Lac Ophlomil a körömgomból

Lac a "Oflomil" körömgombából, ő "Flamin" - hatékony antimikotikus készítmény, kizárólag külső alkalmazásra. Megszünteti a körömlemez gombáját a kézen, valamint a lábakon, és elősegíti a köröm szerkezetének gyors helyreállítását. Ennek a szerszámnak a megfelelő használatával a köröm gyorsan megjelenik egészséges megjelenésként, mivel a gyógyszer hatóanyagai megölik a gombát és megakadályozzák az egészséges területek terjedését.

Lac Ofomil jól megalapozott a vásárlók körében.

A "Oflomil" lakk fő hatóanyaga az Amorolfin.

Segít eltávolítani számos gombát, amelyek a mycosis kialakulását idéznek elő:

Ez nem egy teljes listája az onychomycosis kórokozóinak, amely megszünteti ezt a terápiás lakkot.

Az Amorolfin mellett a Oflomil triacetint, trimetil-ammonioetil-metakrilát-kloridot, etil-acetátot, etakrilát kopolimert és vízmentes etanolt is tartalmaz. Mindezen összetevők célja az onychomycosis megszabadulása.

A lakk komponensei gyorsan behatolnak a körömlemez mélyébe, így elpusztítják a spórákat. Fungicid (fertőtlenítő) hatásuk van. A gyógyszer károsítja a gombasejtek membránját, megzavarja az intracelluláris anyagcsere folyamatokat, a szterinek szintézisét.

Az érintett körmökre való felhordás után a lakk gyorsan szárad, légmentes filmet hozva létre. Megakadályozza, hogy a levegő belépjen a körömbe, így a gombák nem fejlődhetnek, tovább szaporodnak és fokozatosan meghalnak. Ez a film a körömön marad 10-14 nappal az alkalmazás időpontjától. Ezen időszak alatt a hatóanyag hatóanyagai továbbra is működnek.

Kiváló remedy a körömgomba "Oflomil"

Ezt a hatékony gombaellenes lakkot használják:

 • az onokomikózis kezelésére, ha a köröm legfeljebb 2/3-a befolyásolja, amikor a helyzetet elhanyagolják, hatékonyabb a lakk használata más gyógyszerekkel együtt;
 • a gomba fertőzés megelőzése érdekében.

A "Oflomil" mindenkinek alkalmas, mivel gyakorlatilag nincsenek komoly ellenjavallatok.

Az onychomycosis kezelésére szolgáló lakk folyadék formájában keletkezik. Átlátható, színtelen vagy világos sárga színű lehet. A termék gyártója a Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (India).

Az "Ofmol" gomba elleni gyógyszer egy egész halmaz. A készlet tartalma:

 • egy üveg gyógyszerlakk;
 • 12 körömfájl a körömlemezek kezeléséhez, minden egyes ujjhoz egy egyedi eszközt használnak;
 • 6 alkohollal impregnált pamutszivacs;
 • 6 töltőanyagok a lakk felhordására;
 • részletes utasításokat.

Mindez egy karton csomagban van, amely kék-fehér színű.

Az ár - mennyibe kerül az Oflomil?

A "Oflomil" körömlakkot egy gyógyszertárban 920 rubel áron lehet megvásárolni. 2,5 ml-es üveghez. Elég költséges, ezért egy palacknak ​​elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy befejezze a kezelést. Ha nagy mennyiségű köröm érinti őket, 2-3 üvegt kell vásárolnia.

Mi van a csomagolásban a "Oflomil" lakkal?

Használati útmutató - hogyan kell használni

A gombáknak a körmökre való kijavítása érdekében a lakkot fel kell használni, figyelembe véve az utasításokban megadott ajánlásokat:

 1. Először is meg kell gőzölni a lábadat vagy a kezed.
 2. Ezután meg kell tisztítani az előkészített körömlemezt a nekrotikus és érintett területekről. Erre a célra a készletben található körömfájlokat használják. Minden egyes körmön egy egyedi eszközt alkalmaznak annak kizárására, hogy a kórokozóknak az egészséges körömre vonatkozó ellentmondás átkerüljön.
 3. Miután befejezte a tisztítást a körmökön, kezelnie kell a felületet egy tollal nedvesített alkohollal. Várjon, amíg teljesen szárazak.
 4. A következő lépés, hogy összegyűjti a készletben található különleges lapátot, elegendő mennyiségű lakkot, vastag réteget alkalmazzon az érintett körmökre. Fontos, hogy óvatosan járjunk el úgy, hogy a spatula ne érintse meg az injekciós üveg nyakát.
 5. Várjon 3-5 percig, amíg az ügynök teljesen megszárad.
 6. Kezelje az összes szerszámot és a nyaklakkot az alkohollal. Ez a fertőtlenítéshez szükséges.

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

Ez a folyamat a feltüntetett sorrendben kötelező minden használat előtt.

A pozitív eredmény néhány napos használat után észrevehető. De a teljes helyreállításhoz hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni, hosszú szünetek nélkül. A kezelés folytatódik, amíg az érintett köröm nő. A növekedési ütemtől függően 6-12 hónapig tart. A körömlemezt a lábakon hosszabb ideig helyreállítják.

A dekoratív lakkot nem alkalmazzák a terápiás lakkra. Nem lehet felépíteni vagy beilleszteni a körmét.

Orvosi lakk alkalmazása gomba ellen

Ellenjavallatok és mellékhatások

Az "Ofmol" egy biztonságos készítmény, de a készítmény kis mennyiségű toxikus anyagot tartalmaz, ezért számos ellenjavallatot biztosítanak annak felhasználására:

 • túlérzékenység;
 • legfeljebb 5 éves korig;
 • terhesség
 • a szoptatás ideje.

Más gyógyszerek esetén a lakk rendszerint kölcsönhatásba lép.

Import és orosz analógok Oflomila

Ha van vágy, vagy szükség van a "Oflomil" helyettesítésére, akkor választhat egy analógot:

 1. Laceril lakk - Az amorolfin aktív szerepet játszik ebben az ügynökben. Ez az eszköz rendkívül hatékony, megsemmisítve a gombák nagy listáját. Alkalmazva egészen a teljes gyógyulásig hetente 1-2 alkalommal. A költségek 2,5 ml - 1300 rubel.
 2. Batrafen - lakk a Cyclopyrox aktív komponenssel, amely megsemmisíti 58 gombás fajat. A gyógyszer alkalmazásának világos rendszere van: az első hónapban a gyógyszert minden második napon adják be, a második hónap hetente kétszer, a harmadik hónap csak hetente egyszer. Ez egy nagyon hatékony lakk. Költsége 1 250 rubel.
 3. "Demicten" lakk - orosz analóg, amely kiküszöböli a gombabetegek felületén található gombás betegségeket. Ez a gyógyszer sokkal olcsóbb, mint az "Ofmol". Az ára 350 rubel. Hetente kétszer alkalmazza a körmök készítését. Ez a legolcsóbb analóg.
 4. Mikozan- természetes összetevőkön alapuló készítmény. Összecsomagolja a körömlemezt, enyhíti a mycosisot. Naponta kétszer 2-5 hónapig alkalmazzák. Költsége 550 rubel.

Vásárlói vélemények

A "Oflomil" elleni antimikotikus lakk hatásosságát az emberek pozitív visszajelzése is alátámasztja. De vannak olyanok, akik nem segítik a kábítószert. Mindent a test egyéni jellemzői, valamint a betegség színvonala határozza meg.

Edzőként dolgozom a medencében, így állandóan a gümagfertőzés "kockázati zónájában" maradok, de mielőtt a problémák nem lennének. Hat hónappal ezelőtt észrevettem, hogy a hüvelykujjamon lévő köröm kezd sárga színűvé válni. Rendkívül ideges vagyok. Felhívott az orvoshoz, "Oflomil" -nak nevezte ki. Először bizalmatlansággal reagált, de egy hónapon belül javult a köröm állapota, és 2,5 hónap elteltével az érintett terület teljesen megnőtt. Most a lakkozást profilaxis céljára használom. Jobb, ha biztonságban lehet.

A "Mikozan" lakk jó alternatíva a "Oflomil" lakkhoz

Nem tudom, hol, de a gomba megjelent a kezem körmein. Az összes eszköz közül választottam lakkot, mert úgy döntöttem, hogy ez a legmegfelelőbb megoldás. Ajánlott "Oflomil". A költségek elég magasak, de úgy döntöttem, hogy elegendő az üveg. 3 hónapig elkenődött, de nem történt javulás. Továbbá nőtt az érintett köröm területe. Más gyógyszereket kellett keresnem. A jövőben nem kívánok lakkot használni.

Korábban gomba volt, hosszú ideig kellett kezelni. Legutóbb az egyik láb körmein jelent meg. A feleségem tájékoztatta a "Oflomil" lakkot, és úgy döntöttem, megpróbálom. Mivel a színpad kezdeti volt, az eszköz segítségével 3 hónapig meg lehetett szabadulni a betegségtől. A gyógyszer elég jó.

Christina, 24 éves.

Nem segítettem a "Oflomil" lakk. Kezelt onokomicózis 1,5 hónap, de javulás nem volt megfigyelhető. Nos, ez nem kezdett hosszabb ideig kísérletezni, hanem a bőrgyógyászhoz. Kenőcsöt írt elő, ami segített. Ennek a lakknak egyértelműen negatív hozzáállása van.

A "Oflomil" lakk különösen hatékony, ha az onychomycosis korai szakaszában elkezdi használni. A gyógyszer fő előnyei közé tartozik az egyszerű használat, biztonság, sokoldalúság. A gyógyszer kiválóan alkalmas a gombafertőzés megelőzésére, mivel biztonságos. Használat előtt azonban érdemes konzultálni az orvossal a mellékhatások kockázatának minimalizálása érdekében.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(3 becslések, átlag 4.00 5)

Oflomil lakk analógok

Oflomil (lakkozás) Értékelés: 1150

A Oflomil lakk olcsó analógjai

Terbinafin (kenőcs) → helyettesítő Értékelés: 1244

Az analóg ára 822 rubelből olcsóbb.

Gyártó: Moscow Pharmaceutical Factory (Russia)
Kiadványok:

 • Tuba 15 g; Ár: 73 rubel
A terbinafin ára az online gyógyszertárakban
Használati utasítások

A nővéremnek több éve problémái voltak a körmével. Szörnyen esztétikusnak tűntek, de az orvoshoz vezető út nem oldott meg semmit - az előírt gyógyszer nagyon drága volt. Szerencsére, a közelmúltban megtudtuk, hogy van analóg, és meglehetősen olcsó. A nővér kezdte alkalmazni a kenőcsöt, és egy idő után a köröm megjelenése jelentősen javult. Úgy tűnik, hogy a fellépés megkezdődött, reméljük, hogy a gomba teljesen meggyógyítható.

Megvette ezt az eszközt nagyapja számára, valahogy hallott róla, miután megkérte, hogy vigyázzon valami hasonlóra, mert az ár kissé zavarba hozta. Úgy döntöttem, hogy ha valamit vittek volna, tesztelték és jó minőségűek voltak. Tettem 5 csillagot, a kábítószer kiemelkedően kiváló, tudom mondani, biztosan, hogy a vásárlás nem csak érdemes, de meg kell vásárolni. Ezenkívül, most, hogy a piac tele van olyan gyógyszerekkel, amelyek képtelenek megbirkózni azokkal a feladatokkal, amelyek ellen szabadulnak.

Az 5-ös 5-ös drogot helyeztem el, egy nagyon jó eszköz egy megfizethető áron. Hosszú ideig harcolt az egész család egy gomba, amíg "barátok a csapás" nem tanácsos. A legközelebbi gyógyszertárban és a voilában hívják, könnyű, elérhető, olcsó.

Ez a gyógyszer csak 100 rubelért vásárolható meg.

Atifin (tejszín) → helyettesítő Értékelés: 909

Az analóg olcsóbb 723 rubel.

Úgy döntöttem, hogy az Atifin-et próbálom megpróbálni a láb gombás károsodása ellen, mint egy megelőző gyógyszer, egy megszakítással a legfontosabb kezelésben egy drágább gyógyszerrel. A hatás az, de az ok és a teljes gyógymód nem várható. Maga a cső nagyon kicsi a térfogatban a kezelés folyamán, hacsak két héten keresztül 2 alkalommal nem alkalmazok profilaxist egy cseppnél. A krém nem teljesen felszívódik, a bőrön marad, és nem erős, de a szag. A hétvégén elmentünk a dachába, és otthagyott az Atifin. A második napon a krém-tünetek nem fordultak vissza. Tehát legyen olcsóbb és segítsen valakinek, személyesen a véleményemnek - segít, de rövid ideig. Az Atifin nem tudja tökéletesen gyógyítani a gomba okát.

Ma vettem egy csövet, korábban vásároltam, és drágábbak voltak. Ehhez az árhoz megpróbálhatja. Az eredményt később fejezem be, de úgy gondolom, hogy a gyógyszer nem rossz, mert terbinafin-hidrokloridot tartalmaz. Ajánlott egy szomszéd a gyógyszertárban.

Thermicon (tejszín) → helyettesítő Értékelés: 772

Az analóg olcsóbban 682 rubel.

Analóg olcsóbb 512 rubelből.

Ha Oflomilnek szüksége van körömgombára a lábán, majdnem egy éven keresztül meggyógyul, akkor mennyit fog majd Mikoseptint kezelni? És vajon szükséges-e a Forlomil Mycospres után fellépő relapszusok megelőzésére permetezni, vagy egy évig a gomba teljesen megsemmisül?

Hosszú ideig aggódott a probléma, mint a gomba köröm sérülés, kezdetben nem tudtam, hogy ez egy gomba, amíg elmentem az orvoshoz. Az orvos javasolta, hogy megvásárolja ezt a gyógyszert. ha őszintén szólva nem gondoltam, hogy ilyen rövid idő után a gomba fokozatosan elmúlik, meglepődtem és nagyon boldog voltam. Számomra ez a lakkforma nagyon kényelmes, jó, hogy nincs krém vagy kenőcs. A lakk nem okoz semmilyen mellékhatást.

Oksana, miért ez a primitív hirdetés? Nem segít.

A férje köröm gomba már 15 éve felvette a hadsereg, eleinte figyelmen kívül hagyta a betegség, és amikor az érzékei - már késő volt: a körmök váltak csúnya, sárga, morzsolódik, a lábak (főleg nyáron), a szaga elviselhetetlen. Számos gyógyszerrel kezelték, és népi jogorvoslatokat használtak: Pomogalo, de nagyon kicsit. Egy darabig eltűnt az émelygő szag, de a körmök és sok kívánnivalót hagytak, a körömlemez nem változott. Az orvosok tájékoztatták a tabletták menetét, de elpusztítják a májat, ezért nem akartam kockára tenni. Mikoseptin véletlenszerűen próbálkozott, hirtelen segítséget nyújtott. Csak azt mondja: a kenőcs nem mágikus pillanatnyi akció, a kurzusnak többet kell tennie. Kenőcsökkel együtt kívánatos a lábfürdő kálium-permanganáttal történő elkészítése. De a hatás, és ahogy mondják, nyilvánvaló - a sérült köröm leereszkedik, és a körömlemez alján egy rózsaszín sáv jelent meg (egészséges köröm). Győzedelmeskedni fogunk, remélem, hogy véget vessünk a gombáknak.

Kedves napszak. Meg szeretném osztani a benyomásaimat a termékkel kapcsolatban. Nem teszteltem, apósom, de megvettem. Ő él, mennyi, és annyira szenvedett valamilyen gombával az ő lábujjai között. Nagyon sok dologra próbáltak az anyjával. És a népi és a gyógyszertár. Úgy tűnt, hogy elmúlik, de meleg időben minden újra kezdődött, mint mindig. Megnéztem az internetet, sok mindent újra olvastam és próbálkoztam vele, azonnal visszautasította, de végül beleegyezett. Rendeltem, mert nem volt gyógyszertárunk. Orosz barátnõket vásároltunk és elküldtük. Apósom majdnem két hónapot használt, mindent elmúlt, bár az eredmény nem volt azonnal látható, a második hónapban minden eltűnt. És a 3 éves nagy meglepetésünkre minden rendben van.

Natalie, milyen primitív gondolkodásmód. Az a tény, hogy segíthetünk, nem az a tény, hogy más segít. Az emberek mind különbözőek.

Irina, A megjegyzésed biztató volt. Hosszú ideje jó gyógyszert keresek a fiam számára. Ő egy katonai ember, és mindig hadsereg cipőt visel, hosszú lábai jelentek meg a gombákon, a körmök és a bőr az ujjak között sérült. A kezelt lamizilom, de segített vremya.I tartják az ujjak és a körmök net.Teper remény, hogy a gomba lehet vylechit.Dumayu hogy a lakk gyorsan felszívódik a köröm és a hatás nagyobb lesz.

Nemrég felvettem egy gomba munkahelyi és azonnal elment a boltba, vásárolt a szert, az első használat speciális effektusokat nem okoz, de egy héttel később a gomba, mivel nem okoz égető érzést, kivéve, hogy a kellemes meleget. Az eredmény elégedett - tanácsot adok mindenkinek!

Kell egy hatékony, olcsó lakk a körmök kezelésére

Alexey Ivanovich, nem hisznek ebben a hülyeségben. A mycológushoz, és minél előbb, annál jobb. A gombák olyan sokszínűek, hogy az öngyógyítás ronthatja a helyzetet (a tapasztalat). Csak orvos, csak tesztek.

Foltos, lakk

analógok

 • Analóg amorolfin - Loceril alapján.

Egyéb gombaellenes lakkok:

Analóg kiválasztásakor figyeljen a palack térfogatára!

Az átlagár online * 865 r.

Hol vásárolhat:

Használati utasítások

Jelzés: ez a készítmény a gombák által kiváltott körömlemez károsodásának megszüntetésére szolgál: penész, élesztő és / vagy dermatophyták. Nemrégiben a lakkot tévesen "flaminnak" nevezik. Ezenkívül a Oflomil alkalmazása profilaktikus, ha tudjuk, hogy lehetséges a kontaktus a gombás hordozóval (pl. Medence).

Adagolás és kezelés:

Az ügynököt kizárólag kívülről kell alkalmazni, a kezek vagy a lábak körömlemezére való felhordásával. Alkalmazásakor a következő műveleteket kell megfigyelni:

 1. A körömfájl segítségével, melyet egy gyógyszerrel együtt szállítanak, a szöget bezáró összes halott nyakat el kell távolítani.
 2. Az alkohollal nedvesített tampont használva meg kell zsírtalanítani minden kezelést igénylő felületet. Figyelem! Ezt a pontot meg kell ismételni az Ofmol minden alkalmazása előtt!
 3. Óvatosan mártsa be a spatulát a lakkba. Ne érintse meg az üveg szerszámát az eszközzel, vagy próbálja meg törölni a felvett termék feleslegét.
 4. Ha ugyanazt a lapátot használja, fedje le a szerszámot a kezelésre szoruló összes körmével.
 5. Miután a lakkot az utolsó körömre helyezte, a palackot szorosan le kell zárni.
 6. A lakk három percig szárad meg: ebben az időben ne érintse meg a körmöket.
 7. Használjon már használt tampont, törölje le a spatulát, dobja el a tampont. Ne engedje, hogy érintkezzen a kezelt körmökkel.

A kezelést nem lehet megszakítani addig, amíg az érintett terület teljesen vissza nem áll, és az egészséges köröm nő. Általában a terápiás kurzus kb. Hat hónapja a kezek köré és egy évig - a lábakon.

Ellenjavallatok: Az Oflomil használata csak akkor tilos, ha a készítményt alkotó összetevők egyéni intoleranciája van. Mivel a lakk hatása a gyermek testére nem terjedt ki, nem alkalmazzák 12 évesnél fiatalabb betegek kezelésére.

Mellékhatások

Körülbelül egy ezer embernek lehetnek mellékhatásai a Oflomil alkalmazása miatt. Azt a következtetést vonják le, hogy a köröm törékennyé válik, vagy megváltozik a színe. A klinikai vizsgálatok során nem lehet egyértelmű magyarázatot elérni, valószínűleg ez a súlyosan elhanyagolt betegség következménye.

Sokkal ritkábban (kb. Egy beteg 10 000 emberen) égő érzés van a körömlemezen, amely azonban nagyon gyorsan halad.

A lakk és a bőr állandó érintkezésével a kontakt dermatitis nem zárható ki. Ennek megakadályozása érdekében a lakkot csak a körömre kell ráhúzni anélkül, hogy megérintene volna a bőr.

Összetétel és farmakokinetika

A fő hatóanyag az amorolfin (kb. 56%), segédösszetevők:

 • triacetin
 • etanol
 • Etil-acetát
 • Butil-acetát
 • Metil-metakrilát
 • Ammónium-metakrilát kopolimer
 • Trimetil-ammonioetil-metakrilát-klorid és etil-akrilát kopolimer

A Oflomil egy kültéri használatra szánt gyógyszappan, mely a gombás léziók elleni küzdelemre szolgál. Alkalmazása után fungisztatikus és gombaölő hatás lép fel, amelyet a gomba citoplazma membránjának károsodása okoz. Rendszeres használat mellett a gomba növekedéséhez hozzájáruló anyagok szintje csökken.

A Oflomil széles spektrumú gyógyszer, amely bizonyítottan hatékony nemcsak ismert, hanem ritka gombás kórokozókkal szemben is.

Különleges utasítások

 • Természetesen a terhesség vagy a szoptatás ideje alatt a Oflomil lakk kezelése nem ajánlott.
 • Nem áll fenn a kölcsönhatás más gyógyszerekkel való egyidejű alkalmazásukkal.
 • Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyógyszert külső használatra szánják és gyakorlatilag nem szívják fel, a túladagolás lehetetlen.
 • Ha véletlenül lenyeli, azonnal öblítse ki a gyomrot, vagy azonnal forduljon orvoshoz, és mutassa meg neki a csomagot.
 • A járműnek az Ofmol használatával történő vezetésére való képesség nem befolyásolja.
 • Ha a Oflomil-kezelés alatt álló személy szerves oldószerekkel érintkezik, a körmöket speciális kesztyűvel kell védeni.
 • Tilos kozmetikai lakkot használni a kezelés folyamán.
 • A lakk megjelenését ki kell zárni a nyálkahártyákra, a szemek és a fülükön.

Vélemények

(Hagyja visszajelzését a megjegyzésekben)

[su_quote cite = "Elena, 34 éves"] Sikertelen pedikűr után a kabinban volt egy szörnyű viszket a lábujjak. Egy ismerős bőrgyógyász arra a következtetésre jutott, hogy gomba van, és ajánlotta az Offomilt. Az első két hétben nem vettem észre az eredményt, lábujjaim folyamatosan viszketőek voltak, különösen ha izzadtam. Alig szorítottam magam, hogy félig lehessek mindent. Az első pozitív változások három héttel később következtek be, és néhány hónappal később a tiszta, egészséges szögek nőttek sárgás nélkül. [/ su_quote]

[su_quote cite = "Nikolai, 45 éves"] Három évig küzdött egy gombával, miután sok kábítószert és drogot kipróbált, de hiába. Most a második hónapban az Oflomil-ot használom. Nem mondom, hogy ez csodaszer, de ha a látomás nem változik meg, akkor a normális szín és struktúra egészséges nála elkezd nőni. Lássuk az eredményt egy idő után. [/ su_quote]

* - Az értékesítés során az eladók átlagértéke nem nyilvános ajánlat

Off-lacquer - olcsóbb analógok, az orosz és az importált helyettesítők ára

A Oflomil hatékony készítmény lakk formában, melyet mycosis betegségek kezelésére szánnak. Ha kívülről alkalmazza, a körömgombák eltávolíthatók mind kézzel, mind a lábakon. A megoldás képes visszaállítani a köröm szerkezetét, és teljes helyreállítani. Az onlomil lakk viszonylag magas ára a gyógyszertárakban számos pácienst megfélemlíthet, de a gyógyszerpiacon sok olcsó helyettesítés kerül forgalomba.

Farmakológiai jellemzők

A gombaellenes gyógyszert külsőleg használják. A hatóanyag az amoroflin. Fungisztatikus és fungicid hatású lehet, amely károsítja a gomba citoplazmatikus membránját. Alkalmazások széles köre van. Aktívan küzd a szaglólemez sérüléseinek gyakori és ritka provokátorai ellen.

Farmakokinetikai paraméterek

Miután a lakkot a körmökre helyezték, szinte teljes behatolás érkezett a körömágyba egész nap. A hatásos koncentráció az érintett területen az első aktiválás után egy hétig maradhat.

A Oflomil lakk használatára utaló jelek

 • onychomycosisban;
 • Egyéb szögérzékek, amelyeket penész és élesztőgomba okoz;
 • A körömgomba fejlődésének megelőzése.

Vannak-e ellenjavallatok?

A legtöbb esetben a lakk tökéletesen tolerálja a betegeket. Problémákat okozhat csak azokban, akik nem tolerálják alkotó gyógyászati ​​anyagait.

Terhes és szoptató nők alkalmazása

Nem ajánlott, mert nincs megbízható információ, hogy a lakk nem képes negatív hatást gyakorolni arra a gyermekre, aki felkészül a születésre, vagy az anyatejre táplálkozik.

Lehetséges káros mellékjelenségek

A lakk felhordása után jelentéktelen égő érzést, vérrobbantást és enyhe viszketést engednek meg.

Hogyan kell alkalmazni az Onlomil lakkot?

Az ügynököt az érintett területekre legalább hetente egyszer és legfeljebb kétszer kell alkalmazni. Korábban el kell távolítania a problémás területeket a lemezről az alkohollal nedvesített tampon, valamint a lakkban lévő csomagolásban. A rendes használatot hasonló előkészítési eljárásnak kell kísérnie.

A kezelés folyamata megszakítás nélkül tart, amíg a páciensnek nincs új, egészséges szöke, vagy a beteg meggyógyul.

A terápia átlagos időtartama 6 és 12 hónap között változhat, a betegség súlyosságától függően.

A terápia sajátosságai

 • Ne használjon kozmetikai lakkot a körmökre vagy mesterséges körömlemezekre;
 • A terápiát közvetlenül kesztyűvel kell elvégezni;
 • A károsodások kezelésére használt szőrzeteket nem lehet újra felhasználni;
 • A készletben szereplő tamponok olyan anyagot tartalmaznak, amely könnyen meggyulladhat;
 • A szemmel és egyéb nyálkahártyákkal való érintkezés nem megengedett. Ha ez nem kerülhető el, akkor sürgősen vízzel kell öblíteni azokat a helyeket, ahol a lakk megüt.

Mennyibe kerül az Oflomil lakk: az ár a gyógyszertárban

A terméket vény nélkül kapják. Az apteka.ru legnagyobb gyógyszerészeti kiadvány (az orosz főváros, Moszkva) adatai szerint ezt a körömlakkot 913 rubelre értékesítik.

Több elérhető orosz és importált helyettesítő jegyzék Oflomila

A táblázat egy összehasonlító lista. Minden gyógyszer, kivéve az első (Mikozan), egyetlen formája felszabadulási krém.

Mikozan - (Hollandia)

A Oflomil teljes analógja a termelési formában. Ez egy hatékony gyógyszer, amely képes küzdeni a körömgombákat.

Miután az oldatot a fertőzött körömlemezre helyezték, egy réteget képeztek rajta, és a vastagságát bevezették. Ez növeli a köröm sűrűségét, csökkenti a porozitást és védelmet nyújt a fertőzés hatása ellen. Továbbá a gyógyszer megakadályozza a betegség kialakulását, mivel az aktív gombák elkerülhetetlenül meghalnak.

Ne használja ezt a terméket 4 év alatti gyermekek kezelésében.

Batrafen - (India)

Nagy mennyiségű jelzést tartalmaz, jó penetrációs képessége miatt. Az alkotóelemek különböző gombák kezelésére szolgálnak, beleértve az élesztőket, a formákat és másokat. Meggyógyítja az érintett körmöket és a bőrt.

Nem engedélyezett a készítmény allergiás használatára, 10 évesnél fiatalabb gyermekek, valamint a csecsemő és a szoptató nők várakozása.

Egyéni jelenségek formájában viszketés fordul elő, és a gyógyszer alkalmazása után ég.

Fungoterbine - (orosz festékcsere)

Az onokomikózis, a fejbőr mikózisának, dermatomikózisának, a bőr candidiasisának jelzésére utal.

Tilos terápiás intézkedéseket végezni a hatóanyag aktív és egyéb összetevőinek intoleranciájának jelenlétében. Ezen túlmenően, óvatosan kell betegeknél a gyengeség alkoholos italok, amelyek a vér betegségek, rosszindulatú daganatok, a különböző anyagcsere rendellenességek és patológiai folyamatokat, amelyek befolyásolják a hajók a lábak és karok. A korhatár legfeljebb két év.

A nemkívánatos események nagyon ritkán fordulnak elő, mivel a Fungoterbine terápia előnyös. Engedélyezett csak az allergia előfordulása - bőrkiütés a bőrön.

Binafin - (India)

Olcsó alternatíva, amely sok betegség ellen mutatkozik. Kompetenciája a bőrbetegségek, a gombák okozta körömlemezek fertőzése. A Binafin is színhibával és az élesztőgenesis megbetegedéseivel küzd.

A hulladékkezelésnek érzékenynek kell lennie a krém hatóanyagára és egyéb segédelemeire.

Ezzel párhuzamosan, miután a gyógyszerkészítményt a sérülés helyére alkalmazták, ennek a területnek a vörösödése, irritáció, viszketés lehetséges. Néha az események ilyen fejlődése a gyógyszer használatának megszüntetéséhez vezetett. Kevésbé gyakoriak az allergiás tünetek - csalánkiütés.

Terbisil - (Magyarország)

Tényleg megmutatja magát a különböző nemzetségek, bőrpír és többszínű lichen gombák által okozott fertőzések jelenlétében.

Ellenjavallt rosszul asszimilálva a betegek összetételét, valamint a szülés és a szoptatás idején.

A terápia során számos helyi reakció előfordulhat - viszketés, égő érzések és vérnyomás a fájdalmas helyen.

Thermicon - (hazai gyártó)

Ezt az alacsony költségű gyógyszert a gombás bőr, a köröm károsodás megelőző és terápiás intézkedéseire írják fel. Kúrák a lágyékközi intertrigo, candidiasis, megfosztják.

A termikon nem lehet túlérzékeny az elemeire. Továbbá, ez nem használható a jelenléte májbetegség vagy vesebetegség, szegény vér, neoplazmák, metabolikus rendellenességek vaszkuláris problémák, valamint a gyermekek számára akár tizenkét éves korában.

Helyileg valószínűleg viszketés, kisebb fájdalom, allergia fordul elő.

Exifin - (India)

A tevékenység szférája - a bőr, a körömlemez, a stop gombák elleni küzdelem. Ezenkívül meg tudja gyógyítani a mocsokot, megfosztja.

Az Exifin hasonló ellenjavallatokkal és negatív párhuzamos reakciókkal rendelkezik, amelyeket a fentiekben a Termicon vizsgál.

Atifin - (Szlovénia)

Ez az olcsó helyettesítő Európai illetékes a ragadós mycoses, köröm, bőr, pelenkakiütés az ágyék, pityriasis versicolor, és a Candida.

Kerülje az Atifin alkalmazását a fent említett betegségek kezelésére, ezért az összetevőket rosszul kell megemészteni. Ez vonatkozik a 12 évesnél fiatalabb gyermekekre is, mivel nincs megbízható információ a biztonságról, és ennek megfelelően a csoport kezelésének megfelelőségéről. Különös óvatossággal kell eljárni az emberek súlyos zavar a vese- vagy májműködési rendszerek, a rossz anyagcsere, rosszindulatú daganatok, valamint rendszeresen iszik alkoholt.

A krémet a lézió helyére alkalmazva a beteg számos kellemetlen érzést tapasztalhat, különösen a vágás, az égő karakter és a rüh.

Terbinafine - (a legolcsóbb orosz helyettesítő)

A legkedvezőbb árú generikus. Különböző felhasználási területei közé tartozik - a fej hajszálrésze, a nyálkahártya candidiasis, a körömgomba, a bőr.

Ezt az olcsó gyógyszert nem szabad alkalmazni túlérzékenység, diagnosztizált vese- és májbetegségek, tumorok, hemopoezis és hajók betegségeinek jelenlétében. A tilalom a 2 év alatti gyermekek, a szoptatás helyén és szakaszában lévő nőkre vonatkozik.

Egymás mellett több reakció van, mint a fent tárgyalt gyógyszerek. Gyakran allergia, viszketés, ahol a krémet alkalmazzák. A betegnek ritkábban van a gyomor-bélrendszeri rendellenességek.

Következtetések az Oflomil gombaellenes lakk olcsó analógjairól

A megfontolt előkészítés, amely a köröm gombás megbetegedései elleni külsõ felhasználásra specializálódott, sok beteg számára népszerû. A farmakológiai hazai piacon gyakorlatilag nincs ilyen termék olcsóbb, ilyen termelési formában. Az orosz gyógyszertári piac elemzése lehetővé tette, hogy meg lehessen találni az ilyen típusú kábítószer megvásárlásával csak tejszín formájában. Sok gyártó készen áll arra, hogy hasonló bizonyítékot szolgáltasson a gombás megbetegedéseket kezelő gyógyszerekre.

Milyen előnyei vannak a Oflomil lakk körömlakkának lakkjának?

A gombafertőzés nemcsak a bőrre, hanem a körömlemezekre is hatással van. Az orvostudományban ez az állapot onychomycosis. A szakemberek figyelmeztetnek arra, hogy a körmöket a sérülés első tüneteivel kell kezelni, ellenkező esetben a fertőzés nem csak a körömlemezt fogja elpusztítani, hanem mérgező anyagokat is mérgez, amelyek a gombák fejlődése létfontosságú tevékenységük során következnek be.

A fertőzés kezelésére széles körű listát alkalmaznak az antimikotikus gyógyszerekről, amelyek közül az antifungális lakkok nagyon hatásosak. Megvásárolhatja őket bármely gyógyszertárban, orvoshoz fordulva. Az ilyen eszközök világos képviselője a Oflomil lakkának a körmök gombájáról való lakkja.

Egészen a közelmúltig, a körömgombák eltávolítására a gyógyszerészeket olyan hatóanyagokat szedtek, amelyek agresszív komponenseket tartalmaznak (sav, jód, ecet). Az ilyen kezelés hosszú volt, és nem mindig segített. A modern gyógyszerek hatékonyan képesek megbirkózni a gombával és teljesen megszüntethetik a fertőzést. Alkalmazhatók nemcsak a kezelésre, hanem a megelőzésre is, ami kiküszöböli az onokomikózis újbóli előfordulásának kockázatát. Nézzük meg, hogyan működik a Tolomil lakk a körömszövettel a lábakon, mi szerepel a készítményben és hogyan alkalmazza helyesen a hatóanyagot.

Lac Ophilom a körömgomból: leírás, összetétel, kibocsátás formája

A Oflomil egy külső felhasználásra szánt gombaölő szer. A gyógyszer fungicid (fungicid) és fungisztatikus hatású, és hatékonyan kezel élesztő, penész, dimorf gombák és dermatophyták. A hatóanyag fő hatóanyaga az amorolfin anyag. A lakk koncentrációja 5%, ez elég ahhoz, hogy a patogén mikroorganizmusok széles körét elpusztítsa. A főkomponens mellett a gyógyszer számos segédanyagot tartalmaz: etanolt, kopolimereket, etil-acetátot stb.

A gyógyszert a legmodernebb és legalkalmasabb formában állítják elő - lakk formájában. A készítmény csomagolásánál a lakk palackon kívül hat spatulas applikátorral, körömfájlokkal (12 db) és egy tasakkal eldobható tisztító törlőkendővel (12 db) van felszerelve.

A spatulákat használják a készítmény alkalmazására a körmök feldolgozása során. A filmet úgy tervezték, hogy kezelje a körömlemezt az eljárás előtt. Az alkoholos oldattal impregnált tasak antiszeptikus és fertőtlenítő hatású. A palackot színtelen, tiszta lakkal lezárjuk egy csavaros kupakkal.

Hogyan segít a gyógymód?

A lakk hatásmechanizmusa az amorolfin azon képességén alapul, hogy elpusztítja a gombák sejtmembránját, és blokkolja a normális élethez szükséges szterinek szintézisét. Ha a szterolok termelését zavarják, a kórokozókban a káros anyagok felhalmozódnak, ami károsítja a membránokat, és ezután a mikroorganizmusok halálához vezet.

A hatóanyag hatékonysága a hatóanyag koncentrációjától függ. Az amorolfin alacsony koncentrációi gátolják a gombafertőzés kialakulását, megakadályozzák a gombák reprodukcióját, és magasan biztosítják azok teljes pusztulását.

A lakk felhordása során a hatóanyagok gyorsan átjutnak a körömlemezre és a szubungual ágyra, és maximális koncentrációt érnek el 24 órán belül. A gyógyszer egyszeri alkalmazása is elegendő ahhoz, hogy a gombaellenes hatás 10 napig fennmaradjon. Ugyanakkor gyakorlatilag nincs a hatóanyagok felszívódása a vérbe. Csak minimális dózis érinti a keringési rendszert, ami kiküszöböli a szisztémás mellékhatások kockázatát, és lehetővé teszi a gyógyszer hosszú ideig történő felhasználását.

Ki ajánlott a gyógyszerre?

Az Oflomil használatára utaló jelek különböző típusú gombák (naychomycosis) gombák. A gyógyszer hatékonyan kezel mindkét dermatophytákkal, valamint élesztővel vagy penészgombákkal. A gyógyszert súlyos esetekben is előírják, amikor a körömlemez több mint 2/3-a érintett.

A szakértők azt javasolják, hogy Oflomil és megelőző intézkedés, megakadályozva a penetráció a gombás fertőzés a köröm. Sokan körömlakkot használnak, hogy megóvják őket a fertőzés egyik lehetséges hordozójától. A gombát bárhol fel lehet venni, például olyan helyeken, ahol sok ember és nedves mikroklíma (közös zuhanyzók, uszoda, vízi park, szauna, tornaterem vagy fitneszközpont).

Néhány nappal a fertőzés után megjelenik a fertőzés első jele: égő, viszkető, a körömlemez elszíneződése és disszekciója. Ha nem tartja be a szükséges lépéseket és kezdi meg a kezelést ebben a szakaszban, a betegség további fejlődése kellemetlen szagot, a környező bőr gyulladását, a további pusztulást, sőt a köröm teljes elvesztését eredményezi.

Ezért az első diszfunkcionális tünetekkel konzultálnia kell egy dermatológussal, aki tisztázza a diagnózist és felírja az antifungális szereket, amelyek közül az egyik Tolomil lakk lehet.

Ellenjavallatok

A gombaellenes hatóanyagot a biztonság jellemzi, bár ellenjavallt a használatuk, de kevesen vannak. A Oflomil nem használható a következő esetekben:

 • Egyéni intolerancia a hatóanyag összetevőivel;
 • A terhesség és a szoptatás időtartama;
 • Gyermekkor.

Használati utasítások

A körömlakkot Oflomil külsőleg használják, és a kezek és lábak körömlemezek kezelésére használják. A készítmény felhasználására vonatkozó utasítás részletesen leírja a gombafertőzés kezelésének lépéseit:

 1. A Lac Ophilom-t hetente 1-2 alkalommal kezelik az érintett körmök kezelésére.
 2. Az eljárás előtt a körmöket fel kell készíteni. Ehhez a készlethez tartozó körömfoltot a körömlemezzel kell kezelni, és az érintett területeket eltávolítani a felületéről.
 3. A köröm tisztítása után az alkohollal impregnált mellékelt tamponokkal kezeljük. Az ilyen kezelést (körömfájl és alkoholos oldat) a lakk minden egyes alkalmazása előtt le kell végezni.
 4. A készletbe lépő spatulát óvatosan mártsa be a lakkba, próbálva megakadályozni, hogy ne érintse meg a nyak széleit, és ne törölje a hatóanyag feleslegét.
 5. A spatulával óvatosan kezelje az érintett szögek felületét.
 6. Felhasználás után az injekciós üveg szorosan lezáródik a fedélen.
 7. A lakk három perc alatt felszívódik, ebben az időben jobb, ha nyugodtan ül, és hagyja megszáradni a lakkot.
 8. Ezután a spatulát, amely a hatóanyagot behelyezte, törölje le a használt tampont, és ne kerüljön érintkezésbe a körmökkel. Cserje fel a tampont.

A gombafertőzés teljes megbirkózásához elég hosszú idő telik el. Az eljárásokat nem lehet megszakítani, a körmöket rendszeresen kell kezelni, amíg az érintett körmök teljes megtisztítása, helyreállítása és regenerálása megtörténik.

Átlagosan a körmök kezelése a kezekben akár hat hónapot is igénybe vehet, a lábakon és még hosszabb ideig - 9-től 12 hónapig. A jövőben a köröm teljes helyreállítása és helyreállítása után célszerű a megelőző célú lakk felhordása a betegség lehetséges fellendülésének elkerülése érdekében.

Mellékhatások

A gyógyszerrel való kezelés nagyon ritkán (1000-ből 1000-ből 1000-ből), mellékhatások alakulnak ki. Kimutatják a környező bőr égését, viszketését és öblítését (pirosodását). Néha a köröm törékennyé válhat és színét megváltoztathatja. A szakértők ezt magyarázzák az a tény, hogy a kezelés kezdetén a betegség már előrehaladott állapotban volt.

Bizonyos esetekben, amikor a lakk és a köröm körüli bőr folyamatosan érintkezik, érint kontaktus dermatitis (irritáció, bőrpír, bőrkiütés) tünetei lehetnek. Az ilyen jellegű megnyilvánulások megelőzésére próbálja meg elkerülni, hogy a gyógyszer a bőrön a kezelés alatt legyen.

További ajánlások

Az orvosok nem javasolják a gombaellenes lakk használatát a terhesség és a szoptatás idején, mivel még mindig fennáll a hatóanyagoknak a magzatba vagy az anyatejbe jutó véráramba jutás veszélye az újszülöttnél. Ez nem kívánt bonyodalmakat okozhat az egészséggel.

Ugyanez vonatkozik a kisgyermekekre is. A gyógyszerkészítmény klinikai körülmények között a gyermek organizmusára gyakorolt ​​hatását nem vizsgálták, ezért jobb, ha a gyermekeket más, bizonyított módon fedezni és kezelni.

A Tolomil lakk kezelése során kerülni kell az érintkezést bármely szerves oldószerrel. Ehhez viseljen védőkesztyűt. A teljes gyógyulásig el kell halasztani a kozmetikai körömlakk használatát, ne használjon manikűröt vagy ne használjon hamis körmöket.

A készletben szereplő fűrészek csak a sérült köröm kezelésére használhatók. Ne használja őket egészséges körömlemezekre, így csak növelni fogja a gomba területét.

A gyógyszert kizárólag topikális alkalmazásra szánják, nem szívódik fel a véráramba, ezért a lakkhasználattal való túladagolás lehetetlen. A gombaellenes lakk egyidejűleg más gyógyszerekkel történő kinevezésével nem állapítható meg kölcsönhatás egymás között.

Az Ofomilommal történő kezelés során óvintézkedéseket kell tenni, és kerülni kell a gyógyszert a környező bőrön vagy nyálkahártyákon. A gyógyszer hosszú távú alkalmazása nem befolyásolja a figyelem koncentrációját és a járművek vezetését vagy veszélyes mechanizmusokat.

Hol vásárolhatok?

A drogot bármely gyógyszertárban orvosi rendelvény nélkül, vagy a gyógyszergyártó hivatalos honlapján vásárolhatja meg. Az utóbbi lehetőség jövedelmezőbb, mivel a gyártó jelentős árengedményt kínál, és rövid időn belül Oroszország bármely részének szállítása történik.

A gyógyszer biztonságosnak és szabadon terjed. De mivel a terápiás szer számos ellenjavallattal rendelkezik, jobb, ha vásárolni kíván egy bőrgyógyászhoz vagy egy mycológushoz. Csak szakember tudja a helyes diagnózist a laboratóriumi vizsgálati módszerek alapján, és kiválaszthatja az optimális hatóanyagot, amely valóban hatékony lesz az Ön esetében.

Mennyibe kerül a Oflomil lakkról a lakk gomba - átlagárak

A körömgombák modern korrekciós eszköze számos előnyben részesül. Ez a biztonság, a hatékonyság, a minimális ellenjavallatok és a mellékhatások. De a gyógyszerköltség meglehetősen jelentős. Egy üveg 2,5 ml-es gyógyszerészeti lakkhoz 900-1200 rubelt kell adni.

Mivel a gomba kezelése hosszabb ideig tart, és gyakran folytatódik egész évben (és a kezelés folyamata nem szakítható meg), a költségek jelentősek. Ez egy másik komoly érv ahhoz, hogy gyógyszereket rendeljenek a gyártó honlapján. Ebben az esetben a köröm gomba árának Oflomil 30% -kal lesz alacsonyabb, ami jelentősen megmenti a családi költségvetést.

analógok

Ha a gyógyszer ára túl magas az Ön számára, konzultálhat orvosával az analógokról, amelyek hasonló terápiás hatást mutatnak, de sokkal olcsóbbak.

A hatóanyag szerkezeti analógja Lotseril hatóanyag. Amorolfint is tartalmaz. De az ára nem sokkal olcsóbb (csomagonként 800 rubel).

Ezenkívül számos olyan gyógyszer van, amelyek más aktív összetevőket tartalmaznak, de hasonló terápiás hatást fejtenek ki. Ezek a következő gyógyszerek:

A szakértők figyelmeztetnek arra, hogy önmagában nem szükséges az orvos által előírt gyógyszer helyettesíteni, ez nemkívánatos mellékhatásokhoz vezethet. Ezért, ha úgy döntenél, hogy olcsóbb ügynököt választasz, forduljon a bőrgyógyászhoz, és fedezze fel az esetleges ellenjavallatokat.

Vélemények az eszközről

A Tolomil körömlakk használatáról szóló visszajelzések azt mutatják, hogy a gyógyszer alkalmazása hozzájárul a kívánt helyreállításhoz. Gyakorlatilag a betegek 80% -a, akik a hatóanyagot a kezében lévő gomba kezelésére használják, megjegyzik, hogy 5-6 hónapos rendszeres használat után lehetett megszabadulni a fertőzéstől. Azoknál a betegeknél, akik a lábukon körömgomba kezelésére vállalkoztak, a helyreállás valamivel később jött.

Szinte minden felhasználó beszél a gyógyszer nagy hatékonyságáról, az egyszerű használatról, a biztonságról és a mellékhatások hiányáról. Az egyetlen hátrány az Oflomil lakk hosszú használatának és magas költsége. De még mindig a gyógyszer előnyei többek, mert megelőző anyagként használható, ami azt jelenti, hogy megbízható védelmet biztosít a lehetséges visszaesésekből, és nem teszi lehetővé a fertőzés ismételt visszatérését.

Hivatkozási szám 1

A gomba körmök a lábak sikertelenül küzdöttek körülbelül három évig. Úgy gondolom, hogy a fertőzést a szépségszalonban sikertelen pedikűr után szedtem. Szó szerint néhány nappal a látogatása után erősen viszkető és égő érzés volt a lábujjakon, a körme köré húzódó bőr kipirult.

Aztán észrevettem, hogy a körmök színe megváltozott, elhalványultak, ronda csíkok jelentek meg. Idővel a körömlemez törékennyé vált, elkezdett lebontani és hámlasztani. Sok pénzt próbáltam, amíg egy illetékes bőrgyógyászhoz értem, aki azt tanácsolta nekem, hogy laktam Oflomilot. Érdemes megéri a kábítószer nem olcsó, de megvettem, amit nem bántam.

A lakkot takarékosan használják, ezért hosszú ideig elegendő. A kezelés hosszú, de az első alkalmazás után rájöttem, hogy pontosan ez a megoldás, amit eddig olyan régóta keresett. Először is, a lakkréteg megbízhatóan megvédi a körmöket a megismételt fertőzéstől, másrészt a gyógyszer biztonságos, és nincs mérgező hatása a szervezetre. Három hónapig használom, és máris vannak nyilvánvaló javítások. Szintén tetszett az új hatékony eszköz - krém Tinedol a gomba

2. hivatkozási szám

A gombás fertőzés ismerős elsőként. A szolgálat (katonai vagyok), a nap nagy részét cipőben kell végrehajtani. A gombákkal fertőzött ujjlenyomatok összeomlanak, elsötétültek, a bőr folyamatosan szitkozódott és megtört, és még mindig kellemetlen szag volt a lábaktól vagy a lábaktól.

A feleségem egy Oflomil gombaellenes lakkot vásárolt nekem. Miután kezét kezelte a körmökkel, a körmök állapota lassan, de biztosan javulni kezdett. A gombát nem kezelik azonnal a fellendülés elérése érdekében, az érintett köröm teljesen helyettesíti az egészséget, és csaknem egy évig tart.

De nem szakítottam meg a kezelés folyamatát, és most azt mondhatom, hogy sikerült megbirkóznom egy gombás fertőzéssel. A lábszegek most egészségesek, simaak, a probléma nem hasonlít semmihez. Most már egy lakkot adtam meg a megelõzõ célból, hogy megmentse az ismételt fertõzést.

Review №3

A körmöket gomba okozza. Az orvos tájékoztatta a Oflomil-ot. Ez egy terápiás lakk, amelyet rendszeresen kell alkalmazni. És még mielőtt, kezelje a körmöket fűrésszel és fertőtlenítse.

A gyógyszer drága, a palack lakk nagyon kicsi, és azt kell kezelni, amíg az egészséges köröm nő. Egy darabig Forlomilt használtam, aztán elhagyott, nincs türelmem, hogy minden héten szögezzem a körmemet. Inkább a tabletta vagy a kenőcs a gombából használom.

Visszajelzés №4

Tavaly nyaraltam, és felvettem a gombát. Nem is tudom, hol történt, talán a strandon, talán a medencében vagy az edzőteremben. Az a tény, hogy a nagy lábujjak körmei elkezdtek sűrűsödni, összeomlottak, elhalványultak, foltok és hosszanti csíkok voltak.

Közvetlenül az orvoshoz mentem, megerősítette, hogy gomba van, és javasolta a Oflomil gombaölő lakk használatát. Nagyon könnyű használni, a szögre kell vinni, mint egy normál lakk és minden. Nos, mielőtt ezt megtehetnénk, persze a szöget egy fűrészrel kell tisztítani és antiszeptikus kezeléssel kell kezelni. Kezelni kell hosszú ideig, de szükséges, hogy a körmöket vagy a körmöket teljesen helyreállítsák és már egészségesek legyenek.

Review №5

Oflomil lett nekem egy igazi "pálca-zashchalochko". Tavaly a kórházban volt, ahol meg kellett látogatnia a közös zuhanyt és a WC-t. A személyes higiéniáról van szó, attól tartok, hogy ilyen helyeken gombát szedek. Ezért vásároltam egy lakkot egy gombafelületből, és hetente többször feldolgoztam körmöket vagy körmöket.

A körmök gomba által kiváltott kesztyűk - vélemények, árak, analógok, használati utasítások

A gombás körömkárosodást az egyik leggyakrabban diagnosztizált bőrgyógyászati ​​megbetegedésnek tekintik. A statisztikák szerint a bolygó minden második lakosa különböző korú kóros folyamatokat tapasztal. A gyógyszerpiacon számos gombaellenes szer van, köztük egy megfelelően hatékony Oflomil® gyógyszer. A körömgombákból készült lakk, csak helyileg alkalmazható, kényelmes formájú és nagy terápiás hatást fejt ki a gombás mikroflóra életvitelét illetően. Ha a sejtmembrán sérült, a kórokozó baktériumok fungisztatikus és fungicid hatás következtében halnak meg.

Milyen formában vannak a termékek

A gyártó szerint az amorolfin a fő komponensként működik, melynek köszönhetően meg lehet előzni a körömgomba fejlődését. Mivel a hatóanyag széles hatásspektrumú gyógyszerként működik, a lakk egy 5% -os koncentrációjú hatóanyagot tartalmaz, amely elegendő a különböző gombás mikroorganizmusok megöléséhez.

A készítmény másodlagos anyagokat is tartalmaz, köztük etanolt, etil-acetátot, kopolimereket és hasonlókat. Minden gyógyszertár a legalkalmasabb és legmodernebb csomagolást kínálja, amely körömlakk formájú. A kezelési készlet összes elemének listája a következő:

 1. Folyékony alakú üveg, fedéllel ellátva;
 2. Spatulas egy applikátorral hat darabszámban;
 3. Eldobható körömfájlok száma tizenkét darab;
 4. Tizenkét tasak fertőtlenítő tisztító tampon.

Mindegyik eszköznek különleges célja van, és ez közvetlen szerepet játszik a terápia hatékonyságában. Spatula segítségével a készítményt az érintett területre alkalmazzák. Közvetlenül az eljárás előtt a fűrészeket patológiás helyszínen kezelik. A Sasha olyan tamponokat tartalmaz, amelyeket speciális fertőtlenítő kezeléssel impregnáltak. Az injekciós üvegben folyadék színtelen, átlátszó.

A cselekvési mechanizmus

A domináns terápiás komponensnek egyedülálló képessége van a kórokozó gombák sejtmembránjainak destrukciójára. Ennek köszönhetően megakadályozható a szterinek termelése (reprodukciójuk és életmódjukért felelős speciális anyagok). Ez az Oflomil lakk mechanizmusának alapja.

Miután a szénváz termelése megszűnt, a gombasejtek elkezdik azt a folyamatot, amelyben a mikroorganizmusok negatív anyagainak felhalmozódása megtörténik. Mindez a fő héj halálához vezet, és fokozatosan elpusztul a mikroorganizmus.

Mennyire hatékony a terápia, közvetlenül függ a hatóanyag százalékos koncentrációjától - amorolfin. Ha olyan gyógymódot választasz, amelyben ez az elem kicsi, akkor nem lesz képes megszabadulni a betegségtől, mert a kóros folyamat csak lassítja fejlődését. Nagy koncentrációban a külföldi mikroorganizmus meghal.

A hatóanyagok penetrációja a körömlemezre és a lágyszövetre a lakk felhordása után rohanó. Ezeknek a komponenseknek a legnagyobb koncentrációját a nap folyamán figyeljük meg. A gyártó azt is állítja, hogy a hatóanyag egy alkalmazása elegendő a terápiás hatás fenntartásához tíz napon belül. Fontos jellemzője, hogy a hatóanyag felszívódásának minimális szintje a szisztémás keringésben.

Farmakodinamika és farmakokinetika

A Oflomil a gombaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik, amelyek széles körű hatással bírnak. Ezenkívül a gyógyszer fungicid és fungisztatikus hatással rendelkezik, amely gátolja a gombás mikroorganizmusok létfontosságú aktivitását és reprodukcióját, halált okozva.

Mint már említettük, a gyógyszer a szterinek termelésének csökkenéséhez vezet, ami sebezhetővé teszi a gomba citoplazmatikus membránját. Továbbá csökken az ergoszterol szintje, majd a steril nem sík szterinek koncentrációjának növekedése. A lakk nemcsak a leggyakoribb gombás mikroorganizmusokkal foglalkozik, hanem ritka fajokban is.

Itt van, ami segít lakkban:

 • Csoport dermatophyták: mikroszporia (gyűrű), trichofitózis és epidermofitia (paraziták);
 • Csoport dimorfok: hisztoplazma, coccidiosis okozta szerek, sporotrichosis;
 • A formák csoportja: scopulariopsis (befolyásolja az alsó végtagok körömlemezét), alternaria;
 • Az élesztőgombák csoportja: Candida, Cryptococcus, Malassesia;
 • Demagógok csoportja: az allergiás reakciók fő oka.

A lista folytatható, de ezek a csoportok a leggyakoribbak. Aktív összetevők, bár elég gyorsan behatolnak az érintett területre, de a gyógyszer minimális szisztémás abszorpcióval rendelkezik. Vérvizsgálatok elvégzése során megállapítható volt, hogy a hatóanyag-tartalom a biológiai folyadékban 0,5 ng / ml-nél kisebb.

Ha ajánlott körömlakkot használni

A Forlomil kábítószer használatának főbb jelzései:

 1. A gyógyszert orvosok írják le, amikor a betegnek a felső vagy alsó végtag (dermatophyták, élesztő-szerű és penész mikroorganizmusok) körömlemezének gombás elváltozásával diagnosztizálják;
 2. Hatékony lakk és megelőző kezelés, amely a gombafertőzések kialakulásának megakadályozására irányul.

Amit a gyógyszer minden klinikai esetben kezel, az orvos csak azt követően határozza meg, hogy kórokozó formájában van, ami a kóros folyamat progressziójává vált. Csak egy nappal a körömlemez első lakkbevonása után az aktív összetevők behatolnak a sérülésbe, és tíz napig megtartják terápiás képességeiket.

Ha a betegség mértéke súlyos vagy elhanyagolt formában van, akkor a bőrgyógyászoknak tanácsos komplex kezelést végezni, ahol a helyi hatásokat és a szájon át szedett gyógyszerek bevitelét kombinálják. Gyakran megszabadulni a gombától csak szisztémás hatások lehetnek, és a külső gyógyszerek hozzájárulnak az eredmény megszilárdításához.

feltétlenül szükséges továbbá, hogy bekerüljenek a komplex kezelése antibakteriális és gyógyszerek, amelynek hatása javítását célozza a szervezet immunrendszere úgy, hogy önállóan kezelni patogén baktériumok.

Olyan helyzetben, amikor a terápia első napja óta több mint három hónap telt el, és nincs pozitív tendencia a gyógyuláshoz, erről tájékoztatni kell az orvost. Ő kijelölhet egy orosz vagy külföldi egyenértékűséget.

Ki lakhat a lakk használatától?

Ellenjavallatok a hatóanyagnak a körömlemezek gombafertőzésével szembeni alkalmazásáról:

 • A terhesség minden trimeszterében;
 • A szoptatás ideje;
 • A beteg életkora kevesebb, mint 12 év;
 • Egyéni érzékenység a hatóanyag összetevőivel szemben.

Ha egy személy tudja, hogy teste negatív reakciót képes adni egy gyógyszerre, akkor ajánlott egy standard érzékenységi vizsgálatot. Ehhez ki kell választania a körömlemez egy kis területét, és lakkal kell kezelnie. A következő 24 órában érdemes figyelni az állapotodra.

Ha a szervezet reakciója megfelelő, és a beteg nem érez semmi kellemetlen tüneteket, akkor a kezelést a bőrgyógyász által javasolt módszer szerint kezdheti. Ha bőrkiütés, viszketés vagy egyéb allergia jelei vannak, akkor orvoshoz kell választani egy hazai vagy importált analógot.

Használati szabályok és standard dózis

A Oflomil gombaellenes lakkot a hivatalos használati utasításnak megfelelően kell használni.

A folyadékot kizárólag helyi használatra szánják, vagyis külsőleg alkalmazzák. Az alkalmazást a felső vagy alsó végtag körömlemezének területén végezzük.

A vevő részletesen tanulmányozza a gyógyszer alkalmazására vonatkozó általános ajánlásokat:

 1. Kezdetben érdemes alaposan tisztítani a körömlemezt azon a területen, ahol a gyógyszer alkalmazása megtörténik. A beteget a lehető legnagyobb mértékben távolítsa el a köröm érintett részeitől, de ne sérüljön meg. Minden akció egy eldobható körömfájllal történik, amely a készletben található.
 2. Ezután a köröm tisztított felületét gondosan kezeljük egy tollal, amely szintén megy a készletben. Ez szükséges a felületi baktériumok eltávolításához és a zsírtalanításhoz.
 3. Vegyünk egy speciális spatulát, majd mártjuk a gyógyszerbe, majd óvatosan eltávolítjuk az üvegből. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a szerszám ne érintse meg az edényt, és tilos a felesleges folyadék kimosódása a nyakból.
 4. Alkalmazza a terméket a körömlemezre, gondosan elterjedve az egész felületen, kissé megérintve az egészséges területeket. Hagyja a gyógyszert három percig száradni, majd szorosan zárja le a fedelet.
 5. A szögek kezelésére használt összes eszközt el kell dobni. Annak érdekében, hogy a terápiás hatás jobb legyen, egy új tampont, egy körömfájlt és egy scapulát kell venni minden alkalommal.
 6. Miután a gyógyszer teljesen megszáradt, alaposan mosson kezet.

Ha az orvos a Oflomil-ot a női képviselőknek nevezi ki, akkor dekoratív kozmetikumok alkalmazhatók a terméken. Ennek ellenére jobb, ha legalább tíz percet várni. Ezután a következő eljárás előtt a lakkot eltávolítjuk.

Minden klinikai esetben a terápia időtartama egyedileg határozható meg, a patológiás folyamat összetettségén alapulva. Megszakítás nélkül a kezelést mindaddig végezzük, amíg a köröm érintett területét teljesen eltávolítjuk, és a lemezt nem helyreállítjuk. Bizonyos esetekben akár hat hónap is eltarthat, ha a felső végtagok kezelésére kerül sor, a lábterápia 9-12 hónapig tarthat.

Fontos megérteni, hogy a körömlemez növekedése meglehetősen lassú. Ezért a szabad szemmel látható első pozitív eredmények nem leszek korábban, mint néhány hónap.

Terhesség alatt történő alkalmazás lehetősége

Jelenleg nincsenek orvosi adatok a gyógyszerhasználat biztonságosságáról a nőknél a különböző terhességi időszak alatt, mivel klinikai vizsgálatokat nem végeztek. Tekintettel erre a tényre, a dermatológusok nem próbálják ezt a gombaellenes szeret felírni a páciensek bármely negyedévében a magzat hordozására.

Lakkhasználat gyermekgyógyászatban

A gyógyszert kizárólag gombás körömfertőzések kezelésére alkalmazzák. A lakkot nem írják elő a gyermekek számára, mert nincs szükséges klinikai adat a szervezet károsodásának (vagy annak hiányának) kimutatására.

A szervezet negatív reakciói

A legtöbb esetben a gombás fertőzés elleni küzdelemhez használt folyadékot jól tolerálja a páciens teste, mivel alacsony a felszívódása. Ezt szem előtt tartva, a szakértők azt mondják, hogy a mellékhatások ritka esetekben fordulnak elő. Kevésbé gyakoriak a betegek a körömkárosodás, a színváltozás, a lemezszerkezet, a megnövekedett törékenység.

A betegek kevesebb mint 0,01% -ában a szakemberek panaszkodtak a rövid égési érzés megjelenéséről az alkalmazás területén, valamint a kontakt dermatitis kialakulásában. Szintén meg kell mondani, hogy a leírt tünetek a betegség progressziójának és rossz kezelésének lehetnek és következményei lehetnek.

A mellékhatások lokalizációjának zónájától függően a diagnózis gyakorisága eltérő. Így nagyon ritka esetekben erythema, viszketés, csalánkiütés, hólyagképződés jelennek meg. Abban az esetben, ha a beteg az ismertetett tüneteket vagy a szervezet más atipikus reakcióját figyeli, ezt a lehető leghamarabb be kell jelenteni a kezelőorvosnak.

Különleges használati utasítás

Először is a gyártó felhívja a figyelmet arra a tényre, hogy az összetevőben jelen van egy ilyen komponens, mint az etanol. Ez az anyag irritálhatja a bőrfelületet, ha a manipuláció túl gyakori vagy helytelen.

Minden készlet tamponokat tartalmaz antiszeptikus tisztításhoz. Nagyon óvatosan kell kezelni őket, és nem szabad nyílt láng közelében tartani, mivel gyúlékony anyagokkal telítettek.

Kategorikusan nem szabad folyadékot engedni a nyálkahártyákon vagy a hallójáratokon. Ha ez a helyzet bekövetkezik, azonnal meg kell mosni a területet meleg vízzel, higiénikus eszközök nélkül.

Ne használja fel újra a korábban használt és a sérült köröm kezelésére használt körömfájlokat. Továbbá, nem tisztíthatják a zónákat egészséges körmökön, mivel fertőzés lehet.

A szakértők nem javasolják, hogy a terápia teljes idejében viseljenek felső vagy mesterséges körmöket.

A kezelés előtt kommunikálni egy bőrgyógyász a lehetőséget az ilyen intézkedések azokat a személyeket, akik a hajlam, hogy a fejlesztés a gombás betegségek, például egyidejű cukorbetegség, immunhiányos állapot, hipertrófiás károsodott keringés.

Ugyanez vonatkozik a pikkelysömörben szenvedő betegek vagy más, krónikus formában előforduló bőrbetegségre, körömreszorosodásra vagy törött lemezre. Abban az esetben, ha a kórokozó mikroorganizmusok a szög nagyobb, mint 2/3-át veszítenek, szisztémás expozíciós orális gyógyszereket kell adni.

Ha az Onlomil terápiát kapó személy olyan munkában vesz részt, ahol folyamatosan kapcsolatba kell lépnie a szerves oldószerekkel, védő kesztyűt kell viselni, hogy megakadályozza a köröm sérülését és a film eltávolítását.

Egy gyógyszer túladagolása

A gombaellenes lakk Oflomil olyan gyógyszerekre vonatkozik, amelyek rendkívül alacsony szintű szisztémás abszorpciót mutatnak. A gyógyszer ilyen jellegzetességeinek figyelembevételével a túladagolás valószínűsége a helyi használat során rendkívül alacsony.

Ha a kezelés alatt a beteg általános állapota romlott, le kell állítania az előírt terápiát, és orvoshoz kell fordulnia. A szakember elmondja, hogyan viselkedjen ebben a helyzetben, és hogyan cserélje ki az előírt gyógyszert.

Jelenleg nem áll fenn túladagolás.

A lakk tárolása

Ezért nincs különösebb követelmény a gyógyszer tárolására. A gyógyszer nem veszítette el a terápiás tulajdonságait, nem változtatta meg a színt és egyéb jellemzőket, hagynia kell az üveget olyan helyen, ahol a napfény nem hatol be.

A gyártó ajánlásai szerint a Oflomolila megfelelő hőmérséklete 25 Celsius fok. Kategorikusan nem engedélyezett a gyógyszert a lejárati dátumot követően, azaz 24 hónapon belül. A gyógyszer nem áll rendelkezésre kisgyermekek számára.

Mennyibe kerül az Oflomil lakk - az ár a gyógyszertárban

A betegeket gyakran érdekli, hogy hol vásároljanak gyógyszert a körömgombák kezelésére. A gyógyszer megvásárolható a legközelebbi kiskereskedelmi gyógyszertárban. A termék orvosi rendelvény nélkül kapható.

A vásárlás helyén kívül fontos tényező az árpolitika. Mennyibe kerül a gyógyszer költsége a gyógyszertár megválasztásától, valamint a vásárlási régiótól. A kiskereskedelmi hálózat vásárolni Oflomil formájában körömlakk koncentrátum 2,5% (5 ml) fog kerülni mintegy 800 rubel.

A gyógyszer megvásárlása mindig nyereségesebb az interneten keresztül. Például, forrás apteka.ru kínál a drog Oflomil körömlakk 871 rubel, és a piluli.ru a 885 rubelt.

Tolomil körömgombák lakk analógjai

A gyógyszerpiac széles körű gyógyszereket kínál a szögek vagy lábak gombás betegségének megszüntetésére, amelyben aktív hatóanyag, például amorolfin van jelen. Analógot kell alkalmazni, ha nincs lehetőség a fő ágens kezelésére.

A legismertebb és találnak hatékony helyettesítők Lotseril lakk (5 ml 2,5% -os - 1377-1394 rubel). Ekzorolfinlak (2,5 ml Flack - 1072 rubelt). Batrafen lakk (3 gramm - 2025-2389 rubel). Mikozan Szérum - 898-963 dörzsölje. Azonban az áruk elég magas, és nem minden beteg engedheti meg magának a terápiát ilyen módon.

A lakk olcsó analógjai

Ezért az alábbi táblázatban az előkészületek olcsóbbak, de jó hatékonysággal. Ezenkívül az oroszországi nagyobb városokban a rubelben feltüntetett becsült költség (például: