Mikozon

Mikozone: használati útmutató és felülvizsgálat

Latin név: Mycoson

ATX kód: D01AC02

Hatóanyag: mikonazol (mikonazol)

Gyártó: Agio Pharmaceuticals (India)

Frissítse a leírást és a fényképet: 05/18/2018

Az árak a gyógyszertárakban: 121 rubel.

A mycison gombaellenes szer külső és helyi alkalmazásra.

A kibocsátás és az összetétel formája

A mycosis a következő formákban áll elő:

 • Krém külső használatra 2%: homogén, csaknem fehér vagy fehér, egy egyedi illata, anélkül, hogy a felvétele idegen részecskék (15 g a-alumínium-csőben egy kartondobozban 1 cső);
 • vaginális kúpok: egy henger alakú, hegyes vége, amelynek sima felülete, csaknem fehér vagy fehér (7 darab a buborékfóliában egy buborékfólia karton 1.).

1 g tejszínben:

 • hatóanyag: mikonazol-nitrát - 20 mg;
 • További komponensek: cetosztearil-alkohol, propilén-glikol, folyékony paraffin, fény, cetomacrogol 1000 fehér lágy paraffin, a nátrium-hidrogén-foszfátot, dinátrium-edetát, tisztított víz, hlorokrezol.

Az 1 kúp tartalma:

 • hatóanyag: mikonazol-nitrát - 100 mg;
 • kiegészítő összetevő: szilárd zsír.

Farmakológiai tulajdonságok

farmakodinámia

A mikonazol gombaellenes hatást fejt ki. Ellensúlyozza az ergoszterin termelését, elősegíti a lipidkompozíció változását és a sejtfal permeabilitását. Az anyag aktív dermatophytákkal, élesztőgombákkal és más gombákkal szemben, valamint anti-mikrobiális hatást mutat a gram-pozitív mikroorganizmusokkal szemben.

Gyorsan eltávolítja a viszketést, amely gyakran kórokozik a gombás fertőzésekkel. Ha az intravaginális alkalmazás nem vezet a mikroorganizmus összetételének és a hüvely pH-értékének megváltozásához.

farmakokinetikája

A helyi alkalmazásokat a vérben csak kisszámú metabolitok detektálják. A mikonazol-nitrát gyorsan elpusztul a májban, inaktív származékok formájában, a dózis 14-22% -a ürül a veséken keresztül.

Az ágensnek a hüvelybe történő bevezetését követően egy aktív szuszpenziót szabadítanak fel. Intravaginális alkalmazás esetén a szisztémás abszorpció korlátozott. A kúp beadása után 8 órával a hüvelyben lévő hatóanyag 90% -át észleljük. Sem a plazmában, sem a vizeletben nem észlelhető az állandó miconazol.

Használati utasítások

 • miconazollal érzékeny gombák által stimulált dermatomycosis (beleértve a gram-pozitív mikroorganizmusok másodlagos fertőzését is) - tejszínre;
 • a vulvovaginalis candidiasis és a gram-pozitív baktériumok okozta másodlagos fertőzések - a kúpok esetében.

Ellenjavallatok

Az utasítások szerint a Mikozone mindkét dózisformában ellenjavallt, ha az imidazolokkal vagy a készítmény bármely más összetevőjével szembeni túlérzékenységgel rendelkezik.

A kúpokhoz további ellenjavallatok a következők:

 • legfeljebb 12 éves korig;
 • herpetikus láz;
 • II-III terhességi trimeszterek.

Nagyon óvatosan, a Mikozone-t a következő betegségek / állapotok esetén kell alkalmazni:

 • a mikrocirkuláció zavara;
 • diabetes mellitus;
 • A terhesség és a laktáció idejének trimeszterében (kúpokra).

Használati utasítás Mikozona: módszer és adagolás

A Mikozon krém kizárólag külső használatra készült.

A gombaellenes szer naponta kétszer (reggel és este) ajánlott a problémás terület előzőleg mosott és szárított bőrére alkalmazni és enyhén dörzsölni. Szükség esetén az okkluzív kötés használata megengedett.

Az eljárásokat addig kell végrehajtani, amíg a tünetek teljesen eltávolulnak, és a következő néhány napig is, hogy megakadályozzák a relapszusok előfordulását. A kezelés során mycological monitoringot kell végezni, amely alapján a terápia időtartama meghatározásra kerül. A tanfolyam 2-6 hétig változhat.

kúpok

A hatóanyagot intravaginálisan adagoljuk, 1 kúpot injektálunk a hüvelybe, mielőtt lefekvésre 6-7 nappal éjjel. Ha szükséges, a terápia időtartama csökkenthető 1 kúp bevezetésével az első nap este, majd a következő három napban, naponta kétszer, egyenként 1 egységgel. reggel és este.

Mellékhatások

A megnövekedett érzékenység a mikonazollal helyi allergiás reakciók jelentkezhetnek: bizsergés és égő érzés a bőrfelület alkalmazásakor, bőrpír; ritkán - kiütés, duzzanat, csalánkiütés, erythema.

kúpok

A kezelés során fellépő nemkívánatos hatásokat ritkán észlelik, és rendszerint rosszul fejezik ki őket. A leggyakoribb rendellenességek, amelyek főleg a tanfolyam elején megfigyelhetők, helyi irritáció, égő érzés, viszketés. Volt olyan eset is, amikor az alsó hasi bőrkiütés és görcsös fájdalom jelentkezett.

túladagolás

Az ajánlott szintet meghaladó dózisú Mikozone krém használata nem vezet életveszélyes körülmények / reakciók kialakulásához.

A Mycosone esetleges orális adagolásával a következő tünetek jelentkezhetnek: gastralgia, émelygés, étvágytalanság, hányás, májkárosodás; ritkán - pollakiuria, hallucinációk, álmosság, bőr allergiás reakciók.

A specifikus antidotum ismeretlen. Ebben az állapotban aktív szenet veszünk és a tüneti kezelést végezzük.

Különleges utasítások

Vigyázzon, nehogy a krém a szemébe kerüljön.

Ha a terápia ideje alatt allergiás reakciók vagy irritáció alakul ki, a Mikozon alkalmazását le kell állítani, és konzultálni kell szakemberrel.

Kúpok használatakor, ha szükséges, a gyógyszer eltávolítható úgy, hogy a hüvelyet felforralt vízzel mossuk.

Az újbóli fertőzés megelőzése érdekében tiszteletben kell tartani a higiéniai szabályokat. Ha a szexuális partnerben fertőzés jeleit azonosítja, megfelelő kezelést is igényel.

Nem javasolt a Mikozone krém formájában több mint négy hétig.

Terhesség és laktáció alkalmazása

A Mikozon krém terhesség alatt és laktáció alatt is használható, mivel a mikonazol külső alkalmazása esetén a nitrát nem szívódik fel a szisztémás véráramba.

A vaginális kúpok ellenjavalltok a terhesség II-III. Trimeszterében történő alkalmazásra. Az első trimeszterben a gyógyszer intravaginális beadása csak akkor lehetséges, ha a kezelőorvos véleménye szerint a nő várható élettartama jelentősen meghaladja a magzat egészségét fenyegető veszélyt.

A laktációs időszak alatt a kúpot óvatosan kell használni, mivel nem ismert, hogy a mikonazol kiválasztódik-e az anyatejbe.

Alkalmazás gyermekkorban

A kúpok 12 éves kor alatti gyermekek ellenjavallt.

Kábítószer kölcsönhatások

A kúpok érintkezését ellenőrizni kell a latexből (óvszerek, fogamzásgátló membránok) készült termékekkel szemben, amelyek e termékek esetleges károsodásához vezethetnek.

A mikonazol fokozza a fenitoin, az orális hipoglikémiás gyógyszerek, a közvetett antikoagulánsok hatását.

analógok

A Mikozone analógja a Ginezol 7.

A tárolás feltételei

Tartsa távol a gyerekektől 25 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten.

Felhasználhatósági időtartam - 3 év.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

Vény nélkül kapható.

Értékelések a Mikozone-ról

Az orvosi fórumokon elérhető, néhány vélemény Mikozonról többnyire pozitív. A krém formájában jelenik meg a gyógyszereknek a felülvizsgálatok szerint, hatékony, gyors hatású és viszonylag olcsó eszközökkel, amelyek sikeresen használják a test bőrének, lábának és körmének kóros elváltozásait.

Vannak azonban olyan felülvizsgálatok is, amelyeknél a krém elégtelen hatása vagy a hosszú távú használat szükségessége van. Mikozon hiányosságai között szerepel a súlyos égetés alkalmazása alkalmazása során, amely egyes betegekben a gyógyszeres kezelés eltörléséhez vezetett.

A Mikozon ára a gyógyszertárakban

A Mikozon ára: 2% krém külső használatra (15 g csőben) - kb. 120-150 rubel. A hüvelykúp formájában lévő gyógyszerhez nem áll rendelkezésre megbízható ár, mivel jelenleg nem kerülnek értékesítésre gyógyszertárakban.

Mikozon krém 2% 15 g

Mikozone 2% tejszín 15g

Oktatás: Rostov Állami Orvostudományi Egyetem, "Medicine" specialitás.

A készítményre vonatkozó információ általános, tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a hivatalos oktatást. Az önkezelés veszélyes az egészségre!

A lefties átlagos élettartama kevesebb, mint a jobboldali.

Az Egyesült Királyságban létezik egy törvény, amely szerint a sebész megtagadhatja a műtét elvégzését a beteg számára, ha dohányzik vagy túlsúlyos. Az embernek fel kell hagynia a rossz szokásokat, és talán nem lesz szüksége műtétre.

A máj a testünk legnehezebb szerve. Átlagos súlya 1,5 kg.

Egy képzett ember kevésbé hajlamos az agybetegségekre. A szellemi tevékenység hozzájárul a további szövetek kialakulásához, amelyek kompenzálják a betegeket.

A jól ismert "Viagrát" eredetileg az artériás magas vérnyomás kezelésére fejlesztették ki.

Sok gyógyszert eredetileg gyógyszerekként forgalmaztak. A heroint például eredetileg a gyermek köhögés gyógyításaként vezették be a piacra. És a kokaint az orvosok ajánlották érzéstelenítésként és az állóképesség növelésének eszközeként.

Az a munka, amely nem felel meg egy személynek, sokkal károsabb a pszichére, mint egyáltalán a munka hiányára.

Az amerikai kutatók kísérleteket végeztek az egereken, és arra a következtetésre jutottak, hogy a görögdinnye lé megakadályozza az erek arterioszklerózisának kialakulását. Az egerek egy csoportja szokásos vizet ivott és a második görögdinnye lé. Ennek eredményeképpen a második csoport edényei koleszterin-plakkoktól mentesek voltak.

A ritka betegség a Kuru-kór. Csak az új-guineai Fores törzsének képviselői betegek. A beteg hal meg a nevetésből. Úgy gondolják, hogy a betegség oka az emberi agy eszik.

Mindenkinek nincsenek egyedülálló ujjlenyomataik, hanem nyelvük is.

A tüsszentés alatt a testünk teljesen leáll. Még a szív megáll.

Nagyon kíváncsi orvosi szindrómák vannak, például tárgyak lenyelése. Egy mániákusban szenvedő beteg gyomrában 2500 tárgyat találtak.

Ha naponta csak kétszer mosolyog, akkor csökkentheti a vérnyomást és csökkentheti a szívroham és a stroke kockázatát.

Ha a máj megtorpant, a halál 24 órán belül megtörténik.

A fogorvosok viszonylag viszonylag frissek. Már a 19. században a szokásos fodrász feladata volt a beteg fogainak kihúzása.

Meggyőződésünk, hogy egy nő minden korban gyönyörű lehet. Végül is az életkor nem az évek száma. Az életkor a test fizikai állapota, amely.

Mikozol-Rn: használati utasítás

struktúra

Hatóanyag: mikonazol-nitrát - 100 mg

segédanyag: kemény zsír

leírás

Mikonazol-nitrát (mikonazol-nitrát) 100 mg. Homorú sűrűségű, sárgásfehér színű, porckorong alakú készlet. A szín heterogenitása megengedett márvány formájában és egy tölcsér alakú depresszió jelenlétében. A hosszanti szelvényen légrúd van engedélyezve.

Farmakológiai hatás

farmakokinetikája

Használati utasítások

A kúpok felszabadulnak a kontúrcsomagolásból, korábban a kúp körvonala mentén olló segítségével vágják le a filmet mélyen a hüvelybe.

Felnőttek és idősek 100 mg-ot (egy kúp) a vaginába naponta egyszer, 14 napig fekvő lefekvés előtt, vagy reggel és este 7 napon át.

A kezelés folyamata a gomba betegség típusától, a kezelés hatékonyságától és a mikológiai vizsgálatok eredményeitől függ; a kurzus szükség esetén megismételhető.

Ellenjavallatok

Túlérzékenység a mikonazollal és más imidazolszármazékokkal szemben; máj- és / vagy veseelégtelenség; gyermekek 12 éves korig; herpesz nemi szerv.

Terhesség és szoptatás

A terhesség alatt az I trimeszterben a gyógyszert szigorú útmutatás szerint írják fel.

Ha a Mikozol-Rn®-t szoptatás alatt alkalmazzuk, jobb egy bizonyos ideig tartózkodni a szoptatás alól.

Mellékhatás

Kúpok alkalmazása esetén helyi reakciók, különösen a kezelés kezdetén lehetségesek: irritáció, viszketés, égő érzés a vulva és a hüvelyben.

túladagolás

Nincsenek adatok a mikonazol-nitrát túladagolásáról az emberi szervezetben.

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel

A mikonazol fokozza a közvetett antikoagulánsok, az orális hipoglikémiás gyógyszerek, a fenitoin hatását.

A rifampicin gyengíti a miconazol terápiás hatását, és kombinált alkalmazását kerülni kell.

Ha a karbamazepinnel egyidejűleg alkalmazzák, a mellékhatások kockázata nő.

Ha az asztemizollal, a ciszapriddel és a terfenadinnal egyidejűleg alkalmazzák, az aritmia kockázata nő.

Lehetőség van a statinok (szimvasztatin, lovasztatin) és kalciumcsatorna-blokkolók (verapamil, dihidropiridin) szövődményeinek és mellékhatásainak növelésére a mikonazollal egyidejűleg.

Alkalmazási jellemzők

Elpusztíthatja a latex óvszereket és a membránokat.

Ne használjon tampont a kúpok használata közben.

Szükséges a szexuális partner megvizsgálása, és a candida fertőzés jelenlétében megfelelő terápiát folytatni.

A nem felújítható candidiasis lehet a felismert cukorbetegség tünete, ezért sikertelen kezelés esetén megfelelő vizelet- és vérvizsgálatokat kell végezni.

A járművek vezetési képességére és az ellenőrzési mechanizmusokra gyakorolt ​​hatás:

A gyógyszer nem befolyásolja a járművek vezetését és a potenciálisan veszélyes mechanizmusok kezelését.

A kibocsátás formája

Tárolási feltételek

Tároljuk + 15 ° C és + 25 ° C közötti hőmérsékleten. Tartsa távol gyermekektől!

Hatékony komplex kezelési módok a hosszú távú mocsok kezelésére

A szájpenész (kandidiázis, genitális gomba) - gyulladásos betegség a fertőző eredetű, amely megmutatkozó formájában vulvovaginitis, néha részt vesz a folyamatban és húgyutak (cystitis, urethritis). A betegséget kórokozó élesztőszerű Candida gombák okozzák, főleg albicánok. A hüvely gyulladásos betegségeinek szerkezetében a candidiasis 30-45% -ot foglal el. A szenvedő nők fő csoportja a reproduktív korban van.

A patológia hajlamos a krónikus áramra, ami jelentős kellemetlenséget okoz egy nő mindennapi, mind intim életében. A gyógyszer vulvovaginális candidiasis elleni gyógyszereknek a farmakológiai piacon történő felszabadulása nem szünteti meg a terápia nehézségét. Ezek összefüggésben állnak a betegség lefolyásának jellemzőivel: gyakori ismétlések tendenciájával, a gyógyszerekkel szembeni rezisztencia kialakulásával, különböző hajlamosító tényezők jelenlétével.

Candida gombák kis mennyiségben vannak jelen a hüvelyi nyálkahártyán egészséges nőkön, de nem okoznak tompaszövetet. Csak a hajlamosító tényezők hatására klinikai megnyilvánulása van a betegségnek. Ezek a feltételek magukban foglalják az immunszuppressziót (a immunitás megszüntetését) és a mikrobiotenózis megsértését:

 • gyógyszerek (antibiotikumok, citotoxikus gyógyszerek, glükokortikoidok, ösztrogén-progesztin szerek);
 • egyidejű patológia (HIV, fertőzések, diabetes mellitus);
 • a hüvely dysbiosisza (nem vaginitis nem specifikus, STI, bakteriális vaginosis);
 • fiziológiás immunszuppresszió a terhesség alatt.

Az élesztőgomba akut formáját diagnosztizálják egy újonnan diagnosztizált betegség esete, vagy sporadikus előfordulás (kevesebb, mint négyszer évente). Viszketés, égő érzés a hüvelyben, intenzív vízkezelés után; a külső nemi szervek vörössége, kellemetlen érzés a vizelés során és az együttérzés során.

A krónikus candidiasis elhúzódó elhúzódás és visszaesés jellemzi - több mint négy esetet jelentett 12 hónap alatt.

Van egy bonyolult és egyszerű áramlás is. A második kiviteli alak a következő tulajdonságokkal rendelkezik: az első alkalommal, amikor egy eset alakult, vagy legalább évente négy alkalommal, a kórokozó Candida albicans, mérsékelt tünetek, nők kockázati tényezők (prostitúció, a változás a szexuális partner, hiánya óvszerhasználat, nemi úton terjedő betegségek).

A genitális gomba folyamata akut és krónikus, az előfordulás gyakoriságától függően.

Egyetlen egyszerű tanfolyam esetében a legtöbb esetben elegendő a helyi terápia - vaginálisan.

A kábítószerek lehetséges bevitele:

 • 150 mg flukonazol (Diflucan, Flucostat) egyszer, klinikai tünetek a tabletta bevételét követő első három napon belül;
 • 200 mg intrakonazolt naponta kétszer három napig.

A kezelés eredményét hét nap múlva hajtjuk végre (a flóra kenetje).

A komplikált áramlás aktív taktikát igényel. Tartalmaz egy hosszabb helyi, szisztémás kezelést a kombinált gyógyszerek alkalmazásában, komplex terápiában (belső és helyi gyógyszerek), a helyi immunitás korrekciójában.

A legjobb lenne, mielőtt a kezelés megkezdése kijavítani kiváltó tényezők: a eltörlése az ösztrogén-progesztin gyógyszerek, kortikoszteroidok, antibiotikumok, a szénhidrát anyagcsere korrekció.

A flukonazol alkalmazása hosszabb, mint akut betegség esetén: 150 mg (egy tabletta) az első napon, a második - három nap után, a harmadik - azonos időközönként. Intrakonazol: 200 mg reggel és este egy hétig.

Ami a helyi kezelést illeti, Sertazol és Zalain használatakor egy gyertyát helyeznek az éjszakára, ismételt alkalmazást - hét napon belül. Rumizol, Neo-Pentotran, Gynocaps forte-t reggel és este alkalmazzák egy gyertya egy-két hétig. Ezek kombinált készítmények, amelyek az antimikotikumok (mikonazol), antibakteriális anyag (metronidazol) mellett összetételükben is megtalálhatók. Bizonyos esetekben azok a mentők, akik a hüvelyi diszbiózis hátterében ismétlődő nyomokban vannak.

A lomexin egy új generációs gyógyszer, amely maximális aktivitást mutat más antimikotikumokhoz képest. Az első kapszula - vaginálisan éjszaka, a második - három nap múlva. 10 nap elteltével a tanfolyam megismételhető. Van egy másik formája ez az eszköz formájában egy 2% -os krém - minden nap keresztül vaginális applikátor tartalmazza a csomagolás, 7-10 nap naponta egyszer. A szerszám látható a hatékonyság hiánya és az ellenállás a fő gombaellenes gyógyszerek, amellett, hogy antibakteriális aktivitással (Staphylococcus, Streptococcus). A Candida külön-külön is létezhet, és biofilmanyagokat alkothat, az utóbbiak ellenére számos antimikotikus gyógyszer hatástalan - ez magyarázza a folyamat koronizációját. A Lomexin antirecid hatását ez utóbbira is felépítik: képes a Candida albicans biofilm- és planktonsejtjeinek elpusztítására.

Lomexin, vaginális kapszula

Az expresszált, bonyolult, gyakran felmerülő candidiasis alkalmazásával a következő kezelési módot alkalmazhatjuk: a szisztémás terápia kombinációját a helyiekkel. A flukonazollal, az intraconazollal, a Rumizollal, a Neo-Penotrannal, a Gynocaps forte-val, a Sertazol-zalain-val.

A kezelés hatékonyságának értékelése három menstruációs ciklus után történik közvetlenül a menstruációs ciklusok vége után. A türelmetlen epizódok megismétlésével a fentiekben ismertetett terápiákat és a támogató helyi kezelést hat hónapra - havonta egyszer kell elvégezni.

Növelje a remisszió időtartamát a növényi anyag ismétlődő mocsarasodásával, helyettesíthetik a fenntartó kezelést. Ezeket az antimikotikumok főfolyamata után kell használni.

Ginokomfort - visszaállító gél, melynek aktív összetevői teafa kivonat, kamilla kivonat, pantenol, tejsav, bisabolol. Az applikátor segítségével naponta 1-2 alkalommal adagolva. Ajánlott a mikroflóra normalizálására a hüvely átvitt fertőző és gyulladásos megbetegedései után az antibiotikumokkal végzett szisztémás kezelést követően és alatt.

Malavit - koncentrátum, krémgél. Magában foglalja a tejsav, rézionok, gumi, cédrusgyanta, múmiák. A monoterápiát három fázis képviseli:

 1. 1. A genitális szervek kezelése Malavita 1:10 oldattal (5 ml víz vagy 10 ml / 100 ml).
 2. 2. Douching 1:10.
 3. 3. A hüvelyben injektáljon egy laza gézzsinórt nedvesen nedves oldattal vagy krémmel, majd hagyja 2-5 órán keresztül. Az alkalmazás időtartama - 10 eljárás.

Vitaon - olaj kivonat gyógynövények (borsmenta, kamilla, tárkony, Hypericum, rózsa, kakukkfű, vérfű, cickafark, körömvirág, kakukkfű, édeskömény, fenyő rügyek, borsmenta illóolaj, narancs, édeskömény, kámfor). Van gyulladáscsökkentő, regeneráló, immunmoduláló, baktericid hatás. Recepció: öntsük a tampont a Vitaon és a gyalog.

A pozitív visszacsatolás egy komplex kezelési módszer a krónikus visszatérő szájpenész használata, valamint az alapvető kezelése candidiasis vagy után azt jelenti, hogy aktiválják a szervezet védekező. Ez akkor lehet szükséges, mert az időben elhúzódó élesztőt gyakran társul csökkenése immun folyamatok a test és a hüvely különösen.

A 12 mg poloxidóni antioxidáns hatású, immunmodulátor, méregtelenítő. Használata lehetővé teszi a kezelés hatékonyságának növelését, az elengedés időtartamának meghosszabbítására. A gyógyszert gyertyákban állítják elő, melyeket rektálisan és vaginálisan lehet elhelyezni. a 10 kúp csomagolásában: az első három adagot egy 24 órán keresztül egymás után három napig, aztán minden második napon. Ez a kezelés 3-4 hónaponként megismétlődik, hogy megakadályozzák a tusin ismétlődését.

A Genferon gyulladás formájában, amelyet vaginálisan, rektálisan lehet beadni. 250 000 és 500 000 NE naponta kétszer, 1 000 000 NE naponta egyszer; teljes időtartama 10 nap. A fungicidekkel egyidejűleg: reggel 500 000 vaginálisan, éjszakánként 1 000 000 a végbélben. A kábítószert terhes nőkön a terhesség 13. hetében 250 000 NE naponta kétszer vaginálisan / rektálisan 10 napig alkalmazzák.

A terhesség időtartama önmagában a fiziológiai immunszuppresszió kialakulásának köszönhetően provokáló tüneti tényező. Az első és a második trimeszterben számos fungicid hatóanyag tilos, mivel ártalmas lehet a magzatra. Mindazonáltal vannak olyan gyógyszerek, amelyek ebben az időszakban alkalmazhatók:

 • Natatsin, Pimafucin (natamycin alapon) - három kúp egy csomagban, napi egy három egymást követő napon.
 • Betadin, Rubidon (povidon-jód) - 14 kúp, naponta kétszer 7 napig.

A 25. héten a gyógyszerek listája bővül: lehet Sertazol, Rumizol, Gynocaps - minden helyi gyógyszer, mivel a terhesség alatt jobb szisztémás antimikotikumokat adni.

Optimális közös kezelés - kölcsönös egy nő szexuális partnere. Gyakran előfordul, hogy a kórokozó ismétlődő oka egy olyan ember, aki nem gyógyult a candida-ból, aki egy másik szexuális kapcsolat után a nő hüvelyében kórokozó kocát. Ez lehetséges klinikai megnyilvánulások hiányában is, mert tünetmentes szállítás is van.

A szisztémás terápiát és a helyi krém formájában alkalmazzák. Ez lehet a flukonazol (ugyanaz a rendszer, mint a páciensnél) vagy a Lomexin krémet (2%) naponta egyszer a fejbőrön és a fityma bőrén 5-10 napig egyszer.

És egy kicsit a titkokról.

Volt-e Ön a DAIRY miatt problémákkal szenvedett? Úgy ítélve meg, hogy ezt a cikket olvasod - a győzelem nem volt az Ön oldalán. És természetesen nem tudod, hogy hallod, mi ez:

 • Viszketés, égetés és zavaró kiömlés
 • Károsodott vizelés
 • Az intimitás megtagadása, a nemi problémák.

És most válaszoljon a kérdésre: elégedett vagy ezzel? Meg lehet-e tolerálni a problémákat? És mennyi pénzt már "összeolvadtál" a nem hatékony kezeléssel? Ez így van - itt az ideje befejezni! Elfogadja? Ezért döntöttünk el egy linket az Elena Malysheva tanácsához. Sok olvasónk megerősítette, hogy megpróbálták ezt a módszert, és egyszerre és mindenkorra megszabadultak a trombita problémáktól.

Mikozol-RN, 100 mg. 7 db.

Mikozol-RN, 100 mg. 7 db.
Mikozol-RN, 100 mg. 7 db.

analógok

 • Fungazol krém, 15 g.

Pharmacare Int. Co. / BPC

Pharmacare Int. Co. / BPC

Pharmacare Int. Co. Pharmacare PLC

Pharmacare Int. Co. Pharmacare PLC

Bayer Consumer Care AG

Bayer Consumer Care AG

Bayer Consumer Care AG, Svájc / Istituto de Angeli S.R.L.

Bayer Consumer Care AG, Svájc / Istituto de Angeli S.R.L.

Boriszov Gyógyszergyár

Boriszov Gyógyszergyár

Mikozol-RN, 100 mg. 7 db. : használati utasítás

leírás

Homorú sűrűségű, sárgásfehér színű, porckorong alakú készlet. A szín heterogenitása megengedett márvány formájában és egy tölcsér alakú depresszió jelenlétében. A hosszanti szelvényen légrúd van engedélyezve.

bizonyság

Hüvelyi és vulvovaginalis candidiasis; Gram-pozitív mikroorganizmusok által okozott superinfekció.

Ellenjavallatok

Túlérzékenység a mikonazollal és más imidazolszármazékokkal szemben;

gyermekek 12 éves korig;

Adagolás és adminisztráció

A kúpot el kell távolítani a membránról, és be kell illeszteni a hüvelybe.

Felnőttek és idősek 100 mg-ot (egy kúp) a vaginába naponta egyszer, 14 napig fekvő lefekvés előtt, vagy reggel és este 7 napon át.

Alkalmazása máj- és vesebetegségben szenvedőknek: nincsenek különleges funkciók.

A kezelés folyamata a gomba betegség típusától, a kezelés hatékonyságától és a mikológiai vizsgálatok eredményeitől függ; a kurzus szükség esetén megismételhető.

Mellékhatások

Kúpok alkalmazása esetén helyi reakciók, különösen a kezelés kezdetén lehetségesek: irritáció, viszketés, égő érzés a vulva és a hüvelyben.

A bőrből és a bőr alatti szövetből : kiütés, fogpótlás.

A reproduktív rendszer és az emlőmirigyek oldaláról : dysmenorrhoea.

Különleges utasítások

A terhesség alatt az I trimeszterben a gyógyszert szigorú útmutatás szerint írják fel.

Ha a Mikozol-Rn®-t szoptatás alatt alkalmazzuk, jobb egy bizonyos ideig tartózkodni a szoptatás alól.

Elpusztíthatja a latex óvszereket és a membránokat.

Ne használjon tampont a kúpok használata közben.

Szükséges a szexuális partner megvizsgálása, és a candida fertőzés jelenlétében megfelelő terápiát folytatni.

A nem felújítható candidiasis lehet a felismert cukorbetegség tünete, ezért sikertelen kezelés esetén megfelelő vizelet- és vérvizsgálatokat kell végezni.

Alkalmazás gyermekeknél:

A gyógyszer biztonságosságát és hatékonyságát 18 évesnél fiatalabb gyermekek és serdülőkorúak esetében nem vizsgálták, ezért a 18 év alatti személyeknél a hüvelyi Mycosol-Rn ® kúpjaival óvatosan kell eljárni.

Alkalmazás idős korban :

Kábítószer kölcsönhatások

A mikonazol fokozza a közvetett antikoagulánsok, az orális hipoglikémiás gyógyszerek, a fenitoin hatását.

A rifampicin gyengíti a miconazol terápiás hatását, és kombinált alkalmazását kerülni kell.

A karbamazepinnel egyidejű alkalmazás esetén a mellékhatások kockázata nő.

Ha az asztemizollal, a ciszapriddel és a terfenadinnal egyidejűleg alkalmazzák, az aritmia kockázata nő.

Lehetőség van a statinok (szimvasztatin, lovasztatin) és kalciumcsatorna-blokkolók (verapamil, dihidropiridin) szövődményeinek és mellékhatásainak növelésére a mikonazollal egyidejűleg.

túladagolás

A mikonazol-nitrát túladagolása esetén hányinger, hányás, szájnyálkahártya-gyulladás, pharyngitis, anorexia, fejfájás, hasmenés lehetséges.

Kezelés: tüneti és szupportív terápia, véletlen lenyeléssel - gyomormosás.

Tárolási feltételek

Legfeljebb 25 ° C-on tárolandó. Tartsa távol gyermekektől.

"Ginezol 7" gyertyák: alkalmazások, ellenjavallatok, kritikák

Gyertyák A "Ginezol 7" szakemberek kinevezik a női szexuális és reproduktív rendszer különböző betegségeinek kezelésére. A fenti terápiás szer elegendő antimikrobiális hatást fejt ki. További részletek erről a gyógyszerről olvasható.

"Ginezol 7" gyertyák: leírás

A fenti terápiás szer hengeres fehér kúp, henger alakú, lekerekített véggel. A "Ginezol 7" gyertya összetétele a következő hasznos és segédanyagokat tartalmazza:

 • Mikonazol-nitrát;
 • benzoesav;
 • ásványolaj;
 • butilát-hidroxi-anizol;
 • tisztított víz;
 • pegoksol-7-sztearát;
 • peglikol-5-oleát.

A betegek megjegyzései szerint a "Ginezol 7" gyertyák ára meglehetősen elfogadható. Egy csomag ára (7 darab) 319 rubel.

A fent említett létesítmény lejárati idejét, feltéve, hogy az összes tárolási javaslatát betartják, körülbelül 4 év. A gyógyszer külön recept nélkül kerül kiadásra. Tartsa távol gyermekektől és szobahőmérsékleten.

A fent említett analógok közül a szakemberek a következő gyógyszereket jegyzik fel:

 • "Libaktsil";
 • "Levoridon";
 • "Benzatin" (steril benzilpenicillin).

Farmakológiai hatás

A fentiek terápiás hatása összetételének köszönhető. Egy kúp 100 mg mikonazol-nitrátot tartalmaz. Ez utóbbi az imidazol származéka. A szakemberek megjegyzik, hogy a mikonazol-nitrát egy erős gombaellenes anyag. Gátolja az ergoszterin bioszintézisét. Tehát a mikonazol-nitrát megváltoztatja a membrán lipidek összetételét, ezáltal hozzájárulva a gombasejtek halálához.

Ezenkívül a szakértők megjegyzik, hogy a fenti anyag aktív más baktériumok és gombák ellen:

 • a Malassezia furfurából származó többszínű lichen okozó ágensét;
 • néhány gram-pozitív szervezet (streptococcusok, staphylococcusok);
 • az egyes dermatomycosis kórokozói;
 • baktériumok Dimorphons gomba, Aspergilus ssp.

bizonyság

A "Ginezol 7" gyertyák, amelyek ára a legtöbb beteg számára megfizethető, kívánatos a nők alkalmazása a következő problémákkal:

 • vulvovaginalis candidiasis;
 • gombás kiegyensúlyozás;
 • a Gram-pozitív mikroorganizmusok által okozott superinfection;
 • hüvelyi candidiasis.

A szakértők megjegyzik, hogy a fenti kúpok nem befolyásolják a hüvely pH-ját és a mikroflóra összetételét.

Az alkalmazás módja

A "Ginezol 7" gyertyákat 24 órán belül csak egyszer adagolják a hüvelybe. A terápia időtartama körülbelül egy hét.

Az utasítás figyelmeztet arra, hogy nagyon fontos elkerülni a fent említett termék latex termékekkel való érintkezését, például óvszereket és fogamzásgátló membránokat. A legtöbb esetben ez az eszköz károsítja a gumit.

A fenti gyertyák felhasználásával a szakemberek tanácsot adnak a gyártó speciális krémet használva. Miután egy nő éjjel beadott egy kúpot, akkor kis mennyiségű krémet kell alkalmazni a külső nemi szervek nyálkahártyájára.

A nők semmilyen esetben nem szexelni fognak ezen a terápián. Különösen fontos, hogy az újbóli fertőzés megelőzése érdekében tartsa be a higiéniai szabályokat. A szakértők megjegyzik, hogy ha egy szexuális partnerben fertőzést észlelnek, szükségszerűen meg kell mutatkoznia egy olyan orvosnak is, aki előírja a megfelelő kezelést.

Ellenjavallatok

Gyertyák A "Ginezol 7" utasítások nem kínálnak gyógyászati ​​célú felhasználást olyan nőknek, akik a következő betegségekre utalnak:

 • herpesz;
 • diabetes mellitus;
 • a mikrocirkuláció zavara.

Ha túlérzékenységi tüneteket figyeltünk meg a fent említett gyógyszerkészítmények összetevőire, egy nőnek nem szabad ezeket a kúpokat használni gyógyászati ​​célokra.

Ha egy beteg májkárosodás tüneteit észleli, nem szabad a fenti gyógyszerrel kezelni.

12 éves kor alatti gyermekek tilosak ilyen kúpok használatára.

A laktációs időszakban az anyák és a terhes nők (különösen az első trimeszterben) szintén nem akarnak "Ginezol 7" gyertyát használni.

Vendégek szakértők azt állítják, hogy bizonyos esetekben a kérelmet a fentiek azt jelentik, nők lehetnek mellékhatásai: a helyi irritációt, allergiás bőrkiütés, égő érzés a kezelés kezdetén, viszketés. De alapvetően ezek a hatások ritkák és a legtöbb esetben gyengén kifejező jellegűek.

Allergiás események esetén a betegnek le kell állítania a terápia menetét. A hüvelyt fel kell melegíteni forralt vízzel, hogy eltávolítsuk a fenti gyógyszert.

Ha a gyógyszer lejárati ideje lejárt, az utasítás megtiltja annak használatát.

Gyertyák "Ginezol 7": ismertetők

A gyógyszer nagyon hatásos a számos gombák és baktériumok elleni küzdelemben. Ezt bizonyítja sok olyan beteg válasza, akik gyógyászati ​​célokra használták.

A nők azzal érvelnek, hogy a fent említett "Ginezol 7" gyertyák segítségével hamarosan elszállítják a tinta kellemetlen tüneteit. Az első terápiás kezelés után a fehér ürítés, a bőrpír és a viszketés eltűnt.

"Ginezol 7" gyertyák - kiváló gyógymód sok nőbetegség (toll, candidiasis és mások) számára. De a szakértők figyelmeztetnek arra, hogy Önnek nem szabad a fent említett gyógyszert használni anélkül, hogy orvoshoz fordulna. Az öngyógyítás a legtöbb esetben nem eredményezi a kívánt eredményt. Végtére is csak egy orvos tud helyesen előírni egy terápiát, figyelembe véve a páciens testének egyedi jellemzőit, és a lehető legnagyobb hasznot neki.

Mikozol-PH

A Mikozol-Rn (Micozol-Rn) gyógyszer orvosi használatára vonatkozó utasítások

A Mikozol-Rn hatóanyaga és nemzetközi neve:

A Mikozol-Rn hatóanyag gyártója:

1) Rubicon Kft. (Fehérorosz Köztársaság)

A hatóanyag felszabadulása Mikozol-Rn:

1) a vaginális 100 mg-os kúpok a 7. kontúrcellákban

A Mikozol-Rn hatóanyag farmakológiai hatása:

A Mikozol-Rn szintetikus gyógyszerkészítmény az imidazol-származékok csoportjához. A Mikozol-Rn gátolja az ergoszterin bioszintézisét és megváltoztatja a membrán lipidkompozícióját, ami a gombatest halálát okozza. Mikozol-PH is rendelkezik egy kifejezettebb antibakteriális hatása Gram-pozitív baktériumok (Staphylococcus, Streptococcus, stb), és kevésbé markáns Gram baktériumok (Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus és mtsai.). A Mikozol-Rn mérsékelt hiperozmoláris hatással rendelkezik, amely antiexudatív hatást fejt ki.

A gyógyszertárakból történő kiadagolás feltételei Mikozol-Rn:

recept nélkül

Különleges utasítások a Mikozol-Rn hatóanyaggal kapcsolatban:

Bármilyen információt a gyógyszer Mikozol-PH elhelyezett oldalak az egészség-portál, nem az a célja, hogy alkalmazza azt konzultáció nélkül az orvos, és nem szolgálhat biztosítva a pozitív hatás a használata a fent említett gyógyszer. Az erőforrás adminisztrációja nem vállal felelősséget a rendelkezésre bocsátott információk visszaéléséből eredő esetleges negatív következményekért. A Mikozol-R árának tisztázása érdekében látogasson el az alábbi linkre.

Rumisol a tőr ellen

A "Rumisol" gyógyszerkészítmény gyertyák formájában áll rendelkezésre, és széles körben használják a toll kezelésére. A gyógyszer helyi hatással van közvetlenül a nő hüvelyében. A gyógyszer alkalmazását megelőzően fontos, hogy konzultáljon egy kezelőorvosával, mivel a gyógyszernek ellenjavallt az alkalmazás és a mellékhatások.

Összetétel és cselekvési mechanizmus

A gyertya összetétele az élesztő fertőzésből "Rumisol" 2 aktív összetevőt tartalmaz: a metronidazolt és a mikonazol-nitrátot. A metronidazol mennyisége 500 milligramm, a második komponens pedig 100 mg. További összetevők a cetomakrogol és a szilárd zsír. A metronidazol hatóanyaga miatt a "Rumisol" antibakteriális és gombaellenes hatást fejt ki. A gyógyszer segítségével számos nemi úton terjedő fertőzéssel megbirkózhatunk. A második hatóanyagnak köszönhetően a "Rumizol" hatással van a nők nemi szervét érintő gombás fertőzésekre. A szilárd zsír lehetővé teszi, hogy a gyertyák a tollból feloldódjanak a hüvelybe, és a cetomacrogol segítségével a gyógyszer még hatékonyabbá válik a patogén mikroorganizmusok szabályozásában.

Használati utasítások

Az élesztőgyulladásból származó "Rumizol" gyertyákat az ilyen kórképek kezelésére használják:

 • a vagina candidiasis;
 • vulvovaginitis;
 • bakteriális vaginosis;
 • hüvelyi fertőző betegségek.
Vissza a tartalomhoz

Útmutató a "Rumisol" gyertyák használatához

Mivel a kúpokat helyi alkalmazásra szánják, mélyen kell beadni őket a hüvelybe.

Monoterápiaként a kúpokat a lézió könnyű szakaszaihoz használják.

A gyógyszert naponta kétszer egy gyertyát reggel és este töltik be. A kezelés időtartama legalább egy hét. Ha a beteg szexuális megbetegedésekkel jár, akkor a Rumisol legalább 2 hétig alkalmazza. Ha egy nőnek trichomonas fertőzése van, a Rumizol alkalmazása nem elegendő. Ebben az esetben az orvosok előírják a metronidazol tabletta formájában történő alkalmazását.

Terhesség és szoptatás ideje alatt

Az első trimeszter után a terhes nőkben a "Rumizol" élesztő fertőzésből származó kúpok használata megengedett. Ebben az esetben a gyógyszert kizárólag a kezelőorvos írhatja fel, az orvos szigorú útmutatása szerint kell alkalmazni. Ha a készítményt szoptatás alatt alkalmazzák, a szoptatást abbahagyják, mivel a gyógyszer hatóanyaga kiválasztódik az anyatejjel együtt. A szoptatást két nappal a kezelés befejezése után lehet folytatni.

Ellenjavallatok használata

A candidiasis gyertya gyertyáját nem írják elő, ha a páciensnek a következő állapotai vannak:

 • az egyéni intolerancia a gyógyszer egyes összetevőire;
 • szoptatás;
 • 14 év alatti gyermekek;
 • szüzesség
 • porfirin betegség;
 • zavarok a máj aktivitásában.
Vissza a tartalomhoz

óvintézkedéseket

A Rumisol kezelés megkezdése előtt fontos megemlíteni a következő terápiás elveket:

 • Pontossággal a gyógyszert olyan betegek számára írják fel, akik a máj és a vesék tevékenységében károsodást szenvednek.
 • Ne nevezzen ki terhes nőket az első trimeszterben.
 • A terápia során nem ajánlott szexelni.
 • A tollból és az óvszer használatával végzett gyertya kezelések során a kúp és a gumi alap kölcsönhatása lehetséges.
 • A tusitást a szexuális partnerrel egyidejűleg kell elvégezni.
 • Az egész kezelés alatt tilos alkoholos italokat fogyasztani.
 • Ha a hüvelyben allergiás reakció lép fel, a gyógyszer alkalmazását azonnal le kell állítani.
Vissza a tartalomhoz

túladagolás

A "Rumisol" túladagolása esetén a következő tünetek néha előfordulnak:

 • hányinger;
 • öklendezés;
 • székletzavarok;
 • viszketés és égés;
 • szédülés;
 • a mozgások koordinációjának zavarai;
 • károsodott érzékenység;
 • görcsök;
 • a fehérvérsejtek véralakulásában bekövetkező zavarok;
 • a vizelet sötét színű festése;
 • a gége nyálkahártyájának gyulladása;
 • anorexia.

Túladagolás esetén a páciensnek ki kell öblítenie a gyomrot, és meg kell tennie a szükséges dózist.

Mellékhatások

A használati utasítás szerint az élesztőgyulladásból származó "Rumisol" gyertyák néha az alábbi mellékhatásokat okozzák:

 1. Reprodukciós rendszer:
  • a külső nemi szervek irritációja;
  • viszketés és égés.
 2. Az emésztőrendszer:
  • fájdalom a belekben;
  • a fém ízét a szájüregben;
  • szájszárazság érzés a szájban;
  • étvágytalanság;
  • hányinger.
 3. Központi idegrendszer:
  • fájdalom a fejben;
  • koordinációs rendellenesség;
  • szédülés;
  • fáradtság.

Hagyás és tárolás

Gyertyák megvásárlása a "Rumizol" tollából, orvosi rendelvényre van szükség, melyet pecsét igazol. A gyertyákat a gyártás időpontjától számított legfeljebb 2 évig lehet megengedni, amelynek dátumát a csomagolás tartalmazza. A gyógyszert olyan helyen tárolják, amelynek h mérsékleti mutatói nem haladhatják meg a 15 fokot. Egy ilyen szobában nem szabad hozzáférni a gyermekekhez és a közvetlen napsugarakhoz.

Gyógyszerek analógjai

Leggyakrabban, hogy megszabaduljon a mocsoktól, az orvosok ilyen gyógyszereket írnak fel - analógok:

Fontos megjegyezni, hogy az önjelölt orvos változtatni „Rumizol” a gyógyszerek, amelyek hasonlóak őket a hatásmechanizmus a hatóanyagok, vagy egy része, szigorúan tilos. Ezek az intézkedések nemcsak megszabadulhatnak a candidiasis iránt, hanem súlyos károkat is okozhatnak a teljes egészségi állapotban. Ha úgy gondolja, élesztő jelenlétében fontos, hogy látogassa meg a nőgyógyász, aki megvizsgálja, felírni a szükséges vizsgálatokat, és csak ezután lesz képes felírni a megfelelő gyógyszert.

Mikozolone: ​​kenőcs használata

A mikozolon gyógyszert kizárólag külső használatra szánják - ez egy komplex gyógyszer, amelyet a bőrbetegségek kezelésére használnak. A kenőcs összetevői elnyomják a gyulladást és allergiás reakciókat a mazipredon kortikoszteroid hormon jelenléte miatt. Ezzel egyidejűleg a krém a miconazol jelenléte miatt hat a bőr gombás betegségeinek kórokozóira. A kábítószer használata az ajánlott terápia mikózisok bonyolítja bakteriális fertőzés, valamint a gyulladásos betegségek, a bőr, amely válik oka coccal (staphylococcusok, streptococcusok) és a rúd-flóra.

Használati utasítások

A kezelés megkezdése előtt fontos, hogy konzultáljon orvosával és olvassa el a Mikozolone használatára vonatkozó utasításokat - ilyen esetekben ajánlott a gyógyszer alkalmazása:

 • Sima bőr és haj gombás megbetegedései (trichophytosis, epidermophytia, microsporia);
 • A Candida nemhez tartozó gombák által okozott bőr kandília;
 • A külső hallójárat bőrének mycosis;
 • A bőr gyulladása (dermatitis), melyet gombás és bakteriális fertőzés bonyolít;
 • Mycosis, amely befolyásolja a körömlemezeket a kezek és lábak számára;
 • A gombák és a mikrobák növényvilága, beleértve az ekcéma bonyolult eseteit is.

A készítmény szerkezete

A terápiás hatás a kenőcs Mikozolon jelenléte miatt az összetételében maziprezona (szintetikus hormon a mellékvese kéreg) és a mikonazol (protivomikoticheskogo komponens). 1 gramm tejszínben 2,5 mg maziprezona és 20 mg mikonazol tartalmaz.

Gyógyító tulajdonságok

Maziprezon hormon kortikoszteroid, amely beavatkozik a gyulladásos folyamatok játszódnak le az elváltozás - olyan anyag gátolja az allergiás és gyulladásos reakciók, ezzel jelentősen csökkentve a viszketés és duzzanat a bőrön. Mikonazol - imidazol-származékok külső használatra, befolyásoló szintézisét lipid felépítéséhez szükséges micélium sejtek, valamint a bakteriális sejt enzimek. Ennek eredményeként az ilyen interferencia lép fel a halál mikotikus flóra baktériumok mikonazol aktusok két módon - alacsony koncentrációban anyag korlátozza a növekedését és szaporodását a mikroorganizmusok magas - teljesen tönkreteszi őket.

A gyógyszer jól felszívódik a bőr felületén, és behatol a belső réteg a bőrben, a mikozolon a szisztémás keringésbe nem szívódik (kevesebb, mint 1% az alkalmazott dózis), míg maziprezon tudnak hatolni a vér (akár 25%). Ebben az esetben a gyógyszer metabolizálódik a májban, és a vesén keresztül ürül ki a vizelettel.

Ha követni fogja az orvos ajánlásait a kezelés rendjéről és a kezelés időtartamáról, a glükokortikoid hormon szisztémás hatásának kialakulásának valószínűsége minimális. Szükség esetén a mycosolont olyan más kenőcsökkel együtt alkalmazzák, amelyek antibakteriális hatást fejtenek ki.

A kibocsátás formája

A kenőcs alumínium csövekben készül - minden csomag tartalmaz 15 gramm gyógyszert.

Az alkalmazás módja

A gyógyszer ára 170 fõtõl származik

A gyógyszer alkalmazására vonatkozó ajánlások a dermatológiai betegség típusától és a gyulladásos folyamat súlyosságától, valamint lokalizációjától függenek:

 • Sima bőr - a krémet naponta kétszer használják fel, nemcsak a patológiás fókuszt kenőolják, hanem az egészséges bőr környezete is.
 • Körömlemez - a gyógyszerrel, minden érintett körömet naponta 1-2 alkalommal kenni, majd az érintett területet sűrű kötéssel borítják, ami korlátozza a levegő beáramlását. Az ilyen kezelést egészen egészséges körömápolásig (legalább 3-4 hónapig) kell folytatni.
 • A külső hallójárat - hozott gézt átitatott a kenőcs, megismételve ezt a kezelést reggel és este, a kezelés időtartama egyetértenek az orvos.

Fontos megjegyezni, hogy a betegek panaszainak eltűnése után legalább 10-14 napig tartó kezelést követően ez segít a mycosis visszaesésének elkerülésében.

Terhesség és a szoptatás ideje

A nők, akik gyermeket vár, vagy szoptató anyáknak kell hangolni a bőrbetegségek kezelésére egy nőgyógyász, bőrgyógyász és gyermekorvos. Ennek a komplex gyógyszernek a használata csak kivételes esetekben lehetséges, amikor az anya számára várható előny meghaladja a baba kockázatát.

Ellenjavallatok

A következő esetekben tilos az alkalmazás:

 • Egyéni intolerancia a hatóanyag bármely összetevőjével;
 • Vírusos bőrbetegségek (herpetikus fertőzés különböző változatai)
 • A bőr tuberkulózisa.

óvintézkedéseket

Mikozolon célja nem alkalmazható nyálkahártyákon - a fertőzés terjedését konzultáljon egy bőrgyógyász, és az orvos tudja állítani a kezelést. Orvosi konzultáció szükséges abban az esetben, ha a kezelés nem javítja a várható javulást 3-4 hét alatt.

Nem kívánatos a 6 évesnél fiatalabb gyermekek számára gyógyszer felírása - ebben a betegcsoportban a szteroid hormonok szisztémás hatásaival járó szövődmények kockázata magasabb, mint a felnőtteké.

A terápia mellékhatásai

A kezelés folyamán allergiás reakciók alakulhatnak ki, amelyek a bőr duzzadásával és bőrkiütésével nyilvánulnak meg. A Mikozolone terápia gyakori szövődménye a kontakt dermatitisz, amely megköveteli a gyógyszer abbahagyását. A bőr és a bőr alatti szövet kialakulása a gyógyszer elhúzódó alkalmazásával alakul ki.

túladagolás

A mai napig nem írják le a gyógyszeres túladagolás eseteit az orvosi szakirodalomban.

Feltételek és eltarthatósági idő

A Mikozolon nem igényel különleges tárolási feltételeket a gyógyszertárakban és otthon, a kenőcs a gyógyszer felszabadításának időpontjától számított három éven belül használható.

analógok

Jelenleg a gyógyszerpiac nem nyújt közvetlen analógokat a Mikozolon gyógyszer.

Egy ilyen gyógyszer a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

mikonazol

Számos gyógyszeripari vállalat terméke

ár előkészítés: közvetlenül a gyártótól függ, csomagonként 50 r-tól

Hatóanyag: mikonazol

Release készítmény: tabletták, szánt lenyelés, gél, nyálkahártyára felviendő, alkohol oldat kenésére bőr kenőcs, amelyet alkalmazhatunk a bőrre, a megoldás célja, intravénásan (a szisztémás mikózis).

leírás gyógyszerek hatását

A mikonazol egy gombaellenes szer, melynek hatása a sejtfal lipid szintézisének folyamataiból adódik - a gyógyszer fungicid és fungisztatikus hatást fejt ki. A gyógyszer hatóanyaga aktívan behatol az emésztőrendszerből származó vérbe, ha helyileg alkalmazzák, és jól behatol a bőr mély rétegeibe.

Előnyök:

 • Dózisformák széles választéka
 • Az ár.

hátrányai:

 • A készítmény csak egy komponenst tartalmaz - a mikonazolt.

Ginezol

Gyártó: Health Life, USA

ár csomagolásonként 350 r

Hatóanyag: mikonazol

Termék: vaginális gyertyák

A gyógyszer hatása a mikonazol összetételében mutatkozik meg.

Előnyök:

 • Kényelmes forma a nőgyógyászati ​​megbetegedések kezelésére.

ellenérvek

 • Korlátozott felhasználási lehetőségek, amelyeket csak a hüvely candidiasisának kezelésére írtak elő nőknél.