 3. Lydia. Mindez szörnyű kiütéssel kezdődött a gyermekben, hogy ne kockáztassa a kórházba járni. Azt mondták, hogy allergiája van. Átszúrta az injekciókat és hazaküldte őket. Néhány nappal később a bőrkiütés visszatért, a bőrgyógyászhoz ment, és elrendelte nekünk "Pimafukort". Csak a pirosság volt, egy héttel később mindent átmentek. Az egyetlen hátránya, hogy a bőr nagyon száraz lett, így meg kellett kennie a hidratáló krémekkel.

analógok

Nincsenek analógok. Különböző kombinációkban antibiotikumokat, fungicideket és hormonokat tartalmazó készítmények állnak rendelkezésre.

Ilyen eszközök a következők:

 • Kandiderm;
 • gioksizon;
 • flutsinar;
 • Dexa-Gentamicin;
 • Akriderm;
 • Oksikort;
 • Canison plus;
 • Polkortolon;
 • Kortomitsetin.

Az analógok használata előtt forduljon orvosához.

Tárolási feltételek és eltarthatósági idő

A Pimafukort a gyártástól számított 5 évig tartja. A gyógyszert az eredeti csomagolásban, száraz, sötét helyen, a gyermekek számára megközelítőleg + 25 ° C-os környezeti hőmérsékleten kell tárolni.

A Pimafukort krém használatára vonatkozó utasítások - összetétel, javallatok, mellékhatások, analógok és ár

A vörösség tüneteinek eltávolítására bőrgyulladással vagy gomba kezelésével a glükokortikoszteroidok (GCS) csoportjához tartozó Pimafucort krémet használják. Antibakteriális anyagokat tartalmaz, amelyek hatékonyan kiküszöbölik a viszketést, bőrkiütést. Gyermekek, terhes nők használhatják. Olvassa el a hormonális antibakteriális szer használatának szabályait a mellékhatások kockázatának kiküszöbölésére.

Pimafukort krém - használati utasítás

A farmakológiai besorolás szerint a Pimafukort a hormonális glükokortikoidok csoportjába tartozik. Kétféle formában kapható: krém, kenőcs. Mindkét termék fehér, átlátszatlan színű, krémes árnyalatú, sűrű konzisztenciájú. A gyógyszert külső helyi antibakteriális felhasználásra szánják, korlátozzák az utasításokban meghatározott felhasználási lehetőségeket.

struktúra

A Pimafukort krém aktív hatóanyagai a natamycin, az antibiotikum neomicin a szulfát formában, mikronizált hidrokortizon. Egy hasonló összetevő tartalmaz egy kenőcsöt. A termékek összetételét a táblázat tartalmazza:

A Pimafukort változatai / komponensei

Natamycin 1 g-ig

Neomicin-szulfátot 1 g-ra

3,5 mg (3,500 egység)

Emulgeálószer, decil-oleát, nátrium-citrát, szorbitán-sztearát, cetil-észter-viasz, makrogol-sztearát, propil-parahidroxibenzoát, metil-parahidroxibenzoát, víz

Polietilén oleogél (folyékony paraffin, polietilén)

A kibocsátás formája

Pimafukort állított elő krém, kenőcs formájában. Az első homogén struktúra fehér színű, enyhén sárgás színű. A műanyag vagy alumínium cső 15 grammot tartalmaz, kartonpapír dobozba csomagolva. A fehér vagy sárga színű homogén textúrájú kenőcsöt egy műanyagból vagy alumíniumból készült 15 grammos csőbe csomagolják. Mindkét cső egy membránnal van ellátva, amely csavaros kupakkal van lezárva.

Farmakológiai hatás

Kombinációs készítmény neomicin, natamicin, hidrokortizon teszi pimafukort orvoslás antibakteriális, gombaellenes, gyulladáscsökkentő hatása van. A krémet kültéri használatra használják. Neomicinszulfátot rendelkezik széles antibakteriális aktivitással, elpusztítja Gram-negatív baktériumok, enterococcusok, staphylococcusok, E. coli, Klebsiella, Proteus. A Naturamycin része a makrolid csoportnak, egy poliautovírus alcsoportnak, amely hatékonyan hat az élesztőre, a dermatophytákra. A hidrokortizon segít eltávolítani a viszketést, gyulladást bőrgyulladással.

Antibiotikumok elleni dermatophytes, Fusarium igen alacsony adszorpciós intakt nyálkahártyákat, de jelentősen növeli a felszívódás mértéke, amikor alkalmazzák sebek, fekélyek. A hidrokortizon 1-3% -ban érintetlen bõrön keresztül szívódik fel, a sérült területek - kétszer annyi fertőzéssel fertõzve - négyszeresére. A hidrokortizon gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, gyermekeknél fokozott felszívódást mutat, mint a felnőtteknél. A gyógyszer szisztémás véráramának felszívódásának mértéke korral csökken.

Pimafukort - felhasználási tünetek

A Pimafukorta használatára vonatkozó utasítások szerint a hatóanyag antibakteriális hatást fejt ki, és a következő jelzésekkel rendelkezik:

 • a mycosis a bőr: otomycosis, felületes akut dermatosis, szubakut dermatosis, fertőzött kórokozók;
 • pioderma, szubakut vagy akut fertőző dermatózis;
 • dörzsölés a bőrön - gyermekek, férfiak (kenőcs vagy krém belsejében tilos), krónikus dermatosis formák kezelése, candidiasis;
 • olyan gombák vagy baktériumok bőrének sérülései, amelyek fokozott érzékenységet mutatnak a gombaellenes hatásokkal és a hatóanyag antibakteriális összetevőivel szemben;
 • nedves területek;
 • a bőr és a bőr alatti szövetek fertőzéseinek helyi gyulladáscsökkentő kezelése, felületi hibák.

Adagolás és adminisztráció

A szubakut vagy akut dermatózis kezelésére krém írható fel. A Pimafukort, különösen a krónikus krónikus, kenőcsformát igényel, hasonlóan a krónikus dermatózisok kezeléséhez. A gyógyszer alkalmazható az okklúziós dresszing során a lichenification, száraz bőr, seborrhea, egyéb tényezők esetén, amikor a kenőcs kifejtett okkluzális tulajdonságai szükségesek. Tollal a krémmel való kezelés 14-30 nap, bár az első eredmények a felülvizsgálatok szerint már a 3-4. Napon láthatók. Folytatni kell a terápiát a kijelölt idő szerint, így nem lesz relapszus.

Alkalmazzon gombaölő szert az érintett bőrre vagy nyálkahártyákra a bőr gombás megbetegedéseire, napi 2-4 alkalommal. Az otomycosis megköveteli a Pimafucort beiktatását a hallójáratba. Az antibakteriális hatású gyógyszerrel való kezelés 0,5-1 hónap. Kezelheti őket gyermekek, felnőttek számára, de az első az, hogy ne alkalmazzon krémet egy nagy területen, vagy olyan okklúziós kötszereket használjon, amelyek fokozott veszélyt jelentenek a mellékvesekéreg működésének megszüntetésére.

Különleges utasítások

Használati utasítás A Pimafukorta speciális utasításokat tartalmaz. Íme néhány kivonat:

 • a krém használatának hátterében fel lehet tüntetni a gombákat vagy a felülfertőzést - megszabadulhat a kezelés abbahagyásától, a megfelelő terápia összekapcsolásától;
 • pimafukort amennyiben rendeltetésszerűen a kötést, vagy egy nagyobb területen legyen tisztában a lehetséges termelődésének gátlása mellékvese-hormonok;
 • ne alkalmazza a krémet a szemre vagy a szemhéjra - a szürkehályog kialakulásának veszélye, az intraokuláris nyomás növelése;
 • ha használják sebek, fekélyek sokáig lehet megnyilvánulása vesekárosító hatása ototoxicitása súlyosbodása, értékelések;
 • pimafukort előírt óvatosan betegségek agyidegek beadása után aminoglikozid antibiotikumok, perforált dobhártya és szisztémás tuberkulózis miatt kialakulásának kockázatát Valium akciók neomycint

Pimafukort terhesség alatt

Bőrgyógyászok nem korlátozzák a semmilyen formában pimafukort terhes nők és azok, akik a szoptatás a baba. Emlékeztetni kell arra, hogy ez lehetséges megnyilvánulása ototoxikus hatás neomicin, ezért terhesség és szoptatás alatt, a nők tilos alája elzáró kötözés vagy nagy területen a bőr és a nyálkahártyák.

Krém Pimafukort külső használatra - felülvizsgálat

Pimafukort gyermek atopiás dermatitis esetén. A házi készítésű kenőcs receptje a dermatitis miatt.


Hello mindenkinek! Az első ismerős a pimafukort Rám történt vagy történt egy atópiás dermatitis következtében a fiúnál. Szenvedett tőlük 4 hónap.
Miután eljöttünk a gyermekgyógyászatban a dermatológushoz, nekünk először kineveztünk vagy jelöltünk egy diétát és krémes advantant, vagy a véleményemről. Általában ez az orvos azt mondta, hogy a fiam dermatitisére hibáztattam, mintha nem vettem volna fel terhesség alatt étrendet (egyáltalán nem iszol tejet).

Tehát 5 napos Advantage-lel felkenettük, ez segített. De amint a napot nem használták, minden újra kiáradt. De a fiamnak nem csak kiütése volt, hanem nedves foltok az arcán, a homlokán és a fején. Aztán később megjelentek a lábukon és a tollakon. Ha legközelebb megérkezik ugyanazon orvoshoz, felajánlotta, hogy megpróbálja krém pimafukort, azt mondta, hogy másodlagos fertőzések csatlakoztak a sebekhez.

A kérelem eredményeként azt mondhatom, hogy megszigorítja a nedves foltokat, majd a kéreg formáját és a szeleteket. A fényképen, az eredmény 2 napos használat után, mielőtt az arca nedves foltok.

Ugyanakkor rendszeresen használtam ezt a krémet, úgy tűnt nekem, kevésbé sparing, mint advantan. A 15 grammos tejcsőben 550 rubel költséget jelent. Nagyon gazdaságosan költünk, egy évig nem töltöttünk negyedet. De csak homlokomra foltottam az arcát és egy vékony réteget. Foltok a kezek és a lábak, kenőcsön megkenve, amit ő csinált magának. És szeretnék megosztani veled egy receptet, és megtaláltam az interneten.

Szóval, vegye 1 evőkanál. kanál zsírt és 1 evőkanál. egy kanál nyírkátrány (vásárolt egy gyógyszertárban, költségek 30-40 rubel). A zsírt egy vízfürdőben olvasztja el és keverje bele a kátrányba. Kicsi üvegedénybe helyezzük (a bébiételek alól kivettem), hűtjük és tároljuk a hűtőszekrényben.

Naponta egyszer eltakarta őket, lefekvés előtt, és száraz és nedves foltok, dörzsölve egy kicsit.

Vannak pamut harisnyanadrág és blúz hosszú ujjú hüvellyel. De itt azt kell szem előtt tartva, hogy a szaga tar oszlik az egész lakásban, plusz egy pár szett ruhát kell elosztani, nem bánod, mert tényleg nem ad a szag és kátrány. Számunkra az ilyen kenőcs segített vagy segített, a foltok fokozatosan haladtak és a viszketés megállt. Azt kenetet arcán helyett hormonális, de féltem, úgy érzi, tele van.

A végén, azt akarom mondani, hogy a krém pimafukort tanácsot tud adni, de csak egy átfogó kezelés mint minden bőrprobléma belülről, és meg kell keresni az okot, és megszüntetni. Ne felejtsen el orvoshoz fordulni.

Kenőcs és krém Pimafukort

Pimafukort - gombaellenes és antibakteriális hatású kombinált készítmény, amelyet az olasz "Tammler Italy" cég gyárt.

A regisztrációs igazolás tulajdonosa az "Astellas Pharma Europe" (Hollandia), amelynek képviselője az Orosz Föderációban található: Moszkva, ul. Marxista, 16. Tel.: +7 (495) 737-07-55.

A kenőcs átlagos költsége:

 • Moszkva - 470-540 rubel;
 • SPb - 478-595 rubel;
 • régiók - 460-500 dörzsölés.

A krém átlagos költsége:

 • Moszkva - 450-560 rubel;
 • SPb - 475-550 rubel;
 • Régiók - 460-520 dörzsölje.

Hol vásárolhat

Tisztázza a gyógyszer jelenlétét a legközelebbi gyógyszertárban, rendeljen terméket egy online gyógyszertárban, és válassza ki a lehető legjobb árat a Yandex Market szolgáltatás segítségével.

A kibocsátás formája

A Pimafucort a következő formában érhető el:

 1. Fehér színű krém világos sárga árnyalattal.
 2. Bézs színű kenőcsök.

Mindkét formát kültéri használatra használják alkalmazható a gombás fertőzések a bőr. 15 g-os alumínium vagy műanyag csőben készül, ugyanolyan koncentrációban tartalmaz hatóanyagokat, különbség csak a konzisztencia-konzisztenciaért felelős segédkomponenseknél - viszkozitásosabb kenőcs.

A készítmény szerkezete

1 g hatóanyagot tartalmaz:

 1. Mikronizált hidrokortizon (10 mg) - vazokonstriktív és gyulladáscsökkentő hatás, enyhíti a viszketést.
 2. A natamycin (10 mg) fungicid hatású.
 3. A neomicin (3500 ED) széles spektrumú antibiotikum, számos gram-negatív és gram-pozitív baktérium ellen.

további összetevők a kenőcs összetételében:

 • folyékony paraffin - biztosítja a szükséges konzisztenciát, lágyítja a bőrt.
 • polietilén sűrítő.

további összetevők a krémben:

 • tisztított víz - oldószer, töltőanyag;
 • nátrium-citrát - pH-szabályozó;
 • cetil V 150 - sűrítő;
 • makrogol-sztearát 100-emulgeálószer;
 • metilparahidroxibenzoát - antimikrobiális tartósítószer;
 • szorbitán - sztearát - emulgeálószer.

analógok

Kombinált készítmény, amelynek pimafukort hasonló akció és javallatok közé tartozik a (felsorolt ​​hozzávetőleges árak függően változnak az egyes gyógyszertári árrés és értékesítési terület):

 1. Triderm. Krém és kenőcs formájában készül. Hatóanyagok - gentamicin, clotrimazole és betamethasone. Javallat: bőrgyulladás, lichen, candidiasis, ekcéma, dermatophytosis, epidermophytia. Az amerikai cég, a Schering Plough, 30 g - 715 rubel.
 2. Triakutan. Krém és kenőcs. Hatóanyagok - gentamicin, clotrimazole és betamethasone. Javallatok: dermatitis, mycosis stop, candidiasis, ekcéma, dermatophytosis, epidermophytia. Az ukrán cég Arterium terméke, 15 g - 180 rubel.

Olcsó analógok

Kenőcs és krém Clotrimazole. A készítmény hatóanyaga a klotrimazol. Javallatok: körmök és lábak mikózisa, felületes candidiasis, bőrgomba. A "Akrihin" és a "Teva" 20 g - 60 rubel.

A készítmény tulajdonságai

Az ügynök a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • gombaellenes;
 • gyulladáscsökkentő;
 • antibakteriális.

A gyógyszer aktív az élesztőszerű gombák ellen (különösen a Candida) és számos Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumok:

 • Escherichia coli;
 • Enterococcus;
 • Proteus spp;
 • Staphylococcus;

Megszünteti a viszketést és a gyulladást a bőr dermatózisok alatt.

Hogy működik

 1. A mikromásodott hidrokortizon (glükokortikoszteroid) a Pimafucortban megszünteti a viszketést. Komponens csökkenti a arachidonsav metabolizmusra, késlelteti a migráció a limfociták és leukociták a gyulladt területen, az eljárás gátolja a mediátorok a gyulladás és az eozinofilek nyugtató hatást gyakorol gyulladásos sejtes beszűrődés.
 2. A natamycin gombaellenes hatása a gombák sejtmembránjain végzett visszafordíthatatlan reakciókra épül. Az integritás megtörésével az összetevő elpusztítja funkcióit, ami a mikroorganizmusok gyors halálához vezet.
 3. A gyógyszer baktericid hatása a neomicin okozta. A komponens a sejtmembránokon keresztül a baktériumok közé kerül. Ott találkozik a specifikus receptorfehérjékkel, és leállítja a fehérje szintézisét, ami a mikrobák sejtjének halálához vezet.
 4. A készítményekben lévő további összetevők lágyítják és hidratálják a bőrt.

Használati utasítások

Mi segít az eszközben:

 • Gomba és pustula dermatózisok.
 • A baktériumok és gombák által okozott felületes dermatózusok.
 • Gennyes bőrgyulladás.
 • Otomycosis.

Használati utasítások

Tárolja a csövet a gyógyszerrel 15-25 ° C-on. A kenőcs gyártásától számított eltarthatósági időtartam 3 év, krém esetén 5 év.

A gyógyszer az érintett területeken napi 2-4 alkalommal alkalmazható. A kezelés folyamata - 2-4 hét. A Pimafukort nem alkalmazzák a szem nyálkahártyájára, és a hatóanyagot nem alkalmazzák a szemhéj területére.

A neomicin a készítményben ototoxikus. Ezért a gyermekek, a terhes nők és a nők a szoptatás ideje alatt nem ajánlották a gyógyszer alkalmazását a bőr nagy területeire, és ennek alapján zavaros kötszereket hozzanak létre.

Adagolás és adminisztráció

 1. Otomycózissal. Tanfolyam - 14 nap. Kis mennyiségű hatóanyagot fecskendezünk be a fülcsatornába, naponta kétszer.
 2. A pyoderma és a dermatosis. A tanfolyam 2-4 hét. Vékony réteg Pimafukort az érintett területekre, napi 2-4 alkalommal.

Körömgombák alkalmazása

A hivatalos utasításban a Pimafukortnak az onychomycosis nem szerepel a használati utasításban. De ahogy a kenőcs és krém Hatásosak élesztő és élesztő gombák, elméletileg fel lehet használni kezelésére köröm gomba okozta ezeket a kórokozókat.

Az alkalmazás módja:

 1. Ajánlatos orvosi fürdőt készíteni és 20 percet felállítani.
 2. Végezze el a lábak higiéniáját: alaposan öblítse le folyó vízzel, különösen az ujjak között; törölje szárazra friss törülközővel; vágd meg a körmödet.
 3. Kezelje a köröm felületét egy fűrészlap segítségével (távolítsa el a fényes felületet), majd fertőtlenítse egy alkohollal ellátott vattacukorral.
 4. A hatóanyag kis mennyiségét alkalmazzák az érintett körömre, a kutikulára és az egészséges bőrre.

A leírt eljárást ismételjük meg naponta kétszer, egészen addig, amíg a beteg köröm egészséges.

túladagolás

Ha a hatóanyagot nagy mennyiségben alkalmazzák, és gyakran is alkalmazzák az okklúziós kötszereket, a következő megnyilvánulások lehetségesek:

 • a bőr pirosodása;
 • a bőr szárazsága és elvékonyodása;
 • égő érzés a gyógyszerek alkalmazásának helyén;
 • viszketés.

Egyéb gyógyszerek alkalmazásának jellemzői

 • Ha a Pimafucort és a paromomicint, a kanamicint és a gentamicint tartalmazó készítményeket együtt alkalmazzák, keresztérzékenység léphet fel.
 • A Pimafukorta alkalmazása antibiotikum-aminoglicideket tartalmazó gyógyszerekkel gyakran keresztrezisztenciát mutat.

Rendelkezések

A Pimafukorta helyi alkalmazása szisztémás gyógyszerek alkalmazásával történik súlyos gombás elváltozások esetén.

A kezelési rendek kijelölését csak a kezelő dermatológus végezheti diagnosztikai eredmények alapján.

Ellenjavallatok

 • Az összetevők allergiája vagy egyedi intoleranciája.
 • 1 éves kor előtt.
 • Vírusos bőrelváltozások.
 • A bőr mechanikai károsodása, erózió és fekélyes sérülések jelenléte, nyitott sebek.
 • A szifilisz bőrének manifesztációja.
 • Ichthyosis.
 • Daganatok.
 • Anogenitális viszketés.
 • Akne, rosacea.

Orvos felügyelete alatt

Az orvosi felügyelet a terápia ideje alatt:

 • gyermekek
 • terhes nők;
 • a nők a szoptatás alatt;
 • otomicózissal rendelkező betegek, akiknél a timpan membrán perforált.

Mellékhatások

Ritka esetekben a következő megnyilvánulások lehetségesek:

 • érintkezés, rosaceous, perioral dermatitis;
 • hypertrichosis;
 • a bőr elvékonyodása;
 • depigmentációt.

A gyógyszer első napjaiban a betegség súlyosbodhat.

A gyermekek tartós használatával lehetséges a glükoszteroid készítményekre jellemző reakciók kifejlesztése - abnormális mellékvesekéreg.

Visszajelzés a fórumokon

Az unokája, 5 éves, atopiás dermatitis volt. A bőrgyógyászban figyelték őket, kezeltek, de másodlagos fertőzés következett be. A hónalj alatt a bőr, a térd és a könyök belsejében a hajtások elkezdtek felszakadni. Ezek a helyek folyamatosan nedvesek voltak, minden vörös és fájó volt. A dermatológus Pimafukortot nevezte ki. Mi különbözteti meg a kenőcsöt a krémetől, és nem értette meg - kenőcsöt vettem. Három nap után látható javulás kezdődött. Nem volt mellékhatás.

A barátja tanácsára úgy döntött, hogy biotatuazh szemöldökét. Erős reakció kezdődött, valószínűleg allergiás. Másnap reggel a szemöldök nagyon duzzadt, égő érzés volt, nedvesek és ropogósak. Nem volt mód a dermatológushoz. Anyám kenőcsöt adott nekem - Pimafukort. Két alkalmazás után a viszketés csökkent, és 5 nap elteltével minden teljesen meggyógyult.

Gombám volt a fülemben. Nagyon viszkető volt benne, égő érzés volt. A dermatológus a Pimafukort háromnapos használat után nem látta nyilvánvaló javulást. Elmentem Laura recepciójába, különféle kezelést írtam elő, és csak akkor ment el. És Pimafukort nem sokat segített.

A szerszám előnyei és hátrányai

 • kombinált összetétel, széles spektrum hatás;
 • gyorsan kiküszöböli a viszketést;
 • elérhető a legtöbb gyógyszertárban.
 • a betegség súlyosbodását okozhatja a használat első napjaiban;
 • orvosi felügyeletet igényel, ha terhes és szoptató nők használják;
 • sok ellenjavallat;
 • nem rendelhető 1 év alatti gyermekek számára.

Pimafukort - hatékony gyógyszer a torkosodástól és a dermatózistól

A Pimafukort széles spektrumú antibiotikum. A felhasználásra utaló jelek közé tartoznak a különböző fertőző és gombás bőrbetegségek, köztük a candidiasis a nők és a férfiak körében.

Amikor a szúrásos lányok általában tablettákat és gyertyákat neveznek, analógjuk lehet Pimafukort krém vagy kenőcs. Ez hatékonyan elpusztítja a Candida gombát és ritkán okoz mellékhatásokat, de mindazonáltal egyértelműen követnie kell az utasításokat.

Milyen esetekben használják a kábítószert

A Pimafukortban a vallomás a következő:

 • Mycoses (gombák által okozott bőrelváltozások);
 • Felszíni dermatitisz (a patogén hatóanyagokkal szembeni érzékenysége);
 • Pyoderma (bőrelváltozások a gennynél);
 • candidiasis;
 • Otomycosis (fülgyulladás).

Az alkotórészek és a kibocsátás formája

A gyógyszer 15 g-os csövekben krémek és kenőcsök formájában kapható, mint a fotón. A szín fehér vagy sárgás lehet.

Sok ember érdekli, a krém és a kenőcs Pimafukort - hormonális gyógyszerek vagy sem. A kérdés megválaszolásához meg kell tanulnod a kompozíciót. Az aktív összetevők tartalma megegyezik a gyógyszer mindkét változatában:

A két kibocsátási forma összetétele közötti lényeges különbség a másodlagos komponensekben rejlik. A krémben sokkal több van, ami meghatározza a szelektív hatást. Ez magában foglalja:

 • F-emulgeálószer;
 • Cetil-éter viasz;
 • Macrogol 100;
 • Nátrium-citrát;
 • Cetiol V 150;
 • Metil- és propil-parahidroxibenzoát;
 • Szorbitán-sztearát;
 • Víz.

A kiegészítő összetevők kenőcsének összetételében csak paraffin és PE ​​kenőcsalapot képezve.

hatás

A Pimafukort 3 akciót tartalmaz - tönkreteszi a baktériumokat, gombákat és enyhíti a gyulladást. Nemcsak Gram-pozitív, hanem gram-negatív mikroorganizmusokra is hatásos. Ez a készítmény neomicin hatásának köszönhető. Az anyag antibiotikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a natamycin. Csak az utóbbi aktívabb az élesztő, dermatophyták és protozoák esetében, beleértve a trichomonadokat is.

Hogyan kell alkalmazni

A Pimafukort használati utasítás tartalmazza, melyet előzetesen el kell olvasni. A kibocsátás formájának megválasztása a betegségtől függ. A dermatozis krém kezelésére alkalmasabb. A krónikus krónikus és lassú betegségek kezelésére előnyös, és a nagyobb hatékonyság érdekében el kell zárni az elzáródást.

A gyógyszer az érintett területet naponta 2-4 alkalommal megkenni. Az alkalmazás időtartama legfeljebb egy hónap. A gyermekeket legfeljebb 2 hétig kell kezelni: a bőr még nem teljesen alakul ki, így a mellékhatások gyorsabban fejlődhetnek.

Mellékhatások

Pimafukorta külső alkalmazásával, valamint analógjai az SCS csoportból, ritkán észlelhető mellékhatások. Ha felmerülnek, akkor reverzibilisek - a gyógyszer abbahagyása után járnak.

Időnként allergiás tünetek jelentkeznek viszketés, égetés, bőrpír, száraz bőr formájában.

Nagyon ritkán figyelhető meg:

 1. Bőrradír;
 2. purpura;
 3. hypertrichosis;
 4. striák;
 5. A sebek késleltetett gyógyulása;
 6. depigmentation;
 7. Kontakt dermatitisz (neomicin miatt);
 8. Az elvonási szindróma.

Terhesség és laktémia

A Pimafukort a terhesség alkalmazásakor lehetséges, és bizonyos esetekben szükségszerű. Ha egy nő Candida gomba van a hüvelyében, akkor a gyermek születése után fertőződik meg az anyjával. A szájban és a nyelv nyálkahártyáján fehér bevonat lesz. A gyógyszer megakadályozza ezeket a hatásokat, de fennáll annak a veszélye, hogy a neomicin omotoxikus hatása nyilvánvalóvá válik. Ezért a hatóanyagot csak rövid távon kell alkalmazni, és el kell zárni.

Ellenjavallatok

 • Az összetevők intoleranciája;
 • Akne, rosacea, ichthyosis;
 • Vírusos fertőzések, bőrdaganatok és anogenitális viszketés;
 • Fájdalmak és nyílt sebek.

Feltételek és betegségek, amelyek óvatosságot igényelnek a gyógyszer alkalmazásakor:

 • tuberkulózis;
 • Az aminoglikozidok által okozott 9 pár agyi idegek károsodása;
 • Perforált dobhártya;
 • Gyermekek legfeljebb 1 éves korig.

túladagolás

Nincs bizonyíték arra, hogy a Pimafucort nagy koncentrációja negatív következményekhez vezethet. Elméletileg fennáll annak a veszélye, hogy ototoxikus hatást fejt ki - a hallókészülék megsérül. Ez lehetséges a külső hallójáratban vagy perforált timpan membrán repedésekkel járó fülének kezelésében.

Hogy cserélni?

A Pimafukorta számos olcsóbb analógdal rendelkezik:

Eladó

Szüksége van receptre. A gyógyszer ára 500-600 rubel.

tárolás

Szárítás szobahőmérsékleten. Tartsa távol gyermekektől.

Lejárat dátuma

A krém 3 évig használható, kenőcs - 5 év.

Vélemények

Ha a Pimafukorta alkalmazásáról van szó, a felülvizsgálatok segítenek dönteni.

Nem allergiásak!

orvosi kézikönyv

A Pimafukort Cream dermatitisszel kapcsolatos véleménye

Ezen az oldalon megtalálja felhasználóink ​​legnépszerűbb hozzászólásait és észrevételeit a "Пимафукорт" -on. Ez segít gyorsan megtalálni a választ a kérdésre, és részt vehet a vita során.

Ki tudja, alkalmazhatom-e a pimafukort terhesség idején? Pimafúcint írtak nekem, de otthon van egy új pimafucort. Lehetséges helyettesíteni.?

2017. augusztus 23-án 19:50

És olyan, mint egy analóg pemafucin, nem?

A lányok, akik tudják) írt nekünk pimafukort kenet 5 nap 2-szer egy nap, és Elidel különleges rendszer keretében. Rájöttem, hogy a rendszer, de csak egy nagy információáramlás nem érti az egyik (ha hazajöttem): Elidel kenet párhuzamosan pimafukort vagy indul el, amikor befejezte után az 5 nap alatt ?? Kinek nevezhető ki ilyen kezelés?

Február 16, 2018 23:43

Az első pimafukortom eltávolítja a gyulladást (3-5 napot naponta 1 alkalommal - ez egy hormon + antibiotikum), az elidel után (naponta kétszer, legfeljebb 3 hónapos kezelés).
Az igazat megvallva, nem volt értelme pimafukorta, de Ezdel segít.

Február 16, 2018 23:38

Bármi lehet. Jobb, ha az orvos felhívja

Február 16, 2018 23:39

Mi pimafukort nem segítünk ((((

Ma volt a pediátriánál, kimutatta a gyerek inkonzisztenciáját, kinevezett vagy kinevezett krém pimafukort, kérte, hogy valaki elkenődött, segített vagy segített?

Augusztus 17., 2013. 00:54

Általánosságban elmondható, hogy a pimafukort gombaellenes, és nem szedhető allergiára. A pelenka kiütéséről 10 hónapon keresztül jelöltük ki. Nagyon jól sikerült, minden egy-két napig ment, nincs pobochek.

2013. július 24. 07:18

szintén kinevezettek minket, pelenka kiütéssel, nagyon jól segítettek, felkentek az éjszakára, és reggel szinte láthatatlan volt

2011. július 26., 14:48

egy allergiából származtattunk, elkenve, a hatás nem volt észrevehető, hiszen nem volt allergia

A legfiatalabb (4 hónap) a fejen, a hátsó van egy kis piros folt (1 cm átmérőjű lehet valamivel kisebb), és azt kifejtve, egy bőrgyógyász - határozott választ, sem ő, sem a fej nem adott, letette a kaparás, és miközben a kenet krém Pimafukort. Találkozott valaki? És vajon lehetséges-e megkenni a krémet? Egy krémet óvatosan gyermekek 1 éves korig... köszönöm

2014. április 17. 16:44

8 hónap múlva elkenőztük. Segített.

2014. április 17. 16:30

... bőrgyógyász kozh.dispansere... rendelhetők a gyógyszertár, itt pimafukort nem hozta meg a krémet, már csak beszélni kenőcs... (dermatitis van a lába között, írta az előző post)... és vannak ellenjavallatok mindenütt, a borzalom... ijesztő még, hogy... nem használja ?

2014. október 10. 13:39

nem, Tanyush, nem tudom, de a pimafukort nem rossz krém. és az ellenjavallatok alkalmával - a legjobb tulajdonság - a szívesség és a kár összehasonlítására. minden gyógyszer ellenjavallt

Lányok, megfoghatatlan barázdával megszórta barátaimat. Inkább nem teljesen megszórva, hanem ők, és elküldtek minket a bőrgyógyásznak. Ma átadta a soskobot egy gombával. És az orvos azt mondta - ha negatív, kenet a pimafukortom. Itt becsülik, hogy hormonális. Írja meg véleményét valakinek, segített neki egy analóg? Még mindig írtak nekünk, hogy átadják a kaptorológiát és a belek dysbacteriózisát. Azt mondja, hogy korunkban...

2014. december 28., 09:00

Mi kenőcs Elokim előírt is, hormonális... te a test kenet, és ezek nem olyan erős, a legidősebb dermatitis... és most is sebariyny dermatitis... édes eszik és mindent, ami a fejére pénzt repül, drága samponok, cink spray stb., imádkozunk Istenhez, hogy el fog nyúlni, és ez az allergia elmúlik

2014. december 27-én, 12:51

Az allergiáról lemondtunk, a gyermekorvos azt mondta, ez az egyetlen hormon, de ez 15 grammos 1 rubelhez jár, ez segít nekünk.

2015. január 13. 15:30

Ma a bőrgyógyász írt ránk, hogy koptatjuk a ráncokat, attól tartok, már megpróbáltad vagy megkóstoltam, vagy vele?

Lányok nekünk a gasztroenterológus írta ki a pimafukort szamarat, hogy szétszórjon minket két hónapon át, akinek valakit, aki megpróbált segített vagy segített?

2015. április 4. 09:28

de nincs mellékhatás? van egy kora reggel a szamár

2015. április 4. 07:45

jó kenőcs, kezeljük őket a diathesishez

2015. április 4. 11:41

Két napig szagoltam a szagot

Az allergológussal kapcsolatban, kinevezett vagy kinevezett krém pimafukort. Ki használta, hallotta a válaszokat az ilyen krémet illetően? Olyan, mint az antibiotikumok alapján, mi havonta lófarokkal, attól tartok, hogy valamit kipróbálok a babaomon.

2016. április 19-én 23:06

Pimafukort használtunk, a maszk egy évvel egy kicsit. Izgatja a labiát. Egy unokahúga és egy éves nem volt. De orvos tanácsára, nem magadra.

A pimafukorte-ben van antibiotikum, hormonális hatóanyag és gombaellenes szer. Mindezt egy kis adagban. Szükség esetén megkenheti, gyorsan megkönnyíti, mert csak néhány napig kenet.

2015. április 20. 11:39

Advantan krémet 3 hónap alatt allergiában takarít meg. Elmosódott - az eredmény egy óra múlva valahol. Sokat nem tudnak feltűnni, az utasításoknak megfelelően.

2015. április 20. 17:08

Az egyetlen kenőcs, hogy levettük az összes borzalmat, míg a keveréket 2 hónap alatt választottuk ki

Mint írtam már megkezdte az összes soprelostey majd szörnyű irritáció nehézségeket... általában... végül tegnapelőtt az orvos felírt kenőcs és pimafukort Bepanten, baniotsin eltávolítjuk poka.vrode megszűnik jobb.. szeretnék kérdezni ezt a kenetet... te megdörzsölte az újszülött? Ő hormonális, mint... Furcsa a kenet... Az orvos azt mondta, vagy azt mondta, 7 nap, hogy kenet! nővére gyermekorvos azt mondta, 3 nappal már nem... a végén, mint?))), mint...

2016. február 3. 16:54

Nem tudom, mi a helyzet a hormonokkal, de tudom, hogy gombaellenes és gyulladáscsökkentő. A puhatestűekre előírták, de nem mentek el tőle, amíg nem távolítják el a gyökérből. De idősebbek voltunk, 1,5 évesek.

2016. február 3 15:34

És csak az irritáció próbálja deszin kenőcs vagy krém, Sudokrem. De a Deshitin többet segített nekünk, nálunk a pap húzódott. Mintegy eadel írt, mi dörzsöltük dermatitis, és nem irritáció

Február 3, 2016 17:03

És mindannyian tanácsolta, hogy kihasználja az ismétlődő tsinkovuyu kenőcsöt és deshi-t, és segít.

Pimafukort. Mi ez? Mikor krémmel, diatézisből írtak fel, de nem emlékszem.

Február 15, 2016 09:01

Ilyen kiütésekkel haladéktalanul átadom a lányomnak egy zodiákust (zorex) + egy kört + beepantene-t mossok, vagy Sudokrem felkiütést tesz.

Február 14, 2016 20:07

Hormonális és a gomba ellen. Nagyszerű dolog, de pontosan pontosítjuk.

Február 14, 2016 20:05

Bármilyen bőrkiütés esetén. Ez hormonális.

Nem is olyan régen írtam allergia kroshki.Nam 1,5 hónap, még a kórházban azt mondták, hogy allergiás a szinte az összes (98%), hogyan kell kezelni hotite.No közelmúltban hozott nekünk egy gasztroenterológus sárgasággal és elmondta, hogy nincs allergia, de dysbiosis. Illetve által kijelölt lek-va zheltushki Hofitol és bél Bifiform bebi.Konechno képest, amit mi volt a „szép”, miután a kórházban, és...

4-Már-2016 23:41

szörnyű tapasztalattal vagyunk allergiásak, szinte születéskor számíthatunk. Bármi, kérlek. De elmondhatok egy dolgot - hasonlóan a gyerekekhez, akik már asztmával és fogyatékossággal rendelkeznek, amiről tudom. Ez most egy allergia, a modern csapás látható. Ellenőrizze azonnal a tej allergia nyomjelző képét (tudja, és az orvos megerősíti, hogy biztonságos) - laktáz baba vagy lactasar, ha allergiás megnyilvánulások csökken - ez azt jelenti, hogy jelen van. Ez az allergiák legveszélyesebb. És még mindig lehet, és ahogy van a vízen - a szokásos főtt és palackozott és frutonyanu és agushu. Valahogy klórozott krétákkal tisztítják, és ezek a vegyületek reagálnak. Talált víz 450 méter, ami nem allergiás. De még mindig sok az, hogy az allergia lehet a keményítő a burgonya és a búza (glutén), és a hajdina nagyon gyakori most.

2016. március 4 23:46

2 alkalommal ez sokat, 2 éves kortól engedélyezett. Erõs kiütéseket kenetünk 1 alkalommal cseppenként, legfeljebb 5 napig. Mi is átmentünk egy csomó allergológust, de végül a dysbiosis, meggyógyult és a folt nem járt az arcán, most néha a fogantyúkon jelenik meg.

4-Mar-2016 23:44

Ha pattanás, akkor egyáltalán nem kezelik, akkor maga el is távozik

Krém pimafukort, akit egy évre neveznek ki. És segített az allergiás kiütésnek a viszketésből?

2016. június 30-án 20:30

Leírták a bőrvédőt, biztonságosabbak és csak kétszer szimatolnak, és elegendő, azonnal segít

2016. június 30-án 20:30

4 hónapon át voltunk megbízva, segített. Ez hormonális, nem lehet hirtelen eltörölni.

2016. június 30-án 20:31

Kineveztünk, de inkább Advantant vittem, tökéletesen segítettem!

A lányok tanácsot kérnek, aki a terhesség alatt használt pimafukort krémet, az orvos kijelölt nekem egy orvos aggódik, hogy ő neomicin, nem tudom, mit kell tennie

2017. február 1-én 17:55

Jó napot! Kérdezek tanácsot: a férj a bőrgyógyászon tartózkodott (a város másik végében, és újra vagy újra érkezik hozzá, vagy közel sem tud), a diagnózis: az arc bőrének seborrheás bőrgyulladása. bőrének bőrpírja van (száraz). Regisztrált vásárolni egy krém Pimafukort. egy gyógyszertárban csak kenőcs van, akár lehetséges? vagy csak egy krémet? A helyszínen olvastam, hogy a krém kiszárad, és a kenőcs hidratál. Lehet, hogy az orvos téved? és szükségünk van...

2017. április 4. 15:23

krémszínű, nagyon száraz kezekkel és helyekre tettük a testet, ez segít. Az antibiotikummal van. de van atópiás dermatitisz.

A bőrgyógyász írt pimafukort ez nem egy gyógyszertár... nem vásárolt... kinyitotta a könyvet a nagy Komarovsky, és azt tanácsolja Elokim vagy advantan Mondd, mit használ? Számunkra allergiás dermatitis, a gyermek 2 hónapja

Augusztus 17, 2017 15:05

Elokom - hormonális gyógyszer, nem rögtön olyan rémesen kezelnék... Valami könnyebb nem segít? Például a Finistip csepp?

Augusztus 17, 2017 15:33

És ez és az, és hogy a szteroidok, tőlük egyszerre mindannyian el fognak menni vagy kívülre kerülni, de nem kell következményt és okot kezelni

Augusztus 17, 2017 15:03

Edak nagyon hatásos

Újra itt vagyok a dermatitiszünkkel. Elnézést, kérlek. Már mindent rendeztem. Minden a fejemben zavaros volt. Olvastam az összes gabona összetételét. Leültem, hogy elolvassa a pimafukort-ról szóló véleményeket. Megígértük, hogy 5 nap alatt mindent át fog telni. És mindannyian rosszabb krémmel. A papra foltok szárazak. Hidratáló krémet írnak fel. És azt mondták, nem fürödnek a gyógynövényekben, mert kiszáradják a bőrt. Nos, mit olvastam az interneten?....

Augusztus 21, 2017 06:40

Mindig elolvastam egy új gyógyszert a gyerekeknek és magamnak, először, aztán eldöntem, hogy elhozom-e vagy sem. Mivel ismételten az orvosok képtelenségével szembesült (((a fiam fiának gyors helyreállítása!) Semmit sem tudok a témáról, szerencsére nem allergiás szenvedőimről

2017. augusztus 20 21:20

szegény gyerek! Őszintén szimpatizálok veled! jó lenne. Keressen egy allergológus immunológust, talán étrendre van szüksége, és kizárja a táplálékból számos ételt. mert egyértelműen és az élelmiszer.

2017. augusztus 20 21:29

Mi időben kikeményítettük a keveréket Nutrilon Pepti + laktofiltrát + advantan + élelmiszer (teljesen kizárva az allergéneket). Visszaszerezni!

Lányok Hello! Elmentem a fiával egy bőrgyógyász. (Már jó ideje pelenka dermatitis) nevezett ki bennünket pimafukort krem.a írásbeli utasítások alatti gyermekek egyéves nelzya.I mit kell tenni? Jelölt személy egy évben? Nem működött, vagy mi? És áll hogy egy 2 hónapos kislányt kipróbálok-e, nem tudom, mit kell tennie, hogy a gyermekorvos nem segít.

2017. szeptember 15. 12:29

A legidősebbnek erős irritációja volt a podguzovnak. A gyermekorvos elmondta, hogy megkenjük őket. Hat hónapja volt. Nagyon jól és gyorsan segített. Nem mondtam el rólad. Azt hittem, van valami más.

2017. szeptember 15. 16:29

Ezt nem használtuk. Gentamicin kenőcs íródott számunkra erős irritáció alatt

Az Ufa lányai a belügyminisztérium területe. Talán valaki elhagyta a tejszínt pimafukort. Vásárolna. Javaslatot!

Helló mindenki, lányok! Talán valaki szüksége van rá. Kenőcs pimafukort, adok 400 rubelt. teljesen új! A tömítés zárva van. Vásárolt két nappal ezelőtt a gorzdrave 632 rubelre (a csekk elérhető). Sajnos a gyógyszertárak nem nyújtanak visszatérést vagy csereprogramokat. Ellenjavalltunk az egyik összetevője a gyógyszer (nem nézett előre).... területileg Nakhimov sugárút vagy Kakhovka.

* lányok, akik segítettek neki?

2012. május 8., 00:17

Friso pep + pimafukort (szó szerint 6 nap) + fucocin sebekhez és focihoz + zirtek (5 cap x 6 nap) + elidel az arcán = eredmény az arcon! Egy hétig a gyerek simára és könnyedé vált. A fején homok volt - fésülés, vörös foltok voltak a mellén - minden elment. A 2. hónaptól származó Nutrilon hypoalus, a Nani-re váltott - a fejlesztések voltak, de nem sokáig! Felhívják egy allergiás immunológus házának, tk. ez a rekord... valójában hozzárendelt minket mindent! Már egy hónapos eredmény az arcon! Azt gondolom, hogy a baba nem eszik, de mentség, 7 hónapos korom van! Többet akarunk enni! Az orvos tervet adott kiegészítő élelmiszerek bevezetésére, ez az, amit betartunk! A diagnózis az atópiás dermatitis. De úgy döntöttem, hogy megcsinálom a vakcinákat a Zirtek-szel (végre végig orvosi munkás volt). Megküzdött egy cukkini és cukkini, almasüteményt ivott - kiöntötték, az orvos mindent lemondott. Most a tsv.kapustu "nagymamája orra" eszünk, élvezetes repedésekkel! Ha ez megkérdezi...

2012. április 5. 10:17

Ez a gyermek nem feltétlenül lehetséges. Ezek a hormonok tartalmazzák ezeket a gyógyszereket. Igen, és felnőttek számára ez megkönnyíti, de nem gyógyítja meg, ördögi kör lesz. A férjemet 7 évig kezelték, amit nem írtak fel. Amíg elkezdtem használni a LOSTERIN krémet. Nincsenek hormonok, parfümök stb. Gyorsan eltávolítja a viszketést, jól felszívódik, és ez azért fontos, mert napi 3 alkalommal kell alkalmazni, miután a súlyosbodást megelőzően alkalmazták, mint egy krémet. Még mindig polifeppan ivott egy tanfolyamot, hogy tisztítsa meg a vért a korábbi készítményekből.

2012. május 8., 00:37

Szükség van a dysbiosis kezelésére. Nagyon jó segít a tri-effektív emulziónak a fürdőzéshez. Frisepep AC keveréke kiváló, segít

* Jelentkezhetek a 34. héten?

Ki írták ezt a kenőcsöt? segíteni?

Akár a Prompt hormonális, akár kenőcs?

2012.11.09. 13:32

Fiam nevezték ki. A nevek komolyak, szeretném megkérdezni, hogy ezek a kenőcsök, krémek, szirupok milyen hatással vannak?

2013. március 18., 18:31

2013. március 18., 18:31

A lány atopichesky egy dermatitis, az orvos kijelölt vagy jelölt ez a krém hormonális. Ki használta? gyorsan segített? az anyós megnyújtja... azt mondja, hogy ha hormonális gyógyszereket kezel, akkor ez a típus akkor sem gyógyíthat semmit... általában bíró

7-Jun-2014 19:44

Még mindig az Advantant használjuk. Ő is hormonális, de nem különösebben. Mi is az allergológus azt mondta nekik, hogy kenetek. GW-n vagy? Megpróbáltunk egy csomó krémet, és Advantan egyenes mentő volt számunkra. Szó szerint három napig a bőrt gyakorlatilag megtisztították, és egy FATER volt a fiával. Az SchA akkor is kijön, amikor valami újat vezet be, amit allergiás.

7-Jun-2014 15:46

Elkészültek, de az orvos azt mondta, hogy legfeljebb 5 napig megkenje őket, mivel a gyermek még mindig kicsi, és a gyógyszer hormonális. Hogy segítsen elkezdeni a második napot!) Ezért felkenettem a 4. napot, és ez az.

7-Jun-2014 14:40

Az allergiás duzzanat miatt szúnyogcsípésre volt szükségünk, segítettünk, de nem szisztematikusan és ritkán alkalmaztuk

A dermatitis dermatológusa rámutatott ránk, de az utasításban óvatosan íródott, attól tartok, hogy kipróbálom őket, ki a kurzuson?

2014. július 2. 15:51

a nővér csak tegnap elkenette a gyermeket, és először látta az eredményt) boldoggá vált)

2014. július 2. 21:35

Lánybarát, a fiam nagyon segített, örömmel fogadja, ez nem antibiotikum, és nem hormonális

2014. július 2. 14:27

Erről nem is hallottam. Mecsetek egy ilyen baba kenethez

Akárki is írta ki az orvos, rám a teljes csőhenger! Alkalmazott csecsemők. Régóta használatos. Használati tünetek: A GCS-kezelésre alkalmas dermatózisok, amelyeket másodlagos bakteriális és / vagy gombás fertőzés bonyolít le (különösen a Candida nemzetség által okozott gombák által okozott)

Ki fogadta el? hogyan hat a hatás? Nem volt ott tabletták?

2015. január 27., 17:58

Ha a kenőcs... Aztán megmentett bennünket a dermatitis halálától pár napig

2015. január 28. 09:58

Én egy bőrgyulladásból vett Skin Cap krémet és egy aeroszolt, nagyon kellemes.

2015. január 28. 09:03

Igen, elkaptuk, és átálltunk az elokomra, valami szuper

Mi bőrgyógyász azt mondta, hogy kenetet arcát és punci (hajlam).tak arcán jobban, de csak pisya huzhe.U minket candidiasis orvos azt mondta, és kezelni ezt a kenőcsöt, amit ment volna pyatna.Ya'm gondolt, ha duchshe arcán így is bőrgyulladást pina attól a ténytől, hogy a pelenkák nem illenek? Mindig haggis használt, és most vett egy pelenka, nem volt haggis.

2015. február 16., 00:18

Mi dermatitis kezelt a szervezetben (váll, térd, csukló közelében, lábujjak és borjú közelében). Egy hétig gyógyítható! Nagyon óvatosan kellett kennie, vékony réteggel! Nem akartam elcsípni őket!

2015. február 12., 19:34

A Candidiasis 2 nap múlva jelenik meg, ha nem fut, valószínűleg a probléma egy másikban van

2015. február 12., 19:33

volt egy szörnyű kiütés a pápa és punci, sokat segített

A dermatológus a pelenka bőrkiütésről írt ki, aki ennek következtében elkenődött? Több ilyen eszköz létezik?

2015. június 27., 14:45

Yul, ne vegye meg, a lányom, és már kezeltem a pelenkáját a harmadik hónapban, bár eleinte allergiának kellett lennie. Ez a hormon kenőcs, amennyiben egyrészt nem olcsó 600R., Belőle mi minden ment nagyon gyorsan, de amint megszűnt a kenet újra önteni, miután a hormonális kenőcsök nagyon nehéz folytatni a kezelést, de nem lehet hosszú ideig használható.
Általában, ha azt szeretné, hogy személyesen írhassak és hogyan kezeljük, és ha még mindig meg akarja próbálni ezt a krémet, akkor majdnem egész

2015. június 28. 14:00

pimakurort megpróbálta, jól segíti, de hormonális. Advantan kevesebb dózisú hormon. Aztán elkezdtük koptatni. És a piros papokról - próbálj meg vásárolni a szokásos keményítőt és hogyan kell porozni.

2015. június 27. 16:34

A pelenka dermatitisből mentünk ki, három napig gyógyulva, ami nem haladta meg a három hetet! Nagyon jó és erőteljes, ismét azt mondta, hogy ne fesse őket

Vigyázz
terhesség
egy különleges
naptár

A terhességi naptárunk bemutatja Önnek a terhesség minden szakaszának jellemzőit - az életed szokatlanul fontos, izgalmas és új időszakát.

Meg fogjuk mondani, mi fog történni a jövőbeli baba és az Ön mind a negyven héten belül.

A gyermek életének első éve

Szekciók és szolgáltatások

 • Kommunikálni!
 • Tervezési költségvetés
 • Bébi költségvetés
 • Terhességi teszt
 • A bejegyzések naptára
 • A kérdések naptára
 • Terhességi naptár
 • népszerű
 • olvas
 • Minden szolgáltatás
 • Klinika kiválasztása
 • Az anyasági otthon kiválasztása
 • Gyermek szex
 • nevek
 • hirdetés
 • A dolgok listája a kórházban
 • Fotoretsepty
 • Gyógyszerek keresése
 • A könyvtár
 • Cikkek
 • Kedvenceim

Csatlakozzon az orvosok regisztrálásához

© 2009-2018 Minden jog fenntartva.

Visszajelzés: +2

Miután a férjem és én nem nagyon magas minőségű pelenkákat vásároltam, a lányom vörösebb fájdalommal bírta a seggét, ami hasonlít egy zuzmóra. Nagyon rémült voltam, és ugyanazon a napon futtam

bőrgyógyász. Szerencsére nem volt sor. A gyermek bőrgyógyász tanácsos Pimafukortnak, és azt mondta, hogy nemrégiben furcsa pelenkák jelennek meg, amelyek gyermekeknél allergiás dermatitiszt okoznak. Azt tanácsolta, hogy változtassam meg a pelenka céget, és vásároljam meg őket nagy, megbízható üzletekben. Fehér krém

Olvassa el a teljes értékelést >>

Visszajelzés: +1

Szeretnék elmondani krém pimafukort (van egy kenőcs is, de krémet használunk). Ez a krém fehér, szagtalan, melyet egy csőben adnak el. Kinyomódik könnyen, a konzisztencia jó, felszívódik

elég gyorsan. A pimafukorta összetételében van egy antibiotikum neomicin, gombaellenes gyógyszer, natamycin és kortikoszteroid hidrokortizon. Szemben kellett állnunk a pimafukortommal, amikor a gyermek nem ment keresztül pelenka dermatitisen. A megerősített higiénia, szellőzés, tálcák nem hoztak

Olvassa el a teljes értékelést >>

Visszajelzés: +1

Még mindig allergiás vagyok, elegendő allergia van néhány élelmiszerre, gyógyszerekre a por és a pollen mellett... De ezen a télen allergiás reakcióra volt szükségem

ez még mindig nem tudom... Általában az arc jelent meg először egy piros folt, akkor viszketni kezdett, és húzza le... Eleinte nem tulajdonított nagy jelentőséget, gondoltam át, de ha nem hiszem, 2 hét, hogy menjen, megkérdeztem az bőr. vénák. Átadta a vérvizsgálatokat, a peelinget

Olvassa el a teljes értékelést >>

Visszajelzés: 0

Miután a gyermekem atópiás bőrgyulladást okozott, a bőr a fülben továbbra is száraz maradt. Az otolaryngológus javasolta, hogy használjuk a "Pimafukort" kenőcsöt. Ez azt jelenti, hogy szükséges

Naponta egyszer egy fület kenni, és egy másik - naponta kétszer - öt napig folytatta a tanfolyamot. Vettem ezt a gyógyszert egy gyógyszertárban 386 rubelért. A kenőcs gyulladáscsökkentő, antibakteriális és gombaellenes hatást fejt ki, és olyan aktív elemeket tartalmaz, mint a natamycin, neomicin és

Olvassa el a teljes értékelést >>

Visszajelzés: 0

Üdvözlet, barátok. Biztos vagyok benne, hogy sokan közülük természetesen gombafertőzésekkel találkoztak az életükben, és én is valahogy találkoztam egy ilyen problémával, és a gombaellenes krém Pimafukort segített nekem.

Most gyógyszertárakban kínált hatalmas mennyiségű, különböző gombaellenes szereket, és természetesen voltam zavarodva, amikor szükséges vásárolni egy gombaellenes szer, de egy barátom azt tanácsolta, hogy vegyek meg pimafukort krém, amely egy időben nagyon segítőkész volt, hogy megszabaduljon a gomba a bőr, én

Olvassa el a teljes értékelést >>

Visszajelzés: 0

Egy nagyon szép nap alatt megfigyeltem egy vöröses foltot a szemem alatt, ami szintén csillogott. Gondolatok, hogy egy másik "vidámabb" meglátogatott. A legrosszabb dolog, amit gondoltam -

zoster. Elmentem a bőrgyógyászhoz, mert bűnösnek kellett lennem: Nagymamára költöztünk, és macskája volt, ezért a fiam foltjának oka volt. A dermatológus megtagadta a diagnózist, mondván, hogy dermatitis, és szükséges, hogy ellenőrizzék, hogy a fiú nem dörzsölje az arcát és a szemét piszkos kézzel, ahogy a gyermekek gyakran. és