Genferon gyertyák: felhasználói kézikönyv és visszajelzések az emberektől

A Genferon gyertyatartók pótolhatatlanok a fertőző és gyulladásos gócok eltávolításának folyamatában a genitourinary készülék szerveiben.

A gyógyszer elegendően széles antibakteriális aktivitást mutat a legtöbb patogén szerrel kapcsolatban. Ennek a hatóanyagnak a szervezetre gyakorolt ​​hatását a fő tartalma - interferon alfa-2b tulajdonságai határozzák meg. Ez az anyag elpusztítja a vírusok és a klamidia szerkezetét.

Ezen az oldalon megtalálja az összes információt a Genferon-ról: teljes gyógyszer használati utasítás, átlagár a gyógyszertárakban, teljes és hiányos gyógyszer-analógok, valamint azoknak a beszámolóknak, akik már használtak Genferon kúpokat. Szeretné elhagyni véleményét? Kérjük, írja meg a megjegyzéseket.

Klinikai és farmakológiai csoport

Az interferon. Vírusellenes hatással rendelkező immunmoduláló hatóanyag.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

Vény nélkül kapható.

Mennyibe kerül a Genferon? A moszkvai gyógyszertárakban a gyertyák átlagos költsége az adagtól függ:

 • 250000 NE - 260-287 rubel.
 • 500 000 NE - 384-414 rubel.
 • 1000000 NE - 526-566 rubel.

A kibocsátás és az összetétel formája

A gyártó csomagonként 5-10 kúpot csomagol. Ebben az esetben a felszabadítási opciók függenek az aktív elemek számától - humán interferon alfa-2b. Az adagtól függően a következő típusú gyertyák léteznek:

 • 250 000 NE;
 • 500 000 NE;
 • 1 000 000 NE-tól.

A kúpok szerkezete magában foglalja az ilyen hatóanyagokat:

 • interferon alpha 2b - egy antivirális anyag, amelyet széles körben használnak mind a légúti betegségek, mind a rosszindulatú daganatok terápiájában;
 • taurin (1/100 g) - hepatoprotektív tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti az új sejtek képződését (regeneráció), felgyorsítja az anyagcserét;
 • benzokain vagy anesztézin (55/1000 g) egy helyi érzéstelenítő.

A dózis az életkor és a rendeltetési hely függvényében változik, mivel az interferont különböző súlyosságú és különböző klinikai tünetekkel járó betegségek kezelésére alkalmazzák.

Farmakológiai hatás

A hatóanyagok hatóanyagai az interferon alpha2, a taurin és az anesztézin, amelyek komplex hatása pozitív hatást gyakorol az immunrendszerre, továbbá antivirális és antibakteriális hatást fejt ki.

A Genferon antimikrobiális hatása kórokozó mikroorganizmusok - baktériumok, gombák, vírusok, mikoplazmák és mások - nagy csoportjára hat. Ezenkívül a Genferon kúpok, amelyekből a leukociták aktivitása aktiválódik, eltávolítja a gyulladásos fókuszokat, kimutatható antioxidáns hatást fejt ki és megszünteti a fájdalomimpulzusokat.

Vannak még a Genferon-ról szóló megjegyzések is, megerősítve annak képességét, hogy csökkentsék a tüneteket, például fájdalmat, égő érzést és viszketést.

Használati utasítások

A Genferon terápiás tulajdonságainak spektruma meglehetősen nagy. Széles körben alkalmazzák a nemi szervek rendellenes gyulladásos betegségeinek komplex kezelésében nők, gyermekek és férfiak körében.

A gyógyszer alkalmazási területei:

 1. Női nemi szervek (adnexitis, vulvovaginitis, cervical erosion, bartholinitis, cervicitis és mások) betegségei.
 2. férfi nemi szervek betegségei (balanitis, prostatitis, urethritis).
 3. Urogenitális chlamydiosis, mikoplazmózis, genitális herpesz, krónikus formáját vaginális candidiasis, bakteriális vaginosis, papillomatosis vírus, trichomoniasis, ureaplasmosis.

A Genferon fényt a vírusos megbetegedések összetett terápiájában kiegészítő gyógyszerként írják fel.

Ellenjavallatok

A gyertyák használatának abszolút ellenjavallatai A Genferon egyéni intolerancia vagy túlérzékenység a hatóanyag vagy a segédkomponensek számára.

Óvatosan alkalmazzák az egyidejű allergiás patológia súlyosbodásában. A gyertyák használatának megkezdése előtt a Genferont meg kell győzni az ellenjavallatok hiányáról.

Terhesség és laktáció alkalmazása

Ha szükséges a terhesség II. És III. Trimeszterében szedni a kábítószert, az anya várható juttatását és a magzati potenciális kockázatot korrelálni kell.

Használati utasítások

A használati utasításban azt jelzik, hogy a Genferon kúpokat intravaginálisan és / vagy rektálisan alkalmazzák:

 1. Fertőzéses és gyulladásos betegségek az urogenitális traktus nők: rektálisan vagy intravaginálisan (jellegétől függően a betegség) 1 kúp 250,000, 500,000, vagy 1.000.000 NE (függően az állapot súlyosságától), 2-szer naponta, 10 napon át naponta. Az elhúzódó betegségek esetén hetente 3 alkalommal 1 kúpra (minden másnap), 1-3 hónapos időtartamra.
 2. A fertőző és kifejezett gyulladás a hüvely - 1 kúpok 500.000 NE reggel és 1 intravaginális kúp rektálisan 1.000.000 NE éjszakára, míg a hüvelyben adja meg a kúpok bakteriális / fungicid szerek;
 3. A férfiak urogenitális traktusának fertőző-gyulladásos betegségei: rektálisan, 1 kúp (az állapot súlyosságától függően 500 000 vagy 1 000 000 NE) naponta kétszer 10 napig;
 4. Krónikus visszatérő húgyhólyaggyulladás (álló kombinációs terápia) felnőtteknél: abban az esetben, súlyosbodik - a kombinációnak standard során antibiotikum-terápia 1 kúp 1.000.000 NE rektálisan 2-szer naponta 10 napig, majd - egy nap, 40 napig, hogy ugyanaz az adag a visszaesés megakadályozása érdekében;
 5. A normalizálás a helyi immunitás nők 13-40 hetes terhesség a fertőző és gyulladásos betegségek az urogenitális traktus: 1 kúp 250.000 NE intravaginálisan 2-szer naponta 10 napig minden nap;
 6. Akut bronchitis (komplex terápia részeként) felnőtteknél: 1 kúp 1 000 000 NE rektálisan naponta kétszer 5 napig.

Mellékhatások

A gerferon alkalmazása során számos nemkívánatos jelenség jelenhet meg:

 • étvágytalanság;
 • ízületi fájdalom;
 • migrén;
 • szédülés;
 • kiütés;
 • fokozott fáradtság;
 • allergiás bőrkiütések;
 • alvás zavar;
 • hipertermia;
 • hidegrázás;
 • kólika;
 • izomfájdalom;
 • viszketés és égés a perineumban;
 • az étvágy romlása;
 • trombotikus és leukocitopénia.

Ha ilyen eseményeket talál, hagyja abba a gyógyszer szedését és forduljon szakemberhez.

túladagolás

A kábítószer túladagolás esetei nincsenek regisztrálva, azonban több kúpot nem szabad beadnia, mint amennyit kellene, és ha kettőt bevezettek, 24 órát kell várnia a folytatás előtt.

Különleges utasítások

A gyógyszert óvatosan kell alkalmazni az allergiás és autoimmun betegségek akut állapotában szenvedő betegeknél.

Kábítószer kölcsönhatások

 1. Ha E és C vitaminnal egyidejűleg alkalmazzák, az interferon hatása növekszik.
 2. NSAID-okkal és antikolinészterázokkal kombinálva a benzokain hatása fokozódhat.
 3. Kombinálva a szulfonamidok atibakteriális aktivitása csökken (a benzokain hatása miatt).
 4. Az urogenitális fertőzések kezelésére használt antibiotikumokkal és egyéb antimikrobiális szerekkel kombinálva a Genferon hatékonysága nő.

Vélemények

Vettünk néhány választ az emberektől a Genferon drogról:

 1. Milan. Az Orvi első megnyilvánulásai vagy a vírus alatt egy gyertyát helyeztek el a genferon fényre. Kitűnő segítség, az orvos általában azt tanácsolta nekem, hogy ezt tegyem, és bízom benne. Számunkra, ezek a gyertyák általában pálcák-zashchalochka, soha nem sikerül! Biztonságos és működik, ahogy kellene.
 2. Luba. Legfiatalabb gyermekem nagyon beteg volt, megpróbálta a Genferont megelőzni, de semmi sem változott. Emiatt kezdtem kétségbe vonni a gyógyszer hatékonyságát. Aztán megpróbálta Kipferont, barátom azt tanácsolta, hogy gyógyszerészként dolgozik. Megmagyaráztam, hogy kettős összetételű, a gyógyszer nemcsak a vírusok ellen, hanem a baktériumok ellen is. Használhatja profilaxisra és amikor a gyermek már beteg. Ezzel a kábítószerrel sokkal többet boldogulok, a megfázás és az influenza idején, a gyermekem nem beteg.
 3. Tatiana. A gyerek vette át az ARVI-t. A komplex terápia hátterében, beleértve a Genferon Light alkalmazását is, a betegség 4. napján fordult elő, ami eléggé gyors a SARS esetében.
 4. Manya. A gazferon mindig otthon van, amikor az udvar ősszel vagy télen van. A gyerekek pedig a Genferon fényt gyertyákban, felnőttekben, Genferon könnyű permetezik. Jelen pillanatban számomra ez a leghatékonyabb kezelés az Orvi és mindenféle vírus számára. Soha nem engedem le, a betegségek gyorsan visszahúzódnak.

analógok

Mi helyettesítheti a Genpleron gyertyákat? A hatóanyag és a kibocsátás formája teljes analógjai a következők:

 • viferon;
 • Laferobion;
 • Laferon;
 • Farmbiotek;
 • Vitaferon;
 • Viferon-Fearon;
 • Kipferon.

Az analógok használata előtt forduljon orvosához.

Viferon vagy Genferon - ami jobb?

A Genferon és a Viferon azonos gyógyszercsoportba tartoznak, és analógak, vagyis ugyanazt a hatóanyagot tartalmazzák - interferon alpha 2b. A hatóanyagok hatóköre és hatékonysága ugyanaz.

A kérdés megválaszolásakor azonban: "Mi a jobb - Genferon vagy Viferon?" Nemcsak a "száraz" tudomány adatait, hanem az egyén sajátosságait is figyelembe kell venni, beleértve a pszichológiaiakat is. A Genferon és Viferon készítmények hatóanyagait speciális baktériumok termelik, ezért az adott emberi test szöveteire gyakorolt ​​aktivitása és affinitása eltérhet. Egy esetben a páciens kiváló hatással lehet a Genferon alkalmazására, és más esetekben ugyanaz a gyógyszer teljesen haszontalan. Akkor jobb, ha Viferonra váltasz.

Szintén nagy jelentőségű a pszichológiai összetevő, amelyet barátok, barátok, rokonok és kollégák véleménye alkot. Ha egy személy pozitív a gyógyszerrel kapcsolatban, a cselekvés hatékonysága kétségtelenül magasabb lesz. Ha nem bízik a kábítószerben, jobb választani azt a terméket, amelyet a legjobbnak tartasz.

Tárolási feltételek és eltarthatósági idő

Az eltarthatósági idő 2 év, a gyógyszer tárolása 2-8 fokos hőmérsékleten és gyermekek számára elérhetetlen helyen történik.

A vaginális és rektális kúpok használatára vonatkozó utasítások Genferon - összetétel, mellékhatások és analógok

A gyógyszer az immunmodulátorok kategóriájába tartozik, és antibakteriális hatással is rendelkezik. A gyógyszeres kezelés indokolt számos patogén baktérium által okozott különböző gyulladásos patológiák jelenlétében. Gyakran Genferon gyertyákat használnak a húgyúti szervek (szájpenész, hólyaghurut, prosztatagyulladás, a genitális herpesz), ezért nemcsak kiküszöböli a tüneteket, hanem az oka a gyulladás.

Genferon gyertyák - használati utasítás

A gyógyszer egy antimikrobiális, gyulladáscsökkentő hatású vegyületek immunmoduláló komplexe. Általában a Genferon-t a húgyúti rendellenességek kezelésére alkalmazzák férfiak és nők esetében. A vírusellenes hatás a gyógyszer oszlik egy nagy csoportja a kórokozók -. Baktériumok, vírusok, gombák, stb A immunmoduláló hatással keresztül nyilvánul szikra aktiválása immun védelmi egységek, amelyek hosszú távú túlélő baktériumok elpusztításával provokál krónikus gyulladás.

A hatóanyag komponensei szisztémás és lokális hatást fejtenek ki, aktiválják az immunrendszer bizonyos elemeit, amelyek a vérben és a nyálkahártyákban hatnak. Rektális adagolásra, szisztémás hatás érhető el, miáltal lehetővé válik, hogy kezelésére Genferon bakteriális, vírusos betegségek a légutakat, vagy biztosítják a megelőzésére sok más patológiák aktiválása miatt immunsejtek és az általános erősítése a védő tulajdonságait a szervezet.

struktúra

A hatóanyag fő összetevője az emberi interferon alfa 2B, a készítmény 250, 500 vagy 1000 000 NE dózisban lehet. A gyógyszer egyéb hatóanyagai a következők:

 • aminoszulfonsavat (0,01 g);
 • benzokain vagy anesztézin (0,055 g).

Mivel a hatóanyagok különleges táptalajt igényelnek a keringési rendszerbe történő gyors behatoláshoz és a hüvely vagy végbél nyálkahártyájához való rögzítéshez, a gyógyszer alapja szilárd zsír. Valamennyi hatóanyag és egyéb segédanyag egyenletesen oszlik el benne, beleértve:

 • T2 emulgeálószer;
 • dextrán 60 ezer;
 • nátrium-hidrocitrát;
 • macrogol 1500;
 • citromsav;
 • tisztított víz;
 • poliszorbát 80.

A kibocsátás formája

A gyógyszert kúpok formájában mutatják be rektális vagy vaginális alkalmazásra. A kúp alakja éles hegyű fehér hengerhez hasonlít. A gyertyák belső szerkezete egyenletes, egy légrúd vagy egy kis tölcsér formájában lévő lerakódás látható a szakaszon. A gyógyszer 10 vagy 5 gyertya csomagolásban áll rendelkezésre, attól függően, hogy az interferon dózisa 3 típusra oszlik:

 • Genferon 250 000;
 • Genferon 500 000;
 • Genferon 1000000.

Farmakodinamika és farmakokinetika

A végbélkúpok bejuttatása a végbélbe szoros érintkezésbe hozza a nyálkahártyát a készítménnyel, így a rektális kúpok aktív komponensei 80% -kal felszívódnak a véráramba. Az interferon és a vérben lévő egyéb hatóanyagok maximális koncentrációját a Genferon alkalmazása után 5 órával megfigyeljük. A gyógyszer jó felszívódása nem egy helyi és szisztémás terápiás hatást eredményez.

A kúpok hüvelyi alkalmazásával elérheti a maximális helyi terápiás hatást, ami a legtöbb gyógyszer felhalmozódása a fertőzés gócaiban. A hüvely nyálkahártyája nem tud nagy abszorpciót elérni, ezért ebben az esetben a Genferon hatóanyagainak a vérbe történő bevétele minimális. A hatóanyagot metabolitokká szétszedjük, majd 12 órán keresztül vizet veszünk.

Gyertyatartók Genferon - felhasználási területek

A szisztémás immunmoduláló gyógyszerek széles spektrumú hatással bírnak: megtalálható a nõi és férfi nemi úton történõ fertõzés komplex terápiájában. Ezenkívül a Genferont önálló gyógyszerként használják fel, és más gyógyszerekkel és technikákkal kapcsolatos átfogó kezelés részeként. Az interferonnal rendelkező gyertyákat HPV-kezelésre és ilyen betegségekre mutatják:

 • hüvelyi candidiasis;
 • herpeszvírusok;
 • chlamydia;
 • mycoplasmosis;
 • a vulva candidiasis;
 • ureaplasmosis;
 • adnexitis;
 • vírus eredetű hepatitis;
 • trichomoniasis;
 • a méhnyak eróziója;
 • Bartolini;
 • vaginózist;
 • méhnyak;
 • bakteriális hüvelygyulladás;
 • húgycsőgyulladás;
 • a prosztata gyulladása;
 • egyéb genitális fertőzések és urogenitális betegségek.

Ellenjavallatok

Tilos gyertyákat használni az allergiás reakciókra vagy a gyógyszer bizonyos összetevőire való érzékenységre. Ezenkívül a kábítószerrel szembeni feltételes ellenjavallatok, amelyeket meg kell adni az orvosnak, a következők:

 • autoimmun betegségek;
 • korai terhesség (első trimeszter);
 • gyermek kora (legfeljebb 7 év);
 • az allergia az exacerbáció egyik szakaszában.

Adagolás és adminisztráció

A rekombináns interferonnal rendelkező gyertyákat vaginálisan vagy rektálisan adják be, a beteg specifikus betegségétől és nemétől függően. A Genferon teljesen feloldódik, ha a végbél vagy a hüvely nyálkahártyájával érintkezik, anélkül, hogy kellemetlenséget okozna. A hüvelyi beadásnál erőteljesebb helyi hatás érhető el, végbélen - szisztémás hatást fejt ki. Az utóbbi típusú gyógyszert még az akut légúti vírusfertőzések vagy különböző helyeken előforduló egyéb fertőző patológiák kezelésére is előírhatják.

Vaginális gyertyák

A nőgyógyászati ​​és gyulladásos patológiák 7 éves koráig a hatóanyagot 125 000 NE dózisban írják fel. A felnőtteket és a hét hüvelykúp feletti gyermekeket egyéni dózisban adják be, a betegség súlyosságától és klinikai megnyilvánulásaitól függően. Az urogenitális traktus bakteriális fertőzései során az orvosok naponta egyszer 250-500 ezer NE adagot ajánlanak gyertyáknak. Ebben az esetben a terápia időtartama általában nem haladja meg a 10 napot.

Ha Genferon használni, mint egy helyi érzéstelenítő és gyulladásgátló szer kezelésére méhnyak erózió, vagy más betegségek nőgyógyászati, nevezték ki az alábbi séma szerint: 1 kúp 500 ezer NE éjszakánként vaginálisan és rektálisan 1.000.000 NE.. A krónikus betegségben három hónapos terápiát írnak elő, amely a hüvelyben kúpok adagolását jelenti hetente háromszor.

Rektális adagolás

A gyertyák ebben a felhasználási módban lehetővé teszik a hatóanyag belépését közvetlenül a belekbe, majd a vérbe. A Genferont rektálisan injektálják a különböző helyszínek gyulladásainak és a férfi szexuális fertőzések kezelésének leghatékonyabb kezelésére. Nõknél tartós fertõzõdési folyamatok esetén a gyógyszert rektálisan, 1 másodpercenként 1 másodpercig 1-3 hónapon keresztül adják be. A férfiak kezelésére a kúpokat rektálisan adagolják 500 000 vagy 1 millió NE dózisban, míg a használati mintázat változatlan marad.

A gyermekorvosok előírják a gyermekek számára a Genferon fényt, amelynek utasítása ilyen kezelést jelent:

A gimnázium kezelése

A modern nőgyógyászok gyakran javasolják, hogy a páciensekhez használják a Genferont. A gyógyszer a harmadik generációs cefalosporinok farmakológiai csoportjába tartozik. Ahogy immunstimuláns, ez gyakorolja a női test helyi immunmoduláló, antibakteriális, vírusellenes hatóanyagok, fájdalomcsillapítók, antiproliferatív és regeneráló hatású. A Genferon egy orosz gyártmányú gyógyszer, amelyet a Biocad innovatív biotechnológiai cég gyárt. Az ország számos drogériában vásárolhatja meg, ha orvosa felírja orvosát.

Adagolási forma és hatóanyagok

A Genferont a candidiasis helyi kezelésére használják. Fehér vagy halványsárga, hosszúkás alakú kúpok formájában, egyik oldalán hegyes véggel. A gyógyszert karton csomagokban értékesítik, amelyek mindegyikében 5 vagy 10 kúp található, hólyagokba csomagolva.

A gyógyszer kombinált összetételű. Hatóanyagai az interferon alfa-2b humán rekombináns, benzokain és taurin. Az interferon koncentrációja egy gyertya esetében 250 000, 500 000 vagy 1 000 000 NE. A benzokain és taurin tartalma minden típusú gyógyszer esetében azonos, 55 mg és 10 mg. További komponensek szerek a nátrium-citrát, citromsav, kemény zsír, polietilén-glikol 1500, emulgeálószer T-2, dextrán 60.000, poliszorbát 80, a víz.

Összetett összetétele miatt a Genferon komplex hatással van a problémás területre. Gátolja a gomba Candida aktivitást, a tettes a fejlesztés a szájpenész, azzal az eredménnyel, hogy a nők tűnnek fehér sajtos váladék a hüvelyben, a fájdalom, viszketés és égő érzés, kinyerjük mikroflóra nemi szervek, törött patológiás folyamatot.

A Genferon kúpjai nemcsak a hüvelyi candidiasis megszabadulását eredményezik, hanem a jövőben is megismétlődnek a valószínűségeik. Ez lehetővé teszi számukra, hogy krónikus fájdalomcsillapító kezelésben részesüljenek, ahol más gyógyszerek hatástalanok.

A Candidiasis nem az egyetlen betegség, amelyben a Genferon alkalmazása ajánlott. A gyertyákat úgy tervezték, hogy küzdjenek az urogenitális traktus különböző női és férfi fertőző és gyulladásos betegségein. Hozzá vannak szokva a kezelés a humán papillomavírus, vulvovaginitis, eróziós léziók a méhnyak, chlamydia, trichomoniasis, prosztatagyulladás, a genitális herpesz, és így tovább. D. megengedett hüvelyen és végbélen használat Genferon formájában gyertyák. A candidiasis megszabadulása érdekében az anyagot intravaginálisan kell beadni (a vaginai üregbe beillesztve).

Ellenjavallatok és óvatosság a gyógyszer alkalmazásához

A Candlesticks használatának megkezdése előtt a Genferon-nak meg kell győződnie arról, hogy nem ellenjavallt neki. A gyártó megtiltja ennek a gyógyszernek a használatát a következő betegek számára:

 • az interferon alfa-2b, a taurin, a benzokain és egyéb összetevőinek egyéni intoleranciája;
 • autoimmun vagy allergiás megbetegedéseknél a súlyosbodás szakaszában.

A terhesség első harmadában a Genferon alkalmazása abszolút ellenjavallat. A kezelés a szájpenész kúpok a terhesség második és harmadik trimeszterében kell beadni rendkívül óvatosan, és csak azokban az esetekben, amikor az egyéb gyógyszert a kismama nem volt megfigyelhető pozitív dinamika kezelést.

A terhes nők gyertyáját gyermekeiknek olyan szakember felügyelete alatt kell elvégezniük, akitől ő regisztrált.

Ha szükséges a Genferon szoptatás alatt történő kezelése, javasoljuk, hogy egy nő időlegesen szüntesse meg a szoptatást. A megújulás nem lehet korábbi, mint 48 órával a terápia befejezése után.

A Genferon nem alkalmazható a gyermekgyógyászatban, így a gyermekkori biztonságosságról szóló információ hiányzik.

A kúpok alkalmazásának módja, mellékhatások róluk

A Genferon segít megszabadulni a mocsoktól? Ez a kérdés aggodalomra ad okot azoknak a nőknek, akik sok gombaellenes szer tapasztalták őket, de nem tudták teljesen gyógyítani a betegségüket. A szakértők megjegyzik a gyógyszer hatékonyságát, és kijelölik azt is, hogy kezeljék a legelhagyatottabb candidiasis formákat is. A vaginális kúpok adagolását és időtartamát az orvos egyedileg határozza meg, figyelembe véve a beteg betegségének jellemzőit.

Candidiasis esetén a Genferont intravaginálisan kell beadni. Miután a gyertya be van helyezve a hüvelybe, a nőnek legalább 20 percig vízszintes helyzetben kell maradnia. A menstruáció alatt a megszakításos terápia nem szükséges. A Genferon alkalmazásának pozitív dinamikája csak 2-3 nappal a kezelés kezdete után jelentkezhet. A Genferon alkalmazását szigorúan a beteg orvosa előírásainak megfelelően kell elvégezni, és semmiképpen sem szabad eldobni. A terápia korai feloldása a betegség recidiválódásához vezethet a közeljövőben.

A Genferon intravaginális alkalmazása a nőknél a mellékhatások kialakulásához vezethet:

 • szisztémás allergiás megnyilvánulások (viszketés és bőrkiütések bőrkiütése);
 • fájdalom az izmokban és az ízületekben;
 • fokozott fáradtság;
 • láz;
 • fejfájás;
 • csökkent étvágy;
 • kellemetlen érzés a gyógyszer bevezetése helyén;
 • thrombocytopenia;
 • a leukopénia.

A mellékhatások kockázata a gyógyszer nagy dózisú vagy hosszú ideig történő alkalmazásával nő. Ha előfordulnak, a betegnek tartózkodnia kell a kúpokkal végzett további kezeléstől, és szakképzett orvosi ellátást igényelnie.

Túladagolás, a betegek reagálási és tárolási igényei

A Genferon túladagolása a mellékhatások növekedéséhez vezethet. A nő állapotának stabilizálása érdekében ajánlott az orvos felügyelete alatt tüneti kezelés.

A gyengébb neműek képviselői, akik kezelték a hüvelyi candidiát a Genferonnal, leginkább pozitív megjegyzéseket hagynak róla. A legtöbb nő számára a gyógyszer rövid idő alatt segített a tinta kellemetlen tüneteinek megszüntetésében. A jól megtervezett kezeléssel lehetővé teszi, hogy teljesen megszabaduljon a betegségtől anélkül, hogy nem kívánt reakciókat okozna. Negatív véleménye a készítmény marad főleg azok a nők, akik úgy döntöttek, rossz arányban, vagy azok, akiknek nem jött, mert a jelenléte túlérzékenység azok összetevőit.

A gyártó azt tanácsolja, hogy a Genferont eredeti csomagolásában 2 ° C és 8 ° C közötti hőmérsékleten tárolja. Ennek érdekében a hűtőszekrény ajtaja a legalkalmasabb. A gyógyszert a gyártástól számított 24 hónap áll el.

A Genferon gyertyatartók használata a trombita számára

2016. április 1. 9:16 6320

A szúrás vagy a candidiasis kóros állapot, gyakran meglehetősen élénk tünetekkel, ami kényelmetlenséget okoz. Bármely személy szembesülhet a betegséggel, tekintettel arra, hogy a gombás fertőzés különböző tényezők hatására alakul ki. Azonban gyakrabban a betegség befolyásolja a tisztességes szexet, és hüvelyi candidiasis formájában jelentkezik. Ez a női test sajátosságainak köszönhető. A kórtani kezelés egyik változata az aktív patogén gombák helyi hatása, amely pozitív visszajelzéseket tartalmaz. A betegség fejlett formájával a kezelés összetett, szükségszerűen kúpokat vagy hüvelyi kapszulákat is tartalmaz. Általában, miután egy teljes körű irányított terápiát folytattak, a betegség visszaszorul és nem támaszkodik többé. A legtöbb nőgyógyász ajánlotta pácienseik számára, hogy a kúp formájában használják a Genferont, ami bizonyított és hatékony eszköz.

A gyógyszer áttekintése

A Genferon egy hatásos gyógyszer, amely hatása igen enyhe, és a gombás patológiák különféle formáira alkalmazható.

Aktív hatóanyag használt a kísérő betegségek kezelésében az urogenitális rendszer, így például, ha expresszálódik chlamydia, herpesz különböző formái, a kezelés a méhnyak erózió a gyulladásos folyamatokban és a fertőző típusú. Több tanulmány kimutatta, hogy amennyiben megfelelően végzett, és megszakad egy bizonyos szakaszában a kezelést anélkül, hogy problémák Genferon gátolja az aktivitását különböző gombák, vírusok és baktériumok, így a negatív tünetek és a betegségi állapotok megakadályozására átmenet a krónikus formája. E gyógyszer elválaszthatatlan előnye lehet, és hosszú távon vagy gyakran ismétlődő mocsárral segít.

Mi az oka ennek a sikeres hatásnak mind a kórokozó szervezetekre általában, mind az élesztőszerű gombák aktivitására, amelyek a candidiasisot okozzák? Jó eredmények, miután a kábítószer-használat során a hatóanyagokat, amelyek összetételében szerepelnek. A Genferon fő összetevője a taurin, a benzokain (anesztézia) és az interferon alfa-2b. Annak ellenére, hogy a gyógyszer hatékonynak bizonyul, és aktívan manifesztálódik az antibiotikumok alkalmazásával kombinálva, az ezzel kapcsolatos megítélések semleges típusúak, vagy inkább pozitívak.

Összetételének köszönhetően ezeknek a gyertyáknak, amelyek a tusolás kezelésére alkalmasak, számos előnnyel rendelkeznek. Mi a geneferon hatása?

 1. Gombaellenes, elnyomja a Candida aktivitását és csökkenti a számukat az első nap után.
 2. Anesztézia, amely gyorsan segít megállítani a kellemetlen tüneteket az intim zónában, megszüntetve a súlyos viszketést, fájdalmat és égetést.
 3. Regeneráló, ami miatt a sérült szövetek és nyálkahártyák helyreállítása gyorsan és negatív következmények nélkül halad.
 4. Vírusellenes és antibakteriális, aminek következtében elnyomott és lehetséges háttérfertőzések keletkeznek, amelyek a gyengített testvédelem miatt keletkeznek.
 5. Immunmoduláns, ezek gyertyák segítenek erősíti az immunrendszert, és provokál a növekedés a fehérvérsejtek számának, amelyek küldött elleni hatékony küzdelem candida fertőzés az érintett területeken a szervezetben.

A Genferon összetétele és hatóanyagai

Gergelyek Genferon néven, vaginális vagy rektális felhasználású kúpok variánsai. A kezelés során a hüvelyi alkalmazásra szánt gyógyszert nőknek javasolták, a rektális felhasználásra szánt kúpokat gyakran egy lehetséges szexuális partnerre írják fel. Ebben az esetben a komplex terápia megakadályozza a gombafertőzés megismétlődését, és megelőző módszerként szolgál. A gyógyszertárakban a Genferon hatóanyaga kenőcs, oldat, tabletta, szirup formájában is kapható, és ezután gyorsan eltűnik a tinusz manifesztuma is. A gyógyszer gyermekeknél ugyanolyan formában készül.

Azonban pozitív tulajdonságaik ellenére a gyertyáknak vannak ellenjavallatai, mellékhatásai, amelyeket figyelembe kell venni a kezelés megkezdése előtt. És csak szakemberrel való konzultáció után érdemes előnyben részesíteni ezt a kezelési módot, hogy az állapot korrekciója hatékony legyen és a kívánt eredményt adta.

Alapvető ellenjavallatok

 • A test egyéni jellemzői, a Genferon fő összetevőinek intoleranciája.
 • Terhesség a korai szakaszban (a 14. hét előtt).
 • Különféle típusú súlyos allergiás reakciók hajlamosak.
 • Jelenléte az immunrendszer súlyos betegségeinek anamnézisében.

Lehetséges mellékhatások

 1. Enyhe hőmérséklet-emelkedés.

Lehetséges mellékhatások

Különösen ez a pillanat megfigyelhető a gyógyszer helytelen adagolásával és a gyógyszer gyermekkorban való alkalmazását követően.

 • Nemkívánatos hatás az emésztőszervekben, émelygés.
 • Szédülés.
 • Néha a génferon izomfájdalmának bevétele után, a hematopoiézis problémái, megfigyelhetőek a fokozott izzadással járó hidegrázás.
 • Még az egész testet érintő gyertyák alkalmazása is előfordul, néha étkezési étvágy jelenik meg.
 • Viszketés, kellemetlen érzés és a hüvelyi vagy rektálisan beadott gyógyszerből égő.
 • Meg kell jegyezni, hogy az összes lehetséges mellékhatás rendkívül ritka. Az állapot a terápia megszakítása után halad, amely legfeljebb három napig tarthat. Ha a gyertyák ismételten hátrányos háttér-tüneteket okoznak, szükség van arra, hogy ne használják fel őket, és kérjen tanácsot egy nőgyógyász tanácsától.

  A további árnyalatok közül:

  1. a gyógyszer aktívabb a gomba patológiában, a vitamin bevitelével kombinálva (C és E);
  2. Nem kívánatos alkoholos italokat inni a kezelés alatt;
  3. fontos, hogy betartsák az előírt kezelést anélkül, hogy megszakítanák;
  4. A menstruáció alatt a Genferon felhasználásra engedélyezett.

  A gyógyszer formája más lehet, mint az árkategória. Általában a gyertyák két buborékcsomagot tartalmazó csomagban vannak. A kúpok száma egy dobozban 10-14 db.

  Gombaellenes szer alkalmazása

  A Genferon kezelésének feltételeit egyénileg kell kijelölni, a test jellemzői, a candidiasis folyamata alapján. Azonban átlagosan 10 nap ajánlott az akut, nem elhanyagolt gyulladásos betegségek kialakulásához. A krónikus jellegű patológiás, jellegzetes megnyilvánulásokkal járó helyzetben a kurzust 1-3 hónapig nyújtják.

  Annak a ténynek köszönhetően, hogy a kúpok kúp alakúak, kissé hegyes hegyekkel rendelkeznek, nem túl nagy méretűek, nem nehéz beadni a gyógyszert a szervezetbe bármilyen módon. Szín szerint ez az anyag általában világosszürke vagy fehér.

  Milyen mennyiségben és milyen szabályossággal használják a gyertyákat a gombafertőzés típusától függően?

  1. A betegség kezdeti szakaszában, jelentős tünetek kíséretében, a gyógyszert naponta kétszer adják be: reggel és este. Az általános tanfolyam általában nem haladja meg a 10 napot.
  2. Ha a candidiasis nagyon akut formában fordul elő, akkor a gyógyszert naponta háromszor kell használni. Az orvos utasításai szerint a terápia legfeljebb két hétig tarthat.
  3. Krónikus patológiás helyzetben az anyagot naponta egyszer beinjektálják a test 1 gyertyájába. Aztán 2-3 nap szünetet tart. Ezután az eljárás megismétlődik. A tanfolyam expozíciója legfeljebb 3 hónap, a test reakciójától függően.

  Fontos megjegyezni, hogy számos pozitív felülvizsgálat ellenére az interferon alapú gyógyszerek addiktívak lehetnek, és az aktív candidiák "immunitást" eredményezhetnek a hatóanyag hatóanyagaival szemben. Ezért a gyógyszer alkalmazását rendszeresen nem ajánlották, gyakori megszakításokkal, amint a gombás patológia külső tünetei megszűnnek.

  Néhány esetben nagyobb hatás elérése érdekében az orvosok további terápiát írhatnak elő más gyógyszerekkel.

  A candidiasis ellen irányuló gyertyák használatához figyelembe kell venni a test minden jellemzőjét, és nem szabad kombinálni a terápiát semmilyen otthoni eljárással orvos felírása nélkül. Ha a gyógyszert az utasításoknak és az előírt kezelési tervnek megfelelően alkalmazza, örökre búcsúzhat egy kellemetlen gomba patológiájáért, sikeresen megakadályozva a betegség lehetséges visszaesését.

  Genferon tollal

  Irritáció a szeméremajkak és a hüvely, diszkomfort járás közben, fájdalom szex közben, a fehér szín megjelenését ürítési bugyi - az összes ilyen tünetek a nők jelezhetik egy betegséggel, mint például vaginális candidiasis, más néven szájpenész. Ha a betegség elhúzódó szakaszában szenved vagy nagyon gyakran visszaesik, akkor feltétlenül a Genferon hüvelykúpjaival kell kezelni. Jóak a gombás fertőzés bármely szakaszában.

  Mit fog elmondani a cikk?

  A hüvelyi candidiasis okai

  Számos fő tényezőt azonosítottak a nők előfordulása során (bár az okok többszörösek voltak):

  • Terhesség.
  • Az antibiotikumok hosszú távú bevitele probiotikus gyógyszerek alkalmazása nélkül.
  • A rossz táplálkozás az édességek, a zsíros, fűszeres, sós ételek fogyasztása.
  • Immunhiány.

  A kóros állapot megjelenésének minden felsorolt ​​oka egyszerre csökken - a szervezet védekezésének megsértése. A gombafertőzés gyengült immunitásának köszönhetően könnyebben behatol az emberi testbe, mert nincsenek akadályok az úton.

  A Genferon kábítószer funkciói

  A gyógyszer hatóköre sokrétű. Így, annak használata a betegségek kezelésére, mint például chlamydia, vaginosis, trichomoniasis, balanitis, herpesz és más fertőző betegségek, gyulladásos betegségek, a húgy- és ivarszervi rendszer. Ami a Candida nemzetség gombafertőzését illeti, a Genferon tollal kezelt gyógyszer ilyen hatást fejt ki:

  • gombaellenes - A gyógyszer elnyomja a Candida aktivitását, hozzájárul a kórokozó mikroorganizmusok számának gyors csökkenéséhez a használat első napján.
  • Fájdalomcsillapító hatás - elősegíti a fájdalom, a viszketés és a genitális terület gyors égetését.
  • Művelet visszaállítása - A gyógyszer elősegíti a hüvelyi nyálkahártya gyors gyógyulását, helyreállítja a sérült szöveteket. A regenerációs folyamat gyors, mellékhatások nélkül.
  • antibakteriális, vírusölő akció - a gombaellenes hatás mellett a gyógyszer párhuzamosan gátolja a patogén baktériumok és vírusok növekedését.
  • immunmoduláns akció - a gyógyszer erősíti az immunrendszert, elősegíti a leukociták növekedését, amelynek hatása a gomba hatékony szabályozására irányul.

  A gyógyszer candidiasis felszabadulásának formája, összetétele

  A készítményt kúpok formájában állítják elő hüvelyi vagy rektális beadásra, valamint tabletta, szirup, oldat és kenőcs formájában. A hüvelyi candidiasis kezelésére az orvosok általában kúpokat írnak elő.

  A hüvelybe való behelyezésre szolgáló kúpok összetétele magában foglalja az ilyen komponenseket:

  • interferon - az immunmodulátor szerepét játssza, ez az összetevő növeli az immunválaszt a sejtek szintjén.
  • taurin - gyulladásgátló, visszaállító hatása van. Ennek az aminosavnak köszönhetően a hüvelyi nyálkahártyán lévő mikro-sérülések nagyon gyorsan gyógyulnak.
  • anestezin - olyan anyag, amelyen keresztül a beteg gyorsan eltűnt a tejírók által okozott kellemetlen és fájdalmas tünetek miatt.
  • Citromsav - Helyreállítja a normál mikroflórát, ami a gomba halálát okozza.

  A kábítószer hüvelyi candidiasis kezelésére szolgáló rendszer

  A Genferon-t csak szakemberrel folytatott konzultációt követően szabad alkalmazni. Az orvos az, aki megmondja, milyen adagban kell alkalmazni a gyógyszert. Végül is a hüvelykúpokat 125, 250, 500 ezer ME és 1 millió ME dózissal állítják elő. Az orvos előírja a szükséges adagot a klinikai képen, a beteg életkorán, a lehetséges szövődményeken és a szervezet jellemzőin alapulva.

  Gesztenyek gömbölyökkel Genferon ilyen módon használják:

  • A kezdeti szakaszban a betegség akut tüneteivel járó betegség - a kúpot naponta kétszer adják tíz napig.
  • Akut formában - A gyógyszert naponta három alkalommal használja. A kezelés időtartama két hét.
  • Krónikus betegségben - Egyszerre adja meg a kúpot egy darabból. A bevezetés után két vagy három napig állni, és újra belépni a gyertyába, és így tovább. A kezelés időtartama ebben az esetben három hónap lehet.

  A betegeknek tisztában kell lenniük azzal, hogy a Genferon hatóanyaga a gombán aktív, és gyorsan megszünteti a tüneteket. De ez nem jelenti azt, hogy miután a páciens meg nem szenved a gyulladástól, égéstől és fájdalomtól a genitális területen, le kell állítania a kezelést. Semmilyen esetben, mert akkor a betegség néhány nap múlva visszatér. Még ha minden tünet el is telt, meg kell érnie a végét, gyógyítson annyi napot, ameddig az orvos felírt.

  Különböző vélemények a felhasználókról a Genferon kábítószerről

  A fórumokon különböző ajánlások találhatók a Genferon élesztő fertőzésével kapcsolatos gyertyákról. Valaki azt írja, hogy ez a legjobb candidiasis gyógyszer, mások szerint hátrányai vannak: mellékhatások, függőség kialakulása. Tekintettel arra, hogy ebben a termékben vannak immunmoduláló összetevők, valóban mellékhatások jelentkezhetnek. A következőket fejezik ki: kopogás, megmagyarázhatatlan fáradtság, rövid temperamentum, apátia, étvágytalanság. Azonban egyik beteg sem írja le, hogy a gyógyszer haszontalan. Éppen ellenkezőleg, a legtöbb ember megjegyzi, hogy a gyertyák gyorsan cselekszenek, a betegség tünetei nagyon gyorsan haladnak.

  Hogy a gyógyszer valóban segített neked, nem okozott mellékhatásokat, helyesen kell kiválasztanod a kúpok adagját, felhasználásod sokaságát és időtartamát. És ehhez meg kell látogatnia egy szakembert, mert csak azt tudja, hogy melyik beteg mennyi mennyiséget rendel hozzá gyertyákhoz.

  Ajánlások, amelyek megvédik a tőről

  A hüvelyi candidiasis előfordulásának megakadályozása érdekében az ilyen szabályokat be kell tartani:

  1. Mindig használjon személyi higiéniai termékeket - törölközőt, fehérneműt, borotvát, szappant.
  2. Meg kell akadályozni az óvszereket, különösen a partnerek megváltoztatásakor.
  3. Ne szintetikus fehérnemű viselése. Ez üvegházhatást vált ki, a bőr normálisan belélegzik a légzést, ami ideális környezetet biztosít a gombás fertőzés megjelenéséhez és elterjedéséhez.
  4. Viseljen kényelmes, nem szűk ruhát.
  5. Határozza meg az édességek, a zsíros, sós ételek, a konzervek fogadását. Ezek a termékek nem csak csökkenti a test védőszemétét, hanem táplálja a gombát is. Számára a savanyúságok és édességek a legkedvezőbb élőhely.
  6. Rendszeresen cserélje ki a tömítéseket, próbálja meg használni a napi tömítéseket, mert üvegházhatást vált ki.
  7. Idővel a krónikus betegségek kezelésére.
  8. Az antibakteriális gyógyszerek szedése során probiotikumokat kell alkalmazni - ez a baktériumok mikroorganizmusa normalizálódik, megakadályozva a dysbiosis kialakulását.

  Milyen komplikációk jelentkeznek, ha a patológiát nem kezelik?

  Ha egy nő nem követi az orvos rendelését, vagy öngyógyító tevékenységet folytat, akkor nem csak a betegség krónikus lefolyását kockáztatja, hanem olyan problémákat is okoz, mint:

  • meddőség - A szúrás a méhnyakon lévő adhézió kialakulásához vezethet, ami akadályozhatja a terhességet.
  • Spontán abortusz (ha terhes nő van a szájban).
  • Cystitis, pyelonephritis.
  • teljes nemi megtagadás, a libidó hiánya.

  Genferon gyertyák véleménye

  Gyertyák fehér vagy világos sárga színben. Henger alakúak, hegyes végeik egyenletesek a hosszirányú szakaszon, de a levegő zárványai megengedettek. Kartondobozokban kerülnek forgalomba, egy ilyen csomagban 1 vagy 2 kontúrcsomag, amely 5 kúpot tartalmaz. Latin név: Genferone

  Genferon gyertya orvos véleménye

  A Genferon széles spektrumú vírusellenes gyógyszer

  A Genferon egy antivirális gyógyszer, amelyet nagyon gyakran alkalmaznak a nőgyógyász. Mivel számos előnye van az interferon-készítményekkel szemben.

  Ez magában foglalja a taurin, az anesztézin, az alfa-2 interferon egyedülálló kombinációját, amely számos előnnyel és további hatással jár. A taurin egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, fokozza az interferon hatását, vírusellenes és regeneráló hatását, elősegíti a méhnyak gyorsabb felszívódását a pusztítás után. Az anesztezin érzéstelenítő, gyulladáscsökkentő hatás, és csökkenti a gyulladás súlyosságát - viszketés, égetés és egyéb jelenségek.

  Természetesen a gyógyszer fő hatóanyaga az Alfa-2, interferon, mivel immunmoduláló és vírusellenes hatása van. Aktiválása fehérvérsejtek (sejtek, amelyek védik a szervezetben), azt gyulladáscsökkentő és védő vliyanie.Takzhe szignifikáns hatása a vírusfertőzések magukat, amely magában foglalja a genomba (összetétele) a vírus sejteket gátolja annak további szorzás és osztás. Ez csökkenti koncentrációját és összetételét a szervezetben, és megszüntetéséhez vezet. Ugyancsak közvetetten, a bakteriális fertőzésekre, például a klamidia, a mikoplazma, az ureoplazmózisra, a saját immunitásának növelésével érinti.

  Ezért ezt a gyógyszert igen széles körben alkalmazzák a nőgyógyászok és a szülész-nőgyógyászok gyakorlatában. A hatóanyag széles spektruma miatt a vírus- és bakteriális etiológiában számos patológiában mutatkozik meg. Gyakran használják a dysplasia, a szexuális úton terjedő fertőzések és a magas onkogén kockázatú humán papillómás vírusok komplex kezelésére a második trimeszterben terhes nők vírusfertőzésének kezelésében.

  Genferon - egy egyedülálló termék, amely már bizonyított megfelelően, gyorsan megszünteti a kellemetlen tüneteket, és elősegíti a gyorsabb gyógyulást. Továbbá, ez létezik különböző formában és dózisban 1 500 IU, ami nagyon kényelmes használatra, mivel lehetséges, hogy az egyik minden sutki.Puti beadása ezt a gyógyszert, mint a vaginálisan vagy rektálisan, amely lehetővé teszi a kezelés mindkét partner. A felvétel időtartama mindössze 10-14 nap, szünettel, akkor a kezelést meg kell ismételni. Minden a konkrét betegségtől és a folyamat súlyosságától függ.

  A Genferon olyan gyógyszer, amely a vírus- és bakteriális etiológiában szenvedő betegek kezelésére ajánlható. Mert rendkívül hatékony és megfizethető, kiváló minőségű és legfontosabb, biztonságos használatra.

  Gyomorégés utáni viszketés geneferon

  Jó napot! Illetve az ARVI-val, a betegség hátterében kezdték a genitourináris rendszerrel kapcsolatos problémákat. A gynecológus egy gyertyát, és gerferont alakított ki zalainként naponta kétszer 500 x 2 alkalommal. Még mindig kezelem az ARVI-ra - az orrcseppek és a cikloferon injekciói. Használhatom a gazferont is? Nem lesz nagy teher a testen?

  Jó napot! Évtizedek óta a cystitis miatt szenvedek. Egy hónappal ezelőtt, egy egészséges gyertya kezelés, Genferon, 1 millió az utasításban feltüntetett módon. Ha tanácsos megismételni a Genferon gyertya kezelésének folyamatát, és mi a gyógyszer a cistitis kezelésének és megelőzésének fokozásához?

  Hello, kezeltem candidiasis, colpitis, majd letett a HPV vizsgálati eredmény 3,4, kineveztem egy 500 mg-os genetikumot, naponta kétszer veszek be, jelenleg a kezelés alatt fehér, nagy, sűrű, de nem egészséges. Korábban is jöttek. Mondja meg, kérem, lehet-e ez mellékhatás, vagy például gyertyák maradványai? Ha nem, akkor mi lehetne? Van komoly betegség? Már egy éve gyógyítottam, és csak új széklet jelenik meg egy új színnel, gyakrabban szag nélkül.

  Ha még mindig vaginális kúpokat használsz, akkor az elosztás valóban ehhez kapcsolódik. Ha a terápia befejezése után továbbra is fennmaradnak, akkor feltétlenül kenetet kell adni a növénynek és meg kell találni az okot.

  Jó napot! A nőgyógyász rájött, hogy erózió és mycoplasma az elemzések eredményei alapján. A hozzárendelt gyertyák 10 napig egyszer éjszakánként 1 ml-t adnak. Azt akarom tisztázni, hogy rektálisan vagy vaginálisan tedd őket? köszönöm

  Helló Lehetséges kombinálni a Pyrogenalum, a Polizhinax kúpok (vaginálisan) és a Genferon gyertyatartókat (rektálisan)? Vagy a kezdetektől kezdve, majd gyertyák?

  Helló Kérlek, kérlek, az orvos a tesztek nélkül írta fel nekem: gyertya gerferon 10 nap és tampon 1: 4 dimetoxiddal. Meg tudod csinálni egyszerre? Panaszkodás a hasi fájdalomtól és a kisméretű kisülésektől. A vizsgálat után a diagnózis metaméretritrikus, kérdőjellel. Látod ezt, amikor megvizsgálod? Köszönöm előre.

  Üdvözlünk! Hogyan váltogathat Terzhinan és Genferon? ha az orvosok felírták

  Helló, cervicalis dysplasia van (CIN2). Az orvos egy 500 mg génferont adott ki 1 gyertya naponta 10 egymást követő napon, majd 10 nappal egy nap után. És az utasítások azt mondják, hogy napi 2 gyertyát kell elhelyezni. Hogy legyenek?

  Üdvözlünk! Kérem, mondja meg, hogy csinál egy biopsziát, a méhnyak egy feltételezett diagnózisa méhnyakdiszplázia, 3 fokozatú, HPV 16, 33, kijelölt izoprinozin és gyertyák Genferon, de ahol a bemenet nincs megadva, hogyan kell?

  Csak ellenőrizze az orvossal, amennyire lehetséges és hüvelyi alkalmazás.

  A Genferon 1000000-t 10 napig az egyik gyertya éjszakájára kinevezték, majd egy nappal később helyezze be a Genferon 1000000-ot és a 12 mg poloxidóniumot, I.e. napos Genferon, a következő nap Polyoxidonium, ez a kombináció lehetséges-e, vagy nincs-e pont a polioxidóniumban, ha mindkettő immunmodulál?

  Üdvözlünk! Ez a rendszer megengedhető.

  Jó napot, kérlek, kérlek, ha használhatsz genferont szexuális életre? Ha igen, szükséges-e prichoonhnyaetsya?

  Helló Lehetséges-e egyidejűleg az ofloxacin és a gyertyák éjszakai génferon-kezelésére? Vagy először inzulin-italt és a gyertyákat? Köszönöm)

  Helló Lehetséges-e egyidejűleg az ofloxacin és a gyertyák éjszakai génferon-kezelésére? Vagy először inzulin-italt és a gyertyákat? Köszönöm)

  Üdvözlünk! Kiderült, hogy ureaplasma, regisztrált kezelés vilprafen és genferon 1000000me az éjszakát egy hüvelyben. És az utasítások azt mondják, hogy naponta 2-szer. Függetlenül attól, hogy lehetséges-e a nanoch egyidejű használata, vagy mindez szükségessé válik 2-szer reggel és este?

  Helló Az orvos diagnosztizálta a bakteriális vaginózist és a candidiát. A kezelés neve és az immunitás javítása érdekében a Genferon 500 tonna számú gyertyát írtam le. Mondd meg nekem, hogy 10 napig egyszer kell beadni a hüvelybe 10 napig vagy hogyan?

  Helló Az 51-es és az 58-as típusú HPV-t diagnosztizáltak. Az orvos 1 millió genferont ír elő. 1 alkalommal × 10 nap, majd 2 gyertya hetente. A férjem nem akart kezelni. Van komplikáció?

  Üdvözlünk! Lehetséges a betegség visszaszorulása, ezért a szexuális partneret is kezelni kell. Azt hiszem, a férjem nem akart kúpokat használni. Ezután próbálja meg IV-es injekciót adni a Panavirt.

  Az ureplázma diagnózisa. Kezelt unidox 10 nap. Tiberal5d.vobezim 14 nap. viferon.geksikon.Partner gyertyák nem akarja a kezelést lechitsya.vo Genferon gyertyák szex közben szakadt prezervativ.Kakova valószínűségét újrafertőződés? Közvetlenül azután, szex vaginális szex miraistinom mossuk és használt gyertya Genferon.

  Minimálisra csökkentette a fertőzés valószínűségét, de még mindig létezik. Ha most még mindig antibiotikumot isznak, akkor valószínűsége teljesen kicsi.

  Üdvözlünk! diagnózis: 16-as típusú HPV, nyaki erózió. kezelést választottak: terzinán, genieiron és laktozhinal. terzinan, hogy lehet-e egyidejűleg felhelyezni a genferont rektálisan és laktogozhinal vaginally?

  Jó napot! Természetesen te is tudsz.

  A geneferon lehet hasmenés

  bármelyik rektális kúp a széklet hígításához vezethet.

  Használhatom Genferon és Hexycon gyertyákat egyszerre?

  Ha a genferont rektálisan alkalmazza, akkor

  Üdvözlünk! A diagnózisom a második fokú dysplasia és a HPV 16 - 5,8 log. Az onkológus orvos 1 hónapig írt fel metiluracil kúpokra. A fizetett klinikán dolgozó nőgyógyász azt állítja, hogy mindez a HPV-től és az előírt kezelésekből áll: gropyrinozin + geneferon vagy allokin-alfa 3 rágcsáló vagy gelavit gyertya 20 db - 3 kezelés közül választhat. Kérdezd meg, hogy milyen kezelést kell választani, és szükség van-e további kezelésre a metiluracil kúpokkal?

  Folytatódik minden bizonnyal, mivel a dysplasia valóban HPV-vel társulhat, és a metiluracil kúpok nem működnek ebben a tekintetben.

  Jó napot! Genferont és férjem gyertyát írtak fel, de a férjem nem hajlandó alkalmazni őket. Lehetséges a Genferon injekciót bevenni a tablettákban? Ugyanaz lesz a hatása?

  Üdvözlünk! Nem, a biológiai hozzáférhetőség teljesen más. Ajánljuk férjének egy kavitát a Panavir oldat beadásához / beadásához.

  Hello, találtam a HPV 16-ot, és az orvosom azt akarja, hogy a műtét eltávolítja a méhnyakot, mit javasol?

  Mi a diagnózis? A vírusnak a testben való egyszerű tartós fennmaradásával akár 16 típus is megmarad.

  Mondja meg, lehet-e átadni egy kenet a HPV-ről, ha jelenleg Candlera Genferont alkalmazom? Vagy át kell adni a Genferon menetét, és csak akkor kell átadni a VPN-nek

  Ha már részt vesz a kurzuson, akkor később minden tesztet.

  Helló, 48-as típusú HPV-vel diagnosztizáltak, miután a biopsziás szövettani vizsgálatok szerint a 2-3st dysplasia volt. A Vrochom-ot nevezték ki az izoprinozin 2 tab 4p / nap és a panavir intim helyileg (kezelték a férjével). Most várlak a nőgyógyásztól az onco-centerre való átirányításra. Mondja el a HPV elleni kezelésem hatékonyságát? Szükséges-e anélkül, hogy anélkül lenne időnk, hogy egy komoly betegségben időt szenvednének, hogy további kezelést végezzen a genferonnal a panavirtól? VAGY egyéb gyógyszerek?

  Pontosan erre a kérdésre csak orvosa válaszolhat. Véleményem szerint azonban a Panavir és a genferon rendszere hozzáadásával csak pozitívan befolyásolható.

  Zdravstvuyt! Kérlek, kérlek, kérdezd meg, hogy egyszerre alkalmazható-e a gerincek és a klotrimazol tabletták?

  Jó napot! Kombinálhat.

  Üdvözlünk! A férjem és én előírták a genferont (ureoplazmát), teljesen megtagadja a kúp bejutását rektálisan, bármire cserélhető?

  Az Ureaplasma sokkal logikusabb antibiotikumokkal való kezelésre. A Genferon egyszerűen hozzájárul a helyreállításhoz, de nem a maga problémájával.

  Helló Mennyire jobb a Genferon 1000000 ME metasztatikus vagy vaginális adagolása a mycoplasmosis diagnózisában? Köszönöm.

  Rektális beadás esetén a szer szisztémásan hat, mert a biológiai hozzáférhetőség magasabb.

  Jó napot! Mondja meg, kérem, van-e lehetőség arra, hogy a gyertyatartót használják, ha egy hónapot a szekrényben feküdnek? Sötét volt ott. Mindig lezárt. Nem tudtam, hogy mit tároltak a hűtőben. és egy másik kérdés. Számomra kineveztem vagy jelöltem flükosztátot, rektálisan genferont, vaginális terzinátot és junidoks soljutab-ot. Amikor HPV és uremplasma detektálódik. Arra a kérdésre, hogy a fiatalember azt mondta neki, hogy csak junidox. Ez igaz? Köszönjük előre!

  Ha a vázlatos csomagolás megnyitásakor győződjön meg róla, hogy a gyertyák nem deformálódtak, ne veszítsék el az alakját, akkor megteheti. A partnernek antivirális terápiát is el kell végeznie. Például a gyógyszer Panavir (ampullák vagy rektális kúpok).

  Függetlenül attól, hogy szükség van-e egy génferon alkalmazásának havi felfüggesztésére, vagy nem szükséges?

  Üdvözlünk! Ha csak elindította a tanfolyamot, akkor elhalasztja a menstruáció végét követő időszakra. Ha legalább félig elmúlt, akkor továbbra is rektálisan alkalmazza.

  Hello, gyűlölöm a kellemetlen szagokat a hüvelyből a múlt héten. A múlt héten kissé felszívta a has alját (szinte észrevétlenül, csak kissé), és a WC-ben (egy kicsiben) gyakrabban futottam. Tudomásul veszem, hogy ezekkel a tünetekkel orvoshoz kell fordulnia, de kérlek, kérlek, kérdezze meg, hogy lehetséges-e mielőtt az orvoshoz fordulna a gyulladásos folyamatok megelőzése érdekében a poprinimat candles geneferon? Kérlek, kérlek, milyen adagot vásárolni?

  Jó napot! Vegye le a "geneferont", mielőtt orvosi beavatkozást nem ajánlott, tk. a klinikai kép változhat, és a vizsgálat eredményei megbízhatatlanok lehetnek. A "Panavir Intim" spray használatával a tünetek megjelenése után legfeljebb 3 nappal orvoshoz fordulhat. Köszönöm.

  Számomra kinevezték vagy kinevezték a vaginális metranidazolt és a rektálisan genferont mind az éjszakára, akár egyszerre is alkalmazható?

  Jó napot! Tudod. Köszönöm.

  Az orvos a Genferon 500 ezer IU-t ajánlott 10 napig vaginálisan. És a Genferon 1 millió NE naponta kétszer rektálisan 10 nap. Csak azt nem értettem együtt, vagy először vaginálisan, majd rektálisan. Herpetikus CMV fertőzés diagnosztizálása (vérvizsgálat IqG HSV és CMV vizsgálattal történt.

  Jó napot! Ezzel a diagnózissal a terápia e gyógyszerekkel párhuzamos. De jobb, ha megnézzük az orvossal. Köszönöm.

  Jó nap, használhatok gyertyát a megelőzés érdekében?

  Jó napot! Lehetséges a relapszus megelőzésére, de nem fertőzésre.

  Mondja meg vagy mondja, hogy az alkalmazás után a genferon havi lehet?

  Jó napot! A hivatalos utasításokban nincs adat. Köszönöm.

  Az 58-as típus HPV-t kapott, biopsziát vett és Genferon 1000000-t ír elő naponta kétszer. Kérlek, kérlek, hova tedd fel? Az orvos nem szólt semmit.

  Jó napot! A kúpok beadhatók rektálisan vagy vaginálisan. Jobb, ha orvoshoz fordul. Köszönöm.

  Mondja meg, kérem, van-e lehetőség egyszerre gasztronómiai és metronidazol tabletták használatára?

  Jó napot! Ez lehetséges.

  A genferon kezelés alatt megengedett a tengerben úszni

  Jó napot! Nincsenek ellenjavallatok. Csak a megfigyelést tartsa be, nehogy megfázzon. Köszönöm.

  Van-e gén kenőcs?

  Jó napot! A gyártó csak gyertyákon nyilatkozik a kioldási lapról. Köszönöm.

  Jó napot! Ha HPV (ectopia és CMM) én és a PP kijelölt izoprinoszinnal, gyertyák viferon rektális (1 millió éjszakán át), és nekem külön gyertyák Genferon a hüvelybe éjjel nélkül adagolást. Olvassa el a használati utasítást és a cél, én arra a következtetésre jutott, hogy azok, akik kijelöl egy ilyen gyertya és végbélen keresztül dózis 1 millió. Az én esetemben, összefüggésben viferonom, nem lenne-e a túlzott bevitel interferon a vérben egy adott dózis?

  Jó napot! A túladagolás nem lesz, de az interferon kezelés ideje nem haladja meg a 7-10 napot. Köszönöm.

  Lehetséges a genferon alkalmazása a laktáció során? Gasztroferon gyertyát kaptam napi 1 ml 1 kúphoz és 1 pimufucin gyulladást vaginálisan HPV-vel.

  Jó napot! Abban az esetben, ha a kezelés elmaradása meghaladja a kezelés következményeinek kockázatát. Köszönöm.

  Nincs számlám. Az orvos 100 mg-ot ír elő 100 mg-ra 1 naponta naponta 10 napon keresztül, vaginálisan vagy rektálisan? Számomra vpch 16 is volt kandilomki, sárga allokáció.

  Jó napot! A kezelés módját az orvosnak tisztáznia kell, mivel a sárga ürítés miatt szükség lehet a kezelés módosítására. Köszönöm.

  Helló Az orvos a Genferon 500 000-et nevezte ki naponta kétszer 10 napig. Az első öt napban ilyen gyertyákat használtam, és a másik csomagolás már 1.000.000, mások pedig máshol nem találhatók. Hogyan használja ezt a csomagot a fennmaradó 5 napra? Csak naponta kétszer vagy egyet?

  Jó napot! A kúpokat olyan módon kell használni, hogy a napi dózis megfeleljen az orvos által előírtnak, azaz mn - 1 éjszaka. Köszönöm.

  Hello, és van egy folyékony széklet a gyertyáról?

  Jó napot! A rendelkezésre álló adatok szerint a hatóanyag nem befolyásolja a széklet állagépességét. Köszönöm.

  Lehetséges, hogy terhes lesz, ha elfogadja a gyertyákat a geneferon? És ha terhes lesz, milyen következményekkel jár ezek a gyertyák?

  Jó napot! A "Genferon" gyógyszerrel történő kezelés során teherbe eshet. mert ez a gyógyszer nem fogamzásgátló. Sajnos nincs információ a gyógyszer hatásáról a magzatra a korai terhességben. a betegek e kategóriájában nem vizsgálták az akciókat. Köszönöm.

  Rádióhullám-konizálás után a Panavirt 5 ampullát írtak le, és az éjszakai génferont, 1 millió egységet. Csak azt nem tudom megérteni, hol kell beszúrni?

  Jó napot! Legvalószínűbb, vaginálisan, mert a szisztémás kezelés a Panavirt alkalmazza. Köszönöm.

  Jó napot! 15 hetes terhes vagyok, megtalálták a HPV 16-ot, az orvos 10 napig egyszer naponta 500000 génferont adott ki. Az utasítás szerint, rájöttem, hogy a fertőző és gyulladásos betegségek az urogenitális traktus nőknél helyezünk a hüvelybe, de nem a terhesség alatt 500.000 és 250.000, és most itt a honlapon olvasható fent, hogy annak érdekében, hogy ne károsíthatja a magzatot, rektálisan. Mit tegyek? Először is, a dózis (kézi azt mondja, hogy nem árt, 250.000, és én rendelt 500.000), és miután az összes köze alkalmazásának helyén, mert nem vrech mondta, és arra gondolt, hogy én magam kitalálta. az utasításokban és így tovább, és így tovább. de itt írják, hogy a terhesség alatt nem lehet hüvelyi. csak megszakítsuk a tanfolyamot, hogy újra meglátogassam a recepciót és tisztázzam - rossz, ezért kérlek. Köszönöm a segítséget!

  Jó napot! Ha a garat bezáródik, akkor a hatóanyag hüvelyi lehet. Ha az orvos úgy véli, hogy 500 000 szükséges, akkor ez megengedett. Az útmutatásban meghatározott kezeléstől való eltérések lehetségesek, a gyógyszer orvos általi használatának tapasztalatai szerint. Köszönöm.

  Helló Tervet tervezek a tengerbe, de évente 4 alkalommal bartolinit. Lehetséges-e egy gerincfertőzés a bartholinitis megelőzésére az utazás előtt? Ha igen, hogyan kell ezt bevinni? Vagy éppen ellenkezőleg, nagy kárt okozhat a mentelmi jog?

  Jó napot! Ne szedje a gyógyszereket, ha nem biztos a hatásukban. Jobb, ha elmész az orvoshoz, mielőtt a tengerbe megy. Köszönöm.

  Jó napot! Akár egyszerre lehet kezelni a Vpch 16-at panavirt (5 ampulla) és genferont vaginálisan 1000000M?

  Jó napot! Erősíti a vírusellenes hatást. Köszönöm.

  Üdvözlünk! Genecológus nachnachil gyertya geneferon és tabletták trichopol. tegnap vett egy gyertyát rektálisan, most vért látok a toalettpapíron. Rendes vagy érdemes megállni?

  Jó napot! A diagnózis vizsgálatához és pontosításához orvoshoz kell fordulni. Ezek mind repedések, mind véletlen traumák lehetnek. Köszönöm.

  Üdvözlünk! 28 hetes terhességem van! Találtak ureoplazmu. Az orvos egy órát és egy órát ír elő a vilprofen és a geneferon kezelésére. A hüvelybe való bejutás után elkezdődött az égés, ami reggelig tartott. Mondd, ez normális?

  Jó napot! Az égő pontos okát az orvos tisztázhatja megvizsgálva. A kábítószerek által okozott égetésnek nem szabad. Köszönöm.

  Hello, átmentem a vizsgálatokat, megtudtam a HPV 52-et és a CMV-t **, az orvos a polyhydrax és a geneferon kúpjait írta le, és azt mondta a partnernek, hogy használja a geneferont. Most már nem értem a kézírást, nem emlékszem, hogy a polvinax után is alkalmazni kellene a genferont, és ha igen, milyen sorrendben

  Jó napot! A klasszikus sémában a Polyzhinaks-ot először hozzárendelik, majd a Genferont. Mindkét gyógyszer egyidejűleg is beadható a nap különböző időpontjaiban (reggel / éj). A pontos rendszert vagy tervet a kezelőorvosának, tk. a kezelést a klinikai adatok és a laboratóriumi adatok alapján végzik. Köszönöm.

  Hello, mondja meg, kérem, lehetséges-e helyettesíteni a genferon 500.000 / 100.000 adagját, mi lehet a következmény? Az orvos 500 000-et ír elő vaginálisan 20 napra, hogy a panavirt megelőzően javítsa a HPV-kezelés eredményét. És elkezdtem felvenni 1000000-t. Köszönöm.

  Jó napot! Csökkentse a kezelési napok számát 10-re. Köszönöm.

  Helló Lehetséges-e az általános erózió kezelésére, ha nem nagy?

  Jó napot! Az erózió kezelését átfogó vizsgálatot követően össze kell hangolni az Ön egészségügyi szolgáltatójával, haladó kolposzkópia. Köszönöm.

  Zdravstvuyte.U én elemzés azt mutatta, ureplazmu kinevezett metronidazol rovomitsin, douching kamilla éjjel gyertyák gyertyák betadin.i ginferon a vlag- zhe.Tolko itt van, hogyan, hogy az utolsó nepoymu.utrom talán? És mondja el nekem, hogy az időnek feltétlenül kell lennie egy?

  Jó napot! Minden műveletet egyszerre lehet elvégezni. mert Az éjszakára kúpokat vezetnek be, akkor a hüvelyben lévő génferon reggel van, de a genferon bevezetése rektális, majd éjszaka. Köszönöm.

  Prompt felfedezett citomegalovírus DNS majd továbbítja antitella egyaránt kapott titerek hozzárendelt kezelési Genferon 500 10 nap, és az injekciók nagyon dorogostoischie, nem tud olvasni, milyen más gyógyszereket is gyógyítja ehhez a vírus?

  Jó napot! A citomegalovírus fertőzés egész életen át tartó fertőzés. A kezelés fő feladata a vírus aktivitásának csökkentése. Kevés gyógyszer van ennek a fertőzésnek a kezelésére, és általában ezek drágák. Köszönöm.

  Hello.Vrach a recept írta: "Rumizol gyertyák" 10 nappal, és miután "Ruferon gyertyák" 1 millió darab 10 nap a hüvelyben. A gyógyszertárban a ruferon helyett gerferont adtak. Ugyanaz a dolog?

  Jó napot! A kábítószer-hatásmechanizmusok hasonlóak. Köszönöm.

  És a férjemnek egy génferonnal volt rendelve 1 mln gyertyákban, amit naponta egy hónapon keresztül mondtak. és ő nem zahatel a gyertyafényben és a gyógyszertár posavetovali Genferon 500000 csepp az orrban, vett három alkalommal naponta hónap ebből azt nem kiütés Halovit fájdalom és a fáradtság és toshnata és ez normális lehet peredazirovka sposibo

  Jó napot! Ha ez a HPV kérdése, az orrban lévő cseppek kijelölése ezzel a diagnózissal kevesebb, mint indokolt. A kezelés minden változását meg kell állapodni a kezelőorvosnál. Köszönöm.

  Üdvözlünk! I orvos felírt pirulát flukonazol (150 mg 1 idő) trihopol és jozamicin, és gyertyák éjjel genyeron a végbél és a vaginális Polizhinaks, mindez csak 2 nap, hogy lehetséges-e, hogy a szex, és hogy folytassák a pályát?

  Jó napot! A kezelés időtartama alatt minden szexuális együttlétet ki kell zárni. A kezelést minden szexuális partnernek egyszerre kell elvégeznie. Köszönöm.

  Regisztrálta a Genferont egy ureaplasmában, azt mondja vagy mondja a férjének is, hogy szükséges?

  Jó napot! A szexuális partnerek egyidejű kezelése ajánlott. Köszönöm.

  A kezelés befejezése után 1 millió genferont, egy nap után sárgás mentesítés volt szag és viszketés nélkül. Lehetnek-e még a gyertyák, ha igen, milyen tanácsokat adnak?

  Jó napot! A kúpok maradványait legfeljebb 24 órával a kezelés befejezése után lehet felosztani. Nem kell fecskendezni, mert megzavarja a hüvely normális növényét. Ha a bőséges és látszanak több mint 24 óra, akkor keresse fel orvosát, őrök viszketés, amely általában nem kell, és a teljes egészében a tünetek pontot gyulladásos folyamatot. Köszönöm.

  Mondja meg, radio-hullám módszerrel erodáltam. Ezután gyertyákat írtak fel 1 mg genferonra minden második nap után, 14 nap múlva megfestettem, továbbra is betettem a gazferont vagy vártam, amíg a pecsételés megáll?

  Jó napot! A postoperatív szövődmények elkerülése érdekében orvoshoz kell fordulni. a diagnózist és a posztoperatív kezelést nem lehet távolról értékelni. Köszönöm.

  Jó napot, kérlek, kérlek, naponta kétszer beveszem az Unidox tablettákat, és naponta kétszer gyertyáim a Genferon 500 000-et, és vörös válogatásom után megy a gyertyák, normális?

  Jó napot! A patológiai mentesítés nem lehet. Forduljon orvosához. Köszönöm.

  Üdvözlünk! kérlek, kérlek, hogy lehetséges-e génferon kúpok és tsikloferon nyxes alkalmazása?

  Üdvözlünk! Igen, igen.

  Üdvözlünk! Mondja meg, tudsz-e pár napig megszakítani Genferon vételét, majd újra folytatni?

  A tanfolyam bármely változása befolyásolhatja a szervezet terápiás dózisának felhalmozódását a szervezetben, és ennek következtében a teljes kezelés hatékonyságát.

  Jó napot! Kérlek, kérlek, jelöltem vagy jelöltem egy 1000000-as genferont naponta kétszer, hol tegyek fel?

  Jó napot! Hetektálisan, 10 egymást követő napon, éjszaka.

  Helló! Az erózió proshol hónapjának karmatosítása után most ősszel erős viszketés van a hüvelyben.Mozhno gyertya génferon van beállítva?

  Meg kell találni a viszketés okait. Valószínűleg, a banális dudor, a terápia ebben az esetben más lesz.

  Itt én kinevezett nőgyógyász kábítószer genferon1000000 egy darab egyenes macska naponta 3 hónapig, de én opteke azt mondta, minden szikra vesz 10 nap, és azt szeretném megkérdezni, hogy az utat a három hónapos Elfogadott

  Üdvözlünk! Igen, a standard tanfolyam 10 nap. Valószínűleg nem nevezték ki minden nap 3 hónapig, de 3 ilyen kurzust 10 napig (vagyis minden hónapban 10 napig).

  Hello, használhatom a gyertyákat, de én iszom a vízben feloldódó influenzavírusokat

  Üdvözlünk! Természetesen te is tudsz.

  Jó estét. Legyen lehetőség egyszerre mindkét gyertya megosztására, éjjel gferferon és délután bioselak.

  Jó napot. Tudod. Köszönöm.

  A HPV 16 kezelésére az orvos által előírt módon 1 mg-os, napi 1 alkalommal, 10 napig hüvelykóros kúpokat használt. Ebben az időszakban ápolt a baba. Mi veszélyes a gyermek számára?

  Általában a szoptatás nem abszolút ellenjavallat. Különösen megengedett a terhes nők számára is.

  Zdrastvuyte.u nekem a papillóma vírusa nekem írtam 1 mln-t az éjszakára, de nem adtam meg, hogy hol

  Üdvözlünk! Ha nincs többé, akkor rektálisan.

  Jó napot! PID krónikus cervicitis (vírus-bakteriális) OASA-val diagnosztizáltak. Hozzárendelt génferon 1 millió egység. A hüvelyben éjszaka 10 nap. Ezután immunofán 10 gyertyát. A második genferon injekció után egy kiütés jelent meg, és minden belseje duzzadt (különösen, amikor éreztem a gyertyát) és a gyomrom fájdalmát. Megkérdeztem az orvostól, hogy törölje vagy cserélje ki a gyógyszert - azt mondta, hogy nem kell lemondania (kezelni kell), és javasolt egy rektális bevezetéssel. A ládák negyedik napján fejfájás jelent meg. Allergiás cseppeket inni kezdtem (bár az irritáció csökkent). Még 5 gyertya, nem tudom, mit kell tennie, és ha ez a gyógyszer segít, ha ez a reakció neki vagy.

  Üdvözlünk! Az allergiás reakció hatékonysága nem befolyásolhatja. A lényeg az, hogy nem kell többet foglalkoznia. És így a gyógyszer is helyettesíthető, vannak analógok.

  Rám találtam Vpch 16 és 31 típusokat el tudtam kezdeni gyertyák gferferona, nem várt recepció az orvos

  Üdvözlünk! Várja meg a vételt. Az Önben megtalálható típus egy erősen onkogén csoport, amely provokálhatja a méhnyakrák kialakulását. Szükséges részletes vizsgálatot végezni, majd ezt követően pontosan meghatározni a kezelés taktikáját. De a terápia alapja az antivirális kezelés. A választott gyógyszer, véleményem szerint, a Panavir 5-ös ampulla lesz

  Jó napot! Hüvelyileg viferon kúpokat ír elő. Ez lehetséges?

  Igen. És nagyon gyakran gyakorolják.

  Zdrastvujte nekem 30 hetes terhesség eltávolította egy lézert a kandiloma és kinevezett vagy jelölt egy geneferon 250 naponta egyszer mondja vagy mondja, kérjük, ez egy gyümölcs nem befolyásolja?

  Rendben van. A gyógyszer 13 hetes koruktól kezdődően terhes nők számára engedélyezett.

  Hello, készen állok Eco-ra. Azt mondták nekünk, hogy egy nap gyertyát használnak az éjszakára, egy hexikon. Lehetséges a génferonnal helyettesíteni?

  Nem, nem az. Ebben az esetben pontosan kövesse az utasításokat.

  Helló 3 fokos dysplasia van, a HPV 16-at. A méhnyak RVE-je után 500 ezret rektálisan 3 hónapon át kezeltek. Rendes, hogy ilyen sokáig - 12 hétig?

  Üdvözlünk! Valószínűleg ez a terápia az orvos személyes tapasztalatain alapszik. Véleményem szerint érdemes hozzáadni a közvetlen vírusellenes hatású gyógyszereket (például Panavir), t. a genferon közvetve jár.

  Jó napot, kérlek, mondja meg, hogy Genferon 16 órán keresztül nem helyezte-e a hűtőbe?

  Ha legalább egy sötét, hűvös helyen állnak, akkor rendben van.

  A HPV 56.52.51-gyel az ureaplasma és a gardnerella elegendő a yumidox, klemomed és genferon kezelésben?

  Lehet clerimedes? Hozzáadnék egy közvetlen cselekvés elleni vírusellenes hatóanyagot.

  Jó napot, és átadta elemzések találtam HPV 56,52,51 tipa.Vrach felírt nekem genoferon 1.000.000 10 nap, 2-szer egy nap és 3 hónap minden harmadik dnya.Dostatochno Tedd ezt, és a férje is kezelni?

  Szükséges hozzá az antivirális rendszert. Például a Panavir rektális kúpok (naponta 10, éjszaka). Te és a férjed is.

  Hello, megtudtam egy ureaplasmát. Regisztrálta az azitromicint és a genferont rektálisan. A barátom nem akar gyertyát felállítani. Van tabletták analógja? Akár egy antibiotikum eredménye lesz?

  A tabletták lycopiddal helyettesíthetők. Az első tabletta naponta egyszer (reggel), a nyelv alatt, 10 egymást követő napon.

  A Gencferont rektálisan írják fel, lehet-e szexelni?

  Tudod. De a kezelés időtartama alatt az óvszer mellett további jogorvoslatokat is használjon. Például, permetezze a Panavir Intim-et (a nemi közösülés előtt és után). Ez segít megvédeni a szexuális partneredet.

  Mondd, vagy mondd kérlek rám vpch 35 típus, dysplasia 1. az orvos betadint írt elő, akkor a génferon 1000 000 10 nap naponta kétszer + groprinozin 2 t 3 nap naponta. A Groprinosino itt van a gyógyszertárakban, nincsenek analógok is. De az egyik gyógyszertárban a Valvir 500-at ajánlották. Kellene alkalmazni, ha igen, akkor Genferonnal vagy azután?

  Jó napot! Lehetséges és valvir, akkor Panavir. Alkalmazzon egyszerre a genferonnal, ez javítja a kezelés hatékonyságát.

  Kiderült, hogy ureplazmu, van egy erózió w / m, jelölt vagy jelölt egy epigen egy intmi spray, metronidazol tab. 4t х7 дн, és gyertyák клион Д ваг. Miután a lech.sdala elemzi az urep.vyhodit-ot is, vajon lehetséges-e alkalmazni a gerferont 1 millió ED. hogy még mindig inni lehet a vitaminok.

  Jó napot! Az ureaplazma kezelésében a metronidazol és az antibiotikumok kombinációja hatásos (pl. Doxycycline, Unidox 1-10 egymást követő napon, jobb étkezés után). Ha az ureaplasmát 10 * 4 foknál kisebb értékben detektálják, akkor egyáltalán nem szükséges kezelni.

  Számomra a genferon okozott vagy felhívta az elején égő érzést, majd az urethritis megkezdődött. Minden fáj, különösen éjszaka.

  Jó napot! Égés még mindig előfordulhat az egyéni intolerancia következtében, de az urethritis fejlődése nem kapcsolódik az ls használatához.

  Zdravtvujte me genokológus, aki vagy kinevezték, hogy beilleszti a genferont a végbélbe, így lehetséges? Egyszerűen azt írják, hogy a hüvelyben lévő nueno és nekem az orvos a rektumban írt

  Üdvözlünk! Igen, teljesen biztonságosan alkalmazható rektálisan.

  A fiúnak sok sötét méhéje van, s egy sötét papilóma jelent meg. Tudod inni a gént anélkül, hogy felírná az orvost? Köszönöm.

  Üdvözlünk! Mennyire sötétek? A papillómák általában egybeesnek a bőr színével. Inni is lehet, de lehetséges, hogy minden alakzatot el kell távolítani.

  A fiúnak sok sötét méhéje van, s egy sötét papilóma jelent meg. Tudod inni a gént anélkül, hogy felírná az orvost? Köszönöm.

  Üdvözlünk! Mennyire sötétek? A papillómák általában egybeesnek a bőr színével. Inni is lehet, de lehetséges, hogy minden alakzatot el kell távolítani.

  Kérdés egy készítmény után, talán egy tollas előfordulása? Ha igen, mit kell alkalmazni a kezelésre?

  Nem, nem kapcsolódik a gyógyszer használatához. Belül flukanozol (vagy diflukán, mycosist, flukosztat), 150 mg egyszer vagy 50 mg 7 egymást követő napon át. Helyben a választás egy dolog: klotrimozol kenőcs, Candida B, pimafucin vagy pimafucin kúpok.

  köszönöm, kérlek, kérlek, mennyire hatékonyabb a génferon és az ureaplasma rektálisan vagy vaginálisan történő gyertyát alkalmazni (már impregnált antibiotikumokat).

  Üdvözlünk! Az Ön esetében a hüvelyi használat hatékonyabb lesz.

  Hello tudsz behelyezni a genferont a hüvelybe colpitis vagy jobb, mint egy peck?

  Üdvözlünk! Ha a folyamat nem éles, akkor lehetséges. Lehetséges és rektális, a gyógyszer hatékonysága ebből nem csökken.

  Lehetőség van arra, hogy a menstruáció alatt 1 millió millió Genferont helyezzen be?

  Lehetséges, rektálisan. A kavióz hüvelyi alkalmazása a menstruáció alatt értelmetlen.

  Helló, van egy kérdésem, kiderült egy olyan helyzet, hogy a gyertyák szobahőmérsékleten megolvadtak, aztán elhozták a hűtőszekrénybe, és a formájukba kerültek, most alkalmazhatom őket?

  Kérlek, kérem, reggel és este reggel regisztráltál gyertya gerferont, reggel és este, és a lányom elnyomta a 4 gyertyát, akkor egy gyertyával 5 napot adhat éjjel.

  Nem, nem az. A szervezet nem gyűjt fel a gyógyszer terápiás dózisát.

  Számomra a pajzsmirigy helyei. Valahol olvastam, hogy a geneferon válaszolhat a csomópontok növekedésére. Ez így van?

  Lehetséges az általános élesztő élesztővel történő kezelése?

  Jó napot! Nem, nem az. Először a candidiasisot kezeljük, majd gyertyákat gyújtunk. Vagy, rektálisan alkalmazza, ha a terápia időzítése egy időhatárra korlátozódik.

  Egy biopszia után az orvos 1 millió - 10 génferont ír elő, de nem mondta, hogyan kell, hogyan kell?

  Üdvözlünk! Az egymást követő 10 napos éjszakára.

  Kérje, hogy férje, kis fehér pattanások fertőzésére a pénisz szigetek testén a fej tiszta, az orvos előírta graperine és geneferon. Köszönöm!

  Számomra regisztrált Genferon 1000000-ot 1 gyertya napon. A gyógyszertárban csak 500. Kérlek, kérlek, hogyan kell? Köszönöm.

  Üdvözlünk! Nézd meg a város más gyógyszertárait.

  Üdvözlünk! Használhatom a GENFERON-t a szoptatásban? 1 millió vaginálisan, naponta egyszer, 10 napig

  Jó napot! Az utasításoknak megfelelően, vagy ha a kezelés előnyei meghaladják a szövődmények kockázatát.

  Jó napot, lehetséges, hogy a génferonnal (már 2 hónapja) alkalmazzák a kipferont, vannak külső kondilomiák, a hüvelyben minden tiszta, vagy csak a kondilómák eltávolítására. Köszönöm.

  A Genferon gyertyák rektálisan kerülnek forgalomba. Miért nem követtek egyáltalán. Számomra a terhesség 37. hetében nagyon aggódom (

  Szia, férjével együtt átadta elkenődik a RFP, minden negatív, van Ureaplasma.! Kezdett zavarni viszket és égő érzés a vlagalische.Vrach hozzárendelve további vért egy véna jelenlétében HSV-1,2 IgM, Lgg.Podtverdilsya LGG-1586, azaz immunitást. plusz molochnitsa.Lechenie Valvira 500 panavir gén-Pevara, Irunine 0,1, az összes utasítást, de nem határozza meg, hogyan kell beágyazni Genferon gyertyák 1000000, kérem, mondja meg!

  Jó estét! 1 kúpra vaginálisan / rektálisan éjszaka, 10 napig.

  Napi 2 alkalommal regisztrálták a Genferont 1 mln 10 napig, az első 10 ivott 1 millió, a másodpercre pedig csak 500 000 volt. Függetlenül attól, hogy normális lesz a kezelés folytatása 500 000 vagy szükségszerűen 1?

  Üdvözlünk! Adományokat adtam vért, IFA szifilisz volt. Átadta a kozh-veens ismételt elemzését egy orvosi rendelőnek, az eredmények negatívak. most már nem tudok nyugodni. hogy nekem csinálni vagy csinálni. milyen eredményt hinni? Kérjük, tájékoztasson valamit.

  Jó napot! Harmadik alkalommal adják át egy másik laboratóriumban. Például CMD.

  Üdvözlünk! Számomra az eredmények elemzésénél feltűnik a VPCH, a férj túlságosan átadta a HPV elemzéseket, vagy negatív eredményt adott rá. A férje megtalálta a bikipikát! Csak férjemmel szexeltem! Az orvos azt mondta, hogy ezt a vírust szexuálisan közvetítettem!

  Jó napot! Talán a férje vírusa önmagában is megszűnt, ez néha történik.

  Jó estét, a nőgyógyász kiderült, hogy kondilomiák vannak a hüvelyben, a doppingra irányult. az elemzések (HPV 16.28, szemetes, mikop., ureaplazma) minden negatív. De regisztrálta a Valvirt és a gazferont, legyen az azonnali, kérlek, segít-e vagy segít-e megszabadulni a condylomától? Vagy újra kell vizsgálni. Köszönöm a választ.

  Jó napot! Nem, mindenképpen el kell távolítani a condylomát.

  Lydia Anatolyevna hello! Én HPV, 32,33,35,51.Doktor előírt Genferon 1 millió, 10 nap, 1 reggel, 1 éjszakára + soputsvuyuschie készítmények :. PreDzhentli (BAA) + szirup Ehinatsii.Dostatochno Tedd ezt visszaállítani!? A HPV nem először. Ui Előre köszönöm a választ!

  Jó napot! Egyáltalán nem elég. Az Echinacea Purpurea általában alkalmas, kivéve az ARVI fertőzés megelőzésére, de nem a HPV kezelésére. Ehhez hozzá kell adni egy olyan hatóanyagot, amely közvetlenül a vírusra hat, és nem csak immunmodulátorra. Adja hozzá a Panavir ampullát a leírt tanfolyamhoz.

  Hello, jelölt amoxiclav, geneferon, mycosyst, lactoaginum és gynofort, mert a sorozatban ugrani, hogy vegye be. Különösen a vaginális kúpok iránt érdeklődnek

  Jó napot! És mi a diagnózis?

  Zdravsvuyte, én 43 éves, talált HPV 16 és 18, kijelöltem injekciók Allokin alfa és gyertyák Genferon 1mln.№10, de nem tudom megérteni az utasításokat, hogyan kell tenni a gyertyát, nem az, amit az orvos azt mondta, tettem egy reggel és egyet este kiderül, 200 000, nem szmog? Talán egy éjszaka van szüksége?

  Az indinol kezelésében a negyedik napon a gyomor kezdett fájni. Miért?

  Jó napot! Milyen fájdalmat? A gyógyszer szedése során hasonló mellékhatás alakulhat ki.

  Hello, mi a Genferon lejárati dátuma, ha nem tárolják a hűtőszekrényben?

  Jó napot! Ha a gyógyszer tárolási feltételei megsértésre kerültek, akkor a lejárati dátum nem használható.

  Helló Kérlek, kérlek. Átadta az IF.Avírust a herpesz IgG pozitívnak. Az együttható 18,17. A terhesség majdnem 36 hét. Számos tablettát adott ki. Veszélyes a baba számára? És érdemes megitatni ezeket a tablettákat?

  Jó napot! Pontosan mi jelöltek ki?

  Jó estét veszem a Genferon-t (1000000ed), esetleg LT-t párhuzamosan az antibiotikumok flemaksin-solutab (500 mg) alkalmazásával?

  Szia, orvos által felírt Genferon naponta 1-szer 10 napig, már HPV, másnap reggel elment a WC végén egy erős égő érzés, tünetei hólyaghurut lehet ennek a következménye Genferon? És lehetséges, hogy furadanin?

  Üdvözlünk! Több napos kezelés maradt, de a menstruáció megkezdődött. Hogy legyenek?

  Jó napot! Milyen kezelést írtak fel neked? Például bizonyos kúpok hüvelyi alkalmazása néhány napig rektális beadásra továbbítható. De nem minden! Kérem, írja le a programot.

  Hello, tanácsolja, mit tegyen? papillóma ágyékában fedeztek fel, nincs időm arra, hogy a munka miatt orvoshoz forduljak. Papiloma kivett egy ceruza szuperfehérjét. Egy héttel később még 3 kisgyermek jelent meg. A HPV DNS-tipizálására szolgáló laboratóriumba mentem a vírusterhelés (RT-PCR) meghatározásával. Az elemzés negatív, semmi sem található. Itt van a papillóma kérdése, és az elemzés negatív, mit kell tennem? A feleségnél a papilómák nem ugrottak ki, de mindenkinek átadta az elemzést, és túl sok minden jelen van.

  Lehet-e visszaállni a HPV-ről?

  A modern perapratami gyógyításának képessége 90-99%.

  Kiderült, hogy az ureaplasmosis a vilprofen, a neofenotrans és a genferon kinevezésére vagy jelölésére hívta fel a figyelmet. A mellkas nagyon fájó, lehet, hogy a gyógyszerek miatt?

  A mellkasi fájdalom nem szerepel a mellékhatások által felsorolt ​​gyógyszerek felsorolásában

  Hello, a vizsgálat során kiderült, hogy a Vpch 18-at az orvos bejegyezte: Genferon 1000000 in ow, Polyoxidation 12 ml. Recto., Izoprinoszinnal 2t.H3r.v nap. A második nap volt sajtos mentesítés nélkül viszketés és szag, ez tényleg egy reakció gyógyszert? Abba kell hagynia a tanfolyam? Előre is köszönöm

  Pánikban vagyok! Egy génferonnal kezelték. A tanfolyam után elmentem az orvoshoz, átmentem a teszteket és azt mondták neki, hogy van papillómás vírusom 16! Minden kezelés rossz. Valószínűleg italt indinol, hosszú ideig csak jó dolgokat hallottam róla.

  Rájöttem méhnyak erózió, és ennek következtében ureaplazmoz.Propisali JUnidoks, Flunol, essentseale valamint gyertyák Metromikon neo (az első használat után vérzett, megállt körülbelül az ötödik napon, azt mondták, hogy ez csak egy reakció a szervezetben), majd ismét gyertyák Genferon Az első alkalmazás után a vér elment, hogyan lehet?

  A nőgyógyászhoz forduljon, és készítse el az USA-t.

  Elvtárs természetesen ezek a gyertyák nem igazán. Annyira beteg voltam tőle, nem tehettem semmit, én azonnal feldobtam. Az indinollal helyettesítette ezt a kezelést. Nincsenek egészségügyi problémák, és a vizsgálatok után a vizsgálatok jó. És most minden tiszta, és boldog vagyok.

  Most kezelik a GENFERON-nal. Honnan pobochek: fájó alhas, 20 perc után, hogy egy gyertyát, egy idő után, a fájdalom megszűnt. Azonnal panaszkodott az orvoshoz, azt mondta, hogy elmúlik. De mindez folytatódik. Nem akarom, hogy továbbra is a kezelés felírtam Genferon Genferon a Indinol, így most hagy csak Indinol. Tőle jól érzi magát, és egy csomó jó véleménye róla, hogy ez segít a papillomavírus hallható.

  Kérlek, kérlek, a reggeli és az esti fogadás között szigorúan vegye figyelembe a 12 órát.

  Kövesse az utasításokat.

  Megtaláltam a HPV-t. Kitalálták a gazferont, de kiütésem volt, bár soha nem szenvedtem. Nekem semmi közöm, gyertyákat hagytam. Később indinolt ivtam. Nem volt poxom, és a HPV-t nem találták meg most

  Már nem távolították el papillómákat. De mind visszatértek. Most inni Indinol. Lássuk, tk. a felülvizsgálatok mind teljesen pozitívak, de hosszú ideig kell itni, így biztosan segített

  Hello, felfedeztem egy clamidiosisot. A Cefabol 1 injekciót 5 napig nedvesítették, és a gerferont 10 napig. Vettem a gazferont 1 millióra, 1 gyertyát éjszaka. Mondja meg, kérem, hol érdemes gyertyát bevinni, és hogy gyógyítani fogom-e ezeket a Chlamydia készítményeket?

  Az orvos 10 000 napig GENFERON-t nevezett ki. Számomra a VPC jelentéktelen típus és erózió + tservistit. Első vágás izoprnizin a terzhinanom jelenleg elfogadott Genferon után ismét szükséges izoprnizin terzhinanom. Ez lehet a Genferon elosztása kroyanistye és izoprnizina a terzhinanom igaz ciklusban?

  A lányomnak egy évig az ORVI regisztrált egy dózisú 125 000-es fényt, és én éjjel zavarba vettem a dobozokat, és felhoztam neki 500 000 - ez veszélyes a gyermek számára. És mit tegyek?

  Üdvözlünk! Vettem egy gyertyát Genferon 20 nap, 1 gyertyát a hüvelyben, diplomázott november 26. és most már késik a harmadik napon, akkor lehetséges, hogy terhes vagyok? De a teszt negatív