travogen

A leírás aktuális 2015/06/13

 • Latin név: Travogen
 • ATX kód: D01AC05
 • Hatóanyag: isoconazole
 • Gyártó: SpA Intendis Manufacturing (Olaszország); Intensis GmbH (Németország)

struktúra

isoconazole nitrát, poliszorbát, szorbitán-sztearát, folyékony paraffin, cetil-sztearil-alkohol, vazelin, tisztított víz.

A kibocsátás formája

Fehér átlátszatlan krém 1% sárgás színű külső használatra 20 és 50 g alumínium csövekben 1 cső karton csomagolásban.

Farmakológiai hatás

Farmakodinamika és farmakokinetika

farmakodinámia

Az izokonazol fő hatóanyaga a származékok csoportjába tartozik imidazol. Fungisztatikusan (fékezõen gátolja és leállítja a gombák növekedését), növekvõ koncentrációval fungicid hatású (teljesen gátolja a gomba növekedését és élettartamát). A hatásmechanizmus az ergoszterol szintézisének elnyomása és a mikroorganizmus sejtmembránjának szerkezetének megváltoztatása.

A Travogen aktív dermatophytes, öntőforma, élesztő és élesztőgombák, valamint a kórokozót erythrasma (Corynebacterium minutissimum) és streptococcus és staphylococcus.

farmakokinetikája

A krém Travogen, ha az ép bőrre alkalmazzák, enyhe szisztémás abszorpcióval rendelkezik.

Használati utasítások

A Travogen krémet a bőr gombás elváltozásaira írják fel, beleértve a másodlagosan fertőzött sérüléseket is: microsporia, rubrofitii, trihofitii, mycosis sima bőr különböző lokalizáció és leállítás, candidiasis, sportoló és pityriasis versicolor.

Ellenjavallatok

A gyógyszerrel szembeni túlérzékenység. időszak a terhesség és szoptatás.

Mellékhatások

A Travogen jól tolerálható, de ritka esetekben bőrgyógyászati ​​reakciók is előfordulhatnak: viszketés és égő érzés, bőrvörösség, nagyon ritkán allergiás reakciók jelentkeznek a bőrön.

Cream Travogen, használati utasítás (Módszer és adagolás)

Felnőttek és gyermekek, egy hónapos koruktól kezdve, a hatóanyagot az érintett bőrterületre vékony réteggel és enyhén dörzsölve alkalmazzák. A kezelés időtartama 3-4 hét. A jelzések szerint a kezelés időtartama meghosszabbítható.

A Travogen használatára vonatkozó utasítások arra utalnak, hogy a tünetek eltűnése után további két hétig meg kell dörzsölni a krémet mycosis a visszaesés megakadályozása érdekében.

túladagolás

A gyógyszer túladagolásáról nem számoltak be.

kölcsönhatás

Eladási feltételek

Vacsora vény nélkül.

Tárolási feltételek

Tárolja száraz helyen. Tárolási hőmérséklet nem magasabb, mint 30 ° C B. lista

Travogen - a krémek és kenőcsök, a javallatok, a készítmény, a mellékhatások, az analógok és az árak használatára vonatkozó utasítások

A lichen kórokozók ellen a mikózisok antibiotikumot használnak. A Travogen - a gyógyszer használatára vonatkozó utasítások szerint a gombás fertőzések megnyilvánulásai hatékonyan kezelhetők. Aktív összetétele segít gyorsan és tartósan károsítani a kórokozókat. A krém megfelelő használatához olvassa el a Travogen gyógyszer alkalmazási utasítását.

Travogen a gombából

A farmakológiai osztályozás szerint a Travogen nevű gyógyszer a gombaellenes aktivitással jár. A krém az izokonazol-nitrát hatóanyagot tartalmazza, amely számos hatóanyaggal rendelkezik fertőző ágensekkel szemben. A gyógyászati ​​készítmény helyileg alkalmazható, a bőr érintett területeinek kezelésére, gyakorlatilag nincs ellenjavallat.

struktúra

Kenőcs A Travogen fehér vagy sárgás egyenletes konzisztencia, amelyet 20 vagy 50 g alumínium csövekben állítanak elő. A készítmény részletes összetétele:

Koncentráció 100 g,%

Farmakodinamika és farmakokinetika

A Travogen hatóanyagot külső használatra szánják, a készítmény hatóanyaga egy imidazol szintetikus származéka, amely helyi gombaölő és antibakteriális hatású. A gombás mikroorganizmusok kórokozóiban az izokonazol-nitrát fungisztatikus hatást fejt ki, növekvő koncentrációval - fungicid hatással.

Az anyag gátolja az ergoszterol szintézisét, megváltoztatja a készítmény a gombás sejtmembránok. A hatóanyag aktivitását mutatja elleni dermatofitákkal, Microsporum, epidermophytosis, penészgombák, élesztők és élesztőszerű gombákat (beleértve a nemzetség Candida, Trichophyton, Corynebacterium - aktivátorok erythrasma) és Gram-pozitív baktériumok (Streptococcus, Staphylococcus).

Az izokonazol alkalmazása során a nitrát gyorsan behatol a bőr rétegébe, és egy órán belül maximális koncentrációt ér el. Ezt a koncentrációt a stratum corneum és a dermis rétegében több órán keresztül fenntartják. A test szisztémás terhelése mérsékelt, a szaruréteg eltávolítása után a hatóanyag legfeljebb 5% -a felszívódik. A plazma elvonási ideje 3-4 óra, a gyógyszer a vizelettel ürül és az abszorpció után ürül. A metabolitok képződése jelentéktelen.

Használati utasítások

A használati utasítás szerint a Travogen krém használatára utaló jelek az alábbi betegségek:

 • bőrelváltozások élesztőszerű gombákkal és más érzékeny mikroorganizmusokkal, beleértve a másodlagos fertőzés csatolását;
 • a lábak mikózisa, sima bőr, lokalizáció a bőr hajtásában, a külső nemi szervek területe;
 • mikrosporia, rubrophytic, trichophytosis;
 • sportoló;
 • candidiasis;
 • színes vagy pityriiform lichen;
 • erythrasma kezelés.

Travogén krém - használati utasítás

Csak a kültéri használatra a Travogen krémje. Engedélyezett az élet hónapjából. Naponta egyszer alkalmazza a hatóanyagot egy vékony réteggel a bőr érintett területein, enyhén dörzsölve. A krémmel való kezelés 2-3 hetet vesz igénybe, miközben a mycosisok helyre kerülnek a hajtásokban és az interdigital helyeken - legfeljebb egy hónapig. Ha az orvos felfedezi az indikációt, a terápia időtartama megnőhet. A fertőzés megismétlődésének megakadályozása érdekében a gyógyszeres kezelés két hétig folytatódik a klinikai tünetek eltávolítása után.

Ha a túlérzékenység vagy az irritáció jelei vannak, a terápiát törlik. Szükséges elkerülni a krém bejutását a szemébe, különben meleg vízzel kell mosni. A két évnél fiatalabb gyermekek Travogén kezelését orvos felügyelete mellett kell végrehajtani, tilos a hatóanyag alkalmazása az emlőmirigyek területére. Nem ismert, hogy az izokonazol behatol a méhlepénybe, ezért a terhesség kockázatának megítélésekor a kockázat és haszon arányt a felírást megelőzően értékelik. A Travogen és a gyógyszerek közötti gyógyszerkölcsönhatás nem szerepel a használati utasításban.

Travogen: használati utasítás

Travogen - gombaellenes hatású dermatológiai krém. Úgy tervezték, hogy kiküszöbölje a patogén kórokozók által okozott bőrbetegséget.

Használati utasítások

A bőrgyógyászati ​​megbetegedések kijavítására használt bőrgyógyászati ​​gyakorlatban alkalmazott, a gombafertőzés következtében kialakuló Medpreparat:

 • Dermatomycosis (beleértve interdigital tér, folds, genitalia)
 • A lábak és a törzs (ürülék), a kezek, az ágyék területének gombás betegségei
 • Pityriasis (vagy rózsaszín) lichen
 • Erythrazma (fájdalommentes vörös vagy sárgás foltok pikkelyes bőrrel).

A készítmény szerkezete

100 g orvosi gyógyszer 1 g izocianazolt tartalmaz nitrát formájában. Egyéb összetevők: szorbitán-sztearát, E 435, cetil és sztearil-alkoholok, víz, paraffin, petrolátum.

Gyógyító tulajdonságok

A travogen terápiás hatása az aktív komponens - izokonazol-nitrát miatt következik be. Az anyag egy mesterségesen létrehozott imidazol-származék. Erős antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Kis mennyiségben elnyomja a mikroorganizmusok működését, lelassítja reprodukcióját, és nagy koncentrációban elpusztítja őket. Semlegesíti az ergoszterin szintézisét, megváltoztatja a kórokozók sejtmembránját alkotó anyagok összetételét.

A gyógyszer részeként a dermatophyták, az élesztő és az élesztőszerű kórokozók, a gram-pozitív és a gram-negatív baktériumok elnyomódnak.

Miután a bőrre jutás azonnal behatol mélyen a dermisbe. A travogen legmagasabb koncentrációja már egy órával a felhordás után megy végbe, és több óráig tartja meg működését. Szinte teljesen metabolizálódik, vizeletből és székletből kiválasztódik a szervezetből. A származékainak félideje öt óra.

A kibocsátás formái

Átlagos költség: (20 g) - 687 rubel, (50 g) - 921 rubel.

A gombaellenes hatóanyagot fehér sűrű, homogén anyag formájában állítják elő. Talán sárgás színű. A gyógyszert 20 vagy 50 g-os csövekbe csomagolják, a csomagolásban a jelöléssel - egy cső.

Az alkalmazás módja

Ha a bőrgyógyász nem írt elő másik kezelést, akkor a travogen krémet a használati utasítás szerint kell alkalmazni. A gyártó azt tanácsolja, hogy naponta 1-2 alkalommal problémás helyeket kezeljen. Vékony réteggel végzett kenés után óvatosan dörzsölje a gyógyszert a bőrbe.

A gombás fertőzések helyi terápiájára 2-3 hét telt el. A nehezen kezelhető betegségek (beleértve az interdigital terek elváltozásait is) súlyos formáiban a Travogen alkalmazása egy hónapig meghosszabbodik. Szükség esetén az orvos hosszabb terápiás kurzust írhat elő.

A kezelés befejezése után, az eredmény javítása és a visszaesések megelőzése érdekében a krémet további 14 napig használják.

A kinevezés szükségességét és a krém kisgyermekek számára történő alkalmazását egy hónapon át két évig a gyermekorvos határozza meg, és az ő felügyelete alatt jár el.

Terhesség és mellkasi táplálás esetén

A Travogen krém nem kívánatos a terhesség ideje alatt kezelni. A kinevezés csak akkor lehetséges, ha nehézségek merülnek fel és nem lehet más drogok helyettesíteni. A kezelést ebben az esetben orvosi felügyelet mellett kell elvégezni.

Nincs adat arról, hogy a hatóanyag kiválasztódik-e az anyatejbe. Ezért nincs kizárva a szoptatott gyermekek egészségének veszélye. A gyermek orvosi készítménnyel történő érintkezésének megszüntetése érdekében a szoptatás előtt alaposan meg kell tisztítani a mellrákot a krémtől.

Ellenjavallatok

A Travogen nem kezelhető, ha a főkomponensre vagy az imidazol-származékokra egyéni túlérzékenység van.

óvintézkedéseket

A krém kizárólag helyi felhasználásra készült.

A tanfolyam során ellenőrizni kell a travogént, hogy a gyógyszer ne kerüljön a szemébe. Az eljárás befejezése után alaposan meg kell tisztítani a kábítószerek maradványait.

A végtagok interdigital helyeinek kezelésekor jobb, ha kesztyűs gézszalagokat használnak, és az ujjak közé helyezik őket.

A fertőzés visszaszorításának megakadályozása érdekében gondosan vegye figyelembe a személyes higiéniát: rendszeresen cserélje az ágyat és a fehérneműt, használjon egyedi mosogatórongyokat, törölközőt. Ruhákat és más dolgokat, amelyeket a betegnek külön kell mosni másoktól, nagyon meleg vizet használjon.

A Travogen-kezelés sikerének kulcsa az érintett területek óvatos ápolása. A mycosis lábakkal naponta meg kell mosni a lábát, törölközéssel gondosan szárítani az interdigital helyet.

Cross-Drug Interactions

A Travogen-nal végzett vizsgálatok és a klinikai megfigyelések nem mutattak ki összeférhetetlenséget vagy kölcsönös reakciókat más gyógyszerekkel kombinálva.

Mellékhatások

Tipikusan a Travogen jól érzékelhető, beleértve az érzékeny bőrű embereket is. Elszigetelt esetekben égési sérülést, bőrpírt, viszketést vagy erythema alakulhat ki. Emellett a dermis allergiás reakciója, a kontakt dermatitisz kialakulása sem kizárt.

Ha bármilyen, a gyógyszert megjegyzésben nem feltüntetett jellegzetes tünet észlelhető, akkor jelenteni kell a kezelőorvosnak.

A dermatológiai szer hosszú ideig történő használata allergiát okozhat. Ebben az esetben meg kell szakítani a gyógyszert, és megfelelő kezelésnek kell alávetni.

túladagolás

A krém helyi felhasználásra történő alkalmazásának túladagolásának eseteit nem rögzítették. Feltételezhető, hogy növelhető a mellékhatások formájában.

Feltételek és eltarthatósági idő

A gyógyszer öt évig használható. A gyógyászati ​​tulajdonságok elvesztésének megakadályozása érdekében a napfénytől védett helyen tartsa. A hőmérséklet-szabályozás a tárolás alatt 30 ° С alatt van. A gyermekek hozzáférésének kizárása!

analógok

Ahhoz, hogy a gomba más módon történjen, a Travogen-hez hasonlóan, vegye fel a kapcsolatot egy bőrgyógyászattal.

Bifosin

ár: krém (30 g) - 68 rubel, spray (20 ml) - 113 rubel, por (30 g) - 42 rubel.

A bifonazol hatóanyagot tartalmazó gombaellenes szer. A dermatophytosis kezelésére, a körömlemezek candidiasisára, a nemi szervekre, az interdigital intertrigo-ra, a fejbőr gombás betegségeire alkalmazzák. Az anyagnak erős hatása van: a gyógyszer nagy koncentrációja 2-3 napig fennmarad. Ez lehetővé teszi naponta egyszer a gyógyszer alkalmazását.

Több gyógyszerformában állítják elő, eltérő mennyiségű bifonazollal.

 • A tejszín 1 g hatóanyagot tartalmaz 10 g készítményben. Naponta egyszer alkalmazzák a lefekvés előtt.
 • Spray: 10 mg bifonazol 1 ml folyadékban. Kezelje a problémás területeket a szomszédos területeken.
 • A por (1%) a fejbőr kezelésére szolgál.

A mellékhatások az egyéni reakciók, vörösség, viszketés, égés formájában jelentkeznek. A tünetek általában megszabadulnak egymástól, ezért nem szükséges speciális terápia.

Előnyök:

 • Több kiadási forma
 • Terápiás hatás
 • Megfizethető ár.

hátrányai:

 • Terhesség alatt nem alkalmazható.

Travogen (Travogen)

Hatóanyag:

tartalom

Farmakológiai csoport

Nosológus besorolás (ICD-10)

struktúra

Az adagolási forma leírása

Fehér vagy enyhén sárgás színű átlátszatlan krém.

Farmakológiai hatás

farmakodinámia

Az izokonazol az imidazol szintetikus származéka. Van helyi gombaellenes és antibakteriális hatása. Fungisztatikusan működik, növekvő koncentrációval - fungicid. Elfojtja az ergoszterin szintézisét és megváltoztatja a mikrobás sejt membránjának összetételét. Aktív dermatophyták ellen Trichophyton spp., Microsporum spp., Epidermophyton spp., penész, élesztő és élesztőszerű gombák (Candida spp., Pityrosporum orbiculare), valamint a Corynebacterium minutissimum - eritrasma és Gram-pozitív baktériumok okozója Staphylococcus spp., Streptococcus spp.

farmakokinetikája

A bőrön történő alkalmazáskor elhanyagolható a szisztémás felszívódás.

A Travogen nevű gyógyszer megjelölése

Gombás bőrelváltozások, beleértve a Másodlagosan fertőzött:

mycosis stop és sima bőr, incl. lokalizációval a hajtásokban és a külső nemi szervek területén;

mikroszporia, trichophytosis, rubrophytic;

színes (lichen);

Ellenjavallatok

A készítmény összetevőivel szembeni túlérzékenység.

Terhesség és laktáció alkalmazása

A gyógyszer terhesség alatt történő használata olyan esetekben lehetséges, amikor az anya potenciális előnyei meghaladják a magzatra gyakorolt ​​kockázatot. Nem állapítható meg, hogy az izokonazol behatol-e az anyatejbe, ezért a készítményt az etetés előtt nem szabad az emlőmirigyekre alkalmazni. Szükség esetén használja a hatóanyagot a szoptatás abbahagyásának orvoslására.

Mellékhatások

Általában a travogen jól tolerálható, még akkor is, ha érzékeny bőrre alkalmazzák. Ritkán irritációt (égő érzés és viszketés, erythema), rendkívül ritkán - bőr allergiás reakciókat válthat ki.

kölcsönhatás

Adagolás és adminisztráció

kifelé, felnőttek és 1 hónapos korú gyermekek. A Travogen vékony réteget alkalmaz a bőr érintett területein és naponta egyszer enyhén dörzsölje. A kezelés időtartama általában 2-3 hét, a mycoses lokalizálása a hajtásokban - legfeljebb 4 hétig. Lehetőség van hosszabb kezelésre. Annak megakadályozása érdekében, hogy a relapsus kezelést a klinikai megnyilvánulások felbontása után 2 héttel folytatni kell.

túladagolás

Eddig nincs információ a túladagolásról.

Különleges utasítások

A gyógyszert kizárólag külső használatra szánják.

Amikor az első tünetek megjelennek, jelezve a fokozott érzékenységet vagy irritációt, a gyógyszert el kell dobni.

Kerülje a szemmel való érintkezést. Ha véletlenül érintkezik a szemmel, alaposan öblítse le meleg vízzel.

Ha olyan mellékhatások jelentkeznek, amelyek nem szerepelnek az utasításokban, akkor erről tájékoztatnia kell.

A kezelés hatásának hiányában forduljon orvoshoz.

Gyermekgyógyászati ​​felhasználás

Az 1 hónapos és 2 éves gyermekek Travogén kezelését orvos felügyelete mellett kell elvégezni.

A kibocsátás formája

Krém külső használatra, 1%. 20 vagy 50 g alumínium csőben, amelyet egy csavaros kupakkal lezárt membrán zár le. A csövet egy kartondobozba helyezzük.

gyártó

Intensis GmbH, Németország.

10589, Berlin, Max-Dorn, 10, Németország.

gyártó: Intendis Manufakchuring SpA, Olaszország.

20090, Segrate, Milánó, Olaszország, sz. E.Sheringa, 21.

Intendis GmbH, Németország.

Max-Dohrn-Str. 10, D-10589 Berlin, Németország.

gyártó: Intendis Manufacturing SpA, Olaszország, ViaE. Schering, 21. 20090 Segrate, Milano, Olaszország.

További információért kérjük, forduljon:

107113, Moszkva, 3. Rybinskaya St., 18., 2. o.

Tel.: +7 (495) 232-11-41; fax: +7 (495) 232-11-43.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

A drog tárolásának feltételei Travogen

Tartsa távol gyermekektől.

A Travogen hatóanyag eltarthatósága

Ne használja a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után.

Travogen krém

A gombás megbetegedések kezelése kényelmesebbé és egyszerűbbé válhat, ha a megfelelő antimikotikus gyógyszereket választja. A modern gyógyszerészeti fejlesztésekhez a Travogen krémet a gomba okozza, amely számos hatással bír, és sok pozitív visszajelzést kap a betegektől. Különleges összetétele miatt akár másodlagos gombafertőzéssel is fel lehet használni.

A termék felszabadulási és összetételi formája

Travogén krém fotó

Antimikotikus krém A Travogen a gomba egy új generációs gyógyszer, amelyet egy erős antimikotikum - izokonazol-nitrát alapján fejlesztettek ki. Ez a komponens a hatóanyag fő alkotóeleme, és 100 g késztermék 1% -os dózisban van jelen. Tulajdonságait további anyagok: folyékony petrolátum és paraffin, alkohol és poliszorbátok. A krém kellemes konzisztenciát biztosítanak, megkönnyítik a felhordást és áztatásukat.

A Sam Travogen egy könnyű, fehér krém, melyet 20 és 50 grammos kis csövekbe csomagolnak. Részletes utasítások tartalmazzák a dózis és a terápia lebonyolításához szükséges összes információt. Egy vastag kartonpapír védi a csövet szállítás közben.

Farmakológiai tulajdonságok

Travogén krém a gombából

Az izokonazol-nitrát szintetikus komponense az imidazol finomabb formája. Sok éven át használták a gombaellenes szerek többségében. Jellemzője, hogy képes gyorsan és hatékonyan elpusztítani a leggyakoribb gombák típusát:

 • dermatophytes of various types, including epidermophyton;
 • a legtöbb candidiasis kórokozó;
 • penész.

Ezenkívül az izokonazol a Travogen kompozícióban segít megállni bizonyos gram-pozitív baktériumok, streptococcusok és staphylococcusok ellen. Gyakran bonyolítják a gombafertőzések folyamatait, gyulladást okoznak és zavarják a test normális helyreállítását.

A gombaellenes komponens hatása azon alapul, hogy a molekulák képesek behatolni a fenti patogén mikroorganizmusok sejtjeinek közepére, megsértve azokat a fontos folyamatokat. Az izokonazol gyorsan gyengíti a gomba hatását, és minden pillanatban megindítja az önpusztítást.

Használati utasítások

Gyűrűvirág a baba fotóján

Tekintettel arra, hogy a gomba travogén krémje számos patogén kórokozóval szemben aktív, a bőrgyógyászok ajánlják a kezelést:

 • a bőrön epidermophytosis különböző megnyilvánulásai;
 • a candidiasis szövődményei;
 • a gombák jellegzetes gyulladása a körmökön;
 • a láb vagy a tenyér összetett mikózisa;
 • mikroporák a fejbőrön;
 • ótvar;
 • mycoses az arcon vagy a nyakon;
 • a mycoses a külső nemi szerveken;
 • aljzatos lichen;
 • erythrasma.

A Travogen krémet komplex és elhanyagolt gombás megbetegedésekben lehet alkalmazni, melyeket a gyulladt területek súlyos viszketése, égése és gúnyos kisülése jellemez. A gazdaságos alkalmazásnak köszönhetően megelőző intézkedésként alkalmazható olyan családtagokkal, akik hasonló problémákkal küzdenek.

Adagolási lehetőségek

Travogén krém a gombából

A krém puha konzisztenciájának köszönhetően a Travogen könnyen alkalmazható a gomba által érintett területekre. Minden egyes betegség esetében a szakember kiszámolja a kezelést és a gyógyszer alkalmazási idejének számát. Átlagos arányok szövődmények hiányában:

 • a lichen és a microsporia külső megjelenése az arcra vagy a test bőrére - 2-3 hetes;
 • mycoses a lábán vagy a páciensen - legalább egy hónap;
 • epidermófiai lágyékrétegek kezelése - három hét;
 • gyűrű - legalább 3 hét;
 • onychomycosis különböző típusú - legalább egy hónap.

Mielőtt a gyulladt fiúkat a bőrön vagy a hüvelyi hüvelyeken kezeli, előzetesen a páciensnek ajánlott zuhanyozni szokásos szappannal. Ez segít eltávolítani a hámlasztott epidermisz réteget, és javítani fogja a tejszín penetrációját. Alaposan dörzsölő mozgásokkal alkalmazzuk, teljesen elszívva és szárítva. A legtöbb esetben elegendő a kezelést naponta kétszer elvégezni.

Nehéz az eljárás az onokomikózis kezelésére a körmökön. A Travogen tejszínének hatékonyságának növelése érdekében meg kell előkészíteni a lemezt a feldolgozáshoz:

 • Öblítse le a szögeket meleg vízben vagy lágyítsa meg speciális keratolitikus pasztákkal;
 • óvatosan és finoman tisztítsa meg a hámlasztási területeket csiszolófűrészlap segítségével;
 • hagyja megszáradni a szögeket;
 • Vékony rétegű Travogen-et alkalmazzunk, enyhén dörzsölve a lemezre és a körülötte lévő bőrre.

Az ilyen kezelést éjjel kell végezni a teljes felszívódás biztosítása érdekében. Egy hétig tartó alkalmazás után a hatóanyag a körmökben felhalmozódni kezd, és nem enged visszaesést.

Használjon Travogen krémet a gomba felett egészen egészséges és erős köröm növekedéséig, hámlás és sérülés jele nélkül. A test élettani jellemzői miatt a kezelés időtartama legfeljebb három hónapig terjedhet kéz és legfeljebb hat hónapig. Ne szakítsa meg a terápiát tejszínnel, hogy a gomba ne adja vissza a betegség súlyosbodását.

A fejfájásnál a gyűrűs gyulladás kezelésénél a gyulladás területét úgy kell előállítani, hogy a szőrzetet rövid ideig levágják a mycosis fióktelepében. Ez biztosítja a gyógyszer teljes alkalmazását, és kizárja a gomba további terjedését. A dörzsölés során meg kell ragadnia a zuzmó éleit.

A Travogen-betegek krémének pozitív hatásai az első alkalmazás után 2-3 nappal kezdik érezni őket. Elősegíti a viszketést, csökkenti az égést, a fájdalmat és a kellemetlen szagot. A bőr gyorsan visszanyeri rugalmasságát, a sebek által fertőzött baktériumok megrekednek, és nem zavarják a betegeket.

Mellékhatások

Az utasítás figyelmeztet arra, hogy a travogén krém a gomba okozhat mellékreakciókat allergiás reakciók, bőrkiütés vagy bőrpír formájában. Ez a hatás nagyon érzékeny bőrön vagy immunhiányos állapotban szenvedő betegeken figyelhető meg. Rendszerint a mellékhatások nagyon ritkák.

Alkalmazás terhesség alatt

Travogen krémet terhességhez

Egy nő kényes állapota nagymértékben gyengíti a védekezését, ami növeli a gomba felszívódásának kockázatát vagy a mycosis krónikus formáinak visszaesését. A Travogen krémet illetően nem végeztek külön vizsgálatokat, amelyek igazolhatják a teljes anya és a magzat biztonságát.

Ezért a használatát a megfigyelő orvosnak jóvá kell hagynia és a laboratóriumi vizsgálatok eredményei alapján.

A káros szövődmények minimális száma lehetővé teszi a Travogen alkalmazását a csecsemők gombaellenes kezelésére egy hónap alatt, vizelethajtó candidiasis vagy duzzanat esetén. Az ilyen terápiát gyermekorvos vagy dermatológus szigorú felügyelete mellett végzik. Az adagot naponta egyszer csökkentik. A kezelés általános ideje nem haladhatja meg a négy hétet.

Travogen krémet a kocsányhoz

A szivárgást a nők 90% -a kísértette a világ minden tájáról. Sokan sikerül megszabadulni tőle, egyesek egy darabig gyógyulnak, és vannak olyan nők, akik nem segítenek, és egész életükben élnek ezzel a betegséggel. De a tusfegyverhez való küzdelemre van szükség, és az első tünetekkel orvoshoz kell fordulnia.

A szakorvos viszont olyan gombaellenes készítményeket ír elő, amelyek közül a Travogen tollból származó krémje előnyös. Különlegessége, hogy gyakorlatilag nincs ellenjavallat, de gyorsan és hatékonyan működik.

Travogén krém analógok

Cream Mycospores - a Travogen tejszín analógja

Az orvosok figyelmeztetnek! Shokipyyuschaya ctatictika - yctanovleno chto bolee 74% zabolevany kozhi - ppiznak zapazheniya papazitami (Ackapida, Giardia, Tokcokapa). A klisék előidézhetik a biopsziás űrbeli konfliktusokat, az első pedig hatással lesz az immunrendszerünkre, melynek meg kell küzdenie a különböző betegségek előfordulási gyakoriságát. A Parazitológiai Intézet vezetője eldöntötte, milyen gyorsan megszabadulni tőlük és kitisztítani a bőrét, ami bizonyíthatóan docilis. Bővebben.

A bőrön vagy körmökön bekövetkező pozitív változások hiányában az orvosnak figyelmeztetni kell és megbeszélni kell a lehetőséget, hogy a Travogant egy másik gombaellenes krémmel helyettesítsék. Az analógok lehetnek a következő csoportok: Iconazole, Ketoconazole, Mycospores vagy Bifanal. A gyógyszereket szabadon adják el, a szinte minden gyógyszertárban a városban. A használat előtt olvassa el az utasításokat.

travogen

Krém külső használatra 1% fehér vagy fehér sárgás színárnyalatú, átlátszatlan, egyenletes.

Segédanyagok: poliszorbát 60 - 3,5 g szorbitán-sztearát - 1 g cetil-sztearil-alkoholt (60% cetil-alkohol, sztearil-alkohol 40%) - 5 g Folyékony paraffin - 10 g fehér vazelint - 10 g Tisztított víz - 69,5 g

20 g - alumínium csövek (1) - kartondobozok.
50 g - alumínium csövek (1) - kartondobozok.

A gyógyszer külső felhasználásra, az imidazol szintetikus származéka. Van helyi gombaellenes és antibakteriális hatása. Fungisztatikusan hat, fokozódó fungicid koncentrációval. Elfojtja az ergoszterin szintézisét és megváltoztatja a mikrobás sejt membránjának összetételét.

Aktív kapcsolatban dermatophytes (Trichophyton spp., Microsporum spp., Epidermophyton spp.), penész, élesztő, és élesztőszerű gombák (Candida spp., Pityrosporum orbiculare), Corynebacterium minutissium (kórokozó erythrasma) és Gram-pozitív baktériumok (Streptococcus spp., Staphylococcus spp.).

A bőrön történő alkalmazáskor elhanyagolható a szisztémás felszívódás.

Gombás bőrelváltozások, beleértve a Másodlagosan fertőzött:

- a lábak és a sima bőr mikózisa (ideértve a bőrben és a külső nemi szervek területén történő lokalizációt);

- mikroszporia, trichophytosis, rubrophytic;

- többszínű (pityriasis) liliom;

- A készítmény összetevőivel szembeni túlérzékenység.

Felnőttek és 1 hónapos korú gyermekek A Travogen napi 1 alkalommal vékony réteget alkalmazott az érintett bőrön és kissé dörzsölte. A kezelés időtartama általában 2-3 hét, a mycoses lokalizálása a hajtásokban - legfeljebb 4 hétig. Lehetőség van hosszabb kezelésre. A megismétlődés megelőzése érdekében a kezelést a klinikai tünetek felbontása után két hétig folytatni kell.

Bőrgyógyászati ​​reakciók: ritkán - bőrirritáció (égő érzés és viszketés, erythema); nagyon ritkán - bőr allergiás reakciók.

A Travogen általában jól tolerálható, még akkor is, ha érzékeny bőrre alkalmazzák.

Eddig a kábítószer túladagolásáról nem számoltak be.

Travogen: a készítmény leírása, oktatása és farmakológiai tulajdonságai

A gombafertőzések gyakran megtalálhatók a bőrgyógyászok gyakorlatában. Mindegyik beteg számára megfelelő gyógyszeres kezelést írnak elő. Az egyikük a "Travogen". Megtanulhatjuk az alábbiakban ismertetett hatékonyságát.

Összetétel, gyártási forma, csomagolás

Ez a gyógyszer krém formájában kapható, átlátszatlan, enyhén sárgás. A csomagolás kétféle lehet:

A csövet kartonpapír csomagolásba helyezzük.

Aktív anyagként izokonazol-nitrátot alkalmaznak.

Ismertesse az alábbi segédanyagokat:

 • petróleum zselé fehér;
 • cetil-sztearil-alkohol;
 • víz (tisztított);
 • szorbitán-sztearát;
 • folyékony paraffin;
 • poliszorbát 60.

gyártó

Németországban kapható. A gyógyszergyártó cég az Intensis GmbH. Olaszországban is gyártják - "Intendis Manufacturing SpA".

bizonyság

A dermisz sérüléseinek jelenlétében alkalmazható. A másodlagos fertőzésre is felírták:

A képen a Travogen drog segítségével sikeres kezelési infographics

Ellenjavallatok

Ezt a beteg egyéni érzékenysége képviseli a gyógyszer bármely összetevőjével szemben.

A cselekvési mechanizmus

A szintetikus imidazol-származék, amely az izokonazol, a következő hatásokkal rendelkezik: antibakteriális, gombaellenes.

Az aktivitás az ilyen baktériumok számára nyilvánul meg:

 • gombák (Pityrosporum orbiculare, Candida spp.);
 • dermatophytes (Trichophyton spp., Microsporum spp., Epidermophyton spp.);
 • Gram-pozitív baktériumok (streptococcusok, staphylococcusok);
 • az erythrasma (Corynebacterium minutissimum) okozó szert.

Használati utasítások

A dermis érintett területeinek kezelésére naponta egyszer. Vékony réteget alkalmazzon, majd enyhén dörzsölje. A gyógyszerhasználat időtartama 2-3 hét.

Ha a mycoses a hajtások területén helyezkedik el, a felhasználás időtartama eléri a 4 hetet, néha még többet. Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a kenőcs alkalmazását megelőző betegség visszaesését, a terápia körülbelül 2 héttel az alapul szolgáló tünetek eltűnése után tart.

Leggyakrabban a betegek jól tolerálják a kenőcs alkalmazását, még akkor is, ha az érzékeny dermisre alkalmazzák. Ritka esetekben allergiák fordulnak elő, amelyek így manifesztálódnak:

túladagolás

Nincs pontos adat.

Különleges utasítások

Az élet első hónapjától a gyermekek számára engedélyezett. A terhes nők az anya számára nagy potenciális előnyökkel járhatnak, ami jelentősen meghaladja a magzat kockázatát. Nincs pontos adat az izokonazol behatolásának valószínűségére az anyatejbe.

Hogyan kezeljük az Otomycosis-t a Travogen segítségével?

Kábítószer kölcsönhatások

Vélemények a kenőcsökről

A gyógyszert gyakran nem írják fel. A vélemények nagyon ellentmondásosak, talán ezért nem népszerű. Egyesek maguk használják, mások hatékonyságuk miatt ajánlják. Mások nem látják használni.

A Travogen árai

Nehéz olcsó gyógyszert felvenni. Az árak a gyógyszertárakban eltérőek, de 550 - 675 rubel tartományban vannak.

analógok

 • "Beefon Skin".
 • "Onabet".
 • "Dermazol".
 • "Candide".
 • "Bifonal-Health".
 • "Kanesten".

olcsó

A legolcsóbb kenőcsök:

A gyógyszer szinonimái

 • "Mikospor";
 • "Klotreks".

A Travogen hatóanyag analógjai

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

Vásárlás nélkül kapható egy gyógyszertárban.

Tárolási feltételek és eltarthatósági idő

A gyógyszer 5 évig jó. Tárolás megengedett száraz, hűvös, sötét helyen, ahol a gyermekek nem tudják elérni. Legfeljebb 30 ° C-os hőmérséklet ajánlott.

Travogen: használati utasítás

struktúra

1 g tejszínt tartalmaz

hatóanyag - 10 mg izokonazol-nitrát

Segédanyagok: poliszorbát 60 (E435), szorbitán-sztearát, cetosztearil-alkohol, folyékony paraffin, fehér lágy paraffin, tisztított víz.

Farmakológiai hatás

Izokonazol - szintetikus származéka imidazolt. Van helyi gombaellenes és antibakteriális hatása. Fungisztatikusan hat, fokozódó fungicid koncentrációval. Aktív bőrgombákkal Trychophyton, Microsporum, Epidermophyton penészek, élesztők és Candida élesztőgombák Malassazia korpa (Pityrosporum spp.), És a Corynebacterium minutissimum - erythrasma gerjesztő és Gram-pozitív baktériumok Staphylococcus, Streptococcus. Izokonazol hatásmechanizmusa, mint gombaellenes szerek és más származékok a következő csoportból imidazol, kapcsolódó károsodott ergoszterol szintézis plazmatikus membránok a mikrobiális sejt, amely fungisztatikus és fungicid hatását a gyógyszer.

farmakokinetikája

A gyógyszer alkalmazása során az izokonazol gyorsan behatol a bőrbe. Az izoconazol maximális koncentrációját a bőrfelületen az alkalmazás után 1 órával érik el. Az izokonazol szintje a stratum corneumban és az epidermiszben meghaladja a minimális gátló antimikotikus koncentrációt. Az izokonazol nem metabolizálódik a bőrön. A szisztémás abszorpció alacsony.

Használati utasítások

Felszíni gombás bőrelváltozások:

- dermatomycosis sima bőr, beleértve a lokalizációt az interdigital terekben és a külső nemi szervek területén;

- színes (lichen);

Ellenjavallatok

A készítmény összetevőivel szembeni túlérzékenység.

Terhesség és szoptatás

Az izokonazolt tartalmazó készítmények terhesség alatt történő felhasználásának tapasztalata nem jelzi a teratogén hatás kialakulásának kockázatát.

Nem állapítható meg, hogy az izokonazol behatol-e az anyatejbe, ezért a készítményt az etetés előtt nem szabad az emlőmirigyekre alkalmazni.

Adagolás és adminisztráció

Külső naponta egyszer.

A Travogen krémet egy vékony rétegre helyezzük az érintett bőrfelületeken, és kissé dörzsöljük. A kezelés időtartama általában 2-3 hét, a mycosis helyreállítása az interdigital hajtásokban - legfeljebb 4 hétig. Lehetőség van hosszabb kezelésre. A megismétlődés megakadályozása érdekében a kezelést a klinikai tünetek felbontása után 1-2 héten belül folytatni kell.

Mellékhatás

Bizonyos esetekben égési sérülések, viszketés, erythema vagy vesikuláció (hólyagképződés)

Nagyon ritka: bőr allergiás reakciók.

túladagolás

Eredmények Az akut toxicitási vizsgálatok nem utalnak a kockázata az akut mérgezés egyetlen gyógyszer-túladagolás (ha ezt egy nagyobb bőrfelületen kedvező feltételeket abszorpció), vagy ha a véletlen lenyelése a gyógyszer.

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel

Nincs telepítve.

Alkalmazási jellemzők

A gyógyszert csak külső használatra használják.

Kerülje a szemmel való érintkezést, különösen ha az arcra van felhordva.

Annak érdekében, hogy újra fertőzés, akkor figyeljenek a személyes higiénia (napi változása és felforraljuk törölköző, fehérnemű (lehetőleg pamut). A rendszeres higiéniai intézkedések nagyon fontos, hogy a hatás eléréséhez a kezelés travogen krémet. Ügyelni kell arra, hogy száraz törölje a ujjak közötti terület minden lábmosás után, és a zokni és a harisnyanadrág naponta változik.

Interdigital elváltozások kezelésénél javasoljuk, hogy a Travogen krémmel impregnált tampont tegyen be az ujjak közé.

Amikor travogen érintkezés latex termékek (például óvszer, membránok) a krémet tartalmaz a kiegészítő komponenseket (sztearát, paraffin) előfordulhat csökkentése az erő ezen termékek, és így a biztonsági alkalmazásokat. A cetosztearil-alkohol lokális reakciókat, például kontakt dermatitist okozhat.

A külső használatra szánt gyógyszerek hosszantartó használata esetén szenzibilizáció alakulhat ki. Ebben az esetben meg kell szüntetni a gyógyszer alkalmazását és megfelelő terápiát írjon elő.

óvintézkedéseket

Az autó vagy gépjármű vezetési képességére gyakorolt ​​hatás

A kibocsátás formája

20 g alumínium csővel, membránnal lezárva, csavaros kupakkal. A tuba és az orvosi használatra vonatkozó utasításokat egy karton dobozba helyezik.

Tárolási feltételek

Legfeljebb 30 ° C-os hőmérsékleten, gyermekek elől elzárva.

"Travogen": használati utasítás, jelzések, vélemények

Az emberek gyakran szembesülnek gombás betegségekkel. Mindegyikénél megfelelő gyógyszert írnak fel. Az egyikük a "Travogen". A használati utasítás tartalmazza a kezelés szabályait, amelyeket be kell tartani. A gyógyszeres értékelés megerősíti annak hatékonyságát. A gyógyszerre vonatkozó további információkat a cikk ismerteti.

struktúra

A termék krém formájában kapható. A "Travogen" átlátszó, kissé sárgás. Eladott gyógyszer a következő formában:

A tartály egy kartondobozba kerül. A "Travogen" alkalmazásának utasításai a termék összetételét jelzik. Az aktív komponens az izokonazol-nitrát. A segédanyagok a következők:

 • vazelin;
 • cetil-sztearil-alkohol;
 • a víz;
 • szorbitán-sztearát;
 • paraffin;
 • poliszorbát 60.

Amint azt a tesztek is bizonyítják, a "Travogen" lehetővé teszi, hogy gyorsan gyógyítsa meg a gombás betegséget. Néhány eljárás után javul az állapot. Csak a vásárlók javasolják először olvassa el az utasításokat.

bizonyság

A használati utasításban feltüntetett módon a "Travogen" a dermis elváltozásaira szolgál. A gyógyszert másodlagos fertőzéssel írják fel:

 • candidiasis;
 • lábak mikózisa, sima dermis;
 • sportoló;
 • trihofitia;
 • mikrosporiya;
 • erythrasma;
 • zuzmó
 • rubrofitii.

Amint a számos véleményből is kiderül, a gyógyszer sok embert segített megszabadulni a gombás betegségek ellen. És mindegyik felsorolt ​​betegségnél tökéletesen működik. Csak azt kell figyelembe venni, hogy egy személy egyéni érzékenysége lehet a gyógyszer összetevőinek.

hatás

Az imidazol szintetikus származéka miatt, amelyet az izokonazollal képviselnek, antibakteriális és gombaellenes hatások lépnek fel. Az aktivitás:

 • gomba;
 • dermatophytes;
 • Gram-pozitív baktériumok;
 • az erythrasma okozó ágensek.

Amint a vélemények megerősítik, a "Travogen" krémet aktívan befolyásolja a probléma, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a betegség kellemetlen tüneteitől. Elég a teljes kezelés során, hogy kiváló eredményeket érjen el.

kérelem

A "Travogen" használatára vonatkozó utasítások jelzik a gyógyszer alkalmazási szabályait. Hatékony a napi fájdalmas részeknél. Alkalmazzon vékony réteg a krém, majd dörzsölni egy kicsit. A gyógyszer alkalmazásának időtartama 2-3 hét.

Ha a mycosisok a hajtás területén vannak, a kezelés időtartama 4 hét, és gyakran több. A kenőcs alkalmazását megelőző betegség megismétlődésének megakadályozása érdekében a terápia 2 hét, amikor a fő tünetek megszűnnek.

adagolás

Fontos figyelembe venni a következő kezelési feltételeket:

 1. A lichen és microsporia külső megjelenéseiről az arcra és a testre - 2-3 hétig.
 2. Ha a lábakon és a tenyéren mycosis van, akkor a kezelésnek legalább egy hónapig kell tartania.
 3. 3 hétig szükséges az epidermófia mellhártyagyulladás kezelése.
 4. A gyűrűfémet legalább 3 héten át kezeljük.
 5. A különböző típusú onokomikózis megszüntetésére egy hónapos kezelés szükséges.

A fájdalmas területek kezelése előtt célszerű a páciens normál szappannal zuhanyozni. Ez megszabadul a hámlasztott epidermis rététől és javítja a krém felszívódását. Ezt könnyedén kell alkalmazni. Általában a kezelés naponta kétszer történik.

Nehéz az onokomicózis kezelése a körmökön. A tejszín hatékonyságának növelése érdekében elő kell készíteni egy lemezt:

 1. A szalagokat meleg vízben, vagy keratolitikus paszta segítségével lágyítsa.
 2. Ezután meg kell tisztítani a hámlasztott területeket csiszolóanyaggal.
 3. A körmöknek ki kell száradniuk.
 4. Alkalmazni a krémet kell egy vékony réteg, egy kis dörzsölés a lemez és a bőr körül.

Ezt a kezelést egyik napról a másikra végre kell hajtani a jó felszívódás biztosítása érdekében. Egyhetes kezelés után a hatóanyag a körmökre halmozódik fel, védve a visszaeséstől. Használja a krémet, mielőtt egészséges és erős körömre lenne szüksége.

Az élettani jellemzők miatt a kezelés akár 3 hónapig is tarthat kézben és legfeljebb hat hónapig a lábakon. Ne szakítsa félbe a terápiát, különben fennáll a betegség visszatérése. A gyűrűvirág kezelésére fájdalmasabb az a hely, ahol levágja a hajat. Ez a krém teljes alkalmazására és a betegség elterjedése elleni védelemre van szükség. A pozitív eredmények az első eljárás után 2-3 nappal érkeznek. A kezelés lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a viszketéstől, égéstől, fájdalomtól és kellemetlen szagtól. A bőr viszonozza a rugalmasságot, a sebek gyorsan megszorulnak és nem zavarják a személyt.

Mellékhatások

Általában az emberek jól tolerálják a gyógyszer alkalmazását, még akkor is, ha érzékeny bőrre használják. Ritkán allergiásak, amelyek erythema, viszketés, égetés formájában jelentkeznek.

árnyalatok

A "Travogen" kenőcs 1 hónapos gyermekek számára használható. A terhes nőket az anya számára nagy előnyökkel lehet felírni, ami jelentősen meghaladja a magzat kockázatát. Nincs pontos információ az izoconazol anyatejbe jutásának lehetőségéről.

A gyógyszert nem szabad alkalmazni az emlőmirigyek dermisére. Az etetés során forduljon a bőrgyógyászhoz a kenőcs használatáról. A gyógyszer a gyors hatás miatt keresett az emberek között, de alkalmazása előtt nem feltétlenül tanácsos szakemberrel konzultálni.

A "Travogen" ára meglehetősen magas. Az egyes gyógyszertárak ára eltérő. Vény nélkül kapható. A "Travogen" ára 550-675 rubel.

elővigyázat

A krémet helyi alkalmazáshoz használják. Ha a kezelést ellenőrizni kell, úgyhogy a hatóanyag ne érje a szemet. Ezután alaposan meg kell tisztítani a termék kezét. Az ujjak közötti területek kezelése során kívánatos gézzsinór használata kenőcsökkel.

Annak érdekében, hogy ne tegye vissza a fertőzést, tiszteletben kell tartani a higiéniát: az ágy és a fehérnemű cseréjét, a mosogatóruhákat, törülközőt használni. Ruhákat és egyéb dolgokat, amelyeket a betegnek külön kell mosni. A kezelés sikere a fájdalmas helyek óvatos gondozásától függ. Ha lábak mikózisát találja, akkor minden nap mossa meg a lábát, és szárítsa meg a helyet ujjaival egy törülközővel.

tárolás

A gyógyszer 5 évig használható. Tartsa száraz, hűvös, sötét szobában, amely gyermekek számára nem hozzáférhető. Ugyanazon a hőmérsékleten akár 30 fok is lehet.

analógok

Ilyen eszközök a következők:

A krémek közül választhat "Zalain", "Ketodin", "Nizoral". Amint azt az áttekintések mutatják, az analógokat gombás betegségek kezelésére is felhasználhatják. Csak az egyik alkalmazás alkalmazása előtt először olvassa el az utasításokat.

travogen

A Travogen egy gombaölő krém, amelyet az Intendis Manufacturing S.p.A. Az oroszországi képviseletet a Bayer Healthcare AG (Németország) osztálya végzi.

A hatóanyag az izokonazol. A gyógyszert gombás bőrelváltozásokra használják.

A 20 g tejszín költsége:

 • Moszkva és Moszkva régió - 657-723 rubel.
 • SPb - 671-745 rubel.
 • Régiók - 684-769 dörzsölje.

Az ár továbbá a gyógyszertárak egyéni felárának függvényében változik.

Hol vásárolhat

A gyógyszertárakban kapható. Vásárlásához orvoshoz kell rendelni.

Ha többet szeretne megtudni a közelben lévő gyógyszertárak elérhetőségéről, rendelje meg az interneten és vegye fel a legkedvezőbb ajánlatot, használhatja a Yandex Market szolgáltatást.

A kibocsátás formája

Külső használatra sárga színű krém formájában kapható. 20 és 50 gramm alumínium csövekbe csomagolva, kartondobozokban csomagolva.

A készítmény szerkezete

A hatóanyag az izokonazol-nitrát vagy az izokonazol (1 g / 100 g gyógyszerkészítmény) szintetikus gombaellenes szer, imidazolszármazék.

Segédanyagok 100 g tejszínenként:

 1. A Polysorbate 60 (3,5 g) emulgeálószer, szolubilizálószer.
 2. A szorbitán-sztearát (1 g) egy emulgeálószer.
 3. A cetil-sztearil-alkohol (5 g) stabilizálószer, sűrítőszer, fertőtlenítés és lágyítja a bőrt.
 4. A paraffinos folyadék (10 g) egy sűrítőszer.
 5. A tejszín alapja a vazelin fehér (10 g).
 6. A tisztított víz (69,5 g) töltőanyag és oldószer.

analógok

A Travogen nincs teljes analógjai, ezért felsoroljuk az eszközöket a hasonló indikációk használatához:

 1. Cream Candida - 20 g 246-432 rubelt. A készítmény hatóanyaga a klotrimazol. Gyártó: Glenmark Pharmaceuticals (India).
 2. Krém Mikoderil - 15 g 317-371 rubelre. A hatóanyag a naftifin-hidroklorid. Oroszországban a Pharmstandard-Leksredstva.

Olcsó analógok

 1. Kenőcs Terbinafine - 15 g 90-120 rubel. A készítmény hatóanyaga a terbinafin-hidroklorid. Gyártó: ZAO "The Moscow Pharmaceutical Factory".
 2. Mikozon krém - 15 g 120-140 rubel. A készítmény hatóanyaga a mikonazol. Gyártja az indiai Agio Pharmaceuticals céget.
 3. Kenőcs Nystatin - 30 g költség 50 rubelből. A hatóanyag nystatin. Az OJSC "Biosintez" Oroszországban készül.
 4. Kenőcs Ketokonazol - 15 g 130-160 rubel. A hatóanyag a ketokonazol. Számos cég gyártja Olaszországban, Fehéroroszországban, Moldovában és Ukrajnában.

A készítmény tulajdonságai

travogen dermatophytákra hat:

 • Trichophyton spp.;
 • Microsporum spp.;
 • Epidermophyton spp.;

élesztő:

 • Candida fajok;
 • Pityrosporum orbiculare;

penészes gomba, valamint a Corynebacterium minutissium és néhány Gram-pozitív baktérium esetében (Streptococcus spp., Staphylococcus spp.).

Szinte nincs felszívódás külső alkalmazással.

Hogy működik

Az első alkalmazásokban lassítja és leállítja a gomba fejlődését. A további rendszeres használat során felhalmozódott a bőrön, azt követően elkezd ölni a gombasejteket, ami zavarja az anyagcsere folyamatait.

Használati utasítások

 • Mycosis a bőr, a stop és az ágyék területén.
 • Mikroporózis, trichophytosis, rubrophytic.
 • Sportoló.
 • A bőr candidiasis.
 • Többszínű zuzmó.
 • Erythrasma.

Használati utasítások

Csak külső használatra. A gyermekek elérhetetlenségét 30 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten tartandó. A felhasználhatósági időtartam 5 év.

Kerülje a szembe és nyálkahártyákkal való érintkezést. Érintkezés esetén azonnal öblítse folyó víz alatt.

Ha a javítás pozitív hatása két héten belül nem található, forduljon orvoshoz.

Adagolás és adminisztráció

A gyermekek és felnőttek oktatása nem különbözik egymástól. A krémet naponta egyszer alkalmazzák az összes fenti betegség esetében.

Az alkalmazás módja:

 1. A kezelőhelyet előzetesen megmossák és tisztítják a keratinizált bőrrétegekből, majd megszárítják.
 2. A krém egy vékony réteget enyhén dörzsölte az érintett bőrfelületre, miközben 1-2 cm-es szomszédos egészséges területeket kezel.

A kezelés folyamata:

 • Sima bőrű gombás léziókkal - 2-3 hétig.
 • A gomba elváltozásai a bőr hajtásában - legfeljebb 4 hétig.

Körömgombák alkalmazása

A gyógyszert a hivatalos utasítások szerint nem használják onychomycosisra. A teljes fungicid hatású krém hatóanyagának gyorsan be kell hatolódnia a körömlemezbe, és fel kell halmozódnia benne, és a krém különleges segédanyagok (például karbamid) nélkül is problémás.

Azonban a gombás köröm kezdeti szakaszában a Travogen segítségével még mindig gyógyítható. Ehhez:

 1. Először is, kövesse a fent leírt alkalmazási módszert.
 2. Alkalmazás előtt helyezze a lábát a gombaellenes fürdőbe 20-30 percig. Ez lágyítja a körömlemezt, lehetővé teszi a hatóanyag hatékonyabb bejutását, és kiegészíti a terápiát egy kiegészítő gombaellenes hatással.
 3. Együtt a körömlemezzel, a kutikulákkal és a szomszédos bőrrel Kezelje a köröm alatti területet a szabad széltől.

A köröm gomba kezelése az egészséges köröm teljes növekedéséig tart - 3-6 hónapig. A krémet alkalmazzák Naponta kétszer - reggel és este.

Az utasítások be nem tartása az Ön felelőssége.

túladagolás

Túladagolásról nem számoltak be.

Egyéb gyógyszerek alkalmazásának jellemzői

A gyógyszerkölcsönhatások helyi alkalmazásakor nincs nyilvántartás.

Rendelkezések

A gombás károsodás súlyos formáinak kezelésére a krém külső alkalmazását kombinálják a szisztémás gombaellenes szerek bevitelével.

Ellenjavallatok

 • A krém összetevőire túlérzékenység.
 • Újszülöttek 1 hónap alatt.
 • Szoptatást.

Orvos felügyelete alatt

 • Gyermekek 2 éves korig.
 • Terhes.

Mellékhatások

 • A bőr irritációja, égése és viszketése.
 • Allergiás reakciók az alkalmazás helyén.

Visszajelzés a fórumokon

Hirtelen megpillantottam az ujjaim közötti teret a jobb lábamon. Ezt szárazság és viszketés érte. Körülbelül egy hét elteltével ez a folyamat fokozódni kezdett, és a méretezés határai kibontakoztak, megragadva ujjaikat. Csak abban a pillanatban volt szabad időm eljutni az orvoshoz. A kórházban azt mondták, hogy volt rubromikózis - felírták a Travogen nevű krémet. Mindent megtettem az utasítások szerint, de nem volt hatása, de semmilyen romlást sem vettem észre. Pozitív változások csak a második hétre érkeztek! És ez azért van, mert nem álltam meg a lábam megkenését. Ennek eredményeképpen a gomba elhaladt, de az utasítások hazudtak az időzítésről.

Megpróbáltam kezelni a körömvirágot a Travogennel. Ez olyan drága gombaellenes krém. Tehát nincs semmi eredménye. Egy hónapig megdörzsöltem a körömöt, amíg a cső kifogyott. Csalódott a szerszámban - 500 rubelt dobott a szélért.

Nyáron a hátamon és a jobb vállamon zuzmó ment - valahol 10-15 rózsaszín folt. Azt hiszem, felvette a parton. Apám bőrgyógyász, felemelte az ébresztést, amikor észrevette őket - mondta, hogy megfosztották. Azt hittem, ez csak a pigmentáció a naptól. A gyógyszeres szekrényben volt gombaellenes krémet. Úgy hívják Travogent. Két hétig eltakarta őket a felső hát és a váll. Meglepő módon a foltok először elvesztették a fényességet, elhalványultak, majd teljesen eltűntek. Örülök, hogy apámnak volt ez a gyógyszere!

A szerszám előnyei és hátrányai

 1. Lehetetlen túladagolás.
 2. Könnyű mellékhatások.
 3. Gyerekekhez rendelhető.
 1. A magas ár.
 2. Nincsenek analógok.
 3. Csak krém formájában kapható.