Formidron használatára vonatkozó utasítások

A lábak túlzott izzadása kellemetlen szaggal jár, és kedvező környezetet teremt a gombás fertőzések számára. Ennek elkerülése érdekében antiszeptikus gyógyszert kell alkalmazni. Egy jó gyógyszer a Formidron, amelynek használati utasításait az alábbiakban ismertetjük.

Mi a Formidron?

A formidron egy szagtalanító és fertőtlenítő anyag, amely lehetővé teszi a verejtékmirigyek munkáját a lábakon és a hónaljban. A terápiás folyadék fő hatása a kórokozó mikroorganizmusok molekuláinak fehérje struktúrájának elpusztítása, ami kiküszöböli a kellemetlen szagot. Ezenkívül az áramlási csatornák szűkítése és a izzadás intenzitása csökken.

A kibocsátás és az összetétel formája

A Formidron hatóanyaga formaldehid. A fertőtlenítőszer 10 rész hatóanyagot tartalmaz. A fennmaradó anyagok segédanyagok. 95% etilalkohol (39,5 rész), víz (50 rész) és kölni (1/2 rész).

Formridron - megoldás külső használatra

A fertőtlenítőszert sötét fiolákban folyadék formájában szabadítják fel. Tára térfogata - 50 és 100 ml.

Az alkohol oldat külső használatra szolgál. Használat előtt fontos, hogy forduljon szakemberhez.

Formidron ár és analógjai

A formidron jó hatású az alsó végtagokban jelentkező erős izzadás ellen. Ennek az anyagnak az előnye a rendelkezésre állása. A gyógyszer ára 12 óra alatt van. 50 ml-re.

A formidronnak számos analógja van.

Mindegyik azonos hatóanyagot - formaldehidet tartalmaz.

 1. A Formagel egy szagtalanító gélszerű folyadék, amely segít a verejtékmirigyek normalizálásában, csökkenti a szekréciót és eltávolítja a szagokat. A gél káros hatással van a baktériumokra, ezért fertőtlenítőszerként használják. A Formagel költsége 220-250 rubel.
 2. A formalin. Antiszeptikus anyag, amelyet lábak izzadásával, valamint fertőtlenítőszerrel használnak az iparban és a gyógyszertárakban. A gyógyszer ára 15-20 r. 100 ml-re.

A Formagel hosszabb ideig tart, célszerű alkalmazni, de csak a lábak fokozott izzadásával használható. A formalin fertőtlenítő szerként is használható a cipőkezeléshez.

A Formagel bármely gyógyszertárban megtalálható

Használati utasítások

A gyógyszerek legfontosabb jelzése a lábak túlzott izzadásának megszüntetése. Az anyag jó a kellemetlen szagok kiküszöbölésére, így nemcsak izzadás (hyperhidrosis), hanem gombák fertőzésével és egyéb baktériumokkal kezelt cipő felhasználásával is használható.

A fő jelzésen túl fontos megmondani, hogy mi más a kezelésre. A Formidron további tulajdonsága a hónalj verejtékének normalizálása. Ez a probléma sok ember számára fontos. Ezért a formaldehid segít megszabadulni a izzadságtól a hónalj alatt.

A gyógyszer hatása

A formaldehiden alapuló alkoholos oldatnak három fő akciója van:

 • a kellemetlen szag eltávolítása (szagtalanító tulajdonság);
 • antiszeptikus hatás (különböző fajok kórokozó mikroorganizmusai és gombái);
 • barnító hatás (a verejtékcsatornák bezárása, további atrófia).

A kellemetlen szagokat a bőrt kifejező baktériumok okozzák a lábak fokozott nedvességtartalma miatt. A Formidron hatóanyaga elpusztítja a vírus fehérje szerkezetét, megakadályozva ezzel, hogy befolyásolják a verejték titkos mirigyeket.

Így a Formidron a bőrre és a pamut alátétre néz

Az Formidron leállítja a lábakon a fertőző folyamatok kialakulását, normalizálja a verejtékezést. Ez a beavatkozás hozzájárul a bőr állapotának javulásához.

Használati utasítások

A hyperhidrosis kezelése Az Formidront külsőleg végzik.

Figyelembe véve az utasításokat, biztonságosan és tartósan megszabadulhat egy kellemetlen betegségtől.

 1. A lábakon lévõ interdigitalokat ajánlatos naponta egyszer megtisztítani. A bőrt előzetesen meg kell mosni és szárítani.
 2. Az oldattal kezelt helyeket alaposan mossuk meleg vízzel 35-45 perccel a gyógyszer alkalmazása után.
 3. Különös figyelmet kell fordítani a hónalj üregére. Tartsa a hatóanyagot a bőrön, ne haladja meg a 15-20 percet, majd az oldatot le kell mosni, és törölje le a hónalokat, majd talkumporral (baba por) kell megszáradni.

A verejtékezés jelentős csökkenését az első eljárás után észlelték, és legfeljebb 2 hétig tart.

Az izzadság éles és intenzív szétválasztása több kezelést igényel soronként (2-3 nap).

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

A formidron nem alkalmazható sérült bőrre, egyébként súlyos irritációt okozhat az epidermiszben.

Formridron a gombattól a lábakon

A formidron jó gombaellenes szer. A gyógyszer segít megszabadulni a fertőzéstől a lábizom korai szakaszában.

Formaldehid oldat szükséges az érintett bőrterületek napi kezeléséhez. Javasoljuk, hogy a lábakat korábban gőzölgessük, tisztítsuk meg a kancsalrétegről. A formidront a 35-40 percig tartó gomba által károsodott területeken el kell törölni, és meleg vízzel öblíteni kell.

A Formidron-kezelés gyorsan megmutatja eredményét

A lábak terápiás eljárása naponta egyszer történik. A kezelés időtartama függ a betegség színpadától, de legalább 2-3 héten át.

A lábgerinc kezelésénél ügyelni kell a cipőkre. Az Formidron tökéletesen fertőtlenít cipőt, csizmát, csizmát, papucsot. Ehhez kis mennyiségű oldatot kell felhordani a pamutpárnára, és törölje le a cipőt a belsejéből, szorosan lezárva egy zsákban 40-50 percig.

Hogyan alkalmazható a körömgomba?

A körömlemez kezelése a gombafelületből Az Formidron lehetővé teszi az érintett területek helyreállítását és a veszélyes fertőzés megszüntetését.

A gyógyszeres körömkezelés eljárása:

 • szögek gőzölése sós vagy szóda oldatban (2-3 ts 2 liter meleg vízhez);
 • távolítsa el a keratinozott réteget ollóval és körömfájlokkal;
 • az alkoholtartalmú lemezben megnedvesedett, 3-5 percig ragaszkodik a körömhez, dörzsölje az interdigital zónát.

A körömgombák kezdeti szakaszai naponta egyszer megkövetelik az eljárást. Súlyos fertőzések esetén az orvos egyénileg határozza meg a gombaellenes szer használatának gyakoriságát.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A formaldehid maga mérgező anyag.

Ezért a folyadék negatív reakciókat okozhat az emberi immunrendszerben:

 • kiütés (csalánkiütés, pattanás);
 • égő érzés;
 • a bőr viszketése.

Az ilyen tünetek veszélyeztethetik az allergiás embereket. A gyógyszer alkalmazása előtt jobb, ha szakemberrel konzultál.

Mellékhatások

A formaldehid-oldat megfelelő alkalmazása elkerüli a túladagolást és a negatív következményeket.

Ritka esetekben a gyógyszer a következő mellékhatásokat okozhatja:

 • a helyi manifesztáció allergiás reakciói (kiütés, viszketés, égés);
 • szédülés;
 • hányinger (ha a gyógyszer a gyomorba kerül).

A szédülés az egyik lehetséges mellékhatása a gyógyszernek

Az utasítások szigorú betartása lehetővé teszi, hogy hatékonyan használjon antiszeptikát egészségkárosodás nélkül.

Vélemények

Korábban mindig kellemetlen szag volt a lábamról. A baráti tanácsok megszerzett Formidron. A használat során nem vették figyelembe a használati utasításokat, és napi 1-szer helyett 2-3 alkalommal alkalmazták. A lába a bőrére pirosra fordult, és túlságosan elszaporodott. Nos, a megoldás fő hatása teljesül - szinte nincs szaga. Most szigorúan követem az utasításokat.

Több éven keresztül használom a Formidront (hetente egyszer). Az ügynök jól illeszkedik a szaggal, aztán. A kezelt területeken soha nem volt viszketés, vörösség vagy kiütés. A megoldás nem túlzott, és nem okoz irritációt. A gyógyszer megfelel nekem. Néha cipőt fertőtlenítem.

Az Formidron valóban normalizálja a verejtékmirigyek működését, csökkentve a verejtékezést. Az alkoholos oldat elpusztítja a baktériumokat, ezért kiküszöböli a kellemetlen szagot. A termék alkalmas mind gombás fertőzések kezelésére, mind megelőzésére. A legfontosabb az, hogy kövessük az utasításokban szereplő összes ajánlást.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(2 becslések, átlag 5.00 5)

Formidron

A leírás aktuális 2014/07/01

 • Latin név: Formidron
 • ATX kód: D08AX
 • Hatóanyag: Formaldehid (formaldehid)
 • Gyártó: ZAO Rostov PharmFabrika, Oroszország

struktúra

Az oldat 100 g-os oldatának összetétele 10 g-ot tartalmaz. formaldehid, 96% etanol - 39,5 gramm + további komponensek (víz, kölni).

A kibocsátás formája

Az alkoholos oldat átlátszó, színtelen, speciális szaggal 50 ml-es palackban és 100 ml-es kartonpapírban.

Farmakológiai hatás

Mi a Formidron? Antiszeptikus, dezodor.

Farmakodinamika és farmakokinetika

A hatóanyag aktív összetevői gombaellenes és fertőtlenítő hatás, dezodorál, hűtsük le a felületet. molekulák formalin jól csatlakozik ammónia, ami kellemetlen szag megszüntetéséhez vezet.

Használati utasítások

A formidrint a lábak izzadásának javítására használják, cipők kezelésére, a bőr izzadásának kezelésére.

Ellenjavallatok

 • gyógyszerallergia, a megoldás bármely összetevőjén;
 • gyulladás a bőr felszínén és gyulladásos megbetegedések;
 • legfeljebb 14 éves korig;
 • Az irritáció elkerülése és az allergiás reakciók nem vonatkoznak az érzékeny bőrre.

Mellékhatások

Talán az allergiás reakciók megnyilvánulása a bőr felületén, irritáció.

Használati utasítás (Módszer és adagolás)

Formidron alkalmazásának módja: törölje le a gyapotszövet tetejét, fokozott izzadással. A Formidron utasításai szerint a lábakhoz, a hónalj területhez és a cipőkhöz is alkalmazható. A Formidron lábfejekhez való alkalmazását és az arcon történő formidron használatát naponta 1-2 alkalommal végzik.

túladagolás

A túladagolás tünetei általában a bőr bőrpírja az alkalmazás helyén, szárazság, irritáció és viszketés. Meg kell szakítania a terméket, az érintett területről vízzel mossa le.

A mérgezés tünetei, amikor a Formidron belsejébe esik, akut fájdalom a gyomorban, szédülés, tájékozódási zavar, indokolatlan félelem, émelygés, hányás. Amikor eltalálják formalin a GI, azonnal hányni kell, vagy ha több mint fél óra telt el, öblítse le a gyomrot a szondán keresztül. Diuretikumok, kábítószerek hozzárendelése ammónia és karbamid.

Amikor formaldehid gőzzel mérgezik, belélegzésre van szükség ammónia (1-2 csepp).

kölcsönhatás

Nem észleltek vagy nem történtek.

Eladási feltételek

Tárolási feltételek

Tartsa távol a gyermekektől, sötét és hűvös (nem haladja meg a 15 fokot).

Lejárat dátuma

Vélemények a (z) Formidron

Vélemények a (z) Formidron egyébiről. Sokan azt írják, hogy a gyógyszerek olcsóak és hatékonyak, jól kezelik a verejtékezést, kiküszöbölik a szagokat és a felesleges nedvességet. De a mellékhatások a bőr irritációját és viszketését jelzik, a köröm törékennyé válik, bőrelváltozások fordulhatnak elő.

Ár Formidron (hol vásároljon)

A Formidron ára több mint megfizethető. A gyógyszer 50 ml-ét 25 rubelre kaphatja. Vásárolni 100 ml 39 rubel lesz.

Formidron

Formidron - antiszeptikus, dezodoráló szer, amely gombaölő és fertőtlenítő hatással bír, deodorálja és lehűtik a felületet.

A fő hatóanyag - A formaldehid, amely a hatóanyag része, képes a fehérje molekulák szerkezetének elpusztítására és összecsukására. Ez az oka annak, hogy a Formidron negatív hatással van a mikroorganizmusokra, amelyek parazitálják a bőrt. A betegség okozó baktériumok megzavarják a faggyúmirigyek működését, ami a verejték taszító szaga.

A formidron barnító tulajdonságokkal rendelkezik, ami elősegíti a faggyúmirigy csatorna eltömődését és teljes atrófiát.

Klinikai és farmakológiai csoport

A dezodoros és antimikrobiális hatású gyógyszer, melyet hyperhidrosisra használnak.

A gyógyszertárak értékesítési feltételei

Vásárolhat orvosi rendelvény nélkül.

Mennyibe kerül a Formidron a gyógyszertárakban? Az átlagár 50 rubel szinten van.

Összetétel és kibocsátás formája

Termékforma Formidron - alkoholos oldat külső alkalmazás: tiszta, színtelen, egy illatos illata (50 vagy 100 ml-es ampullákba importált barna üvegből vagy borostyán színű üveg, vagy polietilén-tereftalát, műanyag dugóval vannak lezárva, vagy sapkák a vezérlő az első nyílás, mindegyik injekciós üveg egy kartondobozban, használati utasítással együtt). Kórházak esetében a gyógyszer 3, 5 és 10 literes polietilén dobozokban kapható.

 • hatóanyag: formalin (formaldehidoldat 37%);
 • segédanyagok: etilalkohol (etanol) 95%, tisztított víz, köln.

Farmakológiai hatás

A gyógyszer antiszeptikus és dezodor hatású. A hatóanyagot a formaldehid alakjában, egy része a hatóanyag, megvan az a képessége, hogy koagulálni, azaz kapcsolja ki, vagy elpusztítja a szerkezet a fehérje molekulák. A hatóanyag ezen tulajdonsága miatt az Formidron káros hatással van a bőrön élő baktériumokra.

A formidronnak van egy barnító hatása is, amely biztosítja a verejtékmirigyek csöveinek lezárását és az atrófiát.

Használati utasítások

Az Formidron a verejték felhalmozódása a tenyéren, a lábakon, a hónalj alatt lerakódott.

Ellenjavallatok

Az oldat alkalmazása A formidron bizonyos körülmények között kizárásra kerül, amelyek a következők:

 • Egyéni intolerancia formaldehiddel vagy alkohollal.
 • Akut gyulladásos folyamat a bőrön a feltételezett gyógyszerhasználat területén.
 • A személy kora legfeljebb 14 év.

Nem javasolt gyógyszeres kezelést a test területére vékony, finom bőrfelületen, mivel ez irritáció kialakulásához vezethet. A Formidron oldat használatának megkezdése előtt fontos ellenőrizni, hogy nincsenek-e ellenjavallatok.

Adagolás és az alkalmazás módja

Amint azt a használati utasításban jeleztük, az Formidron oldatot külsőleg használják, ajánlatos a lábak interdigital hajtogatását dörzsölni egy kis mennyiségű folyadékkal 1 alkalommal naponta.

A higiénikus zuhanás és a gyógyszer száradása után 30-40 percen keresztül fokozott izzadással (talppal, tenyérrel, interdigital hajtásokkal) rendelkező bőrfelületeken kerül sor. Ezután öblítse le a készítményt meleg vízzel. A kényes, érzékeny bőrre (hónalj és tenyér) a gyógyszert legfeljebb 20 percig kell alkalmazni. Ezt követően a bőrt alaposan mossuk meleg vízzel tisztítószerek nélkül, és talkagporral vagy baba porral porítottunk.

A hónaljcsökkentés után a Formidron legfeljebb egy napig alkalmazható. Egy eljárás elegendő a bőr izzadásának csökkentésére 7-12 napig. Izgatott izzadás esetén az eljárást 2-3 egymást követő napon végezzük.

Mellékhatások

Talán az allergiás reakciók megnyilvánulása a bőr felületén, irritáció.

túladagolás

A túladagolás tünetei általában a bőr bőrpírja az alkalmazás helyén, szárazság, irritáció és viszketés. Meg kell szakítania a terméket, az érintett területről vízzel mossa le.

A mérgezés tünetei, amikor a Formidron belül esik, akut fájdalom a gyomorban, szédülés, diszorientáció, ok nélküli félelem, émelygés, hányás. Ha a formalin bejut a gyomor-bélrendszerbe, azonnal hánytatni kezd, vagy ha több mint fél óra telik el, öblítse át a gyomrot a szondán keresztül. Hozzárendel diuretikumokat, ammónia és karbamid készítményeket.

Formaldehid gőzökkel történő mérgezés esetén az inhalációt 1-2 csepp ammónia oldattal kell végrehajtani.

Különleges utasítások

Kerülje a megoldást a nyálkahártyákra és az arcbőrre.

Az utasításoknak megfelelően a Formidron alkalmazása esetén a gyógyszer nem befolyásolja a járművek és egyéb összetett mechanizmusok kezelését.

Kompatibilitás más gyógyszerekkel

Hiányoznak a más gyógyszerekkel való kölcsönhatásokra vonatkozó információk.

Vélemények

Ajánljuk, hogy olvassa el azokat a véleményeket, akik a Formidron-t használják:

 1. Marina. Úgy vettem a gyógyszertárakban (így méltatta, és azt mondták, hogy ez jobb, mint drei drei, és nem olyan káros) - 20-30 percig, majd meleg vízzel a fazekat sled.den és legfőképpen az illata is, és a 2. napon ismét megpróbálta, de nincs eredmény sz. bár egymás után 2 napot használtak. Még mindig dörzsöli cipő is az eredménye, hogy a víz 0. hogy ez azt jelenti, nincs különbség, és nem vált arra, hogy minden része a formaldehid és ott nem segít. így csodálatos, hogy segített neked?
 2. Inna. Tartsa ház Formidron kizárólag hatékony gombaellenes kezelést cipő: Viseljen kesztyűt, lélegeztető és az építési pont (nagyon maró füst kérdések), törlőkendő megnedvesített vatta minden obutku belül, olyan lemez, és hagyja a szorosan cipő táska két napig, ami után a szellőző. Elolvastam, hogy a gyógyszer nem ürül ki a szervezetből, és általában a Formalin analógja. Hogy sem a gyermekek, sem a terhes, vagy csak felnőttek Én nem tanácsot neki, hogy a bőrre - biztonságos analóg izzadásgátló nagy választékban.
 3. Katya. Vásárolta vagy megvásárolta ezt az ügynököt az axillák verejtékezéséből, és abszolút nem megközelítette vagy alkalmazta. A kérelem után volt vörösség, viszketés, viszketés egész idő alatt, rövidebb, jobb, ha aztán szaga van, mint egy ilyen kínzás. Különben is, most olvastam, hogy ez egy nagyon káros jogorvoslat, és hála Istennek, hogy nem felel meg nekem, és nem használtam sokat, vagy akár meghaltam így.

analógok

A hatóanyag szerkezeti analógjai:

Az analóg megvásárlása előtt forduljon orvosához.

Az eltarthatósági idő és a tárolási feltételek

A terméket legfeljebb 15 fokos hőmérsékleten tárolja. Tartsa sötét helyen gyermekek elől elzárva.

A Formidron eltarthatósági ideje a kiadástól számított három év. A pénzeszközök felhasználása a meghatározott időszakot követően szigorúan tilos.

Formidron - utasítások a gomba kezelésére és a láb izzadására, összetételére, mellékhatásaira és árára

A Formidron hatékonysága az antiszeptikus hatás és a gombás betegségek sikeres elnyomása miatt következett be. Az orvosi termék összetétele formaldehidet tartalmaz alkoholos oldatban, deodoráló adalékanyagokat. Amikor a fő anyaggal kölcsönhatásba lépnek, a fehérjék denaturálódnak és megsemmisülnek, a formalin reagál az ammóniával, kötő molekulákkal, és ezáltal kiküszöböli a verejték kellemetlen szagát.

Mi az a Formidron

A verejték éles szaga a szerves anyagok bomlását gátló mikroorganizmusok létfontosságú tevékenységének eredménye. A formidron antiszeptikus, amely elpusztítja a bőrön szaporodó baktériumok telepeit. Az alkoholban lévő formaldehid oldat közvetlenül befolyásolja a fehérjéket, elnyomja a baktériumok növekedését. A gyógyszer, összehasonlítva más hasonló eszközökkel, számos tagadhatatlan előnnyel jár:

 1. A készítményben lévő tanninok szűkítik a pórusokat, ami befolyásolja a kiválasztódott izzadság mennyiségének csökkenését.
 2. Az oldat mindenféle mikroorganizmust megöli a bőrön, a gomba kezelésére használják.
 3. Semlegesíti a verejték illatát a cipőben.

A Formidron használatára vonatkozó utasításokat a készítmény klinikai vizsgálatai alapján fejlesztették ki, az egyes esetekben az oldat adagolására vonatkozó utasításokat tartalmaznak. A gyógyszert fokozott izzadással és a gomba hatékony kezelésével írják fel.

Összetétel és kibocsátás formája

Antiszeptikum 50 és 100 ml-es injekciós üvegekben kapható. Az ízesítő adalékanyagként a gyártók kölni vagy más anyagokat injektálnak az oldatba a jelenlegi előírásoknak megfelelően. A Tula Gyógyszergyár a Formidron-t fenyőolaj hozzáadásával állítja elő, amely gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

Az oldat oldatainak száma

Etil-alkohol 95%

Köln vagy más ízesítő adalékok

Farmakodinamika és farmakokinetika

A készítményben lévő hatóanyagok fertőtlenítik és elnyomják a gomba fejlődését. Az oldat toxicitását a formaldehid tartalma határozza meg, amely elpusztítja a fehérjemolekulák szerkezetét. A lábak verejtékezéséből származó Formidron alkalmazásával a baktériumok elpusztításával és a lábak izzadásának általános csökkenésével okozhat komplex hatást a bőrön. A legfontosabb dolog - a Formidron megfelelő használatához - részletes használati utasításokat talál a mellékletben, kövesse a szakemberek utasításait és ajánlásait.

Milyen betegségek esetén alkalmazható a Formidron?

Az antiszeptikumot az orvosnak a lábfej verejtékezésének csökkentésére és az axilláris medencék fokozott izzadására vonatkozó utasításai szerint kell előírni. A megoldás cipőket és talpbetéteket képes kezelni, ezáltal hosszú távon kellemetlen szagokat szüntet ki. A gyógyszert a körömlemezek gombás megbetegedésére vonatkozó utasításokkal összhangban, speciális kenőcsökkel kombinálva alkalmazzák. Az formidron lágyítja a körömszövetet, megkönnyíti a gyógyszerek hatóanyagainak elérését, felgyorsítja a beteg gyógyulásának dinamikáját.

Adagolás és adminisztráció

Az Formidron csak külső használatra alkalmas gyógyhatású készítmény. Gyapotra vagy nedves lemezre impregnáltuk a hónaljban lévő bőrt, a lábat a megnövekedett izzadás helyén. Ajánlatos a gyógyszert naponta kétszer használni. Az elkészített, tiszta, száraz bőrre felhordjuk 30 percig, majd a folyadékot folyékony víz alatt öblítsük le. A hónalj üregében a vékony, érzékeny bőrformaldehid oldat irritáló hatású lehet, így a tartási idő 15-20 percre csökken.

A hónalj medencéinek borotválkozásakor tartózkodjon 24 órától a gyógyszer alkalmazásától, így a fertőtlenítőszer nem okoz bőrre és allergiás reakciókat. Az irritáció megszüntethető a nyugtató regeneráló krémek segítségével. A formidron a bőrre való felhordás után azonnal lép fel - egy vagy két eljárásra van szükség ahhoz, hogy 14 napig tartós hatás érhető el. Ha a bőr izzadása megemelkedik, a kezelést 2-3 napig végezzük.

A köröm gombájából

A formidrint a körömgombák segédkezelésére használják. Az érintett körömlemezeket híg oldattal (1 ml / 100 gramm vízzel) kezeljük. Az eljárást naponta háromszor 15-20 napig ismételjük. A folyadék puha, lazaabbá teszi a körömlemezt, a gyógyító krém behatol a köröm felső rétegeibe, a kezelés dinamikája javul.

Cipőhöz

Gyakran használj Formidront a cipő feldolgozásához a gombából. Ajánlatos kéthetente elvégezni az eljárást, hogy megakadályozza a lábak és a köröm gombás fertőzéseinek ismételt fertőzését. Az alkohollal készült formaldehid oldat könnyen behatol a cipőanyag pórusaiba, hatékonyan gátolja a mycosisot okozó gombák telepeinek kialakulását. Az első alkalmazás után a patogén baktériumok szintje jelentősen csökken.

A bőr túlzott izzadásával

A hónalj felduzzasztása kellemetlen érzést okoz, provokálja a baktériumok fejlődését, és a személy verejték éles szaga. A formidron, a hatóanyag alkotóelemei képesek megbirkózni ezzel a problémával a verejtékmirigyek szűkítésével és atrófálásával, csökkentve a kiválasztódott izzadság mennyiségét. A hónalj vagy láb kezelése után a tanninok kezdenek az epidermiszen fellépni, megőrizni a verejtékcsatornákat, csökkentve a mirigyek kiválasztását. A fenntartható hatás elérése érdekében naponta 1-2 alkalommal kell alkalmazni a bőrre, 3-4 napon keresztül fokozott izzadással.

A megoldás használatára vonatkozó utasítások Formidron: mindent a jelzésekről a kábítószerekre

A hyperhidrosis kezelésének egyik módja (a test egyes részeinek izzadása) a helyi szagtalanító és antiszeptikus szerek használata. Az ilyen készítmény Formidron, amely eltávolítja a kellemetlen szagot és csökkenti a verejtékmirigy aktivitását.

Használati utasítások

Az Formidron a következő esetekben alkalmazható:

 1. A lábak, a hónalj és a test más területeinek izzadása
 2. A fokozott izzadás okozta kellemetlen szag csökkentése
 3. A verejték szekréciójának csökkentése
 4. Felkészülés cipők feldolgozására
 5. A lábfungus és a köröm eltávolításához.

A készítmény szerkezete

A fő hatóanyag a formaldehid. Ez egy színtelen, mérgező gáz, csípős szaggal, amely jól oldódik alkoholokban és vízben.

A hatóanyag összetétele magában foglalja:

 • Formaldehid alkoholos oldata 36-37%
 • Tisztított víz
 • Fenyőolaj.

Gyógyító tulajdonságok

A formidron antiszeptikus és szagtalanító hatással rendelkezik. Formaldehidnek köszönhetően ez a szer okozza a baktériumok fehérje falának koagulálását, ezzel stimulálva a kórokozó mikroorganizmusok halálát. Ezenkívül roncsoló tulajdonságokat mutat a lábak és körmök bőrének gombájával szemben.

A gyógyszer szárító tulajdonságokkal és a verejtékmirigy aktivitásának blokkolására képes. Rendszeres kezelés esetén a verejtékezés jelentősen csökken, és a verejték kellemetlen szaga megszűnik a beteg aggodalmával. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően aktívan használják kellemetlen szagok és izzadékok eltávolítására a hónaljból, lábaktól és a test más területeitől.

A fűszernövény olaj, amely a hatóanyag része, antiszeptikus és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, és kellemes szagot ad a gyógyszernek.

A megoldás kizárólag külső használatra készült. Ennek a gyógyszernek bizonyos toxicitása van, ezért speciális konzultációra van szükség.

A kibocsátás formái

Átlagos ár: 23 руб

Az Formidron alkoholos oldatként 50 és 100 ml sötét üvegpalackokban kerül forgalomba. Az üveget egy karton dobozba helyezzük, amely megmutatja a gyógyszer mennyiségét és tulajdonságait.

Maga a megoldás egy színtelen átlátszó folyadék, kellemes fenyőszaggal.

Az alkalmazás módja

Alkalmazásától függően az Formidron az alábbiak szerint használható:

 1. A hónalj és a pálmák verejtékezésének kiküszöbölésére. A gyógyszert tiszta, száraz bőrre alkalmazzuk 10-15 percig. Az eljárás végén mosószer nélkül vízzel leöblítjük és talkummal vagy rendes porral kezeljük. Egy munkamenet egy hétig tart, majd az eljárás megismétlődik. Amikor a hónalj verejtékezését kifejezi, a kezelést először 3-4 naponként meg lehet ismételni.
 2. Hogy megszabaduljon a verejtékező lábaktól. Az ujjak és a lábak közötti hézagok naponta egyszer kis mennyiségű gyógyszerrel törlődnek.
 3. A gombafej és a köröm eltávolítása. Az érintett területet naponta egyszer kezelik a higiéniai eljárásokkal, lehetőleg éjjel. Ezután antimikotikus kenőcsöket alkalmaznak a körmökre és a lábak bőrére. Önmagában vagy gombaellenes kenőcsökkel kombinálva.
 4. Cipőfeldolgozás. A cipőfeldolgozást azért végezzük, hogy megszabaduljunk a kellemetlen szagtól és gombról, amely sokáig élni tud a cipőben. A gyapotszövetre kis mennyiségű gyógyszert alkalmaznak, és a cipő belső felületét kezelik. Ezután adjon neki egy kicsit állni. Az ilyen kezelést naponta egyszer, egy pár cipő állandó viselésével végezzük.

Terhesség és mellkasi táplálás esetén

A formidron mérgező anyag, amely károsíthatja a jövőbeli baba egészségét. Nem alkalmazható terhes és szoptató nőknél.
Ellenjavallatok

Az Formidron alkalmazása ellenjavallt az alábbi esetekben:

 1. Allergia vagy túlérzékenységi reakció a gyógyszer egyik összetevőjére
 2. Gyulladásos bőrbetegségek
 3. Sérülés, kopás vagy sérülések jelenléte a gyógyszerkészítmény helyén
 4. 14 év alatti gyermekek
 5. Az érzékeny és száraz bőrű emberek.

óvintézkedéseket

A gyógyszer mérgező hatású. Az irritáció megelőzése érdekében nem alkalmazható az arc nyálkahártyájára és finom bőrére.

Ne alkalmazza a bőrre a borotválkozás vagy szőrtelenítés után egy nappal.

Mellékhatások

Hosszú használat esetén száraz bőrt eredményez. Alkalmazási helyeken irritáció és allergiás reakció léphet fel. Ezekben a helyzetekben a kezelést abba kell hagyni, és konzultáljon egy szakemberrel.

Ha száraz bőr még nyilvánult meg, javasoljuk, hogy olvassa el a cikket: http://lekhar.ru/simptomy/kozha/suhaya-kozha/

Feltételek és eltarthatósági idő

Felhasználhatósági időtartam - 5 év. Tartsa a Formidron-et -20 és +25 közötti hőmérsékleten a gyermekek számára elérhetetlen helyen.

analógok

Szalicilsav

HAY EN Polipharm, Oroszország.

ár 12-15 dörzsölje.

Hatóanyag: szalicilsav. Sötét, átlátszatlan, 25 és 40 ml térfogatú üvegekben készült. Alkalmazási mód: a lábak és szögek bőrére naponta 2-3 alkalommal kerülnek alkalmazásra.

Előnyök:

 • Alacsony költség
 • Egy univerzális megoldás, amely segít a túlzott izzadásban gyermekeknél és felnőtteknél.

hátránya:

 • A formidronnál gyengébb cselekedetek
 • Kevésbé hatékony a gomba ellen
 • Ezt hosszú ideig és többször használják naponta.

Cink kenőcs

ár 35-40 dörzsölje

Hatóanyag: cink-oxid. Ez egy fehér kenőcs átlátszatlan csövekben, 15 és 25 gramm. Felhasználási mód: a lábak és körmök bőrére naponta 2-3 alkalommal.

Előnyök:

 • Alkalmas gyermekeknek és felnőtteknek
 • Terhesség alatt megengedett.

hátránya:

 • Magasabb költség
 • Hatékony a bőr és a körömgomba ellen
 • Gyakran használt frekvencia.

Formidron

Használati utasítás:

Az online gyógyszertárak árai:

Az Formidron antiszeptikus, amely formaldehid alapú, amely a legfontosabb aktív összetevője.

Formidron farmakológiai hatása

A gyógyszer dezodoráló és antiszeptikus hatást fejt ki. A formaldehid, amely része a Formidronnak, képes koagulálni (fold, elpusztítani a szerkezetet) a fehérjemolekulák. Emiatt a gyógyszer káros hatással van a bőrön élő baktériumokra. Ezek a baktériumok lebontják a verejtékmirigyek titkát, és ennek eredményeképpen kellemetlen szag érezhető. Ezenkívül a Formidron egy barnító hatással rendelkezik, amely segíti a verejtékmirigyek elvezetését és az atrófiát.

Formidron alkalmazása

A gyógyszert kizárólag külső használatra szánják. Naponta egyszer kis mennyiségű folyadékot adnak a bőrre, fokozott izzadással. Súlyos izzadás esetén a Formidron naponta kétszer alkalmazható.

Az oldatot fél órán át tisztítani és szárítani kell, majd a hatóanyag maradékát folyó víz alatt le kell mosni. Az érzékenyebb és finomabb bőr (női tenyér, hónalj üregek) esetében a gyógyszeroldatot legfeljebb húsz percig alkalmazzák, majd a bőrt melegen folyó vízzel mossák, szárítják és talpa porral porítják. A tengelyek borotválkozása után legfeljebb 24 órával később használhatja a Formidront.

A Formidron utasításaiban megjegyezzük, hogy ez a gyógyszer eléggé mérgező, ezért használat előtt szükség van a bőrgyógyászra, hogy elkerüljük a negatív következmények kialakulását.

Vélemények szerint a Formidron hatékony gyógyszer. Általában egy eljárás elegendő ahhoz, hogy csökkentse a bőr izzadását egy-két hétig. Nagyon erős izzadás esetén a Formidron két-három napig egymás után is alkalmazható.

Formidron mellékhatása

Vélemények szerint a Formidron gyakran alkalmazza bőrirritációt és helyi allergiás reakciókat (pirosság, viszketés, égés, bőrkiütés).

Ellenjavallatok

Az utasítások szerint az Formidron nem alkalmazható gyulladásos bőrbetegségek esetén. A gyógyszer nem alkalmazható az arc bőrére sem.

A Formidron alkalmazása nemkívánatos a terhesség és a laktáció ideje alatt. Ez a gyógyszer nagy toxicitása miatt következett be.

A gyógyszer ellenjavallt a gyermekgyógyászati ​​gyakorlatban is.

Formidron túladagolás

Napjainkig a Formidron túladagolásának esetét, ha helyesen alkalmazták, nem rögzítették.

Összetétel és kibocsátás formája

Az Formidron 10 tömegrész formaldehidet, 39,5 tömegrész 95% etil-alkoholt, 50 rész vizet és 0,5 tömegrész kölnöt tartalmaz. Sötét üvegből készült, 50,0 és 100,0 ml térfogatú üvegekből áll.

Tárolási feltételek

Az Formridron száraz helyen, a gyermekek számára elérhetetlen helyen tárolja. Felhasználhatósági időtartam - 3 év.

Formridron 50ml.

Formridron oldat 50 ml

Formridron 50 ml-es üveg.

Formridron oldat 100 ml

Formidron 100 ml.

Formridron oldat 50 ml

Formridron oldat 50 ml

A készítményre vonatkozó információ általános, tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a hivatalos oktatást. Az önkezelés veszélyes az egészségre!

A tüsszentés alatt a testünk teljesen leáll. Még a szív megáll.

Nagyon kíváncsi orvosi szindrómák vannak, például tárgyak lenyelése. Egy mániákusban szenvedő beteg gyomrában 2500 tárgyat találtak.

A legmagasabb testhőmérsékletet Willie Jones-ben (USA) jegyezték fel, aki 46,5 ° C hőmérsékleten lépett be a kórházba.

A szolárium rendszeres látogatása során a bőrrák kialakulásának esélye 60% -kal nő.

Számos tudós szerint a vitamin komplexek gyakorlatilag használhatatlanok az ember számára.

Az ember gyomra idegen tárgyakkal és orvosi beavatkozás nélkül bánik. Ismert, hogy a gyomornedv is feloldja az érméket.

Az emberi agy súlya a testtömeg körülbelül 2% -a, de a vérbe jutó oxigén körülbelül 20% -át fogyasztja. Ez a tény miatt az emberi agy rendkívül érzékeny az oxigénhiány által okozott károkra.

A caries a világon a leggyakoribb fertőző betegség, amely még az influenza sem tud versenyezni.

Annak érdekében, hogy a beteg kiszabaduljon, az orvosok gyakran túl messzire mennek. Így például egy bizonyos Charles Jensen 1954 és 1994 között. túlélt több mint 900 műveletet a daganatok eltávolítására.

Az Egyesült Királyságban létezik egy törvény, amely szerint a sebész megtagadhatja a műtét elvégzését a beteg számára, ha dohányzik vagy túlsúlyos. Az embernek fel kell hagynia a rossz szokásokat, és talán nem lesz szüksége műtétre.

Embereken kívül csak egy élő lény van a Földön - egy kutyán - a prosztata gyulladása. Ez valóban a leghűségesebb barátunk.

Annak érdekében, hogy a legrövidebb és legegyszerűbb szavakat is mondhassuk, 72 egeret használunk.

Amikor a szerelmesek megcsókolnak, mindegyikük percenként 6,4 kcalyt veszít, de közel 300 féle különböző baktériumot cserél.

A szamárról való leereszkedésnél nagyobb a nyaka, mint a ló leesése. Ne próbálja megcáfolni ezt az állítást.

A ritka betegség a Kuru-kór. Csak az új-guineai Fores törzsének képviselői betegek. A beteg hal meg a nevetésből. Úgy gondolják, hogy a betegség oka az emberi agy eszik.

Meggyőződésünk, hogy egy nő minden korban gyönyörű lehet. Végül is az életkor nem az évek száma. Az életkor a test fizikai állapota, amely.

Formidron

50 ml - üveg sötét üveg (1) - karton csomagolás.
100 ml - üveg sötét üvegből (1) - doboz kartonból.

- Gyermek 16 éves korig.

Külső, ajánlott dörzsölni a lábak interdigital hajtását kis mennyiségű folyadékkal, napi 1 alkalommal. A higiénikus zuhanás és a gyógyszer száradása után 30-40 percen keresztül fokozott izzadással (talppal, tenyérrel, interdigital hajtásokkal) rendelkező bőrfelületeken kerül sor. Ezután öblítse le a készítményt meleg vízzel. A kényes, érzékeny bőrre (hónalj és tenyér) a gyógyszert legfeljebb 20 percig kell alkalmazni. Ezt követően a bőrt alaposan mossuk meleg vízzel tisztítószerek nélkül, és talkagporral vagy baba porral porítottunk. A hónaljcsökkentés után a Formidron legfeljebb egy napig alkalmazható. Egy eljárás elegendő a bőr izzadásának csökkentésére 7-12 napig. Izgatott izzadás esetén az eljárást 2-3 egymást követő napon végezzük.

Formidron: használati utasítás

A Formidron gyógyhatású készítmény kültéri alkalmazásra fertőtlenítő és szagtalanító hatású. A különböző lokalizáció és eredetű bőr túlzott izzadásának csökkentésére használják.

Összetétel, adagolási forma

Gyógyszer Az Formidron a helyi külső alkalmazásra szolgáló gyógyszer formájában készül. Ez egy színtelen, átlátszó folyadék, jellegzetes szaggal. A készítmény fő hatóanyaga a formaldehid, az oldatának 100 ml-es tartalma 3,7 g, a maradék alkoholt tartalmaz. Oldat külso használatra Az Formidron egy üveg sötét üvegből áll, 50 és 100 ml térfogattal.

Farmakológiai hatás

A formaldehid, amely a Formidron oldat fő hatóanyaga, fertőtlenítő és dezodoráló terápiás hatással rendelkezik. Gátolja a különböző mikroorganizmusok növekedését és reprodukcióját, valamint a verejtékmirigyek funkcionális aktivitását, amit a verejtékezés csökkenése kísér. Az oldatban lévő alkohol növeli a formaldehid terápiás hatásait, és hozzájárul a bőr mélyebb behatolásához.

bizonyság

A Formidron oldat felhasználásának orvosi indikációja a bőr különböző területeinek izzadása (hyperhidrosis). Használható cipő feldolgozásra is.

Ellenjavallatok

Az oldat alkalmazása A formidron bizonyos körülmények között kizárásra kerül, amelyek a következők:

 • Egyéni intolerancia formaldehiddel vagy alkohollal.
 • Akut gyulladásos folyamat a bőrön a feltételezett gyógyszerhasználat területén.
 • A személy kora legfeljebb 14 év.

Nem javasolt gyógyszeres kezelést a test területére vékony, finom bőrfelületen, mivel ez irritáció kialakulásához vezethet. A Formidron oldat használatának megkezdése előtt fontos ellenőrizni, hogy nincsenek-e ellenjavallatok.

Adagolás és adminisztráció

Az Formidron oldat külső helyileg alkalmazható. A megoldást a bőr túlzott izzadásával (interdigitális intervallumok, talpak, tenyér) 30-40 percig törölni kell a bőr problémás területein, majd meleg vízzel öblítse le mosószerek nélkül, és por vagy port szórni. Az oldatot a hónalj régiójának bőrére húzzuk 20 percet meg nem haladó ideig. A bőr előborítása, különösen a tengelyek területe esetében a Formidron oldat alkalmazása legfeljebb egy napig engedélyezett. Általában a megoldás egy alkalmazása elegendő a bőr izzadásának csökkentésére 7-10 napig. A bőr izzadásának jelentős emelkedése esetén a gyógyszert naponta egyszer használhatják 2-3 egymást követő napon keresztül.

Mellékhatások

Általában a Formidron oldatát jól tolerálják. Néha a felhasználás hátterében helyi allergiás reakció (kiütés, viszketés), valamint bőrirritáció alakulhat ki. A gyógyszer hosszantartó használata esetén a száraz bőr kifejlődik. A negatív patológiás reakciók megjelenése alapul szolgál a FORMIDRON megoldás használatának megállításához.

A használat jellemzői

A Formidron oldat alkalmazásának megkezdése előtt szükséges szövődmények és következmények elkerülése érdekében alaposan olvassa el az utasításokat. Ne hagyja, hogy a megoldás behatoljon a nyálkahártyákba és a szemébe. A gyógyszertárban a gyógyszert orvosi rendelvény nélkül állítják elő.

túladagolás

A Formidron oldat túladagolására vonatkozó adatok eddig még nem álltak rendelkezésre.

Formidron analógok

Összetételében és terápiás hatásaiban hasonlóan Formidron oldat készítmények Formagel, Formalin, Formaldehyde.

Felhasználhatósági időtartam, tárolás

A FORMIDRON megoldás eltarthatósága 5 év. Sötét, száraz helyen kell tárolni, ahol a gyermekek nem érhetik el a levegőt -20 és + 25 ° C között.

Formridron ár

A moszkvai gyógyszertárak Formidron megoldásának átlagos költsége a mennyiségtől függ:

 • 50 ml - 8-9 rubel.
 • 100 ml - 15-16 rubel.

Formidron: használati utasítás

struktúra

leírás

átlátszó, színtelen oldat, illatos szaggal.

Farmakológiai hatás

Használati utasítások

Ellenjavallatok

Adagolás és adminisztráció

A megnövekedett izzadással járó bőröndök naponta 1-2 alkalommal dörzsölnek egy, a készítménybe merített vattapálcát.

A lábfejeket naponta vagy minden más napon 7-10 napig kell végrehajtani; A kezek bőrét 2-3 napon belül kenni lehet, majd 2-3 hétig szünetet tartson.

Mellékhatás

A hatóanyag komponenseivel szembeni egyéni túlérzékenység esetén a helyi reakciók a bőr bőrpírja, viszketés formájában jelentkezhetnek.

Ha ezek a mellékhatások jelentkeznek, vagy ha az utasításokban nem szerepelnek egyéb mellékhatások, akkor hagyja abba a gyógyszer alkalmazását, és forduljon orvosához.

túladagolás

A hatóanyag hosszú időn át történő alkalmazásával száraz bőr alakulhat ki, egyes esetekben bőrgyulladás.

Tünetek, helyi erythema, beszűrődés, bőr repedések.

Ha túladagolás gyanúja merül fel, forduljon orvosához. A betegség súlyosságától függően az orvos dönt a megfelelő kezelési intézkedésekről.

Kezelés: tüneti, lágyító krémek.

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel

Nem kompatibilis az ezüst, a higany és a réz sóival, a maró lúgok oldatával.

Alkalmazási jellemzők

óvintézkedéseket

A formaldehid hatása alatt a bőrt könnyedén túlterheljük, fájdalmas repedések jelennek meg, így hetente 2-3 alkalommal szükség van a lágyító krémek dörzsölésére.

A formaldehid és etil-alkohol fokozott elpárolgása kellemetlen szubjektív érzeteket eredményez (éles szag, a nyálkahártyák irritációja).

A gyógyszer terhesség és laktáció ellenjavallt.

A gyógyszer nem befolyásolja a járművezetők és a különleges figyelmet igénylő létesítményekben részt vevő személyek vezetési sebességét.

A kibocsátás formája

50 ml polimer vagy barna színű üveg palackokban.

Formidron

A formidron antiszeptikus, amelynek fő hatóanyaga a formaldehid.

A formidron képes száraz felületekre, károsító hatású kórokozókat kivenni, amelyek kellemetlen szagot okozhatnak és izzadást okozhatnak.

Ebben a cikkben megfontoljuk, hogy az orvosok miért írják fel a Formidront, beleértve a gyógyszertárakra vonatkozó használati utasításokat, analógokat és árakat. REAL MEGJEGYZÉSEK Azok a személyek, akik már használják a Formidront, olvashatják a megjegyzéseket.

Összetétel és kibocsátás formája

A bemutatott gyógyszert alkoholos oldat formájában adják ki, amelyet kizárólag külső használatra szántak. A készítmény összetétele a következőket tartalmazza:

 • formaldehid (alkohol oldat) - 10 mg;
 • aromás illatok;
 • vitamin komplex.

Klinikai-farmakológiai csoport: dezodoráló és antimikrobiális hatású gyógyszer, amelyet hyperhidrosisban alkalmaznak.

Használati utasítások

Jelzés: a megoldás elsősorban a verejték kiválasztásának csökkentésére, a káros mikroorganizmusok megsemmisítésére irányul. Erős mikrobaellenes szer. Ennek eredményeképpen a használat pozitív hatást fejt ki a hyperdidexia elleni küzdelemben.

Annak ellenére, hogy a felhasználási jelek elég pontosak, jobb konzultálni orvosával.

Farmakológiai hatások

A gyógyszer antiszeptikus és dezodor hatású. A fő hatóanyag - A formaldehid, amely a hatóanyag része, képes a fehérje molekulák szerkezetének elpusztítására és összecsukására. Ez az oka annak, hogy a Formidron negatív hatással van a mikroorganizmusokra, amelyek parazitálják a bőrt. A betegség okozó baktériumok megzavarják a faggyúmirigyek működését, ami a verejték taszító szaga.

Az Formidron barnító tulajdonságokkal rendelkezik, ami elősegíti a faggyúcsatornák eltömődését és teljes atrófiát

Használati utasítások

A használati utasítás szerint az Formidron kizárólag külsőleg használható. Ezt a higiénikus zuhanás és a bőr kiszáradása után kell alkalmazni.

A területen a bőr túlzott izzadás (például, nyelvhal, interdigitális redők, pálma) Formidron kell alkalmazni harminc percig, ami után a szükséges hatóanyag öblítsük le meleg vízzel. Az érzékeny bőrterületeken (például tenyereken) a gyógyszert legfeljebb húsz percig kell alkalmazni.

 • A felnőtteket és a tizennégy évesnél idősebb gyermekeket fel kell törölni egy Formidron bevonattal ellátott pamut törlővel. A gyógyszert napi 1 alkalommal kell alkalmazni, súlyos izzadás esetén a Formidron naponta kétszer alkalmazható.

Tipikusan az egyetlen adag Formidron elegendő a verejtékezés csökkentésére egy hétig (néhány esetben kettő). Súlyos izzadás esetén két és három egymást követő napon szabad alkalmazni az Formidront.

Megtalálták az esküdött ellenséges gombás körmöket! A körmöket 3 napon belül megtisztítják! Vedd el.

Milyen gyorsan normalizálják az artériás nyomást 40 év után? A recept egyszerű, írja le.

Belefáradt a nyálkahártyákba? Van kiút! Néhány napon belül gyógyítható otthon, szükség van rá.

A férgek jelenléte azt mondja, hogy az SMELL a szájról van! Naponta egyszer, csepp vizet inni.

Ellenjavallatok

Az utasításoknak megfelelően a következő esetekben nem alkalmazható:

 • egyéni érzékenység a hatóanyag összetevőivel szemben;
 • gyulladásos folyamatok jelenléte a bőr felületén;
 • gyermekek 14 éves korig.

A gyógyszert nem szabad érzékeny bőrre alkalmazni, hogy ne okozzon irritációt és allergiás reakciót.

Mellékhatások

A felmérések szerint a Formidron gyakran okoz bőrirritációt vagy allergiás reakciókat, például: bőrkiütés, bőrpír, égés és viszketés az alkalmazás helyén.

Sok gyógyszer alkalmazásának következményei, beleértve az Formidronot is, addiktívá válhatnak, amelyeknél a termék bőrre történő alkalmazásakor a kívánt hatás nem jelenik meg - az izzadás továbbra is fennáll. Ezért ajánlatos a gyógyszert csak az orvos által előírt módon és hetente kétszer használni.

Formidron analógok

A hatóanyag szerkezeti analógjai:

Figyelem: az analógok használatát meg kell állapodni a kezelőorvosnál.

Az átlagár FORMIDRON, a gyógyszertárak megoldása (Moszkva) 45 rubel.