Egészség, élet, hobbi, kapcsolatok

Összes hozzászólás száma: 0

2013.09.29-én, Nikitin
Helló kedves barátaim a betegségért! Megoszthatom azt az utat, amely már majdnem két éve volt, lehetőséget adva arra, hogy elfelejtsem a GG-t, akivel 23 éves vagyok (most 31 éves vagyok). Nyilvánvaló, hogy semmi sem működött, pénzért és semmiért semmi sem hihet. De ma még egyszeri megjelenítés sem jelen van, fagyaszthatok fürödni, napozni, csendben ülni, stb.
2 évvel ezelőtt találkoztam egy olyan emberrel, akinek ugyanaz a szerencséje volt, és ő saját módján felajánlotta, hogy ez a személy véletlenül jött a pozitív eredményhez. Én személy tulajdonított Megközelítés szkeptikus, de az addig kínozták, megnyilvánulásai voltak állandó, stabil, és még nem hipotermia vagy bármely más közreműködő helyzetekben. Általánosságban elmondható, hogy van egy bizonyos amerikai komplex amerikai, sőt, nem közvetlenül kapcsolódik a GG-hez, de hatékonysága a GH tekintetében meglepő. A hatásmechanizmus egyszerű, elegendő mennyiségű nyomelemet tartalmaz a HG vírus "KEEP" kezeléséhez. Ez az ember ad nekem egy diagramot, egy képet a komplexum fogadásáról és. Végre halkan élök, nem is hiszem, hogy ez a GG elleni harc a múltban. Srácok ÚJRA. Boldog vagyok! Ez a személy kérte hála az információs adtam, először nem hittem el, azt hittem átverés vagy fikció, de még mindig ad pénzt, csak 5000 rubelt, és most, ha én vagyok az az ember akivel találkozom, együtt találkozunk egy tornaterem, már állandóan köszönöm, és egyáltalán nem sajnálom a pénzért. Igen, miről beszélünk. Hála istennek, hogy életem ilyen találkozása történt.
Bármit is megteszek mindenkinek, aki megpróbál harcolni a HG-vírussal, SEGÍTSÉG, HOGY TÖRTÉNT TARTJA ezt a szörnyű betegséget. A probléma minden, ami szükséges! Fogok írni fogok kérni! Éljünk újra.
Írja telefonját a postahivatalnak, visszahívlak és elmagyarázom mindent! [email protected]

Mar 31, 2013, Natalia
Hello mindenkinek. 10 éves. 3 fagyott terhesség volt. Legutóbb végre született egy csodálatos baba. A terhesség előtt jó pre-iskola volt a nőgyógyász és az immunológus között. a vizsgálat során azt is nagyon alacsony szinten progisterona, amelynek feladata a fejlesztés a terhesség, és adja fel a 21 napos ciklus, és valószínűleg azért, mert ő nem a terhesség is megdermedt. A legfontosabb az, hogy a herpesz a terhesség 12. hetéig nem jelenik meg, amíg a placenta nem alakul ki, és akkor félelem nélkül. Általában az ismétlődő herpesz az amerikai tudósok bizonysága szerint nem befolyásolja a normálisan előforduló terhességet. Olyan kiütésekkel, amelyek mindazonáltal 21, 27 héten jelentek meg, lokálisan kenőcsöket és 3% oxolint használtam. Az ózonterápiát kaptam. Fogamzás előtt, majd 12 héttel a folsavat, hogy 2 m - 3-szor egy nap (ez szükséges a normális könyvjelző magzati neurális csövet, amelyből a jövőben is a minden szerv), és a teljes terhesség jodomarin és multivitamin megszakítás nélkül. Pregravid képzés in Immunology - 5 nap: izoprinozin 2m, 3-szor naponta, étkezés után + Allokin alfa n / a naponta 1-szer minden második nap.
Ezután a következő 10 napban: az izoprinozin napi 1-től 3-szor, a traumel іr / д, у / м és a lymphomyositis 1 р / δ alternáns 5. Ezután az allokin-alfa 5 napos ismétlődését az izoprinozinnal, mint az első 5 napban.
Csak terhességre kell felkészülnie, és minden rendben lesz. Sok szerencsét mindenkinek.

2013.04.13, Julia
hello, azt akarom, hogy válaszoljon a kérdésre általában a barátnőm szült egy gyermeket a fejét a születés után volt egy nagy vérömleny (ismeretlen okból), és később a 2, 3 év tegyen különböző diagnózisok, hogy a rossz beszéd (nem emlékszem, hogy mit, de ez nem egészen igaz) erre vagyok szükség. 2 évvel ezelőtt, a gyerek 7 éves, első osztályú, stresssy, és lőn, hogy a gyermek nagyban fáj az egész testet, lehajolt a fájdalom (ez történik az iskolában), általában a gyermek kórházba került, és csak később, az orvosok megállapították, hogy ez herpesz vírus éveken ütött a gyermek idegeket és a háttérben a stressz, ez azt eredményezte, így itt következményeit, a szülők hat hónap, kezelt, és ha jobb a születés és a kezelés kezdetén és ellenőrzés, akkor nem prozoshlo, ezért legyünk éberek és kapcsolatba kell lépnie jó orvosok!

15.12.2012, Inna
Most a vemhességi időszak 7 hét. Ezalatt az idő alatt háromszor herpes 2-szer nemiszerv egyszer egyenesen a láb (((Másfél hete kórházba került egy részleges leválása a petesejtet. Azt mondta a doktor az ő „baj” a legrosszabbra, azt nyugodtan azt mondta, hogy nem küldik placenta gyermek, maximum ami megtörténhet, hogy ki szülés előtt, majd a császáré. De! 28 hetes, akkor van egy gyertyát néhány paszta, kockázatának csökkentése (magam, még mindig úgy gondolta, hogy egy héttel szülés előtt is, és az aciklovir, biztos volt benne, hogy nem befolyásolja sem a magzat nem terhesség. Enki hazugság, néhány ismétlődő vetélés után kimaradt az abortusz / korai rodov.Tak orvosa tanácsolta nekünk, hogy vizsgálni kell hemostasiogram (például név), a rövidebb elemzést véralvadásban. Néni orvos, hogy elfogadja ezt az elemzést kérdezi a szülők a rossz betegség beremennot anya, a szívinfarktus, az agyvérzés és más varikozka. Azonnal elárulta, hogy volt egy krónikus genitális herpesz. Tehát ő azt mondta, hogy a GG vérsűrűséghez. Átadta az elemzést (sok ember mutatója van), kettőt túlbecsültek. Én elmentem a következtében, hogy az orvosom azt tanácsolta, hogy ne húzza a sorsa a tojás, és tét valószínű, hogy a vér kezd sűrűsödni átszúrja Frakseparin. Lányok, akik a szobámban telt ezt az elemzést, sokak számára túl magas volt a valószínűsége, hogy már nem a terhesség, az ok tedd a vérrögök képződését. Milyen különböző feltételek mellett, ahogyan azt a néni orvos elmagyarázta nekem, a különböző mutatóknak kell lenniük, és több alkalommal kell átadni őket ennek megfelelően. Az egyik felfújt számok felelős módon ebben vagy abban az esetben, a vér gyorsan elkezdik sguschatsya.Pod bizonyos esetekben rejlenek, kapott egy fertőzés a testemben, a sok stressz. Voobshchem itt van. By the way, 15 napig, mivel nincs yy, nekem ez a kifejezés és egy kis győzelem rajta. Az orvos a kórházban azt mondta, hogy van egy átalakítása a szervezet általában nem lehet több, vagy megáll a terhesség után. És ha többé nem gyakori kiújulás terhesség után do plazmaferezis (vérátömlesztés tőle kezelés), mint egy lehetőséget, és segítségével.

2014/02/03, Juliana
25 éves
Kaphatok genitális herpeszet a munka során?

02.02.2013, Helena
Jó napot! Inna, mondd el, hogy csinálod és hol találtad az ilyen szakembereket? hogyan tudok kapcsolatba lépni veled? Nagyon szüksége van egy jó orvosra, terhességet tervezek ugyanolyan feltételek mellett :)) Az ECO után már fagyott terhességem volt

12.12.2012, Guzel 29
Lányok, akiknek van GG és akarnak, de félnek szüléshez, ne félj. Számomra a GG már a 7. évfolyamon elég gyakoribbá válik. 2 fagyott terhesség volt. Egyetlen orvos sem azt mondta, hogy a GG volt a sikertelen terhesség oka, azt állították, hogy a hormonhiány valószínű. 5 évvel az utolsó fagyott terhesség után, attól tartottam, hogy újra terhes lesz. De aztán elvette a kezét, elvette az összes félelmet és mindent, ami volt, pah-pah. Fiú 10 hónap, jó egészséges baba. A terhesség alatt a recidiválások havonta 10 héten át, születés előtt, így általában 2 alkalommal, az utolsó 38 héten belül. Nagyon aggódott, attól tartott, hogy megfertőzi a gyermeket a szülésben. Az immunológus az Epigen permetet és a Viferon-t ajánlotta a szállítás előtt. 41 hétig születtem magam. Meg kell hinnünk, hogy minden rendben lesz. A múltban fagyott terhességek valószínűleg azért voltak, mert nem volt elegendő a szükséges hormonok, így kívülről kaptam. A legfontosabb dolog egy olyan orvos megtalálása, aki a terhességet vezeti.

2012.11.22, Olga
Idén júniusban születtem a genitális herpeszre. Szörnyen éltem. Most terhes vagyok, a fogantatás napja pontosan tudják, és ezen a napon már csak aktív herpesz ((láttam, amikor már túl késő volt. Ez egész egyszerűen a szivárgás, egy kis seb a szeméremajkak és az összes. Olvasta, hogy a herpesz, hogy a baba nem fog fájni (tekintettel, természetesen). De most már gond, ha volt fertőzött partner. van egy kicsit fáj, akkor elvileg nem érintette.

2012. 11. 28., Inna
Hány fórumot olvastam egy hónapja a yy témájáról, nos, azt hiszem, hogy terhes leszek, nem lesz olyan félelmetes, persze. SG beteg 2011 szeptemberében.. Az első kitörések voltak oooooochen kemény, menjen kemény, a WC-lila könnyek a fájdalom, vittek el mentőt. és elment. egy hónap alatt 3 visszaesés zdraste-ként! Sok mindent próbáltam, sok pénz maradt, egyáltalán nem segített. Májusban már ment az immunológushoz. aki nyugodtan hallgatott rám, és kezdeni küldött vizsgálatokon, beleértve immunogram.. A legérdekesebb, akkor olvassa el az eredményt, azt mondta, hogy ha nem láttam volna, amit már folyik (és akkoriban hozzá Azért jöttem, volt egy kiütés a lábszár a fenék) az immunológiai volna arra a következtetésre jutott, hogy én vagyok az egészséges ember, minden jelző normális. Így a hiányzó az immunrendszer is sekély, akkor volt egy endokrinológus, aki „vypinul” én ki az irodájából, és azt mondta, hogy minél jobban használják, hogy ne menjen, ne pazarolja az időt és pénzt. A következtetést a következő idegek tették. És valóban ő lett észrevenni egy kis izgő, felmászik.. Júniustól szeptemberig kezelték gyilkos, csak az aciklovir a vágás 200 tabletta injekció + tabletta + tovább + immunovenin / O. Amint szeptemberben megállt inni év aciklovir ismét.. Kezét csak ((nem tudok inni az élet minden aciklovir, máj és vese vadul sajnálom (feltételezve, hogy még mindig gastritnitsa inni és kábítószer felett!) Az orvos azt mondja, hogy többet vakcina herpes. ivott aciklovir (virágzás idején évben a vakcina nem) megy, hogy a vakcina.. két herpesz ismét úgy döntött, iszom tablettát, amíg Poston megszúrja a vakcinát, de majd meglátjuk.. énekelt oltóanyagok 2 out of 5, tudom, hogy nem fáj és úgy tűnik, terhes vagyok. "Ijesztő, nem a megfelelő szó. gp teljesen nyugodott sok gyógyszerek, vakcinák ellen rubeola nincs ideje, általában félek. A férjem azt mondja, kevésbé kell gondolni a rossz, és van egy elme ebben a pillanatban ki van kapcsolva, és az agy elkezd dolgozni a legrosszabb módon. A legostobább, hogy a fogantatás napja van biztosan tudom, és ez a nap herpesz volt 2-szer. örülök csak egy (a kísérlet!), ha kenetet buborékok csak zöld festék és semmi mást (és nem iszom semmilyen tablettát), én mindent gyógyít 3 napig, immunológus azt mondja, hogy az ügyem nagyon nagy győzelem!

2012.10.14., Lena
Szeretném elmondani a történetemet.
Gyakran visszatérő genitális herpeszem (havonta több mint 1-2 alkalommal). Amit most nem kezelik, az orvosok vállrándítással vállukon, semmi sem működik, kivéve az aciklovir elnyomó terápia (2. táblázat -. Reggel és este néhány évig) Herpes visszatér a szörnyű viszketés és a fájdalom, így nem tudok nélkül aciklovir. A saját felelősségére a döntést, hogy terhes, és a terhesség alatt, hogy az aciklovir tabletták, emelt információkat az interneten erről a gyógyszer, megtudtam, hogy alacsony toxicitása patkányoknál azt találták, hogy ez nem okoz magzati rendellenességek. Terhes, ő még nem vizsgálták, ezért ellenjavallt (valamint sok más drogok használata tilos a terhesség alatt, mert nem voltak tanulmányok). Röviden, vettem egy esélyt, az orvosok, akik megfigyelték a terhességet, nem mondtak semmit az acyclovir és a herpeszről. Saw acyclovir 2 lap reggel és 2 tab esti minden terhességet, tk. attól tart, hogy a herpesz okozhat vetélést és más betegségek a terhesség (I elmulasztott abortusz, azt hiszem, az volt az oka herpesz).1,5 hónap. vissza születtem egy csecsemőt. Minden tekintetben egészséges (pah-pah-pah!), A fejlődés megfelel az életkornak. Az obeschm, írom ezt az információt azoknak, akiknek a herpesz nem teszi lehetővé a gyermek viselését. Megtalálták! Bármit kívánok mindenkinek!

A témával foglalkozó összes oldal:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

A herpesz oka a merev terhességnek

Herpesz terhesség alatt

A herpesz vírusfertőzés, amelynek kórokozója többféle herpeszes szimplex vírus. A herpeszről sokan nemcsak hallani tudják. A statisztikák szerint a világ népességének csak 5% -a rendelkezik stabil immunitással a betegséggel. Ármány vírus az, hogy jelen lehet az emberi test éve, soha felfedi magát, és a gyengülő a szervezet védekező mutatja különböző kellemetlen események, amelyek függnek a vírus típusától.

Sajnos a hormonális újraszervezés miatt a terhes nők testében immunválaszuk csökken, így a nők számos rejtett betegségre, így például herpeszre is ki vannak téve. A terhes nők, a herpesz fertőzés gyakran látható a hideg az ajkak formájában láz (labiális herpesz), vagy a formában a genitális herpesz, amely szexuális úton, és sokkal veszélyesebb a baba.

A hideg sebek terhességi okai

Mint már említettük, a legtöbb ember hordozza a herpeszvírust. A terhes nők veszélyeztetik a herpeszvírust, mert antitestek hiányoznak a vérében, amelyek megvédhetik testét és a baba testét, vagyis ha korábban nem rendelkezett a terhesség előtti betegséggel. Abban az esetben, ha már volt herpesz megnyilvánulása, akkor a terhesség idején a betegség súlyosbíthatja.

Tipikusan az exacerbációk okai közé tartozik a hipotermia, stressz, fáradtság és különböző fertőző betegségek influenza, angina, akut légzőszervi fertőzések formájában.

A herpesz tünetei a terhesség alatt

A klinikai tünetek függvényében a genitális herpesz tipikus és atipikus. Az inkubációs időtartam 3-9 napig tart. Rendszerint a betegség láz, fejfájás, izomfájdalom, hányinger manifesztálódik.

A perifériás herpesz külső jele a herpeszes hólyagok, amelyek az ajkán jelennek meg. Rendszerint az ajkak körüli viszketés vagy kényelmetlenség előzi meg őket, melyet rossz közérzet és enyhe hőmérsékletemelkedés, valamint az ajkak duzzanata és fájdalmassága kísér. Idővel a herpeszes hólyagok kinyílnak, tiszta folyadék áramlik ki belőle. Helyükön sebek keletkeznek.

Genitális herpesz lehet azonosítani a megjelenése a vulva, vagina, méhnyak, a húgycső számos kis buborékok és a folyadék, valamint a bőrpír és duzzanata az érintett területet. Idővel a hólyagok kitörtek fekélyek képződésével, amely 2-4 hétig gyógyulhat. A hólyagok kitörését és a fekélyek kialakulását a viszketés, a fájdalom, az égő érzés, az alvászon súlyossága egészíti ki.

A betegség elsődleges epizódját a vizeletrendszer károsodása jellemzi, amely különböző megnyilvánulásokban nyilvánulhat meg, a kisebb mértékű fájdalomtól és égő érzéstől kezdve a vizelet visszatartásáig, az ödéma és a hüvelyben jelentkező súlyos fájdalomig. Ezeket kiterjedt herpeszes fekély okozza, amely hatással van a húgyhólyagra és a húgycsőre.

A herpesz a terhesség alatt veszélyes

A herpesz vírus nagyon veszélyes lehet a terhesség alatt az első fertőzés a nők, mint abban az esetben való átjutását a placentán a baba testét is előfordulhat vetélés (ez különösen jellemző a terhesség első trimeszterében). Ezen túlmenően, a vírus okozhat különféle magzati fejlődési rendellenességek formájában kár, hogy a központi idegrendszer, súlyos születési rendellenességeket az agy, látásromlás, halláskárosodás, és különféle magzati rendellenesség. Ha egy nő a terhesség harmadik harmadában herpeszvírussal fertőződik meg, akkor ez egy halvaszületést vagy egy agyi károsodást okozó gyermek születését eredményezheti.

Ha egy nő a terhesség előtt már herpeszes vagy a vírus hordozója, akkor a szervezetben olyan antitestek vannak, amelyek megvédik a babát a vírus káros hatásaitól.

Amikor a nemi genitális herpesz, amely röviddel a születés előtt romlott, rendszerint szállítási módszerként egy császármetszést választanak, hogy a gyermek ne fertőzze meg fertőzött általános módon. Természetes módon azonban lehetőség van arra is, hogy a vírust semlegesítse azáltal, hogy az orvos által előírt bizonyos gyógyszereket szed.

A herpesz kezelése a terhesség alatt

Ha egy várandós nő már korábban herpeszes volt, értesítenie kell a szülész-nőgyógyászt a terhességéről. Ha a betegség súlyosbodásának jelei vannak, a várandós anyának azonnal konzultálnia kell az orvossal, minél előbb kezelnek, annál valószínűbb, hogy sikeres lesz.

Napjainkig nincs olyan gyógyszer, amely teljesen elpusztíthatja a vírust, és biztosítja a teljes gyógyulást. Azonban egy terhes nő, aki HSV-vel vagy a herpesz elleni antitestekkel rendelkezik, olyan kezelést folytathat, amely elősegíti az egészséges baba születését. Ehhez a jövő anyáját olyan gyógyszerekre szánják, amelyek depresszi a herpeszet és fokozzák immunitását. Az ilyen gyógyszerek kijelölése csak orvos lehet.

A herpeszes terhes nőknél általában felírt gyógyszerek közül megjegyezheti a gyógyszer panavirt, amelyet belsőleg és külsőleg használnak. Bizonyos esetekben az anti-eretikus kenőcs aciklovir alkalmazása, melynek ki kell duzzasztania a kiütések fókuszát. Oxolinsav, alpiperarin, tebrofén, tetraciklin vagy eritromicin kenőcsök is használatosak.

A herpeszkiütés kenésére az interferon és az E-vitamin oldatát is alkalmazzák, ami hozzájárul a sebek gyors gyógyulásához. Ha a védettség nem elegendő, a kezelést immunglobulinokkal egészítik ki.

Néhány gyógyszer utasításai arra utalnak, hogy terhes nők nem használhatják. Ebben az esetben az asszonynak bíznia kell az orvosában, aki előírja a kezelését, mivel az a tény, hogy a nem gyógyult fertőzés okozta kár erősebb, mint az ilyen vagy más gyógyszerek szedésének káros hatása.

A herpesz kezelésére használhatók és népi gyógymódok, a bőrkiütés kórokozókkal fenyőolajjal, kamilla krémmel vagy kenőcskel. Nagyon ajánlott nagyszerű forró ital inni mézzel vagy kalinával.

A fagyasztott terhesség legfőbb oka a fertőzés

A fagyott terhesség sok oka van, és gyakran egy ilyen helyzet kialakulásában, az orvosok végül nem tudják pontosan meghatározni, mi okozta a női testben fellépő működési zavarokat, aminek következtében a magzat meghalt. De számos oka lehet ennek a patológiának a kialakulásában, és megállapította, hogy a fagyott terhesség legfőbb oka a fertőzés.

Terhességi fertőzések

Számos fertőzés van a terhesség alatt, melynek átvitele szexuális úton történik, és káros hatással van a magzatra. A legfélelmetesebb az, hogy, hogy a legtöbb fertőzés tünetmentes, és ha a pár nem tervezi, hogy megszülethessen a gyermek, nem vizsgálta a fogantatás előtt, az embrió is megtámadta ezeket a fertőzéseket, ami akkor fordulhat elő, mint a halála miatt. A helyzetet bonyolítja az a tény, hogy a terhesség az az időszak, amikor a női immunrendszer ellazult állapotban van, akkor biztosítani kell, hogy a baba nem utasítja el a testet, de ugyanakkor olyan helyzetben is negatív tényező.

Fagyasztott terhesség fertőzések miatt

A legveszedelmesebb következmények a terhességhez vezethetnek abban az esetben, amikor a magzati fertőzés a terhesség korai szakaszában következett be. Elég gyakori oka a nem fogadott abortusz miatt fertőzés jelenlétét a genitális herpesz, szifilisz, gonorrhoea, chlamydia, és más betegségek. Ebben az összefüggésben ajánlott a fogantatás előtt lemondani a szükséges vizsgálatokat a házastársak, még akkor is bízik az egészségre. Ha bármilyen fertőzést észlel, a betegnek a tervezett fogantatás előtt orvosi ellátást kell kapnia. A mai napig nem minden szexuális úton terjedő betegség érzékeny a kezelésre. Például a genitális herpesz okozza a vírust, amely véglegesen eltelik a szervezetben, és minden gyógyszer átmeneti javulást céloz. A genitális herpeszben a terhességet olyan időpontban kell megtervezni, amikor a relapszusok előfordulása minimális, mivel a korai szakaszban fellépő visszaesések fagyott terhességhez is vezethetnek. A kezelés fő célja az immunitás növelése, amely hozzájárul az egészséges táplálkozáshoz és az egészséges életmódhoz.

SARS és az influenza terhesség alatt

A nem-fejlődő terhesség akkor is előfordulhat, ha terhes influenza, gyakori ARI, SARS stb. Fertőződik meg. Az ARVI a terhesség alatt nagyon nehéz lehet, mert az immunitás munkája félszívesen történik. A veszély ebben az esetben nem jön annyira a kórokozó, de a fejlődés a tünetek: láz, mérgezés, ami az „anya-magzat placenta” zavart a véráramlást. Az embrió nem kap elegendő mennyiségű oxigént és tápanyagot, és esetleg halálának megjelenését. Ebben a tekintetben, a szezonális influenza-járvány időszakában a terhes nők esetében, polivalens vakcinával oltott vakcinázás javasolt.

Bármilyen fertőzés potenciálisan veszélyes egy embrióra, amelyet még a placenta sem véd. Ezért ajánlott munkát vállalni, és kevésbé, hogy látogasson el a nyilvános helyeken a terhesség korai szakaszában, és kerülje a kapcsolatot a légzőszervi betegségben szenvedő emberekkel.

A rubeola és a cytomegalovirus terhesség alatt

Ráadásul a rubeola vírus és a citomegalovírus visszafordíthatatlan változásokat és többszörös rendellenességet okozhat. De ezeknek a betegségeknek a fertőzése csak terhesség alatt veszélyes, a "régi" fertőzés éppen ellenkezőleg ösztönzőleg hat az ellenanyag IgG osztályának kifejlődésére, és megakadályozza a betegség súlyosbodását. De az ellenanyagok jelenléte az IgM a "friss" fertőzés jele, és súlyos aggodalomra ad okot. Ha a várandós nő a rákfelé válik a terhesség első harmadában, akkor ez elengedhetetlen jelzés a megszakításához. Kevésbé agresszív a cytomegalovírus, de sokkal gyakrabban a fejletlen terhesség egyik oka.

Ételészmérgezés terhesség alatt

A méhlepény érettségi szintje, a mértéke meghatározása

A fibroidok terhességre gyakorolt ​​hatása

Fagyasztott terhesség: okai, következményei és kezelése

A fagyasztott terhesség sok oka között, amely egyes esetekben nem tisztázható, az orvosok megpróbálták kiosztani néhányat a befolyásoló tényezők listája ennek a feltételnek a kifejlődésére, amely nyilvánvalóan hasznos mindegyik pár vizsgálatára, amelyet terhesség megtervezésére terveztek.

Az orvosok listája négy általánosító csoportra tagolódik, amelyek közül elsõsorban: genetikai rendellenességek.

Az eset lehet karyotype (a kromoszómák teljes kromoszómáinak jelei), de gyakran az embrió genetikai rendellenességeket is kifejthet, még akkor is, ha mindkét szülő teljesen működőképes. A fagyott terhesség kromoszomális okai esetén ez az állapot korán, legkésőbb a nyolcadik-tizenkettedik héten következik be.

Ebben az esetben a fagyott terhesség a természet szempontjából is megmagyarázható, ha nem teszi lehetővé a tökéletlen egyének megszületését. A fagyasztott terhesség állandó gyakoriságával a párnak meg kell felelniekonzultáljon a genetikával.

Terhesség esetén a fertőzések nagyon veszélyesek, és jelentős számban szexuális úton terjednek. A gyümölcsökön a legártalmasabbak lehetnek. Veszélyes is, hogy jelentős része tünetmentes. Ha a pár nem vette át a vizsga fogantatását megelőzően, mindez véget vethet az embrió fertőzésének súlyos támadásával, ami halálához vezethet. A helyzetet súlyosbítja az a tény, hogy a terhesség alatt a nő immunitása gyengül. Egészséges nő számára ez egy olyan pozitív feltétel, amely szükséges ahhoz, hogy megakadályozza az embrió elutasítását, de egy fertőzött nő számára ez nagyon veszélyes.

Különösen veszélyes a fertőzés, amely a korai terhességben jelentkezett. A statisztikák szerint a merev terhesség leggyakoribb oka a szifilisz, a genitális herpesz. chlamydia, gonorrhoea és más hasonló betegségek. Ebben a tekintetben, és meg kell tervezni a terhesség, mert ebben az esetben a szükséges vizsgálatokat, mindkét házastárs, mielőtt a fogamzás, így esélyt kaptak az orvosi ellátás. Ma azonban nem minden szexuális úton terjedő betegség gyógyítható. A genitális herpesz vírus a testben marad. Ebben a tekintetben a genitális herpesz jelenlétében a terhességet minimális gyakorisággal kell tervezni, mivel a korai időszakban olyan relapszusok jelentkezhetnek, amelyek fagyott terhességet okozhatnak. Fontos, hogy jelentősen javítsák az immunitást, amelyet mindig a megfelelő és megfelelő táplálkozás és természetesen az egészséges életmód támogatott.

Azonban a fagyott terhesség oka lehet és közönséges influenza, ARI, ARVI és mások bakteriológiai és vírusos betegségek. Mert olyan embriók esetében, amelyek nincsenek védve a placentán, minden fertőzés veszélyt jelent.

A terhesség korai szakaszában nagyon ésszerű, hogy nyaralni, és amennyire csak lehetséges, nyilvános helyeken mutatkozzon meg, és minden lehetséges módon elkerülje a nyilvánvalóan beteg légúti betegségben szenvedőket.

A fagyasztott terhesség másik gyakori oka lehet hormonális rendellenességek. az ösztrogén, a progeszteron vagy az egyensúlyhiány hiányában nyilvánul meg. Ha ezt a feltételt megfigyelik, akkor a vetélés veszélye, vagy a magzat megállítása a fejlődésében nagyon nagy. Ebben az esetben a diagnózis és az előírt fenntartó hormonterápia segít a gyermek viselésében időben segíteni.

Az ilyen fontos és sokrétű esemény, mint a gyermek viselése, szükségszerűen mindkét házastárstól megköveteli azokat az áldozatokat, akik nagy tiszteletben tartják a helyes életmódot. Bár sok modern dohányos biztos abban, hogy a dohányzás által okozott kár jelentéktelen, és egy pohár bor vagy sör is ártalmatlan, valójában teljesen más.

És meg kell szabadulnunk a rossz szokásoktól a koncepció előtt, mert ismert, hogy alkohol és nikotin okoz aktívan a magzat elhalványulását. Ezen nyilvánvalóan mérgező anyagokon túlmenően korlátozni kell a különféle gyógyszerek alkalmazását és BUD. és a koncepció után igyekeznek elkerülni a szükségtelen röntgenvizsgálatokat, és semmiképpen sem szabad kitéve a sugárterhelésnek. Nagyon fontos és megfelelő táplálkozás. mivel a szükséges vitaminok és a testhez szükséges egyéb anyagok egész komplexe, a gyümölcsöknek a program egészére kell kiterjedniük. Például a folsav hiánya az embriófejlődés kórtörténetéhez vezet, és fordítva, az A- vagy C-vitaminok túlcsordulása a magzat elutasítását idézheti elő. Kövesse ezeket az ajánlásokat különösen fontos 3-4, 8-11 és 16-18 héten belül. amikor a vetélkedések leggyakrabban fordulnak elő.

Elmegyek egy diétán - és egészséges leszek és fiatal leszek. Tudod ezt? Feliratkozás minden diétára!

A herpesz jellemzői a terhesség alatt

A terhesség alatt a herpesz nagyon gyakori és különleges figyelmet igényel.

És a belőle fakadó kár meghaladja a rubeola negatív hatását, ami viszont gyakori jelzés a terhesség megszüntetésére. Azonban számos területen végzett kutatások eredményeképpen lehetővé vált a magzat egészségének kockázatának csökkentése. Sokan úgy gondolják, hogy a herpesz csak az orr alatt jelenik meg, de nem az. Gyakran vannak genitális elváltozások, bőrkiütések a bőrön.

A herpesz fertőzésre vonatkozó statisztikák

A statisztikák szerint szinte minden személy szenvedett a herpesz különböző megnyilvánulásaival és az ő hordozója. Ma minden második személy. A méhen belüli fejlődési rendellenességek kockázata pedig a kezdeti fertőzéssel (kb. 50%) szignifikánsabb lesz.

A herpesz visszatérése a terhesség alatt a károsodás kockázatát okozza (10%).

Szakemberek kiderítették, hogy a herpesz okoz nemcsak a különböző patológiákat, hanem spontán vetéléseket is. A krónikus herpesz a majdani gyermekek majdnem felének a jövőben egészségügyi problémáit okozza, különösen ha a nő terhesség alatt fertőzött ezzel a vírussal.

A krónikus herpesz sok gyermeknek egészségügyi problémákat okoz a jövőben, különösen ha egy nő fertőződik meg ezzel a vírussal a terhesség alatt.

Időszerű fellebbezés az orvoshoz a legkisebb jelek a herpesz megmenti az egészségét az anya és a gyermek.

A vírus által okozott leggyakoribb szövődmények

A terhesség alatt a nő immunitása gyengül, ezért hajlamosabb a betegségre. A herpesz vírus a szervezetre csökkent immunitással jár, és viszont még inkább aláássa. A terhes nők herpesze számos szövődményt okozhat.

A terhes nők herpesze számos szövődményt okozhat. Például a leggyakoribb patológia egy fagyott terhesség.

A fagyott terhesség a leggyakoribb patológia, amelyet a vírus okoz. Az embriónak általában csak ideje van a méh falához kötődni, és továbbfejlesztése leáll: szervek nem alakulnak ki, és a testrendszerek nem működnek.

Ennek a kórtanának a veszélye, hogy egy nő nem érzi a változásokat.

Leggyakrabban ez a fejlődés csak az első trimeszterben lehetséges. Mivel az embrió nem fejlődik, fokozatosan elkezd bomlani, és ezáltal az egész szervezet mérgezését okozza. Mivel a méhfalhoz kapcsolódik, az embrió káros hatása elsősorban az endometriumra hat, súlyos gyulladást okozva, ami a jövőben súlyos vérzéshez vezethet. Ezért nagyon fontos, hogy időben regisztráljon egy nőgyógyászra.

A várandós nőnek időben be kell jelentkeznie egy nőgyógyászra. Az ellenőrzésnek köszönhetően észlelhetők az időben előforduló patológiák, és ha lehetséges, megakadályozzák őket.

Az állandó megfigyelésnek köszönhetően időben észlelhető a terhesség patológiája, és ha lehetséges, megakadályozza őket. Ebben az esetben ajánlott a kaparás végrehajtása.

A herpesz ugyancsak spontán vetélést okozhat szinte a terhesség bármely időszakában.

Ez annak köszönhető, hogy a szervezet mérgekkel mérgező hatással van, nemcsak az anya testére, hanem a magzatra is. Ha az idő előtti születés az orvosok irányítása alá kerül, akkor a gyermek megmenthető. A terhességgel és fejlődéssel kapcsolatos szabálytalanságok miatt azonban gyakran megjelennek a még mindig született gyermekek.

A herpesz a terhesség alatt sok veszélyes betegséget okozhat egy gyermekben:

 • szívbetegség;
 • késedelem a fejlődésben;
 • a központi idegrendszer különböző súlyosságú veresége;
 • vakság és süketség;
 • mikro- és hydrocephalus;
 • epilepszia.

Leggyakrabban a fertőzés a szülés során jelentkezik. Terhesség esetén a vírus csak akkor érinti a magzatot, ha a nő nem tolerálja a betegséget. Ez alatt az idő alatt a vírusnak a magzatra való átvitelének kockázata meghaladja az 50% -ot, mivel a lenyeléskor a placentán keresztül továbbítja a babának. Minden komplikáció elsősorban a fertőzés időpontjától függ.

Ha a vírus belépett a testbe az első trimeszterben, akkor leggyakrabban szívhibák és más veszélyes szövődmények jelentkeznek.

A következő két trimeszterben történő fertőzéskor a magzatot nem befolyásolja annyira, mint a gyermek összes belső szervezete. Leggyakrabban szepszis, vérszegénység, hipotrófia. Ha a méhen lévő gyermek több héttel szülés előtt fertőzi meg a herpeszesedést, a bőrön bőrkiütések jelentkezhetnek.

Ha az anyja méhében lévő gyermek héttel a szülés előtt több héttel fertőzött herpeszes fertőzéssel előfordul, bőrkiütések jelentkezhetnek.

Elsődleges fertőzés terhesség alatt

Az elsődleges fertőzés akkor fordul elő, amikor a szervezet még nem immunis a vírusra. Rendszerint, ha a vérben ismétlődik a vér, akkor már vannak ellenanyagok a vírus ellen.

A betegség kimutatásához vérvizsgálatot kell végezni az antitestek kimutatására.

Ezt a vizsgálatot mindkét szülőnek meg kell tennie az újbóli fertőzés megelőzése érdekében. Ezért a szexuális aktus során óvszer használatát javasoljuk. A tünetek, amelyek ebben az esetben nyilvánulhatnak meg, minden ember számára különbözőek.

Azonban vannak olyan gyakori jelek, hogy a herpeszvírus egy szervezet vereséget okoz. A perineum bőrén vörös tónus érkezik. Itches, folyékony folyadék buborékok figyelhetők meg a felszínen. Ahogy a fertőzés bejut, kisütés, fájdalom vizelés közben.

Amint a fertőzés bejut, a terhes nő vizeletet szenved.

A fertőzéstől a buborékok megjelenéséhez körülbelül egy hétig tart. A terhesség és a herpesz két összeférhetetlen dolog. A diagnózis nagyon fontos, ezért a lehető leghamarabb el kell végezni. Lehetetlen precíz diagnózist készíteni kutatás nélkül, mert először is vérvizsgálatot kell végezni.

Ha a terhesség előtt egy nő már a herpeszvírus hordozója, akkor a relapszis nem okoz ilyen károkat, mint az elsődleges fertőzést.

Ebben az esetben a magzat védi a HSV-t (antitesteket), amelyek blokkolják a vírust.

Az egészség megőrzése érdekében meg kell felelni az orvos összes ajánlására, valamint meg kell tenni a megelőző intézkedéseket. A herpesz megelőzésének megkezdéséhez még a terhesség előtt is kerülhet sor. Szükség van arra, hogy kiküszöbölje az összes olyan fertőzés forrását, amely gyengítheti a testet. Az immunglobulin analízise kötelező.

A herpesz terhességének folyamata

A kérdés, hogy a herpesz veszélyes-e a terhesség alatt, határozott választ kap: igen, veszélyes. A gyermek terhességének és egészségének megőrzése érdekében ultrahangot kell végezni. Az egész időszak alatt három ultrahangot ajánlunk: regisztráláskor a 20-24. És a terhesség végén (32-34 héten). Ez segítséget nyújt a különböző betegségek és magzati patológiák diagnosztizálásában, amelyeket a vemhességi időszak alatt ellenőrizni kell.

Ha az agy cisztája van, a vastag placenta, valamint a magzatvízzel kapcsolatos különféle problémák is előfordulnak, akkor a legvalószínűbbek a méhen belüli fertőzés.

Minden trimeszterben és az antitestek nagyon születési tesztjeinek benyújtása előtt. Ha az orvos kétségbe vonja a terhesség normális lefolyását, az asszonynak irányítja az AFP-t és a hCG-t. A modern berendezések segítenek a különböző betegségek diagnosztizálásában a megfelelő kezelés érdekében.

Ha az orvos kétségbe vonja a terhesség normális lefolyását, az asszonynak irányítja az AFP-t és a hCG-t.

Tehát a különféle vírusfertőzések miatti magzati patológiák kimutatására fontos a virológiai kutatás és a genodiagnosztika. A genetikai diagnosztika részletesen megvizsgálja a nő genetikai kódját, a hüvelyváladék kimutatásával.

Herpesz kezelése: árnyalatok

A kezelés fő célja az, hogy megszabaduljon egy esetleges visszaesésből. A helyesen végrehajtott intézkedéseknek köszönhetően a regenerációs folyamatok felgyorsulnak. Más betegségekkel ellentétben a terápiás kezelés nem vezet teljes helyreállításhoz. Azonban elősegíti a kellemetlen tünetek korai megszüntetését és a visszaesések számának minimalizálását.

Ha egy nőnek szexuális herpeszje van a terhesség előtt, akkor erről értesítenie kell a megfigyelő orvost.

A terhes nőknek el kell mondaniuk az orvosnak, hogy a herpeszet korábban diagnosztizálták.

Ha a korai periódusban visszaesés következik be, annak következményei visszafordíthatatlanok lehetnek. Amint az első tünetek jelentkeznek, azonnal forduljon orvoshoz. Minél hamarabb kezdődik a kezelés, annál hatékonyabb lesz.

A mai kezelés fő módja a vírusellenes kemoterápia. A lehető legszélesebb körű hatásokkal rendelkezik, és lehetővé teszi a szokásos életmód megváltoztatását.

Általános aktivitás és herpesz

A Herpes simplex vírus nem annyira veszélyes, de alapos megfigyelést igényel. A terhesség alatt nagyon fontos megfigyelni a vírus állapotát.

Ha a terhesség nyugodt volt, és nem volt visszaesés, akkor rendszeres anyasági kórházban szülhet.

Ha azonban problémák merülnének fel, akkor speciális intézményekben kell szülnie. Van egy képzett személyzet. Ha a nőstény váladékokban nő a vírusok száma, akkor csak császármetszéssel vagy a születési csatornák antiszeptikus kezelésének módjával lehet szülni.

Ha nagy számú vírust találnak egy nő váladékai között, akkor csak egy császármetszés segítségével szülhet egy speciális klinikán.

A szülést követően a gyermeket gondosan meg kell vizsgálni, és szükség esetén időben kell kezelni.

A gyermek felügyelete

Amint a baba megszületik, az első hetekben gondosan figyelemmel kell kísérni állapotát, mivel a fertőzés jelei nem jelennek meg azonnal, de két hét után. Az agy károsodását álmosság, görcsös szindróma és légszomj jelzi. Különös figyelmet kell fordítani a szemekre, mivel a vírus, amely a látásszervekbe ütközik, vakságot okozhat. Szemkárosodás esetén speciális cseppeket és kenőcsöket kell használni. A kimerültség után ezeket a gyermekeket orvosnak kell betartania.

Herpes vírus, bár meglehetősen összetett és veszélyes betegség, de gyógyítható. A legfontosabb az időszerű orvosi vizsgálat. Ezért sok nő, akiknek a herpesztörténete van, biztonságosan elviselni és szülni tudnak a gyermekek számára.

A genitális herpesz terhesség alatt (kockázatok megelőzése, kezelés)

Fagyasztott terhesség! Genitális herpesz!

Comments

Annushka, hogyan csinálod a herpesz vírus elleni küzdelemben? Én vagyok az eredményeket a szövettan is írt oka herpesz a második típus (Bár korábban nem találkozott herpesz. Ma adják át a vér herpesz G és M. Egy találkozót virológus, aki éppen a herpesz.

Nincsenek virológusok a városban, elmentünk a fertőző betegség specialistájához, aki azt mondta, hogy minden rendben van, azt hiszed, az egyik megfagyott. Átadom az elemzést, már 2 alkalommal átadta M-nek, vagy nincs jelen. Elmentem az illetékes nőgyógyász, azt mondta, hogy talán újra fertőzés volt, azaz, hogy a vérben van, és súlyosbítja a terhesség alatt. Most, 2 kimenet, vagy gerpebin vakcina véd fél év, de hol van a garancia arra, hogy ez idő alatt lesz egy terhesség, és hogy a vakcina hatással lesz a test, és ha a fellépés alatt, mi lesz a következmények időtartamra 15-20 hetes elfogadható. A második lehetőség az antivirális (acyclovir) inni a terhesség előtt, de toxikusak. Nem tudom, mit tegyek. Azt mondják, hogy a herpesz vírus annyira hatással van a női magzatra, de semmi sem történik a fiúkkal. És az orvos azt mondta, hogy ha van egy súlyosbodását herpesz (herpesz), hogy ő nem a gyümölcs alkalmazandó rosszabb, ha aktiválva van a vérben és a placentán. Olga, írj nekem, kérlek, mit fog mondani a virológus? És én folyamatosan csökkent a neutrofil (gyenge immunrendszer), születése óta, az ok még nem azonosították, szükség lehet egy tanfolyam immunglobulin.

Fagyasztott terhesség és herpesz. Segítségnyújtás.

6 héten át fagyott terhesség volt. Átadott egy halom elemzést. Kiderült, hogy herpesz. Az orvos azt mondta, hogy valószínűleg a herpesz okozza a halottakat. Elszúrta a Panavir 5 ampullájának injekcióit. Elhaladt vagy megtörtént, hónapot adtak vissza, hogy ellenőrizzék a herpesz-eredmény pozitív. Mondja meg, ki volt, mit csináltál?

Ma a PCR fertőzés és a spermogram eredményei még mindig el kell érni.

Én is volt egy geprez az ajkán a halottak előtt, valahogy azt gondolom, hogy mindez miatt érte. ((Vagy csak a nemi nemi érinti?

Herpes nem gyógyítható, akkor csak blokkolja a tünetek megnyilvánult ritkábban, kezeltek Famvir (tabletta) 500 mg 2-szer 7 napon át naponta, és a gyertyák Genferon 1000 egység 2-szer naponta 10 napig. Segített, szó szerint közvetlenül a kezelés után, ez az arány jelentősen csökkent.

Herpes szinte az összes vér... csak vagy aktív, vagy elengedését... Ön csökkent immunitet- azért jelent meg az elemzések az oka... talán drugom- orvos könnyebben tolja rajta, mint keresni az igazságot

Én is ST 7 hét telt el a fertőzést PCR talált Ureaplasma és herpes típus 1/2, de az orvosok megtagadják kezelésére mondani, hogy nem kell kezelni, és az interneten írási hogy feltétlenül kezelni kell, szombaton megy egy másik orvos, ő is mi lesz

Ó, ha annyira keveset akarsz, hallgasd meg mindent és tedd, ahogy mondod. Kezelendő eszközök kezelésére. Különösen a terhesség előtt megfigyelték - hormonok, fertőzések (minden gud). A férj már 65 000 dörzsölje az elemzéseket

IVF-vel, a protokoll is törlődik, és a stimuláció leáll, ha a herpesz pozitív vagy felbukkan. Egy nagyon veszélyes vírus okozhat magzati kórképeket...

A herpesz nem kezelhető. Csak meg kell erősíteni az immunrendszert, mielőtt B, és elfojtott! Veszélyes a magzatra, amikor az elsődleges herpesz, és ha már a szervezetben vannak herpesz antitestek, akkor ez nem szörnyű a B számára!

A herpesz nem gyógyítja meg, utal a fáklyás fertőzésekre. A szervezetben előforduló primer fertőzés után a vírus ellenanyagai alakulnak ki (például a rubeola, toxoplazmózis stb.), Amely szerint a beteg korábban beteg volt. Milyen pozitív értékei voltak Önnek, IgG vagy IgM? Ha az ST után az IgM magas titerei vannak, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy az elsődleges differenciálódás már a B alatt történt, és ez az ST okozata lehet. Ha az IgG nagyobb valószínűséggel okoz valamit.

Aztán nem érthetek egyet az orvossal, valószínűleg az elsődleges fertőzés a B. alatt történt. A lényeg az, hogy tudod az okot. Én egy évvel ezelőtt is tapasztalt ST, ikrek, 10 héten belül. Az okot nem találták, de valószínűleg cytomegalovírus volt. De a hitelek minden alkalommal ugrálnak - meg fogod érteni...

Acyclovir - még jobb, ha bárki a herpesztől semmit sem gondol. Inni, fojtani, és minden rendben lesz! Számomra mindkét típusú herpesz mindig ellenanyagok IgG, bár soha semmi sem ugrott ki, sem pryshchichka! Várjuk a kislányunkat, a TTP-t, egyetlen kérdés sem merült fel a herpesz témájában, amit őszintén kívánok!

és nem lozhili kezelésére a kórházban voltam kíváncsi, mert ez év márciusában na2mesyatse én is már lecsillapodott beremennost.segodnya orvos volt, és férje kell alávetni tesztek latens fertőzés és azt mondta, hogy egy hétig a kórházban fel kezelésére hormonális potom4mesyatsa mondták, hogy és csak fél év után már.

Herpesz terhesség alatt

A terhesség alatt a herpeszkór komoly problémát jelenthet, ezért orvosok óvatosan felügyelik. A vírus herpes simplex, mint biológiai hatóanyag, nagyon veszélyes a normális fejlődését a magzat, például a teratogén hatásúak - képes okozni fejlődési rendellenességeit az embrió - az összes vírus ez kiváló csak a rubeola vírus.

Ezért a herpesz terhességi állapotának jellemzőit mindig alaposan megvizsgálták, és az orvosok ma már igen széles körű anyagot gyűjtenek össze e betegségről.

Száraz statisztikák

A statisztikákkal nehéz vitatkozni. Ami a herpeszet illeti, az alábbi számokat adja:

 • Minden második ember a bolygón a herpes simplex vírus hordozója;
 • az elsődleges genitális herpesz esetén a méhen belüli fertőzés kockázata 30-50%, visszatérő herpesz esetén 3-7%;
 • a korai stádiumban a herpes simplex vírus az esetek 30% -ában spontán abortuszt okoz, és a harmadik trimeszterben az esetek 50% -ában késői vetélések fordulnak elő;
 • A túlélő újszülöttek 40% -ában a méhen belüli fertőzés késői korban kialakult látens kocsi kialakulásához vezet, és diszfunkcionális rendellenességek kialakulásához vezet;
 • a betegség tünetmentes vagy atipikus formájú anyáktól a beteg gyermekek az esetek 70% -ában születtek. A mortalitás ebben a csoportban körülbelül 50-70%, az újszülöttek mindössze 15% -a egészséges marad.

Fontos tudni, hogy a herpesz a terhesség bármely időszakában kezelhető, és a megelőző és terápiás intézkedések megkezdődtek, annál jobb. Ellenkező esetben különböző szövődmények jelentkezhetnek.

Előforduló szövődmények

A vemhességi időszak alatt a szervezet összes erői a belső szerkezetátalakításra irányulnak. Az ebből eredő immunitás csökkenése ebben az esetben kedvező tényező az elhalt betegség megnyilvánulásában. A herpesz rendkívül veszélyes a terhességben, és nem hagyható figyelmen kívül. A vírus nemcsak spontán vetélést okozhat, hanem súlyos fejlődési rendellenességeket is okozhat a magzatban.

Először is, a herpesz hatással van a terhesség folyamatára, és ennek oka is előfordulhat:

 • fagyasztott terhesség;
 • a terhesség spontán megszüntetése;
 • idő előtti szállítás;
 • halvaszületés.

A fagyasztott terhesség vagy a meghiúsult vetélés a leggyakoribb szövődmény, amely az első trimeszterben jelentkezik. Annak ellenére, hogy a terhesség biztonságosan megkezdődik (a megtermékenyített tojást biztonságosan rögzítik a méh falán), további fejlődés nem figyelhető meg (csak a magzati membránok fejlődnek ki). A nehézség az, hogy a nő ugyanakkor jól érzi magát, a magzati tojás elutasítása nem fordul elő. Ez a női test mérséklődéséhez vezethet a bomlási termékek által, ami a következőket eredményezi:

 • az endometrium gyulladásos folyamatait;
 • a hematopoiesis rendszer megsértése (trombózis, vérzés).

Fontos észrevenni a magzat időbeli fejlődésének hiányát. Az extrahálás gyógyszeres (tabletták) vagy vákuumos extrakcióval, általános érzéstelenítéssel történik. Gyakran válik curettage vagy curettage.

A nemi herpesz későbbi kezelésének időtartama legalább 6 hónap lehet.

A magzat szövődményei nyilvánvalóvá válnak:

 • szívhibák;
 • késedelem a fejlődésben;
 • elhúzódó sárgaság;
 • a központi idegrendszer veresége;
 • hemorrhagiás szindróma (külső és belső vérzés);
 • vakság;
 • süketség;
 • epilepszia;
 • mikro / hydrocephalus;
 • hepatosplenomegalia.

Hangsúlyozni kell, hogy a magzat herpeszvírus fertőzésének valószínűsége a terhesség alatt alacsony. Kivétel - elsődleges anyai fertőzés genitális herpesz, amikor az átviteli kockázat a magzatra 50%, és romlott a krónikus herpesz kíséretében megjelenése a vírus a véráramba.

Leggyakrabban a fertőzés a munka során jelentkezik, míg a császármetszés nem mindig zárja ki a perinatalis fertőzést.

Egyébként hasznos olvasni:

Ha az újszülött fertőzött herpeszvírus az esetek 35% -ában károsítja az idegrendszert, az esetek 45% -ában a bőr és a szem gyakran fogyatékossághoz vagy halálhoz vezet. Az idő előtti terhesség állapotában a perinatális halálozás az esetek 90% -ában fordul elő. A placenta fertőzés bármikor bekövetkezhet. Tehát a herpesz fertőzése az első trimeszterben szívbetegségek, hydrocephalus kialakulásához vezet, a gastrointestinalis traktus kialakulásának anomáliái. Fertőzés a II. És III. Trimeszterben herpesz hepatitist, anémia, hasnyálmirigy-gyulladás, tüdőgyulladás, szepszis, hypotrophia, herpesz meningoencephalitis.

A primer fertőzés után 32 hét után a gyermek leggyakrabban a bőr fekélyesedésével, agyi nekrózissal, szürkehályogtal, chorioretinitissel, microphthalmával születik. Súlyos elváltozások (szepszis, meningoencephalitisz) esetében az esetek 50-80% -ában végzetes kimenetelűek, időben történő kezelés esetén ez a mutató 20% -ra csökken.

Mentesség a herpeszre, mint a gyermek egészségi gondja

A fentiekből nem következtethetünk arra, hogy a herpeszes betegség és az egészséges gyermek születése összeegyeztethetetlen fogalmak. Csak primer fertőzés veszélyes. A legtöbb nő, aki genitális herpesz volt, teljesen egészséges gyermekeket szül, mivel a magzatot megbízhatóan védi az anya antitestje. Érdemes megjegyezni, hogy az antitestek hatása a születést követő néhány hónapig folytatódik.

Az újszülött fertőzésének kockázata az anya betegségének súlyosságától, valamint a magzat szennyezett amniotikus folyadékkal és a születési csatornával való érintkezésének időtartamától függ. Az ilyen jelenségek megelőzése érdekében elemezni kell a kórokozók jelenlétét a szervezetben a terhességi tervezés és a szülés előtt néhány héttel. Ha a kutatás eredménye pozitív, akkor tanácsos egy tervezett császármetszést végezni.

Ezenkívül az orvos orvosi kezelést ír elő, amelynek célja a betegség megnyilvánulásainak megszüntetése, a lehetséges relapszusok gyakoriságának csökkentése, az immunitás növelése. A preparátumokat külön-külön választják ki, a herpetikus folyamat jellemzőitől és a súlyosság mértékétől függően.

Elsődleges fertőzés herpesz terhesség alatt

Mint már említettük, az anya és a gyermek elsődleges fenyegetése az elsődleges fertőzés. A betegség megnyilvánulásait ebben az esetben különösen egyértelműen jellemzik, mivel nincsenek antitestek a nő testében. Különösen veszélyes a magzat számára fertőzés a terhesség I. és III. Trimeszterében. Korai szakaszában a leggyakrabban diagnosztizált fagyasztott terhesség vagy vetélés, és 36 hét után - a belső szervek (lép, máj, vesék) veresége.

Az antivirális terápia ellenére a herpesz terhes nőknél az elsődleges formában az újszülött halálához vagy mélyen rokkantságához vezet.

Sokan összezavarják a fertőzés elsődleges epizódját és a genitális herpesz első visszaesését, amely korábban tünetmentes volt. Ezek teljesen más fogalmak. Az elsődleges fertőzés azt jelenti, hogy a szervezet még nem fejlesztett ki védő antitesteket, vagyis először ütközött a HSV-vel. És ha a betegség visszatér, a vérben lévő antitestek már jelen vannak. Így ez az elsődleges fertőzés veszélyesebb egy terhes nő számára.

Az elsődleges fertőzésnél a vérvizsgálat Ig M jelenlétét mutatja, és relapszus esetén - IgG. A vizsgálatot nemcsak a jövő anyja, hanem a gyermek apja is elvégzi. Ha egy nő nem vírus hordozója, de az embernek van ilyen, fertőzés bármikor előfordulhat. Ezért vannak olyan párok, amelyekben csak a férfiak szenvednek genitális herpesztől, az orvosok határozottan azt ajánlják, hogy óvszert használjanak bármilyen szexuális intimitásért.

A terhes nők elsődleges genitális herpeszét a megnyilvánulások heterogenitása jellemzi - a különböző emberek tünetei radikálisan eltérhetnek. A leggyakoribb tünetek közé a következők tartoznak:

 • a bõr vörössége a perineumban, az anuson vagy a combon;
 • a fájdalmas hólyagok tiszta folyadékkal, a fenéken és a nemi szervekben tele vannak;
 • viszketés;
 • vizes hüvelyi kibocsátás;
 • fájdalom vizelés közben;
 • inguinális nyirokcsomók növekedése;
 • csalán tünetek (hidegrázás, láz, általános gyengeség, fejfájás és izomfájdalmak).

A genitális herpesz első megnyilvánulása a bőr bőrpírja, égési érzés az érintett területen. 3-7 napon belül kezdődik a buborékkiütés ideje. Kis külső buborékok jelenhetnek meg a külső nemi szervek felületén, a hüvelyben, a méhnyakon, a húgycsőben. Az ötödik napon kitörtek és fájdalmas eróziós sebek voltak a helyükön, amelyek eltűnnek 1-2 hét után.

Az akut forma átlagosan 10 napig tart. A relapszusok gyakorisága havonta 1 alkalommal, évente 1-2 alkalommal változhat. Minden az immunitás állapotától függ.

Herpetikus fertőzés diagnózisának módszerei

Az elsődleges herpesz azonosítása jellemző tünetek és laboratóriumi vizsgálatok segítségével történhet:

 • antitestek vérvizsgálata;
 • az érintett szövetek virológiai vizsgálata;
 • immunfluoreszcens mikroszkópia, PCR (gyors tesztek);
 • citromorfológiai vizsgálat Wright szerint (festéssel).

A betegség terhesség alatt történő visszaesése

A visszatérő herpesz terhes nőknél a legkevésbé fél. Ha egy nő már terhesség előtt visszaesett, akkor a HSV ellenanyag blokkoló hatása megbízható védelmet nyújt a magzat számára. Az ismétlődő herpesz által szenvedő anyától származó újszülött fertőzésének kockázata csak 1%.

A betegség, a jövőbeli anya és a baba problémák megelőzése érdekében számos intézkedést meg kell tenni. A terhesség tervezése során fel kell számolni a krónikus fertőzés (gastritis, sinusitis, fájó fogak), a rossz szokások megszüntetését és a helyreállító terápia folytatását. Az IgG és Ig M - immunglobulinok analízise kötelező.

Megelőző intézkedések közé tartozik az Acyclovir vagy Valaciclovir alkalmazása vitaminkomplexekkel kombinálva.

Terhességi korrigált terhesség

A herpesz fertőzés terhesség alatt dinamikus megfigyelést igényel. Az ultrahangos vizsgálatot háromszor végzik:

 • 10-14 hetes időtartamra (a nyakörv vastagsága becsült);
 • 20-24 héten belül (kromoszóma patológiák echográfiai markereinek kimutatása);
 • 32-34 héten át (a késői manifesztáció kialakulásának kórtörténeteit feltárva).

A méhen belüli fertőzés jelezhet olyan jeleket, mint amilyen a felfüggesztett anyag jelenléte a magzatvízben, sok / hipochondriasis, a "vastag placenta" szindróma, az agy cisztái. Gyanús eredmények esetén további mélyreható vizsgálatot végeznek. 16 és 30 hét között vért gyűjtünk az AFP és az hCG számára. Az antitestek analízisét 4 alkalommal leadják: mindegyik trimeszterben és a születéskor.

A legmegbízhatóbb diagnosztikai módszerek a virológiai kutatások és a genodiagnosztika. A virológiai elemzés magában foglalja a hólyagok tartalmát a csirke embriókban vagy olyan speciális tápanyagokban, amelyek stimulálják a vírus szaporodását.

Amikor a genodiagnosztikák (leggyakrabban a PCR) kimutatják a vírus jelenlétét a terhes nők kimerülésében. A polimeráz láncreakció előnye 100% -os érzékenység és azon képesség, hogy megkülönböztesse a herpes simplex vírust a többi vírustól. További módszerekként immunfluoreszcenciát (RIF) és enzim immunvizsgálatot (ELISA) alkalmaznak.

Az ELISA reakciói 2 fajtából állhatnak: minőségi és mennyiségi. A kvalitatív lehetővé teszi, hogy nemcsak az IgG és Ig M ellenanyag jelenlétét / hiányát észleljék a vérben, hanem meghatározzák a betegség (HSV-1 vagy HSV-2) okozta vírus típusát is. Ezen túlmenően, ezen elemzés segítségével meg lehet határozni, hogy voltak-e korábban relapsusok.

A mennyiségi reakciók határozzák meg az antitest titereket, amelyek lehetővé teszik az orvos számára a beteg immunitásának általános állapotát. A teszteket mind a kezelés, mind a vírusellenes gyógyszerek befogadása előtt elvégezheti - a gyógyszerterápia nem befolyásolja a vizsgálatok eredményeit.

Ezenkívül a születési csatornát és a vulva klinikai vizsgálatát a latens herpetikus gócok azonosítására végzik. Két héttel a születés előtt a veszélyeztetett nőket kórházba helyezik a cervicalis csatorna tartalmának bevitelére.

kezelés

A herpesz terhes nők kezelése a következő célokkal rendelkezik:

 • gyengülő tünetek, lerövidítve az akut időszak időtartamát;
 • a regenerációs folyamatok felgyorsulása;
 • a vírusizoláció súlyosságának csökkentése az érintett fókuszokban;
 • a relapsusok számának csökkenése.

A vírus teljes eltűnéséhez vezető terápiás intézkedések nem vezetnek, mert egyszerűen lehetetlen. Azonban a lehető leghamarabb, hogy kiküszöböljék a kellemetlen tüneteket, és csökkentsék a megismételt visszaesések számát nagyon reális.

Ha a terhesség előtt egy nőnek genitális herpesz megnyilvánulása van, akkor tájékoztatnia kell a nőgyógyász figyelmét. Amikor megjelenik a súlyosbodás első jele, azonnal kérjen segítséget.

Fontos megjegyezni, hogy a korábbi kezelés kezdődik, annál nagyobb a hatékonysága. Az antiherpetikus gyógyszerek legnagyobb termelékenységét a kiütések megjelenése előtt vagy az előfordulásuk után 24 órán belül megfigyelik.

A herpesz terhes nők kezelésének legfontosabb módja a vírusellenes kemoterápia (speciális antiherpetikus gyógyszerek alkalmazása). A mai napig a következők bizonyított hatékonysága:

 • Acyclovir (Zovirax és származékai);
 • Valaciclovir (Valtrex);
 • Penciklovir (Denavir);
 • Famciclovir (Famvir).

Az acyclovir leggyakrabban használt. Ez a gyógyszer aktív citomegalovírus, Epstein-Barr vírus, Varicella zoster és Herpes simplex (1 és 2 típus) ellen. A gyógyszertárakban sok olyan gyógyszer megtalálható, amelyek alapanyagként az Acyclovir: Zovirax, Acicum, Acigerpin, Acyclovad, Virolex, Gerpevir, Xorovir, Supperan, Medovir.

A kábítószerekkel kapcsolatos megjegyzésekben olvashatod, hogy az alkalmazás csak akkor indokolt, ha a tervezett előny meghaladja a potenciális károkat. Sokan aggódnak. Valóban, kísérleti tanulmányok kimutatták, hogy az orálisan beadott acyclovir a placenta gátát legyőzi, de ez a gyógyszer nem okozhat terhesség megszakítását.

Ugyanezen vizsgálatok azt mutatják, hogy az Acyclovir kenőcs formájában történő alkalmazása nem képes károsítani sem az anyát, sem a babáját, mivel a helyi expozíciónál az Acyclovir nem lép be a szisztémás véráramba. Az érintett területek kenésére az oxolin, tetraciklin, eritromicin és tebrofen kenőcseket is alkalmazzák.

Amikor az anya elsődleges fertőzését naponta kétszer 500 mg Valaciclovir szedik 10 napon keresztül.

Visszaszorulások esetén:

 • Acyclovir orálisan 200 mg naponta háromszor 5 napig (gyakori visszaesésekkel);
 • Acyclovir alapú kenőcsök (3 óránként);
 • antibakteriális kenőcsök (Vidarabine, Ryodoxol, Neosporin);
 • Xylocalin 2% (súlyos fájdalom-szindrómával);
 • üledékes fürdők gyógynövényekkel (kamilla, forgatás), majd szárító vegyületek (cink-kenőcs).

Az orvosok azt javasolják, hogy a lizint tartalmazó diétás termékekben is szerepeljenek. Ez az aminosav korlátozza a vírus reprodukcióját. A lizin nagy mennyiségben található csirke-, gyümölcs- és zöldségfélékben. A herpeszvírus aktivitását serkentő csokoládé és mazsolacsokoládák használata, amelyekben arginin jelen van, szükséges. Az egészséges táplálkozás, a friss levegőben járás és a nyugodt pszichológiai környezet is fontos megelőző intézkedések, amelyeket nem szabad elhanyagolni.

Szülés a betegség visszaesésével

Ha a gyermek vemhességének ideje alatt a betegség az elengedés szakaszában volt, és semmilyen módon nem jelent meg, akkor bármely anyaság otthoni megfigyelő osztályában születhet. Ha visszaesés következett be, akkor ajánlott egy speciális klinikára menni, ahol az anya és az újszülött különleges felügyelete folyik.

Ami a szállítási módszert illeti, akkor amikor a herpesz szimplex vírus van a kenetben, akkor két van:

 • természetes születés, ami arra utal, hogy antiseptikus kezelést kell biztosítani a születési csatornán (polyvidon jód, vocadin, betadin);
 • császármetszés.

Ezenkívül meg kell említeni az újszülöttek kezelését, akik a herpesztől az anyától származnak.

Az újszülöttek terápiája, ha herpeszes fertőzéssel fertőzöttek

Az újszülöttben előforduló herpesz az esetek többségében az anya genitális herpeszének a terhesség harmadik harmadában történő kifejlődéséből adódik. Fertőzés léphet fel:

 • a terhesség alatt a placentán keresztül (transzplacentális);
 • szállítás közben - a fertőzött szülőcsatornán való áthaladás során;
 • szülést követően (anyatej formájában).

A fertőzés jelei nyilvánvalóvá válnak 2 héttel a szülés után. Az újszülöttek bőrén, nyálkahártyáin, conjunctiva szemében buborékkiütés lép fel, amely 10 napig tart. Koraszülött csecsemőknél a fertőzés súlyosabban manifesztálódik - gyakran herpeszes encephalitis alakul ki. Az alábbi tünetek jelzik az agy vereségét:

 • fokozott testhőmérséklet;
 • álmosság;
 • görcsös szindróma;
 • légzési nehézség.

Az orvosi segítség hiányában a hepatitikus fertőzés megnyilvánulása miatt előforduló koraszülött csecsemők 80% -a hal meg. A terápiás intézkedések időben történő megtartása lehetővé teszi a beteg újszülöttek 50% -os életvesztését. 50 mg / ttkg-os Acyclovir-t kapnak. A kezelés időtartama - legalább 3 hét. Ha a kötőhártya szem érint, idoxiridin kenőcsöt használnak.

Az antibiotikumokat a patogén növényzet elnyomására használják, immunstimulánsokat (Pentaglobin, Cytotec) alkalmaznak a szervezet védőreakcióinak növelésére, az agyi keringés javítására - Actovegin, Instenon.

A herpesz megjelenése a terhesség alatt nem minősül ítéletnek. Sok nő, aki e betegségben szenved, biztonságosan elkábítja a határidőt és egészséges gyermekeket termel. Ne hagyja figyelmen kívül a problémát - ne késleltesse orvoslátogatását, és kövesse az összes ajánlást.