A Terbinafine a körömgomból - az ár és a gyógyszerekkel kapcsolatos vélemény

Az onychomycosis kezelésének egyik legnépszerűbb gyógyszere a körömgombák Terbinafine. Előnye, hogy a gyógyszert különböző adagolási formákban szabadítják fel, ami nagyban növeli hatékonyságát.

A körömgomba kezelése bizonyos nehézségekkel jár, mivel kitartást és türelmet igényel. Ha a gombás bőrelváltozások 6-8 héten belül teljesen meggyógyulnak, akkor az egészség helyreállítása a körmökre, az időnek sokkal többre van szüksége. Az onychomycosis (körömgomba) komplex terápiájában széles körben használják a kenőcsök, krémek, lakkok vagy spray-k formájában fungicid hatású gyógyszereket. Elhanyagolt esetekben a kezelés összetétele tablettázott gyógyszereket foglal magában, a fertőzés okozta kórokozókat pedig belülről elpusztítja.

Terbinafin a körömgomból: leírás, összetétel, kibocsátás formája

A terbinafin egy multifunkcionális gombaellenes szer, amelynek széles spektruma van. Hatékonyan küzd a patogén mikroflóra szinte minden fajtájához, és a körmök, a bőr, a fejbőr és a nyálkahártyák mikózisára használatos.

A gyógyszer tartozik egy csoport allilaminok - fungicidek, amelynek hatása célja blokkolja a szintézis az új gombasejtek, hogy megáll a sejtek proliferációját és végül halálhoz vezet. A hatóanyag aktív hatóanyaga - a terbinafin-hidroklorid hatékonyan küzd a penész, élesztő, dimorf gombák és dermatophytákkal.

A terbinafint különböző dózisformákban állítják elő, kenőcsök, krémek, spray-k és tabletták formájában. A gyógyszer 1 tabletta 125 vagy 250 mg hatóanyagot és segédkomponenseket tartalmaz. 1 ml krémben, kenőcsben vagy spray-ben 10 mg terbinafin + további komponensek.

 1. Krém és kenőcs (1%) külső használatra. 15 és 30 gramm alumínium csövekben gyógyszert állítanak elő, a külső eszköz homogén, homogén, fehér, gyenge, jellegzetes szagú tömeg.
 2. A terbinafin tabletták (125 mg és 250 mg), fehér színűek, 7 és 10 darab méretű kontúrokat tartalmazó csomagolásban vannak csomagolva.
 3. Spray 1% -os terbinafin-oldatot (oldatot) permetezővel, 10 és 25 ml térfogatú lombikokban állítanak elő. A tiszta oldat világos sárgás színű és különleges szagú.

Hogyan működik a gyógyszer?

A terbinafin kimagasló gombaellenes hatást fejt ki, és a legtöbb kórokozóval szemben bőrre, hajra és körömfertőzésre hat. Tevékenységének alapelve a szterolok szintézisének blokkolása egy gombasejtben. Ez egy speciális enzim hiányosságához vezet, amelynek hiánya megzavarja a gombamembránok integritását és megsemmisítéséhez vezet. Ugyanakkor a gombákban a gomba toxikus anyagok halmozódnak fel - a szkvalén, ami halálát okozza.

Külsőleg történő alkalmazása esetén a készítmény átlátszó fóliát hoz létre a bőrön, amelyből a hatóanyag behatol a szövetekbe. Azonban kis mennyiségű gyógyszer (legfeljebb 5%) felszívódik a vérbe, ami bizonyos szisztémás hatáshoz vezethet.

A tabletták befogadásakor a hatóanyag gyorsan felszívódik a gyomor-bél traktusából, és hamarosan nagy koncentrációban hozza létre a hatóanyagot a körmökben és a hajban. Ezenkívül a terbinafin behatol a szubkután zsírszövetbe. A hatóanyag képes felhalmozódni a bőr, a haj, a körmök sejtjein, és megőrizni a gombák megsemmisítéséhez szükséges koncentrációt. Ez magyarázza a gyógyszer hatékonyságát.

bizonyság

A terbinafin a következő esetekben alkalmazható:

 • gombás körömfertőzések (onychomycosis);
 • a bőr és a fejbőr mycosis;
 • szisztémás kezelést igénylő súlyos dermatomycosisos esetek;
 • candidiasis.

A körömgombák Terbinafine Cream nem csak a kezelésre, hanem a gombás körömvesszők megelőzésére is használható. A kábítószer elengedhetetlen a nagyszámú emberrel való rendszeres látogatáshoz és a nedvszívó mikroklímához, amely kedvező a gombák reprodukciójához (szauna, uszoda, edzőterem). Felhasználása megbízhatóan véd a patogén mikroflóra behatolásától és minimálisra csökkenti a fertőzés kockázatát.

Ha a gombafertőzés jeleit észleli (a szög színének és szerkezetének megváltozása, a törékenység, a törés, a foltok és a bozót megjelenése), a lehető leghamarabb konzultálnia kell a bőrgyógyászattal. Amikor a diagnózis megerősítést nyer, a szakember kiválasztja a kezelési rendet, és javasolja az Ön számára a gyógyszer optimális formáját.

Használati utasítások

A körömgombák kezelésére a terbinafin bármilyen fajtája alkalmazható, de a felszabadulás formájától függően a készítmény alkalmazási módja néhány eltérést mutat. A körömgombák kezelésére a legmegfelelőbb forma a spray és a krém (kenőcs).

A körömfungus terbinafin spray-t egyenletesen kell alkalmazni. A gyógyszer alkalmazása előtt az érintett körmöket meg kell tisztítani és szárítani. A kezelés során meg kell felfogni a köröm szomszédságában lévő bőrfelületeket. Ez segít megelőzni a fertőzés további terjedését. Használja a gyógyszert naponta egyszer.

Az antifungális hatóanyag dózisát és a kezelés időtartamát az orvos határozza meg. Átlagosan onychomycosis esetén a terápia 6-12 hétig tart, a gomba helyétől és a sérülés súlyosságától függően. A vereség a körmök az ujjak gyógyító kezek megvalósítása gyorsabb, mivel a használata terbinafin származó gomba köröm is eltarthat akár három hónapig, és azokban az esetekben, amikor az egészséges köröm nagyon lassan növekszik, és előfordulhat, hogy hosszabb kúra.

Jelentős javulást figyeltünk meg a gyógyszer kéthetes rendszeres használata után. Az újbóli fertőzés elkerülése érdekében a kezelés alatt szigorúan kövesse a személyes higiéniai szabályokat, cipőt fertőtlenítsen, cserélje le az ágyneműt és váltson zoknit minden nap.

Kenőcs Terbinafin a köröm gombájából. A kenőcs vagy krém alkalmazása előtt az érintett körmöket megtisztítják és szárítják. A hatóanyagot naponta kétszer egy vékony rétegen alkalmazzák, tovább feldolgozzák a köröm szomszédságában lévő bőrterületeket. A bőrön a gyógyszert könnyű, masszázsmozdulatokkal kell dörzsölni. Súlyos elváltozások esetén a kenőcsöt a vastag réteggel ellátott körömre kell felhordani, és gézbetéten kell ragasztani és ragasztó vakolattal rögzíteni. Ez a kötés éjszaka maradhat. A gyógyszer ilyen formájával történő kezelés időtartama megegyezik a terbinafin szórással történő alkalmazásával.

Terbinafine tabletta a körömgomból. A komplex terápiában az onychomycosis fejlett eseteként tabletták formájában egy gyógyszer található. A gyógyszer adagolását és az optimális kezelési rendet szakember választja ki. Gyermekek kezelésénél a gyógyszer adagját a gyermek korától és súlyától függően kell kiszámítani. A felnőttek általában naponta egyszer 1 tablettát (250 mg) kapnak. A terbinafin gyermekek számára történő használata csak 3 éves kortól engedélyezett. A gyermek testtömege legfeljebb 40 kg, az optimális dózis 125 mg (1/2 tabletta) naponta egyszer. A 40 kg-nál nagyobb testsúlynál a gyógyszer adagja megegyezik a felnőttek napi 250 mg-os adagjával. A terbinafint étkezés után kell bevenni.

A kezelés időtartama nagyban függ a köröm károsodásától, és 2-6 héten át változik. A kezelést nem lehet megszakítani, különben a betegség visszaesést okoz. A mellékhatások esetén haladéktalanul tájékoztassa a kezelőorvost, aki a gyógyszer további felhasználásának lehetőségéről dönt.

Terbinafin - a kevés gombaellenes gyógyszer egyike, amelynek alkalmazása gyors pozitív dinamikát biztosít. Az állapot javulása a rendszeres használat után egy hét után észrevehető. De a szakértők figyelmeztetnek arra, hogy a helyreállítás külső jelei megtévesztőek, és ha abbahagyja a gyógyszer szedését idő előtt, a tünetek visszatérnek. Ezért követnie kell az orvos összes ajánlását, és feltétlenül be kell fejeznie a kezelés folyamatát.

Ellenjavallatok

A Terbinafine meglehetősen lenyűgöző listát tartalmaz az ellenjavallatokról. Ezek a következők:

 • A gyógyszerkomponensek túlérzékenysége és egyéni intoleranciája;
 • A terhesség és a szoptatás időtartama;
 • Krónikus veseelégtelenség;
 • Májbetegségek akut fázisban;
 • Onkológiai betegségek;
 • Az alsó végtagok edényeinek patológiája;
 • Laktóz intolerancia;
 • Gyermek kora (legfeljebb 3 év);
 • A gyermek testtömege legfeljebb 20 kg.

Teljesen ellenjavallt, hogy a kábítószert tablettákban mérgezésben és allergiás reakcióban terbinafinnel vegye be, különben az életet veszélyeztető előre nem látható reakciók kialakulása lehetséges.

Rendkívül óvatosan terbinafin előírt kapcsolatos betegségek vérzési rendellenességek, pszoriázis, szisztémás lupus vörös és meghibásodások az endokrin rendszer.

Nem végeztek klinikai vizsgálatokat a terbinafin-hidroklorid magzatra gyakorolt ​​hatásának tanulmányozására, aminek következtében a terhesség alatt nem szabad alkalmazni. A hatóanyag képes behatolni az anyatejbe, ezért a kezeléssel történő laktáció során ezt a gyógyszert el kell dobni.

Mellékhatások

Bizonyos esetekben a Tebinafine alkalmazása különböző szervek és testrendszerek mellékreakcióit okozhatja. A külső formák (kenőcs, krém) kezelése néha szédüléssel, bőrrel való égetéssel és vörösödéssel jár együtt az alkalmazási területen. Az orvosok ilyen tüneteket túlérzékenységi reakciókkal társítanak.

A tabletták alkalmazása súlyosabb tüneteket okozhat:

 • Fejfájás, szédülés;
 • Hányinger, hányás;
 • Gyakori vizelés;
 • Gyomorgyengeség, hasi fájdalom;
 • Étvágytalanság;
 • A csalánkiütés tünetei, kiütések megjelenése;
 • Gyakori és izomfájdalom;
 • Hasmenés.

Amint láthatja, a mellékhatások listája meglehetősen lenyűgöző, ezért a terbinafint a tablettáknál csak az orvos írja elő és az adagok pontos betartásával.

További ajánlások

Terbinafine kinevezése a gombás körömfertőzés kezelésére az orvosnak. Csak egy szakember választhatja ki az optimális adagolási és kezelési rendet, figyelembe véve az esetleges ellenjavallatokat. Ne öngyógyítás, ez nemkívánatos szövődményekhez vezethet.

A terbinafin alkalmazása nem ajánlott az antidepresszánsokkal, az antipszichotikumokkal és az aritmiás gyógyszerekkel kombinálni. Ha orális fogamzásgátló készítményeket vagy bizonyos antimikrobás szereket szed, erről tájékoztatnia kell az orvost, mivel ebben az esetben csökkenteni kell a terbinafin adagját.

Az előírt kezelést szükségszerűen be kell fejezni, különben a betegség ismétlődő visszaesése lehetséges. Ha a belső szervek krónikus betegségei (különösen a máj és a vesék sérülései) vannak, a kezelést orvosnak kell irányítania. A gyógyszer nem kompatibilis az alkohol vagy a hepatoxikus hatású gyógyszerek használatával, súlyos májkárosodást okoz.

Allergiás reakciók vagy mellékhatások esetén a gyógyszert fel kell függeszteni, és orvoshoz kell fordulni a későbbi kezelés beállításához.

Terbinafin analógok a körömgomból

Számos beteget érdekel a terbinafin más gyógyszerekkel való helyettesítésének lehetősége. A hatóanyag szerkezeti analógjai nagyon sokak, és bizonyos ellenjavallatok vagy intolerancia jelenlétében az orvos a lamisil elleni gombaellenes szer külső felhasználását írhatja elő. Ezenkívül a terbinafin analógjaiként a következő gyógyszerekről lehet szó:

 • Atifin
 • Binafin
 • Mikonorm
 • Terbizil
 • Terbinoks
 • ekzifin
 • Fungoterbin

A Terbinafine a körömgombákra vonatkozó vélemények arra utalnak, hogy a gyógyszer rövid idő alatt és megfelelő alkalmazással szembesül a fertőzéssel, és a teljes kezelés nem garantálja a visszaesést. A gyógyszer előnyei közé tartozik a megelőzés céljára és a megfizethető áron való felhasználás lehetősége.

A terbinafin sokkal olcsóbb, mint más gombaellenes szerek, de a hatékonyság és a hatékonyság szempontjából gyakran meghaladják a többi génmódszert. A terbinafinnak a körömgombából a gyógyszertári hálózat ára:

 1. Krém 1% (15 g) - az ár 80 rubel;
 2. Kenőcs 1% (30g) - 150 rubelből:
 3. Tabletták (250 g) - az ár 180 rubel;
 4. Spray 1% (30ml) - 160 rubel.

Számos szakember véleménye szerint a Terbinafine jelenleg az első számú orvoslás, amely rövid idő alatt lehetővé teszi a gombafertőzések széles körének kezelését.

Vélemények a kábítószerről

Hivatkozási szám 1

Megszerezte a köröm vagy köröm gombáját egy egyedülálló Terbinafine készítménnyel. Egyrészt néhány szöget egy gomba érintett, ami számomra valódi problémává vált. Számos komplexum jelent meg, úgy tűnt számomra, hogy mindenki meglátta a sárga, hámlasztott körmemet, amelyeket manikűr vagy bozonttal nem lehet helyes sorba helyezni.

Próbálták kezelni a gomba különböző készítményeket, de a különleges eredmény nem volt. De a spray terbinafin volt a megmentőm. A gyógyszer ilyen formája nagyon kényelmes, csak permetezze a gyógyító oldatot a körömre és a körülötte lévő bőrre, és ez az. Általában csak két hónapig tartott a kezelés, de javulást észleltek csak két hét használat után.

Egy másik hatalmas plusz a gyógyszer alacsony áron. Most a körmök teljesen felújultak, és most csak gombaellenes szereket használok megelőző célokra.

2. hivatkozási szám

A gomba kezelésére a lábánál az orvos Terbinafine-t írta elő. A betegség már előrehaladott állapotban van, a körmeim majdnem elpusztultak, ezért összetett kezelést ajánlottam kenőcsökkel, oldatokkal és tablettákkal. Tabletták A Terbinafin a belső gomba hatására hat, nagyon hatékonyak.

Vigyük csak naponta egyszer, ez elég terápiás hatással. Nem voltak mellékhatások, az egészségi állapota nem változott, ezért gond nélkül átmentem a kezelés végét.

Most a körmök fokozatosan helyreállnak, az érintett területeket levágják, ahogy regrow és látom, hogy helyébe egészséges, sima és rózsaszín köröm. Határozottan be fogom hozni a kezelést, örökkévalóan búcsúzom a gomba.

Review №3

Rendszeres látogató vagyok az edzőteremben és a sportcsarnokban, a kiképzés után határozottan zuhanyozok. Valószínűleg a közös zuhanás és felvette a gombát. Égő érzés volt, állandó viszketés, aztán észrevettem, hogy a körmeim sárga színűek és összeomlanak. Az orvoshoz fordultam, és megerősítette, hogy gomba van.

Jó, hogy a fertőzés nem ment túl messzire, időben riasztottam a riasztást, ezért nem kellett toxikus tablettákat venni a gombafelületből. Elég volt külső eszközöket használni. Az orvos Terbinafint írt elő. A gyógyszertárban számos lehetőséget kínáltam: krém, kenőcs, spray. Az utóbbit választottam.

Nagyon kényelmes, a porlasztóval ellátott palack szállítható, nem sok helyet foglal el, és bármikor használható. Napi egy kezelés elegendő. A megoldást egyszerűen permetezni kell a körmökön és a körülöttük lévő bőrön, amíg a gyógyszer felszívódik és megszárad.

Az első alkalmazást követően megkönnyebbültnek éreztem magam, a viszketés és a bőrpír eltűnt, a körmöm leállt. A kezelés időtartama 12 hét, az orvos figyelmeztetett arra, hogy át kell mennie. Ügyeljen arra, hogy kövesse az összes ajánlást és remélte, hogy teljesen megszabadulni fog a gomba.

Visszajelzés №4

Van egy gombám a lábamon. Először nem figyeltem arra a tényre, hogy a köröm elhalványodott, elkezdett szétszakadni, és végül elszalasztotta azt a pillanatot, amikor a fertőzést könnyen le tudták volna fékezni. Most a köröm alakja megváltozott, fekete lett és morzsolt. Attól tartok, hogy egyáltalán le fog menni.

Az orvos egy kenőcsöt ír elő, és még a Terbinafine tabletta, mivel a gomba már elhanyagolt formában van. Egy hétig vettem a gyógyszert, aztán szédülés, hányinger, hányás volt, és meg kellett tagadnom a tablettákat. Sok ellenjavallatuk van, és nem illettek nekem. Most csak kenőcsöt használok, de eddig nem láttam pozitív eredményeket. Valószínűleg szükséges egy köröm törlése.

Review №5

Nemrégiben befejezte a körömgomba kezelését a lábán. Terbinafinot írták tablettákká és ugyanazt a gyógyszert kenőcs formájában. A tabletta 10 napig tartott, és a kenőcsöt sokáig, majdnem három hónapig kellett használni. Éjjel alkalmaztam, minden vastag rétegen kezeltem az érintett körmöket, fedeztem rá egy gézszalvétra, és vakolattal rögzítettem.

A kezelés segített, most a körmök szinte teljesen megtisztultak. De a kenőcs mindig kéznél van, védelmi célokra használom, hogy ne szedjem a gomba többször. A gyógyszer olcsó, szabadon megvásárolható minden gyógyszertárban, és ez hatalmas plusz, mivel más gombaellenes hatóanyagok drágák.

terbinafin

terbinafin

Hatóanyagok:

A terbinafin (terbinafin)

Összetétel és kibocsátás formája:

Krém külső használatra 1% fehér, homogén, gyenge jellegzetes szaggal. 1 g tejszín a hatóanyagot tartalmazza: 10 mg terbinafin-hidroklorid. Segédanyagok: benzil-alkohol, poliszorbát 60 (Tween 60), szorbitán-monosztearát, cetil-alkohol, izopropil-mirisztát, cetil-palmitát, nátrium-hidroxid, tisztított víz.

Rendelkezésre áll: 15-30 g alumínium csövekben, minden csövet egy képcsomagba helyeznek; A narancssárga 30 g üvegdobozban mindegyik kartonpapír dobozba helyezhető.

Farmakológiai hatás:

A gombaellenes szer helyi hatású készítmény széles körű gombaellenes hatással. A terbinafin fungicid aktivitással dermatofiták (Trychophyton rubrum, T.mentagrophytes, T. verrucosum, T.violaceum, T.tonsurans, Microsporum canis, Epidermophyton floccosum), penész (főleg C. albicans) és egyes dimorf gombák (Pityrosporum orbiculare). Az élesztőgombákra jellemző aktivitás a fajtájuktól függően fungicid vagy fungisztatikus lehet.

A terbinafin specifikusan megváltoztatja a gombákban előforduló szterinek bioszintézisének korai szakaszát. Ez az ergoszterin és a szkvalén intracelluláris felhalmozódásához vezet, ami a gombatest halálát okozza. A terbinafin hatását a gomba sejtmembránján található szkvalén epoxidáz enzim gátlásával hajtják végre.

A terbinafin nincs hatással a citokróm P450 rendszerre emberekben, és ennek megfelelően a hormonok vagy más gyógyszerek metabolizmusára.

Jelzések:

A terbinafin használt megelőzésére és kezelésére egy gomba gombás bőrfertőzések, beleértve a gombás fertőzések megállítani, Jock viszket (tinea cruris), gombás fertőzések a bőr sima test (tinea corporis), bőrbetegségek okozzák, mint például: Trichophyton (beleértve T. rubrum, T. mentagrophytes, T. verrucosum, T.violaceum), Microsporum canis és Epidermophyton floccosum; gombás fertőzések, a bőr, főleg azoknak okozott Candida nemzetségbe (például Candida albicans), különösen - intertrigo;

- pityriasis versicolor (pityriasis versicolor), által okozott Pityrosporum orbiculare (más néven Malassezia furfur).

Ellenjavallatok:

A terbinafinra vagy a készítményt alkotó inaktív összetevőkre gyakorolt ​​túlérzékenység.

Óvintézkedések: máj- és / vagy veseelégtelenség, az alkoholizmus, a csontvelő vérképzésben, daganatok, anyagcsere betegségek, végtag elzáródásos érbetegségek, a gyerek 12 éves korig (mivel nincs elegendő klinikai tapasztalat).

Mellékhatások:

A terbinafin krém alkalmazása helyi allergiás reakciókat válthat ki: bőrpír, csalánkiütés, viszketés és hámlás.

Adagolás és kezelés:

A terbinafint külsőleg alkalmazzák. Felnőttek és 12 év alatti gyermekek számára ajánlott.

A krémet tisztított és kiszáradt bőrre alkalmazzák. Napi 1-2 alkalommal, egy vékony krémréteget dörzsölnek az érintett területekre és a szomszédos bőrterületekre. Mert érintő fertőzés intertrigo (a melleket, ujjak közötti terek között, a fenék, ágyék), testápolók alkalmazás helyén tudja fedezni a géz, különösen éjszaka. Kiterjedt gombás elváltozások a test célszerű alkalmazni a krémet csövekbe 30 g átlagos kezelés időtartama: ótvar a test, a lábak - 1 hét 1 alkalommal naponta; dermatomycosis stop - 1 hét 1 alkalommal naponta; A bőr kandidiózisa - 1-2 hét 1 vagy 2 alkalommal naponta; többszínű lichen: 2 hét 1 vagy 2 alkalommal naponta. A klinikai tünetek súlyosságának csökkentése általában a kezelés első napjaiban jelentkezik. Szabálytalan kezelés vagy korai felmondás esetén fennáll a fertőzés megújulása. Abban az esetben, ha egy vagy két hetet követő kezelés nem mutat javulás jeleit, a diagnózist ellenőrizni kell. Az idős emberek adagolási rendje nem tér el a fentiektől.

És tudod mit?

A gomba nemcsak a körmökön, hanem a test, a fej és a lábak bőrén is telepedhet! A link alatt többet olvashat a bőr gombás fertőzéseiről.

Olvassa el:

A körömgomba nagyon gyorsan fejlődött, még csak nem is értettem, hogy történt. Először a szögek lazaek voltak, mintha a kezük hosszú ideig a vízben maradna. Ezután a szabad él kényelmetlenül érezze magát manikűr készítésében is, mivel a kutikula és a körömlemez nyomása fájdalmas érzéseket okozott. Felismerve, hogy van egy körömgomba, vettem egy gombaellenes kapszulát (a csomagban ez egy, nagyon kényelmes) és kenőcs helyi alkalmazáshoz. Mielőtt megpróbáltam kenetre kenni, megtanultam a használati utasításokat. Kenőcs terbinafine (ez a lehetőség csökkent a választásom) nem volt lehetséges mellékhatások nélkül. Azonban a vágy, hogy gyorsan visszatérjen egy tisztességes pillantást a kezeire, leküzdeni a félelmet, és megkezdődött az átfogó kezelés. Azt nem tudom, melyik orvosság hatékonyan működött, vagy a siker terápiában értem el pontosan azért, mert az integrált megközelítés a kilakoltatás a gomba az én köröm, de miután körülbelül egy hónap után a tabletta és kezdi el használni a terbinafin köröm nőni kezdett egészséges és réteg és törékeny szabad széle fokozatosan vágva.

A legidősebb fiúnak hosszú, körömgomba volt a lábán. Először magukat, népi módszereket (jód- és szódafürdõket) kezelték. Egy darabig jobb lett, és egy idő után a peeling újra kezdődött a lábujjak és a körömlemezek sárgulása között. Talán a fertőzés megismétlődött, mert a gyermek úszni kezd, és hetente háromszor látogat a medencébe egy általános öltözővel, amelynek tisztasága messze nem tökéletes. Mindenesetre az év folyamán a gomba elhaladt, és ismét elkezdődött. 3. Rájöttünk, hogy az emberek módszere nélkülözhetetlen, és elment az orvoshoz. A fiú a soskobot a körmeiről vagy körmeiről vett. Az elemzés eredményei alapján az orvos elkezdte a kezelést: az antifungális fogamzásgátlót és a terbinafinek krémet a lábak kezelésére. A gombaölőkkel párhuzamosan ajánlott egy savanyú tejindítót inni, hogy helyreállítsuk a természetes mikroflórt a belekben és erősítsük az immunrendszert. Az előírt kezelés az elmúlt két hónapban segített a gyermek körmeinek és lábainak tökéletes állapotában. Amint azt mondják, látni fogjuk, hogyan történik ez. Mindenesetre a kezelés működő rendszere elérhető.

A lányomnak van egy gombája, ő hozta el a medencéből. De akkor azonnal forduljon orvoshoz előírt terbinafin, és azt mondta, hogy nem is gondol mindenféle népi jogorvoslat, beleértve szóda jóddal. Érdemes egy kicsit a jódot túlzni és égetni, és nem csak a bőrre vonatkozik, hanem a körömlemezre is. Ezért gyengült gomba Néha jód extra dolog, szóda is nem ad sok hatása, de csak kiszárad, ami további mikrotreschennki keletkeznek, amelyek válnak a fertőzés forrása. Ezért egyszerűen megkenjük a krémet, és 7 hétig a gomba teljesen meggyógyult.

Számomra a nagy lábujjból származó gombából kineveztem vagy jelöltem antimikotikus kenőcsöt és egy tablettát egyetlen fogadására, amely egy élő szervezetben, beleértve a gomba is, elesett. Nem mertem inni az ilyen kémiai anyagokat, de online felkerestem a valódi emberek ajánlásait és véleményeit. Tetszett a terbinafine tabletta áttekintése. Hosszú ideig lehet bevenni, ami azt jelenti, hogy az adag emberi, nem elefánt. És ellenjavallatok ezzel összehasonlítva, amit nekem regisztráltam, legalábbis. Ennek eredményeképpen 2 hétig ivtam a tablettákat, és kb. Egy hónapig megkenék a lábujjakat. A gomba elhaladt, és nem jött vissza. Nem észleltek mellékhatásokat. Azt javaslom.

A lábamon lassú gomba volt, talán fél évig. A körmök lassan nőttek, a bőrt a héjazott talpán, és néha nyelték. A betegség a hideg évszakban történt, így a bőr és a körmök állapota a lábamon nem zavart, és nem volt ideje orvoshoz menni. Most a helyzet romlott, a lábak, a viszketés mellett, nedvesek és erősen szaglottak. Ne vegye le a cipőjét tisztességes helyről általában. Meg kellett szabadulnom és menni az orvoshoz. Kijelölt egy csomó tesztek, hogy visszafogadási lemerült terbinafin tabletták és terbinafin spray. A hasonló hatóanyaggal rendelkező analógok ára ugyanannyi volt, mint amit az orvos elrendelt, ezért nem kísérleteztem és vettem a listán. A kezelés tartós volt, mert elkezdtem a gombát. Körülbelül 2 hónapos kezelés lába kezdett szaga normális, viszketés megállt, elkezdtek nőni a köröm sima. Remélem, nem lesz visszaesés.

A körömgombákból sok gyógyszer van minden ízlés és erszény esetében. Ritkán követi az orvos által előírt iránymutatásokat, mert előírják a klinikákon hirdetett gyógyszereket. A körmökön vagy körmökön levő gombáról magamra válogattam a valódi emberi válaszokra támaszkodó előkészületeket. A terbinafin-hidroklorid, például - olyan anyag, amely képes enyhíti a mycosis okozta legtöbb ismert gombafaj. De valamilyen oknál fogva az ilyen anyagon alapuló gyógyszereket gyakran nem írják elő. A tabletták és a terbinafin krémek olcsóak, de minőségiek, ami a pozitív véleményektől és a saját tapasztalataimból következik. Az ilyen tabletták beadását követő 2 hét és a krém egy hónapos rendszeres alkalmazása lehetővé tette számomra az egészség és a szépség helyreállítását a kezemben lévő körmökre.

A Terbinafinot a lábamra írtam körömgombámra. Zavarba jöttem, hogy a köröm kissé felhős volt a csúcson, és rohant az orvoshoz. Vettük az elemzést. Sajnos, a gomba megerősítette. És az orvos rám regisztrált éppen ezt a kenetet, azt mondta két hónappal reggel és este bekenni a beteg köröm és köröm a többi hónapban megelőzésére gyalog, a gomba sújthatja szomszédos szögek, és hogy nincs visszaesés, kenet volt mind az öt ujját. De két hónappal később az elemzés kimutatta, hogy minden rendben van, a többi köröm ellenőrzése mellett. A gomba meggyógyult. Azt telt két hónap, ma megkapta az eredmények összehasonlító elemzését - negatív. Tehát a kenőcs az én tapasztalatom szerint jó, és nagyon gyors és kvalitatív gyógyulást eredményez. A legfontosabb dolog a megfelelő alkalmazás nem elfelejteni.

Teljesen extázis vagyok a terbinafine miatt. Nem tudom, hol vettem fel a körömgomba, de a tény továbbra is fennáll, a köröm kezdett elhalványulni, sárga színűvé válni és törni. Próbáltam néhány népi jogorvoslat, drága kenőcsöket használtam, ami azonnali gyógymódot ígért e piszkos trükknek, de ez a kenőcs segített. A nagyi egyszer elmondta, hogy megadta nekem, azt mondta, hogy többször is megmentette magát, csak arra figyelmeztetett, hogy nem számíthat gyors eredményre, nem kevesebb mint egy hónapra, és az én esetemben mind a háromat meg kell fodrozni. Én megtettem, és a gomba elment. Tehát javaslom, hatékony és olcsó.

A nagymamámnak körömgombása volt, és kezében szódával kezelte, ahogyan az ujjak között a bőr gombája kezelte. A válás egy evőkanál közönséges szódabikarbóna azonos mennyiségű vízzel és a keveréket dörzsölni köröm, fél óra múlva mossuk le, gondosan letöröltük és kukoricakeményítőt por tetejére. De ennek a folyamatnak egy hónapja nem volt hatása. Elkezdett panaszkodni, hogy a szóda hibás. Amikor megtudtam, hogy mi a helyzet, megvettem a terbinafint, és szó szerint három hét múlva meggyógyította a szöget. A kenőcs nagyra becsülhető, bár egész életemben népi orvoslás rajongója volt.

Körülbelül egy évet töltöttem a körömgombák kezelésében. Olyan sokféle eszköz próbálkozott, és mindent elkövetett, és a népi és a gyógyszertár. Még a meleg füstölő fűmagból is. Semmi sem segített, amíg anyám terbinafine adta - három hétig, és nincs gomba, és a köröm lassan felépült. Csak egyetlen beteget, de minden körmét elkenettem annak érdekében, hogy a visszaesés ne történjen meg.

A Terbinafine, véleményem szerint a körömgombák leghatékonyabb gyógymódja, gyorsan és egyszerűen alkalmazható. Azt mondták nekem, hogy a körömgombát legalább hat hónapig kezelték, és csak három hetet vett igénybe, hogy ezt a krémet kezelje. És nem volt relapszis, csak elkenve, ahogy az orvos naponta többször felszívta a lábát, és nem csak a beteget. Csak azt javasoltam, hogy ezt egy pamut tamponnyal tegyem, hogy ne hordhassam a körmökre, aztán vissza. És ő is. És ennek eredményeképpen gyorsan elfelejtettem a gomba, remélem, hogy örökké.

By the way, igen. Gyakran feledésbe merült, hogy a gomba által fertőzött köröm kezei átadják a betegséget a kezeknek, majd újra a körmökön és a betegség ilyen ciklusán. Mivel megérinti a gyógyszert, nyilvánvalóan nem jelenik meg a kezedben, de ugyanakkor a kezelés késik. És mielőtt szétterítem a körmemet, meleg lábfürdőt csinálok a kamillával és a celandinával. És szétválás történik amiatt, amit a gyógyszer jobban behatolnak a körömlemez, és ezzel együtt minden más járulékos antiszeptikus fertőzik akár a köröm vagy a bőr nem ragaszkodnak.

Számomra a terbinafin regisztrált, amikor egy köröm gombája az elindult szakaszban volt, naponta három-négy alkalommal kellett kezelni a hónapot, hogy kandúrra vagy körmére kenjük, és mindent. Segített jó köröm exfoliates megállt. Egy kis trükk, az orvos azt ajánlotta először, hogy a lábakat szóda oldattal gőzzön ki, majd azonnal, egy törülközővel nedvesedve, krémmel kenetre mossa. És igen, mint már említettük, ne érintse meg a lábujjakat a kezével, csak egy pamut törlővel.

A terbinafin mentett meg a gomba lézeres kezelésétől. Nem vettem észre, hogy hat hónapig kezeltem különböző kenőccsel, krémekkel és tablettákkal, nem is beszélve az emberek receptjeiről, de ez mindenképpen haszontalan. Aztán az orvos azt mondta, hogy csak a lézert kell kezelni. De valahogy félelmetes a körmöm égetése, még ha én is a lábamon vagyok, de még mindig ijesztő, hogy hány történetet olvastam... mondom Anyának, hogy adott nekem egy csövet krémmel és azt mondja, hogy mindig van időm a lézerre. Úgy döntött, hogy megpróbálja - egy hónap, és ez minden, nincs több gomba sem a körmök, vagy a lábujjak között, teljesen elkenette a lábát.

A Terbinafin segített nekem, amikor már kétségbeesett voltam a körömgombák gyógyítására, a harmadik köröm meglepődött, és még mindig nem találtam normális gyógyszert. M itt van itt az oldalon olvasni véleményeket róla, és úgy döntött, hogy megpróbálja, de hirtelen segít. Segített is! Csak a kezelés négy hónap volt, amelyek közül az egyik kiegészítő volt. Annyira féltem, hogy a gomba visszajön, vagy felmászik egy másik körömre, hogy egy hónap elteltével a tünetek eltűntek. És egyszer és mindenkor megszabadult a gomba. Ennek köszönhetően a krém. Most csak az ő tanácsát ismerem.

terbinafin

A kibocsátás formái

Az orvosok véleménye a terbinafinról

A "Terbinafine" gyógyszer a gombaellenes szerek csoportjába tartozik. Jól bevált a bőr, a köröm, a haj, a bőr candidiasis és a nyálkahártyák gombafertőzéseinek kezelésében. Többféle felszabadulási formája van: tabletták, krémek, kenőcsök. Ez sok beteg számára nagyon kényelmes.

A mellékhatások megfelelő alkalmazásával észlelték.

Jó gombaellenes gyógyszert, melynek széles spektrumú gombaellenes hatást. Hatékonyan küzd szinte minden faj kórokozó mikroorganizmusok, és használják a gombás fertőzések a köröm, a bőr, a fejbőr és a nyálkahártyákat.

Különféle dózisformákban kapható, kenőcsök, krémek, spray-k és tabletták formájában.

Jól igazolt a mycosis sima bőr, onychomycosis kezelésében; vannak kényelmes kezelések az onokomikózis kezelésére. A gyógyszer tabletta formája elfogadható áron mindig elérhető a gyógyszertárakban.

Mint bármely más antimikotikus gyógyszer, amelyet óvatossággal alkalmaznak időskorúak esetén, a vérbiokémia (máj- és vesefunkció) folyamatos megfigyelése szükséges.

A gyakorlatomban az ár, a hatékonyság és a hozzáférhetőség elfogadhatósága szempontjából kényelmes.

Terbinafin betegek felülvizsgálata

Jó analóg más drága eszközökhöz. És a legolcsóbb ezek közül a kenőcsök. Számomra az orvos ismételten "Exter" regisztrált, és egy gyógyszertárban sem ő, sem ő, és azt mondták nekem, vagy azt mondta: "Тербинафин". Mivel ez ugyanaz, mint Exeter, a gyógyszertárban ezt mondtam. Aztán megkérdezte az orvost, azt mondta, hogy meg is kaszálhatja őket. "Terbinafine" Az életemben csak egyszer találtam el, és egy harminc grammos csőben kenőcsöt vettem. Segített nekem. Két héten keresztül foltok a kezemre (ahogy azt az utasítás mondja), és hagyott rám, és nem jelent meg újra. És már az 5. napokban eltűnik. Bár azt mondják, hogy előfordulhat, de már előzetesen, minden tűzoltó, egy 15 grammos cső, a visszaesés esetén.

Az apámat hat hónapos tanfolyamra nevezték ki, német lengyel drogot vásároltam, apám nagyon örül. A hatóanyag hatóanyaga - "Terbinafine" hűvös. A kórokozók és a gélek a gombából nem működnek, nem halmozódnak fel a körömlemezen, ellentétben a "Terbinafinnel".

Használja krém „terbinafin” 1% 10 napig, kezelésére oldalán a hüvelykujj a térségben, vásárolt egy orvos ajánlása, az ár elfogadható cső 30 gramm adta 270 rubelt. A nagyon krém kellemes tapintású, nem zsíros, gyakorlatilag szagtalan alkalmazás során a bőr nem csíp, bőrpír. Könnyen kezelhető, hogy hogy elég az érintett területen naponta egyszer. Az egyetlen dolog, amit mondhatok, mint kellemetlenség - nem szívódik fel egyszerre, ezért szükség van egy hazugság, hogy ne töröljük a felszínen, akár ideiglenesen fel a kötést. 10 napos használat után történt javulás - vegye figyelembe, hogy az érintett terület csökken. Én továbbra is használni fogom.

Nagyon súlyos gyógyszer, óvatosan kell használni, semmiképpen sem haladhatja meg a dózist. A férjemnek volt egy gombája a combja belsejében a macskától, amely a térdein feküdt. Megpróbált megbirkózni krémekkel és kenőcsökkel, de a gombás lézió körének sugara csak megnőtt. Úgy döntöttem, hogy a terbinafin tablettákat szedik, de kissé megnövelték a dózist, hogy a gyógyszer gyorsabban és hatékonyabban működjön. Az eredmény - étvágytalanság, sötét vizelet, elszíneződött cal. A meggyógyult gombából, de még három hónapra vissza kellett állítanom a májat.

Ha gondjai vannak a lábakkal, akkor ez a gyógyszer a legtöbb esetben elég gyorsan segít. Könnyen használható, csak naponta egyszer. De itt nehéz megjavítani a köröm gombáját. A barátaim nem működtek, komolyabb eszközöket kellett használnom. A gyógyszer egyik fontos előnye az ár. Ez olcsóbb, mint az analógok, gomba is gyógyítható vele. Egyébként kifogást emelek az egyik értékeléshez - nem vettem észre semmilyen szagot. Egy másik pont, amelyet leginkább magas koncentrációjú (legalább 20%) karbamidot tartalmazó készítményekkel lehet kombinálni.

Már több hónapja segített a hozzátartozónak! A lábmikózis felső részében az orvos összetett kezelést, étrendet ajánlott, és ajánlott még néhány hónapon át forralni a zoknit. Nem mindig lehetséges más gyógyszereket bevenni, de a terbinafine is jól működik. A rokon kenőcs formájában. Az előnyök közül: a legtöbb gyógyszertárban elérhető (a ház közelében sokan különböző nevekkel rendelkeznek, bár mindig van), gyors cselekvés (az érintett terület területének csökkentése, színe visszatér a normális szintre). A mínuszok közül: egy kicsit büdös, véleményem szerint, de szippantani kell.

Patient Issues

A terbinafin alkalmazására vonatkozó utasítások

Farmakológiai hatás

Gombaellenes szerként topikális alkalmazásra, egy széles spektrumú gombaellenes hatást. Még a kis koncentrációban van fungicid hatása terbinafin dermatofiták (Trychophyton rubrum, T.mentagrophytes, T. verrucosum, T.violaceum, T.tonsurans, Microsporum canis, Epidermophyton floccosum), penész (főleg C. albicans) és egyes dimorf gombák (Pityrosporum orbiculare). Az élesztőgombákra jellemző aktivitás a fajtájuktól függően fungicid vagy fungisztatikus lehet.

A terbinafin specifikusan megváltoztatja a gombákban előforduló szterinek bioszintézisének korai szakaszát. Ez az ergoszterin és a szkvalén intracelluláris felhalmozódásához vezet, ami a gombatest halálát okozza. A terbinafin hatását a gomba sejtmembránján található szkvalén epoxidáz enzim gátlásával hajtják végre.

A terbinafin nincs hatással a citokróm P450 rendszerre emberekben, és ennek megfelelően a hormonok vagy más gyógyszerek metabolizmusára.

farmakokinetikája

Felszabadulás, összetétel és csomagolás formája

Krém külső használatra 1% fehér, egyenletes, gyenge jellegzetes szaggal.

segédanyagok: Benzil-alkohol, poliszorbát 60 (Tween 60), szorbitán-monosztearát, cetil-alkohol, izopropil-mirisztát, cetil-palmitát, nátrium-hidroxid, tisztított víz.

15 g - alumínium csövek (1) - karton csomagok.
30 g - alumínium csövek (1) - karton csomagok.

Adagolási rend

Felnőttek és 12 éves korú gyermekek

A krém alkalmazása előtt meg kell tisztítani és kiszáradni az érintett területeket. A krémet egyszer vagy kétszer naponta egy vékony rétegben az érintett és a környező bőrterületek és könnyedén dörzsölni. Mert érintő fertőzés intertrigo (a melleket, ujjak közötti terek között, a fenék, ágyék), testápolók alkalmazás helyén tudja fedezni a géz, különösen éjszaka. ajánlott a krém alkalmazását csövekbe kiterjedt gombás elváltozások a test 30 g

A klinikai tünetek súlyosságának csökkentése általában a kezelés első napjaiban jelentkezik. Szabálytalan kezelés vagy korai felmondás esetén fennáll a fertőzés megújulása. Abban az esetben, ha egy vagy két hetet követő kezelés nem mutat javulás jeleit, a diagnózist ellenőrizni kell.

A gyógyszer adagolási rendje idős emberek nem különbözik a fentiektől.

Ez a gyógyszer nem ajánlott 12 év alatti gyermekek.

túladagolás

Nem jelentettek kábítószer túladagolás eseteit. Ha véletlenül terbinafin krémet elfogyasztásra, lehetőség van várják fejlesztése ugyanaz mellékhatások, mint a túladagolás tabletták (fejfájás, hányinger, gyomortáji fájdalom és szédülés).

kezelés: aktív szén, ha szükséges - tüneti fenntartó terápia.

Kábítószer kölcsönhatások

Mellékhatás

bizonyság

- megelőzésére és kezelésére gomba, gombás bőrfertőzések, beleértve a gombás megálló ( „gomba” a láb), Jock viszket (tinea cruris), gombás fertőzések a bőr sima test (tinea corporis), bőrbetegségek okozzák, mint például Trichophyton (incl. T. rubrum, T. mentagrophytes, T. verrucosum, T.violaceum), Microsporum canis és Epidermophyton floccosum;

- gombás fertőzések a bőr, elsősorban azoknak okozott Candida nemzetségbe (például Candida albicans), különösen pelenka kiütés;

- pityriasis versicolor (pityriasis versicolor), által okozott Pityrosporum orbiculare (más néven Malassezia furfur).

Ellenjavallatok felhasználásra

Terhesség és laktáció alkalmazása

A kísérleti kutatás A terbinafin teratogenitását nem derítették ki. Eddig a terbinafinnel kapcsolatban nem jelentettek fejlődési rendellenességeket. Mivel azonban a terbinafin terhes nők terhes nőkön történő alkalmazásának klinikai tapasztalata nagyon korlátozott, ezért csak szigorú indikációk esetén alkalmazható.

A terbinafin kiválasztódik az anyatejbe. Azonban abban az esetben, ha a szoptató anya Terbinafine krém a bőrön keresztül kis mennyiségű hatóanyagot szívott fel, így a babara gyakorolt ​​káros hatások nem valószínűek.

Gyermekekben való alkalmazás

Ez a gyógyszer nem ajánlott 12 év alatti gyermekek.

Alkalmazás idős betegeknél

A gyógyszer adagolási rendje idős emberek nem különbözik a fentiektől.

Különleges utasítások

A klinikai tünetek súlyosságának csökkentése általában a kezelés első napjaiban jelentkezik. Szabálytalan kezelés vagy korai felmondás esetén fennáll a fertőzés megismétlődésének veszélye.

A Terbinafine krém csak külső használatra alkalmas. Kerülje a szemmel való érintkezést, mert irritációt okozhat. A kábítószer véletlen lenyelése a szemébe, azonnal folyó vízzel kell mosni, és tartós irritáció esetén forduljon orvoshoz.

Allergiás reakciók kialakulásakor meg kell szüntetni a gyógyszert.

Terbinafine véleménye

A gyógyszert a gombafertőzések leküzdésére tervezték. A hatóanyagok gyakorlatilag mindenfajta gombafertőzés ellen alkalmazhatók, amelyek emberen fordulnak elő, de a leghatékonyabbak a vörös trichofiton és a Candida nemzetség kórokozó élesztő penészje, pitjiasis és micélius formái ellen. Gyorsan felszívódik a gyomor-bél traktusban és azonnali hatást fejtenek ki. Ha 250 mg dózisban adják be, akkor a hatóanyag maximális aktivitást mutat 2 óra elteltével. A bevitt gyógyszerek hozzávetőleg 70% -a ürül ki a testből a fennmaradó folyadékokkal együtt, a fennmaradó 30% - belép a szövetekbe, a bőr rétegeiben. A vérbe behatoló elemek könnyen kölcsönhatásba léphetnek a plazmafehérjékkel. Orális és helyi alkalmazáshoz. Külső használatra a krémet használják (a lábak és a kefék, a többszínű lichen és más bőrelváltozások gombás betegségeihez).

Hatóanyag: Terbinafin

Regisztrált a gyógyszer?: nézd meg ☜

A gyógyszer hozzá lett adva: 2009-06-05.
Az utasítás frissítve: 2017-05-27

Analógok és póttagok

☠ Figyelem! Gyógyszerek cumi - hogyan kell az orosz tenyészteni, vagy mit nem tud pénzt költeni!

Rövid használati útmutató, ellenjavallatok, összetétel

Javallatok (mi segít?)
Külső és belső károsodás a szervezet gombás fertőzéseihez.

Ellenjavallatok
Reakció az egyes elemek a gyógyszerek, kapcsolatos betegségek vérkeringést és a vér, az anyagcserét, változatos tumor származása, kóros működése végtagok. A kábítószert terhes nők, ápoló nők és 2 év alatti gyermekek számára tilos használni.

Alkalmazási mód (dózis)
Orális adagolás esetén a napi adag 250 mg. Javasoljuk, hogy este 1 tablettát vagy 125 mg-os napi 2 alkalommal étkezzen. Helyi alkalmazásra az érintett bőr, jól tisztítható és alaposan mossuk meg, reggel és este, egy vékony réteg krémet. A gyermekek betegségeinek kezelésére orvoshoz kell fordulni.

Mellékhatások
Kellemetlen érzés a epigastrium, károsodott íz receptor érzékenységét, étvágytalanság, hányinger, hasmenés, csökkentve jövedelem epe a nyombélbe, a csökkenés a fehérvérsejtek, bőrirritáció (viszketés, égő érzés, urticaria).

túladagolás
A túladagolás ritka és csak akkor lehetséges, ha a gyógyszert szájon át szedik. Fejfájás, szédülés és fájdalom figyelhető meg a hasban.

A kibocsátás formája
Külső használatra:
1% -os krém, alumínium cső, kapacitás - 15 g

Orális adagolás esetén:
250 mg tabletta, buborékcsomagolás, 7 vagy 10 db.

Az orvosok ajánlása / értékelése: honlapunkon van egy nagy rész konzultációk ahol 10-szer a betegek és az orvosok tárgyalt kábítószer terbinafin - lásd

terbinafin

Jelentkezzen be, hogy egy véleményt hagyjon.
Kevesebb mint 1 percig tart.

Az allergia 2 hetes alkalmazás után megkezdődött, és az orvos visszavonta ezt a készítményt! Általában a krém nagyon jó, hatékony és ami a legfontosabb olcsó, érdemes valahol száz rubelt, és ez a gombaölő gyógyszer analógok 10-szer drágább !!
De a tejszín természetesen elsősorban ellen lábgombásodás, hogy a körmök sajnos (((nincs intézkedés van, de a gombás fertőzések sima test bőr meg nem gyógyul a bumm. A férjem vissza Hetek 2 Jock viszket! Tehát ajánlom, de ha minden bizonnyal az allergia nem okoz!

Körömgomba kellett hosszú és kemény kezelni. A kenőcs tetszett: működik, enyhíti a viszketést. De nem elég használni egyedül: a tabletták részegek, és mellékhatásuk van. Mindenesetre mindig gyötrődtem. Maga a tabletta elég nagy, bár hosszúkás. Jó, hogy csak naponta egyszer inni. Kimerült voltam, miközben kenetem és egy egész hónapot ivtam. Észrevettem, ha túlságosan megemészítem az édeset, akkor a gomba éppúgy győzi a lábat és a körmöket. Szükséges kizárni nemcsak az alkoholt, hanem az eltávolítandó édességeket is. Meggyógyítottam a gombát, mind kenőcsöt, mind tablettákat használva.

A gyógyszer egyszeri alkalmazása nem valószínű, hogy észrevehető hatással lenne. Kb. Egy hónapig alkalmaztam, és csak ezt követően sikerült megszabadulnom a bőrömön és a pattanásokon. Természetesen volt egy meglehetősen súlyos eset és elhanyagolt bőrbetegség, de még vele is, Terbinafin végül sikerült. Hacsak nem volt szükség két kezeléssorozat átadására vagy megtartására, de kritikátlan. Sőt, gyakorlatilag nincs negatív hatása a testre. Nem javaslom, hogy adjon fel kezelést legalább egy tanfolyam nélkül, mivel a gomba visszatér és minden erőfeszítés hiábavaló.

Kenőcs (ez aktívabb, mint az azonos krém) vezetett pelenka kiütés és gombás fertőzés az emlők alatti meglehetősen gyorsan. Ezen túlmenően, hogy reggel okozott egy vékony réteg kenőcsöt, finoman dörzsölve a fájó foltok, az éjszaka kiszabott egyfajta krémet: Vigyen steril géz kenőcs alkalmazására kerül a bőrre, de nem csúszott, fix szoros kötést. Természetesen az ilyen kötéssel alszik, néha megdörzsölte, néha az összes "építés" leesett. De az eszközök hatása ezzel a megközelítéssel sokkal hatékonyabb. Kevesebb, mint egy hónapig megszabadulni a bőrön jelentkező problémáktól.

Terbinafin kenőcsöt használtam egy évvel ezelőtt. A tabletták abban az időben nem lehetnek részegek, különben nagy a májra nehezedő teher. Ezért csak külső módszerekkel kezeltem. A gombáknak csak egy ujja volt, egy nagyon enyhén érintett terület. Ezért vettem egy kis csövet - 15 g, csak az egész kezelésre kaptam. És ha nagy területet kell kezelned, akkor nagyobb csövet kell vásárolnod - 30 gr.
Az alkalmazás előtt megkönnyítette a kenőcs feladatait, a lábat párolták, így a lemez már puha volt és rugalmas. Talán ez segített nekem gyorsabban megbirkózni a fertőzéssel, mint gondoltam. Három héttel később a köröm rendben volt. Az igazságot, hogy megpróbáltam folytatni az eredményeket, és elkerülhetem a betegség megismétlését.
Azt gondoltam volna, hogy ez a krém nagyon jó, de véletlenül levonják, hogy súlyos korlátai vannak, amit nem találtam, és az orvos nem figyelmeztette.
Először is, a kezelés alatt ki kell zárni az alkoholtartalmú italokat, mivel az alkohol a készítmény összetételével szemben mérgező májkárosodást okozhat. De valószínűleg minden antimikotikus szerre vonatkozik.
De itt van egy másik dolog: ha egyidejűleg orális fogamzásgátlókat és a gombaellenes gyógyszereket használunk - hormonális kudarcokat okozhat.

LiveInternetLiveInternet

-Keresés napló szerint

-Feliratkozás e-mailben

-statisztika

A terápiás króm terpentin a körömgombákról

A terbinafin hatását a gomba sejtmembránján található szkvalén epoxidáz enzim gátlásával hajtják végre. Mielőtt megpróbáltam kenetre kenni, megtanultam a használati utasításokat.
És tudod mit?


A körömgombák kezelésére a legjobb gyógyszer kiválasztásához javasoljuk, hogy olvassa el az gombaellenes szerek összehasonlítását és a valódi emberek véleményét. Ezért gyengült gomba Néha jód extra dolog, szóda is nem ad sok hatása, de csak kiszárad, ami további mikrotreschennki keletkeznek, amelyek válnak a fertőzés forrása. A terbinafin-hidroklorid, például - olyan anyag, amely képes enyhíti a mycosis okozta legtöbb ismert gombafaj. A legfontosabb dolog a megfelelő alkalmazás nem elfelejteni. Segédanyagok: benzil-alkohol, poliszorbát 60 (Tween 60), szorbitán-monosztearát, cetil-alkohol, izopropil-mirisztát, cetil-palmitát, nátrium-hidroxid, tisztított víz.

A körmök lassan nőttek, a bőrt a héjazott talpán, és néha nyelték. Ez az ergoszterin és a szkvalén intracelluláris felhalmozódásához vezet, ami a gombatest halálát okozza. Az elemzés eredményei alapján az orvos elkezdte a kezelést: az antifungális fogamzásgátlót és a terbinafinek krémet a lábak kezelésére. A nagyi egyszer elmondta, hogy megadta nekem, azt mondta, hogy többször is megmentette magát, csak arra figyelmeztetett, hogy nem számíthat gyors eredményre, nem kevesebb mint egy hónapra, és az én esetemben mind a háromat meg kell fodrozni. Azt javaslom.


A nagymamámnak körömgombása volt, és kezében szódával kezelte, ahogyan az ujjak között a bőr gombája kezelte.
A körömgombákból sok gyógyszer van minden ízlés és erszény esetében.
A lányomnak van egy gombája, ő hozta el a medencéből.

De akkor azonnal forduljon orvoshoz előírt terbinafin, és azt mondta, hogy nem is gondol mindenféle népi jogorvoslat, beleértve szóda jóddal. Azt nem tudom, melyik orvosság hatékonyan működött, vagy a siker terápiában értem el pontosan azért, mert az integrált megközelítés a kilakoltatás a gomba az én köröm, de miután körülbelül egy hónap után a tabletta és kezdi el használni a terbinafin köröm nőni kezdett egészséges és réteg és törékeny szabad széle fokozatosan vágva. Azt telt két hónap, ma megkapta az eredmények összehasonlító elemzését - negatív. Segített jó köröm exfoliates megállt.
Számomra a terbinafin regisztrált, amikor egy köröm gombája az elindult szakaszban volt, naponta három-négy alkalommal kellett kezelni a hónapot, hogy kandúrra vagy körmére kenjük, és mindent.


Olvassa el:
Fungoterbine NEO
terbinafin
Lamisil
A körömgomba nagyon gyorsan fejlődött, még csak nem is értettem, hogy történt.
A lábamon lassú gomba volt, talán fél évig.
A krémet tisztított és kiszáradt bőrre alkalmazzák. Napi 1-2 alkalommal, egy vékony krémréteget dörzsölnek az érintett területekre és a szomszédos bőrterületekre.

De ennek a folyamatnak egy hónapja nem volt hatása. Egy darabig jobb lett, és egy idő után a peeling újra kezdődött a lábujjak és a körömlemezek sárgulása között.
A Terbinafinot a lábamra írtam körömgombámra. Mindenesetre a kezelés működő rendszere elérhető. Nem mertem inni az ilyen kémiai anyagokat, de online felkerestem a valódi emberek ajánlásait és véleményeit. Tehát javaslom, hatékony és olcsó.


Jelzések:
Terbinafin használják megelőzésére és kezelésére gomba, gombás bőrfertőzések, beleértve a gombás láb, Jock viszket (tinea cruris), gombás fertőzések a bőr sima test (tinea corporis), bőrbetegségek okozzák, mint például: Trichophyton (köztük én mondtam hogy köröm gomba gyógyítja a legalább hat hónapig, és én ezzel a krém alkalmazását vette csak három hét kiterjedt gombás fertőzések a test ajánlott alkalmazni a krémet csövekbe 30 g úgy döntöttem, hogy próbálja ki -. egy hónap, és minden, nincs többé semmilyen gomba a köröm és a lábujjak között, láb maszatos polnos Tew.
Rendelkezésre áll: 15-30 g alumínium csövekben, minden csövet egy képcsomagba helyeznek; A narancssárga 30 g üvegdobozban mindegyik kartonpapír dobozba helyezhető.

Most csak az ő tanácsát ismerem. Ezután a szabad él kényelmetlenül érezze magát manikűr készítésében is, mivel a kutikula és a körömlemez nyomása fájdalmas érzéseket okozott. A fiú a soskobot a körmeiről vagy körmeiről vett. Amint azt mondják, látni fogjuk, hogyan történik ez. Az előírt kezelés az elmúlt két hónapban segített a gyermek körmeinek és lábainak tökéletes állapotában.

Talán a fertőzés megismétlődött, mert a gyermek úszni kezd, és hetente háromszor látogat a medencébe egy általános öltözővel, amelynek tisztasága messze nem tökéletes. Rájöttünk, hogy az emberek módszere nélkülözhetetlen, és elment az orvoshoz. Ennek eredményeképpen 2 hétig ivtam a tablettákat, és kb. Egy hónapig megkenék a lábujjakat. Nem vettem észre, hogy hat hónapig kezeltem különböző kenőccsel, krémekkel és tablettákkal, nem is beszélve az emberek receptjeiről, de ez mindenképpen haszontalan.

Annyira féltem, hogy a gomba visszajön, vagy felmászik egy másik körömre, hogy egy hónap elteltével a tünetek eltűntek.
By the way, igen. Ők és elhozzák tudsz hosszú, azt jelenti, hogy a dózis emberi, nem elefánt. Csak azt javasoltam, hogy ezt egy pamut tamponnyal tegyem, hogy ne hordhassam a körmökre, aztán vissza.
Farmakológiai hatás:
A gombaellenes szer helyi hatású készítmény széles körű gombaellenes hatással. És ellenjavallatok ezzel összehasonlítva, amit nekem regisztráltam, legalábbis.


A Terbinafine, véleményem szerint a körömgombák leghatékonyabb gyógymódja, gyorsan és egyszerűen alkalmazható. De valahogy félelmetes égetni a körmöket, bár a lábadon, de még mindig félelmetes, mennyit a történetek olvasták... Anya, amit mondok, és adott nekem egy csövet krémmel és azt mondta, hogy mindig van időm a lézerre. És nem volt relapszis, csak elkenve, ahogy az orvos naponta többször felszívta a lábát, és nem csak a beteget.

Sajnos, a gomba megerősítette. És igen, mint már említettük, ne érintse meg a lábujjakat a kezével, csak egy pamut törlővel. Zavarba jöttem, hogy a köröm kissé felhős volt a csúcson, és rohant az orvoshoz. A gomba meggyógyult. Először magukat, népi módszereket (jód- és szódafürdõket) kezelték. A kezelés átlagos időtartama: a törzs dermatomycosis, sötétkék - 1 hét 1 alkalommal naponta; dermatomycosis stop - 1 hét 1 alkalommal naponta; A bőr kandidiózisa - 1-2 hét 1 vagy 2 alkalommal naponta; többszínű lichen: 2 hét 1 vagy 2 alkalommal naponta. Kenőcs terbinafine (ez a lehetőség csökkent a választásom) nem volt lehetséges mellékhatások nélkül.


A Terbinafin segített nekem, amikor már kétségbeesett voltam a körömgombák gyógyítására, a harmadik köröm meglepődött, és még mindig nem találtam normális gyógyszert. A körmökön vagy körmökön levő gombáról magamra válogattam a valódi emberi válaszokra támaszkodó előkészületeket. Segített is! Csak a kezelés négy hónap volt, amelyek közül az egyik kiegészítő volt. Abban az esetben, ha egy vagy két hetet követő kezelés nem mutat javulás jeleit, a diagnózist ellenőrizni kell. M itt van itt az oldalon olvasni véleményeket róla, és úgy döntött, hogy megpróbálja, de hirtelen segít.
A terbinafin mentett meg a gomba lézeres kezelésétől.

Mert érintő fertőzés intertrigo (a melleket, ujjak közötti terek között, a fenék, ágyék), testápolók alkalmazás helyén tudja fedezni a géz, különösen éjszaka. Meg kellett szabadulnom és menni az orvoshoz. És ő is. Érdemes egy kicsit a jódot túlzni és égetni, és nem csak a bőrre vonatkozik, hanem a körömlemezre is. Szabálytalan kezelés vagy idő előtti megszűnése fennáll a veszélye a megújult fertőzés. T. rubrum, T. mentagrophytes, T. verrucosum, T.violaceum), Microsporum canis és Epidermophyton floccosum; gombás fertőzések, a bőr, főleg azoknak okozott Candida nemzetségbe (például Candida albicans), különösen - intertrigo;
- pityriasis versicolor (pityriasis versicolor), által okozott Pityrosporum orbiculare (más néven Malassezia furfur).


Adagolás és kezelés:
A terbinafint külsőleg alkalmazzák. A hasonló hatóanyaggal rendelkező analógok ára ugyanannyi volt, mint amit az orvos elrendelt, ezért nem kísérleteztem és vettem a listán. Ne vegye le a cipőjét tisztességes helyről általában. Gyakran feledésbe merült, hogy a gomba által fertőzött köröm kezei átadják a betegséget a kezeknek, majd újra a körmökön és a betegség ilyen ciklusán.
Számomra a nagy lábujjból származó gombából kineveztem vagy jelöltem antimikotikus kenőcsöt és egy tablettát egyetlen fogadására, amely egy élő szervezetben, beleértve a gomba is, elesett.

A kezelés tartós volt, mert elkezdtem a gombát. Különben is, az év folyamán a gomba elhaladt és ismét elkezdődött. 3. Nem észleltek mellékhatásokat.
A terbinafin specifikusan megváltoztatja a gombákban előforduló szterinek bioszintézisének korai szakaszát.

És az orvos rám regisztrált éppen ezt a kenetet, azt mondta két hónappal reggel és este bekenni a beteg köröm és köröm a többi hónapban megelőzésére gyalog, a gomba sújthatja szomszédos szögek, és hogy nincs visszaesés, kenet volt mind az öt ujját. Azonban a vágy, hogy gyorsan visszatérjen egy tisztességes pillantást a kezeire, leküzdeni a félelmet, és megkezdődött az átfogó kezelés. És szétválás történik amiatt, amit a gyógyszer jobban behatolnak a körömlemez, és ezzel együtt minden más járulékos antiszeptikus fertőzik akár a köröm vagy a bőr nem ragaszkodnak. Még a meleg füstölő fűmagból is.

A klinikai tünetek súlyosságának csökkentése általában a kezelés első napjaiban jelentkezik. Nem tudom, hol vettem fel a körömgomba, de a tény továbbra is fennáll, a köröm kezdett elhalványulni, sárga színűvé válni és törni. Az idős emberek adagolási rendje nem tér el a fentiektől. Most a helyzet romlott, a lábak, a viszketés mellett, nedvesek és erősen szaglottak.
Körülbelül egy évet töltöttem a körömgombák kezelésében. Először a szögek lazaek voltak, mintha a kezük hosszú ideig a vízben maradna.

Ezért egyszerűen megkenjük a krémet, és 7 hétig a gomba teljesen meggyógyult. Semmi sem segített, amíg anyám terbinafin adta - három hétig, és nem volt gomba, és a köröm lassan felépült.
Összetétel és kibocsátás formája:
Krém külső használatra 1% fehér szín, homogén, gyenge jellegzetes szaggal. 1 g tejszín a hatóanyagot tartalmazza: 10 mg terbinafin-hidroklorid. Egy kis trükk, az orvos azt ajánlotta először, hogy a lábakat szóda oldattal gőzzön ki, majd azonnal, egy törülközővel nedvesedve, krémmel kenetre mossa. Vettük az elemzést.

De valamilyen oknál fogva az ilyen anyagon alapuló gyógyszereket gyakran nem írják elő. A betegség a hideg évszakban történt, így a bőr és a körmök állapota a lábamon nem zavart, és nem volt ideje orvoshoz menni. Remélem, nem lesz visszaesés.

És ennek eredményeképpen gyorsan elfelejtettem a gomba, remélem, hogy örökké.A terápiás króm terpentin a körömgombákról
Terbinafine Hatóanyagok: Terbinafine (Terbinafine) Struktúra és összetétel: Krém külső használatra 1% fehér, homogén, gyenge hara

A gomba elhaladt, és nem jött vissza. Az élesztőgombákra jellemző aktivitás a fajtájuktól függően fungicid vagy fungisztatikus lehet.
Ellenjavallatok:
A terbinafinra vagy a készítményt alkotó inaktív összetevőkre gyakorolt ​​túlérzékenység. Ennek köszönhetően a krém.


Teljesen extázis vagyok a terbinafine miatt. A válás egy evőkanál közönséges szódabikarbóna azonos mennyiségű vízzel és a keveréket dörzsölni köröm, fél óra múlva mossuk le, gondosan letöröltük és kukoricakeményítőt por tetejére. Ritkán követi az orvos által előírt iránymutatásokat, mert előírják a klinikákon hirdetett gyógyszereket. Aztán az orvos ezt mondta lézer meg kell gyógyítani. Tehát a kenőcs az én tapasztalatom szerint jó, és nagyon gyors és kvalitatív gyógyulást eredményez. Felismerve, hogy van egy körömgomba, vettem egy gombaellenes kapszulát (a csomagban ez egy, nagyon kényelmes) és kenőcs helyi alkalmazáshoz. De két hónappal később az elemzés kimutatta, hogy minden rendben van, a többi köröm ellenőrzése mellett.

És egyszer és mindenkor megszabadult a gomba.
A terbinafin nincs hatással a citokróm P450 rendszerre emberekben, és ennek megfelelően a hormonok vagy más gyógyszerek metabolizmusára. Olyan sokféle eszköz próbálkozott, és mindent elkövetett, és a népi és a gyógyszertár.
A legidősebb fiúnak hosszú, körömgomba volt a lábán.

A tabletták és a terbinafin krémek olcsóak, de minőségiek, ami a pozitív véleményektől és a saját tapasztalataimból következik. Az ilyen tabletták beadását követő 2 hét és a krém egy hónapos rendszeres alkalmazása lehetővé tette számomra az egészség és a szépség helyreállítását a kezemben lévő körmökre. Tetszett a terbinafine tabletta áttekintése. A kenőcs nagyra becsülhető, bár egész életemben népi orvoslás rajongója volt. Csak egyetlen beteget, de minden körmét elkenettem annak érdekében, hogy a visszaesés ne történjen meg. Mivel megérinti a gyógyszert, nyilvánvalóan nem jelenik meg a kezedben, de ugyanakkor a kezelés késik. Próbáltam néhány népi jogorvoslat, drága kenőcsöket használtam, ami azonnali gyógymódot ígért e piszkos trükknek, de ez a kenőcs segített.

Amikor megtudtam, hogy mi a helyzet, megvettem a terbinafint, és szó szerint három hét múlva meggyógyította a szöget.
Óvintézkedések: máj- és / vagy veseelégtelenség, az alkoholizmus, a csontvelő vérképzésben, daganatok, anyagcsere betegségek, végtag elzáródásos érbetegségek, a gyerek 12 éves korig (mivel nincs elegendő klinikai tapasztalat). Kijelölt egy csomó tesztek, hogy visszafogadási lemerült terbinafin tabletták és terbinafin spray. Körülbelül 2 hónapos kezelés lába kezdett szaga normális, viszketés megállt, elkezdtek nőni a köröm sima. A terbinafin fungicid aktivitással dermatofiták (Trychophyton rubrum, T.mentagrophytes, T. verrucosum, T.violaceum, T.tonsurans, Microsporum canis, Epidermophyton floccosum), penész (főleg C. albicans) és egyes dimorf gombák (Pityrosporum orbiculare). Felnőttek és 12 év alatti gyermekek számára ajánlott.

Én megtettem, és a gomba elment. Elkezdett panaszkodni, hogy a szóda hibás. A gombaölőkkel párhuzamosan ajánlott egy savanyú tejindítót inni, hogy helyreállítsuk a természetes mikroflórt a belekben és erősítsük az immunrendszert. És mielőtt szétterítem a körmemet, meleg lábfürdőt csinálok a kamillával és a celandinával.


Mellékhatások:
A terbinafin krém alkalmazása helyi allergiás reakciókat válthat ki: bőrpír, csalánkiütés, viszketés és hámlás.